KÄÄNNÖS: ~HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ, SANANDA!~

Patrick H. Bellringer

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ, SANANDA!

Esu Immanuel (Jeesus) Sananda syntyi 8.8.8 eKr. Beetlehemissä, Juudeassa. Hänen äitinsä oli Maria ja isänsä arkkienkeli Gabriel. Gabriel oli tähtialuksessa, Beetlehemin Tähdessä, ja opasti viisaat miehet Beetlehemiin ja Marian, Joosefin ja Esun turvaan Egyptiin. Myöhemmin Gabriel oli haudassa, kun Esun murhaa yritettiin. Joosef puuseppä Galilean Nasaretista oli Esun huoltajaisä, joka meni naimisiin Marian ”hän joka on kaunis” kanssa myöhempinä vuosinaan.

Esu tuli Maa Shanille totuudentuojana, jotta toisi totuuden Jumalan ja Luomakunnan laeista ihmisille. Häntä vastustivat fariseukset (tämän päivän kasaarit/siionistit/bolsevikit), jotka yrittivät murhata hänet Jerusalemissa.

Esu pakeni Syyrian Damaskukseen, jossa hän eli piilossa kahden vuoden ajan. Sen jälkeen hän matkusti äitinsä, Marian, veljensä, Tuomaksen ja läheisimmän ystävänsä ja oppilaansa, Juudas Iskariotin, kanssa Mesopotamiaan ja myöhemmin Intiaan. Esun vaimo, Maria Magdaleena, pakeni Englantiin tyttärensä Saran kanssa, jota hän ei nähnyt enää koskaan.

Juudas Iskariot oli pitänyt kirjattua tallennetta Esun opetuksista aikaisemmista vuosistaan Galileasta asti, ja hän oli Esun luotetuin ystävä ja kumppani. Huomatkaa, että ylipapin poika Judah Iharioth oli se, joka varasti Esun aikaisemmat kirjoitukset ja kavalsi hänet Getsemanessa.

Esu meni naimisiin toisen kerran ja asettui Srinagariin Kasmirin maahan, sai lapsia ja matkusti paljon Afganistanissa ja Länsi-Pakistanissa. Esu Immanuel kuoli 107-vuotiaana, haudattiin Srinagariin, ja hänen vanhin poikansa, Joosef, säilytti Esun kirjoituksia, ja palautti ne hänen heräämishautaansa Jerusalemiin, jossa ne pysyivät piilossa 2000:n vuoden ajan.

Esu Immanuel Sananda palasi Maa-Shanille vuonna 1954 Phoenixissa, Pleijadien tähtilaivueen komentoaluksessa, kuten hän oli sanonut tekevänsä. 1980- ja 1990-lukujen aikaan oli luotu maaryhmä Kalifornian Tehachapissa. Phoenix-projekti oli syntynyt ja Phoenix Journalit luotu, välineenä Esu Immanuel Sanandalle, Luoja Atonille (Hatonn) ja ylösnousseille Mestareille tuomaan totuus Shanin ihmisille yhden viimeisen kerran.

Kiitos valaistuneet maailmat ja hyvää syntymäpäivää, Sananda!

bellringer (at) fourwinds10.com

http://www.fourwinds10.com

http://www.truthwinds.com/siterun_data/bellringers_corner/writings/news.php?q=1312830839