KÄÄNNÖS: Mies Connecticutista Käytti iPhonea Kuvatakseen 3 Lautasta Stamfordin yllä

Linda Moulton Howe

“Sitten minä nappasin iPhoneni, klikkasin kerran ja sain nämä kolme liikkumatonta lautasta.”

– Kersten S., Limusiinin Kuljettaja, Stamford, CT

Stamford, Connecticut, sijaitsee Long Island Sound:lla New York City:sta koilliseen.

Syyskuu 30, 2009 Stamford, Connecticut – Kersten S. Norwalk:sta, Connecticut:sta, työskenteli kuljettajana limusiiniyhtiölle aikavälillä 1 – 2 PM Keskiviikkona, Syyskuun 30, 2009, Stamfordissa, Connecticutissa, koilliseen New York Citysta. Hän parkkeerasi suorittaakseen paperityön autossaan jossa hän ajoi. Hänen autonsa oli itään päin pitkin Long Island Soundia.

Kersten kertoi minulle tänään että hän katsoi ylöspäin töistään tummennetun etuikkunan läpi ja pilvisellä taivaalla oli kolme lautasta kolmiomuodostelmassa täydellisen paikoillaan. “Olin niin järkyttynyt että istuin siinä muutaman hetken vain tuijottamassa. Sitten nappasin iPhoneni, klikkasin kerran ja sain nuo kolme liikkumatonta lautasta. Yritin vaihtaa tiukempaan tarkennukseen, käänsin katseeni pois lautasista vain hetkeksi, mutta kun tähtäsin kameran takaisin taivaalle, lautaset olivat poissa. Koko asia kesti ehkä kolmekymmentä sekuntia, mutten koskaan nähnyt niiden liikkuvan kertaakaan. Mitä ne ovat?

“Se on aavemaista koska kymmenen vuotta sitten kun olin myös Stamfordissa kävelemässä illalla, kuulin hiljaisen humisevan äänen ja taivaalla oli kolme kiekkoa liikkumassa hyvin hitaasti, vähän tänäpäiväisen kolmiomuodostelman tapaan. Mutta sinä iltana, muodot olivat pyöreitä, eivät litteitä lautasia. En tiedä jos ne olivat kolme ympyrää yhdessä isossa aluksessa tai kolme erillistä, pyöreää lentoalusta. Mikään ei loistanut valoa. Näin ne hädintuskin vaaleampina muotoina iltataivaalla, melkein kuin ne olisivat piilossa ja eivät halunneet tulevan nähdyiksi. Minulla ei ollut mitään millä kuvata ja olin niin järkyttynyt että vain tuijotin kunnes kolme ympyrää liikkuivat ja hävisivät rakennusten taakse.”

Apple iPhone Kuva Tummennetun Town Car Ikkunan Läpi

Syyskuu 30, 2009, aikavälillä 1 – 2 PM Itäistä

Stamford, Connecticut, itäänpäin suuntaen Long Island Soundia pitkin

© 2009 by Kersten S.

Jos kukaan muu Connecticutissa, Itärannikkoa pitkin tai muualla on nähnyt ja/tai kuvannut yhden tai enemmän samanlaisia lautasia taivaalla, päivällä tai yöllä, pyydän että lähetätte sähköpostia: (poistettu käännöksestä) Kaikki pyynnöt salassapitoon ovat kunnioitettuja.

www.earthfiles.com/news.php (englanniksi)