Käännös: HATONN: OPIMMEKO ME KOSKAAN? Historian oppitunti jatkuu nimeltään: KOMMUNISMIN TAKANA – Osa 7

HATONN

17.4.2020

Opimmeko me KOSKAAN?

Historian oppitunti jatkuu nimeltään: KOMMUNISMIN TAKANA – Osa 7

7.10.1993 #1    HATONN

Jotta pitäisin teidät keskittyineinä aiheeseen, joka tulee lopullisesti olemaan yksi kahdesta JÄLJELLÄ OLEVASTA TÄRKEÄSTÄ HUOMIOSTA JUMALAN ”VIHOLLISESTA”, minun täytyy jatkaa tämänhetkisestä aihemateriaalista. Olemme kulkeneet Staliniin asti tekstissä KOMMUNISMIN TAKANA. Ja juuri siitä kohdasta jatkamme kirjoittamista.

Voitte NÄHDÄ ITSE sen, mitä on edessänne, jos te vain KATSOTTE sen sijaan, että uskotte teille sysättyjä valheita, aivan kuin se olisi seuraavan saippuaoopperan episodin katsomista iltapäivällä!

Jatketaan tässä siitä, mihin jäimme, ”Stalinin menneisyydestä”.

STALININ MENNEISYYS

Jotkut kirjoittajat ovat ehdottaneet, että Stalin itsessään on juutalainen. Tiedetyt faktat eivät tue tätä. Stalin (syntymänimi Josif Vissarionovitš Džugašvili) syntyi Gorin vuorikylässä, joka sijaitsi Georgian maakunnassa, vuonna 1879. Hänen isänsä, Besarion Džugašvili, oli maanviljelijä naapurikaupungista Didi-Lilosta. Hänen äitinsä oli Jekaterina Geladzein, jonka esi-isät olivat maatyöläisiä Gamorin kylässä.

Stalinin isästä ei tiedetä paljoakaan. Hän oli aikanaan suutari ja vaikutti työskentelevän päivätyöläisenä Adelkhanovin kenkätehtaassa. Hänen oli sanottu juovan paljon.

Stalinin äiti oli hartaan uskonnollinen nainen, joka teki pesutöitä ruokkiakseen perheensä, ja hänen tavoitteensa elämässä oli nähdä poikansa tulevan papiksi. Nuori ”Stalin” kävi peruskulua Gorissa – neljävuotisia opintoja – ja vuonna 1894 hän sai ilmaisen apurahan Tbilisin teologiseen seminaariin, joka antoi lukukausimaksun lisäksi ilmaiset vaatteet, kirjat ja ruoan. Neljä vuotta myöhemmin hänet erotettiin, jonka jälkeen hän hakeutui vallankumoukselliseen toimintaan.

Stalinin ensimmäinen vaimo oli Jekaterina Svanidze, joka synnytti hänelle yhden (Jakov) Džugašvili-pojan. Jakov oli typerys, joka työskenteli sähköasentajana ja rautatiemekaanikkona jopa sen jälkeen, kun hänen isästään tuli diktaattori.

Stalinin toinen vaimo oli Nadežda Allilujeva, joka synnytti hänelle pojan, Vasilin, ja tyttären, Svetlanan. Vasili on nyt kenraalimajuri Neuvostoliiton ilmavoimissa. [H: Muistakaa, että tämän dokumentin mukana ei seuraa informaatiota – ei edes kirjoituspäivää, joten se on ”menneen ajan muodossa” joka tapauksessa – mutta päätellen mainituista päivämääristä – voimme laskea, ettei se ole ”muinaista” historiaa. Itse asiassa suurin osa teistä vanhemmasta sukupolvesta muistaa OIKEIN HYVIN nämä henkilöhahmot.]

Svetlana Stalin oli naimisissa kaksi kertaa. Mitään ei tiedetä hänen ensimmäisestä miehestään – emme tiedä edes sitä, milloin ja missä naimisiinmeno tapahtui tai että kuka puoliso oli. Se on virallinen hallituksen salaisuus.

SVETLANA STALIN NAI KAGANOVITŠIN

Svetlanan ensimmäisen aviomiehen sekä kohtalo että identiteetti jäävät tuntemattomiksi. Mutta hänen toisesta aviomiehestä ei ole epäilystäkään; hän on Mihail Kaganovitš, politbyroon jäsenen Lazar Kaganovitšin poika, ja hän on juutalainen. [H: Juuri tässä tiedämme, että historia on vanhentunutta, sillä vastikään televisiossa on paljastettu Svetlanan tarina, ja hänen tämänhetkinen totaalisen alkoholismin tilansa on valtaosaltaan esitetty iltapäivälehdissä ja iltapäivämediaohjelmissa.] Tämä johtaa spekulointiin siitä, mikä on Lazar Kaganovitšin todellinen asema Venäjällä tänä päivänä. Hän on vähintäänkin sanottuna ainutlaatuisessa asemassa, sillä hänellä on Stalinin kanssa naimisissa oleva tytär ja Stalinin ainoan tyttären kanssa naimisissa oleva poika. Se, mihin Stalinin valta loppuu ja mistä Kaganovitšin valta alkaa, on vaikea määritellä.

