KÄÄNNÖS: LÄHTÖOHJEET EVAKUOINNILLEMME PLANEETTA MAASTA (osa 2/2)

ESU ”JEESUS” IMMANUEL SANANDA / ASHTAR

 

*******

Phoenix Journal #4:stä – SPIRAL TO ECONOMIC DISASTER

LUKU 11

REC #1 GOD (ATON)

FRIDAY, JUNE 30, 1989 6:00 A.M. YEAR 2, DAY 318

Lainaten:

OLEN ATON, LÄHTEENNE

Näen teidät päät kallistettuina, jotta sananne olisivat totta; ne eivät voi olla mitään muuta kuin totuutta, sillä olette myöntyneet minulle. OLEN VALON ATON. OLEN LÄHTEENNE, LAPSET. OLEN LÄHETTÄNYT POIKANI JA ENKELINI TEILLE JA TULEN LUOKSENNE, PIENET UNIVERSUMIN LAPSET, JOTTA YMMÄRTÄISITTE SIIRTYMÄNNE.

ÄLKÄÄ KYYNELEHTIKÖ NIIDEN TÄHDEN, JOTKA VALITSEVAT OLLA KUULEMATTA TEITÄ, SILLÄ MINUA HE KIELTÄYTYVÄT KUUNTELEMASTA, SILLÄ POIKANI JA ENKELINI PUHUVAT MINUN NIMEENI. HE OVAT TRUMPETIN JA PASUUNAN SOITTAJAT ÄÄNELLENI. OLEN JUMALANNE ULKOPUOLELLA/SISIMMÄSSÄ, JA TE OLETTE ENERGIAOSASIA, JOTKA OLEN VALINNUT KULKEA ETEENPÄIN JA KOKEA LUOMUKSIENI UNIVERSUMIN. TEILLE ON ANNETTU ELÄMÄN JA LUOJAN LAHJAT, MUTTA TE KÄYTÄTTE VÄÄRIN ARVOKKAITA LAHJOJA. ANTAKAA HÄNEN, JOKA USKALTAA, KÄÄNTÄÄ KASVONSA MINUSTA JA KIELTÄÄ VIESTINTUOJIENI SANAT. HÄN, JOKA KIELTÄÄ, TULEE KOHTAAMAAN PERUSTEELLISEN KOETTELEMUKSEN. KUULKAA HUOLELLISESTI, LIHAN LAPSET. OLETTE VAIN ENERGIAOSASIA AJATUKSENI OHITSE KIITÄVÄSSÄ HETKESSÄ. HÄN, JOKA KIISTÄÄ TOTUUDEN, KIISTÄÄ MINUT; HÄN, JOKA KIISTÄÄ MINUT, TULEE SYSÄTYKSI POIS AJATUKSISTANI KOKEMAAN TYHJYYDEN, SILLÄ MINUN JOUKKONI KARKOTTAMISENNE TULEE LOPPUUNSA TÄMÄNHETKISESSÄ AJASSANNE. HARKITKAA HYVIN HUOLELLISESTI, ENNEN KUIN LAITATTE SIVUUN NÄMÄ SANAT, SILLÄ NE OVAT MINUN SANOJANI, JA KUTEN LUON, NIIN TÄTEN HAJOTAN. VAPISEMISEN JA KAUHUN AIKANNE ON LÄHELLÄ AJASSANNE. TE MAASTA OLEVAT KUULETTE VIESTINTUOJIENI VAROITUKSET, TAI SEURAAMUKSET OVAT VOIMAKKAAT, SILLÄ SE, MITÄ ON TEHTY MINUN MAHTAVILLE LUOMUKSILLENI PIMEYDESSÄ, TULEE LAKKAAMAAN. JOS VALITSETTE OLLA KUULEMATTA, OLETTE VALINNEET TYHJYYDEN TIEN JA OLETTE HÄVITYKSESSÄ KESKELLÄ SYNNYTYKSEN NOUSUVESIÄ JA LUONNONMULLISTUKSIA. OLKOON SE NIIN, MITÄTTÖMÄT LEIKKINNE LÄHESTYVÄT LOPPUAAN. SINETÖIN NÄMÄ SANAT, JOTTA VOISITTE YMMÄRTÄÄ, ETTÄ ”ODOTATTE” SEN ERITYISEN PUHUVAN ”JOSTAIN”, MUTTA EI TÄSTÄ LÄHTEESTÄ; EREHDYTTE SUURESTI, SILLÄ ”MINÄ VALITSEN, KETKÄ OVAT KIRJUREITANI JA KANTAVAT PASUUNAA – ETTE TE.”

