Käännös: KORTON: KOMENTAJA KORTON PUHUU TÄMÄNHETKISESTÄ MAAILMANNÄYTTÄMÖSTÄ

Komentaja Tomeros Maasu Korton

29.10.2019

Komentaja Korton puhuu tämänhetkisestä maailmannäyttämöstä

21.11.1997    KORTON

YK:n KONTROLLI YHDYSVALTAIN ILMAVOIMISTA

Hyvää huomenta. Tulen Pyhän Jumalan Valossa palveluksessa ihmiskunnalle, sillä on jakamisen ja keskustelemisen aika. Olen fasilitaattori, kielitieteilijä ja kääntäjä – kaikki yhdessä.

On monia, monia vierailijoita sekä heidän aluksiaan vaikutusalueellanne. He ovat täällä auttaakseen ihmistä, lajina, tekemään siirtymän korkeamman ulottuvuuden siirtymään. Meillä Jumalan Joukoista on erinäisiä ja moninaisia keinoja tehdä ”kontakti”; joka tapauksessa meitä rajoittaa näkemyksenne siitä, mitä Jumala voi tehdä ja mitä ei. Työni on avustaa teitä ymmärtämään läsnäoloomme liittyvissä kysymyksissä.

Tehtäväni on hyvin vaikea, koska ihmiskunta on ohjelmoitu pelkäämään mitä tahansa, joka tulee ”tuolta ulkoa”. Ja silti hän uskoo Kristus Mestariopettajan olevan rajoittamattoman ilmaisun ja saavutuksien olento, joka on itse tulossa ”tuolta ulkoa”. Hyvät ihmiset, te ette voi saada molempia. Jos hän ei ole vielä paikassanne, niin MÄÄRITELMÄN MUKAAN hän EI ole maanpäällinen.

Tarkoittaako se, että Hän on maan ulkopuolinen? Kyllä. Tarkoittaako se, koska te ette ole erilaisia (paitsi oppimisen ja tietämyksen tasolla) ja samasta Lähteestä, että te olette ”maan ulkopuolisia”? Kyllä. Joten missä te olette tässä kaikessa? Jumalan kädellä, ystäväni.

Taivaallisissa paikoissa, määriteltynä myös ”maan päältä poissa”, on olemassa miellyttäviä ja hyväntahtoisia olentoja sekä olentoja, jotka eivät ole niin ”mukavia”. Aivan kuin missä tahansa paikassa, teillä on olentoja, jotka noudattavat Jumalan ja Luomakunnan Lakeja ja niitä, jotka valitsevat olevansa vastustajia Jumaluudelle. Tätä kutsutaan VAPAAN TAHDON VALINNAKSI, ja se on olemisen laatu, jonka kanssa te olette kaikki syntyneet. Mutta se ei tule ilman ”sitoumuksia”.

Mitä te kylvätte, te niitätte vastaavassa määrin. Todellakin, olentoja on tullut Shaniin (Maahan) aikomuksella rikkoa Kosmisia Lakeja ja orjuuttaa Jumalan ”alempien oppimisluokkien lapset”, jos sallinette. Kuinka luulette, että pahuus oli päästetty valloilleen tasollanne alkujaan? Nuo maksavat hinnan Hänen Lakiensa rikkomisesta ja ovat nyt ”lukittuina” kokemisen tiloihinne. Valitettavasti Jumalan ihmisten täytyy nyt jakaa nuo asuinsijat vapauden anastajien kanssa.

Miksi Jumala salli tämän tapahtua? Jumala sallii teidän tehdä niin kuin tahdotte; se ON vapaata tahtoa. Joka tapauksessa, ennen kuin heitätte moitteita, se ei ole Jumala, joka teki tämän teille. TE teitte tämän itsellenne. Te olette sallineet pahuuden asettua kartanoonne, jonka on antanut teille Luoja-Lähteemme. Joten TE olette se, joka muuttaa sen, jos asia on muuttuakseen. Sitä varten me olemme täällä.