KAGANOVITŠ

Yksi kaikkein yleisimmistä argumenteista, joita käytetään kumoamaan Venäjän nykyhetkisen johdon juutalaisuutta, pyörii hieman kummallisesti Lazar Kaganovitšin ympärillä. Propagandistit tykkäävät osoittaa hänen olevan ”ainoa politbyroon juutalainen jäsen”, ja ehdotus on, että koska politbyroo sisältää vain yhden juutalaisen, se ei selvästikään ole juutalaisten kontrollima. [H: On tärkeää huomata, että melkein kaikki todella syvällä olevasta informaatiosta tuli ulkomaalaisilta lehdistöiltä, muualta kuin Yhdysvalloista, koska jopa näitä lausuntoja, kuten keneenkään viittaaminen ”juutalaisena”, pidettiin jo ”antisemiittisinä” ja kiellettyinä juutalaisten kontrolloimassa amerikkalaisessa mediassa ja lehdistössä.] Mutta tämä väite ei kestä päivänvaloa; se täysin sivuuttaa tosiasian, että sekä hallituksen päämiehellä Stalinilla että hallituksen varapäämiehellä Molotovilla on juutalaiset VAIMOT. [H: Näettekö, miten hienovaraista on informaation kontrollointi?] Ja se kätevästi jättää huomioimatta tosiasian, että ainoa juutalainen, Kaganovitš, liittyy tuplaten Staliniin AVIOLIITON kautta. Kaganovitš ei ole vain yksi politbyroon jäsenistä – hän on Stalinin lanko ja johtava neuvonantaja ja ongelmien ratkaisija tälle. Stalin-Molotov-Kaganovitš-yhdistelmä, joka hallitsee Venäjää tänään, on aivan yhtä kiinteästi juutalainen, kuin mitä oli alkuperäinen Lenin-Zinovjev-Kamenev-Trotski-hallitus. [H: Ah, mutta nyt meillä on jo vihje liittyen tämän kirjoituksen päiväykseen. On olemassa ”päiväys”, joka mainitaan hieman vuoden 1951 heinäkuun jälkeen, joten on turvallista olettaa, että alkuperäiset dokumentit koottiin ja asitettiin vuoden 1951 heinäkuun JÄLKEEN – joka on edelleen MONEN TEISTÄ LUKIJOISTA elinkaaren sisällä. Teidän täytyy ymmärtää, miksi tämä on tärkeää; vaatii vain kaksi sukupolvea ja kolmanteen – MUUTTAA TÄYSIN HISTORIAN ESITYSTAPA JA SUORITTAA SIVILISAATION TÄYSI AIVOPESUKAAPPAUS! TE OLETTE SIINÄ!]

RAUTAESIRIPUN DIKTAATTORIT

Kommunistisissa satelliittivaltioissa, kuten Venäjällä, juutalaiset ovat käytännössä jokaisessa vallan avainasemassa. Ehkäpä tästä ei voi löytää parempaa todistetta kuin John Guntherin kirjasta BEHIND THE IRON CURTAIN.  Gunther, kaikkein inhottavimman laatuinen juutalaisia rakastava ”liberaali”, paljastaa, että Puolalla, Unkarilla, Romanialla ja Tšekkoslovakialla on juutalaiset diktaattorit. Tämä näkyy otteesta hänen kirjastaan, ”10. Juutalaisilla on hyvin merkittävä rooli useissa hallituksissa. Me kuljemme tässä erittäin herkällä maalla. Kolme Unkaria pyörittävää ”muskoviittia” ovat juutalaisia, Puolaa dominoivat miehet ovat juutalaisia, kommunistisen puolueen pääsihteeri Tšekkoslovakiassa on juutalainen, Romanian Ana Pauker on juutalaisnainen. Tämä tuo esiin vakavan huomion, että juutalaisia kohtaan saatetaan epäoikeudenmukaisesti kohdistaa syytöksiä – tietämättömien toimesta – murhan tähden….”

Joka tapauksessa Gunther tarmokkaasti kiistää kommunismin olevan juutalaista. Tämä tulee sellaiselta, joka on täysin juutalaismielinen Ja Unkarista: kolme ”muskoviittia”, jotka Gunther (yläpuolella) mainitsi, ovat juutalaisia, Matyas Rakosi (Rosencranz), Erno Gero (Singer) ja Zoltan Vas. Unkari nautti ainutlaatuista etuoikeutta kulkea kahden verisen kommunistidiktatuurin läpi, joista kumpikin oli juutalaisten johtama. Ensimmäinen oli Bela Kunin. Kun Kunin hallinto kaatui vuonna 1919, sadat hänen juutalaisista maanmiehistään pakenivat hänen kanssaan Venäjälle, ja näiden joukossa olivat Matyas Rakosi ja Erno Gero.

