Käännös: HATONN: SUURESTA SALALIITOSTA – OSA 1

LUOJA ATON/HATONN

11.10.2019

OSA 1: 8.2.1991   HATONN

Toivotonta? Dharma, (sic, sic), tuo on täsmälleen se vastaus, jota on odotettu ja jonka eteen on työskennelty – saada teidät kellon ympäri valoa tuovaa työtä tekevät – pysähtymään ja luovuttamaan. Me emme voi tehdä niin, oppilaat. Jumalalle ei ole aikomuksia luopua maailmasta, Maasta.

…KERTAUS JA KOROSTUS

Sillä ei ole väliä, mitä me annamme teille, te olette hölmistyneitä ja sysäätte sen sivuun ja ajatellen, että ”tämä tyyppi” voi olla väärässä – joten jatkamme juurikin jatkamista.

Kuljetaan takaisin mielenkiintoiseen vanhaan tarinaan ”Hyvästä Kirjastanne”, jolla voisi hyvinkin olla arvoa katsoa jälleen tänä päivänä. Antakaa minun vain kertoa hyvin vaikuttava viesti kirjasesta THE GREAT CONSPIRACY, kohdasta ”FORWARD”, aiheesta KUKA TALLOO KRISTYTTYÄ SIVILISAATIOTA? Tämän on koonnut prikaatinkenraali Gordon ”Jack” Mohr, C.P.D.L.

”Sen keskellä on hänen profeettojensa (johtajiensa) salaliitto, kuten karjuva leijona jahtaamassa saalista; he ovat nielleet sieluja; he ovat ottaneet aarteen ja arvokkaat asiat; he ovat tehneet hänelle monia leskiä sen keskellä.” – Jesaja 22:25

Psalmista 2:2-4 luemme nämä sanat: ”Miksi pakanat raivoavat ja ihmiset kuvittelevat turhan asian? Maan kuninkaat ovat asettaneet itsensä, ja hallitsijat neuvottelevat yhdessä Herraa ja Hänen Voideltuaan vastaan, sanoen, ”Rikotaan heidän siteensä kahtia ja heitetään nyörinsä pois luotamme, Hän, joka istuu taivaissa, tulee nauramaan; Herra pilkkaa heitä.” – (Tai halveksuu).

Aika ajoin kuulette ”Historian Juonitteluteoriasta.” Tämä on ehdottomasti linjassa psalmistin puhumien sanojen kanssa, ja ne toistavat presidentti Franklin Delano Rooseveltin sanoja, kun hän sanoi: ”Mikään politiikassa ei tapahdu vahingossa; se kaikki suunniteltiin jossain, jossain savun täytteisessä huoneessa.”

Mutta jos mainitsette salaliiton vuonna 1988 – salaliiton kontrolloida maailmaa ja tehdä miehistä ja naisista orjia – maailman eliitti; sivistyneet; koulutetut nauravat tietäen, taputtavat päitään ja julistavat teidän olevan jonkinlainen ”sekopää”.

Silti monet amerikkalaiset uskovat, että oli olemassa salaliitto John Kennedyn tappamiseksi. He eivät usko, että se oli yhden lievästi dementoituneen miehen tekosia. Jopa kun Kernerin komissio sanoi yhden miehen tehneen sen, monet älykkäät amerikkalaiset sanoivat: ”Miksi te sitten sinetöitte löydöksenne vuosikymmeniksi? Ketä te suojelette?”

Jesaja 22:25 – ”Sen keskellä on hänen profeettojensa (johtajiensa) salaliitto, kuten karjuva leijona jahtaamassa saalista; he ovat nielleet sieluja; he ovat ottaneet aarteen ja arvokkaat asiat; he ovat tehneet hänelle monia leskiä sen keskellä.”