Ihmiskunta ei opi helposti sitä, mikä on tarkoituksella pidetty poissa häneltä, sillä kun Totuus lopulta ilmaantuu jatkuvan valheiden ruokavalion keskuuteen, tulee olemaan tiukkaa vastustusta muuttaa pois siitä, mikä on mukavaa ja tuttua. Vastustajanne ei ole säästellyt kuluissa siinä, että heidän valheensa niellään reilulla määrällä hunajaa ja musiikin kera.

Heidän SUUNNITELMANSA ei ole täydellinen, mutta se on ollut kehitteillä vuosisatojen ajan. Te ette edes tiedä, miltä Totuus näyttää tosiasiallisessa toiminnassa – kuten hallituksessa tai tieteessä, esimerkiksi. Teillä ei ole KOSKAAN ollut oikeasti toimivaa ”tasavaltaa”, kuten inspiroituneet ”Yhdysvaltain perustajaisät” olivat nähneet mielessään. Pahuus oli esitelty alusta asti, ja se oli kasvanut vakaasti aina siitä lähtien. Te olette melkein täysin pedon pureskelemia ja nielemiä. Kaikki jäljellä oleva on viimeisten olemassa olevien oikeuksienne sulattaminen ”vapaiden” ihmisten valtiona. Sen jälkeen olette lopussa. Ja kun menee Amerikka, niin menee myös loput maailmasta.

Onko toivoa? Niin kauan kuin olette ajatelleet mahdollisuutta – JA JUMALA ON OSA LASKUKAAVAA – aina on toivoa! Ja kerron teille, oppilaat, että JUMALA VOITTAA LOPUSSA. Jopa itse ”iso paha poju” tietää sen. Kyseessä on vain kosmisen näytelmän viimeisen näytöksen loppuun saattaminen. Nimittäin fyysisellä ei ole hitusenkaan väliä korkeammissa ulottuvuuksissa, mutta teille tässä mielletyn kiinteän materian sähköisessä kompressiossa oleville se ON TEIDÄN TODELLISUUTENNE, ja toiminnan ja ajatuksen AIKOMUS on kaikki, millä on väliä.

Yksi Jumalan antamista ja parhaimmista työkaluistanne on kykynne JÄRKEILLÄ. Teillä on mieli, joka on osanen Luojan Mieltä, jolla on kaikki Jumalan loputtoman universumin voima käyttöänne varten. Se on teitä varten käytettäväksi TIETÄMISENNE MITALLA TUOSTA YHTEYDESTÄ JUMALAN MIELEEN. Aivonne on myös työkalu; sitä käytetään sallimaan kehon toimia MIELEN TAHDON mukaan. Näin ollen aivonne täytyy ”ohjelmoida” johtamaan noita ajatuksen KORKEAMPIA TAAJUUKSIA. Ja tehdäksenne sen teidän tarvitsee ensin HALUTA TOTUUTTA, sillä TOTUUS ON UNIVERSUMIN PERUSTA. Ja kun tahto on läsnä, teidän täytyy pyytää sitä, mitä te haette Pyhältä Jumalalta, niin se annetaan teille. Mutta se ei tule koskaan olemaan siinä muodossa kuin odotatte sen olevan.

Jumala ON SANA! Pohtikaa tätä huolella. Kuinka muutoin TE miellätte sen tulevan annetuksi? Miksi Jumala ei pitäisi Hänen lupaustaan tuoda Sana ENNEN syklin vaihtumista? Onko se käsittämätöntä, että CNN, 300:n Komitean pahuuden kontrolloijien suukappale, sallisi Sanan tulla huudetuksi kauas ja laajalti, jos se tarkoittaa heidän valheidensa paljastamista – jonka se tekee. Jumala ei käyttäisi sellaisia puolueellisia ja hölmöjä keinoja opettaa Hänen lapsiaan. JÄRKI tarjoaa, että Hän käyttäisi sitä, mitä on kokeiltu ja testattu alusta lähtien – suoraa KESKUSTELUA VAISTON, INSPIRAATION JA MIELIKUVITUKSEN KAUTTA – HENKILÖKOHTAINEN YHTEYTENNE LUOJA-LÄHTEESEEN.

