Käännös: KORTON: HISTORIA TOISTUU OPETUKSIEMME PALJASTUESSA

Komentaja Tomeros Maasu Korton

19.3.2019

Historia toistuu opetuksiemme paljastuessa

20.7.1998   KORTON

Hyvää iltaa. Komentaja Korton tässä Loisteessa ja Valossa, palveluksessa Yhden Valaistuneen Lähteen Atonille.

Teillä on ollut muutama tosi kiireinen viikko laskemassanne ajassa: presidenttinne tuli takaisin Kiinasta siten, ettei häntä salamurhattu, sytyttäen sotaa valtionne ja lohikäärmeen valtion välillä; sota oli vaarallisen lähellä tulla jalkapalloa pelaavien maittenne välillä, mikäli voiton tai häviön juhlistukset olisivat johtaneet mellakoihin ja kulminoituen sotatilaan sekä vastaiskuun patriootti- ja sotilasryhmienne toimesta, ja lämpöaaltonne ja tulet eivät sulkeneet maatanne (tähän asti) FEMA:n (Federal Emergency Management Agency) suojeluksen kautta. Ja amerikkalaisen itsenäisyyspäivän tullessa ja mennessä teillä ei ollut JULKISESTI toista heinäkuun 4. päiviän vallankumousta – tällä kertaa viestittäen kerran suuren valtionne tuhoa sen syntymän sijaan.

Oliko rukouksella ja Jumalalla mitään asian kanssa tekemistä? Todellakin! Älkää koskaan aliarvioiko rukouksen voimaa, oppilaat, mutta te ette ole päässeet pälkähästä vielä, ette juuri paljoakaan.

Se hämmästyttää minua, kuinka monella paikassanne ei ole käsitystä Jumalan historiasta. Lukuunottamatta CONTACTIN lukijoita ja muutamaa informoitua yksilöä hajallaan, Amerikka on täysin tietämätön kaikkein pohjimmaisesta ymmärryksestä liittyen Jumalan NIMEEN tai Hänen vaikutuksestaan tämänhetkisiin uskomuksiinne tai elämäntapoihinne.

YHDEN VALON ATON

Sama ”lähde”, joka antaa väsyneelle planeetallenne Jumalan SANAN Totuuden ja Viisauden, on sama, josta Totuus annettiin ensin teidän tallennetussa historian ajanjaksossanne. Kuten aina, te tulette havaitsemaan, että egyptiläis-afrikkalainen mantere on tärkeä sijainti liittyen ihmisen ja kulttuurin kehittymiseen.

Planeettanne hallitsevat ryhmittymät ovat piirittäneet luonnonvarat ja tänä päivän Afrikan lukemattoman vaurauden ja sen mustien populaation. Muistakaa, että 300:n venetsialaisen mustan (teoissa, ei värissä) ylhäisön eliittikomitea ja heidän siionisti/kasaarikumppaninsa visioivat maailman, joka koostuu heidän roduistaan. Kaikkia muita pidetään epämieluisina – ”hyödyttöminä syöjinä” – ja joutuvat tapetuksi.

Tämä tehdään sellaisten kuin ihmisen tekemien tautien kautta, mukaan lukien AIDSIN (luotu laboratoriossa Israelin Tel Avivissa SEN JÄLKEEN, KUN PARANNUSKEINO OLI JO KEHITETTY); se on täysin rahoitettua ja lietsottua ”etnistä puhdistusta” ja muita söpöltä kuulostavia nimiä kokonaisten kansojen murhaamiseen niissä maista, jotka eliittien loisluokka haluaa itselleen. Ja kuten olette nyt todistamassa, agendaa autetaan USKOMATTOMAN SÄÄN PEUKALOINNIN kautta pyyhkäisemään teidät kansalaiset ja syyttämällä Äiti Maata katastrofeista ja ”oudoista” olosuhteista.

SÄDEASEIDEN AIHEUTTAMA TAPPAJA-AALTO

Älkää unohtako mereen ammuttujen sädeaseiden kykenevyyttä, joka aiheuttaa massiivisia hyökyaaltoja minne tahansa, jonne kontrolloijat niitä haluavat. Vihje: todistajat kuulivat räjähdyksiä kaukana merellä pian ennen kuin aallot iskeytyivät rantaan.

Onko se todellakin normaali tapahtuma kuulla maanalaiset ”siirtyvät laatat” sekä rannalta että myös syvältä meren alapuolelta? Pitäkää mielessä, että juuri Uuden Guinean Papuan alapuolella on Australia, joidenkin hyvin vaarallisten salaprojektitukikohtien sijainti, jotka ovat täysin kykeneviä vaikuttamaan luonnonilmiöihin missä osassa tahansa maapallollanne. Katsokaa vain El Nino -häiriöitänne – mitä mahtaisi olla salaisilla amerikkalaisilla ja ranskalaisilla vedenalaisilla ydinkokeilla tekemistä sen ilmaantumisen kanssa?