Pohtikaa nyt tätä päivää – maaliskuun 8. päivä v. 1991 – vastuuhenkilöt kirjavarastosta, josta ”niin sanottu” salamurhaaja ampui kuolettavan ammuksensa, olivat julistaneet, että Oliver Stone voi kuvata elokuvan paikassa – MUTTEI SAA KÄYTTÄÄ SIELLÄ OLEVAA KUUDENNETTA KERROSTA!! Ei tietenkään, sillä koko maailmalle paljastuisi, ETTEI ASIA OLISI VOINUT OLLA NIIN KUIN TEILLE KAIKILLE OLI ANNETTU!

Joten kun jotain epätavallista tapahtuu, joka ei vaikuta tapahtuneen vahingossa, ihmisillä on oikeus kysyä: ”Kuka teki sen? Miksi he tekivät sen? Oliko heitä enemmän kuin yksi? Kuka rahoitti heitä? Kuka hyötyi presidentti John Kennedyn kuolemasta? Oliko hänet korvaavalla miehellä mitään velkoja, jotka hän maksoi pois?” Eikö ole vieläkin sopivampaa itse asiassa VAATIA näitä vastauksia?

Missä te olette, lapset? Jopa raamattunne – mitä te jatkuvasti mainostatte minulle raivossanne, kun tuon teille Totuutta – kertoo teille ilman pienintäkään epäilystä, että on olemassa pitkällä tähtäimellä oleva salaliitto Jumalaa ja Hänen kaikkien uskojen kansojaan vastaan. Tässä ovat viittaukset TUOSTA KIRJASTA, jotka voivat vahvistaa tämän salaliiton, kolme, jotka ovat psalmissa 2. Jesaja 14:stä voitte lukea hyvin voimakkaasta arkkienkelistä nimeltään LUCIFER, joka yritti järjestää salaliiton taivaissa, POTKAISTAKSEEN JUMALAN POIS VALTAISTUIMELTAAN JA ANASTAAKSEEN SEN. Se meni niin pitkälle, että hän vietteli 1/3 osan enkelijoukoista liittymään hänen kanssaan salaliittoon. Ja jos tutkitte raamattua hieman tarkemmin, niin näette, että tämä suuri salaliitto ON OLLUT TOIMINNASSA SIITÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN, KUN JUMALA ASETTI ESI-ISÄNNE ”AU-DAUMIN” (Auld Dum-de-Dumb)  kauniiseen ”Eedenin puutarhaan”.

Jotta tunnistaisitte salaliiton, teidän TÄYTYY TIETÄÄ, KETÄ vastaan se on tehty. Raamattu kertoo meille, että tämä suuri salaliitto on Jumalaa ja Hänen kansaansa vastaan. Ei kansaa, jota te kutsutte tänä päivänä ”juutalaisiksi”, joihin Opettajamme viittasi Ilmestyskirjassa 2:9, kun Hän puhui: ”Nuo, jotka sanovat olevansa juutalaisia (JUUDEALAISIA), mutta EIVÄT ole; VAAN HE OVAT SAATANAN SYNAGOGASTA.” Puhun Jumalan TODELLISESTA ”israelikansasta”, josta tiedämme, etteivät nämä ole niitä, jotka kutsuvat itseään ”valituksi kansaksi” Palestiinasta (Israelista).

