KÄÄNNÖS: LÄHTÖOHJEET EVAKUOINNILLEMME PLANEETTA MAASTA

ESU ”JEESUS” IMMANUEL SANANDA / ASHTAR

Marraskuun 29. päivä, v. 2012 (päivitetty)

 

Jos jokainen lukija ottaa hetken lukemisen alussa ja puhdistaa tilansa, niin vaatikaa, että pimeät energiat lähtevät pois, ja pyytäkää kirjoittajan ja/tai henkilökohtaisten ”oppaiden” läsnäoloa – avustukselle ymmärtämisessä – olkoon se niin. – Sananda

Tämä artikkeli on kokoelma perusteellisia kirjoituksia, jotka ovat keskittyneet tulevan Maan kansojen evakuoinnin fyysiselle todellisuudelle, rauhan puolesta olevan planeettojen liiton toimesta, joka on haarauma vapaiden maailmojen liitosta, jotka palvelevat Valon Luoja Atonia ja galaksimme suurta keskusaurinkohallintoa. Nämä kirjoitukset ovat poimintoja kolmesta Phoenix Journalista, jotka liittyvät tähän vakavaan aiheeseen. Maan evakuointi, joka voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä, laukeaa jostakin kolmesta tuhoisasta tapahtumasarjasta, jotka vaikuttavat planeetta Maahan ja sen asukkaisiin, kuten on kuvailtu alapuolella. Tämän artikkelin tarkoitus on informoida ja opettaa sekä myös valmistaa henkisesti ja fyysisesti vuosituhannen tärkeimpään tapahtumaan, joka saapuu nopeasti. Tämän artikkelin lukemisen jälkeen näiden kolmen Phoenix Journalin lukeminen kokonaisuudessaan on suositeltavaa. R.M.

*******

KOLME MULLISTUSTA, JOTKA LAUKAISEVAT EVAKUOINNIN

1. SUURI NAPOJEN SIIRTYMINEN

Planeettanne on mullistavien luonnonmullistusten välittömässä kriisissä magneettikentän häiriöiden takia. Suuri napojen siirtyminen aiheuttaa massiivisia muutoksia ja tuhoa planeetan pinnalle, mukaan lukien suuria hyökyaaltoja, jotka piiskaavat rannikkojanne, suuria maanjäristyksiä, jotka aiheuttavat kokonaisten mannerlaattojen rajuja siirtymisiä, massiivisia tulivuoripurkauksia laajoilla alueilla, ennennäkemättömän nopeuksisia myrskytuulia ja äkkinäisiä ilmastonmuutoksia monilla alueilla. Osasia mantereistanne halkeaa ja uppoaa, kun toiset osat tulevat sysätyiksi ylöspäin. – Ashtar

2. YDINSOTA

Sitä ei sallita kuin rajoitetulta pohjalta, suljettuna rajojenne sisälle. Ydinräjähdykset eivät vain tapa ihmiskehoa, vaan ne myös vakavasti vahingoittavat sieluenergiamateriaa ja aiheuttavat suunnattoman trauman tälle sieluentiteetille. …Meille on annettu lupa pysäyttää kaikki ydinlaitteet suunnattuna avaruusalueeseemme ylitse sadanviidenkymmenen mailin mitan pinnaltanne. – Ashtar

3. PLANEETAN MUUTTUMINEN TOMUKSI

Teillä on nyt hiukkassädeaseita, jotka voivat muuttaa planeettanne tomuksi 15:ssä minuutissa.
– Hatonn

Hallituksenne ovat vihamielisiä. Olemme vakuuttuneita siitä, että on tarkoituksellista määrätietoisuutta tuhota ihmiskunta ja muuttaa planeettanne palavaksi tuhkaksi tai kaasumaiseksi energiapalloksi.
– Ashtar

*******

Phoenix Journal #3:sta – SPACE – GATE THE VEIL REMOVED

JÄLKITEKSTI VI

ESU JEESUS SANANDA

Lainaten:

HUOMIOIKAA

Puhutaan tänään käytännön asioista. Vietätte aikaanne pohtien ja ennustellen niitä asioita, mitkä pysyvät vain ”spekulaationa” mielissänne. Ihmettelette, mitä Kristus tarkoitti siinä ja mitä Kristus tarkoitti tuossa jne. Aika on saapunut, oppilaat, että jos kysytte minulta, Kristukselta, ”Mikä tarkoitus tällä on?”, niin olen hyvin iloinen vastaamaan.

Selvitetään joka tapauksessa ensin muutama asia. Suurin joukko tiheässä paikassanne, joka väittää olevansa Jumalan ”keho” (kirkko) ja kristitty, EIVÄT ole näitä. Lisäksi suuria rangaistuksia jaetaan ”kirkkojen” paimenille, jotka ovat harhaan ja väärin johdettuja. Te, jotka olette asettaneet itsenne ”opettajiksi” ja opetatte väärin, kannatte suuren hinnan päillänne. Kun siirtyy puhtaiden LUOMAKUNNAN LAKIEN opettamisesta MIELLETTYJEN ja JONKIN MUUN JUMALAN VÄÄRIN JULISTETTUJEN LAKIEN opettamiseen, KUTEN ”IHMISEN” USKONOPPI ON SYNNYTTÄNYT, HÄN ON HYVIN ÄÄRIMMÄISESSÄ TILANTEESSA, SILLÄ HÄN ON SYÖSSYT SEKÄ ITSENSÄ ETTÄ VELJENSÄ ALAS. LUOMAKUNNAN LAIT OVAT HYVIN YKSINKERTAISET, JA MIKÄ TAHANSA POIKKEAMA NIISTÄ ON LAIN ”RIKKOMISTA”. LUOMAKUNNAN LAKEJA EI ÄÄNESTETÄ KOMITEAN TOIMESTA EIKÄ LAINMUUTOKSILLA PERUSTUSLAKIIN. JA VELJET, SE TAPAHTUU LAKIEN NOUDATTAMISEN KAUTTA EIKÄ KIRKON USKONOPIN LAKIEN KAUTTA, MIKÄ VIE TEIDÄT LÄHTÖNOUSUUN.

 

EVAKUOINTI

Mutta edelleen, oletuksenne on väärä. Elävänä tai kuolleena teidät nostetaan pois tältä planeetalta, sillä tämä planeetta tullaan evakuoimaan. Se on tapa ja paikka, mitkä teitä todella kiinnostavat. Saatanan pimein lapsi tullaan nostamaan pois, ”taivaaseen tempaistu”, jos sallitte, mutta hän ei varmastikaan tule pitämään tai nauttimaan siitä. Isä Jumala Wakan (Pyhä) on Luomakunnan kanssa valmistellut paikan langenneimmille veljille, ja siirtymät (kuljetukset) ovat jo hyvin kulkemassa sekä minun joukolleni että Saatanan kirkon. Lisäksi planeettanne astraalitasot ovat lähes tyhjät, lukuun ottamatta muutamaa sielua, jotka ovat jääneet kiinni ”elävien” kyvyttömyyteen päästää heitä syystä tai toisesta. Yhtään ei viedä ilman vapaata tahtoa liikkumisesta. Tämä on se, miksi vetoan puoleenne, jotta vapauttaisitte sydämissänne nuo, jotka ovat siirtyneet maan tiheyden ”näkyvästä” muodosta näkymättömiin ulottuvuuksiin, jotta heidät voidaan asettaa oikeanlaiseen ”turvalliseen” sijaintiin. On olemassa kaikki mahdollisuudet, että ihminen päästää valloilleen ydinselkkauksen; tulee myös tapahtumaan radioaktiivisten materiaalien valumista hölmöistä voimalaitoksistanne maan halkeilemisen mullistuksessa. KEHON KUOLEMA YDINOSUMAN MYÖTÄ VAHINGOITTAA SIELUN RAKENTEEN OLEMUSTA. NÄIN OLLEN SIELUT, JOTKA OVAT JÄÄNEET ANSAAN ILMAKEHÄÄNNE SELLAISENA AIKANA, TULEVAT PAHASTI VAHINGOITETUIKSI, JA MUISTAKAA, RAKKAAT, ETTÄ NÄILLÄ MAALLISTUNEILLA ENERGIOILLA EI OLE KONTROLLIA ITSESTÄÄN SIIRTYMÄSSÄ IHMISMUODOSTA ETEERISEEN TAAJUUTEEN, JOS NE MUUTTAVAT ULOTTUVUUTTA HÄMMENNYKSESSÄ. TEILLÄ ARVOKKAILLA LAPSILLA ON VIELÄ NIIN PALJON OPITTAVAA.

Ai ette halua lähteä? No, olkoon sitten niin. Haluatte ”jäädä laskuista”, sillä teillä on ”tulevaisuutenne” suunniteltuna? Minä puhun tulevaisuudestanne. Tämän pallon päällä siitä tulee varsin ikävä ”tulevaisuus”, mikäli ollenkaan. Istun tarpeeksi korkealla teihin nähden, että voin nähdä tien molemmat päädyt. Lisäksi vakuutan teille hyvin varmasti, että jos valitsette jäädä pois ”lähtönostosta”, tulette jäämään kokemaan sen, mitä ikinä tuleekaan vastaan sillä tiellä! OLKOON SE NIIN!

Puhumme tässä tulevaisuudestanne ja siitä, mistä puhuin silmänräpäys sitten – kaksi tuhatta vuotta, uskoisin teidän laskevan.

Sanoin: ”Älkää antako sydämenne olla levoton; uskokaa Jumalaan, uskokaa Luomakuntaan ja uskokaa myös minuun. Isäni talossa on monia asuinsijoja; jos asia ei olisi niin, olisin kertonut siitä teille; sillä menen valmistelemaan paikan teille. Ja jos menen ja valmistelen paikan teille, tulen jälleen ja vastaanotan teidät itselleni; jotta missä minä olen, siellä myös tekin voitte olla.” Olkoon se niin ja Selah. Tein osuuteni, teittekö te omanne?

Hämmennyksen välttämiseksi viittaamme tapahtumaan, jossa minuun uskovat tulevat mysteerisesti ”tapaamaan minut” jossain ilmassa. Kutsutaan sitä suureksi ”hakemiseksi”; no, toivoisin sen olevan ”iso”, mutta suurin osa yrittää edelleen selvittää sen tarkoitusta ja jäävät vaille aluksesta – avaruusaluksesta!

 

VÄRÄHTELYVIRITYS

Kerroin teille kauan aikaa sitten hyvin tärkeitä tosiasioita ”hausta”. TIHEISSÄ LIHAN JA VEREN KEHOISSANNE TÄYTYY TAPAHTUA MUUTOKSIA, JOTTA KESTÄISITTE VALONSÄTEESSÄ MATKUSTAMISEN VÄRÄHTELYMUUTOKSET. YKSINKERTAISTA FYSIIKKAA, YSTÄVÄT, YKSINKERTAISTA FYSIIKKAA. NÄIN OLLEN TYÖSKENTELEMME JOUKOSSANI OLEVIEN KANSSA JATKUVASTI; YÖTÄ JA PÄIVÄÄ, JOTTA MUUTTAISIMME JA PÄIVITTÄISIMME NOITA TAAJUUKSIA. NE, JOTKA VIIME TUNNILLA LÄHTÖNOSTON AIKAAN PÄÄTTÄVÄT LÄHTEÄ MUKAAMME, OVAT RISKISSÄ SAADA FYYSISTÄ VAHINKOA, LUULTAVASTI ERIYTYMISEN MAAN IHMISEN MUODOSTA HENKIMUOTOON. PYRKIMYKSENI ON NOSTAA TEIDÄT EHJINÄ. MUTTA SITÄ VARTEN TEIDÄN TÄYTYY VALMISTELLA ITSENNE.