Älkää erehtykö luulemaan muuta, unikeot, vastustajanne kykenee päästämään valloilleen monikertaisesti samantyyppisen tuhon MILLÄ TAHANSA valitsemallaan mantereen rannikolla. He testaavat näitä aseita kolmannen maailman populaatioihin muistuttamaan toisia eliittiryhmittymiä heidän kyvyistään JA edistääkseen HEIDÄN YHTEISTÄ TAVOITETTAAN VÄHENTÄÄ KANSOITUSTA MAAILMANLAAJUISESTI! Kuinka muutoin aiotte kokea ”Lopun Ajat”, kuten he ovat alleviivanneet käsikirjoituksen Raamatussanne ja muualla, ilman tilaustyönä tehtyjä katastrofeja?

Luontoäidin peukalointi on ei-ei, ja nyt pahat poikanne leikeissään ovat järkyttäneet vielä pidemmälle luonnollisia ja syklisiä sääkuvioita, kuten suihkuvirtauksenne ja vuodenaikamuutoksenne, jotka tuhoavat rakennuksia ja maaseutuja. Ette voi enää odottaa ennustettavia sääolosuhteita, sillä tasapaino on järkkynyt peruuttamattomasti. OLETTEKO JO ALKANEET RAKENTAA NIITÄ YLEISMALLIN SUOJIA?

Mistä lähtien teillä on ollut salamaniskuja, jotka sytyttävät tulia rakennuksissa ja metsissä sekä näennäisesti ei-niin-älykkäiden ”älypommienne” tarkkuudella? Ja mitä Nevadasta? Kun loput maasta kokee tuhoisia kuivuuksia ja leimuavia lämpötiloja, Nevadan Las Vegas oli läpimärkänä epätavallisesta sateesta, joka sai kaupungin tulvimaan, ja samalla useat rakennukset syttyivät tuleen oudoista salamoista.

Onko mahdollista, että uusimmilla ukkosenjohtimilla eristetyt rakennukset ovat nyt yhtäkkiä superjohtavia salamoille? Varmasti. Joka tapauksessa on todennäköisempää, että kokemanne olivat kirurgisia ammuntoja kosmosfääreistä (noista hämmästyttävistä, YKSINOIKEUDELLA venäläisistä elektrovetovoimaisista asealustoista), jotka piileskelivät pilvissä korkealla kaupungin yläpuolella.

Nevadasta on tulossa maailman uusi kaupankäyntikeskus, sitten Hong Kongin palauttamisen kiinalaisten vallan alle. (Hong Kongin statuksella ”kaupankäyntikeskuksena” ei ole mitään tekemistä legitimaatin kaupan kanssa; heidän päätuotteensa – Kiinan bruttokansantuote – on OOPIUMI. Ja kuten hra Clinton tietää suoralta kädeltä, vaikkakin epäilen teidän kuulevan siitä hänen viikottaisen radiolähetyksen kautta, kiinalaiset niittävät puhdasta voittoa heidän laittomasta huumekaupastaan, koska heidän oman kansansa on kielletty käyttämästä sitä kuolemanrangaistuksen uhalla.) Sen lisäksi, että Nevada on paikka kaikille, Sir George Bushista kanadalaiselle Bronfmanin perheelle (Seagramin viskistä kuuluisa ja sveitsiläisen kullan varkautta himoavia) ja mega-monikansallisten yhtiöiden johtajille tekemään liiketoimintaansa, LAILLISESTI suojaamaan varallisuutta, Nevada on myös sijainti suurimmalle teknotroniselle mielenhallintaverkostolle planeetallanne.

AREA 51 ON TOSIASIASSA KOODI SUPERSALAISELLE A-6- TURVALUOKITUKSELLE

Kun numerologiassa (numeroiden okkultistisen merkityksen tutkimus) 51 pienennetään sen yksinumeroiseksi kokonumeroksi: 5 plus 1 tekee 6, ja kun A käytetään sanasta Area (pitämällä mielessä vastustajanne rakkaus satanistiseen okkulttisymbologiaan), on helppo nähdä, kuinka he toimivat.