Aion tehdä pienen poikkeuksen osaan tämän lehtisen materiaalista, sillä kieltäydyn, ehdottomasti, antamasta teille informaatiota, joka asettaa teidän veljeänne vastaan. Sillä on käytetty nimityksiä, joilla on taipumus eristää Jumalan ”valitseman” kansallisuuksiin ja sukuihin, joka ei voi olla täysin paikkansapitävää. Hyvin erityisesti, ”ajan” kehittymisen kautta, ehdottomasti en salli lukijoitteni liukua tekopyhään ja rotua eristävään asennoitumiseen. ”JUMALAN KUVAN HEIJASTUS” ei kanna väriä eikä rotua siltään – vain Jumalan energian (hengen), joka on (VALOA) ja joka on kaiken kattava kaikissa ”väreissä”, ja näin ollen sitä voisi pitää ”valkoisena”. On tosiasiallista, että tämän sukupolven yksilöt ovat tulleet niiden sekoituksista, jotka tulivat erinäisten ihon jne. ”väristen” sukujuurista. Mutta ihon värillä ei ollut mitään tekemistä pahojen tekijöiden toimien kanssa, jotka työskentelivät Jumalaa vastaan. Itse asiassa – nuo olennot saattavat hyvin olla niitä, jotka oikeisevat asiat, sillä TEIDÄN EI ANNETA TIETÄÄ SITÄ, MINKÄ JUMALAA SALLII TULEVAN TÄYTEEN KUKKAANSA. SE EI OLE MYSTISTÄ, SITÄ EI YKSINKERTAISESTI OLE VIELÄ PALJASTETTU ”MYSTEERISTÄ”.

Aiomme käyttää poikkeuksellisen hyvää informaatiota – suurimmaksi osaksi – joka tuli julkisuuteen noin vuonna 1988. Se kertoo Suuresta Salaliitosta. Aion käyttää tätä aikajaksoa, sillä se tuo huomioon tunnistamisen ja muistamisen aikakäsityksienne sisällä sen, joka oli ollut pitkään meneillään. Meidän täytyy luoda nämä kytkökset uudelleen ja uudelleen, sillä vain muutama muistaa ”täysin” aikaisemmista kirjoituksista. Joskus vertauksia täytyy esittää monilla eri tavoilla yhdistämään asianytimen ja keskittämään asianytimen.

SUURESTA SALALIITOSTA

Kun me puhumme tästä 1980-luvun lopun tapahtumapaikalla, teidän täytyy etukäteen ymmärtää, että suurin osa informaatiosta ja taustasta tulee 30–50 vuotta aikaisemmin tai sitäkin enemmän. Meidän täytyy mennä takaisin jälleen yhden maailmanjärjestyksen eliittien Illuminatiin. Tulette näkemään uudelleen, kuinka se kaikki kytkeytyy, suoraan sanoen, aina takaisin ihmiskokemuksenne alkuun planeetallanne. Nämä yhden maailmanjärjestyksen henkilöt, tunnettuna Illuminatina, suunnittelivat täysin ja ovat nyt valmiita valloittamaan maailmanne.

Te, maailmana, olette hajoamassa ja ansaitsette tietää, MIKSI JA MITEN! SE, MITÄ TE TEETTE TUOLLA INFORMAATIOLLA, ON TÄYSIN TEISTÄ – IHMISISTÄ – KIINNI. TOISTAN – MINUN ON ANTAA TEILLE TOTUUS; EN VOI ”TEHDÄ SITÄ” PUOLESTANNE!

Nämä kirjoitukset tässä ovat Suuresta Salaliitosta; itse asiassa ikivanha salaliitto orjuuttaa KAIKKI maailman ihmiset yhden maailmanjärjestelmän alla, jota kontrolloi totalitaarinen diktatuuri. Sanakirjanne määrittelee tämän ”Ihmisten yhdistelmä pahaa tarkoitusta varten; ja sopimus kahden tai useamman ihmisen välillä suorittaa jokin rikos yhteistyössä, etenkin yhdistelmä suorittaa maanpetos tai kiihottaa kapinaan tai vastarintaan valtion hallitusta vastaan.”

Koska tämä salaliitto on ollut ”juutalainen” (viittaus ”MÄÄRITELMIIN”, jonka olen antanut teille ennen tätä kirjoitusta, sillä MINUN TÄYTYY käyttää teille esitettyjä ja hyväksyttyjä nimityksiä, sillä teillä ei ole enää oikeanlaista terminologiaa sopimaan selvennykseksi. Kiitoksia.) suunnitelma alusta lähtien, media on ollut hyvin varovainen leikittelemästä kenelläkään, kuka uskoo siihen, mitä he kutsuvat ”Historian salaliittoteoriaksi”. He myöntävät monia muita salaliittoja 6 000 vuoden ”kirjoitetun” maailmanhistorian ajalta, mutta sanovat, etteivät he usko, että sellainen olisi meneillään nyt. Aion todistaa teille, pienet, vailla epäilyksen varjoakaan, että sellainen salaliitto on ja on ollut olemassa ja meneillään orjuuttamaan teidät ja tuhoamaan Jumalallisen sivilisaation kaikkialla maapallollanne.

