KÄÄNNÖS: MIKSEIVÄT HE KERTONEET MEILLE? 10 000 KERTAA KEMOTERAPIAA VAHVEMPI JUOMA!

Ivan Andreevski

7.5.2015

 

Jatkamme kemoterapian käyttämistä, vaikka sille ei ole tarvetta!

Tämä juoma pelastaa elämiä, ja se on todistettu sadoissa tutkimuksissa, mutta vain muutama ihminen tietää juoman olevan niin hämmästyttävä. Ihmiset eivät yksinkertaisesti usko, luultavasti koska se on hyvin saatavissa oleva ja halpa ruoka, mutta se on todellakin niin. Tiesitkö, että sitruuna ja ruokasooda voivat olla vahvempia kuin kemoterapia?

Sitruunan ja ruokasoodan yhdistelmä on todettu vahvemmaksi syövän ”tappajaksi” kuin kemoterapia, noin 10 000 kertaisesti. Miksi kukaan ei ole kertonut meille mitään tästä? No, koska terveistä ihmisistä ei saa voittoa.

He eivät käytä rahaa. Se on niin helppoa. Miljardeja ja miljardeja dollareita, joita lääketeollisuus saa budjettiinsa, ei olisi enää olemassa. Sitruunan on todistettu olevan antikarsinogeeninen. Se tuottaa elimistössä vahvasti emäksisen ympäristön, jossa kystat ja kasvaimet eivät yksinkertaisesti kykene asumaan. Tarkemmin ottaen kystat ja kasvaimet käyttävät ravintonaan aineita, jotka luovat happoista ympäristöä kehossa, ja niin kauan kuin keho on happoinen, kasvain voi kasvaa. Mutta niin pian kuin lopetat hapon virtauksen kehossa, kasvaimella ei ole ruokaa ja se pysähtyy. Näin ollen sooda yhdistettynä sitruunan kanssa on poikkeuksellinen taistelija syöpää vastaan, koska niiden vaikutus on varsin emäksinen. Nimittäin yhdistämällä sitä kahvin kanssa tulisi välttää ja totta kai kaikkien muiden kehon aineiden kanssa, jotka luovat happoisen ympäristön, ja tulos on taattu. Tämä suurenmoinen tosiasia havaittiin v. 1923 saksalaisen tiedemiehen, Otto Heinrick Warburgin, toimesta, joka sain jopa Nobelin palkinnon parannuskeinollaan syöpää vastaan, mutta siitä huolimatta ihmiset eivät tiedä totuutta.

Mitä tohtori Warburg löysi?

Tohtori Warburg havaitsi, että syöpä on tulos antifysiologisesta elämäntyylistä. Anti-Phuspt-ruokavaliot (happoisen ruoan kanssa) ja fyysinen kehon toimettomuus luovat happoisen ympäristön, joka on huonosti hapettunut. Happosolu syrjäyttää hapen soluista, ja hapen puute soluissa luo happoisen ympäristön. ”Jos sinulla on liikaa happoisuutta, kehosta puuttuu automaattisesti happea; jos sinulta puuttuu happea, sinulla on hapottunut elimistö. Happoinen ympäristö on happea vailla oleva ympäristö, puhui tohtori Warburg.

”Ja jos vähennät 35 % happea, syöpäsolut voivat muodostua vain kahdessa päivässä. Täten syövän syy tänä päivänä on happoinen elimistö ja solut vailla happea. Teoksessaan ”The metabolism of tumors” tohtori Warburg osoitti, että kaikki karsinogeeniset muodot täyttävät kaksi perustilaa: veren happoisuus ja hypoksia (hapen puute). Hän havaitsi, että kasvainsolut ovat anaerobisia (eivät hengitä happea) ja eivät kykene selviytymään, kun läsnä on suuria määriä happea. Kasvainsolut voivat selviytyä vain glukoosin avulla ympäristössä, jossa ei ole happea. Näin ollen syöpä ei ole mitään muuta kuin puolustusmekanismi, jota solumme käyttävät selviytymään happoisessa ympäristössä vailla happea. Mikä vaikuttaa kehon hapottumiseen ja syövän esiintymiseen? Vastaus on hyvin yksinkertainen: ruoka. Suurin osa ihmisistä tänään, toisin kuin kaksikymmentä vuotta sitten, syö kehoa hapottavaa ruokaa, joten ei ole yllättävää, että tämän taudin esiintyminen kasvaa systemaattisesti.

