KÄÄNNÖS: Klorella tekee kehon myrkyttömäksi poistamalla elohopean ja muut raskasmetallit

Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNewsin toimittaja

Lokakuu 30, 2009

(NaturalNews) Vaikuttaa siltä, että elohopeaa on kaikkialla ympärillämme. Sitä on ruoassa (meren antimet), lääkkeissä (rokotteet) ja jopa lampuissa (energiasäästölamput). Ja se ei edes kata elohopeapaikkoja, joita vieläkin hullut hammaslääkärit käyttävät, ketkä vakuuttavat elohopean olevan ”täysin turvallista” käyttää!

Kaikki tervejärkiset ihmiset ovat jo ymmärtäneet, että elohopea on hyvin myrkyllistä ihmisen terveydelle, mutta kuinka elohopea saadaan kehosta ulos, kun se on jo nielty?

Tässä klorella astuu kuvaan. Tämä hämmästyttävä mikrolevä superruoka sitoutuu elohopeaan ja auttaa poistamaan sen kehosta, turvallisesti ja luonnonmukaisesti. Se ei saa elohopeaa ulos sataprosenttisesti (kelaatti voi auttaa siinä), mutta se tekee hämmästyttävän hyvää työtä luonnonmukaiseksi ja ruokapohjaiseksi ruokalisäksi.

Olen ottanut klorellaa yli vuosikymmenen ajan. Se on yksi ravintotäydennykseni peruspilareista (joka sisältää myös spiruliinaa ja astaxanthinia). Opi lisää klorellasta, näistä tukevien lainauksien kokoelmasta, jonka olemme koonneet teille.

Raskasmetallien poisto klorellan avulla

Klorella on yksisoluinen makean veden levä, jossa on paljon proteiinia, vitamiineja, mineraaleja, klorella kasvuntekijää ja muita hyödyllisiä ainesosia. Se on suunnilleen ihmisen erytrosyytin (punasolu) kokoinen tai noin 2-8 mikronia läpimitaltaan. Klorellassa on paljon lehtivihreää, joka antaa sille runsaan vihreän värin. Monien vuosien ajan klorella on ollut hyväksytty myrkynpoistajaksi, ja sitä käytetään yleisesti paksusuolen puhdistusjärjestelmissä. Klorella vaikuttaa sitoutuvan raskasmetalleihin, kuten myös muihin myrkyllisiin aineisiin suolistossa ja auttaa myrkynpoistoprosessissa.

– Disease Prevention and Treatment by The Life Extension Editorial Staff

On useita lajeja klorellaa. Ravintolisissä kaikkein yleisimmin käytettyjä ovat Chlorella vulgaris ja Chlorella pyrenoidosa. Klorellassa on runsaasti proteiinia. Lisäksi siinä on runsaasti lehtivihreää sekä karoteeneja, kuten astaksantiinia, kantaksantiinia, flavoksantiinia, loraksantiinia, neoksantiinia ja violaksantiinia. Klorella sisältää myös ksantofylliä ja echineonea.

– PDR for Nutritional Supplements by Sheldon Saul Hendler and David Rorvik

Kun elohopeataakka on vähennetty sisäelimistä, elohopea muista kehon kudoksista siirtyy helpommin sisäelimiin, jossa klorella poistaa sen tehokkaasti. Klorellassa oleva kuituinen materiaali on näyttänyt sitoutuvan raskasmetalleihin ja hyöteismyrkkyihin, kuten PCB:t, jotka voivat kerääntyä kehoihimme. Klorella vangitsee myrkylliset metallit ruoansulatuskanavassa ja toimii ioninvaihtoresiininä. Klorella on yksisoluisten makeanveden levien laji, joka on osoittanut myrkkyjä puhdistavia ominaisuuksia, kyeten avustamaan tai tukemaan ihmisen myrkynpoistojärjestelmää.

– Transdermal Magnesium Therapy by Mark Sircus

Klorella on yksisoluinen levä, jota käytetään myrkynpoistajana, immuniteettistimuloijana ja loistavana yleisen ravinnon lähteenä. Suurin osa klorellan muodoista on käsitelty rikkomalla ulompi soluseinämä, joka auttaa sen sulamisessa. Klorella on kaikkein yleisimmin käytetty kelaattiin tai raskasmetallien poistoon verestä.