Tämä suunnitelma on jäänyt yleisesti ottaen tuntemattomaksi suurimmalle osalle ihmisiänne, ja ihmiset puhuvat siitä, heillä on taipumus kohdata pahempaa kuin halveksuntaa, ylenkatsetta ja hyvin usein jopa vihaa ja kauhistuttavaa väkivaltaa. Ei voi olla epäilystäkään siitä, että meidät leimataan ”antisemiiteiksi”, mutta se alkaa olemaan varsin passé, joten tarkistakaa ”määritelmänne”. En voi auttaa, jos nämä, jotka ovat laittaneet tämän asian alulle, kutsuvat itseään nyt ”juutalaisiksi”, ja olen hyvin pahoillani, todellakin, juudealaisten puolesta, jotka ovat sallineet tuon tapahtua. Syyt, miksi tätä juonta ei yleisesti ottaen tunnisteta, ovat että koska juonittelijoilla on täysin kontrolli maan mediasta. He kontrolloivat sanomalehtiä, aikakauslehtiä, radiota, TV:ta ja elokuvaliikkeitä (mitä tahansa, mikä voisi edistää heidän ideoitaan ja hiljentää omanne). Tämä on todistettu ja ”he” ovat varsin egoistisia ja ylpeitä saavuttaessaan tämän teitä – kansaa – vastaan. Se ei ole enää salaisuus – he kerskuvat asiasta jatkuvasti, ja te VIELÄKIN olette liimattuina heidän esityksiinsä kuin riippuvaiset myrkylliselle huumeelle.

Viime vuosikymmeninä televisio ja elokuvat ovat olleet tämän ”aivopesun” eturintama. Kansainväliset juutalaiset intressit kontrolloivat näitä melkein täysin. Tätä kontrollia on liioiteltu ja käytetty väärin niin paljon, että se on vaikuttanut poliittisiin ja uskonnollisiin johtajiinne sekä myös suurimpiin opettajiin ja siihen pisteeseen, missä uskovat, että heillä on oikeus kertoa ihmisille se, mitä he haluavat ihmisten kuulla ja sen sijaan, että mikä on totuus.

Valtiolliset johtajanne mainostavat, että he ovat vastaanottaneet tämän vallan ”hallitusvirkojen” mukana, vaikkakin perustuslaillinen tasavaltanne oli asetettu olemaan ”kansan palvelija, ei sen herra”. Tänään johtajianne, jotka ovat näennäisesti vallassa, kontrolloivat varjohahmot, jotka vaanivat taustalla, tulevat aina avoimemmiksi ja avoimemmiksi, vetävät hallituksen naruista ja ei väliä, mikä poliittinen puolue ”on vallassa”. Tämän takia ette näe juurikaan muutoksia taloudessa tai ulkopolitiikassa, kun hallitus vaihtuu. Mutta tällä viimeisimmällä muutoksella George Bushiin olette menneet naimisiin nukkemestareiden ison liigan kanssa. Teillä ei ole ollut ”amerikkalaista hallitusta Washingtonissa” vuosisadan kolmella neljänneksellä – ja silloinkaan siitä ei voinut puhua manipuloimattomana. Vierasperäiset kansainväliset siionistipankkiirit ovat tartuttaneet teidät ja tyrkkineet teitä ympäriinsä ja jotka kontrolloivat nyt koko talouttanne ja täten maata.

