KÄÄNNÖS: HATONN: SUMERIALAINEN LUOMISKERTOMUS: ”ALUSSA JUMALA LOI…” [OSA 2]

LUOJA ATON/HATONN

 

 

6/8/92 #1 HATONN

Teidän täytyy pohtia toisiin planeettoihinne keskittyviin tutkimuksiin, joista voitte nähdä, että asiat eivät ole niin kuin oli spekuloitu olevan vain pieni hetki menneisyydessänne.

Käsitellään Mariner 9:n löydöksiä, jotka vahvistivat viisi vuotta myöhemmin laukaistujen Viking 1:n ja Viking 2:n tehtävien löydökset ja lisäsivät niihin; ne tutkivat Marsia sekä kiertoradalta että laskeutujista, jotka laskeutuivat planeetan pinnalle. Ne osoittivat sellaisia piirteitä, kuten todisteita suurten vesimäärien tekemistä useista tulvista alueella, jolle annettiin nimi Chryse Planitis; kanavia, jotka kerran sisälsivät Vallis Marinerisin virtaavia vesiä ja muodostuivat niistä; ikijään syklisistä sulamisista päiväntasaajien alueilla; veden voimasta rapautuneita ja kuluneita kiviä; todisteita veden voimasta ja todisteita varhaisemmista järvistä, lammikoista ja muista ”vesialtaista”.

Muistellaan noista luotaimien tallenteista, että vesihöyryä löydettiin ohuesta Marsin ilmakehästä; Charles A. Barth, pääasiallisin johdossa oleva tiedemies Mariner 9:n ultraviolettimittauksissa, arvioi että höyrystyminen vastasi 100 000 gallonaa vettä päivittäin. Caltechin Norman Horowitz perusteli, että ”suuria määriä vettä jossain muodossa on viime iäisyyksien ajan tullut pinnalle ja Marsin ilmakehään”, koska niin suuri määrä hiilidioksidia (90 prosenttia) vaati sitä Marsin ilmakehässä. Sen jälkeen julkaistaessa Viking-projektin tuloksia oli tultu päätelmään, että ”kauan aikaa sitten jättimäiset pikatulvat muokkasivat Marsin maiseman monissa paikoissa; Eriejärven verran vettä kaadettuna…joka huuhtoi suuria kanavia”.

Viimeinen NASA:n raportti Vikingin tehtävien jälkeen (Mars: The Viking Discoveries) tuli päätelmään, että ”Marsissa oli kerran tarpeeksi vettä muodostamaan useita metrejä syvän kerroksen koko planeetan pinnan ylle.”

Kuinka he itse asiassa tulivat ratkaisuihin yhtämielisesti? He projisoivat, että tämä oli mahdollista, koska Mars (kuten Maa) huojuu hieman pyöriessään akselillaan. Tästä tapahtumasta seuraa merkittäviä ilmastonmuutoksia joka 50 000:s vuosi. Kun planeetta oli lämpimämpi, sillä saattoi olla yhtä isoja järviä kuin Maan suuret järvet Pohjois-Amerikassa ja niin paljon kuin kolme mailia syviä. ”Tämä on melkein väistämätön päätelmä” sanoivat U.S. Geological Surveyn Michael H. Carr ja Jack McCauley vuonna 1985. ”1985”? Kuinka monta vuotta luulette olleen vuoteen 1985 asti? Pyydän, oppilaat, olkaa järkeileviä – vuonna 1985 tehtyihin päätelmiin ollaan kuin ”viimeinkin” tultu tänä päivänä, ja vieläkin nämä ovat vain ”päätelmiä” eivätkä todistettuja tosiasioita.

Mitä yritän saada perille järkeileviin mieliinne ja sanoa, on se, että ette ole voineet tietää paljoa jonkin luonnonmullistuksen jälkeen, joka aiheutti ”keskiajan” omassa avaruusaluksessanne. Nämä asiat vain tulevat nyt tietovirtaanne. Pahempaa joka tapauksessa on se, että informaatio on tällä hetkellä tasapainoitettu sitä vastaan, mikä TIEDETÄÄN muista kontrolloitujen tietojen lähteistä ja mitä on syötetty teille paloina väärää tietoa, joka on sekoitettu oikean tiedon kanssa.

Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen NASA:n yhteisten tieteellisten tutkimusten lopputulos, joka liittyy ”Marsiin laskeutumisista”, tuli päätäntöön, että joissakin Marsin syvissä kanjoneissa virtaa todennäköisesti vieläkin vettä syvyyksissä tai ainakin juuri kuivien joenuomien alapuolella. Kuinka erikoista.

Mikä oli alkanut kuivana ja autioituneena planeettana on noussut viime vuosikymmenenä planeettana, jossa kerran oli vettä runsaasti – ei vain passiivisesti seisomassa vaan virraten ja pursuten sekä muokaten planeetan piirteitä. Mars on liittynyt Venuksen ja Maan joukkoon tukemalla sumerialaisten tekstien käsitettä vedestä ”Taivaankannen alapuolella”, sisemmillä planeetoilla.

 

ASTEROIDIVYÖHYKKEEN ERIYTYMINEN?

Muinainen väite, että asteroidivyöhyke erotti Taivaankannen alapuolella olleet vedet yläpuolella olleista, vihjaa, että vettä oli olemassa kaempana sijaitsevilla taivaallisilla kehoilla. Olemme jo tehneet katselmuksen myöhempiin löydöksiin, jotka vahvistavat sumerialaiset kuvaukset Uranuksesta ja Neptunuksesta ”vetisinä”. Entäpä kaksi ulompaa taivaallista kehoa, jotka kiertävät noita kahta ulompaa planeettaa ja asteroidivyöhykettä, Saturnus ja Jupiter?

Saturnusta itseään, kaasumaista jättiläistä, jonka tilavuuden tiedemiehet ovat kuvanneet olevan yli kahdeksansataa kertaa suurempi kuin Maan, ei ole vielä läpäisty sen pinnalle asti – olettaen sillä olevan jossain sen runsaan vedyn ja heliumin ilmakehänsä alla kiinteä tai nestemäinen ydin. Mutta sen moninaisten kuiden sekä myös sen henkeäsalpaavien kehien tiedetään koostuvan, jos ei aivan kokonaan niin suurelta osin, vesijäästä ja ehkäpä jopa nestemäisestä vedestä. Tämä on se, mitä astronominne ja tieteelliset tietokoneanalyyttinne sanovat, joten varmasti voitte uskoa heitä?

He jatkavat kertomalla teille, että alussa Maasta pohjautuvat havainnot Saturnuksesta osoittivat vain seitsemää kehää; nyt avaruusluotaimista tiedetään, että on monia lisää, ohuempia renkaita ja tuhansia kiehkuroita täyttämässä seitsemän suuren kehän välejä; ne kaikki yhdessä luovat kiekon vaikutelman, joka on ”juontunut” fonografin tallenteen tavoin kehistä ja kiehkuroista. Miehittämätön avaruusalus Pioneer II osoitti vuonna 1979, että kehät ja kiehkurat koostuvat jäisestä materiaalista, joiden uskottiin siihen aikaan olevan pieniä paloja jäitä, muutama tuuma halkaisijaltaan tai pieniä kuin lumihiutaleet. Mutta mitä näkymättömistä fotonikehistä? Kuka ikinä mainitsee näitä pieniä häiriöitä?

 

LISÄÄ FOTONIVYÖHYKKEESTÄ

Mitä näistä pienistä näkymättömistä hiukkasista, jotka voivat vailla suojausta tuhota ajan myötä koko lajinne? Toistan – mitä noista ”rei’istä”, joista jo kaatuu näitä fotoniaaltoja yllenne? Hallitus valehtelee teille – liikutte fotonivyöhykkeeseen aikataulussa, ja he antavat teille pötypuhetta ”otsonirei’istä” ja hölynpölyä ”ihosyövistä”.