– The Complete Master Cleanse: A Step-by-Step Guide to Maximizing the Benefits of The Lemonade Diet by Tom Woloshyn

Raportissa farmaseuttisen yhteisön yleiseen tapaamiseen Japanissa, varhaisessa eläintutkimuksissa Ichimura (1973) raportoi klorellan (8 grammaa päivittäin) kasvattaneen kadniumin eliminoimista; kolminkertaisesti ulosteissa ja seitsemänkertaisesti virtsassa. Muut japanilaiset tutkijat osoittivat, että klorella auttoi poistamaan uraniumia ja lyijyä (Horikoshi jne. v. 1979). Klorellalla on myrkkyjä poistavaa potentiaalia sellaisiin aineksiin, kuten dioksiini ja polyklooratut bifenyylit. (PCB:t ovat kemikaalisia aineita, joita käytetään muoveissa, eristeissä ja palonestoaineissa, joilla on potentiaalia aiheuttaa syöpää ja maksavahinkoa.)

– Disease Prevention and Treatment by The Life Extension Editorial Staff

Klorella on hyödyllinen haavoja, makuuhaavoja, tulehtunutta kohdunkaulaa, märkävuotoa, krapulaa, ummetusta, nuhaa, iho-oireita, ihottumaa, psoriaasia, huuliherpestä, kolotuksia ja kipuja vastaan. Sun Chlorella -yhtiö hajottaa klorellan kovat soluseinämät 95 prosenttisesti 80 prosentin imeytymiskykyyn, soluseinämäkuitujen ollessa hajoitettuna, puhdistavat ne sujuvasti jätemyrkyt suolistosta. Se voi parantaa niveltulehdusjäykkyyttä, muskuloskeletaalista kipua, niskaa ja hartioita, jne. Klorella sisältää 2-3% klorofylliä, ollen yksi suurimmista luonnonlähteistä, parasta kudosta puhdistavaa myrkynpoistajaa ja suoliston puhdistajaa.

– Anti-Aging Manual: The Encyclopedia of Natural Health by Joseph E. Mario

Niin täydellinen on tämä ihmeruoka, että kun ei syödä mitään muuta kuin klorellaa, ihmisen elämistä voidaan ylläpitää pitkän aikajakson ajan. NASA havaitsi tämän, kun avaruusvirasto etsi keinoja elättää astronautteja avaruusmatkailua varten. Klorellan myrkkyjä poistavat ominaisuudet, toinen kasvin avainkomponenteista, on viime aikoina haalinut huomiota lännessä. Kuten tiedämme liiankin hyvin, ilman ja veden laatu on laskussa, eikä ole oikeasti mitään käytännöllistä keinoa välttää altistumistamme sille. Valitsen klorellan päivittäiseksi myrkynpoistajaksi keholle.

– The Thrive Diet: The Whole Food Way to Lose Weight, Reduce Stress, and Stay Healthy for Life by Brendan Brazier

Sinivihreä levä, klorella ja spirulina ovat ravinnerikkaita ruokia, jotka voivat tuoda fyysistä ja henkistä energiaa. Ihmisille, jotka aloittavat siirtymäruokavalioilla, erityinen ravinneohjelma voi auttaa neutralisoimaan myrkkyjä ja tukemaan niiden eliminaatiota. Painonpudotuksen myötä (ylipainoisille myrkynpoistajille) rasvaan varastoidut myrkyt täytyy saada liikkeelle ja puhdistetuksi — lisävesi, -kuitu ja antioksidanttiset ravinteet voivat auttaa tämän asian kanssa. Yleiseen myrkynpuhdistukseen käytetty täydennysohjelma (lisätuella vähentämään ravinnepuutosta myrkynpoiston aikana) on ympäröity taulukossa tämän kappaleen lopussa.

– The New Detox Diet: The Complete Guide for Lifelong Vitality With Recipes, Menus, and Detox Plans by Elson M. Haas, M.D.

Klorellan kuvaus: klorella on sinivihreä levä, kokoruokatäydennys. Se sisältää yli kaksikymmentä erilaista vitamiinia ja mineraalia, ja se on runsas lähde aminohapoille, raudalle ja klorofyllille. Sitä käytetään yleisesti päivittäisenä myrkynpoistotäydennyksenä.

– Prescription for Natural Cures: A Self-Care Guide for Treating Health Problems with Natural Remedies Including Diet and Nutrition, Nutritional Supplements, Bodywork, and More by James F. Balch, M.D. and Mark Stengler, N.D.

