KÄÄNNÖS: HATONN: YSTÄVYYS

LUOJA ATON/HATONN

 

Kesäkuu 2, 2012

21.12.1993 #1 HATONN

Miksi siirtyisin nyt ”ystävyyden” aiheeseen? Koska kunnes voitte OLLA YSTÄVÄ, ette voi odottaa ystävyyttä tai johtajuutta tai mitään, missä lojaalisuuden ja pidättäytyvyyden täytyy olla taipumattoman aseman suojana.

Kirjuri kirjoitti kerran pienen teoksen nimeltään The Art of Living (Wilfred A. Peterson), Simon And Schuster, New York, v. 1961. Pyytäisin Dharmaa tekemään uusintapainoksen pienestä osasta tätä aihetta varten:

LAINATEN:

Ensimmäinen askel ystävyyden taidossa on olla ystävä; sen jälkeen ystävien saaminen sujuu itsestään. Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi alkaa olemaan ystävä itselleen, olemalla aito parhaimpansa ja korkeimpansa mukaan ja linjata itsensä ihmiselämän kestävien arvojen mukaan, jotka sallivat kasvun ja edistymisen.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi pyrkiä olemaan, kuin ”suuren kiven varjo uupuneessa maassa”, olla turvan ja vahvuuden lähde niille, jotka kävelevät pimeydessä.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi uskoa ihmisten synnynnäiseen hyvyyteen ja heidän potentiaaliseen suuruuteensa; hänen tulisi kohdella ihmisiä suuressa hengessä ja odottaen jaloa vastausta.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi pyrkiä nostamaan ihmisiä ylös eikä lyödä heitä maahan; kannustaa eikä latistaa; asettaa esimerkki, joka tulee olemaan inspiraationa muille.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi olla herkästi reagoiva muiden unelmiin ja tavoitteille, ja hänen tulisi näyttää vilpitöntä kiitollisuutta muiden antamille panoksille hänen elämänsä rikastuttamiseksi.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi harjoittaa hiljaisuuden kumppanuutta ja sanojen taikuutta, jotta hänen puheensa voisi rakentaa eikä tuhota, auttaa eikä estää.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi sulkea silmänsä muiden vioilta ja avata ne omillensa.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen ei tulisi uudistaa tai nuhdella, vaan hänen tulisi vain pyrkiä tekemään muut iloisiksi, jos kykenee.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi olla itsensä, olla puhdas tekopyhyydestä, teennäisyydestä ja teeskentelystä, ja hänen tulisi tavata ja liittyä ihmisten kanssa hiljaisessa yksinkertaisuudessa ja nöyryydessä.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi olla sietokykyinen ja hänellä tulisi olla ymmärtäväinen sydän ja anteeksiantava luonne tietäen, että kaikki ihmiset kompastelevat silloin tällöin ja että hän, joka ei koskaan tee virhettä, ei koskaan saavuta mitään.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi yhdistää kätensä KAIKKIEN ihmisten kanssa, jotka työskentelevät suurten periaatteiden, suurten tarkoitusten ja suurten syiden tähden; hänen tulisi asettaa olkapäänsä pyörää vasten auttaakseen yhteisiä päämääriä.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi mennä pidemmälle kuin puolimatkaan toveri-ihmisten kanssa; hänen tulisi tervehtiä muita ensin eikä odottaa tervehdystä; hänen tulisi loistaa ylitsevuotavan hyvän tahdon henkeä.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi muistaa, että olemme ihmismagneetteja; samanlainen vetää puoleensa samanlaista, ja että mitä annamme, sitä saamme.

Jotta ihminen olisi ystävä, hänen tulisi tunnistaa, että yksikään ihminen ei tiedä kaikkia vastauksia ja että hänen tulisi joka päivä lisätä tietämystään, kuinka elää ystävällisellä tavalla….

 

”OLEMISEN” TAITO

Olemisen taito on oletus siitä, että teillä on juuri tällä hetkellä nuo hengen ominaisuudet ja mielen asenteet, joista kehkeytyy loistelias eläminen.

Se on tänään olemisen filosofia sen sijaan, että ”tulisi olemaan” huomenna, joka ei ikinä tule.

Se on tunnistamista, että rohkeus, ilo, tyyneys, usko, toivo ja rakkaus ovat välittömästi saatavilla nyt, ja eteenpäin menoa itsenne avaamiseksi, jotta nämä ominaisuudet voisivat tulla ilmaistuksi kauttanne jokapäiväisessä elämässä.

Se on Shakespearen elämänohjeen noudattamista: ”Otaksukaa hyve, vaikkei teillä sitä olisikaan”….tietäen, että dynaaminen voima tavasta voi rakentaa sen persoonaanne.

Se on olla suuri nyt, olla anteeksiantava nyt, olla sietokykyinen nyt, olla iloinen nyt, olla menestyvä nyt sen sijaan, että lykkäisi positiivista ja rakentavaa elämistä johonkin epämääräiseen ja epävarmaan tulevaisuuteen.

Se on tietämys siitä, että kun liikumme tulevaisuuteen, siitä tulee NYT ja se hetki on sovittu!

Se on olla kasvokkain tosiasian kanssa, että suurin tehtävänne ei ole mennä muiden edelle vaan ylittää itsenne.

Se on olla haaskaamatta aikaa uneksimalla rikkaasta elämästä, jota saattaisitte elää ensi vuonna tai kymmenen vuoden päästä; se on alkaa elämään parhaanne mukaan juuri nyt, tänään.

Se on noudattaa muinaisen kiinalaisen näkijän viisautta, joka havainnoi: ”Tuhat kilometriä pitkä matka alkaa yhdellä askeleella”, ja se on sen askeleen ottamista tänään.

Se on alkamalla tänään olemaan se ihminen, joka haluatte olla.

Se on kehittää tietoisuus jokaisen maagisen hetken loputtomista mahdollisuuksista.

Se on tämän hetken kasvattamista kaatamalla siihen äärimmäistä luovaa energiaa.

Se on tämän hetken kuolemattomaksi tekemistä, jotta elämällänne voisi olla ikuinen merkityksellisyys.

Se on täyteen ymmärrykseen tulemista, että Mestari puhui voitokkaan olemisen salaisuudesta, kun Hän julisti Jumalan Valtakunnan olevan lähellä, mutta että se on sisimmässänne nyt!….

LAINAUKSEN LOPPU

Olkoon se niin. Kuulen myös hyvin usein: ”….mutta minä aioin vain….”. Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla!

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1338655047

http://www.phoenixarchives.com/contact/1993/1293/122893.pdf