KÄÄNNÖS: MAAN SIIRTYMÄN PROJEKTIN YLIMMÄLTÄ KOMENTAJALTA

ESU IMMANUEL SANANDA

9.8.2017

 

MAAN SIIRTYMÄN PROJEKTIN YLIMMÄLTÄ KOMENTAJALTA
ESU IMMANUAL SANANDA

27.3.1993 SANANDA

Tervehdys, lapseni. Olen Sananda, yksi ja sama, jota teille on opetettu kutsumaan Jeesus Kristukseksi. Vaikkakin tämä ei ole nimeni eikä koskaan ollut, nimillä ei ole juurikaan väliä, sillä olemme vain erilaisia energiakuvioita, ja kutsuitte te minua miten tahansa, niin minä vastaan, kun ajatus liittyy siihen energiakuvioon, jolla te minut tunnette. Minut on tunnettu tuhansilla nimillä ja kutsuttu miljoonilla, siltikin kuulen jokaisen sydämessä olevan rakkauden myötä. En välitä juurikaan siitä, mikä näkyy ulospäin, sillä se on vain kokemuksen illuusio, ja yksilön todellinen henkilöllisyys ja luonne on jokaisen hengen sisällä; vastaan ääneen, joka kutsuu sydämen aikeesta. Planeetalla ei ole ketään, jota en kuule ja jonka kanssa puhua, sillä minulla on ammottava rakkaus aivan jokaista kohtaan, olivat he miehiä, naisia tai lapsia; mustia, valkoisia, keltaisia tai punaisia.

 

YLIN KOMENTAJA

Olen nyt ylimmän komentajan asemassa tässä tehtävässä, projekti Maan Siirtymässä, ja palvelen tässä asemassa, koska minulla on vastuu suojata jäljelle jäävät paikastanne, jotka palvelevat todellista ja Pyhää Valon Jumalaa. Tulen tänä aikana joukkoni kanssa suorittamaan tämän erittäin tärkeän tehtävän, sillä olette siinä ajassa Maassa, josta puhuin niin monta kertaa menneisyydessä, kun olin täällä ennen, lähes kaksi tuhatta vuotta sitten.

 

UUSI VAIHE, UUDET OHJEET

Viesti, jonka haluan tuoda teille tänään on niin tärkeä teille tänä aikana. Havaitsette siirtyneenne uuteen vaiheeseen tässä tehtävässä, nyt, ja uudet vaiheet tuovat uusia ohjeita. Tavoite ei ole vaihtunut, mutta silti on aika, että te liikutte eteenpäin omassa kehityksessänne. Olette viettäneet viime vuodet kurkottamalla tuosta pienestä sijainnista ja tuomalla jäljelle jäävät yhteen, saamalla opetukset ja sanan ulos massoille, ja te olette suoriutuneet hyvin ja saavuttaneet paljon ongelmien ja Vastustajan teitä kohti syöksemien hyökkäyksien keskellä. Kerroimme teille, että tulisitte olemaan voitokkaita, ja kaikkien laskujen mukaan voitto on saavutettu, vaikkakin ajoittain olette epäröineet asian olevan niin.

Oli yksi asia, joka toi teidät halki tähän pisteeseen, ja se on USKO. Ilman sitä uskoa ette olisi voineet edetä, kuten teitte vastoinkäymisistä huolimatta, sillä olette ponnistelleet paljoa vastaan. Siltikin näiden ponnistelujen kautta olette kasvaneet vahvemmiksi ja paljon viisaammiksi. Oli välttämätöntä, että koitte nämä asiat, sillä ilman vastoinkäymisiä teillä ei olisi ollut vaadittavaa paloa jatkaa. Monet ovat tulleet ja menneet keskuudestanne näinä viime vuosina, ja edelleen moni teistä suree heidän poistumistaan. Siltikin teidän täytyy tietää, että jopa nämä kokemukset ovat saaneet jokaisen teistä kasvamaan ja kehittämään viisautta. Se on aina ollut tapa, jolla ihminen oppii parhaiten kokemastaan, oli se sitten hyvää tai pahaa laadultaan. Moni teistä on menettänyt paljon materian ja omaisuuden merkeissä, mutta jopa tämä oli välttämätöntä, sillä menetyksestä tuli suuremmat palkinnot – ei suurempia materiaalisia asioita, mutta suurempi uskon taso luottaa Jumalaan. Sillä olette oppimassa, että on vain yksi absoluuttinen ja muuttumaton asia Universumissa, ja se on Luoja – aina sama, eilen, tänään ja ikuisesti. Sykli on ikuinen, ja te olette olennainen osa tuota sykliä.