Muistakaa: pahuudella on aina yllään vihje. Jotta voisi kytkeytyä supersalaisten laitosten verkostoon läpi väärän Four Corners -alueen (Tehachapi ja navigaatiokristalli ovat itse asiassa todellisen Four Corners -sijainnin keskikohta Amerikan alkuperäiskansojen perinnössä) sekä niihin liittyviin maanalaisiin laitoksiin, on olemassa valtatie – ainoa maassanne, joka on hyvin sopivasti nimetty valtatie 666:ksi. Kaikilla muilla testialueilla, kuten S-4 (Site-4), Nevadan koealuiden joukossa, on matalia numeraalisia naapureita numeroinaan, mutta ”51” on täysin asiayhteydestä – kunnes pienennätte sen lukuun 6.

666 on se numero, jota teidät on opetettu pelkäämään ”Pedon” edustajana Raamatun Ilmestyskirjassa. Onko kolmessa kuutosessa luontaista uhkaa? Otaksun, että vain kiusana niille, joita sen raamatulliset merkitykset pelottavat. Nämä ovat vain numeroita, ja tässä tapauksessa niitä käytetään edustamaan asiaa tai loihdittua tarkoitusta, joka on suunniteltu sopimaan salaisten eliittikontrolloijienne suunnittelemaan laskelmoituun skenaarioon.

On olemassa ”Battle EngAgement Simulator Tracker” (B.E.A.S.T.), jonka on olla osa vastustajanne ”Lopun Aikojen” käsikirjoituksen holografista osiota. Sitä ja muutamaa hyvin todelliselta näyttävää (mutta hyvin rajoittunutta) maan ulkopuolisen alusta, joissa on MUUN MAAILMAN ASUKKAIDEN VALMISTETTUJA REPLIKOITA, käytetään saattamaan Bushin uusi maailmanjärjestys juuri sellaisena kuin Ronald Reagan kertoi heidän tekevän, kun hän puhui YK:ssa ”ulkoavaruuden uhasta”.

Herätkää, oppilaat; te saavutte suunniteltuun harmageddoniin! Älkää salliko eliittitaikureiden imeä teitä HEIDÄN VERSIOONSA käsikirjoituksesta. Sen ei tarvitse mennä niin. Teitä asettaa teurastettaviksi eliittien loisluokka, joka koostuu niistä, joita motivoi ahneus vallanhimon kera, vallan, jota heillä ironisesti ei ole. Se on teillä niin sanotulla keskivertojen kansalaisten työskentelevällä luokalla, joilla on valta, ja teiltä nyljetään elinvoimaa ravitsemaan heidän pahoja valloituksen ja uhraamisen unelmiaan – HEIDÄN JUMALALLEEN.

Se on teidän rahanne, maanne ja kehonne, jotka he haluavat, sillä sellaiset asiat kuuluvat sotaan, eikös vain? Eivätkö nämä ole asioita, joista te taistelette eniten? Ai, te ajattelitte sen olevan ”rakkaus maata kohtaan”, joka lähetti poikanne (ja kasvavassa määrin tyttärenne) sotimaan? Se on se, minkä Britannian Tavistock-instituutin sosiaalitieteilijät ovat ohjelmoineet teidän ajattelevan. Älkää erehtykö tästä, hyvät; sodassa taistellaan vain siksi, että saataisiin MATERIAALISTA SAATAVAA JA FYYSINEN KONTROLLI veljistänne.

Se on tuotakin pahempaa tänä päivänä teille, jotka ”elävät miekalla”, koska jopa kontrolloitu valtamediannekaan ei myönnä, että omalla oletetusti voimakkaalla armeijallanne – etenkin YK:n/Israelin OMISTAMILLA ilmavoimilla – ei ole juurikaan käyttöä tänä päivän alati lisääntyvien taisteluiden ja kasvavien sotahuhujen ilmastossa. Joukoillanne EI OLE MORAALIA, eikä laivastoillenne ja ilma- sekä maa-ajoneuvoille ei ole varaosia ylläpitoon.

Ymmärrättehän: en puolla mitään lähellekään sellaista, että vihollistanne vastaan pitäisi taistella luodeilla. Heidän sädeasekapasiteettinsa ja elektromagneettiverkostot voivat lamauttaa ja tuhota kokonaisia armeijoita JA KAUPUNKEJA vain sekunneissa. Se on mielenhallinnan VALHEEN laajuus, joka vakuuttaa teidät osallistumaan sellaiseen sotaan, jota yritän teille osoittaa.

Onko teillä rukousta voittaa sellainen näennäisesti yksipuolinen konflikti? Kyllä! Vastustaja on jo hävinnyt – JA HÄN TIETÄÄ SEN! Nyt meidän täytyy informoida kaikkia teitä voittajia lopputuloksesta, JOTTETTE MOKAA SITÄ – JÄLLEEN. Kuten on kaikkien asioiden ja prosessien kanssa Henkisissä Maailmoissa, teillä on käsillänne valinta ”voittamisen” ja ”häviämisen” väliltä. Se on teistä kiinni, minkä valitsette ilmentymään TEIDÄN todellisuudessanne.

