Käännös: HILARION: VASTUUMME LIITTYEN TASAPAINOON JA PARANTAMISEEN

HILARION

 

Toimittajan huomautus: seuraava kirjoitus on Ylösnousseelta Mestarilta nimeltään Viidennen Säteen Hilarion, smaragdinvärinen (vihreä) Parannussäde, joka keskustelee tänä aikana seitsemän muun suuren ”Sateenkaarimestarin” kanssa auttaakseen meitä pääsemään läpi Maa-Shanin planetaarisen muuntumisen ja uudelleentasapainotuksen. Katsokaa Journal numero 7 nimeltään THE RAINBOW MASTERS taustatietoja varten tästä tärkeästä opettajien ryhmästä sekä heidän aiempia kirjoituksiaan varten.

20.7.1996 HILARION

Olen Hilarion, smaragdinvärisensäteen Mestari. Tulen Yhden Valon Valossa.

Kirjurini, toisen oli tulla tänä aikana, mutta viimeaikaisten tapahtumien tähden muutoksia tehtiin, ja minut, Hilarion, kutsuttiin antamaan viesti tänä aikana. Salli parantavan energiani tasapainottaa sinut, jotta voimme ylläpitää signaalia.

Nämä ovat rankkoja aikoja KAIKILLE planeetallanne. Fyysiset pommitukset ja henkinen levottomuus ovat niin suuria, että sydänsairaudet, syöpä ja muut stressiin liittyvät sairaudet ottavan osansa.

Tämä ei tarkoita sitä, että ihmisen tekemät rutot eivät ole huolenaihe. Puhumme sieluista, jotka ovat niin hämmentyneitä ja eksyneitä, etteivät ne voi toimia oikein kaiken tänä aikana tapahtuvan pommituksen kera. TÄMÄ ON TODELLAKIN TAISTELU SIELUISTANNE!

Monia tullaan menettämään, joiden täytyy odottaa toista tilaisuutta ilmaisuun. Nämä ovat joitain vaikeimmista opetuksista, jotka teidän täytyy kohdata.

Parantaminen alkaa sisältäpäin. Kullakin täytyy olla halua tasapainottaa henkilökohtaiset olosuhteensa. Tämä ei ole niin helppoa kuin miltä se voi vaikuttaa.

Halu tasapainolle on vain ensimmäinen askel. Sen tasapainon saavuttamiseksi täytyy toimia. Täytyy olla halua kohdata niitä asioita, jotka aiheuttavat sisäisiä ja henkilökohtaisia selkkauksia. Tunnistakaa ne sellaisina kuin ne ovat ja hankkiutukaa niistä eroon. Lakatkaa antamasta näille itse luoduille demoneille valtaa kontrolloida teitä.

Elämä on tarkoitettu nautittavaksi. Kokemuksen tulisi olla Luoma Kokemus, joka kunnioittaa Yhtä, Joka teidät loi.

Otetaan esimerkki:

Sanotaan, että olette suhteessa toisen kanssa, ja te molemmat olette hyvin rakastuneita toisiinne. Joten menette naimisiin ja perustatte perheen.

Ensi alkuun kaikki vaikuttaa niin huikealta. Sitten lapset tulevat, suunniteltuina tai ei (enimmäkseen ei). Nyt elämänne alkaa muuttua. Ette voi enää vain mennä ulos ystävienne kanssa ja pitää juhlia. Teidän täytyy olla kotona ja huolehtia vastuistanne.

Ehkäpä nyt rahasta tulee huolenaihe, ja te rakkaanne kanssa alatte väitellä ja tapella näistä kasvavista paineista ja rasitteista. Etsitte toinen toisestanne vahvuutta, mutta kummallakin teistä vaikuttaa olevan vähemmän ja vähemmän annettavaa.

Hyvin pian tuo kerran ihana ja satumainen henkilö vaikuttaa vähemmän satumaiselta ja haluttavalta. Nyt kumpikin teistä alkaa syyttämään toinen toistaan ilottomuudestaan, ja pian olette niin surkeita, ettette pysty kestämään sitä enempää. Joten kumpikin päättää erota.

Tämä on hyvin yleisluontoinen esimerkki, eikä se ole yhtään liian epätavanomainen siellä planeetallanne.

Viedään tämä yksi askel pidemmälle:

Lähdette nyt ulos ja menette uudelleen naimisiin toisen henkilön kanssa, jolla on rikkinäinen perhe. Otatte kaksi rikkinäistä perhettä ja yritätte tehdä yhden toimivan perheen. Ja toistatte saman syklin taas uudelleen.

Milloin tämä sykli pysähtyy?

Kun ymmärrätte TODELLISEN ongelman.

Teidän täytyy lakata etsimästä toista täyttämään se tyhjyys sisällänne. Jos tunnette olonne tyhjäksi sisältä, niin TE olette sallineet sen tunteen kasvaa, ja vain TE voitte täyttää tuon tyhjyyden.