Vuonna 1945, kun kommunistit ottivat maan haltuunsa, Matyas Rakosi nimitettiin Unkarin ylimmäiseksi diktaattoriksi, ja Erno Gero ja Zoltan Vas olivat sijoilla kaksi ja kolme.

Rakosi on Stalinin tuttu, tunsi Leninin henkilökohtaisesti ja oli sosiaalisen tuotannon komissaari Bela Kunin alaisuudessa. Hän on tyypillinen jäsen juutalaisessa byrokratiassa, joka kontrolloi kansainvälistä kommunismia.

Vaikkakin jokainen ulkomainen kirjeenvaihtaja ja jokainen uutispalvelu tuntee näiden ”rautaesiripun” diktaattoreiden henkilöllisyyden, heitä harvoin mainitaan lehdistössä ja heitä ei koskaan TUNNISTETA JUUTALAISIKSI. Ketä tahansa toimittajaa, joka uskaltaisi tunnistaa kommunistisen johtajuuden juutalaisena, uhattaisiin välittömästi mainosten puuttumisella ja syytettäisiin ”kiihkoilusta” ja ”antisemitismistä”. [H: Saako kukaan ”aavistusta” siitä, mitä tässä saattaisi olla nyt meneillään? KUKA ON TÄMÄ JELTSIN? KUKA KONTROLLOI MEDIAA JA LEHDISTÖÄ TAI YHDYSVALTOJA? MAAILMAA? EI NÄYTÄ LIIAN HYVÄLTÄ, VAI MITÄ? MIKSI? KOSKA TEILLE ”KERROTAAN” JUURI NIIN KUIN TEILLE ON TARKOITUS KERTOA, HÄMMENTÄMÄÄN JA INFORMOIMAAN TÄYSIN VÄÄRIN TEITÄ – IHMISIÄ! OLETTE NIIN KIIREISIÄ VÄITTELYISSÄNNE ABORTEISTA JA ”PYSSYJEN PIILOTTAMISESTA” KAIKILTA PAITSI RIKOLLISILTA – JOTTA KAIKKIAAN TÄRKEÄT ASIAT MENISIVÄT OHITSE – TEIDÄN JA KANSAKUNTIENNE ELÄMÄT.]

Puola: Puola on jakanut Unkarin traagisen kohtalon. ”Puolaa johtavat miehet” (Gunther) ovat juutalaisia, Minc, Skryeszewski, Modzelewski ja Berman. Kolmella ensimmäisellä on hallitusasema, kun taas Jacob Bermanin virallinen asema on alivaltiosihteeri – vähäinen virka. Silti se on tämä Jacob Berman, joka on Puolan kiistaton pomo.

Berman, Varsovan gheton tuotos, on elänyt Venäjällä ja oli nimitetty Puolan diktaattoriksi, kun Venäjän armeija valtasi maan. Hän suosii työskentelyä kulissien takana niin paljon kuin mahdollista – väline, jota käytetään säännöllisesti piilottamaan kommunismin juutalaisuus. Puolan juutalainen byrokratia on ehkäpä suurin yhdestäkään Venäjän ulkopuolella olevasta rautaesirippumaasta. Vaikkakin juutalaiset koostavat vähemmän kuin 3 %:a rautaesiripun takana olevasta kokonaisväkiluvusta, he ovat käytännössä jokaisessa valta-asemassa. Näiden tosiasioiden tulisi vakuuttaa jopa kaikkein epäröivimmät, että kommunismin takana seisoo kansainvälinen JUUTALAINEN. JUUTALAISET JA KOMMUNISTIT EIVÄT KOSKAAN VIITSI KIISTÄÄ TÄTÄ, MUTTA HE HYÖKKÄÄVÄT SÄÄLIMÄTTÖMÄSTI NIIDEN KIMPPUUN, JOTKA PALJASTAVAT TOTUUDEN.

Romania: Anna Pauker, joka tunnetaan hyvin Romanian pomona, on niin ilmeisen juutalainen ja niin hyvin tunnistettu sellaisena, että dokumentaatio on tarpeetonta.

Anna syntyi Bukarestissa ortodoksijuutalaisille vanhemmille. Hänen isänsä (joka oli kosher-teurastaja) ja veljensä asuvat nyt Israelissa. Anna tienasi elantonsa jonkin aikaa opettamalla hepreaa ja hetken aikaa hän asui Yhdysvalloissa. Täällä aviomies tunnistettiin ”trotskilaiseksi” ja teloitettiin yhdessä Stalinin puhdistuksista. Tänä päivänä Anna Pauker on yksi voimakkaimmista hahmoista kommunistimaailmassa.

Jugoslavia: ainoa rautaesiripun takana oleva diktaattori, joka ei ole juutalainen, on Jugoslavian Tito, joka itse asiassa todennäköisesti selittää hänen kapinansa Kremliä vastaan. Mutta Titoa oli ohjannut juutalainen, Mosa Pijade. John Gunther sanoo Pijadesta: ”Hän on Titon ohjaaja… mikä ideologinen rakenne Titolla saattaakaan olla, sen hän on saanut tältä juonikkaalta vanhalta mieheltä.”