 

PYYDÄTTE MERKKEJÄ

Jatkan siitä, mihin Poikani jäi eilisaamuna, sillä ette tule sanomaan, ettei teille kerrottu näistä asioista. Pyydätte merkkejä ja varoituksia, ajoitusta ja varmistusta; ne kaikki putoilevat nenillenne – avatkaa silmänne. Lakatkaa huolehtimasta siitä, onko ”aikaa” jäljellä tehdä asioitanne – tehkää mitä voitte. Hölmöt odottavat, kun tiedätte, mitä teidän pitäisi tehdä, mistä olette huolissanne. Kääntykää työnne pariin, niin ette tule huomaamaan ”odottamista”.

Maalle varatun ajan sisällä, joka on tämänhetkisessä osassa, missä hän on, tulee tapahtumaan suuri ja voimakas muutos hänen pinnallaan ja sisuksissaan. Hän on elävä, hengittävä luomus, jota on käytetty pahasti. Hän ei viskaa teitä keholtaan suuttumuksessa, vaan sen sijaan hän on kuolintuskassaan teistä. Hän on kantanut taakkaansa kunnialla ja on vapautettu siitä. Epämukavuuksistanne valittamisen ja pelleilyn sijasta teidän olisi parempi kirjoittaa uusia tarinoita, joita voitte esitellä veljillenne. Mitä tulee olemaan toisessa, kolmannessa ja sadannessa elokuvassa? Tarkoituksenne on kertoa maailmalle totuuteni, jotta nämä voisivat tietää ahdingostaan. Uskotteko, ettei näiden sanojen sisällä ole tarinoita? Eikö teillä ole näkemystä jäljellä, jolla palvella veljiänne? TE VALITSETTE KIELTÄÄ JA ODOTTAA ”TODISTEITA”? OLKOON SE NIIN – ODOTTAKAA. JOKA TAPAUKSESSA TE, JOTKA VALITSETTE OTTAA POIKKEUKSEN VAROITUKSIINI EPÄMUKAVINA JA YLLYTTÄVINÄ, KUULKAA – LOPETTAKAA VALITUKSENNE, SILLÄ TÄMÄ OLI SOPIMUKSENNE KANSSANI! EN VÄLITÄ HITUSTAKAAN SIITÄ, MIKÄLI TE PIDÄTTE TAI ETTE MINUN TAI KIRJUREIDENI KEINOISTA. EN OLE TYYTYVÄINEN TEKOIHINNE JA SUREN SITÄ, MITÄ OLEN ASETTANUT LUOMAKUNTAAN, MIKÄ ON HALVENTANUT JA TURMELLUT MUUT IHMEELLISET JA TASAPAINOISET LUOMUKSENI. SE ON VALINNAN VAPAUDEN LAHJANNE, SILLÄ ANNOIN SEN MYÖS TEILLE, MUTTA TULETTE KANTAMAAN VAIKEAN TIEN, JOS ETTE KUULE KUTSUA, MIKÄ TEKEE TIESTÄNNE HELPON JA KAUNIIN.