Kun mennään suhteeseen toisen kanssa, molemmat virtaavat energiaa toinen toiselleen täysin antavalla tavalla – ja täten he odottavat tätä kaiken aikaa. Tämä on hyvä. Mutta jos ette voi nähdä sitä, että on varsin epätodennäköistä, että kumpikaan kykenee ylläpitämään energian tasoa koko aika, ikuisesti, niin silloin teitä odottaa kylmä kyyti.

Mennään nyt takaisin ja kuljetaan eteenpäin alkuperäisen esimerkin kanssa:

Kun lapsia tulee, he tarvitsevat suuren määrän energiaa, jota te olitte tottuneet antamaan toisillenne.

Nyt iskevät vastuut, jotka liittyvät lapsien kasvattamisen ympäristön luomiseen ja antamiseen. Huolista ja stressistä, jotka liittyvät haluun antaa lapsille kaikki heidän mahdollisesti tarvitsemansa, voi tulla melkoinen rasite molemmalle vanhemmalle.

Kummallakaan ei ole paljoa jäljellä annettavaksi, ja heistä tulee hyvin mekaanisia, melkein robottimaisia, vuorovaikutuksessaan toisensa kanssa. Jännitys ja spontaanius pian häviävät, ja kumpikin jää kaipaamaan enemmän. Kumpikaan ei ymmärtänyt, että HE ovat luoneet tämän epätasapainoisen tilanteen ja täten syyttävät toisiaan näkemättä sitä, että he itse ovat syypäitä.

Jos halutaan todella tasapainoa elämään, niin silloin tulisi katsoa niitä asioita, joista syytetään toista, tai niitä asioita, joihin liittyy paljon kipua. Sen jälkeen kysykää itseltänne: ”Mistä osasta tätä tilannetta voin ottaa vastuun?”

Te olette vastuussa tunteista, joita tunnette. Ei ole uhreja. Jos olette henkilön kanssa, joka lyö teitä, niin miksi valitsitte olla sellaisen henkilön kanssa? Onko tietämättömyys tekosyynne? Silloin miksi toistatte näitä asioita aina uudelleen ja uudelleen?

Tulette löytämään etsimänne tasapainon, kun ymmärrätte, että olette luoneet itsenne kidutuksen – toisin sanoen te sallitte tai jotenkin ajattelette, että ansaitsette itse aiheutetun yksinäisyytenne.

Ymmärrättehän, että TEIDÄN täytyy tehdä omat valintanne ja päätöksenne ja elää vastuussa niistä olosuhteista, joiden luomisessa olette auttaneet.

SISÄINEN TASAPAINO ON AVAIN ULKOISEEN (FYYSISEEN) TASAPAINOON!

Jos teitä vaivaa jatkuvasti huono terveys, niin ehkäpä haette sympatiaa (energiaa) toiselta. Tietäkää, että Jumala-itse sisimmässä voi antaa teille kaiken ENERGIAN, jonka ikinä tarvitsette.

Teidän täytyy oppia rakastamaan itseänne vailla tarvetta toisen antaa teille haluamaanne energiaa, sillä muutoin teistä tulee loisia, jotka syövät kummankin tunne-energioita.

Kun olette tasapainoisia ja rauhassa itsenne kanssa, niin silloin voitte alkaa luomaan tasapainoista ulkoista elämää.

Haavoittuneet ihmiset vetävät puoleensa toisia haavoittuneita ihmisiä. Kun löydätte sisäisen rauhan ja tasapainon, vedätte puoleenne muita tasapainoisia. Lisäksi, hyvin tärkeää, kykenette havaitsemaan ne, jotka söisivät energiaanne ja täten kuluttaisivat teidät epätasapainoiseen tilaan.

Tämä on vain yksi esimerkki sisäisestä EPÄtasapainosta. On monia muita, mutta tämä on yksi ISO, jonka kanssa suurimmalla osalla teistä on ongelmia.

Nyt, kun olette paikallistaneet tai tunnistaneet sisällänne ongelman, joka aiheuttaa turhautumisen ja kivun tunteet, teidän täytyy toimia TIETOISESTI korjataksenne ongelman. Teidän täytyy katsoa tilannetta ja olla halukas OTTAMAAN VASTUU siitä, että olette auttaneet sen luomisessa.

Jos ongelma koskee toista, silloin teidän tulisi mahdollisuuksien mukaan kertoa tuolle henkilölle, että mikä se on, mitä te ajattelette, ja olla täysin rehellisiä siitä. Älkää syyttäkö toista epämukavuuksistanne tai turhautumisistanne, sillä ne ovat TEIDÄN.

Kaikelle on syy, minkä miellätte tapahtuneen teille. Jos katsotte tarpeeksi läheltä, tulette havaitsemaan, että jokaisessa näennäisessä tragediassa on opetus.

Kun kerran alatte tasapainottaa itseänne sisältänne, tulette pian havaitsemaan, että ulkoiset (terveysongelmat) alkavat vaikuttaa vähemmän ja vähemmän. Tämä ei tarkoita sitä, että tulette kokemaan ihmeenomaisen parannuksen, vaikkakin se on mahdollista!