[H: Vihollisillemme ja henkilökohtaisille hyökkääjillemme, jotka syyttävät meitä siitä, ettemme anna varmistavia tunnustuksia ja informaatiota: BEHIND THE IRON CURTAIN, tekijänä John Gunther, Harper Brothers, New York. JA teille, jotka vieläkin kiusaavat ja leimaavat ja eivät huomaa kirjoituksemme ydintä – LUULETTEKO OIKEASTI, ETTÄ YKSI PIENI NAINEN, DORIS EKKER, HALUAA TUNNUSTUSTA TÄSTÄ KAIKESTA VIHELIÄISESTÄ INFORMAATION SYÖTTÄMISESTÄ? TÄMÄ INFORMAATIO ON ”KUOLEMANTUOMIO”-MATERIAALIA. LUULETTEKO OIKEASTI, ETTÄ HÄN HALUAA KERÄTÄ TÄYDEN VASTUUN? EI – JA NE, JOTKA AHKEROIVAT HÄNTÄ VASTAAN HÄNEN TUOMASTAAN INFORMAATIOSTA, TIETÄVÄT PAREMMIN! SE ON YKSINKERTAISESTI KEINO, TOIVOTTAVASTI, PYSÄYTTÄÄ TOTUUS VIRTAAMASTA. JA NIILLE, JOTKA HYPPÄÄVÄT ”HAKATKAA DHARMA KUOLIAAKSI -VILLITYKSEEN” – TE NÄYTÄTTE OMAT PETOLLISET KORTTINNE TUOTTAMALLA EI-, EPÄ- JA MIS- JA DISINFORMAATIOTA! TE, KETKÄ OLETTE OMISSA PIMEISSÄ PIIREISSÄNNE JA JATKATTE TÄTÄ PYRKIMYSTÄ – TULETTE KOHTAAMAAN OMANNE, JOTKA OVAT OMISTAUTUNEET NYT PITÄMÄÄN HÄNET ELOSSA JA TERVEENÄ. TEKONNE OSOITTAVAT, ETTÄ TE ETTE OLE VAIN VÄLINPITÄMÄTTÖMIÄ ”OIKEASTA”, VAAN TE TASAVERTAISEN KEHNOSTI PALVELETTE ”PIMEYTTÄ”. ”OIKEAMIELISET” VOIVAT ANTAA ANTEEKSI TYPERYYDEN – ”PIMEÄ” EI, YSTÄVÄPARAT!]

Tsekkoslovakia: Tsekkoslovakiassa olevan kommunistipuolueen pääsihteeri, jonka John Gunther tunnisti juutalaisdiktaattorina, on Rudolf Slánský. Hänet asetettiin asioiden johtoon, kun kommunistit ottivat vallan, kuten muiden satelliittivaltioiden diktaattorien kohdalla. Puolue on sattumoisin puhdistanut Slánskýn, joka on tämän kirjoittamishetkellä pidätettynä.

Seuraava ote on otettu sivulta 10, QUICK-lehden joulukuun 10. päivän numerosta. ”Tsekkiläinen puhdistus: Moskova, joka on hermostunut Tsekkoslovakian levottomuuksista ja tsekkiläisten työntekijöiden epäonnistumisesta tuottaa Kremlinin määräämällä tahdilla, on löytänyt syntipukin: Rudolf Slánský. Slansky, pesunkestävä Moskovan narri ja entinen Tsekkoslovakian Punainen pomo, ei ollut suosittu tsekkien keskuudessa. Hänen odotettu teloituksensa oli suunniteltu…” HUOMATKAA, että vaikkakin Slánský tunnistetaan Tsekkoslovakian ”entisenä Punaisena pomona”, HÄNTÄ EI TUNNISTETA JUUTALAISENA.

[H: Nyt tulemme osioon, jota Dharma on pelännyt tämän aiheen alusta asti. Minun tulisi vahvistaa juuri tässä ja nyt – että suurin osa Dharman ”työskentely”-elämästä oli vietetty täydessä integraatiossa juutalaisen kansan johtajien, lääkäreiden ja lakimiesten, kanssa. Hän voi samaistua kirjoittamaamme, mutta häntä ihailtiin ja kohdeltiin hyvin kaikissa tapauksissa, ja hän, kuten jokainen teistä (etenkin teistä ne, jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi), täytyy tunnistaa tämä sellaiseksi kuin mikä se on eikä sellaiseksi, mikä on tuotu teitä vastaan valtiona ja kansana. Tukisivatko hänen kanssaan työskennelleet ”vapauden” tai ”Israelin” puolta asiasta? Israelin – joka tapauksessa, ja niin he tekivät. TIETÄVÄTKÖ he, mitä on tapahtumassa? Ei, mutta olemalla aivoharjoitettu hyväksymään heidän ”petettynsä” status, jota on opetettu sukupolvien halki – he tukevat kotimaan IDEAA, valtiota, tunnustusta ja arvokasta paikkaa. Ettekö näe, kuinka nämä halut tuovat ”rodun” tai ”opin” perusvaiston valtaan? Tunnustettu ”juutalainen” on pohjimmiltaan suurenmoinen, nokkela ja hyvin ”koulutettu” tarkoitustaan varten. Tämä ei ole ”PAHA” – tämä on niin kuin SE ON! Mennä ja syyttää naapurianne siitä, mistä hän ymmärtää vielä vähemmän kuin te – on typerää ja ajattelematonta. Ampua mustaa naapurianne, koska musta lapsi ampui toista Los Angelesissa, on yhtä typerää. Jos te ette voi löytää TOTUUTTA NÄIDEN TEKOJEN TAKANA OLEVISTA syistä VAPAUTTA VASTAAN KAIKISSA MAAPALLON VALTIOISSA – te ette koskaan muuta mitään, paitsi että eskaloitte selkkauksia.]

