KÄÄNNÖS: LUOJA ATON/HATONN: FLUORI HAMMASTAHNA

Gyorgos Ceres Hatonn/Aton


August 31, 2009

UNPUBLISHED PHOENIX JOURNAL #137 – CHAPTER 1

REC #2 HATONN

WED., MAY. 3, 1995 12:23 P.M. YEAR 8, DAY 260

KESKIVIIKKO, TOUKOKUU, 1995

HUOMIO:

Lukijat, ymmärtäkää että, kirjoitan noin 6 MILJARDILLE ihmiselle. Dharmaa ei ole informoitu aiheista, ja SYY, MIKSI TARJOAMME TIETOA, ON AUTTAA TEITÄ AJATTELEMAAN ITSE. Lukijat, yrityksessänne saada joka ikinen yksityiskohta TAVUTETTUNA TEILLE, ymmärtäkää, että olette TODELLA kerjäämässä enemmän ja enemmän hallintaa itsestänne—kun ISOVELI hallitsee jo teitä ja kaikkea mitä saatte.

FLUORI HAMMASTAHNA

Mainitsin ohimennen, että fluori on kuolettava, ja siispä fluoridit eivät ole sitä, mikä olisi parasta hyvälle terveydellenne, vaikkakin pienen pienissä annoksissa ne tekevät jotain hyvää, jota muut asiat EIVÄT VOI TEHDÄ.

FLUORIDI elementti on oikeastaan elementti, (yksi niistä) joka on alumiinin käsittelyn sivutuote. Kuitenkin samassa ilmaisussa FLUORIDI molekyylin sisällä on aine, joka voi myös neutralisoida (tai tehdä vaarattomaksi) alumiinin pienhiukkasen—joka itsessään voi aiheuttaa sellaista kuin Alzheimerin syndrooma.

Ehdotin lisäksi, että pienet, pienet, pienenpienet määrät fluoridia, kuten harjaamalla FLUORIDIA sisältävää hammastahnaa, olisi tarpeeksi aloittaa vähentämään ainakin kolmen raskasmetallin määrää kehossa—elohopeaa, lyijyä ja irrallisia alumiinihiukkasia—tehden raskasmetallin mahdolliseksi huuhtoutua ulos kehosta sen sijaan, että jäisi edelleen ”sidotuksi”.

Tarpeeksi FLUORIDIA vapauttamaan kehonne kokonaan tappaisi teidät varmasti, ennen kuin muut valmisteet voisivat tehdä niin (jos olisitte vielä hengissä ottamaan niitä)

KÄYTTÄKÄÄ PÄITÄNNE (AIVOJANNE!)

EN suosittele fluorisoitua vettä, vaikkakin minulla ei ole samaa erimielisyyttä kokonaan kontrolloiduissa olosuhteissa, kuten on, sanotaan, Eustace Mullinsilla tai joillain muilla, jotka kirjoittavat sellaisista kuolettavista tuotteista.

Kun sanon (ja kirjoitan pohjimmiltaan AIKUISELLE yleisölle, sillä taaperot eivät pysty omaksumaan aiheen materiaalia täysin), että jos teillä on paikalla jotain KUOLETTAVIA RASKAITA METALLEJA, silloin hampaiden harjaaminen kerran tai kaksi kertaa päivässä on tarpeeksi pysäyttämään enemmän kerääntymisen mainituista metalleista—se vaikuttaa riittävältä MINUSTA. En puolla FLUORIDIA missään, mutta kaikissa asioissa TIETÄKÄÄ, että on jokaiselle alkuaineelle on KEHOLLINEN käyttö! JOKAISELLE! Nyt minä kirjoitan, ja kaikista esittämistämme hyvistä asioista minua läimitään kuin olisin ehdottanut ottamaan rotanmyrkkyä.

Jos ette tunne oloanne mukavaksi harjata hampaitanne kerran päivässä FLUORIDI hammastahnalla—älkää tehkö niin. Mutta samassa ilmaisussa, jos teillä on elohopeaan pohjautuvia hammaspaikkoja ja/tai käytätte DEODORANTTIA PÄIVITTÄIN—ehdotan, että harjaatte hampaanne ainakin kerran päivässä FLUORI hammastahnalla. Se pieni määrä FLUORIDIA on luultavasti tarpeeksi SITOMAAN ”kelluva” elohopeahöyry. Se on myös tarpeeksi deaktivoimaan (tehden vaarattomaksi) alumiinin osaset, jotka ovat imeytyneet deodorantin käytön kautta—jos käyttö on minimaalista.