Mitä syödä vähemmässä määrin?

Jalostettua sokeria ja kaikkia sen johdannaisia. Se on pahin, koska siinä ei ole proteiinia, rasvaa, vitamiineja, mineraaleja, mutta vain jalostettuja hiilihydraatteja, joka vahingoittaa haimaa. Sen pH on 2,1 (hyvin happoinen).

Lihaa (kaikkia lajeja), eläintuotteita – maitoa ja juustoa, kermaa, jogurttia jne.

Jalostettua suolaa, jalostettua jauhoa ja kaikkia sen muotoja, kuten pastaa, kakkuja, keksejä jne.

Leipää, voita, kofeiinia, alkoholia, kaikkia teollisesti prosessoituja ja purkitettuja ruokia, jotka sisältävät säilöntäaineita, keinotekoisia värejä, aromeja, stabilointiaineita jne.

Antibiootteja ja yleisesti ottaen kaikkia lääkkeitä.

Mitä syödä enemmän?

Ruokasoodaa ja sitruunaa

Hedelmiä

Kaikkia tuoreita kasviksia. Jotkut niistä ovat happamia maultaan, mutta ne muuntuvat kehossa ja tulevat emäksisiksi.

Manteleita. Ne ovat hyvin emäksisiä.

Kokojyväjauhoja: ainoa emäksinen vilja on hirssi. Kaikki muut viljat ovat hieman happoisia, mutta ihanteellisessa ruokavaliossa tulisi olla tietty prosenttimäärä happoisuutta, ja viljoja tulisi syödä. Kaikki viljat tulisi syödä kypsinä.

Hunaja. Se on erittäin emäksistä.

Lehtivihreä. Vihreät kasvit sisältävät lehtivihreää, joka on hyvin emäksistä.

Vettä. Se on tärkeää hapen muodostumiselle. Pysy aina nesteytettynä, juo pieniä hörppyjä vettä läpi päivän.

Kuntoilu. Kuntoilu auttaa ylläpitämään kehon emäksisyyttä, koska se antaa happea läpikotaisin keholle. Vähän liikkuva elämäntyyli tuhoaa elimistön.

Kemoterapia on kuolema!

Vaikkakin lääketieteellä on tutkijoiden läpimurtotiedettä, syöpää hoidetaan kemoterapialla. Kemoterapia tarkoittaa usein kuolemaa. Se hapottaaa kehoa niin pitkälle, että keho käyttää viimeiset emäksiset varastot kehossa neutralisoimaan uhrattujen mineraalien (kalsium, magnesium, kalium) happoisuutta, jotka ovat sisällytetty luihin, hampaisiin, kynsiin ja hiuksiin, ja kemoterapian tuloksena potilaissa tapahtuu fyysisiä muutoksia. Kemoterapia hapottaa kehoa niin paljon, että se edistää syövän leviämistä sen sijaan, että se edistäisi solujen tuhoamista.

Näin ollen jos kärsit tästä taudista, aloita kehon emäksisöinti, jossa mistä tahansa kaupasta ostettava ruokasooda on hyvin auttavaa. Vaihtoehtoisen lääketieteen maailmassa se tunnetaan erittäin hyvänä ja tehokkaana syövän tappajana, pääasiassa sen emäksisten ominaisuuksiensa takia.

http://www.healthyandnaturallife.com/why-they-didnt-tell-us-a-beverage-that-is-10000-times-stronger-than-chemotherapy/

http://fourwinds10.com/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1431010764