KÄÄNNÖS: Kaneli ja Hunaja – Ihmeparannus

{Arvelu, etteivät lääkeyhtiöt pidä tämän artikkelin leviämisestä}[Faktoja hunajasta ja kanelista: On löydetty että hunajan ja kanelin sekoitus parantaa suurimman osan sairauksista. Hunajaa tuotetaan suurimmassa osassa kaikista maista. Tänäpäivän tiedemiehet hyväksyvät hunajan myös ”Ram Ban” (hyvin tehokkaana) lääkkeenä kaikenlaisiin sairauksiin. Hunajaa voi käyttää ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia minkälaisiin sairauksiin tahansa.Tänäpäivän tiede sanoo, että vaikka hunaja on makeata, niin jos sitä ottaa oikean suuruisen annoksen lääkkeenä, se ei vahingoita diabeetikkopotilaita. Weekly World News, sanomalehti Kanadassa, lehtijulkaisussa päiväykseltään 17 tammikuuta 1995, on antanut seuraavan listan sairauksista, jotka voidaan parantaa hunajalla ja kanelilla, kuten länsimaiset tiedemiehet ovat tutkineet:

SYDÄNSAIRAUDET:


Tee tahnaa hunajasta ja kanelijauheesta, laita leivän päälle hyytelön ja hillon sijasta, ja syö sitä säännöllisesti aamupalaksi. Se vähentää kolesterolia valtimoissa ja pelastaa potilaan sydänkohtaukselta. Myös ne, joilla on ollut jo sydänkohtaus ja he tekevät tätä päivittäin, pysyvät he mailien päässä seuraavasta sydänkohtauksesta. Säännöllinen ylläolevan prosessin käyttö helpottaa hengittämistä ja vahventaa sydämen pulssia. Amerikassa ja Kanadassa erilaiset hoitokodit ovat hoitaneet potilaitaan onnistuneesti ja ovat havainneet, että kun ikäännyt, valtimot ja suonet kadottavat joustavuutensa ja tukkeutuvat; hunaja ja kaneli tekevät valtimoista ja suonista terveemmät.

NIVELTULEHDUS:


Niveltulehduspotilaat voivat ottaa päivittäin, aamuisin ja iltaisin yhden kupillisen kuumaa vettä, jossa on kaksi teelusikallista hunajaa ja yksi pieni teelusikallinen kanelijauhetta. Säännöllisesti otettuna jopa krooninen niveltulehdus voidaan parantaa. Viimeaikaisessa tutkimuksessa Kööpenhaminan Yliopistossa havaittiin, että kun lääkärit hoitivat potilaitaan sekoituksella, jossa oli yksi ruokalusikallinen hunajaa ja puoli teelusikallista kanelijauhetta ennen aamiaista, ilmeni, että viikon sisällä 200:sta em. tavalla hoidetusta potilaasta käytännössä 73 potilasta helpottui kivusta täysin, ja kuukauden sisällä lähes kaikki potilaat, jotka eivät voineet kävellä tai liikuskella ympäriinsä niveltulehduksen takia, alkoivat kävellä vailla kipuja.

RAKKOTULEHDUKSET:


Ota kaksi ruokalusikallista kanelijauhetta ja yksi ruokalusikallinen hunajaa lasissa kädenlämpöistä vettä, ja juo se. Se tuhoaa taudinaiheuttajat rakossa.

HAMMASKIPU:


Tee tahnaa yhdestä teelusikallisesta kanelijauhetta ja viidestä teelusikallisesta hunajaa, ja laita sitä särkevään hampaaseen. Tämän voi toistaa kolme kertaa päivässä, kunnes hampaaseen lakkaa särkemästä.

KOLESTEROLI:


Kun kaksi ruokalusikallista hunajaa ja kolme teelusikallista kanelijauhetta sekoitettuna 16 unssiin teevettä annettiin kolesterolipotilaalle, sen havaittiin alentavan kolesterolin tasoa veressä 10 prosentilla kahden tunnin sisällä. Kuten mainittiin niveltulehduspotilaista, jos ottaa kolme kertaa päivässä, mikä tahansa krooninen kolesteroli on parannettu. Mainitun lehden tiedon mukaan, pelkkä hunaja otettuna ruoan kanssa päivittäin vähentää valituksia kolesterolista.

VILUSTUMISET:


Yleisistä tai vakavista vilustumisista kärsivien tulisi ottaa yksi ruokalusikallinen kädenlämpöistä hunajaa ja 3/4 lusikallista kanelijauhetta päivittäin kolmen päivän ajan. Tämä prosessi parantaa enimmät krooniset yskät, nuhat ja puhdistaa poskiontelot.

ÄRTYNYT VATSA:


Hunaja otettuna kanelijauheen kanssa parantaa mahakivun ja puhdistaa myös vatsahaavat perinpohjin.

ILMAVAIVAT:


Intiassa ja Japanissa tehtyjen tutkimuksien mukaan on paljastunut, että jos hunajaa ottaa kanelijauheen kanssa, vatsa helpottuu ilmavaivoista.