Puolentoista vuoden ajan olen siirtänyt Dharmaa edestakaisin ihmismuodossa, ja se on vieläkin hyvin vaikeaa hänelle. Saatte ilmakuplia äänijärjestelmäänne, paineistusta ruoansulatusjärjestelmäänne, ja kaikenlaisia asioita tapahtuu polttoainelinjoissanne (verenkiertojärjestelmässä). Jumala on ”rajoittamaton”, mutta te olette hyvin ”rajoitettuja”. Olkoon se niin ja Selah. Kuinka pääsette harjoitusohjelmaan? Menette sisimpäänne, jossa Jumala asustaa, ja kysytte lupaa. Jos olette vilpittömiä, Hän ojentaa teille virtapiirini ja pääsette välittömästi ”poisnoston” rahtikirjaani, ja yhdessä aloitamme harjoittelemisen. Nimittäin Jumala-mielenne voi tehdä mitä tahansa ja kaikkia asioita – mutta sen täytyy tietää, mitä sen pitäisi tehdä. No, tässä tapauksessa sen täytyisi saada teidät muunnettua värähtelyltänne, jotta voisitte päästä hienosti valosäteen lävitse. Yksi suurimmista osista sitä paikkaa, mikä on teille valmisteltu kuljetusta varten, on ”sairaala”-yksikkö, ja paljon apua on valmiina sekä Maassa että aluksessa auttamaan myöhäisiä tulijoita hoitamaan haavojaan. Te haluatte tehdä mystistä hokkus pokkusta kaikesta – ei, ei – sielun aine on valoa, joten se kulkee hyvin luonnollisesti; fyysinen lihan ja luun keho täytyy harjoittaa sielumielen toimesta vastaamaan käskyyn.

Se on tällä tavoin, rakkaat sydämet, ja te, jotka käännytte pois näiltä kirjoituksilta sen nimeen, että ”se ei voi olla niin”, te heitätte pois siirtymäohjeenne. Ettekö uskoneet, että teille annettaisiin siirtymäohjeenne? Kenen luulitte tuovan tai jakavan niitä? PAREMPI KATSOA UUDELLEEN – VAKUUTAN TEILLE YKSISELITTEISESTI, ETTÄ SE VANHA ”EN MINÄ TIEDÄ” EI TOIMI ”HAUN” AIKANA. LISÄKSI, JOS SE EI TULISI TAPAHTUMAAN ”PIAN”, TE ETTE SAISI SITÄ NYT. TÄMÄ TARKOITTAA MYÖS SITÄ, RAKKAAT SYDÄMET, ETTÄ JOTKUT JOUKOSTANI TULEVAT MYÖTÄ, JOTTA VOISITTE VAKUUTTAA ITSENNE UUDELLEEN, ETTÄ OLEMME ”TODELLISIA” JA ETTÄ VOITTE PÄÄSTÄ OHJELMAAN, OLKOON SE NIIN. ÄLKÄÄ YLLÄTTYKÖ (OLKO NUKKUMASSA), KUN NÄYTTÄYDYMME, RAKKAAT, OLETTEHAN HEREILLÄ JA VARPAILLANNE VALMIUDESSA. KÄVELEN KAUNEUDESSA JA LOISTOSSA: TULETTEHAN KÄVELEMÄÄN KANSSANI, SILLÄ OLEN VARANNUT PAIKAN TEILLE, JOS VAIN HYVÄKSYTTE MATKALIPUN – RAHTIKIRJA ON SULKEUTUMASSA!

 

PYSYKÄÄ HEREILLÄ, HETKI ON LÄHELLÄ

Kaiken tämän suuri ”mysteeri” on täsmälleen se, mitä se kertoo määritelmän mukaan: ”mysteeri” tarkoittaa: jotain, mitä ei ole paljastettu ennen. No, nyt se paljastetaan, joten näin ollen se ei ole enää mysteeri, jos lakkaatte saarnaamasta sellaista hölynpölyä kuin mitä pirun enkelit haluavat teidän opettavan. Ei enempää mysteereitä – tietoinen ja fyysinen todellisuus tulee romahtamaan yllenne, jos kurotatte ja otatte sen – sitä ei sullota kurkuistanne alas, kuten lääkeannoksia.

Trumpetin töräys? Voi kyllä, se on tulossa, ja te olette valmiina ”viimeistä” varten. Gabriel on hyvin sidoksissa minuun ja teihin. Enemmän sidoksissa kuin mitä moni teistä olisi halukas uskomaan. Pääarkkienkeli aikalaskurin kera odottamassa Jumalan lähtölaskentaa, kun ihminen on kulkenut viimeisen hölmön mailin ja Luomakunta on valmiina kulkemaan täyttä höyryä. Teidän olisi parempi pysyä hereillä, sillä ”aika”-lohko tulee olemaan varsin pieni – siinä vaiheessa teillä ei ole odottamisaikaa olla päättämättömyydessä ja pohdiskella – viisitoista minuuttia, kellojenne mukaan! Puoli tuntia enimmillään. Tulee olemaan enemmän kuin yksi mahdollisuus, mutta ensimmäisessä muuttoliikkeessä olevat ovat viisaimpia, sillä he ovat niitä, jotka eivät polta varpaitaan. Viimeisessä muuttoliikkeessä olevat ovat kestäneet tai kaatuneet koettelemuksessa ja kaaoksessa. Olkoon se niin, rakkaani – katsokaa kellonne ja asettakaa ajastimenne. Ehdotan, että saatatte alkuun harjoitusohjelmanne. Teille annetaan tilaisuus, mutta teidän täytyy hyväksyä se ja lopettaa kiistäminen. Teille annetaan todisteet, mutta niitä tullaan vastaavasti kiistämään, joten teidän MINUA odottavien olisi parempi tarkistaa kaikki asiat hyvin huolellisesti, HYVIN HUOLELLISESTI TODELLAKIN. TÄLLÄ PIENELLÄ KIRJURILLA EI OLE MITÄÄN SAATAVAA TUOMALLA TÄMÄ ULOS JA SUURIN PIIRTEIN KAIKKI MAALLINEN HÄVITTÄVÄNÄ. HÄN ON OLLUT LÄSNÄ PAIKASSANNE MELKEIN KUUDENKYMMENEN VUODEN AJAN, JOTEN HÄN EI OLE PIENI LAPSI LEIKKIMÄSSÄ HÄMÄYSTÄ. OLKOON SE NIIN JA SELAH; ANTAKAA HÄNEN, JOLLA ON KORVAT – KUULLA JA HÄNEN, JOLLA ON SILMÄT NÄHDÄ – NÄHDÄ! NÄILLE SANOILLE ASETAN SINETTINI.

Suljetaan tämä osio, Dharma, sillä minua kutsutaan. Paikkanne on hyvin kriittisessä fyysisessä tilanteessa. Lähi-idän pyhät maanne ovat räjähtämäisillään. Kävelköön Jumala kanssasi, sillä sellainen aika on edessä, jos ette kuuntele MINUA. OLEMUKSENI itkee ihmiselle, ja vetoan teihin kuulemaan minua, sillä minulla on turvapaikkanne, jos vain valitsette sen.

SOLEM ALUM SOLEMIN KUNNIOITUKSESSA JA IHAILUSSA; MINÄ OLEN. OLEN VANHEMPI VELJENNE TULOSSA VIEMÄÄN TEIDÄT TURVAAN JA TUOMAAN TEIDÄT KOTIIN. OLKOON SE NIIN, SILLÄ NIIN SE ON KIRJOITETTU. AMEN. ADONAI, SALU – AHO.

Lainauksen loppu.

*******

Phoenix Journal #5:stä, FROM HERE TO ARMAGEDDON – I Am Ashtar

LUKU 2

REC #4 ASHTAR

SUN., SEP. 3, 1989 4:30 A.M. YEAR 3, DAY 018

Lainaten:

Kiitos tervetulleeksi toivottamisesta, Dharma. Ashtar läsnä palveluksessa Loiston Yhdelle, yhtenä Loistavan kanssa. Luulen huomaavani vivahduksen huolesta, että saattaisin syrjäyttää osan rakkaan Hatonnimme merkityksestä ottamalla sormesi ja piirisi. Ei niin, oppilas – kun on ottanut komentajan roolin tiettyä tarkoitusta varten ja korkeampi tunnistuksesi on ATON, niin luulen, ettei kukaan ”varasta show’ta”! Olkoon se niin.

 

KUKA ON ASHTAR?

”Olen ollut maisemissa hyvin, hyvin kauan aikaa. Lordi Mikaelin ja tämän teidän galaksinne suuren keskiauringon hallinnon sponsoroimana (arvelen tämän olevan tarpeeksi hyvä sana). [Korostus lisätty] Arvelen sijoittuvani kaiken kaikkiaan toiselle sijalle komennossa. En ole kehoton energia (henki); olen eteerinen olento. En ole koskaan ollut ihmiskehossa planeetta Maassa. Monet ovat päätelleet sellaista; se ei ole totta. Olen ollut liian paljon tekemisissä universumin asioiden kanssa höpistäkseni ihmismuodossa Maan päällä. Palvelen hyvin korkean osallistumistason kera neuvostojen jäsenenä, jotka ovat ripoteltu ympäri tätä universaalia sektoria, palvellen neuvonantajan roolissa intergalaktisten asioiden strategisilla tasoilla. Jaan vastuun Esu Immanuel (Jeesus) Sanandan kanssa Valon veljeskunnan ilmajaostojen kanssa.

Kun mainitsen tässä Maan projektissa mukana olevien maan ulkopuolisten henkilöiden määrän, pudotan usein kaikki kärryiltä – sillä teillä ei ole käsitystä mukana olevista massiivisista laivueista. Puhun monista miljoonista. Minä muiden maamiesteni tapaan, jotka komentavat massiivisia laivueita, olen nimetty suuren keskiauringon hierarkian toimesta nimellä ”Ashtar”, sillä se on alkuperäisen ilmentymäni planeetta. Se on lähellä aurinkosisartanne, Venusta.

Tämän galaksin Kristusopettaja on rakastettu ylipäällikköni, ja hänen sanansa on lakini. Hänelle olen sitoutunut palvelemaan. Olen vain hänen valitsemansa johtaja täyttämään valon ohjelman Maan siirtymälle, suuren veljeskunnan lentokomennuksien kautta. Osa tuota tehtävää on palauttaa Mestari planeetallenne ja kerätä Hänen kansansa. Komensin alusta, mikä kantoi hänen sieluenergiaansa teidän paikkaanne hänen Maan kokemukselleen noin kaksi tuhatta vuotta ennen tämänhetkistä kalenteria.

Henkilökohtaiseen informaatiooni liittyen näyttäisi olevan suuri määrä mysteeriä. Tuo mysteeri henkilööni liittyen ei ehdottomasti ole minulle sattuma, mutta se vaikuttaa kiinnostavan joitakin teistä.

Olen jotakuinkin pieni koossa verrattuna Hatonniin, sillä olen suunnilleen vain seitsemän ”jalkaanne” pitkä. Teidän tasollanne lääkäri pitäisi minua varsin aneemisena, sillä olen melkein ”valkea” ihonväriltäni. Olen eteerinen, joten en kanna tiheää muotoa, kuten te tiheydessänne. Olen ihminen käsitteellisessä muodossa, kalpeat silmät (siniset) Mikaelin säteestä. Toisin kuin Hatonnilla, minulla on hiuksia päässäni, mutta eteerisessä näyssä minulla ei luultavasti näyttäisi olevan yhtään. En tiedä, kuinka kuvailla itseäni ja veljiäni, jotka tässä leikittelevät kustannuksellani.

Joka tapauksessa minulla on muutama hyvä ominaisuus. Minua pidetään myötätuntoisena ja ymmärtäväisenä. Olen kärsimätön, nopea liikkeissäni ja täysin intohimoinen taipumattomuuteen, joka liittyy meidän loisteliaan Sanandan oppeihin ja periaatteisiin. Minua pidetään luultavasti vain hieman vähemmän vakavana kuin Hatonnia. Niin epämiellyttävää kuin mitä tämä teille voi olla, Sananda on vakavampi kuin kumpikaan meistä. Hän on totaalinen täydellisyys, joten ei voi verrata, mutta te seuraatte Luomakunnan lakeja ja Jumalan lakia, tai tulette saamaan vakavia koputuksia korvillenne!