Hallitsevan eliitin idea on muuttaa niin paljon teidän, hyvien patrioottisten amerikkalaisten, ajattelua, jotta te voisitte rauhanomaisesti yhdistyä kolmannen maailman valtioiden ja kommunistivaltioiden kanssa.

Korean sodan aikana, v. 1950–53 (ja varmastikin teidän hyvien täytyy ymmärtää, että teillä on edelleen armeijan henkilöstöä Koreassa ja amerikkalaisia sotavankeja Venäjällä), kun asevoimanne tulivat YK:n kontrollin alaisuuteen ensimmäistä kertaa, te näitte poikanne tulevan murhatuiksi kymmenissä tuhansissa, sodassa, jota johtajanne eivät koskaan aikoneet voittaa, kun kansallinen vaurautenne kulki kansainvälisten gangstereiden taskuihin, jotka olivat täysin vastuussa siitä. Tämä kaikki oli osa suunnitelmaa heikentää ja jakaa Amerikkaa. Te näitte sen kammottavan lopputuloksen Vietnamissa. MOLEMMAT näistä ”ei voittoa – ei suunnitelmaa voittaa” -sodista olivat osa maailmanlaajuista salaliittoa, joka on jo tuhonnut suuren osan maailmastanne. Jokaisessa tapauksessa, vaikkakin amerikkalaiset ovat aivopesty uskomaan, että hallituksenne oli kommunismin vastainen, ne olivat teidän verodollarinne ja apunne, joka piti tämän ihmisen vihollisen elossa ja hyvinvoivana ja tappamassa TEITÄ. ”Kommunismi” on vain kätevä ”sana” – älkää jääkö siihen kiinni, sillä se ei tarkoita mitään – se vaihtuu johonkin, kuten uusi maailmanjärjestys tai jokin muu merkityksetön nimike.

On olennaisen tärkeää teille äideille ja isille, joiden rakkaat kuolivat noissa sodissa, tietää totuus tästä petoksesta, sillä se vain jatkuu ja jatkuu ja vain pahenee kaikkialla planeetallanne. Te Amerikassa näette sen, mitä ON paikoissa, kuten Panama, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka ja Saudien aavikko – mutta te ette kuule paljoa Etelä-Afrikasta kuin mikä se todella on tai muista paikoista, kuten Kiina, josta saatte vääristyneen kuvan, jota itse asiassa ei voitaisi haudata kokonsa takia – ja Saatanan täytyy aina pitää yllään veren tahrimaa vihjettä pelaajista, jotka ovat tosiasiassa mukana, esim. Bush, Scowcroft, Kissinger jne. – eivät koskaan keskeytä ”liiketoimia” punaisen Kiinan kanssa ja ovat mielissään, kun rettelöitsijät pysyvät poissa tieltä hinnalla millä hyvänsä, mukaan lukien kuolemalla panssarivaunun alle liiskaantumalla.

On edelleen tärkeämpää teidän ymmärtää, että hallituksen pettureiden takana seisoo suhteellisen PIENI ryhmä ihmisiä, joiden AINOA TARKOITUS ELÄMÄSSÄ ON MAAILMAN ORJUUTTAMINEN JA RIKASTUTTAA NIITÄ, JOTKA JULISTAVAT ITSENSÄ OLEVAN AINOITA, JOTKA KYKENEVÄT HALLITSEMAAN MONIMUTKAISTA MAAILMAANNE.

Jotta tästä pahasta suunnitelmasta voisi saada selkeämmän kuvan, on välttämätöntä mennä ajassa takaisin Eurooppaan, sen moderniin alkuun. ”Moderni” on valittu sana, koska perustana olevaa juonta oli haudottu liian monta vuosisataa sitten tässä käsiteltäväksi, kauan ennen Jeesus Kristityksi kutsutun Opettajan aikaa, Babylonin pölyisillä kaduilla ja uumenissa.