JUUTALAISET AMERIKASSA

Juutalaiset historioitsijat jakavat juutalaisten maahanmuuton Yhdysvaltoihin kolmeen vaiheeseen: sefardinen tai espanjalainen jakso, saksalainen jakso ja venäläispuolalainen jakso.

SEFARDINEN JAKSO

Koska koloniaalinen Amerikka oli edelleen uudisraivaajamaa, siellä ei ollut melkein yhtään juutalaista ennen Amerikan vallankumousta. Vuonna 1776 oli vain muutamia sefardijuutalaisia koko maassa. Modernit juutalaishistorioitsijat ovat yrittäneet todistaa kahden juutalaisen sotamiehen olemassaolon Washingtonin armeijoissa, mutta kysymys joka tapauksessa ei ole tärkeä. Vuoteen 1830 mennessä – 50 vuotta itsenäisyyden julistuksen jälkeen ja 220 vuotta Jamestownin perustamisen jälkeen – juutalaisia oli arvioitu olevan 10 000 Yhdysvalloissa, jotka koostivat ehkäpä 1/5-osan prosentista koko väestöä. [H: Joten eikö olekin mielenkiintoista, että valtionne ”perustaneet” puolueet ja johtajat olivat melkein KAIKKI vapaamuurareita? Tämä on Illuminatin pääasiallinen siionistinen kasaarijuutalaisorganisaatio.]

SAKSALAINEN JAKSO

Tämän jakson aikana kohtalaisen tasainen puro Saksan juutalaisia tuli Yhdysvaltoihin, pääasiassa Saksasta, jotta vuoteen 1880 mennessä heidän lukumääränsä oli noin 250 000, koko väestön 50:stä miljoonasta – noin 1/2-osa 1 %:sta. [H: Valmistautukaa nyt mielenkiintoista dataa varten.]

VENÄLÄIS-PUOLALAINEN JAKSO

Suuria määriä Venäjän juutalaisia ryntäsi rannikkokaupunkeihimme tsaari Aleksanteri II:n salamurhan jälkeen; vuosien 1881 ja 1917 välillä juutalainen väestömme kasvoi 1 200 %:a – yli kolmeen miljoonaan!

Ensimmäinen maailmansota ja Venäjän vallankumous lisäsivät tähän väentulvaan. Monet juutalaiset lähtivät Puolasta, kun siitä tehtiin Versaillesin rauhansopimuksen tuloksena itsenäinen Neuvostoliitosta; toiset paketivat Venäjältä vastavallankumouksen ja sisällissodan myötä, joka raivosi vuosina 1918–1919–1920. Venäjän valkoinen armeija, liittyen bolsevismiin juutalaisena liikkeenä, osoitti hyvin vähän armoa noille juutalaisille yhteisöille, jotka heidän armoilleen jäivät. Monet juutalaiset, jotka pakenivat näitä kommunismin vastaisia armeijoita, kulkivat lopulta Yhdysvaltoihin. [H: Lukijat, sen TÄYTYY olla jo ilmeistä, että siellä oli ja on juutalaisia ja että siellä on ”kasaariSIIONISTEJA (kommunisti-sosialisti-fasisti) ”JUUTALAISIA”.]

Tämä maahanmuuton virtaus jatkui vuoteen 1924 asti, kun Johnson-Lodge-laki pysäytti sen väliaikaisesti. Joka tapauksessa, kun Rooseveltin hallitus tuli valtaan vuonna 1932, kynnyksiä madallettiin jälleen, jotta vuoden 1939 kalenterivuonna kaikista Yhdysvaltoihin päästetyistä maahanmuuttajista oli 52,3 %:a juutalaisia. Toisen maailmansodan jälkeen tämä virtaus on jatkunut niin sanotun DP-lainsäädännön alla, jonka tuloksena noin puolet maailman juutalaisväestöstä on nyt kerääntynyt tänne. Tänä päivänä viralliset juutalaislähteet arvioivat Amerikan juutalaisväestön olevan (v. 1949) 5 185 000 henkilöä. Oikea lukema on lähes taatusti korkeampi ja saattaa ylittää 7 miljoonaa. [H: Ehkäpä nyt näette, miksi Hatonn ei vedä tietoa ”tyhjästä” teille – jos odotatte ja tutkitte, voitte löytää vastauksenne, ts. ”milloin tämä kirja kirjoitettiin?” Sen täytyy olla nyt vuoden 1949 jälkeen, mutta ennen seuraavaa ”väestönlaskentaa” – joka asettaa teidät johonkin vuoden 1952 tienoille.]