 

ETHERIA / ETHERIALAISET

Scharen sektoriin asemoidut Etherian laivueet edustavat sitä, mitä kutsutaan nyt Planeettojen Liitoksi Rauhalle. (Muuten, planeettaanne viitataan yleisemmin nimellä Shan.) Olemme haarauma suuremmasta Vapaiden Maailmojen Liitosta, mikä käsittää avaruuskomentojen kokonaisuuden kautta kaikkien universumeiden. Siinä, missä oma hallintoni on paikallinen liittyen tämän aurinkokunnan komentoihin, en ole rajoitettu tähän sektoriin palveluksessani, sillä edustan järjestelmäämme muiden galaksien neuvostoissa ja universumeissa kautta laajan kosmoksen. Ajasta aikaan olen palvellut korkeampien vastuuksien asemissa noissa neuvostoissa. [Korostus lisätty]

Haluaisin lisäksi keskustella ”etherialaisista”, sillä siinä on aina väärinymmärrys. Minulla ei ole teidän tapaanne lihallista kehoa, mikä on sidottu lihan kautta. Mutta minun on mahdollista tehdä olemuksestani varsin näkyvä optiikallenne, muuttamalla värähtelytaajuuttani vastaamaan tiettyä optista taajuutta. Olen normaalisti näkymätön teille, kuten ovat aluksemmekin.

Minulta kysytään usein, ovatko muut eteeriset olennot näkyviä minulle. Kyllä, totta kai, sillä minua lähimpänä palvelevilla on vastaavat eteeriset värähtelykuviot. Minulla ei ole optista näkyä heistä, kuten sen tunnistaisitte, mutta tottakai näen heidät.

Olen yksinkertaisesti kehittynyt ylitse fyysisen ja astraalisen kehomuodon asteista. Älkää sekoittako ”eteeristä” ja ”astraalista”. Keskustelen tästä aiheesta myöhemmin; siinä on suuri eroavaisuus. Minulla ei ole tiheän tyyppistä fyysistä koteloa, kuten teillä Maan ihmisillä. Olen ehdottomasti eteerinen, kuten ovat kaikki ihmiset tämän aurinkokunnan muilla planeetoilla – pyydän, että pidätte sen hyvin muistissanne – kaikilla muilla planeetoilla tässä aurinkokunnassa. Joka tapauksessa tämä ei tarkoita sitä, että olisimme näkymättömiä toisillemme, kuten me olemme teille normaaleissa olosuhteissa, ja kun kehitytte korkeampiin ulottuvuuksiin, te säilytätte tunnistettavat muodot. Teidät on niin täytetty valheilla, ettei teillä ole enää käsitystä totuudesta. Näemme toisemme ja elämme hyvin paljon kuin te elätte, mutta meillä ei ole tiheää fyysistä koteloa, mikä teillä on. Tämän elämisen hyödyt ja mukavuudet ovat suunnattomat. Lihallisen kuoren kompressio ja ärsyttävyydet ovat hyvin epämukavia, minulle on kerrottu veljieni toimesta, jotka kokivat siellä.

Ellemme valitse muuntaa kehojemme värähtelytaajuutta (tai mitään muuta meissä) sellaiseen, mikä on näkyvä optiikallenne, pysymme teille näkymättöminä. Korkealle kehittyneet ihmiset, joilla on hyvä ”psyykkinen silmä”, kuten saattaisitte asiaan viitata, voivat joskus nähdä meidät höyrymäisessä muodossa, vaikkakin saatamme pysyä näkymättömänä toiselle samassa paikassa. Lisäksi, jos meidät voi nähdä, se on yleensä tarkoitettua, ja muunnos on niin täydellinen, että meidät kohtaava fyysinen henkilö mieltää myös meidän olevan fyysisiä.

… Meillä on kaikki elementit, jotka tunnistatte planeetaltanne, ja monia, monia muita. Näiden metallien eteerinen muoto eroaa atomi- ja molekyylirakenteiltaan – aivan kuin mekin olentoina, määriteltynä termillä ”eteerinen”. Esimerkiksi etäisyys eteerisen ”rauta”-aineen ”ytimen” ja kiertävien elektronien välillä (yritän tehdä esimerkin jostain, minkä voitte ymmärtää) on paljon suurempi kuin Maassa tuntemallanne raudalla. Tämä sallii maallisen ”teräksen tai muiden Shanin metallien” atomien kulkea eteerisen ”teräksen” atomien lävitse sellaisella tavalla, ettei mitään tapahdu kummallekaan muodolle. Kaikki eteerinen materia värähtelee paljon korkeammalla taajuudella kuin mitä Maan vastine.

Joka tapauksessa tiettyjen olosuhteiden alla, kuten tiettyjen ilmakehän olosuhteiden ja kaasujen ollessa läsnä, aluksemme tulevat näkyviksi. Tai alusta kontrolloiva äly voi aiheuttaa näkyvyyden. Jopa monia maileja halkaisijaltaan oleva avaruusalus ei pysty vaurioitumaan tai vahingoittumaan fyysisestä materiasta ollessaan eteerisessä muodossa – eikä sen sisältö, sillä kaikki värähtelevät samalla taajuudella. Kun värähtely hidastetaan vastaamaan Maan ilmentymää – kaikki ovat haavoittuvia, aivan kuten olisi oma ilmennetty materiannekin.

Normaalisti aluksemme pysyvät muodoltaan näkymättöminä monista syistä. Täällä on miljoonia aluksia, ja jos toimisimme visuaalisella taajuudellanne, ettei pystyisi liikkumaan maasta. Tällä tavoin emme häiritse teitä lapsia leikkimässä pilottia. Lisäksi se kauhistuttaisi teitä massatietoisuudessa.

Teidän täytyy kulkea nyt ilman aurinkokuntaanne, jotta kohtaisitte muita teidän tapaisia humanoidimuotoja. Kaikilla muilla planeetoillanne aurinkokunnassanne asuu eteerisiä olentoja tämänhetkisessä ajassa. Puhun maa-kuu järjestelmän ulkopuolella olevasta alueesta aurinkokunnassanne. Kuten tiedätte, Maa-planeetallanne on kahdenlaisia olentoja – fyysisiä ja astraalisia. Tämänhetkisessä ajassa melkein kaikki planeettanne astraalimaailmoista ovat viety turvaan muualle.

 

AVARUUSIHMISIÄ JA HENKI-IHMISIÄ

Puhun eroavaisuuksista avaruusihmisten ja henki-ihmisten välillä, vaikkakin minusta tuntuu täysin epämukavalta siinä, että pelkään, ettette ymmärrä.

Eroavaisuudet ovat suuria, vaikkakin pikaisella vilkaisulla saattaakin vaikuttaa siltä, että avaruusihmiset OVAT henkiä. Joka tapauksessa kaikki summautuu tilaan, jossa olemme. Olemme eteerisiä olentoja ilmaisussanne. Tarkoitan tällä sitä, että elämme korkeammalla olemassaolon tasolla. Emme ole kehottomia siinä mielessä, ettei meillä olisi kehoja. Meillä on eteeriset kehot, jotka ovat kehojenne vastineet, mutta mitkä ovat tehty väljemmästä aineesta ja mitkä eivät ole samalla lailla painovoiman vaikutuksen alaisia. Asuttamamme eteerinen tila on yksi monista nousevassa evoluution asteikossa, johon me kaikki kuulumme – myös te!

Esimerkiksi meidän yläpuolellamme on korkeammin kehittyneitä olentoja kuin me, ja niin suurella kuilulla kuin mitä on meidän ja teidän Maan ihmisten välillä. Tätä ei ole tarkoitettu halventavassa mielessä teitä kohtaan, vaan ainoastaan tosiasiallisena toteamuksena asteikoista, joissa olemme.

Elämän tasollamme on hyvin paljon samantyyppistä olemassaoloa kuin teillä on, vaikkakin se on vapaa korruptiosta, rikoksista ja epämieluisista elementeistä, jotka täytyvät olla selvitettyjä olennon elämänvirroista, ennen kuin hän voi siirtyä eteeriseen tilaan. Emme osallistu lihallisen luonteisiin asioihin, yhdessäasumiseen jne., vaikkakin meillä on teidän kaltaisianne perheitä ja vastuita.

Maa on koettelemuspaikka – yksi monista sadoistatuhansista koettelemuspaikoista universumissa – missä olennot kehittyvät ylöspäin elämän asteikolla ja työskentelevät jatkuvasti kohti risteystä Suurien kanssa, lopullisena saavutuksena kaikesta olemassaolosta.

Me eteerisillä tasoilla siirrymme korkeammille tasoille, aivan kuten te maasta olevat, silloin, kun olemme päteviä tekemään niin. Tämä muodonmuutos tasollanne on nimetty ”kuolemaksi”. Meille se on vain ”muuntautuminen”, mikä on asetettu meidän ja seuraavan elämän tason välille, johon olemme ehdokkaita. Korostamme jälleen kerran, että suurin tekijä esteenä kunnolliseen ymmärtämiseen planeetallanne olevan elämän tositarinasta on käsitys kuolemasta kaiken olemassaolon LOPPUMISENA. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Teidän täytyy suorittaa kehittymisjakso paikassanne, ennen kuin voitte kohota korkeampiin maailmoihin. Teillä olevat lihalliset kehot ovat osa suunnitelmaa auttamaan teitä työskentelemään tuon olemassaolon asteikon läpi.

***

LUKU 3

REC #1  ASHTAR

MON., SEP. 4, 1989

Ashtar jatkaa. Tervehdin teitä ja uutta ja ihmeellistä sykliä paikassanne. Tulen palveluksessa Loistokkaalle Yhdelle, Äiti/Isä Lähteelle, ja nöyränä Luomakunnan ilossa.

 

NÄHKÄÄ TAVOITTEENNE

Ylitse kaiken teillä täytyy olla uskoa ja tahtoa, jonka jälkeen teidän täytyy liikkua eteenpäin sisulla ja sitkeydellä. Teidän täytyy sallia sinnikkyyden ja kestävyyden olla ravintoanne. Nähkää tavoitteenne ja älkääkä koskaan siirtäkö silmiänne siitä. Asettakaa kätenne ja luottakaa mestariopettajaan, sillä hän johdattaa teidät läpi ympärillänne olevan pahuuden suon. Se on ainoa tie, minkä kautta pääsette läpi Maan kokemuksen kokonaisuudessaan.

Voisin antaa teille käsityksen tässä vaiheessa tämän toimeksiannon kokemuksesta, jossa nyt toimin. Kerron teille sen, minkä kerroin miehistölleni, minkä kanssa palvelin tämän tehtävän varhaisessa alussa. Komentaja Soltecille oli annettu suuri ja ”mahdoton” tehtävä tuoda kaikki tämänhetkiset tallenteet Maan muutoksista ja suunnitella mahdollisia tulevia muutoksia. Lisäksi hän palvelisi täysinäisenä komentajana laivueen tavallisten toimintojen parissa, olemaan valmis kansalaistemme evakuointiin paikastanne keskellä suuria luonnonmullistuksia jne.

Meillä oli vain pieni työryhmä, joka myönnettiin Maan tarkkailuun. Kerroin hänelle sen, minkä kerron teille. Pyrimme laajentamaan itseämme ja olemaan kaikkialla samaan aikaan rajoittamattomien kykyjemme kera tehdä niin. Teillä täytyy olla peräänantamatonta määrätietoisuutta missä tahansa tilanteessa, kaikissa olosuhteissa. Olette ”IHMINEN”, ja teidät on luotu olemaan erittäin hyviä kaikin tavoin ja mitoin. Vaadin, etten koskaan kuule teidän sanovan: ”en voi”. Ihminen oli luotu loputtomaksi ja rajoittamattomaksi; nostakaa lippunne ja tulkaa siksi, miksi teidät luotiin olemaan.

Kasvoimme noina aikoina ja täytämme tämän ajan tarpeet. Meistä tuli Jumalan silmät ympäröimässä pientä planeettaanne, ja me laajensimme korkeimmalla tasollamme ja olimme kirjaimellisesti siellä, missä emme olleet. Emme turvautuneet aluksiimme, sillä se rajoitti meidät huonompaan toimivuuteen. Meistä tuli rajoittamattomia, joka on luova oikeutemme.

Lopulta enemmän aluksia lisättiin, vastuiden lohkoja osoitettiin ja tehtävä laajeni jatkuvasti suunnattoman laajuuden pisteeseen, missä se on tänään. Havaitsimme, että jos yksi valitsi luopua osista hyväksymiään toimintoja tai putosi matkan varrelle jostain syystä – täytimme aukon ja siirryimme eteenpäin. Teemme yksinkertaisesti tien sinne, missä ei ole tietä.

