KÄÄNNÖS: HATONN: POLIITTINEN SIIONISMI ON SYNTYNYT

VALON LUOJA ATON/HATONN

12.11.2018

POLIITTINEN SIIONISMI ON SYNTYNYT

7.2.1991   HATONN

[Seuraava teksti on lainattu kirjasta: THE LIFE OF AN AMERICAN JEW IN RACIST MARXIST ISRAEL, kirjoittanut Jack Bernstein.  JulkaisijanaThe Noontide Press, P.O. Box 1248, Torrance CA  90505.  ISBN: 0-939482-01-0.]

POLIITTINEN SIIONISMI ON SYNTYNYT

Sveitsin Baselissa pidettiin vuonna 1897 ensimmäinen siionistikongressi. Tässä kongressissa päätettiin työskennellä juutalaisen valtion perustamisen eteen ja maan etsiminen alkoi, jolle rakentaa tämä juutalainen valtio.

Iso-Britannia tarjosi siionisteille maata Afrikassa. Tämän siionistit hylkäsivät – he halusivat Palestiinan!

Tuona aikana Palestiinaa asutti puoli miljoonaa Palestiinan arabia ja muutama palestiinalainen juutalainen, jotka ovat sukua toisilleen ja jotka ovat eläneet rauhassa ja yhdessä vuosisatojen ajan.

Eurooppalaiset aškenasijuutalaiset alkoivat muuttaa Palestiinaan, valitsemalla Palestiinan kotimaakseen. Kuten aiemmin selitettiin, suurin osa heistä oli kommunistisesti/sosialistisesti suuntautuneita, joista osa koostui radikaaleista bolševikkikommunisteista, joiden tavoite on maailman hallinta. Joten kun ajattelette juutalaisia, etenkin Israeliin liittyviä, niin pitäkää mielessä, että on olemassa suuri eroavaisuus sefardi- ja aškenasijuutalaisten välillä. He eivät ole yksi yhdistynyt kansa. He ovat jakautuneet sosiaalisesti, poliittisesti ja etenkin radikaalisesti.


Lähde: PHOENIX JOURNAL EXPRESS, February 1991, Volume 8, Number 4 & 5, sivut 5–6.

http://phoenixarchives.com/express/1991/0291/08-04-05.pdf

HTML-muoto: R. Montana.