Katsokaa itseänne ja nähkää, että jotkut asiat saattavat sopia. Sillä teille on kerrottu, että kun näiden asioiden täyttymys on lähellä, tulee tapahtumaan suuria laivojen uppoamisia ja että ilmassa sekä meressä olevat alukset uppoavat. EIVÄTKÖ NE TEE NIIN? Ja meren kalat etsivät uusia paikkoja, joissa kutea. EIVÄTKÖ NE TEE NIIN SAASTEILTANNE JA POLTTOAINEVUODOILTANNE?

JA MAAN PÄÄLLE ILMESTYY UUSIA IHMISIÄ, JOTKA EIVÄT OLE MAASSA SYNTYNEITÄ. JA SIIHEN, MITÄ EI OLE NÄHTY AIKAISEMMIN, TEIDÄN OLISI PAREMPI KIINNITTÄÄ HUOMIOTA: LOPETTAKAA KIISTÄMISENNE JA TOIVOTTAKAA SISARENNE TERVETULLEIKSI, OPPILAAT – OLETTE VAKAVASSA TILANTEESSA, JA OLEN LÄHETTÄNYT TOISET UNIVERSUMIN LAPSENI JA MAAILMOJENI ENKELIT AVUSTAMAAN TEITÄ. KIELTÄYTYKÄÄ HEILTÄ, JOS NIIN VALITSETTE, MUTTA TIETÄKÄÄ, KEILTÄ OLETTE KIELTÄYTYNEET. KÄVELKÄÄ LASTENI JA SISARTENNE KANSSA, NIIN TULETTE KÄVELEMÄÄN LOISTOSSA. HE OVAT TULLEET NÄYTTÄMÄÄN TEILLE TIEN; POIKANI OVAT TULLEET JÄLLEEN JULISTAMAAN TALONI TAKAISIN.

 

ÄITI MAANNE ON KÄRSINYT TARPEEKSI

Maan Lähteen ovat vallanneet kouristukset hänen sisälmyksissään, ja hän on röyhtäissyt ulos sen, mikä on hänen sisältään, ja nämä asiat tulevat kasvamaan ja kasvamaan. Hän on ollut niin suuressa kivussa niin pitkän aikaa, sillä Äiti maanne, joka hän on, ei ole vailla suurta synnytystuskaa. Voi, ja sellainen on sääli asiasta, sillä ihminen ei ole ottanut häntä huomioon, ja siinä, missä hän on hoitanut, ruokkinut, vaatettanut ja hoivannut ihmistä, ihminen on huomioinut häntä vähemmän ja vähemmän; ja on ollut hänelle lihallinen ja rietas poika. TUNNISTAN KUNNIOITUKSESSA NÄMÄ, JOTKA OVAT MUUTTANEET RIETTAAT TAPANSA JA OVAT NYT AUTTAMASSA. VAROKAA JOKA TAPAUKSESSA NIITÄ, JOTKA MUODOSTAVAT ”LIIKKEITÄ” VÄÄRIN AIKEIN. TIETÄKÄÄ, MIHIN VALITSETTE OSALLISTUA. Ihminen on ollut hyvin paljon kuin salamanterit ja myyrät, jotka kaivavat hänen ruumiissaan ja ovat ottaneet ja ottaneet häneltä antamatta mitään takaisin. Ihminen on sokea moraalittomuudessaan, sillä hän ei ole antanut ajatusta sille, mikä on hoitanut häntä ja parantanut hänen vammansa ja raihnaisuutensa.

Olkoon se niin, että hän on vain lisännyt kärsimyksen solvauksiin, jotka ovat annettu Äiti Maalle, missä ihminen syntyi minun fyysisiin osiini. Ja siinä on suuri sääli hänestä, mikä on pimeydessä. He eivät näe sidotuilla silmillään, vaan he näkevät vain sen, mikä on epätodellista, epäpyhää ja täynnä ahneutta, sillä olen kokonainen ja voin nähdä sen, mikä on ihmeellisesti täydellinen, eikä minulla ole halua, sillä olen itselleni kaikki se, mitä tarvitsen.