VENÄJÄN TSAARIN BRITTILÄISET JUURET

Te ette sodi selvittääksenne erimielisyyksiä tai hillitsemään kuninkaiden ja kenraaleiden uhkailuja. SOTIA SUUNNITELLAAN JA TAISTELLAAN PÄÄSEMÄÄN EROON NIIN MONESTA IHMISESTÄ KUIN MAHDOLLISTA JA NIIN NOPEASTI KUIN MAHDOLLISTA!

Muistakaa, että ne, ketkä kontrolloivat päivittäistä elämäänne ja ovat huipulla, ovat SUKULAISIA TOISILLEEN! Venäläisen tsaarin ja hänen perheensä luut, joita kanneltiin suuntaan ja toiseen ja lopulta saatettiin lepoon, OVAT VERISUKULAISIA BRITTILÄISELLE KUNINKAALLISELLE PERHEELLE.

Pitäkää mielessänne, että se oli Nikolai II, joka asettui presidentti Lincolnin puolelle ja lainasi Venäjän laivaston auttamaan Amerikkaa, kun ranskalaiset ja britit juonittelivat Bronfmanin Kanadan kanssa tuhoamaan orastavan tasavaltanne. HÄNET TAPETTIIN TUON AVUN ANTAMISESTA!

Niin oli myös ”kuninkaallinen” Saksan keisari KYTKÖKSISSÄ VERISUKULAISUUDEN KAUTTA. Kuningatar Victoria tunnettiin eliittipiireissä ”Euroopan isoäitinä”, ja kun kuningas Edvard VII nousi valtaistuimelle, hänen kaksi serkkuaan olivat jo erittäin voimakkaita; yksi oli Vilhelm, Saksan hallitsija, ja toinen oli Nikolai II. Vilkaisu vanhan maailmanjärjestyksen monarkkien muoto- ja valokuviin osoittaa monia silmiinpistäviä yhdennäköisyyksiä Euroopan hallitsevien perheiden keskuudessa.

KAIKKI EUROOPPA KUULUU HALLITSEVALLE ELIITTIEN LOISLUOKALLE, JA TE TAVALLISET KANSALAISET – JUMALAN VALITUT – OLETTE AINA OLLEET HEIDÄN VIHOLLISIAAN. KOSKA HE RUOKKIVAT ITSEÄÄN TEILLÄ JA TEIDÄN HENKENNE JA VERENNE OVAT RAKENTANEET HEIDÄN PAHUUDEN VALTAKUNTANSA, SILLOIN JA NYT, NIIN ONKO MIKÄÄN IHME, MIKSI HE OVAT PITÄNEET TEIDÄT PIMEÄSSÄ KAIKKI NÄMÄ VUOSISADAT?!

Tuntekaa vihollisenne, ystävät! Ja tuo vihollinen ei ehdottomasti ole veli- ja sisarorjanne pitkin maan rajoja tai naapurin ovella.

Loisluokka koostuu vain kourallisesta kaksoiskappaleita, jotka ovat tehty ihmisolennoista, ja VAIN VIISI TAI KUUSI HEIKKOSIELUISTA OLENTOA PYÖRITTÄÄ KAIKKEA. Teitä on enemmän kuin heitä suhteessa MILJARDI YHTÄ VASTAAN – KIRJAIMELLISESTI!!!

Oletteko niin pohjamudissa, että huoneellinen ihmisiä voi tappaa planeetan??? Me joukoista emme toivo niin; sen takia olemme täällä, tuomaan tämän informaation huomioonne ja auttamaan teitä ottamaan takaisin maailmanne Valon Jumalan nimeen.

Ymmärryksen Korkeimmilla Tasoilla Pahuus on jo kukistettu takaisin tuhansien vuosien eristykseen ja pimeyteen, joka on MÄÄRÄTTY HEIDÄN OMAA KASVAMISKOKEMUSTAAN VARTEN. MUTTA TÄMÄNHETKISEN TIETOISUUDEN JA OLEMISEN TILASSANNE TEIDÄN TÄYTYY EDELLEEN PELATA TEIDÄN OSUUTENNE SUUREMMASTA SKENAARIOSTA – JA, OPPILAAT, SE VOI MENNÄ KUMPAA TIETÄ TAHANSA FYYSISILLE KEHOILLENNE. Jälleen, voimme auttaa ja näyttää teille tien, mutta jos mitään tehdään Jumalan kansan ja Jumalan maallisen ”valtakunnan” eteen, te teette sen.