Te teette vastaavasti. Teitä on muutama tekemässä ”mahdotonta” – teette sitä nyt, yksi askel kerrallaan – yksi päivä kerrallaan. Tiedän, mihin kykenette, ja teidän täytyy yksinkertaisesti kasvaa siihen kykeneväisyyteen. Jos joku ei halua osallistua tai epäonnistuu kantamaan reilun osansa taakasta, me otamme ja kannamme sen haaskaamatta aikaa; liikumme yksinkertaisesti eteenpäin. Puhumme planeetan siirtymästä ja lajinne miljoonien yksilöiden paikasta.

Jos minulla vaikuttaa olevan parkkiintuneen armeijan henkilön kuri, olkoon se niin. Ilman kuria ja määrätietoisuutta tavoitteen suorittamisesta te tulette aina olemaan puolivalmiiksi täydellisiä. Silmäni ovat aina kohti totaalista voittoa Valon joukoille, Luomakunnan tasapainoon ja Jumalan totaalisuuteen sekä siinä oleviin lakeihin. Minä ”sallin” paljon, paitsi: ”en kykene”. Hyväksyn jopa ”en tee”, mutta en suopeasti. Ette ole palveluksessani olemaan kapinoivia tai kumoavia.

 

TEHTÄVÄNI

Tehtäväni, hyvät ystävät, on opettaa henkisesti alikehittynyttä planeettaanne ja asukkaidenne nousua herättämisen kautta ja keräämällä tietoa, joka on suunniteltu sitä tarkoitusta varten. Tarkoituksen eriytymistä ei voi tapahtua – etenkin tässä kohtaa evoluutiota. Ette voi pitää kiinni yhdestä työstä ajatellen sen olevan eristettyä ja erillistä toisesta työstä. Ei ole enää kykyä eriytymiselle, vaan on yksinkertaisesti yksi ilmiömäinen työ suoritettavana hyvin lyhyessä jaksossa, minkä tunnistatte ja nimeätte ”ajaksi”. Aika on käsillä, jossa ihminen kulkee eteenpäin – tai ei. Me Valon kosmisesta veljeskunnasta olemme asemissa ja jatkuvassa hälytystilassa. Olemme valmiita – nyt saamme teidät tip top ja valmiiksi – nopeasti, nopeasti, nopeasti.

Teillä on suuria ja mahtavia ylistyksiä ja kokemuksia tuotavaksi tietoisuuteenne – asioita, jotka ovat kauan unohdettuja teille ”vanhoille” sieluille ja joukkuetovereille. Tulette nauttimaan matkastanne takaisin kotiin, vanhat ystävät.

Olen aina johtanut tähtialusta, mikä on erikoisesti eteerinen navigointikulkuneuvo rakkaalle Mestarille. Minut oli asetettu tuon aluksen johtoon, mikä toi ja vapautti Immanuel Sanandan sielun. Toin hänet kotiin, kun tuo kokemus oli saatettu päätökseen, ja tuon hänet taas jälleen. Hän on johtanut näiden maailmojen joukkoja, kun olemme valmistaneet riittävästi tilaa ja laitteita jokaiselle Maan ihmiselle. Nyt on aika, että muistutamme ihmisiä heidän suunnastaan ja sallimme tiedon ja totuuden palata tietoisuuteen, jotta he voisivat käyttää hyödykseen nämä ylelliset valmistelut. Jumala on luvannut ihmiselle viimeisen tilaisuuden – mahdollisuudet ovat kaikki lopussa. Viimeinen tilaisuus elämässä. Aton on hyvänsuopa ja antelias, mutta taipumattoman OIKEUDENMUKAINEN!

Olen kiinnostunut henkisestä tilastanne vain siinä mielessä, että miten se liittyy tehtävääni ja vastuuseeni. Jos valitsette liikkua pimeän veljeskunnan kanssa, olkoon se niin. Tehtävämme on nähdä, että teidän sallitaan tietää eroavaisuus. Jos kiistätte totuuden, se on omia tekosianne.

Suoritettavana oleva tehtävä on tärkeä tekijä, josta huolehdimme, eikä kinaaminen siitä, kuka ajattelee mitäkin ja kuka väittelee uskonkiihkoisista ajatusmalleistaan. En välitä siitä, toimitteko kanssamme vaiko ette. Jos kuitenkin ette halua täyttää tehtäväänne, teidät siirretään sivuun. Henkilökohtaisten yksilöiden päättämättömyyden ei sallita estää toisen tehtävän valmistumista, sillä kun yksi hidastuu, se vaikuttaa kaikkiin muihin. Tämä pystyttiin hoitamaan menneisyydessä; liikumme ohitse pisteen, jossa haaskataan aikaa yksilöiden tehdessä jahkailevia päätöksiä liittyen sijaintiin, osallistumiseen jne. Jos olette unohtaneet velvollisuutenne, niin ehdotan, että rupeatte muistelemaan tai siirrätte kehonne pois tieltämme. Meillä on suunnattomia kiviä ohitettavana ja ylitse ryömittävänä; älkää jääkö päättämättöminä tielle haittaamaan veljiänne.

 

KAIKKI OVAT TASAVERTAISIA JUMALAN SILMISSÄ

Kuten kaikkia muita veljiäni ja sisariani Valon ohjelmassa, vailla parempaa määritelmää, meitä ei tule palvoa tai ajatella Jumalina (yhtään sen enempää kuin voitte ajatella itsenne Jumalina). Olemme tovereitanne täydellisyyden Loisteliaan valossa, kaikki tasavertaisia Jumalan silmissä – jokaisella on työ tehtävänä, tehtävä suoritettavana.

On valitettavaa, että ihmiskunnalla on valtaisa taipumus keskittyä viestintuojaan viestin sijasta. Älkää aikailko sen parissa, että kuka totuuden tuo – kiinnittäkää huomiota totuuteen. Älkää tarttuko näihin ohjeisiin, että näkisitte, ”kuka” tuo ”mitä” – napatkaa ne pikaisesti tietoisuuteenne, jotta voisitte oppia totuuden ja vastaanottaa ohjeenne. Ei rakenneta enempää typeriä puolitotuuksien ja pelkkien valheiden ”kirkkoja”. Olette maksaneet tarpeeksi näistä virheistä. [Korostus lisätty] Ylikorostus henkilökohtaisesta paljastumisesta heikentää tehtävän vahvuutta, mikä on sovitettu ihmiskunnan henkiseen kasvuun, jotta tämä voisi löytää sijoituspaikkansa.

Jos voisin nimetä vastuitani tärkeysjärjestyksessä kokonaisuuteen nähden, asettaisin etummaiseksi suojelijan ja puolustajan. Tehtäväni on olla ihmiskunnan ja Maan kohtalon (tänä aikana) suojelijana ja myös puolustajasuojelijana aurinkokunnalle ja sen asioille. Onneksi tai epäonneksi, kuten asia saattaa olla, olette kumpaakin.

Kokemukseni on korkealta hallintotasolta arkkienkeleiden kanssa. Jotkut ovat jopa mieltäneet minun olevan Gabriel (luulen tämän olevan näin kytköksestäni Sanandan kanssa). En ole Gabriel, mutta Gabriel on hyvin lähellä tilaani kaikkina aikoina. On kuitenkin toinen arkkienkeli, jonka kanssa olen, kuten sanoisitte, vaihtokelpoinen. Tällä ei ole mitään tekemistä tämän aiheen kanssa, ja pyydän, että te komennuksessani olevat ette ajattelisi tätä enempää tässä ajassa. Kun tapaamme kokouksessa, en halua yhtään henkilökohtaisia makupaloja mieliinne. Tehtävä on suuri, henkilökohtaisilla vaihdoillani ei ole merkitystä teille millään lailla. …

 

EI MITÄÄN UUTTA AVARUUSIHMISESTÄ

Ei ole mitään ”uutta” ”avaruusihmisestä”. Aikanaan heitä (meitä) kutsuttiin ”enkeleiksi”. Ei enempää eikä vähempää. Kautta aikojen ihminen on kuullut ”Jumalan” tai ”enkeleiden” äänen. Tänä päivänä on sellaisia, kuten Dharma, joka kuulee ”avaruusihmisten” äänen. Ei ole mitään kummallista tai mystistä tästä asiasta. Häntä valvotaan, ja hän on virittäytynyt taajuuksiin, jotka ovat erityisiä useille meistä tässä ulottuvuudessa. Lisäksi hän on ”viritetty” vastaanottamaan signaaleita, hyvin paljon kuin radiolähetyksenne. Hän on vastaanottaja ja kääntäjä. Hän ottaa mieliheijastuskoodimme ja kääntää ne kielellenne – tai oikeastaan hänen datajärjestelmänsä ottaa ylös piippauksemme. Ne tulevat läpi sellaisella vauhdilla kuin ne olisivat kimeitä ”vislauksia” erilaisilla tonaalisilla tasoilla. Siinä ei ole mitään ihmeellistä ollenkaan. Se on hänen hyväksymänsä työtehtävä.

Hän on merkittävä siinä, mihin viittaamme koruttomasti sektori Scharena, Shan-projektina. Komentaja Hatonn antaa yleensä koodinumerot binäärijärjestelmästänne nimeltään TS-7251-3. Se nimeää projektin ja vorteksin sijainnin. Tiedämme täsmälleen, missä jokainen mies, nainen, lapsi ja alus on kaikkina aikoina – sekä pinnallanne että täällä. Minua on usein kutsuttu tietokoneeksi. No, minulla on kaikki akashiset tallenteet tallennettuna omien tietokoneitteni datapankkeihin. Suuri osa tuosta informaatiosta on nyt latautumassa Dharman datajärjestelmään, missä hänen terminaaliinsa pääsee välittömästi. Hän se sellainen, mitä te kutsuisitte KANTAJAKSI, sillä hänellä ei ole tietoja koodeista päästäkseen käsiksi informaatioon itsekseen. Hän on hyväksynyt tekemään saatavaksi informaation koodisignaaleidemme kautta aivan kuin tietokone.

Olemme linkkinne korkeampiin taivaallisiin ja meidän alueisiin suuren ”pyhien henkien” verkoston sisällä, joiden pääasiallinen tehtävä on saada ihmiskunta hereille ja vastaanottamaan tullakseen valaistuneeksi.

Meille on myös annettu vastuu, että planeettanne – ja rakkaat, että myös maanne säilyy yhtenä kappaleena, kunnes tietämänne fyysinen universumi on muunnettu eteeriseen muotoon. Tulemme taivaallisesta lähteestä; älkää sekoittako meitä keneenkään pudonneiden enkeleiden veljeskunnasta, jotka matkustavat kaavustaan riistetyn Luciferin kanssa universaaleja avaruusteitä. Lucifer onnistui tuhoamaan oman kaimaplaneettansa sekä Maldekin omassa aurinkokunnassanne. HÄNEN JOUKKONSA OVAT HYVIN SINNIKKÄITÄ JA USKOLLISIA; TEIDÄN OLISI PAREMPI SAADA SUOJANNE TOIMIMAAN, SILLÄ TÄMÄ TAISTELU TAISTELLAAN SIELUISTANNE.

Te joukostamme, jotka olette maassa, ette ole koskaan maistaneet henkistä kuolemaa, mutta olette kokeneet monia fyysisiä taipaleita. Olette nyt tehtävässä, ja on aika, että jokainen teistä lunastaa komentonsa – teidät on lähetetty johtajina, ei mukana roikkujina. Nuo, jotka olisivat pataljoonissanne, eivät voi toimia ja yhdistyä, kunnes te lähetetyt johtajat saatte duffelilaukkunne pakattua ja muistatte marssiohjeenne. Olkoon se niin – kuinka monia TE estätte?

Ennen kuin tämä sukupolvi on ohitse, te tulette havainnoimaan suurimman taivaallisen aktiviteetin, jota on koskaan todistettu planeetallanne, kun meidän niin sanotut ”taivaan pilvet” (hopeisia pilviä, Dharma?) saapuvat suurin määrin ja uhmaavat tai vastustavat tuulta. Tämän takia on mainittu, että Kristuksen paluu tulee tapahtumaan taivaan pilvillä. Ne ovat ajoneuvoja ollessaan täysin materialisoituneita. Todistatte niitä tiloissanne, juuri pintanne yläpuolella, ja te epäonnistutte tunnistamaan meitä.