En ole täällä antamaan kaikille teille KEMIAN OPPITUNTEJA katalyyttisistä reaktioista tai minkään sitomisominaisuuksista. Tiedän yksinkertaisesti, että monet teistä ovat oikeastaan kuolemassa myrkyistä lyijyssä, elohopeassa ja alumiinissa. Luultavasti vuosia kestävä käyttö on melko peruuttamatonta, mutta teidän ei ehdottomasti TARVITSE pahentaa tilaanne.

En ehdota, että te syötte tai juotte fluorideja, mutta sitten en suosittele, että te syötte tai juotte raskaan liuoksen suolaa. Yksi syistä on kuitenkin se, että teillä on kasautunut ongelma, koska teistä tuli järjettömän poikkeavia suolan käytöstä, sillä otitte ruokavaliostanne sen yhden asian, joka voisi auttaa neutralisoimaan nämä raskasmetallituotteet. ÄLKÄÄ SYÖKÖ TUUBIA HAMMASTAHNAA, KIITOS. Kuitenkin, FLUORIDILLA käsitellyssä vesivarastossa (JA EN KANNATA TÄTÄ) on sopivaa käyttää sitä käsiteltyä vettä PESEMISEEN TAI SUUN KURLAUKSEEN.

TIEDÄN, että kysymykset ovat aitoja, älkää ymmärtäkö väärin vastaustani, kuten niin monet teistä ovat väärinymmärtäneet ensimmäisen väitteen. Aspiriini on hyvä—HYVÄ—moniin asioihin, mukaanlukien muutama 5 gramman tabletti päänsärkyyn. Koko pullo nieltynä TAPPAA TEIDÄT.

Suurimmalla osalla teistä “hammashoidetuista” henkilöistä on hienot elohopeaan pohjautuvat paikat suussanne, tehden teistä vähintäänkin aivovaurioisia. Kun suurimmalla osalla teistä, joilla on suullinen näitä elohopeapaikkoja, ei VAIKUTA olevan oireita, ette suostu kuluihin ottaaksenne ne POIS. Joten, jos voitte purskauttaa hieman FLUORI hammastahnaa suunne ympäri kerran tai kaksi kertaa päivässä ja sitten huuhtelette sen pois—onko se niin väärinymmärrettävää? Tämä on osa syytä, miksi FLUORIDI on hyvää lujille hampaille—se kovettaa pintaa—mutta se myös neutralisoi elohopean sen rikkoutuessa höyryyn, irrallisiin lyijy pienhiukkasiin, alumiinioksideihin, jne. Se ei ole erityisen HYVÄ asia—mutta pienenpieni lisäys sitä voi hyvinkin PELASTAA MIELENNE.

EI OLE YHTÄÄN ALKUAINETTA, JOKO TIEDETTYÄ TAI TIETÄMÄTÖNTÄ PALLOLLANNE, JOKA EI OLE OSA KEHOANNE. EI YHTÄÄN! OLETTE KAIKKIEN ASIOIDEN TÄYSI KOKOELMA—YHDISTETTYNÄ YHTEEN IHMEELLISEEN IHMEESEEN.

Selvästikin LAPSI, ellei ole ladattu näillä hammaspaikoilla TAI ei ole FLUORIDIA vedessä TAI hän on niellyt lyijyä—tarvitsee vielä VÄHEMMÄN FLUORIDIA. Mutta lupaan teille, että ainakin yksi harjaus ja sitten ”huoliteltu” huuhtominen (ilman tahallista huuhtomisveden nielemistä) ei SATUTA LASTA—VAAN ON HYVÄKSI LAPSELLE AJASTA, JOLLOIN OLETTE ALOITTANEET PUHDISTAMAAN IKENIÄ (ENNEN HAMPAITA) AINAKIN KERRAN PÄIVÄSSÄ, PYYHKIMÄLLÄ FLUORIDIHAMMASTAHNAN KANSSA, SITTEN PYYHKIEN SE POIS HYVIN MÄRÄLLÄ KANKAALLA, JOTTA VAUVA EI NIELE SUURIA MÄÄRIÄ SITÄ. TE VOITTE KONTROLLOIDA SITÄ LAIMENTAMALLA VETTÄ, JOTA PYYHINTÄÄN KÄYTETÄÄN.