TAKAISIN ATONIIN JA EGYPTIIN

Joten, miksi Egypti on tärkeä? Tämä on se paikka, jonne tallenteenne tallensivat ihmisen ensimmäisen uskomuksen YHTEEN JUMALAAN. Ennen tuota aikaa uskontoja hallitsivat monet jumalat, jotka pappien tulkintojen mukaan vaativat sotia ja ihmisuhreja lepyyttämään heitä.

Silloin, kuten nyt Dharman kohdalla Tehachapissa, sielu tulee mukaan, joka tulee olemaan kääntäjä ja kirjuri tuolle Korkeammalle Energialle. Muinaisessa Egyptissä tämä oli nuori faarao, joka ei sallinut sisimmässään olevan Taivaallisen Valon sammua. Ja niille teistä, jotka uskovat reinkarnaation TOTUUTEEN, eikö olekin mahdollista, että ”vastaanottaja” yli kolme tuhatta vuotta sitten ja tällä hetkellä HATONNILTA vastaanottava voisivat olla yksi ja sama henkilö?

Kuten on kaikkien kanssa, jotka tulevat palveluksessa Jumalalle ja Hänen Valaistun Veljeskunnan Joukoilleen, te pysytte samassa tehtävässä, kunnes se on suoritettu, vaikka sen suorittamiseen menisi monia inkarnaatioita. Ei enempää eikä vähempää. Ne, ketkä ovat saavuttaneet sellaisen korkean tietoisuuden tason todellisesta Taivaallisesta tehtävästä valaista veljiään ja sisariaan, ovat niin kytkeytyneitä ”työhön”, että siitä ei tule vähempää kuin vapaaehtoinen sitoumus elinikä eliniän jälkeen. Teillä ei kestänyt yksi elämänkokemus päästä tähän pisteeseen asti sielunne kehityksessä tai sivilisaationne tämänhetkiseen tilanteeseen; päinvastoin se vie todennäköisesti enemmän kuin yhden elämän korjaamaan sitä.

Kaikilla on oma nimitetty tai vapaaehtoinen asemansa sekä tehtävät jokaisessa elämänvirtakokemuksessa, ja heidän ei anneta tietää täsmälleen työtään, vaikkakin moni on OIVALTANUT asemansa.

Teitä opastetaan poikkeuksetta tekemään asioita (tai ainakin vähintään esitetään tilaisuus tehdä niitä), jotka edistävät sielunne kasvua. Tehkää sitä, mikä on Jumalan ”työtä”, niin kaikki muu annetaan teille. Tuo on rakkaan Isä-Äiti Periaatteen lupaus, joka on osa teitä. Tämä on se, mitä faarao Amenhotep IV teki (ja saarnasi), kun hän kulki 1 700 vuoden perinteitä ja pakanajumalten palvontaa sekä materiaalista haalintaa vastaan.

Mitä se vaatii ihmiseltä, joka ponnisteli tuomaan rauhaa ja rakkautta ihmistovereilleen, tulla vihatuksi ja halveksituksi niin paljon, että hänen ulkonäkönsä ja perintönsä poistettiin koko historiasta? Yleisö ei tietäisi ”aurinkofaaraosta” ja hänen kunnioituksestaan Yhtä Jumalaa kohtaan, jos hänen muistoesineisiinsä ei olisi törmätty vahingossa (ah, mutta vahinkoja ei ole Korkeamman Resurssin näkökulmasta).

AKHENATON TOI VIESTIN MAAILMALLE

Egyptialainen faarao Akhenaton syntyi Amenhotep IV:nä ja otti valtaistuimen hänen isänsä Amenhotep III:n kuoleman myötä. Amenhotep IV muutti nimensä AkenATONIKSI osoittaakseen kunnioitustaan Atonia (”Auringon Kasvot”) kohtaan ja näyttääkseen vastenmielisyytensä sitä kohtaan, mitä hänen dynastiansa oli tullut edustamaan.

Hän määräsi, että ihmisten tuli olla palvomatta monien jumalten pantheonia tai maksaa kunnianosoituksia Amonin papeille, joiden pöydät valittivat kullan ja jalokivien painosta – naapurimaiden ryöstösaaliista; oli vain yksi Jumala, ja hänen nimensä oli Aton.

Sata vuotta ennen kuin Esu ”Jeesus” Immanuel käveli Maan päällä, Akhenaton oli ensimmäinen ihminen tallennetussa historiassa, joka puhui yksittäisestä kaikkivoipaisesta Jumalasta. Tämä oli käsite, joka järisytti muinaisen Egyptin perustuksia.