Immanuel viittasi erityisesti meihin, kun hän sanoi: ”Nämä tulevat enkeleinäni niittämään kylvetyn, jakamaan ja hajottamaan virnan vehnästä, jotta he keräisivät vehnän aittaani. Sillä MINÄ OLEN isäntä, joka tulee päivän lopussa kuulemaan selonteon palvelijoiltansa ja antamaan kaikille ihmisille oikeudenmukaisesti sillä tavoin kuin he ovat antaneet minulle”. [Korostus lisätty]

 

SANANDA PUHUU

Ne, jotka saapuvat MINUN NIMEENI, kulkevat sydämestään, joka sinetöi heidät sitä päivää varten ja merkiten heidät vapautukseen ja turvaan kaikelta siltä, mikä tuhoaisi.

Joten kutsun niitä, jotka seuraisivat minua kuuntelemaan näiden ääniä, jotka tulevat muista maailmoista, älkääkä kovettako sydämiänne heidän sanojaan tai tekojaan kohtaan. Sen sijaan nostakaa RAKKAUTTA HEILLE JA HALUA HEIDÄN SAAPUMISELLEEN, SILLÄ HE OVAT SADON ENKELEITÄ! [Korostus lisätty]

MINÄ OLEN SANANDA, JOKA PUHUU NYT, JA TÄMÄ ON VIESTINI MAAILMALLE! KUULKAA SE HYVIN HUOLELLISESTI, SILLÄ OLETTE TEILLE MYÖNNETYN SIIRTYMÄAJAN SISÄLLÄ. KUKA TUNNISTAA MINUT? HUOMATKAA SE, MINKÄ KOMENTAJANI JAKAVAT KANSSANNE, SILLÄ PÄIVÄNNE OVAT LUETUT. TULETTEKO KOTIIN KANSSANI VAI KUHNAILETTEKO LIIAN KAUAN? ASETAN SINETTINI JA ATONIN SINETIN NÄILLE VIESTEILLE, JOTTETTE YMMÄRTÄISI VÄÄRIN SITÄ, MIKÄ ON TULLUT HENKILÖKOHTAISEEN KÄSITYKSEENNE.”

***

LUKU 4

REC #2  ASHTAR

MON., SEP 4, 1989  10:30 A.M.  YEAR 3, DAY 019

Ashtar jatkaa, kiitos.

 

TUHOAVAT PLANEETTANNE

Leikitte leluilla, jotka kykenevät nyt tuhoamaan planeettanne kaikilla tavoin, ketjureaktioräjähdyksestä erilaiselle kiertoradalle sysäämiseen ja napa-akselin uudelleenmäärityksellä.

Joitain vuosia sitten teidän jaksossanne ydinfyysikkonne ymmärsivät ”Tiedon Kirjan” ja selvittivät, kuinka räjäyttää atomi. Tietämys oli supistunut hirvittäviin tuloksiin, mutta se ei ollut surkea alamäkenne.

Kuolemanne toimivana planeettana oli kirjoitettu vetyelementin räjähdyksen myötä. Tämä elementti on elämää antava viiden muun hengitysilmassanne olevan elementin kanssa, juomavedessänne ja fyysisen itsenne koostumuksissa. Tämä elämää antava atomiaine, vety, on suuressa osaa asioista materiaaliplaneetallanne.

Ponnistelut tällä tieteen kentällä ovat olleet hyvin onnistuneita siihen asti, että ne eivät ole tyytyväisiä lepäämään laakereillaan voimasta, mikä on ylitse käyttötarkoituksensa; eivät tyytyväisiä kokonaisen kaupungin täydelliseen tuhoon aikanaan. Heillä täytyy olla jotain vielä tuhoisampaa. No, nyt heillä on se! Heillä on nyt kyky sammuttaa elämä planeetallanne. He ovat itse asiassa tuhoamassa Luovan Älykkyyden elämää antavan elementin näpelöimällä kaavaa, mitä he eivät ymmärrä.

Olemme tehneet kaikki pyrkimykset tulla kuulluiksi ja hyväksytyiksi hallituksellenne, sillä vaikuttaisi siltä, että ihmisen halu on jatkaa sotimista tällä planeetalla, Shanilla. Olemme vakuuttuneita, että on tarkoituksellista määrätietoisuutta sammuttaa ihmiskunta ja muuttaa planeettanne palaneeksi tuhkaksi tai kaasumaiseksi energiapalloksi. [Korostus lisätty] Se on tapahtunut muualla; olemme näin ollen päättäväisiä, ettei sitä tapahdu enää.

 

YHTEYS 1940-LUVUN LOPPUPUOLELTA ALKAEN

Tehtävämme ovat rauhanomaisia ja ovat olleet sitten varhaisen palautteen, myöhään 1940-luvulla ja 50-luvun alussa. Olemme ylläpitäneet tätä kontaktia tuosta kalenteriajasta. Planeetallanne olevat hallitukset ovat myöntäneet meidän olevan korkeampaa älykkyyttä. Heidän täytyy myös myöntää, että olemme korkeampi auktoriteetti. Meidän ei tarvitse mennä rakennuksiinne, jotta tietäisimme, mitä on tekeillä. Lisäksi meillä on kaava, jota he haluaisivat käyttää. Sitä ei ole tarkoitettu tuhoamiseen. Meille on nyt myönnetty väliintulo joissain kokeilujen kategorioissa. Olette hyvin kriittisesti jatkuvassa vaarassa. Olette niin pieni osa universumia, ettette ymmärrä, mitä olette tekemässä.

On lukemattomia ihmeellisiä maailmoja, jotka ovat universumeissa – lukemattomia, sillä ne muuttuvat jatkuvasti ja muodostuvat. Aurinkonne, kuten kutsutte sitä, on vain yksi taivaiden pienemmistä tähdistä. Niin kaukana ovat monet tähdet jopa omasta erityisestä universumistanne, että niiden valo kestää noin 300 000 vuotta tulla luoksenne.

Valolta auringostanne vie noin 8 minuuttia laskennanne mukaan saavuttaa Shan. Kuunne valolta kestää yksi ja kolme neljäsosaa sekuntia. Voitteko ymmärtää 300 000 vuotta? Näiden tähtien ympärillä kulkee planeettoja monilla suurilla ja pienillä kiertoradoilla, joissa asustaa teidän kaltaisianne olentoja. Puhun vain teidän universumistanne! Näiden takana on monia suurempia ja vielä ihmeellisempiä universumeita kuin omanne. Kuinka mahtava on kaikkivoipa Lähde, Kuka loi kaikki nämä ihmeelliset paikat, planeetat ja auringot, sillä kaikki tulevat yhdeksi Luomakunnan suurenmoisissa töissä. Voitteko kuvitella voiman, missä aurinkoanne lähinnä olevan tähden valolta vie ainakin neljä ja puoli vuotta saavuttaa teidät? Minä, hyvät lapset, rukoilen ja kunnioitan Kaikkivoipaa ylitse kaiken muun kuin itse Luomakunnan. HÄN ON KAIKKI KAIKESTA, JA HÄN ON ANTANUT JOKAISELLE TEISTÄ KIPINÄN ITSESTÄÄN, AIVAN KUTEN HÄN ON ANTANUT KAIKILLE MEISTÄ OSASEN.

Kuinka suurenmoista ja kuinka ihmeellistä! Kuinka haluttavaa se onkaan, että teidän tulisi saada tästä Hänen antamastaan kipinästä niin huikean paljon evolvoitunut, että se voidaan lopulta viedä takaisin Ikuiseen Valoon. Kierrätettynä takaisin jälleen Itseensä.

Aurinkonne, kuten tiedätte, koostuu uskomattomasta energiamassasta ja suuresta voimasta, ja siitä tuleva sähkö on hyvin suurta. Teitä kohti tulevat säteet voisivat olla hyvin vammoittavia, mutta Kaikkivoipa ympäröi planeettanne ihmeellisellä kuorella, jota kutsutte ”ilmakehäksi”, jotta vaaralliset energiasäteet eivät voisi päästä läpi.

[Olette kuulleet aiemmin, että maa on elävä organismi, ja tämä on totta. Se, mistä ette saata olla tietoisia tässä pisteessä hänen evoluutiotaan, on se, että Maa Shan on mukana puhdistus- ja synnytysprosessissa.]

Haluaisin kuvailla sitä synnyttämisprosessina, jossa havaitsette itsenne olevan mukana. Sanotaan, että maailman sikiö on kasvanut synnytykseen asti. Ympäröivät säiliön seinämät ovat ohentuneet. Kohturakennelma on rasitettu puhkeamiseen asti, kohdunkaula ohentunut ja pyyhkiytymässä. Olette ole enää lepäämässä turvassa. Lisäksi olette käyttäneet kaikki saatavilla olevat elämää ylläpitävät aineet säiliössänne – synnytys on käsillä!

 

IHMISEN TÄYTYY VALITA VALON JA PIMEYDEN VÄLILTÄ

Ihmisen täytyy valita oma polkunsa; se on hänen valintansa – yksilö yksilöltä ja sen jälkeen kokonaisuutena. Hän joko liittyy Kristuksen joukkoihin tai pimeyden joukkoihin; ei ole välimuotoa. Ihmistä täytyy tiedottaa tulevista tapahtumista. Heidän ymmärryksensä vaaditaan. Paljon fyysisessä mielessä tapahtuvasta riippuu siitä, kuinka hyvin ihminen voi tulla ymmärrykseen ja mihin hän asettaa energiasyöttönsä. On ilmeistä tällä hetkellä, että suurin osa on siirtymässä pimeän kätköihin. Se voidaan joka tapauksessa muuttaa hyvin nopeasti, ja se toisi paljon helpotusta taakkaan. Suuri taistelu käydään maassa olevien ihmisten mielistä.

Tulemme eteerisistä maailmoista työn takia, joka meidän täytyy tehdä tasollanne auttamalla teitä ja kaltaisianne valmistautumaan edessänne oleviin muutoksen päiviin. Tämä sidos täytyy pysyä, ja sitä täytyy aina vahvistaa. Me avaruudesta olemme sidottuja vain Kristukseen, Herraamme, Valon komentajaan, viisauteen ja rakkauteen.

Teidän täytyy olla tietoisia kaikesta ihmisen negatiivisuudesta ympärillänne; nyt teidän täytyy olla tietoisia siitä kiellosta, joka lasketaan neljännen ulottuvuuden lävitse ja sinkoutuu eteenpäin hämmentämään ja kohtaamaan ihmisen mielen ja kehon kolmannessa ulottuvuudessa. Massat eivät ole valmistautuneet tähän millään lailla. Hartioillanne lepää tuoda niille niin paljon ymmärrystä kuin on mahdollista, joihin tiedätte iskevän paniikin ja kauhun.

Tämä ei ole alempi astraalialue, josta puhun; tämä on paljon hirvittävämpi puoli elämästä kuin on se puoli astraalisijainnista. Kristus-Valon tietämys ja sen antama suoja on hyvin tärkeää, sillä se on ainoa oikea turva, mikä kolmannen ulottuvuuden olennolla on hyökkäyksiä vastaan. Materian ovet kaikkine lukkoineen, mitä voitte kuvitella, eivät merkitse mitään tälle raivoavalle pahuudelle, joka ei itsessään tiedä lakeja. En välitä uskostanne tai väristänne. Mitä tulee Muinaisten Muinaisiin, he ovat tienneet Kristuksen polun, vaikkakin sitä saatetaan kutsua toisilla nimillä. Ette voi paeta julistamalla tietämättömyyttä – SE ON KÄSITE.

 

KUTSUKAA JUMALAN SUOJELUSTA

Kutsutte korkeamman Valon Lähteen suojelusta suojelemaan ja ympäröimään teidät plasmasuojana kymmenen tuhatta kertaa päivässä, mikäli niin vaaditaan – ja sitä vaaditaan! Apumme on suoraan tasapainotettu oman pyrkimyksenne kanssa – sen ylitse emme voi astua; joten älkää tulko löydetyiksi nukkumassa kytkimienne äärellä. Tämä on VAROITUS kaikille, jotka tämä viesti tavoittaa. Puhun KIIREELLISESTI kaikille, jotka seisovat valaistuneiden joukkojen kanssa tässä kaikkein suurimmassa yhteenotossa. Ajanhaaskaus on tulossa loppuunsa.