 

MINÄ OLEN LUOJA

Iloitsen tässä poisheiton ajassa siitä, että uudistan itseni, sillä edustan Maan luomista, sillä tulen yhdeksi luomusteni kanssa, ja olemme unohtaneet. Tähän saakka luon. Olen tuonut ihmisten rotuja, jotta heistä voisi tulla Jumalia ja että heistä voisi tulla myös viisaita luojia ja että heistä voisi tulla yhtä itseni kanssa. Tämä on kasvua. Minä olen Luoja ja olen luonut viisaasti, vaikkakin kyynelehdin usein kehnoista valinnoistanne, ja olen lähettänyt ihmisen kaikkiin maailmoihin, missä on elämää, ja voi arvokkaat, niitä on monia! Kaikki, jotka ovat lähteneet minusta, ovat palanneet luokseni rikkaampina ja loistokkaampina kokemuksistaan.

Ei ole paikkaa, jossa on ihmisen muoto ja mikä ei olisi osa minua. Olen jakanut itseni osiin ja olen varustanut jokaisen osan osalla itsestäni, joka on ikuinen, loputon, ja se osa minusta ei muutu, vaan pysyy muuttumattomana kaikesta, mikä on tai tulee koskaan olemaan.

Omalla ajallani tuon ne kaikki taas sisälle tullakseen jälleen yhdeksi kanssani, ja ne kaikki tehdään kokonaiseksi. Itseni kehosta olen luonut kaikki asiat maassa ja meressä sekä ilmassa; ja siinä ovat asiat maasta ja merestä, ja sanoista tuli ilmennettyjä. Käskemäni asiat ilmestyvät ja ottavat muodon, ja sen jälkeen puhallan niihin elämän. Ne ovat eläviä osia minusta, eivätkä ne voi olla vähempää kuin Jumalia, koska olen luonut jokaisen yhdennäköisyyden pohjalta, jonka olen käsittänyt oman olemukseni sisällä. Minä olen positiivi, ja luomakunta on negatiivi.

”Näkemänne” osa on osa minua, joka muuttuu ja palaa elementteihin, joista se tulikin. Yksikään henkilö ei muuta Lakia, eikä hän tuo minuun yhtään osaa itsestään, joka on maasta; sillä minä tuon itseeni sen, mikä on ikuinen, ja mikä on maasta, sen ravistan pois. Se antaa minulle suurta iloa tuoda takaisin lähettämäni, sillä tätä varten olin tämän toimittanut.

Positiivinen/negatiivinen, yö/päivä, ah kyllä, on kaksi voiman puolta nimeltään ”elämä”, kuten pimeys ja valo, sielu/henki ja keho, ELÄMÄ JA KUOLEMA. Monia nimiä on annettu positiiviselle ja negatiiviselle, vaikka silti on vain YKSI, JA TUO YKSI ON KAIKEN KATTAVA, SILLÄ SE ON ITSESTÄNI, MISTÄ OLEN LUONUT KAIKKI ASIAT, JA YHDESTÄ AINEESTA OVAT KAIKKI ASIAT TULLEET OLEMAAN.

 

TULEMME JÄLLEEN YHDEKSI

Niin ihminen tulee oppimaan näistä asioistani, sillä heidän annetaan istua kanssani neuvostossa, ja tulemme olemaan jälleen YKSI.

Maahan tulee uusi järjestys, sillä olen luonut viisaasti, ja kun osa itsestäni pahastuttaa minua, sysään sen pois ja aloitan alusta. Sidon haavani ja kuuntelen itseäni sekä tulen olemaan jälleen kokonainen. Se ei ole säälistä itseäni, vaan luomaani kohtaan, että he eivät tiedä, mistä he leikkasivat itsensä irti, eivätkä he tiedä omaa identiteettiään. Tälle kyynelehdin; sillä he ovat pilkanneet ja olleet kunnioittamattomia minua ja muita luomuksiani kohtaan.