NEW YORK: MAAILMAN JUUTALAISPÄÄKAUPUNKI

”Vasta saapuneet juutalaiset asettuivat suurkaupunkikeskuksiin, joista yksin New York imaisi noin puolet kaikesta juutalaisten maahanmuutosta. Mutta Itä-Euroopan juutalaisten ”ghettoutuminen” Yhdysvalloissa ei ollut vain objektiivisten voimien tulos, vaan se oli yhtä paljon tulosta maahanmuuttajan halusta säilyttää kaikki se, mitä he kykenivät vanhasta elämäntavastaan.” – Sivu 218, The Jewish People, Past and Present, Central Yiddish Culture Organization (CYCO) New York.

New Yorkin kaupunki yli kahden miljoonan juutalaisensa kera on ollut näyttämömaa Yhdysvaltojen juutalaisinvaasiolle. Täällä juutalainen maahanmuuttaja on löytänyt ghetton kaltaisen ympäristön, joka vastaa sitä, mistä hän lähti Itä-Euroopassa. Täällä hän oppii kielen ja maan tavat. Täällä hän keräsi tietämystä ja pääomaa, ennen kuin kääntyisi kohti Amerikan sisämaita. Pian hän ostaisi liiketoiminnan Los Angelesin tai Dallasin tai Chigagon pääkadulla.

Monet ”alemman luokan” juutalaiset, kykenemättöminä oppimaan kieltä tai hankkimaan pääomaa tai ollen muutoin puutteellisia menemään liiketoimintaan tai olemaan ammattilaisia, ovat asettuneet New Yorkiin tullakseen työntekijöiksi ja käsityöläisiksi. Täten löydämme Ben Goldin kommunistisen turkistyöntekijöiden liiton ja David Dubinskyn ”sosialistisen” vaatetyöntekijöiden liiton, joka koostuu melkein kokonaan juutalaisista. Kuten voisi odottaa, näin ollen New Yorkin kaupunki on ollut kasvualusta kommunismille Yhdysvalloissa.

YHDYSVALTOJEN KOMMUNISTIPUOLUE

Amerikkalainen kommunistipuolue ei ole koskaan ollut kovinkaan suuri. Vuonna 1940 sillä oli arviolta 80 000 jäsentä; sillä on ehkäpä puolet tuosta enemmän. Ensi näkemältä tämä vaikuttaisi rajaavan sen pois merkittävänä poliittisena voimana amerikkalaisessa politiikassa. Mutta ensivaikutelma voi pettää. Amerikkalainen kommunistipuolue on pieni, tarkoin valittu, kurinalainen ja fanaattinen, toisin kuin Ranskan ja Italian massavärvätyt kommunistipuolueet. Vain muutama – ehkäpä ei yksikään – sen jäsenistä on värvätty verkkariluokasta. Sen jäsenet ovat collegen professoreita ja liittojen johtajia, fyysikkoja ja hallituksen työntekijöitä, dramaturgeja ja liikejohtajia, näyttelijöitä ja lehtien toimittajia. Jotkut sen jäsenistä ovat vauraita; melkein kaikki ovat hyvin koulutettuja. Sen pääasiallinen vahvuus on sen kyky saattaa liikkeelle amerikkalaisten juutalaisten yhdistetyt voimat käyttöönsä.

MAANPETOSOIKEUDENKÄYNNIT

Vuoden 1945 alusta lähtien kommunistipuolue on ollut tekemisissä sarjassa hyvin julkisia maanpetos- ja salaliitto-oikeudenkäyntejä vailla ennakkotapauksia amerikkalaisessa historiassa. Nämä lukevat mukaansa ”Amerasian jutun”, ”Gerhart Eilserin jutun”, ”Judith Coplinin jutun”, ”Alger Hissin jutun”, ”Hollywood Tenin jutun”, ”Fuchs-Goldin atomivakoilujutun”, ”Rosenberg-Soballin jutun” ja ”Eugene Dennisin ja tuomitun yhdentoista tapauksen”.