Minun täytyy pidättäytyä tarjoamasta teille lukijoille asioita, joita TIEDÄN TEIDÄN TARVITSEVAN tämän kyseessä olevan esimerkin takia. Dharmalla ei ole aikaa kirjoittaa niteitä jokaisesta aiheesta. Otetaan esimerkiksi panimohiiva. Ajattelen sen olevan yksi KAIKKEIN TÄRKEIMMISTÄ lisistä, mitä teillä voi olla mihin aikaan missä tahansa. MUTTA tapa jolla se kasvatetaan NYT, sen tähden se voi sisältää antibiootteja. Nimittäin niin monia ASIOITA ja eläimiä käsitellään antibiooteilla, että kun hiiva kasvaa, se kantaa antibiootin DNA rakenteen myös. MAHDOLLISUUDET SAADA SITÄ LAJIKETTA OSTAMASSANNE HIIVASSA ON NIIN PIENI, JA MAHDOLLISUUDET, ETTÄ SE HÄIRITSISI TEITÄ NIIN MINIMAALISET, ETTÄ SE OLISI HÖLMÖÄ HUOMIOIDA. MUTTA EN VOI SANOA TEILLE, ETTÄ MENKÄÄ JA KÄYTTÄKÄÄ SITÄ (NEUVONA) ILMAN TEIDÄN TÄYTTÄ TIETOANNE, JOTEN ON HELPOMPAA TARJOTA KLORELLAA SEN SIJASTA. JOKA MUUTEN KERÄÄ FLUORIDIN OIKEASSA SUHTEESSA. Mutta niin myös tekee panimohiiva. Panimohiiva on pitkälti kaikkein saatavimmin oleva B vitamiinien lähde. Mitä minä teen? Te, jotka tiedätte tämän informaation, tulette käyttämään sitä viisaasti—loput teistä, voin vain pyytää teiltä: AJATELKAA ja sitten käyttäkää mitä haluatte.

Onko se liian työlästä, sanotaan, omistaa kaksi hammastahnaa, jos harjaatte enemmän kuin kerran tai kaksi kertaa päivässä? Miksi harjaatte ylipäätänsä? Mikä tahansa aine melkein mistä tahansa puhdistaa hampaat jätteistä—joten TEIDÄN täytyy päättää ja OPPIA, mikä on tärkeää tietää siitä mitä käytätte.

Voin taata, että jotkut ottavat täyden pullon kollodihopeata vilustumiseen—yhdellä kulauksella. NÄMÄ OVAT SYYT, MIKSI TEILLÄ ON FDA KONTROLLOIJA. JOS TODISTATTE, ETTÄ TARVITSETTE ISOVELJEN SUOJELEMAAN TEITÄ ITSELTÄNNE TIETÄMÄTTÖMYYDESSÄ—SE TAPAHTUU. Kieltäydyn pelaamasta SITÄ peliä, lukijat. Uskon, että te olette kyvykkäitä, sillä Jumala LOI teidät, kuten minut ja antoi teille toimivat aivot. No, hopea ei satuta teitä—mutta se poistaa teiltä luontaisen TARPEELLISEN (bakteeritarpeet) floran, jos otatte liikaa. ENEMMÄN EI OLE VÄLTTÄMÄTTÄ PAREMPI, TEIDÄN TÄYTYY OPPIA.

Muuten: TE VOISITTE HARJATA HAMPAITANNE KOLME KERTAA PÄIVÄSSÄ KYMMENEN VUOSISADAN AJAN TAVALLISELLA FLUORIHAMMASTAHNALLA, JA SE EI VAHINGOITTAISI TEITÄ—VIELÄ ETENKIN, JOS KASVATATTE HAMPAITA JA LUITA—TAI OLETTE AIKUINEN YRITTÄEN YLLÄPITÄÄ ITSEÄNNE. NÄMÄ OVAT NYT TOSIASIAT. KUORMITTAA TAI YLIKUORMITTAA MITÄÄN MILLÄÄN ON VAHINGOLLISTA, JA FLUORIDI VOI TAPPAA—JOTEN KÄYTTÄKÄÄ VAROVAISUUTTA JA AIVOJA—MISSÄ JÄRJESTYKSESSÄ VALITSETTEKAAN.