Kunnes te ”muistatte”, kuinka te teitte sen menneinä elinaikoina, on välttämätöntä oppia veljiltänne ja siskoiltanne, jotka ovat hieman teitä edellä. Älkää koskaan unohtako, että se on se VIESTI, jota te tarkastelette, EI viestintuoja. Ihminen on ohjelmoitu olemaan näkemättä kuvia ja ideologioita, jotka hänen eteensä on laitettu. Jos kontrolloitu valtamedia nimeää asian anti-minä tahansa, 90 prosenttia teistä hyväksyy tuon julistuksen. Sillä välin tulee mahdottomaksi saavuttaa Totuutta etsiviä, koska he ovat jo päättäneet sen, että esittäjä ei ole perillä asioista. Sen sijaan, että tuomitsisitte jonkun sen tähden, mitä joku muu on sanonut, kokeilkaa kuunnella ensin sitä, MITÄ oikein sanotaan, ja sen jälkeen sallikaa järjen ja oivalluksen opastaa päätöksiänne. Kuka tietää, saatatte oppia jotain.

TÄHTIÄ ILTAPÄIVÄLLÄ?

Eräät todistavat nyt sitä, mikä vaikuttaa olevan ”tähtiä” keskellä päivää. Kuinka näin voi olla? Aivan kuten tuikkivat ja välkkyvät ALUKSET yötaivaallanne, teillä on laivue aluksia taivaalla päivänvalossa tekemässä ilmeisempää läsnäoloa kaikille, jotka viitsivät ottaa taukoa ”päivittäisistä askareistaan” ja katsoa ylös.

Ovatko he ”hyviä tyyppejä” vaiko ”pahoja tyyppejä”? Tunnistaisitteko eron? Se on yksi niistä syistä, miksi minä, komentaja Korton, olen tässä.

Olen erikoistunut luomaan ja ylläpitämään toimivia kommunikaatiolinkkejä. Kykenen kattamaan laajamittaisen kirjon taajuuksia yhdistämään kolmiulotteisen ilmaisun korkeampiulotteisten ilmaisujen kanssa.

Aluksemme voivat toimia fyysisissä ulottuvuuksissa, mutta nykyhetkessä ne pidetään suurimmaksi osaksi paikoillaan ulottuvuudessa, joka on havaintokykynne ulkopuolella. Korkeammilla taajuuksilla aluksemme ovat varsin läpäisemättömiä teknologiallenne. Joka tapauksessa, kun me materialisoidumme ja esittäydymme, aluksemme VOIVAT olla haavoittuvia karkealle aseistuksellenne.

Maailmanne hallituksilla on avaruuteen kykeneviä aluksia, joita nähdään ajasta aikaan, ja ”silminnäkijät” järjestetään huolella. Jos te näette näitä ajoneuvoja, se on koska he (tai me) haluamme teidän näkevän, sillä heillä on visuaalinen este, joka suojaa heidät tahattomilta tarkkailijoilta. Meille Komennosta ei ole ylivoimaista saada heidän suojauksensa tulemaan näkyviin. Jos tarpeeksi moni teistä näkee heidät ja ette pelkää puhua havainnoistanne, niin heidän lopullinen paljastumisensa ei tule niin suurena shokkina.

Kun me istumme uudemman kerran kirjoittamaan, haluaisin keskustella hallitustenne elementtien hyvin katalasta suunnitelmasta maailman antautumiselle – JÄRJESTETYSTÄ MAAN ULKOPUOLISESTA INVAASIOSTA.

Kiitos palveluksestasi. Tietäkää, että Jumalan palveluksessa olevan eivät kävele polkua yksin. Salu.

Korton kuittaa.

Lähteet:  CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, January 13, 1998, Volume 19, Number 8, sivut 20–21

http://phoenixarchives.com/contact/1998/0198/011398.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/korton/news.php?q=1572368714