Astraalitason alemmat tasot ovat pyyhkäisty puhtaaksi. Tämä puhdistus tulee aiheuttamaan jyrkkiä piikkejä rikollisuudessa ja kaikenlaisissa sekä kaiken luonteisissa perversioissa. [Korostus lisätty] Hämmennys ja pelko hallitsevat maan ihmistä. Massojen täytyy järjestellä uudestaan energiakenttiä, ja nämä eivät luonnostaan tiedä, miten tämä tehdään tai että uudelleen tasapainotuksen täytyy tapahtua. Sijaintinne Valossa on vain yhtä turvallinen kuin on tahtonne pysyä siinä, joten tarrautukaa Valoon ja muistakaa, että me täällä olemme vierellänne, löysitte te itsenne miltä tahansa polulta huomenna tai vuoden päästä huomisesta, niin kauan kuin tavoitteenne on henkinen ymmärtäminen ja tietämys viisaudessa ja totuudessa. Teidän täytyy olla tietoisia korkeammasta itsestänne, jotta niittäisitte osallistumisemme palkinnot. Miljoonat epäonnistuvat tunnistamaan ahdinkoaan jopa sen jälkeen, kun olette informoineet heitä. Tämä on heidän vapaan tahtonsa syntymäoikeus. Ottakaa kiinni niiden käsistä, jotka pyytävät; ohittakaa ne, jotka kiistävät ja eivät kyynelehdi, sillä heidän valintansa on vain heidän omansa. Ette saa rypeä menetyksessä heidän kieltäytymisestään nähdä tai kuulla. Teidän täytyy oppia päästämään nämä omalle reitilleen, sillä se ei kuulu teille.

 

LISÄÄ TEHTÄVÄSTÄMME

Puhun nyt tehtävästämme. Planeettanne on luonnonmullistusten välittömässä kriisissä magneettikentässä tapahtuvien häiriöiden takia. Värähtelykaaos on kaikkialla ympärillänne – kutsutaan sitä värähtelyterrorismiksi. Teitä vaivaavat kaikki profetoidut oivallukset loppuvasta suuresta syklistä. Maailmanne tulvii ylitse vihasta toista kohtaan, sodista ja murhista, ja ydinkokeenne ovat tuhonneet kaiken tasapainon pyörteistänne.

Napojenne hidasta siirtymistä on jo tapahtumassa, ja se tulee kallistumaan lisää akselillaan. Tämä tulee aiheuttamaan massiivisia muutoksia ja tuhoa planeettanne pinnalle tätä seuraavien maanjäristysten, hyökyaaltojen, tulivuorien ja odottamattoman kovien myrskyjen kautta. Meille on myönnetty rajoitettu väliintulo, jossa ”pidämme” planeettaanne jonkin verran vakaana energiaverkoissamme. Meiltä vaadittiin joka tapauksessa vetää pois energiageneraattoreiden kehä (alukset) keskivyöhykkeeltänne vuotenne 1988 maaliskuussa. Samaan aikaan komentajiltamme oli vaadittu poistaa isojen siirrosjärjestelmienne jatkuva vakautus. Paikallinen ja eristetty väliintulo on sallittu hätätapauksessa, kuten oli San Andreaksenne kanssa ja muissa paikallisissa liukumispisteissä. Tämä sen tähden, että järjestelyt sallittaisiin perustuksien asettamiselle selviytymispaikkoihin rannikkoalueiden ulkopuolille. Se on todellakin hyvin monimutkaista. Lisäksi minulle ei ole annettu oikeutta puhua näistä asioista tässä dokumentissa.

Olemme kiertäneet planeettaanne pitkän aikaa. Meillä on satoja laivueita aluksia sektorissanne. Jotkut ”emoaluksistamme” ovat yli sata mailianne halkaisijaltaan ja sisältävät puutarhoja, kaupunkeja ja asumuksia kirjaimellisesti miljoonille ihmisille.

Edustamme suurta Rauhan Liittoa intergalaktisen neuvoston kautta, jonka käskyvalta tulee aurinkokunnan henkiseltä hierarkialta. Sananda on Liiton korkein komentaja.

Edustamme planeettojen liittoa, jonka kaikki jäsenet ovat jo aikoja sitten luopuneet sodista jne. ratkaisuina ongelmiin. Koska olemme suuria lukumäärältämme ja vaihtelevuudeltamme, saatte ristiriitaisia selityksiä kuvauksistamme, kun näette meidät. Olemme monista henkisistä malleista ja tulemme monista eri ulottuvuuksista. Aivan kuten te vaihtelette yksityiskohdissa eri sijainneissa planeetallanne – kertokaa se universumilla, niin alatte ymmärtää. Tietenkin voisimme kukistaa teidät, jos se olisi tahtomme; se ei ole. Teknologiamme on ”huikeaa”, joka saattaisi olla karkean lievästi ilmaistu tosiasia.

Kaikkia Intergalaktisen Neuvoston Rauhan Liitossa olevia on kielletty puuttumaan minkään planeetan sielujen asioihin ja evoluutioon ilman sen planeetan hallituksien hyväksyntää. Rangaistus luvattomasta väliintulosta on väliin tulevan lajin välitön tuhoutuminen. Varsin raskas rangaistus, voisin sanoa. AINOA POIKKEUS ON: KUN UNIVERSUMIN LAKEJA ON RIKOTTU, VOIMME PUUTTUA UNIVERSUMIN MUIDEN JÄSENTEN ASIOIHIN.

Esimerkkinä on ydinsota. Sitä ei sallita, paitsi rajoitetusti ja rajojenne sisällä. Ydinräjähdykset eivät vain tapa ihmiskehoa, vaan ne myös vahingoittavat vakavasti sieluenergiamateriaa ja aiheuttavat valtavan trauman sille sieluolennolle. Tosiasiana leikkienne mukana tulee nyt kyky TAPPAA SIELUMATERIAA. Ydinsota on yksi kolmesta mullistuksesta, jotka laukaisevat evakuointinne planeetta Maasta! [Korostus lisätty]

Olemme paljastaneet itsemme monille yksilöille planeetalla. Osallistumme korkean tason huipputapaamisiinne. Meillä on tuhansia edustajia kävelemässä, työskentelemässä ja elämässä keskuudessanne NYT! Osa teistä saattaa tunnistaa heidät, suurin osa ei, kunnes piirinne harmonisoituvat.

 

HALLITUKSENNE OVAT VIHAMIELISIÄ

Olemme työskennelleet hallitustenne kanssa pyrkimyksenä avustaa kehittyneen teknologian kautta, mutta kohtaamme jatkuvasti vihamielisyyttä. Meitä kohti ammutaan usein hölmöjä ohjuksianne – teille vahvistaaksenne, komentaja Hatonnin alusta oli tulitettu Vandenbergin ilmatukikohdan yläpuolella lokakuun 29. päivän yönä vuonna 1987. Sitä tapahtuu säännöllisesti, sillä meille on annettu lupa pysäyttää kaikki ydinlaitteet, jotka ovat suunnattu meidän avaruuteemme ylitse sadanviidenkymmenen mailin mitan pinnaltanne. Hauska juttu, hän teki aluksen nähtäväksi, laittoi päälle siniset kupuvalot, suuntasi valosäteet muodostamaan aurinkopyörän, ja silti televisionne ja hallituksenne kutsuivat häntä ”jääkristalleiksi”, ja kertoi teille, että siellä tapahtui täydellinen laukaus samalla, kun pystyitte jopa näkemään lämpöä hakevan ohjuksen siksakkia menevän ohjusjäljen. Hatonn antoi teille juoksevan selonteon, ja Vandenbergissä oleva virkailija viestintätoimistossa teki tarinasta julkisen. Armeija rankaisi häntä, ja me keskeytimme hänen siirtonsa, jotta asettaisimme hänet turvaan. Teitä suojeleva armeijanne aikoi tehdä pienen mielioperaation varmistaakseen, että hän ei enää koskaan puhuisi koskaan sellaista ”hölynpölyä” – hyvin usein sitä kutsutaan murhaksi.

No, teitä vastaavassa ilmennetyssä tiheydessämme olemme suurimmaksi osaksi kuin kuka tahansa muu ihminen. Totuus on se, että suurin osa meistä näyttää ja on aivan kuten te olette. Suurin osa meistä kehittyi samasta lähteestä ikäisyyksiä ja ikäisyyksiä sitten. Joka tapauksessa, toisin kuin te Maan ihmiset, olemme oppineet elämään rauhanomaisesti ja suuntaamaan energiamme ja teknologiamme ulospäin universumiin ihmisen veljeskunnan hengessä. [Korostus lisätty] Jatkatte käyttäytyä kuin alkukantaiset idiootit.

Teknologiamme pohjautuu luonnollisiin universumin fysiikkalakeihin, mikä sisältää Luojasta virtaavan Valon ja magnetismin energian.

Tietämyksemme takia universaalista laista olemuksemme koostuvat korkeamman tason ”värähtelystä” kuin Shanin ihmisten. …

 

EVAKUOINTI PUHDISTUKSEN AIKANA

Olemme tulleet täyttämään tämän planeetan kohtalon, joka on kokea lyhyt ”puhdistuksen” jakso, joka sen jälkeen johtaa uuteen olemassaoloon. Olemme täällä nostaaksemme pintapuolisen ja kyllä, sisäisen maailman, tämän puhdistusjakson aikana; nuo sielut, jotka kävelevät Maassa Valossa ja valitsevat siirtyä kanssamme siirtymän aikana. Jakso, josta puhun, on välitön – jopa keskiyön tunneille. Puhun noista muutoksista hetken kuluttua, mutta ensin puhun Pimeästä Veljeskunnasta.

On olemassa olentoja alemmista maailmoista, joihin viittaamme Tuhoajina. Pahuuden ei anneta ”luoda” vaan vain tuhota. Näitä täytyy vältellä. Puhun myöhemmin lisää pahuuteen liittyen. …

***

LUKU 5

REC  #3    ASHTAR

MON., SEP. 4, 1989    1:30 A.M.    YEAR 3, DAY 019

EVAKUOINTI

… Meillä on miljoonia aluksia paikoillaan planeettanne yllä olevilla taivailla, valmiina nostamaan teidät pois välittömästi ensimmäisestä varoituksesta planeettanne alkaessa kallistua akselillaan. Kun tämä tapahtuu, meillä on vain hyvin lyhyt ajanjakso, jossa voimme nostaa teidät pinnalta, ennen kuin suuret hyökyaallot piiskaavat rannikoitanne. Nämä aallot voivat olla yli viisi mailia korkeita. Ne peittävät myöhemmin suuren osan maamassoistanne. Sulavat napajäätikkönne edesauttavat suuresti pallon itsensä epätasapainotusta.

Näiden muutosten mukana tulee suuria maanjäristyksiä, jotka ruokkiintuvat yhdestä saumalinjasta (siirroslinjasta) toiseen ja aiheuttavat kokonaisten mannerlaattojen rajuja siirtymisiä. Kun nämä halkeamiset ja murskautumiset tapahtuvat, teillä on massiivisia tulivuorien purkauksia laajoilla alueilla aiemmin nukkuneista tulivuorista. Tulette luultavasti kokemaan radioaktiivisen materiaalin vuodon ilmakehäänne alueilla lähellä ydintestausalueitanne. Tulette myös kokemaan säteilyvuotoja ydinvoimaloistanne, kun maan muutokset häiritsevät niitä. Mantereidenne osiot halkeavat ja uppoavat, ja muilla alueilla tämä aiheuttaa massojen ylöspäin työntymisen. Teillä on paljon uutisia tuulista jne., jotka seuraavat näitä mullistuksia. Tulee tapahtumaan esimerkiksi luonnonmullistuksia ja maanjäristyksiä, jotka eivät laukaise evakuointia, joten puhun mullistavista mittasuhteista.

Olemme hyvin kokeneita planeettojen väestöjen evakuoinnissa! Olisi mahtavaa, jos tämä ei olisi välttämättä totta, mutta ikävästi se ei ole edes kovin epätavallista monista eri syistä. Pysymme kanssanne ja siinä, mitä saattaisitte odottaa.