Totta kai oli mahdotonta piilottaa täysin syytettyjen enemmistön ylivoimaista juutalaisuutta. Mutta juutalaiset propagandistit käyttivät joka ikisen keinon yrittäessään tehdä niin. Yksi juutalainen julkaisu – Look-lehti – teki jutun vakoojaoikeudenkäynneistä, joissa syytettyjä kuvailtiin vaihtelevasti ”tyypillisinä amerikkalaisina”…”Amerikassa syntyneinä”…ja ”yhtä amerikkalaisina kuin omenapiirakka”. Joten amerikkalaisen kommunistipuolueen rotuidentiteetistä ei ole enempiä epäilyksiä, olemme haalineet valokuvia ja tietoa käytännössä jokaisesta kommunistista, joka on joko osoitettu tai tuomittu kommunistisesta aktiviteetista vuodesta 1945 lähtien. Lukija voi punnita asian itse. [H: Minun täytyy jättää lehtipainohenkilöstölle näiden valokuvien kopioiden esittämiseen vaadittavan teknologian arviointi. Minusta se on tärkeää, että jos löydätte keinon tehdä niin. Kuvat puhuvat aina paljon lennokkaammin ja eläväisemmin kuin vain pelkät sanat.]  {Nähkää sivujen 15–19 kuvakollaasi.}

AMERASIAN JUTTU

Varhain vuonna 1945 FBI pidätti kuusi henkilöä, joista kolme tunnetaan juutalaisiksi, 1 700:n erittäin salaisen dokumentin varastamisesta ulkoministeriön tiedostoista. Tämä oli Amerasian juttu. Pidätetyt olivat:

PHILLIP JAFFE, venäläinen juutalainen, joka tuli Yhdysvaltoihin vuonna 1905. Hän oli Ameresia-lehden ja entisen kommunistisen lehden, Labor Defensen, toimittaja. Hänet tuomittiin ja sai sakot.

ANDREW ROTH, Brooklynissä syntynyt juutalainen, jolla oli luutnantin nimitys laivaston tiedustelussa.

MARK GAYN, kirjoittaja, joka syntyi Mantsuriassa venäläisjuutalaisille vanhemmille. Hänen juutalainen nimensä on Julius Ginsberg.

JOHN STEWART SERVICE, korkea-arvoinen ulkoministeriön viranomainen, joka antoi Jaffelle suuren osan varastetusta materiaalista. Hänen uskotaan olevan gentiili.

PIDÄTETTYNÄ MYÖS olivat Emmanuel Larsen ja Kate Mitchell, kansallisuus tuntematon.

Vain kaksi noista pidätetyistä vietiin oikeuteen, vaikkain oikeusministeriön juttua pidettiin ilmatiiviinä. [H: Joka on epäilemättä SYY, miksi heitä ei tuotu oikeuteen.] Ringin johtajan, Phillip Jaffen, oikeudenkäynti oli yksi kummallisimmista. Myöhään perjantain iltapäivänä hänet vietiin oikeussaliin ilman edeltävää ilmoitusta tai julkisuutta, ja ennen kuin kukaan tiesi, mitä oli tekeillä, hän myönsi syyllisyytensä ja hänet tuomittiin ja sakotettiin. Maksamalla verrattain merkityksettömän summan 1 500,00 dollaria hänet päästettiin kaikesta vaarasta tulla syytetyksi tulevaisuudessa.

John Stewart Serviceä ei syytetty eikä häntä erotettu hänen korkeasta ulkoministeriön virka-asemastaan. Ulkoministeriö, huolimatta jatkuvasta Wisconsinin senaattori McCarthyn yllyttämisestä, kieltäytyi hyväksymästä häntä vastaan olleita todisteita. Neljä kertaa hänet kutsuttiin ulkoministeriön ”lojaaliuslautakuntaan”, ja neljä kertaa hänet päästettiin. Tämä huolimatta FBI:n puhelintallenteista hänen ja Jaffen välisistä rahansiirroista! Vasta viidennen lojaaliuskuulemisen jälkeen päätettiin, että oli olemassa ”kohtuulliset” perusteet epäillä hänen lojaaliuttaan. Tämä tuli kuuden vuoden jälkeen alkuperäisistä pidätyksistä. Piilossa olevat kädet vetivät naruista jossain.

LAINAUKSEN LOPPU TÄLLE OSIOLLE; TULEE JATKUMAAN, ALOITTAMALLA ALGER HISSIN JUTUSTA.

Kuitataan tällä erää. Kiitos ja Salu.

***

Lähde: CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, 12. lokakuuta v. 1993, Volume 3, Number 3, sivut 6–9.

http://phoenixarchives.com/contact/1993/1093/101293.pdf


A ”Chance” Conversation With Russian-Ukrainians

Toimittajan merkintä: vastaanotimme seuraavan raportin 9.10.1993 kolmannelta osapuolelta L.A.:sta ja jaamme sen lukijoidemme kanssa, koska se sopii tämän viikon CONTACTIN pääaiheeseen sopivan vastaavuuden ja vahvistuksen tähden. Raportti entisen ”työttömän” KGB-agentin ja Venäjän salaisen palvelun poliisin kohtaamisesta amerikkalaisten John Youngerin ja Bill Carrin kanssa perjantaina 8. lokakuuta v. 1993 klo 15:15 valtatie 101:n levähdyspaikalta, 32 mailia pohjoiseen San Luis Obisposta [Kalifornia]. Kaikki lainaukset ovat käännetty ukrainan venäjästä englanniksi ja sillä haitalla, ettei kyseessä ole harjoittava tulkki.