Voiko ihminen selviytyä sellaisesta läpimenosta? Todellakin, mikäli pidetään huolta, sillä tulette olemaan useiden ”aurinkojen” vaikutuksen alaisena. Tämän takia suosittelemme kupujen ”ryppäitä”, joita peittävät suuret ”varjo”-kuvut, jotta enimmät aktiviteetit voidaan tehdä ilman täysiaikaista altistumista näille elementeille. Todellakin, ihminen ei voi vain selviytyä vaan myös kukoistaa sellaisen valon läsnäolossa, mikäli asia käsitellään oikein. Säädön ja ”mutaation” aikajakson jälkeen ulkona asuvat kasvit ja eläimet kukoistavat kerrassaan hyvin. Te olette vaarassa, koska olette sopeutuneet luksus-sisäilmastointiin. Tämä on kuitenkin se, minkä takia profeetat kertovat teille, että eläimet ”ulkona” säätyvät varsin hyvin sen ”valo”-jakson aikana, joka sokeuttaisi ja polttaisi ihmiskehonne. Ulkona asuvat tulevat myös erittäin hyvin toimeen minimaalisella silmäsuojauksella. Tämä on tietenkin, JOS ihmisväliinpuuttujat pysyvät poissa kuvioista. Jos sytytätte radioaktiivisia vyöhykkeitä jne., teillä tulee olemaan muita ongelmia, joiden kanssa kamppailla. Jo nyt on sysäys kaupata ultraviolettisäteitä poissulkevia aurinkolaseja – miksi luulette tämän olevan näin? Ihminen voi helposti evolvoida suojelevia muutoksia, mikäli annetaan hieman ”aikaa” sen tapahtumiselle – äkkinäisyys on se, mikä tuhoaa. Kuten minkä tahansa röntgensäteen kanssa, minimaalinen suojaus tulee olemaan enemmän kuin riittävää. JOKA TAPAUKSESSA:

 

STERILISAATIO TULEE TAPAHTUMAAN

SEURAAVA MÖRKÖ: Yksi suurista syistä, miksi hallitus ei salli teille kerrottavan tulevasta fotonivyöhykkeestä, on se, että LAJIEN STERILISAATIO tulee tapahtumaan säteille altistumisen kautta niille, jotka altistuvat ilman suojausta. Tämä tulee aiheuttamaan massiivisen jälkipolvien vähentymisen välittömässä tulevassa populaation sukupolvessa. Kuinka paremmin pyyhkäistä tuleva ”seuraava sukupolvi”? Tulee yksinkertaisesti olemaan ”valitut” muutamat, jotka voivat saada lapsia.

Tämän takia Ilmestyskirjan ennustukset mainitsevat, että siitä tulee hyvin pahaa niille, jotka ovat lapsen kanssa – mutaatioita tulee olemaan runsaasti jo muotoutuvien lapsien ja vastikään tehtyjen lapsien ensimmäisessä synnytyksessä. Tulee olemaan massiivisesti spontaaneja abortteja ja epämuodostuneita syntymisiä, joista suurin osa ei selviä ja menehtyy tulevissa vaikeuksissa. Massiivinen tuho seuraa selviytyneitä mutantteja.

Edelleen, oppilaat, teistä tulee vihaisia MINUA kohtaan; luuletteko, että keksin nämä tarinat antaakseni teille ”kauhuyön elokuvissa”? Ennustukset ovat olleet edessänne planeettanne alusta alkaen.

Joka tapauksessa tämän takia ehdotan, että kun liikutte fotonivyöhykkeeseen, teillä täytyy myös olla apuneuvoja ”kantavien” karjojen, siipikarjan jne. suojelukseen. Suurin osa pärjää hyvin omillaan, mutta niistä tulee myös steriilejä, jos ne jätetään altistumaan suurelle määrällä pitkien aikajaksojen ajan, kunnes säätyminen voidaan saada aikaisiksi. Tämä tulisi olemaan välttämätöntä joka tapauksessa, sillä planeetta täyttyisi eläimistä ja ihmislaji tulisi tuhotuksi ajallaan.

 

VAHINKOA AIVOJEN TOIMINNALLE

Seuraavat MÖRÖT: Säteet tuhoavat aivojen toiminnan ilman suojausta. Jos ette voi kuvitella planeettaa täynnä kuolevia, sokeita – ja täysin hulluja ihmisiä – ehdotan, että aloitatte tekemään niin NYT. Aivan kuten tapahtuu jatkuvissa säteilyn annostuksissa, aivosolut kuolevat ja tulette varmasti menemään takaisin kuolevan ihmiskunnan planeetalle, joka voi toimia vain ”luolamies”-tasolla, jos niinkään hyvin. Tämä on yhtä suuri syy ”keskiajoille” kuin mikään planeetalle tapahtuva. Tämä on se, mikä syklisesti vähentäisi väestöä planeetalla asioiden luonnollisessa järjestyksessä. Tämä on se, miksi ihminen ”voisi” pelastaa itsensä, muttei tee niin. Hyviä uutisia? Pahoja uutisia? Ei, se vain ON uutisia. Sen ei tulisi olla ”uutisia”, sillä se on yhtä vanhaa kuin planeettanne alku.

