KÄÄNNÖS: HATONN: PAHUUDEN PULMA

LUOJA ATON/HATONN

9.7.2018

 

PAHUUDEN PULMA

Luoja Aton/Hatonn

Teidän on tärkeää tietää, mitä ympärillänne tapahtuu ja lisäksi se, MIKSI pahuuden liittouman työntekijöiden täytyy työskennellä niin kovasti ”voittaakseen”.

Nuo korkeammista ulottuvuuksista olevan energiamuodot, jotka ovat ”asetettu” planeetallenne, eivät kykene siirtymään korkeamman ulottuvuuden olemassaoloon heittämättä pahuutta pois. Heitä ei yksinkertaisesti päästetä universaaleihin maailmoihin. He ovat tiheitä, matalataajuuksisia olentoja, jotka eivät kykene selviytymään korkeamman ulottuvuuden korkeataajuisilta värähtelyiltä. Toisin sanoen he ovat eristettyjä ja sidottuja kolmanteen tai alempaan ulottuvuuteen. Voi kyllä, heillä voi olla ”näkymätön” energiamuoto, mutta he eivät kykene kestämään korkean taajuuden puristusta.

Tahto on näin ollen vetää niin monta sieluenergiaa tiheyteen kuin mahdollista, saada kontrolli planeetasta poliittisesti ja taloudellisesti sekä tappaa pois ylikansoitus ja vapauttaa maat ja resurssit – toivottavasti säilyttämään riittävästi tasapainoa estääkseen napojen siirtymisen.

Varasuunnitelma, sillä he eivät odota yllä olevan suunnitelman onnistuvan, on saada valmisteltu paikka, joka on kolmannessa ulottuvuudessa suojaisa sijainti ”ratsastaa” maan siirtymän ajanjakson halki.

Teille annettiin hyvin kaunis paikka, jonka päällä toimia, kokea ja puhdistaa sielunne – suurin osa on reputtanut kurssin. Vaihtoehtoiset paikat tiheiden energioiden asettamiseksi ovat todellakin hyvin vaikeita – tiedättehän, että sielut eivät tuhoudu, ja mataa ja tiheää energiamuotoa voidaan pitää vain äärimmäisen kamalissa paikoissa. Kaikki tiheät sielut eivät ole pahoja – suurin osa on yksinkertaisesti tietämätöntä ja pitäytyvät väärissä johtajissa – lopputulos pysyy samana kummallakin tavalla…….

Teoksesta ”The Cry of the Phoenix”, Journal #11, luku 13.

Lähteet:

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J011.pdf

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/phoenix_journals_in_new_pdf/news.php?q=1453552280

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1380482173