Jos tunnette jonkun, joka ei suostu olemaan vastuussa tilanteestaan, kertokaa tosiasia heidän huomioonsa ja lakatkaa ruokkimasta tilannetta. Monien täytyy loihtia ongelmia, sillä mistä he muutoin saisivat sympatiaa (energiaa), jonka he haluavat? Nämä vetäytyvät pois Loputtomasta Lähteestä – Jumalan energiasta – vain kulkeakseen edestakaisin etsimässä sitä, mikä täyttää tyhjyyden sisällä.

Jumalan valo, Hänen energiansa, on se, mitä nämä etsivät. Teidän täytyy vain mennä sisimpäänne ja pyytää sydämellä tasapainoa ja tulla näytetyksi se, mikä auttaa teitä löytämään tasapainon. Jumala esittää tilaisuuden teille löytää tasapainon, mutta TEIDÄN täytyy etsiä sitä todellisella määrätietoisuudella, jotta pääsisitte eroon siitä, minkä tunnette olevan sisällänne puutteellinen.

Siellä planeetalla on muita vaikuttavia stressitekijöitä. Teillä on ilmansaasteet, maan saasteet ja vesistösaasteet. Teillä on ihmisen tekemiä biologisia sairauksia. Teidän koko planeettanne on SAIRAUDEN tilassa. Tämä kaikki johtuu niiden henkisestä rappeutuneisuudesta, jotka valitsevat olla erillään Yhdestä Valon Lähteestä.

Nämä eivät voi luoda sisällä olevaa energiaa, joten heidän täytyy ottaa se niiltä, keillä sitä on. Nämä ovat niin matalataajuuksisia, että he kukoistavat vihan ja turhautumisen tunteilla (tunnetaajuuksilla). He eivät voi sietää rakkauden energiaa (taajuutta), sillä se polttaa heitä. Täten he ylläpitävät levottomuuden olosuhteita köyhdyttämällä moraalia yhteiskunnassa sellaiselle tasolle, että ihmisistä tulee hämmentyneitä ja ohjelmoituja köyhdyttämään toinen toistaan turhautumisen ja ahdistuneisuuden pisteeseen asti. Tämä on tunteellinen aallonpituus (tai taajuus) energialle, jota pimeys käyttää ravinnokseen.

Täten, kun toiset suuret opettajat sanovat: ”Rakastakaa vihollistanne”, he sanovat ylläpitämään rakkauden taajuuden sisimmässänne, kun ajattelette vihollista silloin, jos ja kun hän hyökkää. Vastustaja ei kykene olemaan rakkauteen liittyvässä valon taajuudessa, ja täten lähtee pois luotanne niin nopeasti kuin mahdollista.

Päinvastainen on myös totta. Joten, jos olette ”stressaantuneita” kaiken aikaa ja ahdistuneisuuden tilassa, niin silloin vastustaja tekee kaiken mahdollisen pitääkseen teidät tässä köyhtyneessä tilassa.

Kun kykenette oppimaan luomaan ja ylläpitämään ”rakastuneisuuden” tunteen tilan ilman, että toinen on läsnä, vain silloin havaitsette, että tyhjyyttä ei ole enää. Olette saavuttaneet haluamanne ilon tason, ja se tulee olemaan TASAPAINOSSA – ja ilman, että olisitte kuluttaneet toista sen saavuttamiseksi.

Luojalla on antaa loputonta rakkautta ja energiaa. Sallikaa tämän ilmentyä SISIMMÄSSÄ, niin ulompi itsenne huolehtii itsestään. Pitäkää varanne niistä, ketkä rajoittavat teitä, sillä he ovat niitä, jotka eivät voi sietää sitä, että muut menevät heidän edelleen.

Olkaa itsepintaisia ja tunnollisia, sillä useimmiten VAIKUTTAA olevan pimeintä ennen aamunkoittoa. Kun pääsette lähemmäs ja lähemmäs pääsemistä Valaistuun tavoitteeseenne, pimeä puoli hyökkää teitä kohtaan suuremmalla ja suuremmalla voimalla. Kerran kun olette päässeet lävitse, pimeä puoli on hävinnyt ja he eivät voi tehdä enää mitään muuta.

Tämän takia heitä pommitetaan hyvin raskaasti juuri ennen ”lävitse pääsemistä” ja tavoitteeseensa pääsemistä. Hyvin usein tämä on silloin, kun suurin osa luovuttaa ja antaa periksi paineelle, tämän ollessa hyvin usein pisteessä, joka on vain yhden askeleen päässä taistelun voittamisesta.

Olen mestari Hilarion. Edustan Luojan kirjon parantavaa smaragdinvihreätä sädettä. Tulen Luojan/Luomakunnan Yhdessä Valossa, jotta teillä voisi olla henkisiä oivalluksia, joita tarvitsette parantaaksenne itsenne todella.

Sallittakoon teidän ylläpitää sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä Valossa.

Salu.

Lähde: CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, July 23, 1996, Volume 13, Number 11, Pages 23–24.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1996/0796/072396.pdf