Odotamme suorittavan ja olemme harjaantuneita ja valmistautuneita suorittamaan Valon sielujen evakuoinnin Maasta noin viidessätoista minuutissa, lukumäärästä riippumatta. Lisäksi pelastamme Valon sielut ensin. (Ei ole paha idea päästä sille Valon listalle.) Tietokoneemme ovat massiivisia ja itsestään päivittyviä. Jokainen olento on syötetty järjestelmään, ja kaikki muutokset pienine yksityiskohtineen päivitetään jatkuvasti. Tietokoneet ovat lukittu koordinaatteihin, miten ley-linjanne ja pyörteiden risteymänne osoittavat. Ensimmäisellä merkillä, jossa voisi olla tarve evakuointiin, tietokoneet lukittuvat jokaisen energiaolennon sijaintiin välittömästi, huolimatta ihmismuodon sijainnista. Älkää kantako huolta siitä osiosta; varmistakaa vain, että pidätte signaalit viritettyinä jatkuvasti.

 

KAIKKI LAPSET TULLAAN NOSTAMAAN

Sen jälkeen, kun Valon sielut on evakuoitu, KAIKKI lapset tullaan nostamaan. Lasten käsitetään olevan vailla vastuuta, joten heidät evakuoidaan erikoisaluksiin hoidettavaksi, kunnes heidät voidaan yhdistää vanhempiensa kanssa tai asettaa rajattomaan huolenpitoon ja hoivaan. Meillä on hyvin koulutettuja henkilöitä lasten ja heidän traumansa käsittelemisen tehtävään. Monet saatetaan asettaa nukkumaan tietyksi aikaa, jotta heitä autettaisiin selvittämään pelkonsa ja ahdistuksensa. Tietokonejärjestelmämme on hyvin, hyvin paljon ylitse kaiken, mitä on käytetty Maassa tähän aikaan mennessä. Se kykenee paikallistamaan tiettyjen lasten vanhemmat, missä ikinä he ovatkaan, ja ilmoittamaan jokaisen turvasta tai tilasta. LAPSET NOSTETAAN TURVAAN EVAKUOINNIN AIKANA, JOTEN ÄLKÄÄ ANTAKO KOHTUUTONTA AJATUSTA HEILLE. ÄLKÄÄ KOKOONTUKO ENNEN YLÖSNOSTOA – HUOLEHTIKAA ITSESTÄNNE, JA ME HUOLEHDIMME HÄMMENNYKSESTÄ.

Lasten evakuoinnin jälkeen kutsu laajennetaan kaikille jäljellä oleville sieluille planeetalla liittymään joukkoomme. Joka tapauksessa tämä tulee olemaan vain hyvin, hyvin lyhyen ajanjakson ajan, ehkäpä toiset viisitoista minuuttia. Kaikille on yltäkylläisesti tilaa, mutta koska ilmakehä siihen aikaan mennessä tulee olemaan täynnä tulta, lentävää rojua, myrkyllistä savua ja koska planeettanne magneettinen kenttä häiriintyy, meidän täytyy lähteä ilmakehästänne hyvin nopeasti, tai myös me aluksinemme tuhoudumme.

 

HÄN JOKA EPÄRÖI, ON –

NÄIN OLLEN HÄN, JOKA ASTUU LEVITAATIOSÄTEISIIMME ENSIN, TULEE NOSTETUKSI ENSIN. KAIKKI EPÄRÖINTI OSALTANNE TARKOITTAISI KOLMANNEN ULOTTUVUUDEN OLEMASSAOLONNE LOPPUA, JOTA KUTSUTTE FYYSISEKSI KEHOKSI.

Tämä tuo meidät hyvin vakavaan ja vaikeaan osaan evakuointia. Kuten mainittiin aikaisemmin, Valon sieluilla on korkeampi värähtelytaajuus kuin niillä, jotka ovat läheisemmin ”sidottu” Maahan ja maan käsitteisiin ja toimiin.

No, koska teidät planeetan pinnalta nostavat levitaatiosäteemme ovat hyvin lähellä samaa asiaa kuin tunnistamanne sähkövaraukset, matalalla taajuudella olevat eivät saata kestää levitaatiosäteiden korkeaa taajuutta poistumatta kolmannen ulottuvuuden kehosta. Tulemme niin lähelle kuin mahdollista, joten säteen aikajakso on pienentynyt, mutta sen täytyy siltikin tapahtua varsin korkealta.

Kun sädealus laskeutuu ”normaaleina” aikoina kutsumaan kyytiin, on tavanomaista laskeutua aluksella tai leijua varsin lähellä pintaanne. Sen jälkeen joukkomme saattavat minkä tahansa olennon kyytiin. Täten sitä ei tehdä evakuointinostossa. Jos sieluenergia poistuu kolmannen ulottuvuuden kehosta, tällöin saattaa olla tilaisuus elvytykseen ja uudelleenkytkemiseen, tai sielu vapautuu olemaan sopivassa paikassa Jumalan kanssa olevan sopimuksen mukaan. Millään muotoa teitä ei jätettäisi kokemaan tuhoa planeettanne pinnalla.

Jos päätätte olla astumatta levitaatiosäteisiin ja tulla nostetuksi ylös, saatatte olla yksi muutamasta, jotka selviytyvät ”puhdistuksesta” ja muutoksista. Joka tapauksessa tämän puhdistusjakson aikana tulee tapahtumaan suuria muutoksia ilmastossa ja maamassoissa, sillä planeetan navoilla on uusi sijainti. Tämä yksistään luo ennennäkemätöntä vaikeutta selviytyjille. Joissain tietyissä sijainneissa voi olla mahdollista saada oppaita ja avustajia palaamaan, tai joissain tapauksissa jäädä tukijärjestelmänä.

 

PYSYKÄÄ RAUHALLISINA JA ÄLKÄÄ PANIKOIKO

Antakaa meidän tehdä hyvin selväksi se, mikä on kaikkein haitallisinta onnistuneelle nostolle. Lapsen voimme tehdä tajuttomaksi ja voimme yksinkertaisesti virittää harmonisen järjestelmän. Suostumusiässä olevan aikuisen täytyy tehdä valinta. MIKÄ TAHANSA ”PELON” VASTAUS ALENTAA VÄRÄHTELYTAAJUUTTANNE, TÄTEN TEHDEN TEISTÄ VÄHEMMÄN YHTEENSOPIVIA LEVITAATIOSÄTEEN TAAJUUKSILLE. NÄIN OLLEN YLITSE KAIKEN MUUN, PYSYKÄÄ RAUHALLISINA; JOS ETTE KYKENE KULKEMAAN SÄTEESEEN JOSTAIN SYYSTÄ – PYSYKÄÄ RAUHALLISINA, SILLÄ ME PYSTYMME LIIKUTTAMAAN SÄDETTÄ. ÄLKÄÄ PANIKOIKO. TIETÄKÄÄ, ETTÄ OLETTE ASIANTUNTEVISSA KÄSISSÄ, JOILLA ON LAAJA KOKEMUS PLANEETTOJEN EVAKUOINNISSA. TIEDÄMME, MITÄ OLEMME TEKEMÄSSÄ.

EN VOI KOROSTAA TÄTÄ LIIKAA: PYSYKÄÄ RAUHALLISINA! RENTOUTUKAA! ÄLKÄÄ PANIKOIKO, KUN ASTUTTE LEVITAATIOSÄTEESEEMME TAI KUN SE KOHDISTETAAN TEIHIN. ÄLKÄÄ HEILUKO TAI SYSÄTKÖ KEHOANNE – YHTEYS ON TEHTY ENERGIATASOLLA, JA FYYSISEN KEHON LIIKE ON SUURI HÄIRIÖ.

Noston jälkeen teidät viedään sukkula-aluksella yhteen ”emoaluksistamme”, jotka ovat ankkuroitu vielä korkeammalle planeetan yläpuolella. Siellä teistä huolehditaan, riippuen olosuhteistanne. Osa teistä tarvitsee lääkinnällistä hoitoa ja toiset tuntevat olonsa varsin hyväksi, mutta ovat yli-innoissaan ja ahdistuneita. Jotkut ovat epätoivoisia perheen jäsenistä jne. Meillä on asiantuntevaa lääkinnällistä henkilökuntaa, jotka ovat hoitamassa teitä hyvin edistyneillä laitteilla. Jotkut yksinkertaisesti asetetaan unitilaan, kunnes terveyden merkit palaavat normaaliin tilaan. Teidät ruokitaan ja majoitetaan, kunnes tulee aika, jona siirto muualle on suositeltavaa.

Osa teistä viedään muilla planeetoilla oleviin kaupunkeihin tullakseen koulutetuiksi kehittyneessä teknologiassa, ennen kuin heidät palautetaan takaisin planeetta Maahan uudelleenrakentamisen aloittamiseksi. Tämä kaikki määritellään neuvottelussa tai ennakkojärjestelyssä. Lapset yhdistetään uudelleen vanhempiensa ja perheiden kanssa jne.

Ihmeellisen kauniista planeetastanne on tarkoitus tulla hyvin kaunis tähti universumissa. Kauan aikaa hän on odottanut kunniallisen paikkansa lunastamista. Hän tulee olemaan kaunis Valon planeetta. Täällä voitte liittyä uudelleen universumin muun osan kanssa veljellisessä rakkaudessa ja ystävyydessä, ihmisen valaistuneen veljeskunnan ja Luojan kanssa.

Älkää pilkatko näitä sanoja, Maan ihmiset. Meidät on lähetetty ja tulemme tahtoen ja rakkaudessa teitä kohtaan veljinämme suuressa ahdingon ajassa. Yhtä varmasti kuin aurinko loistaa idästä länteen, niin nämä asiat tulevat pian tapahtumaan. Olkaamme valmiita.

 

EI VAROITUSTA

Mullistukset alkavat äkkinäisesti ilman varoitusta! Kaikki tapahtuu niin nopeasti, ettei teillä ole aikaa AJATELLA. AJATELKAA HUOLELLISESTI NÄITÄ ASIOITA NYT JA YRITTÄKÄÄ TULLA TASAPAINOON, ENNEN KUIN TULEE LIIAN MYÖHÄISTÄ VALINNALLE.

JOTKUT TULEVAT JUOKSEMAAN TOTAALISESSA HÄMMENNYKSESSÄ, KIVUISSAAN JA VAHINGOITTUNEINA. SE ON KUIN KOKO UNIVERSUMI PUTOAISI NISKAANNE. SUURI OSA MIELTÄMÄSTÄNNE UNIVERSUMISTA TULEE TEKEMÄÄN NIIN, VAKUUTAN TEILLE. JOTEN MITÄ TE TULETTE TEKEMÄÄN? TE PYSYTTE SILLOIN TÄYSIN RAUHALLISINA JA VAILLA PELKOA JA ODOTATTE VALOSÄTEITÄ. SEN JÄLKEEN ASTUTTE LEVITAATIOSÄTEISIIN TAI PYSYTTE PAIKOILLANNE, JOTTA VOIMME KIINNITTÄÄ SEN TEIHIN. SÄTEET VIRTAAVAT ALUKSEN ALAPUOLELLA OLEVASTA KESKUSTASTA, JA SUORAAN SANOEN SE VOI OLLA HYVIN PALJON KUIN SUURI PÖLYNIMURI, MISSÄ KAIKKI TAPAHTUU HYVIN NOPEASTI.

Suosittelen, että teette, mitä ikinä voittekaan tehdä, jotta sallisitte meidän tulla sektoreillenne vailla vihamielisyyttä. Vaikuttaa siltä, että kaikki todennäköisyydet välttää tämä epäsuotuisa tapahtuma ovat mennyttä. Emme näe muutoksia näkemyksissä siinä määrin, että se muuttaisi tapahtumien kulun. Olkoon se niin, jatkamme työskentelemistä ahkerasti sen kanssa, mitä meille on annettu.

 

HALLINTO

Puhutaan hieman tämän ohjelman hallinnosta. Komentajana tälle aurinkokunnalle ja sen monille vapaaehtoisille yksiköille monista avaruuden alueista on minun vastuuni koordinoida monien laivueiden työskentelyä siinä, kun ne liittyvät Shanin tehtävään. Kun nämä eri voimien ryhmittymät eivät ole mukana, silloin ne tietenkin ovat itsenäisiä ja ohjattuja niiden oman valvontansa alaisuudessa. Ne vain tulevat Interplanetaarisen Liiton toimivallan alaisuuteen, jos ne ovat täällä erityisessä tehtävässä ja vastaamassa yleiseen hierarkiseen tehtävään koskien planeettaa.