Jatketaan siirtymällä jälleen lumihiutaleisiin. Mitä kuvattiin alunperin ”kirkkaiden jäisten hiukkasten karuselliksi”, paljastui kuitenkin tietojen avulla koostuvan jääpaloista, jotka vaihtelevat kooltaan kivijärkäleistä ”isoihin taloihin”. Näette ”kimaltelevan jään meren”, sanoivat JPL:n tiedemiehet. Jää oli jonain alkuaikana nestemäistä vettä. Muuten, nämä ovat SAMOJA tiedemiehiä, jotka testasivat Semjasen ja pleijadilaisten jättämän materiaalin Billy Meierin kanssa ja ”hukkasivat” näytteet.

Saturnuksen useilla isommilla kuilla, joihin kolme avaruusalusta katsoivat, vaikutti olevan paljon enemmän vettä ja ei vain jään muodossa. Vuonna 1979 oli raportoitu, että Saturnuksen sisempien kuiden joukko – Janus, Mimas, Enceladus, Tethys, Dione ja Rhea – näyttivät olevan ”jäisiä kehoja…koostuen suurelti jäästä”. Oli vahvistettu vuonna 1980, että nämä sisemmät kuut sekä myös uudet löydetyt pikkukuut olivat ”jääpalloja”. Enceladus, jota tutkittiin tarkemmin, osoitti, että sen sileät tasangot olivat tulos vanhojen kraatereiden täyttymisestä nestemäisellä vedellä, jota oli tihkunut ylös pinnalle ja joka oli sen jälkeen jäätynyt.

Paljastui myös, että Saturnuksen ulommat kuut olivat jään peitossa. Tähtitieteilijöitä sen tummien ja kirkkaiden osoidensa tähden askarruttaneen kuun Lapeuksen havaittiin olevan ”vesijään peitossa” kirkkailla alueilla. Voyager 2 vaikutti vahvistavan vuonna 1981, että Lapetus oli ”pääsääntöisesti jääpallo, jonka keskiosassa on jonkin verran kiveä”. Von R. Eshleman Stanfordin yliopistosta tuli lopputulokseen, että tieto osoitti Lapetuksen olevan 55 prosenttia vesijäätä, 35 prosenttia kiveä ja 10 prosenttia jäätynyttä metaania. Saturnuksen suurimmasta kuusta, Titanista – isompi kuin planeetta Merkurius – löydettiin ilmakehä ja hiilivetyrikas pinta. Mutta niiden alla on routaisen jään vaippa, ja noin kuusikymmentä mailia alempana, tämän taivaankappaleen sisäisen lämmön kasvaessa, on paksu kerros loskaista vettä. Nyt uskotaan, että syvemmällä alla on luultavasti olemassa kerros kuplivan kuumaa vettä yli 100:n mailin syvyydessä. Voyagerin data osoitti kaiken kaikkiaan, että Titan on 15 prosenttia kiveä ja 85 prosenttia vettä ja jäätä.

Onko Saturnus itsessään suurempi versio Titanista, sen suurimmasta kuusta? No, voisitte odottaa tulevia avaruuslentoja ja nähdä, mitä he tarjoavat – tai voitte kääntyä ympäri ja tutkia sumerialaisia tekstejä ja TIETÄÄ NYT. Se on teistä kiinni.

 

JUPITERILLA ON VETTÄ

Jupiter on tutkittu Pioneer 10- ja Pioneer 11 -luotaimien SEKÄ kahden Voyager-luotaimen toimesta julkisen tietonne mukaan, joka salli jakaa tämän tiedon jossain osin. Tulokset osoittivat, ettei muita eriäväisyyksiä ollut kuin Saturnukselta löydetyt. Jättiläiskaasuplaneetan havaittiin erittävän valtavia määriä säteilyä ja lämpöä sekä olevan paksun ilmakehän peittämä, joka on altis rajuille myrskyille. Silti jopa tämän läpäisemättömän kuoren havaittiin koostuvan pääasiassa vedystä, heliumista, metaanista, ammoniakista, vesihöyrystä ja luultavasti vesipisaroista, ja jossain alempana tiheän ilmakehän sisällä on nestemäistä vettä, tiedemiehet päättelivät.