Olen kyynelehtinyt siitä, että loin ihmisen, sillä hänestä on tullut inhottava ja hän on tullut niin usein Maan löyhkäksi; hän on myrkyttänyt oman ruokansa; ja hän on antanut veljelleen aspiskäärmeiden juoman; ja hän on ollut itseään kohtaan kapinallinen, sillä hän ei ole pitänyt sopimustaan kanssani. Hyvin usein hän ei ole ollut kunnia minulle Maassa. Kun lähetin hänet, hän oli täydellinen, mutta hän lakkasi olemasta täydellinen Maapallollani. Hän on tehnyt kaikki kielletyt rikokset Maata ja veljiään kohtaan, ja hän on tullut sokeaksi kuin olennot, jotka kaivautuvat maahan tai elävät pimeissä luolissa. Olen hyvin usein häpeissäni siitä, minkä loin ja asetin ihmisenä Maahan – silti, minun rakkaani, rakastan vailla rajoja sitä, joka erehtyy, sillä myös se on luomukseni, ja tätä varten hänet loin ja lähetin.

Tulevana aikana hänet puhdistetaan tulella, ja hän tulee palaamaan luokseni JUMALAN POIKINA. Silloin tulee tapahtumaan paljon iloitsemista, sillä se on jotain, mitä ihminen ei ole koskaan kokenut, sillä tulee tapahtumaan paljon hurmioitunutta iloitsemista ja kuinka ikävää, kyynelehtimistä; sillä ihmisen on annettu puhdistautuvan kyyneleidensä ja surujensa kautta. Olkoon se niin, että hän saa ne, jotta hän voi tietää ilon. Ah, oppilaat, tässä on todella viisaus.

Sanon, että olen hänen ilonsa ja olen hänen kyyneleensä, ja hänen kyyneleidensä kautta hän tulee tuntemaan minut. Omalla kädelläni tulen sen jälkeen pyyhkimään kyyneleet hänen kasvoiltaan, jotka hän on vuodattanut minun nimeeni ja tähteni. Silloin hän on kokonainen.

 

KUINKA SE TULEE OLEMAAN

Rakkaat, tapahtumat eivät tule viipymään, sillä itse asiassa ne ovat valmiita. Kun se tulee Maahan, mikä tulee olemaan, niin on sanottu, että tulee tapahtumaan suurta kärsimystä, ja niin tulee olemaan. Kaikista asioista tuli ja tuuli tulevat pahemmiksi, sillä tulee voimakkaita tulisuihkuja ja sulaa laavaa Maan kuiluista, ja se on nestemäistä ja kuumaa, tuulet puhaltavat sitä ja eivät viilennä tai sammuta tulta, sillä se polttaa koskettaessaan ja kärventää Maata mailien mitalta – ja sillä on suunnaton nopeus. Puhaltavien tuulien kera se linkoutuu maaseutujen laajoille alueille. He, ketkä tunnistavat ja ovat rakentaneet majansa tuota päivää varten, voivat suojautua palavien osasten sateelta, mutta mökit täytyy rakentaa virtojen ylle niissä paikoissa, jotka ovat lähellä tulivuoren keilaa. Äitinne vapauttaa iäisyyden ajan varastoituneen korruption sisältään. Paineet ovat ylitse kykynne mitata. Täten se tulee olemaan siinä paikassa, missä olet, oppilas, sillä puhun nyt tapahtumapaikastasi, sillä on muita, jotka puhuvat muista paikoista.