Tutkimukset Japanissa ovat osoittaneet, että klorella kiihdyttää kadniumin poistumista kadniummyrkytyksen uhreista. Klorella sisältää monia ravinteita, etenkin aminohappoja, jotka tukevat henkistä ja fyysistä energiaa sekä detoksifikaatiota. Jauhettu klorella on saatavilla luontaistuotekaupoista. Aloita lisäämällä vain yksi teelusikallinen pirtelöihisi, jonka jälkeen lisää enemmän, mikäli pidät mausta.

– The New Detox Diet: The Complete Guide for Lifelong Vitality With Recipes, Menus, and Detox Plans by Elson M. Haas, M.D.

Jotkut vihreät reseptit sisältävät klorellaa, jossa on runsaasti klorofylliä, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja, ja se on yksi planeetan runsaimmista ravinteiden lähteistä. Klorella kuuluu levien aitotumalliseen perheeseen, joka tarkoittaa ”näkyvää tumaa.” Se on pieni yksisoluinen kasvi, joka kasvaa makeassa vedessä. Klorella tarkoittaa ”pientä vihreää lehteä.” Spirulina on sinivihreä levä ja voi olla maan vanhimpien kasvimuotojen joukossa. Siinä on runsaasti fytoravinteita, jotka huomattavasti tehostavat immuunijärjestelmää. Siinä on myös karoteeniantioksidantteja, jotka pienentävät syöpäriskiä ja auttavat kehon myrkynpoistossa.

– Defeat Cancer by Gregory, A. Gore

Näillä kahdella superruoalla, spirulinalla ja klorellalla, ei ole myrkkyjä, ja niissä on runsaasti fytoravinteita, kuten fykosyaniinia, polysakkarideja ja sulfolipideja. Fytoravinteet vahvistavat immuunijärjestelmää ja auttavat leikkaamaan syövän riskiä sekä autoimmuunitauteja. Klorella on superterveellinen ruoka, joka auttaa puhdistamaan elämän aika kertyneet raskasmetallit kehosta. Jopa pienet määrät tätä kasvia voivat auttaa kehoa korjaamaan DNA:ta ja antamaan sinulle paljon enemmän tarpeellista energiaa. Klorellan ja spirulinan tulisi ehdottomasti olla osa ruokavaliotasi.

– Defeat Cancer by Gregory, A. Gore

Klorella, luonnehdittu ”vihreänä ruokana” ja ruokatuotteiden ryhmänä, joka on johdettu muista mikrolevistä, se on täynnä tärkeitä fytokemikaaleja, joilla on uniikkeja taudinvastaisia ominaisuuksia, kuten myös aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Laajalti käytettynä Japanissa, klorellaa ylistetään täydennyksenä, joka voi auttaa poistamaan tai ”detoksoimaan” haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja ja epäpuhtauksia kehosta. Luonnonparantajat suosittelevat klorellaa epämääräisiin valituksiin, kuten uupumukseen ja kenelle tahansa, joka haluaa yleisesti ottaen tuntea itsensä vahvemmaksi tai terveemmäksi.

– Earl Mindell’s Supplement Bible: A Comprehensive Guide to Hundreds of NEW Natural Products that Will Help You Live Longer, Look Better, Stay Heathier, … and Much More! by Earl Mindell, R.Ph., Ph.D.

Levät, kuten spirulina ja klorella, ovat hyviä lapsille, koska niillä on laaja kirjo vitamiineja ja mineraaleja ja niissä on runsaasti sulavaa proteiinia (sisältävät kaikki kahdeksan oleellista aminohappoa) ja klorofylliä (klorella on runsain tunnettu klorofyllin lähde), ja ne on helppo niellä. Ne ovat sekä ravinteikkaita että myrkkyjä poistavia. Ne voidaan ostaa jauhemuodossa luontaistuotekaupasta. Niitä voidaan antaa teelusikallinen päivässä nesteeseen sekoitettuna. (Ne muuttavat minkä tahansa nesteen vihreäksi, joka voi joko häiritä tai ilahduttaa lastasi.)

– Herbal Defense by Robyn Landis

Se on käytännössä kokonainen ruoka. Klorella vahvistaa immuunijärjestelmää, edistää suoliston terveyttä, auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta, lievittää vatsahaavoja, taistelee infektiota vastaan ja auttaa ehkäisemään uupumusta sekä mielialan heittelyä, jotka liittyvät PMS oireisiin ja vaihdevuosiin. Sen on myös osoitettu suojelevan ultraviolettisäteilyn vaikutuksilta. Koska sillä on vahva soluseinämä, joka johdosta on vaikeaa päästä käsiksi sen ravinteisiin, klorella vaatii tehdasprosessointia, jotta se olisi toimivaa.