Jotkut ovat esittäneet todisteita, että fluorideja on joskus käytetty rotanmyrkyssä. No, oppilaat, epäilen että sitä on käytetty harjaamalla rotan hampaat hammastahnalla ja huuhtelemalla suu! Olkoon se niin.

Nyt Dharma, kyllä, me aloitamme työmme. Parahin, en myöskään tiedä, kuinka käsitellä kaikki lukuisat aiheet ja kysymykset. Ihmiset haluavat TIETÄÄ ja he ehdottomasti ansaitsevat TIETÄÄ. Ja heillä ei ole keinoa tarkistaa MINUN informaatiota muuten kuin kysymällä MINULTA. Joten meidän täytyy osua kultaiselle keskitielle jollain tapaa näissä asioissa. EN OTA VASTAAN KAIKKEA SYÖTETTÄ JA INTTELE TAI VÄITTELE MUITA VASTAAN. TE VOITTE TEHDÄ SEN—MINÄ EN, JA DHARMAN EI TARVITSE TEHDÄ NIIN. Ajattelen, että aikana jona kirjoitamme aiheesta, etenkin joka on kiistanalainen, tarjoamme tarpeeksi kohtuulliseksi syötteeksi. Joskus vaikuttaa siltä, että emme onnistu. Se ON tässä tapauksessa tarpeeksi tärkeää olla vain vetämättä pois ehdotusta. Lopulta te teette sen mitä tahdotte tehdä joka tapauksessa, ja muut käyttävät misinformaatiota tai ”väärintulkintaa” ampuakseen alas kaiken ja kaikkea jota me teemme: Joten me vain jatkamme rynnimistä läpi.

Lukijat, TIETÄKÄÄ kuitenkin, että oli asia mikä tahansa—ja jopa jos TE ette ymmärrä joitain asioita—MINÄ EN TARJOA MITÄÄNm JOKA SAA MEIDÄT SOTKEUTUMAAN MIHINKÄÄN HALLITUKSEN SÄÄTELEMÄÄN VIRASTOON. ME TOIMIMME TOTAALISESTI KAIKENLAISTEN LAKIEN SISÄLLÄ, JA EHDOTUKSENI KENELLE TAHANSA LUKIJALLE TAI MILLE TAHANSA TUOTTEELLE—TE OLETTE TURVASSA, KUTEN ON ESITETTY—MUTTA EN VIE YHTÄÄN HUOMIOTA MIHINKÄÄN. MINUN KANSANI ON TÄÄLLÄ TARJOTAKSEEN INFORMAATIOTA JA MISSÄ VOIMME TEHDÄ NIIN, TUOTTEITA, JOTKA VOISIVAT PARANTAA HYVINVOINTIA. EMME KILPAILE KAUPANKÄYNNIN JA LIIKETOIMINNAN KANSSA. ME KIRJOITAMME ÄLYKKÄÄLLE YLEISÖLLE, JA TIEDÄN, ETTÄ MONI TEISTÄ TOIVOISI TÄSMENNYSTÄ, SILLÄ TE PELKÄÄTTE, ETTÄ MUUT EIVÄT KÄSITÄ JOITAIN NÄISTÄ ASIOISTA, KUTEN TE. SE SOPII, MUTTA TOISTAN, ME KIRJOITAMME ÄLYKKÄÄLLE YLEISÖLLE—EMME LAUMALLE. KUITENKIN, PAPERIMME ON LUETUIN PAPERI MAAILMASSA—JA SEN LUKEVAT ENSIMMÄISENÄ HALLITUS, TIEDUSTELURYHMÄT JA HUIPPUTASON MAFIALUOKAT. EN OLE TÄÄLLÄ MITTAAMASSA HAMMASTAHNANNE FLUORIMÄÄRÄÄ.

http://fourwinds10.com/journals/UnPublished/J137.pdf