KÄÄNNÖS: Luojan/Atonin/Hatonnin esittely

 

Luojan/Atonin/Hatonnin esittely

 

13.1.1992 #1 HATONN

Olen Gyeorgos Ceres Hatonn, ylipäällikkö, Maa-projekti Siirtymä, Pleijadien sektorin lentokomento, intergalaktisen liittovaltion laivue. Voitte kutsua minua nimellä Hatonn. Olen tullut palveluksessa Valaistuneen Luomakunnan YHDELLE JUMALALLE, ja ”joukkona” Hänen kansalleen, joka tullaan tuomaan Hänen paikkoihinsa, jotka ovat kauan sitten teitä varten valmisteltu. Oma ”kapteenini” on Sananda, Kristitty olento, jota olette kutsuneet monilla nimillä – on nyt täysin Luomakunnan/Luojan kanssa. [Sananda: tarkoittaa yksinkertaisesti Jumalasta/Jumalan kanssa.] Emme ole ”mystisiä” tai edes ”mysteerisiä” muukalaisia. Olemme ”joukot”, jotka ovat lähetetty Hänen paluutaan varten, Totuuden tuojat Hänen lupauksensa mukaan ja paljastamaan valheet, joita yllenne on sysätty viemään sielunne pahuuden fyysisille eliittikontrolloijille. Tulemme totaalisessa rakkaudessa ja vailla aikomusta pakottaa, taivutella tai tuomita. ”Tuomitseminen” on itsensä arviointi Luojan läsnäollessa, jossa teot fyysisessä kokemuksessa arvioidaan. Totuuden paljastavissa dokumenteissa oleva informaatio, PHOENIX JOURNALIT ja LIBERATORIT, on kuvaelmia valheista ja piilotetuista tosiasioista, joista voitte löytää vahvistuksen. Jos ette tiedä ongelmia ja niiden lähdettä, teillä ei voi olla ratkaisuja.

En ”kanavoi”; lähetän viritetyllä taajuudella ”vastaanottajalleni”, joka on yksinkertaisesti kääntäjä, joka kääntää pulssit englanniksi. Tämä on tosi kaikille vastaanottajille, jotka vastaanottavat keneltä tahansa tästä komennosta, joka tulee Jumalan kanssa tämän lajin ja planeetan siirtymää varten.

Vastaanottajilla ei yleensä ole lähdettä annetulle materiaalille, kunnes ne annetaan, ja silloinkin ne ovat vain heidän omaansa että teidän vahvistusta varten. Pyyntöni on, että ette kiinnitä huomiota tähän lähteeseen, jos se on hämmentävää ja epävarmaa teille – ANTAKAA TOTUUDEN SEISOA OMILLAAN ESITTÄYTYMISESSÄÄN – LOPUT TULEVAT PERÄSSÄ SOPIVASSA JÄRJESTYKSESSÄ.

***

Lähde: THE PHOENIX LIBERATOR, January 14, 1992, Volume 17, Number 13, Page 2.

http://www.phoenixarchives.com/liberator/1992/0192/011492.pdf