Näiden menneisyyden kokemusten kautta olette oppineet, että olette vastuussa luomastanne ja että teillä on voima ja kyky luoda ja ilmentää haluamanne. Jokainen ajatus ja jokainen sana, jotka teistä lähtevät, luo sen, mistä puhutte tai mitä ajattelette. Jokainen sydämen tahto tehdään ilmennetyksi teille, joten on tärkeää, että jokaista ajatusta vartioidaan ja jokaista puhuttua sanaa punnitaan, ennen kuin ne tuodaan eteenpäin. Nimittäin, punnitseminen tulee itsestänne samaan aikaan, kun luotte ja ilmennätte omaa todellisuuttanne ympärillänne, ja vain teillä on voima omasta kohtalostanne.

 

MIKSI OLETTE TÄÄLLÄ

Moni teistä on tullut hyvin tietoiseksi siitä, miksi olette täällä tänä aikana ja että teitte valinnan ennen astumista tähän nykyiseen elämänkokemukseen. Tiesitte, että tulitte tismalleen tätä tarkoitusta varten, aivan kuten minä tiesin, mikä tarkoitukseni oli ennen elämään tuloa tänne kaksi tuhatta vuotta sitten. Mutta aivan kuten tekin, se kesti useita vuosia sitä elämää, ennen kuin ymmärsin tietoisesti. Samalla tavalla moni teistä on etsinyt monien vuosien ajan ja on nyt lopulta saanut tietoisen ymmärryksen tarkoituksestanne. Toiset vielä etsivät, ja on olemassa edelleen pieni joukko, joka tulee heräämään sydämissään.

Teille on opetettu uskontojenne kautta monia valheita elämästäni ja tarkoituksestani ja todellisesta henkilöllisyydestäni. Yksi tämän tehtävän tarkoituksista oli tuoda maailmaan Totuus ihmisen suhteesta Luojaan sekä minun suhteestani maailmaan. Totuus on kerrottu ja tarjottu kaikille ilman minkäänlaisia lennakkoluuloja. Muutama on kuullut – enempi hylännyt Totuuden. On suuri suru määrästä, joka on valinnut olla piittaamatta Totuudesta ja jatkaa matkaa kohti pimeyttä. Silti se on polku, jonka he ovat valinneet itselleen, eikä kukaan muu voi muuttaa heidän valintojaan kuin he itse.

Joten on hyvä surra hetken aikaa, mutta sen jälkeen teidän täytyy viedä huomionne kuolleista ja huomioida elävät, sillä nämä tulevat olemaan ne jäljelle jäävät, jotka tuodaan koettelemusten läpi ja kohti Uuden Maan luvattua loistoa ja Valon Aikakauteen.

Kun kasvatte aina lähemmäs tuota Valoa, alatte nähdä ilmennyksen prosessin nopeutumisen. Tulette havaitsemaan, että palautusten laki toteutuu lyhyemmässä ajassa, ja tämä tapahtuu siirtymää kohti saapumisenne tähden. Kun olette Valossa, ilmentäminen tulee tapahtumaan välittömästi. Toisin sanoen jokainen ajatus ja jokainen sana toteutuu välittömästi, jopa ennen kuin sanat tai ajatukset ovat saatu valmiiksi. Ja tämä prosessi tapahtuu ilman mitään ponnisteluja osaltanne, sillä se on täysin luonnollista teille, sillä olette osa Luomakuntaa ja näin ollen teillä on luovat kyvyt.