Ensimmäisestä lähtien lyhyen ajanjakson aikana tulee tapahtumaan toinen sellaisessa paikassa, mikä on nyt Rauhan meri (Tyynimeri), ja kolmas tapahtuu toisen lyhyemmän ajanjakson aikana Atlantin valtameren itäisessä osassa (Atlantiksen paikoissa); ja se ei tule olemaan maan rajojen sisällä, mikä on veden yllä. Se pakottaa Atlantin pohjan veden pinnalle ja nousemaan siitä kauas yläpuolelle ja ylitse. Menkää ja kertokaa lapsilleni, kuinka tulee tapahtumaan, sillä teidän annetaan tehdä ihmeellisiä näkemyksiä, jotta he voisivat nähdä ja tietää näistä tulevista asioista. Teille näytetään keinot ja annetaan tarvittava; olentojani täytyy tiedottaa ja antaa ennakko-odotus. Olkoon se niin. Te, jotka ajattelette, ettette osaa kirjoittaa, menkää sisimpäänne ja kirjoittakaa, mitä teille on näytetty. Maalatkaa näyt niille, joilla ei ole näkyä, sillä pidätän raivoani, kunnes varoitus kulkee. Vetoan teihin, pikkuiset, kuulemaan veljenne avun, jonka olen teille lähettänyt.

 

VALO JA LAKI

MINÄ OLEN VALO JA LAKI, JA PUHUN NÄISTÄ ASIOISTA.

Ihmiselle on onni olla Lain sisällä, mutta silti hän on valinnut olla olematta työskentelijä Valossa. Hänelle annetun Valon kanssa hän on ollut ajattelematon Lähteestään ja YKSEYDESTÄÄN MINUN kanssani. Hän on sysännyt itsensä kertakaikkiseen pimeyteen ja rappioihin, vääntelehtien samalla lihallisissa aktiviteeteissa suurissa kaupungeissa, olemalla valheen saatanallisten lonkeroiden ansassa.

Nyt sanon teille, jotta kaikki voisivat tietää tässä käsillä olevassa ajassa. Hän tulee ottamaan erittäin hyvin huomioon tämän Lähteen tässä ajassa, sillä olette vain alussa. Tämänhetkinen sukupolvenne tulee näkemään ja kokemaan nämä tulevat asiat, kuten on kuvailtu suurten ja nöyrien profeettojen toimesta, jotka lähetettiin valmistamaan teidät.

Tapahtuu kuuluva huuto rauhalle, ja ihminen etsii ja etsii raivokkaasti tasapainoa ja rauhaa. Osa etsivistä löytää sen, sillä he katsovat totuutta; toiset eivät löydä sitä, sillä he hyväksyvät valheet ja kutsuvat totuutta – ”valheeksi”. Olkoon se niin, ja minä puhun, sillä etsiville se tuodaan, ja heidät asetetaan turvaan sinne, missä rauha säilyy.

 

TAKAISIN LÄHTÖRUUTUUN

Rauhaa löytämättömät asetetaan paikkaan, missä he voivat työskennellä leipänsä eteen ja missä he aloittavat uudelleen.

Heillä tulee olemaan työkaluinaan vain paljaat kätensä, sillä he tulevat olemaan jälleen kuin alussa. He tulevat oppimaan, mikä on Lainmukaista ja heille kannattavaa; sitä, mikä on ikuista. Heidän ei taaskaan anneta aluksi tietää menneisyyttään, eivätkä he tiedä tulevaisuuttaan. Niin he työskentelevät päivästä päivään sokeudessa; sillä se on Laki, että ”KUKIN IHMINEN TAAPLAA TAVALLAAN”, ja omin käsin hän rakentaa temppelinsä tai hajottaa sen. (Voisiko tämä kuulostaa ”näytelmän uusinnalta” teille oppilaille, jotka tulevat tietämykseen ja totuuteen?) Iloitkaa te, jotka olette nähneet tien. Sanon, että iloitkaa!

Nyt sanon teille jälleen, sillä sanoin sen kerran oppilailleni, että he tulevat olemaan kuin pedot niityillä, sillä he eivät ole valmistautuneet päivään, jolloin heidät tuodaan sisään. He ovat hukanneet perintönsä ja ovat olleet itselleen pettureita. Voi rakkaat, myötätunto on ylitse kestävyyden, mutta niin se tulee olemaan, sillä kaikki aikuistuvat ja oppivat, että he voisivat kävellä läsnäolossa, yhtenä kanssani. Sillä ihminen on valinnut joko Lain tien, tai hän on valinnut kävellä eristyksessä langenneiden enkeleiden kanssa.

