KÄÄNNÖS: Jos Siinä Lukee Sokeriton, Älä Koske Siihen! — Aspartaamitauti

Postitettu 8/26/08

On olemassa multippeliskeleroosin (keskushermoston pesäkekovettumataudin), SLE:n (punahukka), fibromyalgian ja Alzheimerin taudin epidemia ympäri maata ja maailmaa.

Yksi näiden tautien pääasiallisista syistä on supermarketeissamme, apteekeissa, karkkikaupoissa, ravintoloissa, ja se on mennyt noista paikoista koteihimme. Yksi myrkyistä, joka aiheuttaa nämä epidemiat, on makeutusaine aspartaami, jota markkinoidaan nimillä Nutrasweet, Equal, Spoonful, jne.

Mikä Aspartaamissa on vialla?

Kun Aspartaamin lämpötila ylittää 86 astetta F (kään. lisäys. 30 astetta Celsius), aspartaamissa oleva metanoli muuttuu formaldehydiksi ja sen jälkeen muurahaishapoksi, joka taas aiheuttaa metabolisen happomyrkytyksen. Muurahaishappo on sama myrkky, jota tulimuurahaiset käyttävät pistäessään ja tappaakseen uhrinsa. Tämä metanolimyrkytystila ihmiskehossa voi muistuttaa multippeliskeleroosia.

Aspartaamitaudin oireet:

Fibromyalgian oireet, kouristukset, vihlovat kivut, polte kielessä, krampit, huimaus, puutumus jaloissa, pyörrytys, päänsäryt, tinnitus, nivelkipu, masennus, ahdistuskohtaukset, sammaltava puhe, utuinen näkö, sokeus ja muistin katoaminen, vakavat sydänkohtaukset, paniikkikohtaukset, raivo ja väkivalta, vakava muistin katoaminen, kooma, kiihdyttää Alzheimerin tautia, syntymäviat (kuten henkinen jälkeenjääminen), aivokasvaimet (viime aikoina kirurgit ovat löytäneet korkeita määriä aspartaamia potilaista poistetuista kasvaimista), kiihdyttää sokeritaudin oireita.

Aspartaamia valmistaa NutraSweet Corporation, Monsanton tytäryhtiö, jossa ollaan täysin tietoisia tuotteensa vaaroista. Kaikesta huolimatta, kun Monsanto myös rahoittaa American Diabetics Association:ia, American Dietetic Association:ia, Yhdysvaltojen kongressia ja Conference of the American College of Physicians:ia, niin on olemassa vaikenemisen salaliitto liittyen tämän keinotekoisen makeutusaineen vaaroihin ja jota on myytynä yli 5000 sokerittomassa alla listatussa tuotteessa.

Neotame, Nutrasweet, Nutrisweet, Aspertame, Nutri sweet, Nutri-sweet, Monsanto, Kelco, Nutrasweet Kelco, Benevia, Equal, Team Equal, Equal Measure, Spoonful, Diet Soda, Diet Coke, Diet Pepsi, Diet Sprite, Pepsi Light, Pepsi Max, Crystal Light, Makeutusaineet, Keinotekoinen Makeutusaine, Acesulfaami-K, Sukraloosi, Sunette, Sunnette, Sweet One, Sweet & Safe, Splenda, Canderel, Chuker, Misura, Manugel, Keltrol, Kelcogel, Nutrifos, Stabil-9, Levn-Lite, Spoonful.

New York Time, Marraskuussa 15. päivä 1996, julkaisi artikkelin, kuinka American Dietetic Association ottaa vastaan rahaa ruokateollisuudelta, tukeakseen heidän tuotteitaan. Siispä he eivät voi kritisoida yhdestäkään lisäaineesta, tai kertoa niiden yhteydestä Monsantoon.

Dr. Russell Blaylock, neurokirurgi, sanoi,

”Ainesosat stimuloivat aivojen hermosolut kuoliaaksi, aiheuttaen eriasteista aivovahinkoa.” Dr. Blaylock on kirjoittanut kirjan nimeltään Excitotoxins: The Taste That Kills (Health Press 1-800-643-2665).

Dr. R.H. Roberts, sokeritautispesialisti ja maailmanasiantuntija aspartaamimyrkytyksissä, on myös kirjoittanut kirjan nimeltä Defense Against Alzheimer’s Disease (1-800-814-9800).

Hän kirjoittaa, miten aspartaamimyrkytys kiihdyttää Alzheimerin tautia.

Tänä päivänä naisia, niin nuoria kuin 30 vuotiaitakin, hoidetaan Alzheimerin taudista.

Dr. Roberts huomasi, mitä oli tapahtumassa, kun Aspartaami tuli myyntiin. Hän sanoi että diabeetikkopotilailla oli oireita muistin katoamisesta, sekavuudesta ja vakavasta näkökyvyn katoamisesta.

Desert Stormin aikana useampi tuhat kuormalavaa dieettijuomia oli kuljetettu aavikolla oleville sotilaille, jossa he istuivat 120 asteisessa (F) aavikkoauringon paahteessa viikkojen ajan (muista että 86 asteessa F metanolimyrkky vapautuu). Desert Storm Syndrooman oireet vastaavat täysin aspartaamitautia.

Lähteet:

Sweet Poison: How the World’s Most Popular Artificial Sweetener is Killing Us, by Janet Starr Hull, Pub. New Horizon Press, 1999

Aspartame Disease:

An Ignored Epidemic, by H.J. Roberts, Pub. Quality Books, 2001

Sweet Deception:

Why Splenda, Nutrasweet, and the FDA May Be Hazardous to Your Health, by Joseph Mercola, Kendra Degen Pearsall, Pub. Thomas Nelson, Inc. 2006)

FROM:  amberco(ät)swbell.net