Hän hallitsi 17 vuoden ajan, mutta silti hänen nimeään ei näy edes kuninkaiden listassa. Joka toisella faaraolla ennen ja jälkeen oli kolossaalisia temppeleitä kaikkien nähtävänä Karnakissa, Luxorissa ja Kuninkaiden Laaksossa. Erinäisten faaraoiden, Setin, Thutmosiksen, Hatšepsutin ja muiden, muistoesineet ovat helposti nähtävissä ja määritelty – ainoana poikkeuksena on Akhenaton.

Hänen temppelinsä Karnakissa tuhosi tarkoituksella hänen kenraalinsa Horemheb, joka salaa vehkeili lakkautetun Amonin kultin kanssa, ja heidän varoillaan ja materiaaleillaan hän vei Egyptin takaisin aiempaan pakanajumalten palvontaan ja sotiviin tapoihin. (Tämä ei poikkea New Yorkissa ja Englannissa olleista Bolševikeista, jotka vehkeilivät Nikolai II:ta vastaan lokakuun v. 1917 vallankumouksen aikana ja syöksivät Venäjän lähes 80-vuotiseen ”Neuvoston” kommunistiseen hallintaan.)

Akhenaton oli yksi kaikkein kiintoisimmista henkilöistä ihmisen historiassa, mutta keskiverto henkilö hädin tuskin tietää hänen nimeään. Joka tapauksessa hänen vävynsä tuntee koko ihmiskunta. Tutankhamon, ”Poikakuningas” Tut, jonka elämä 18 vuoden iässä kätevästi päättyi lyhyeen, on kuuluisa haudastaan, jonka britit löysivät vuonna 1922 ehjien aarteiden kera. (Horemheb vehkeilytovereineen muutti TutankhATONIN nimen TutankhAMONIKSI sen jälkeen, kun he veivät hänet takaisin vanhaan pääkaupunkiin poistaakseen Atonin historiasta.) Hänen täyttä kultaa olevan ruumisarkun, kultaisen muotokuvamaskin ja muiden muistoesineiden joukossa oli joitain hautauskalusteita, jotka kuuluivat Akhenatonille. Joka tapauksessa ei ollut mitään, mikä valaisisi Akhenatonin mysteeristä kuolemaa, koska hänen hautaansa ei koskaan löydetty (niin kertomus menee).

Yhden merkittävän egyptologin mukaan ”Akhenatonin myötä kuoli sellainen henki, jota maailma ei ollut nähnyt aikaisemmin”. Hän oli ylivertainen mysteeri mysteeritarinoiden kirjoittajalle, Agatha Christielle, joka sai inspiraation kirjoittaa tarinan hänestä. Jopa eliittijoukon Sigmund ”Huijari” Freud tunnusti Akhenatonin ”yhtenä kaikkein tärkeimmistä ihmisistä historiassa”.

Vastustajanne nukkeprostituoidut, joita rahoittavat sellaiset kuin Rockefellerit ja Rothschildit ja muut ”kuninkaalliset” perheet, eivät salli teidän tietävän kaikkea sitä, joka on löydetty ja joka valaisee lisää Akhenatonin kirjoituksista ja ”vastaanotoista” Atonilta. Hänen välittömät seuraajansa menivät tavattoman pitkälle pyyhkiäkseen hänen muistonsa Maan päältä.

KIRJURIN ENSIMMÄISET KIRJOITUKSET

Nämä ovat kirjoituksia, jotka ovat Atonin inspiroimia ja käännetty hänen puolestaan, joita pidetään salaisissa holveissa ja yksityiskokoelmissa ja jotka eivät ole nähneet yleisölle paljastamisen päivänvaloa. Joka tapauksessa seuraava on Akhenatonin kirjoittama runo Atonin elämää antaman Valon loisteesta.

[LAINAUS:]

Atonin Elämää Antava Valo

Orastaen, kimaltaen, kulkien kauas ja palaten te teette miljoonia muotoja yksistään itsenne lävitse.

Kirkkaana kuin Maa noustessanne horisonttiin, kun te loistatte Atonina, päivänvalossa te ajatte pimeyden pois.

Kun te lähetätte säteenne, kaikki ihmiset ovat päivittäisessä juhlassa, hereillä ja seisomassa jaloillaan, kun olette nostaneet heidät ylös.

He ottavat vaatteensa raajat pestyinä, he ottavat vaatteensa, kätensä nostettuina ihailussa orastukseenne. Kaikkialla maailmassa he tekevät työtään.