 

NIILLE, JOTKA NÄKEVÄT VALON

Ne, jotka ovat ottaneet huomioon Lain ja Valon ja ovat työskennelleet niissä, heidät tuodaan uusiin paikkoihin, missä on totaalinen valo. Heidät vapautetaan kaikista rasitteista, sillä on Laillista sanoa, että heidät tuodaan paikkaan, missä MINÄ OLEN; sillä olen valmistanut paikan heille, ja olen varustanut hyvin; ja tätä päivää varten olen varustanut. Minään aikana en unohda ”pikkuisia” pimeyteen, sillä olen kurottanut pimeydessä heille, ja he ovat kääntyneet pois ja kiistäneet minut ja viestintuojani.

YKSIKÄÄN HENKILÖ EI KIELLÄ, ETTÄ TÄMÄ ON NIIN! HE OVAT OLLEET HYVIN HÖLMÖJÄ. OLKOON SE NIIN, KUTEN SE VOI OLLA, EN OLE UNOHTANUT HEITÄ HORROKSEENSA, JA SILTIKIN HUMALUUDESSAAN HE EIVÄT MUISTA, MISTÄ HE TULIVAT, EIVÄTKÄ HE TIEDÄ, MINNE HE MENEVÄT. LÄHETÄN TEIDÄT, JOTTA VOISITTE KERTOA HEILLE – LOPULLINEN PÄÄTÖS LEPÄÄ JOKAISEN ITSENSÄ KONTOLLA. OLKOON SE NIIN, SILLÄ NIIN SE ON, JA ANNAN NÄILLE SANOILLE JUMALASTA OLEVAN SINETIN, SILLÄ SE TULEE TAPAHTUMAAN TÄLLÄ TAPAA KUIN OLEN ANTANUT SEN TEILLE. AIKA ON TULLUT NOUSTA SÄNGYISTÄNNE JA VALITA POLKUNNE, ETTETTE VALITSISI VÄÄRIN. ODOTAN TEITÄ, SILLÄ TÄMÄN SYKLIN VIIMEINEN VERHO ON VALMIS PUTOAMAAN – IKUISESTI. KUTSUN TEITÄ OTTAMAAN VELJIENNE TARJOTUN KÄDEN, JOTKA OVAT TULLEET JÄLLEEN JOUKKOONNE JOHTAMAAN TEIDÄT KOTIIN.

KEHOTAN TEITÄ OLEMAAN SUURESTI VAROVAISIA, OLEN JUMALANNE, KÄÄNNYTTE POIS TEILLE JÄLLEEN LÄHETETYILTÄ VIESTINTUOJILTANI JA JOUKOILTANI JA KIISTÄTTE NÄMÄ SANAT SEKÄ EREHDYTTE YLITSE YMMÄRRYKSENNE. OLKOON SE NIIN.

MINÄ OLEN

Mene, Dharma, sillä olet saanut valmiiksi työsi tänä aamuna. Ihmisen täytyy sulatella hieman kovaa pureskeltavaa, jonka hän tuntee sanoista; hänellä on vain lyhyt aika tehdä päätös. Vuodet hupenevat niin arvokkaaseen muutamaan – jopa fyysisissä ajanjaksoissanne. Älä masenna itseäsi, sillä tehtäväsi on hyvin tehty ja vaalin sinua uskollisuudestasi. Mene ja lepää sekä salli energian asettua ja rauhoittua; olet hyvin rakkaan Poikani huolenpidossa, josta jatkuvasti iloitsen. Asetan käteni pääsi päälle siunauksin, sinulle, joka seisoo kanssani.

Lainauksen loppu.

Artikkelin loppu.

Ylläolevat Phoenix-kirjoitukset kirjoitti HTML-muotoon Rocky Montana. Suomenkieliset käännökset pohjoistuuli.com tuotantoa.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J005.pdf

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J039.pdf

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1353345550