– Prescription for Dietary Wellness: Using Foods to Heal by Phyllis A. Balch, CNC

Lehtivihannesjuoma, joka sisältää supervihreitä ruokia, kuten klorellaa, spirulinaa, harjasvehnää ja muita, tukee myrkynpoistoa. Ota päivittäin, kuten on määrätty pakkauksessa. Probioottiset lisät ovat tärkeitä optimaaliselle immuunitoiminnalle ja ruoansulatukselle sekä myrkynpoistolle. Ota tuote, joka sisältää päivittäisen kokonaismäärän, ainakin 4 miljardia aktiivista organismia.

– Prescription for Natural Cures: A Self-Care Guide for Treating Health Problems with Natural Remedies Including Diet and Nutrition, Nutritional Supplements, Bodywork, and More by James F. Balch, M.D. and Mark Stengler, N.D.

On huomattu, että ominaisuus nimeltään klorellan kasvuntekijä antaa sille kyvyn edistää kudoksen parantumista ja kasvua. Se on helposti sulava ja on erittäin sopiva emäksinen ruoka kaiken ikäisille, vauvoista vanhuksiin. Klorella on erityisen arvokas kyvystään poistaa nykypäivän myrkkyjä kehoistamme. Se on tehokas ja emäksinen ruokalähde antioksidantti ja raskasmetallien, kemikaalien, tuholaismyrkkyjen ja hyönteismyrkkyjen poistaja.

– Conscious Health: A Complete Guide to Wellness Through Natural Means by Ron Garner

Erityiset klorofylliruoat, kuten vihreä ohra, klorella, spirulina tai sinivihreä levä voivat parantaa terveyttä ja puhdistumista. Toisinaan mineraalituet (etenkin kalium, kalsium, magnesium, vitamiini C) jauhetuissa tai nestemäisissä muodoissa auttamat estämään kramppeja tai lisäämään tukea pidennetyn paaston aikana. Jotkut ihmiset käyttävät jopa aminohappoja tai muita vitamiinijauheita. Nämä ravintolisät ovat todella parhaiten käytettynä silloin, kun ne syödään ruokien kanssa.

– The New Detox Diet: The Complete Guide for Lifelong Vitality With Recipes, Menus, and Detox Plans by Elson M. Haas, M.D.

Vihreät spirulinaa ja klorellaa sisältävät juomat ovat hyviä ihmisille, joilla on verensokeriongelmia, sillä ne sisältävät suuren määrän proteiinia. Joidenkin ihmisten täytyy lisätä juomansa mehun määrää asteittain, sillä se voi aiheuttaa myrkynpoistoreaktioita, kuten iho-oireita, päänsärkyä tai ruoansulatusoireita. Varmista, että käytät luomuhedelmiä ja -vihanneksia aina kuin mahdollista, ja pese ruoat läpikotaisin ennen mehustamista. Poista siemenet ja kodat ennen mehustamista — etenkin omenan siemenet, jotka sisältävät myrkyllistä syanidia. Älä mehusta porkkanoiden kantoja, jotka sisältävät myrkyllisiä ainesosia.

– The Natural Physician’s Healing Therapies by Mark Stengler, N.D.

Koska yhdellä ei ollut varaa 9000 dollarin edestä noille hoidoille, kiihdytin myrkynpoisto-ohjelmaani ottamalla enemmän ohraa, merivihannesta klorellaa ja korianteria, jolla on maine hyvänä raskasmetallien kelaattina. Paastoaminen toimii myös vähentäen kehon myrkkytaakkaa. Kolmanneksi, varmista, että saat tarpeeksi unta. Tutkimukset osoittavat, että ihmisillä, jotka eivät nuku tarpeeksi, on kasvanut ruokahalu leptiinihormonin puutteen takia. Olen myös havainnut kookosöljyn tai voin olevan äärimmäisen auttavaa rasvan poltossa. Kookosöljy sisältää keskikoon ketjun rasvahappoja tai triglysedirejä (MCT).

– The Natural Physician’s Healing Therapies by Mark Stengler, N.D.

www.naturalnews.com/027361_chlorella_detox_food.html

http://www.truthwinds.com//siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1256926060