Antakaa minun vakuuttaa teidät, että ymmärrän epäröinnit liittyen uskottavuuteen – se on pimeiden osastemme huikea menestys pilkkaamisessa ja törkeässä uutisoinnissa. Teidän on katsottava taakse ja totuuteen. Tämän takia aputyöntekijöidemme täytyy olla juurikin ammattimaisia ja uskottavia. Jatkakaa samaan malliin, paitsi että siivotkaa asenteitanne. Ette pääse mihinkään ”VAIN OLEMALLA”. Yksikään työntäyteisistä työskentelijöistämme ei tarvitse hitustakaan enempää vastuuta – hoitakaa itsenne. …MEISTÄ EI OLE OLEMASSA MITÄÄN, MIKÄ OLISI VAIKEAA YMMÄRTÄÄ. JUMALA TARVITSEE VAIN TEIDÄT JA ITSENSÄ. KAIKKI MUU ON MATKATAVARAA, JONKA JÄTÄTTE TAAKSE KAIKISSA OLOSUHTEISSA. MEILLÄ ON TARVIKKEITA TEILLE. OTAMME ELÄIMENNE JA HÖYHENISET LEMMIKKINNE JA LAITAMME NE TURVAAN. KUN JUMALA VALMISTELEE PAIKAN TEILLE, HÄN TEKEE HYVIN TEHOKASTA TYÖTÄ. KAIKKI JÄÄNNÖKSET TÄSTÄ ”NEW AGE” -HÖLYNPÖLYSTÄ ON TÄSMÄLLEEN SITÄ – HÖLYNPÖLYÄ. JA SE TULEE HYVIN VARMASTI HIDASTAMAAN EDISTYMISTÄNNE. OLKOON SE NIIN!

On olemassa monia muista kosmoksen paikoista, jotka tulevat yksinkertaisesti omasta tahdostaan ja tarkoitusperistään. Näille me vain ojennamme vieraanvaraisuutemme ja yhteisymmärryksemme. Poikkeus sääntöön olisi kuka tahansa niistä, jotka tulevat syistä, mitkä olisivat haitallisia planeetalle tai sen asukkaille. Näitä valvotaan huolellisesti, ja jos ne poikkeavat, ne saatetaan järjestelmän ulkopuolelle ja lähetetään omille asioilleen. Lähelle jäävien odotetaan osallistuvan tarvittaessa, ja nämä pysyvät täysin poissa häiritsemästä yhdessäkään evakuointihälytyksessä.

On usein korvaavia laivueita, jotka tulevat vapauttamaan toiset työvuoroiltaan. Jotkut veljistämme ovat olleet hälytystilassa Maan asemalla hyvin, hyvin kauan aikaa, ja he ovat väsyneitä ja valmiita palaamaan omiin koteihinsa. Laivueiden osallistumisissa on jatkuva vaihto monien partioyksiköiden kesken. Näiden työvuorot eivät ole määrittelemättömiä luonteeltaan, vaan niillä on asetettu aikajakso, jossa aloittaa ja lopettaa, ja muut tulevat päästämään ja korvaamaan työpaikan. Useat näille monille vapaaehtoislaivueille annetuista tehtävistä ovat tehty ”tilanteen tarpeen” pohjalta.

 

MAAHAN POHJAUTUVAT MAAYKSIKÖT

Vahvat ja edustavat maayksiköt vaativat kontakteilta pysymistä laivueen ja sen edustajan taajuuksilla. Täten yksi edustaja tulee aina olemaan yhteydessä oman tähtienvälisen komentonsa kanssa, vaikkakin miehistö saattaa vaihtua toisinaan, mutta aina omien jäsentensä toimesta.

On olemassa muuta maahan pohjautuvaa henkilöstöä, jotka ovat edustajia ”vapaalla jalalla” ja jotka saattavat ottaa yhteyttä ja olla käytettävissä mille tahansa komentoyksikölle alueella. Jos esimerkiksi on tarvetta kommunikaatioille tässä sektorissa, Dharma vastaisi välittömästi. Sellaiselle olisi harvoin tarvetta, sillä kaikkia aluksia ohjeistettaisiin ottamaan yhteyttä laivueen alukseemme ja täten informaation jono.

Muistakaa, että jokaisella tukikohdalla tai yksiköllä on kaikkina aikoina oma henkilökohtainen aluksensa leijumassa pyörteensä sisällä välitöntä viestien välittämistä varten, joko tähän yksikköön tai tästä yksiköstä. Tämä asema tai alusta ei koskaan muutu, vaikkakin asiaan liittyvät henkilöt saatetaan poistaa väliaikaisesti lepoa ja rentoutumista varten, jotta he palaisivat myöhemmin. Kaikki signaalimme, säteemme ja kontaktimme välitetään viestinviejillemme näiden alustojen yhteydenoton tiedotusvälineen kautta. Joskus päätteet ovat komentoaluksilla, kuten tässä tapauksessa.

”Ilmakehässä” (olettaen aluksen tai tason olevan ilmakehässä) on tunnistussäde niiden tarkoituksen tunnistamiseen, jotka partioivat lentoratoja. Säde tunnistaa kyseessä olevan komennon, joka sponsoroi perusyksikköä. Tässä tietyssä sijainnissa olevan kristallikommunikaatiokeskuksen tähden taivaissanne on jatkuvaa toimintaa.

Jos minulla on tarvetta lisätukijoukoille jostain syystä, kykenen saamaan Liitolle apua kauempaa, ja minulle lähetetään tarvittava apu.

 

PAHUUS

Riittävästi tuosta asiasta. Tunnen myös, että tiedätte omistautumisestani mestariopettajalle ja että Maan täytyy löytää tasapaino lajin selviytymisen tähden. Teidän täytyy ymmärtää pahuuden voimia, jotta ymmärtäisitte Valon voimia. En puhu ”hyvästä” vastaan ”paha”, vaan viittaan pahuuteen vastaan Jumaluus. Niille teistä, ketkä ovat keikkuneet puolelta toiselle ja tulleet mielikuvaan, ettei ole sellaista asiaa kuin pahuus, niin vakuutan teille, että olette väärässä oletuksenne kanssa.

On niitä, jotka tulevat ja eivät ole kuuliaisia meille ja joilla ei ole osaa siinä. He tulevat tarkkailijoina ja omia tarpeitansa varten. He ovat usein hyvin tieteellisiä neroja, ja heidän materiaalinsa kontakteilleen voi olla erittäin vaikuttavaa – todellakin, melkein aina se on hyvin vaikuttavaa. Joka tapauksessa varokaa, sillä se tulee hyvin kalliin hintalapun kanssa. He ovat tulleet tiedon keräämisen tarkoituksessa omiin henkilökohtaisiin tarpeisiinsa eivätkä antamaan itsensä planeetan parhaaksi. He eivät piittaa paljoa henkisestä edistymisestänne – he eivät piittaa paljoakaan teistä millään tavalla – te edustatte primitiivisen elinmuodon kuriositeettia. Näitä ei pidetä osina ”pimeistä voimista”, mikä on toinen uskollisuus, mutta ovat yksinkertaisesti neutraali voima, mitä tulee Maan ihmisen avustamiseen korkeammissa periaatteissa ja laeissa, jotka osallistuvat tämän sielunsa kasvuun. Tulette kokemaan sellaisten kanssa, jotka ovat hyvin vastaavanlaisia kuin oma lajinne. Mutta muut matkustavat tähtien ja planeettojen joukossa olevia teitä pitkin. He ovat universaalin Lain alaisuudessa eivätkä häiritse siirtymäänne, vaikkakin kokemus vetää monia puoleensa.

Niin sanotut PIMEYDEN VOIMAT ovat omasta galaksistamme, jotka ovat avoimesti Valon Veljeskuntaa, sen periaatteita ja standardeja ja ihmisen sekä Maan tavoitteita vastaan. He kaappaisivat planeetan, jos se olisi mahdollista. He kontrolloisivat sitä omiin tarkoituksiinsa, mikä tuhoaisi ihmisen vapauden.

Kapinallisten joukkiot, jotka partioivat maallisissa maailmoissa, lähetetään välittömästi oikeanlaiselle tasolleen, kun ne saadaan kiinni luvattomissa aktiviteeteissa. Taivaallisten komentojen laivueet ovat pikaisia kuljettamaan sellaiset tunkeutujat muualle. SE TAPAHTUU TEIDÄN TASOLLANNE OKTAAVISSANNE, MISSÄ VIHOLLINEN TÄYTYY KOHDATA JA KÄSITELLÄ FYYSISESTÄ NÄKÖKULMASTA.

Nämä ovat pimeitä voimia, jotka ovat pahoja aikeissaan. Ylläpidämme hyvin tarkkaa valvontaa heistä. Suurin osa on poistettu Maan ilmakehästä, mutta tulee tapahtumaan suuri uudelleensijoitus pimeitä energioita, kun tämä planeetta sammuttaa aktiviteetteja, joten meillä on pakollinen aselepo. [Korostus lisätty]

Olen hyvin huolestunut niistä, jotka vaikuttavat olevan vakuuttuneita, ettei ole sellaista asiaa kuin pahuus. Vaikuttaa, että tämä päättely kulkee idean kanssa, että Jumala on jotenkin kuollut ja että Saatana on jonkinlainen väärä myytti.

Veljet, nyrkkisääntö: mikä tahansa, mikä tarkoituksella satuttaa ja estää toista yksilöä, on pahuutta, ja kun se on tahtoen ja pahansuovasti suunniteltu tekemään niin, se on vielä ENEMMÄN PAHA. ME Liitosta ympäröimme ja puolustamme Maata niin paljon kuin se on mahdollista, mutta teillä on kaikki tuhotaksenne itsenne kokonaisuudessaan. Aivan kuten Sanandalla on laivue, niin on myös saatanallisella imperiumilla. Katsokaa tarkasti, kun otatte yhteyttä mihinkään näistä avaruusveljistä. ”Positiivinen” ihminen tunnistaa itsensä nopeasti ja lähettää Valon ja hyvän tahdon ajatuksia. TIEDÄTTE, että tämä on Jumalan Valon ihminen.

Saatanallinen ei tunnistuta itseään tyydyttävällä tavalla tai ollenkaan. Lisäksi hän pakenee, jos häneen suunnataan Valoa ja vaaditaan hänen lähtöään. Älkää koskaan lähestykö alusta, kunnes olette varmoja siitä, että se on IHMISEN. KÄYTTÄKÄÄ AINA ”VALOA” TERVEHDYKSESSÄNNE. IHMINEN TOIVOTTAA SEN TERVETULLEEKSI. SAATANALLINEN POISTAA ITSENSÄ VALOSSA TEHDYSTÄ TERVEHDYKSESTÄ.

Lisäksi teitä ei viedä väkisin kummallekaan puolelle. Se on teistä kiinni hyväksyä tai kieltäytyä. Sopimus tehdään yleensä paljon korkeammassa ulottuvuudessa kuin nostopisteessä. Kieltäytykää lähtemästä Valon nimeen, ja teidät jätetään yksin. Se on laki, jota ei rikota. [Korostus lisätty]

En aio antaa teille kuvauksia aluksista, joita varoa, sillä kun siirrytte lähemmäs siirtymää, on näitä, jotka ovat paljon kaukaisemmista galakseista Maahan nähden ja joiden alukset ovat varsin erilaisia. Suurin osa valaistuneista galaktisista aluksista ovat pallomaisia muodoltaan ja helposti tunnistettavissa. Suurimmalla osalla Hatonnin pleijadien komennosta ja melkein kaikilla välittömistä komentoaluksistani on kirkkaita pyöriviä punaisia, vihreitä, keltaisia ja valkoisia valoja. Meidät tunnistaa helposti yöllä, sillä olemme asemissa teidän ja kiertävien tähtien ja planeettojen välissä, joita valvomme jatkuvasti. Suurin osa ei näy erilaisena kuin tähdet. Yritämme näyttää läsnäolomme Maahan pohjautuville työntekijöillemme vahvistukseksi läsnäolostamme. Siirrymme pian näkyvään tietoisuuteenne. …

ADONAI ASHTAR SIIRTYY VALMIUTEEN, LOPPU

Lainauksen loppu.

Jatkuu…

Ylläolevat Phoenix-kirjoitukset kirjoitti HTML-muotoon Rocky Montana. Suomenkieliset käännökset pohjoistuuli.com tuotantoa.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J005.pdf

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J039.pdf

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1353345550