Kuten Saturnuksen kanssa, Jupiterin kuut osoittautuivat olevan kiehtovampia, paljastavampia ja yllättävämpiä kuin mitä planeetta itsessään. Neljästä Galilein kuusta Io, lähimpänä Jupiteria, paljasti täysin odottamatonta vulkaanista toimintaa. Vaikkakin se, mitä tulivuoret sylkevät, on rikkipohjaista, purkautunut materiaali sisältää jonkin verran vettä. Ion pinta osoittaa runsaita tasankoja, joiden läpi kulkee kaukaloita, aivan kuin ne olisivat muotoutuneet juoksevasta vedestä. Konsensus on se, että Iolla on ”joitain sisäisiä veden lähteitä”.

Europa vaikuttaa olevan Ion kaltaisesti kivinen kappale, mutta sen jonkin verran alhaisempi tiheys antaa ymmärtää, että se voi sisältää enemmän sisäistä vettä kuin Io. Sen pinta osoittaa verisuonen kaltaisia ristikkolinjoja, jotka kielivät NASAN ryhmille matalista halkeamista routaisen jään meressä. Lähempi Europan tarkastelu Voyager 2:n toimesta paljasti kerroksen sohjoista vesijäätä halkeilleen pinnan alapuolella. Joulukuussa vuonna 1984 amerikkalaisen geofyysisen liiton kokouksessa San Franciscossa kaksi NASA:n Ames Research Centerin tiedemiestä väittivät, että Europan jääkerroksen alla voisi olla olemassa lämpimämpiä nestemäisen veden keitaita, jotka kykenisivät ylläpitämään eläviä organismeja. Voyager 2:n valokuvien jälleentutkimisen jälkeen NASA:n tiedemiehet tulivat alustavasti ratkaisuun, että avaruusalus todisti vulkaanisia veden ja ammoniakin purkauksia kuun sisustasta. Nyt on uskomus, että Europalla ”on useita maileja paksu jääkerros” jopa kolmekymmentä mailia syvän nestemäisen veden meren päällä, joka pysyy jäätymättä radioaktiivisen hajoamisen ja vuorovesivoimien kitkan ansiosta. Voi hyvänen aika. No, olkaa iloisia, että Hatonn esittää tämän informaation Soltecin (vanhempi geofyysinen asiantuntija) sijasta, joka istuu oikean kyynärpääni puolella ja saa melkein verenvuodon. Ei se mitään, oppilaat, teidän täytyy kuulla idioottimainen lörpötys ja spekulaatio, jotta voitte paremmin arvostaa TOTUUTTA.

Ganymede, Jupiterin suurin kuu, näyttää olevan kiven sekaisen vesijään peitossa, joka viittaa, että se on käynyt läpi kuujäristyksiä, jotka ovat rikkoneet sen routaisen jään kuoren. Sen on ajateltu olevan tehty melkein kokonaan vesijäästä, nestemäisen veden sisäisen meren kera lähellä sen ydintä. Neljännellä Galilein kuulla, Callistolla – kooltaan noin Merkuriuksen kokoinen – on myös jäärikas kuori; sen alla on sohjoa ja nestemäistä vettä ympäröimässä pientä ja kivistä ydintä. On arvioitu, että Callisto on yli 50 prosenttisesti vettä. Jupiterin ympäriltä löydetty kehä on myös tehty suurimmalta osin, ellei kokonaan, jääpalasista.

Moderni tiede vaikuttaa vahvistaneen muinaisen väitteen täysin: on todellakin ollut ”vesiä Taivaankannen YLÄPUOLELLA”.

 

MUITA NÄKEMÄTTÖMIÄ PLANEETTOJA

Jupiter on aurinkokunnan suurin (näkyvä) planeetta – niin suuri kuin 1 300 Maata. Se sisältää noin 90 prosenttia koko Auringon planetaarisen järjestelmän massasta. Esitän, että kun saavutte ”näkökenttään”, tulette havaitsemaan olevanne näkemättömien planeettojen ja tähtien ympäröimänä. Nämä olisivat olleet täysin huomaamattomia fotoneiden tähden, joita näkökykynne oli kykenemätön todistamaan. Kun koko järjestelmä ”kiihtyy” taajuudessa mukautuakseen näihin uusiin ”X-säteisiin”, tulette löytämään kokonaisen uusien ihmeellisten lisäysten universumin.