 

LUOVA AJATTELU JA ELÄMINEN

Luovan ajattelemisen ja luovan elämisen opettelemisprosessi tulee olemaan suuri osa uudesta suunnastanne. Samalla kun opitte, alatte havaitsemaan, että ilmentämisen prosessi on luonnollisempaa kuin olisitte koskaan kuvitelleet. Mutta kuten kaikkien asioiden kanssa, tämän kanssa tulee suurempi vastuu. Muistakaa, että kenelle paljon annetaan, paljon tältä myös vaaditaan. Koette edelleen raskaammassa ulottuvuudessa, joka on vieläkin pimeyden vahvan vaikutusvallan alla, ja tästä syystä voi olla hyvin houkuttelevaa käyttää tätä kykyä kaikista vääristä syistä – omasta hyödystä, himosta, ahneudesta ja vastaavista. On myös hyvin houkuttelevaa käyttää kykyjä saadakseen kontrollin muista. Joten tällä tavoin teidän täytyy vahtia itseänne ja olla aina valppaita, sillä toisen vapaan tahdon anastaminen tunnetaan noituutena, ja tämä on Jumalan lakia vastaan ja tullaan tuomitsemaan sellaisena. Monella teistä on ollut tämä kyky aikaisemmin menneisyydessä, ja olette käyttäneet sitä väärin. Tämän takia olette täällä tänä aikana, osallistumassa tähän tehtävään, ja se on osa henkilökohtaista oppimisprosessianne.

Enkö puhunut teille, että kaikkia asioita, joita minä tein, tulette myös te tekemään – ja teette jopa suurempia asioita, koska olen mennyt Isäni luokse? Arvokkaat lapseni, te tulette tekemään suurempia asioita kuin minä tein matkallani Maan päälle, sillä olette kokemassa kaikista ajoista suurimmassa ajassa ja teillä on niin monia ihmeellisiä tilaisuuksia edessänne.

 

MAAILMA HAJOAA LIITOKSISTAAN

Tuntemanne maailma on murentumassa ja hajoamassa. Kaikki valtionne ovat sekasorrossa ja lähes kaikki johtajanne ovat korruptoituneita. Rahanne on täysin arvotonta, ilmanne ja vetenne ovat myrkytetty. Teillä on aseita, jotka kykenevät tuhoamaan kaiken elämän planeetalta. Maailmanne kokee kaikenlaisia mullistuksia maanjäristyksistä kummallisiin sääilmiöihin, kaikkein hirvittävimpiä tauteja, sotia ja nälänhätää.

 

JÄLJELLE JÄÄVÄT KULKEVAT LÄPI

Ja teille kerrottiin, että kaikki nämä asiat olisivat edeltäjiä paluulleni ja että kaikista massoista jäljelle jäävät pelastettaisiin. Monet odottavat paluutani, mutta se menee heiltä ohitse, koska he eivät usko, että voisin palata avaruusaluksessa, ja he kääntyvät pois ja uskovat, että olen heidän vastustajansa tarjoamani kulkuneuvon takia. Tämä on osa vahvaa petosta, josta teitä varoitettiin. Monia on harhautettu niiden toimesta, jotka halusivat kontrolloida muita, ja tästä hyvästä heidän täytyy vastata Jumalalle kaikkien niiden elämistä, jotka kääntyvät pois luotani, koska valhe lepää heidän päittensä yllä.

Mutta mennään eteenpäin ja jatketaan ja suoritetaan tämä tehtävä, jotta jokainen teistä Jumalaa, Wakan Tankaa, palveleva voisi palata todellisille juurillenne ja yhdistyä uudelleen perheenne kanssa, joka odottaa teitä. Pidämme jokaista teistä syvimmällä kunnioituksella ja rakkaudella. Jumala rakkaudessa ja rauhassa.

Salu.

Lähde: CONTACT – THE PHOENIX PROJECT, March 30,1993, Volume 1, Number 1.
http://www.phoenixarchives.com/contact/1993/0393/033093.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1501610882