[LAINAUKSEN LOPPU]

Tämä hänen yhden hoviherransa hautaan tehty kaiverrus oli käytännössä kaikki, mitä aiemmin kadonneen ja varastetun tiedon pitäjillä on tarjota. Olen pahoillani, mutta tämä on se aika, jossa te elätte ja jossa oletetusti äänestetyt valtuutettunne vehkeilevät pitääkseen teidät – kansan – pimeässä. Vain pyytämällä heitä kertomaan totuus, KUN TEILLÄ EDELLEEN ON LAILLISET TYÖKALUT TEHDÄ NIIN, tekojenne ohella RAUHANOMAISESTI muuttaa tämä, voitte parantaa ahdinkonne.

Vastustajanne ei koskaan muutu itse; hänellä ei ole halua sallia teidän tulevan tarpeeksi informoituja tehdä mitään valheille ja väärinkäsityksille, jotka ovat hallinneet maitanne vuosisatojen ajan. Ja miksi hänen pitäisi? Se on KEINO, jonka kautta pahuus on saanut kontrollin planeetasta.

HISTORIAN LOPULLINEN PALAPELI

Muinaisen Egyptin arkkitehtuuri rakennettiin massiivisista kivistä, mutta Akhenatonin temppeli oli rakennettu ihmismäisempään mittaan. Talatadeiksi kutsutut kivet (kirjaimellisesti: ”kolmen käden mitta”) paljastuivat alle sata vuotta sitten. Ranskalainen ryhmä törmäsi niihin entisöidessään Amon Ra:n temppeliä 1920-luvun alussa. Akhenatonin rakennuspaloja alkoi ilmaantua tuhansittain, ja niitä käytettiin tuon temppelin pylväiden ja pilareiden perustan täytteenä. Hänen romuttunut temppeli kierrätettiin hänen seuraajiensa käyttöön. Ei ole olemassa mitään rajaa sille, mihin pahuus menee tuhoamaan ja peittämään Totuutta. Ei poikkea paljoa nykypäivästä, vai mitä?

SODAN MUINAINEN KAUPANKÄYNTI

Jotta ymmärrettäisiin, miksi ryhdyttiin niin kattaviin toimiin piilottamaan rauhan miehen saavutukset, teidän täytyy muistaa se, että sota on erittäin tuottoisaa kaupankäyntiä. Akhenaton toi kansansa vanhasta pääkaupungista ja siirtyi 160 kilometriä etelään tänäpäivän Kairosta rakentamaan uutta kaupunkia. Hän olisi saattanut pärjätä paremmin pelastamalla taakseen jättämän, mutta tänään ja kera oman dilemmanne rakentaa uutta Amerikkaa, ei ole mitään paikkaa jäljellä, johon mennä – teidän täytyy korjata rikkinäinen ja rakentaa uudelleen se, mitä teillä jo on.

Kansat ja armeijat liittoutuivat Akhenatonin kanssa, koska hän oli rauhan mies ja ei julistaisi sotia. Papeilta poistettiin absoluuttinen kontrolli kullasta, viljasta ja ryöstösaaliista. Artisaaneja ja rakentajia ohjeistettiin olla rakentamatta pakanallisia jumalakuvia tai teoksia sotureista ja uhrilahjoista ihmisille ylistettäväksi, mutta heidän sallittiin käyttää itse Luontoa inspiraationaan.

Akhenaton itsessään oli ainoa faarao ennen tai jälkeen valtakautensa, joka kuvattiin rakastavana perheen isänä vaimonsa Nefertitin ja tyttäriensä kera. Koska hänellä ei ollu poikia nousemaan valtaistuimelle, kun hän ja hänen vaimonsa murhattiin (julkisen tiedon mukaan heidän hautojaan tai ruumiitaan ei koskaan löydetty), kuninkaallisen perheen verisuku päättyi. Tutankhamonin hyvin tunnettu mutta lyhyt valtakausi toi takaisin Thebassa olleen vanhan pääkaupungin Horemhebin toimesta, millä on valitettava kunniamaininta olla varhaisin tallennettu SOTILASVALLANKAAPPAUS historiassanne. Kun myös uusi faarao oli ”hoideltu”, Horemheb rupesi koko Egyptin hallitsijaksi. Sitten hän henkilökohtaisesti valvoi tehtävää pyyhkiä koko maailmasta – vehkeilijät ajattelivat – tiedon Atonista ja muiston ”runoilijakuninkaasta”, joka pyrki herättämään ihmiset Totuuteen.

Jos tämä kaikki ei vaikuta tarpeeksi hyvältä syyltä peittää totuus Akhenatonista ja Atonista, sekä JATKUVALLE HYÖKKÄYKSELLE HILJENTÄÄ JUMALAN SANA JA HÄNEN JOUKKONSA TÄNÄ PÄIVÄNÄ, niin ehkäpä enempi ajatuksen ruokinta olisi paikallaan.