Kuten oli mainittu hieman aikaisemmin, sumerialaiset kutsuivat Jupiteria nimellä KI.SHAR, ”etummaisin tukevilla mailla” planetaarisista kehoista. ”Etummaisin”???

Kenen näkökulmasta se voisi olla kirjoitettu? Saturnus, vaikkakin pienempi kuin Jupiter, vie paljon suuremman tilan taivaista sen kehiensä takia, jonka ”kiekolla” on 670 000 mailin läpimitta. Sumerialaiset kutsuivat sitä nimellä AN.SHAR, ”etummainen taivaissa”. ”Etummainen”??? Kenen näkökulmasta se voisi olla kirjoitettu? Ah niin!

Ilmeisesti sumerialaiset tiesivät, mistä he puhuivat?

 

KATSOTAANPA AURINKOANNE

Kun voitte katsoa Aurinkoa paljaalla silmällä, sanotaan, että aamunkoittona tai auringonlaskussa, se vaikuttaa olevan täydellinen kiekko. Jopa silloin, kun sitä katsotaan teleskoopeilla, sillä on täydellisen pallon muoto. Silti sumerialaiset kuvailivat sen kiekkona, josta kolmikulmaiset säteet lähtevät sen pyöreältä pinnalta. Miksi?

Vuonna 1980 Coloradon yliopiston High Altitude observatorion tähtitieteilijät ottivat kuvia Auringosta erikoiskameralla auringonpimennyksen aikaan, joka tarkkailtiin Intian maassa olevassa sijainnissa. Kuvat paljastivat, että magneettisten vaikutusten takia Auringon korona antaa sille kiekon vaikutelman, jossa kolmikulmaiset säteet sinkoavat sen pinnalta – aivan kuten sumerialaiset olivat kuvailleet vuosituhat aikaisemmin.

SCIENTIFIC AMERICANIN PULMA

Kirjoittaja nimeltään ZECHARIA SITCHIN, taloustieteen/historian professori, joka syntyi Venäjällä ja kasvoi Palestiinassa, toi vuoden 1983 tammikuussa tämän sumerialaisessa ”sylinterisinetissä” olleen ”arvoituksellisen esityksen” Scientific Americanin, tähtieteilijöiden löydöksen raportoineen aikakausijulkaisun, toimittajan huomioon. Vastauksena toimittaja Dennis Flanagan kirjoitti hänelle tammikuussa 27. päivä, v. 1983:

”Kiitos tammikuun 25. päivätystä kirjeestäsi.

”Se, mitä sinulla on sanottavana, on hyvin mielenkiintoista, ja saatamme hyvinkin kyetä julkaisemaan sen.”

”Lisänä tämän kuvauksen esittämiin moniin arvoituksiin, ” hän oli kirjoittanut kirjeessään, ”etummaisin, joka on sumerialaisen tiedon lähde, on nyt heidän ilmeinen tuttavallisuutensa Auringon koronan todellisen muodon kanssa.”

Luuletteko, että tarve tunnustaa sumerialaisen tiedon lähde on se, JOKA VIELÄKIN VIIVÄSTYTTÄÄ JULKAISUA SIITÄ, MINKÄ ”SCIENTIFIC AMERICAN” ON KATSONUT ”HYVIN MIELENKIINTOISEKSI”? Mikä olisi paras arvauksenne?

Dharma, salli meidän sulkea tämä tässä, sillä kirjoitus kasvaa pitkäksi. Haluan laittaa loput muutamat osiot nauhalle tänä iltapäivänä, sillä jäämme liikaa jälkeen, jos emme tee niin. Seuraava osio menee todella mielenkiintoiseksi, joten haluaisin siivota hieman rästitöitä, jos kykenet olemaan saatavilla siihen tiettyyn tehtävään. Otamme aiheeksi ”Mooseksen kirjan sanansaattajat”, kun seuraavaksi kirjoitamme ”Taivaallisen suunnitelman” aiheesta.

Hatonn kuittaa. Siunaukset olkoon teidän yllä, jotka haluavat nähdä ja kuulla, sillä hartioillanne lepää lajin selviytyminen. Salu.

Lähde: THE PHOENIX LIBERATOR, June 16, 1992, Volume 19, Number 9.

http://www.phoenixarchives.com/liberator/1992/0692/061692.pdf

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1318866528