Aion kertoa teille ihmisestä, joka toi tämän muinaisen salajuonen eloon vuonna 1776 ja kuka oli arkkitehti modernille salaliittoteorialle, jota te virheellisesti kutsutte ”kommunismiksi”. Sen jälkeen tuon teidät takaisin nykyisempiin aikoihin ja näytän teille, kuina salaliitto jäi ja kasvoi toiminnassaan. Moni teistä, jos aiempi Phoenix-materiaali ei ole teille tuttua – tulee olemaan järkyttynyt, ja ensin te kiistätte ja kieltäydytte uskomasta. Tämä on Totuus, ja faktat ovat nyt kiinni omasta kyvystänne lukea niitä ja haalia todisteita, jos vain otatte aikaa lukea ne.

Te jatkatte nimitysten käyttämistä, jotka ovat täysin vailla muuta tarkoitusta kuin on hyväksytty ja kuviteltu virheellisesti, joten me tarvitsemme lisää määritelmiä kulkiessamme eteenpäin.

Yksi nimitys, joka täytyy määritellä ennen siirtymistämme eteenpäin, on se, mitä tarkoitetaan sillä, kun viitataan sanalla ”LIBERAALI”. Websterin sanakirja määrittelee liberaalin: 1. vapaa sydämeltään; avokätinen; aulis; antelias; liberaali lahjoittaja. 2. antelias, ”liberaalina lahjoituksena”; 3. ei itsekäs, kapea tai supistunut; omaksuu toisten intressit etusijalla omien sijaan; 4. omaksuu kirjallisuutta ja tieteitä yleisesti ottaen, liberaalina opetuksena. 5. avoin; avomielinen, ”liberaalina ajatusten kommunikointina”;  6. suuri; runsas, materian liberaalina vapautuksena; 7. vapaa;  8. ei ilkeä, alhainen syntymässä tai mielessä; 9. estoton; vapaa liiasta.

Joten voitte nähdä, että tämä yleisesti käytetty sana kattaa hyvin suuren skaalan ajatuksia hyvästä despoottiseen. Mutta maailman salaliittolaiset tarrautuivat tähän sanaan ja käyttivät sitä napana, jonka avulla rakentaa toimintansa. Itsessään se kuulostaa viattomalta ja humanitaariselta (toinen pedon merkki). Mutta teidän täytyy pitää äärimmäistä varovaisuutta, sillä nimikettä ”liberaali” käytetään myös kuvaamaan jotakuta tai heidän toimintaansa, jotka ovat itse asiassa vallankumouksellisia luonteeltaan. Suurin osa maailman salaliiton agenteista tulevat niiden riveistä, jotka pitävät itseään ja kutsuvat itseään ”liberaaleiksi”.

Saatanallinen juono kontrolloida koko ihmiskuntaa käynnistettiin 1760-luvulla ILLUMINATIN organisaationimen alla. Tämän vallankumouksellisen organisaation järjesti siionisti nimeltään Adam Weishaupt, joka oli kääntynyt katolilaiseksi, josta tuli jesuiittipappi ja josta sen jälkeen tuli Rothschildin juutalaisen suvun agentti.

Rothschildien vauraus rahoitti tämän hankkeen. He myös suunnittelivat ja rahoittivat jokaisen suuren sodan ja vallankumouksen, alkaen Ranskan vallankumoukseta. He työskentelivät erilaisten ”valepukujen” ja nimien alla, mutta samaa tarkoitusta varten ja samojen ihmisten tukemana.

Dharma, lopetetaan tämä kirjoitus. Pyydän, että lähdet tästä sijainnista pois niin nopeasti kuin se kätevästi onnistuu. Muut ovat parhaimmillaankin takana, ja tarvitsen sinun lähtevän täältä hetkeksi. Tästä aiheesta on jäljellä paljon, ja me pysymme siinä, joten sallinet meille tauon.

Hatonn kuittaa, kiitoksia.


Lähde:  PHOENIX JOURNAL EXPRESS, March 1991, Volume 9, Number 12, sivut 1–4.

http://phoenixarchives.com/express/1991/0391/09-12.pdf

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1489510367