MOOSEKSEN TARINA ON TOSIASIASSA AMENHOTEP IV:N

Mooses ei johdattanut israeliitteja ulos Egyptistä sen yksinkertaisen tosiasian tähden, että siellä ei ollut ihmisiä, joita kutsuttiin ”ISRAELILAISIKSI” tai ”JUUTALAISIKSI” tuohon aikaan. Nuo olivat termejä, joita ei ollut keksitty ennen 1500-lukua. Jos katsotte historiaa niin kuin se on esitetty, niin tulette havaitsemaan, että se muistuttaa hyvin paljon elämää ja aikoja Amenhotep IV:n muutoksesta ja ”hänen” Jumalansa ”löytämisestä” ja ATONIN LASTEN johdattamisesta pois Egyptistä. ”Vaeltajat aavikon erämaassa” sopivat lähemmin Amenhotep IV:n/Akhenatonin kokemukseen, kuin mitä teille on kerrottu Moosekseen keskittyvästä eksoduksesta.

Oliko Mooses olemassa? Ei niin kuin teille on esitetty. Jos asia on niin, oliko hän hyvä vaiko paha tyyppi? Ei kumpaakaan. Totuutta voidaan haalia mistä tahansa ja kaikista lähteistä, jos AIKOMUS on oikeanlainen ja Totuus on todellakin fokuksessa. Oppilaat, tulette havaitsemaan, että kaikki henkilöt kaikista ajanjaksoista ovat samoja henkilöitä kokemassa uudelleen ja uudelleen. Tämä on Luomakunnan Näytelmä, ja te ja Luoja luotte sen skenaarion, mikä ikinä onkaan paras kehittymistänne varten. Me joukoista vaikutamme tuovan paljon kiistanalaisia ja lannistavia ”uutisia” joillekin, mutta tältä puolen verhoa ME TIEDÄMME, että te KAIKKI – joka ikinen Atonin Valon Heijastama Osa – tulee tulemaan takaisin YHTEEN. Ja uskokaa pois, se tulee todellakin olemaan iloinen ja juhlallinen aika.

Kuinka tiedän? Koska se on jo tapahtunut. Muistakaa, että te fyysisyydessä elätte ”aikaspiraalin” jättöreunalla, kun koette kelaamisen (tai purkamisen, kuten tässä tapauksessa voi olla) ”nolla-aikaan” – jossa kaikki ollut tai mitä koskaan tullaan luomaan ovat jäätyneinä ikuisesti, aivan kuten Jumala näki sen mielessään olevan.

Kaikki ovat osa KOKONAISUUTTA, eikä eristystä ole minkään asian kohdalla toisesta. Eikö se ole Ykseyden todellinen määritelmä? Ymmärrättekö nyt, miksi sodat ovat niin typerää ”ajan” haaskuuta? Jumalan mikroskooppisen universumin kehon syöpä (mutatoituvat ja sotivat solut) ON teidän sotimisenne toisianne kohtaan ”mutatoituneiden” ajatuksienne takia, ettekö näe? Tämän takia joukot ja Galaktiset Laivueet ovat tulleet pienelle smaragdiplaneetallenne; sodan syövän ei sallita tartuttaa Universaalin Yhden ”kehoa”.

Teille sallitaan pelinne ja vaikeat oppimiskokemuksenne – sillä vaikutatte oppivan niistä eniten; joka tapauksessa ennen kuin temppujenne seuraamukset saavuttavat peruuttamattoman tuhon kriittiset tasot, planeetta tulee olemaan koteloituna – estämään ”tulehduksen”, tai kuten me sitä nimitämme, epätasapainon, leviämästä muuhun Jumalan universumiin. Sen jälkeen kaikki tullaan poistamaan MEIDÄN TOIMESTAMME (ei minkään hölmön ylöstempauksen kautta pehmeille pilville, kuten pappinne saarnaavat) jatkamaan yksilöllisiä kokemuksiaan muualla.

Viettäkää päivänne rauhassa ja turvassa ja siinä tiedossa, että apunne tulee Atonilta, Yhdeltä Valolta, Kaiken Voiman ja Kaikkien Mahdollisuuksien Lähteestä. Te olette sitä, mitä Hän ON. Palvelisiko Jumala vähemmän Itseään?

Tomeros Maasu Korton täällä, siirryn valmiuteen. Pysyn nöyrässä palveluksessa arvokkaille sukulaisilleni. Salu.


Lähteet: CONTACT: THE PHOENIX EDUCATOR, 28. heinäkuuta, v. 1998, Volume 21, Number 10, sivut 33–36.

http://phoenixarchives.com/contact/1998/0798/072898.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/korton/news.php?q=1552654717