IMMUUNIJÄRJESTELMÄ:


Päivittäinen hunajan ja kanelijauheen käyttö vahvistaa immuunijärjestelmää ja suojelee kehoa bakteeri- ja virushyökkäyksiltä. Tiedemiehet ovat havainneet, että hunajassa on erilaisia vitamiineja ja rautaa suurissa määrin. Jatkuva hunajan käyttö vahvistaa valkosoluja taistelemaan bakteereja ja virustauteja vastaan.

RUOANSULATUS:


Kanelijauhe siroiteltuna kahdelle ruokalusikalliselle hunajaa ja otettuna ennen ruokailua vähentää happoisuutta ja sulattaa raskaimmat ateriat.

INFLUENSSA:


Tiedemies Espanjassa on todistanut, että hunaja sisältää luonnon ainettam, joka tappaa influenssan ja pelastaa potilaan flunssalta.

PITKÄIKÄISYYS:


Hunajasta ja kanelijauheesta tehty tee säännöllisesti nautittuna pidättelee rapistumista vanhalla iällä. Ota neljä lusikallista hunajaa, yksi lusikallinen kanelijauhetta ja kolme kupillista vettä ja keitä kuin teeksi. Juo 3/4 osa kupillista 3-4 kertaa päivässä. Se pitää ihon raikkaana ja pehmeänä sekä viivästyttää vanhuutta. Elinkaari myös kasvaa, ja jopa 100 vuotias alkaa tehdä 20 vuotiaan askareita.

FINNIT:


Tahnaa, jossa on kolme ruokalusikallista hunajaa ja yksi teelusikallinen kanelijauhetta. Laita tätä tahnaa näppylöille ennen nukkumaanmenoa, ja pese ne seuraavana aamuna lämpimällä vedellä. Jos tätä tekee päivittäin kahden viikon ajan, se poistaa näppylät juuresta asti.

IHOINFEKTIOT:


Laittamalla hunajaa ja kanelijauhetta tasavertaisin määrin vaikutusalueelle parantaa ihottuman, silsan ja kaikentyyppiset ihoinfektiot.

PAINON TIPUTTAMINEN:


Päivittäin ja aamuisin puoli tuntia ennen aamiaista tyhjällä vatsalla ja yöllä ennen nukkumista, juo hunajaa ja kanelijauhetta keitettynä yhteen kuppiin vettä. Säännöllisesti otettuna se pudottaa kaikkein lihavimmankin henkilön painoa. Lisäksi tätä sekoitusta juomalla se ei salli rasvan kerääntyvän kehoon vaikkakin henkilö voi syödä paljon kaloreita.

SYÖPÄ:


Viimeaikainen tutkimus Japanissa ja Australiassa on paljastanut, että edennyt syöpä vatsassa ja luissa on parannettu onnistuneesti. Tämän tyyppisistä syövistä kärsivien potilaiden tulisi ottaa päivittäin yksi ruokalusikallinen hunajaa yhden teelusikallisen kanelijauhetta kanssa yhden kuukauden ajan kolme kertaa päivässä.

UUPUMUS:


Äskettäiset tutkimukset ovat näyttäneet, että hunajan sokeri on enemmän auttava kuin haitallinen kehon kestävyydelle. Vanhukset, jotka ottavat hunajaa ja kanelijauhetta tasavertaisin määrin, ovat valppaampia ja notkeampia. Tohtori Milton, joka on tehnyt tutkimusta, sanoo, että puoli ruokalusikallista hunajaa kanelijauheen kera lasissa vettä, otettuna päivittäin hammaspesun jälkeen ja iltapäivällä noin 3:00 aikoihin kehon vireystason laskiessa, kasvattaa kehon vireyttä viikon sisällä.

PAHANHAJUINEN HENGITYS:


Ensimmäisenä asianaan aamulla, Etelä-Amerikan ihmiset kurlaavat yhdellä teelusikallisella hunajaa ja kanelijauhetta sekoitettuna kuumaan veteen, jotta heidän hengityksensä pysyisi raikkaana läpi koko päivän.

KUULON HEIKKENEMINEN:


Päivittäin aamulla ja illalla hunajaa ja kanelijauhetta, otettuna tasavertaisin määrin, palauttaa kuuloa.
Muistatko kun olimme lapsia? Meillä oli paahtoleipää oikealla voilla, jonka päälle oli ripoteltu kanelia!
tämä on viesti, jonka ystäväni lähetti minulleHuom! On suositeltavaa käyttää Ceylonin kanelia yleisen maustekanelin sijaan, koska siinä on huomattavasti vähemmän kumariinia ja enemmän terveysvaikutteita.

Lisää aiheesta:

http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa_elintarvikkeista/elintarvikevaarat/elintarvikkeiden_luontaiset_myrkyt/kanelin_kumariiniwww.matchdoctor.com/blog_82010/cinamon_and_honey_the_miracle_cure.html