Sunnyvalesta paluun jälkeen ja vietettyään kymmenen tuntia keskustellen tarvittavista parannuksesta lakiin kiertämään pakotetut sopimuksenmukaiset kyvyttömyydet, joita 39 ihmistä on ehdottanut ja jotka ”vakuuttivat” vapauden siunaukset ITSELLEEN ja HEIDÄN jälkeläisilleen, Billy ja minä pysähdyimme paljon tarvitulle tauolle levähdyspaikalle, ja minä aloin lukea uusinta CONTACT-lehteä.

Minua vastapäätä istuva nainen huomasi sanan kasaari sivulla 11 ja aloitti kommentoinnin siitä samalla, kun puhui venäjäksi hänen ystävälleen Luisalle. Hän teki useita muita kommentteja, jotka kuuntelin ja sen jälkeen päätin yhtyä hänen keskusteluunsa hänen kielellään. Tämä aloitti hyvin ystävällisen ideoiden vaihdon; poliittisen, henkisen ja taloudellisen liittyen amerikkalaisten tiedon puutteeseen. Hän kommentoi: ”Miten amerikkalaiset voivat olla niin herkkäuskoisia uskomaan, mitä uutismedia syöttää heille liittyen tänään maailmassa tapahtuviin poliittisiin ja taloudellisiin tapahtumiin?”

Tein kommentin lumesta Moskovassa syyskuussa (sivulta 6). ”Heidän kykynsä kontrolloida säätä on ylitse käsityskykysi” hän kertoi minulle. Sitten Luisa kommentoi, ”Ukrainan kansan suunniteltu näännytys eliminoi ainakin 20–30 tuhatta yksinään tänä talvena.”

Kommenttini olivat ohjattu nyt enemmän Luisalle, koska hän oli juuri saapunut Amerikkaan Lvivin yliopistosta, Ukrainasta.

Hän kertoi minulle, että ihmiset siellä valmistautuvat selviytymään vallassa olevien tulevasta ennalta suunnitellusta kansamurhasta istuttamalla puutarhoja, varastoimalla ruokaa ja haalimalla karjaa ja mitä tahansa muuta oleellista selviytymisen kannalta.

Maisemat ovat vaihtuneet pieniin maalaismaisemiin melkein joka kylässä. Tämä suunniteltu Ukrainan ja muiden Neuvostoliitosta hajonneiden tasavaltojen kansojen massiivinen näännytys on niitä varten, jotka eivät ole kuuliaisia [tai vastustavat] kommunismille ja sen ”ylivertaisuudelle kaikkiin muihin kontrollin muotoihin nähden.”

Kenenkään ei sallita lähtevän maasta, elleivät he ole kovan linjan kommunisteja. Hän sanoi myös, että hajotetuissa tasavalloissa on lyhyen aikaa enemmän poliittisia ja uskonnollisia vapauksia kuin täällä Amerikassa.

Ukrainassa ei ole valuuttaa, vain kuponkeja. Jopa päivittäistä ravintoa varten tarvitaan korillinen kuponkeja. Noin 95 % valmistuslaitoksista toimivat minimimiehityksellä, rajoitettuna 2–3-päiväisiin työviikkoihin, raakamateriaalien ja virran puutteen takia. Sähkövirtaa on vain valikoituja päiviä varten.

Kaikki tämä on suunniteltu pitämään ihmiset lannistuneina ja täydessä pelossa ja nöyrinä. Luisan työ salaisessa poliisissa ei ole enää tarpeen, sillä tehtävä valmistella ihmiset alistumaan UUDELLE MAAILMANJÄRJESTYKSELLE on jo suoritettu.

Sitten aloin ohjata kommenttejani kysymyksien muodossa Ninalle, jotta hän ei tuntisi jäävänsä ulkopuolelle keskustelusta. Avasin kommenttini seuraavasti: ”Jos tieto ei ole salattua, haluaisitko keskustella osallisuudestasi koulussasi?

Hän vastasi, ”Me opetamme kiihdytettyä venäjänkielen kurssia kymmenen opiskelijan luokalle, 6 tuntia päivässä, 6 päivää viikossa.” Nina kommentoi, että siellä oli yli 100 opettajaa tekemässä tätä päivittäin, ja heillä oli vastaavanlainen tausta kuin hänellä.

Nina, ”entinen” KGB:n englanninkielen opettaja, opetti englantia venäläisille agenteille Venäjällä. Hänen opetuskokemuksensa oli noin 15 vuotta Venäjällä. Hän on tällä hetkellä Defense Language Instituten palkkaamana Montereyssä ja opettaa venäjää eri arvoisille amerikkalaisille sotilashenkilöille, sekä värvätyille että viranomaisille eri turvallisuusluokituksissa. Kommentti heitettiin, että värvätyillä henkilöillä oli korkeampi CIA:n turvallisuusluokitus kuin mitä viranomaisilla.

Informaatio virtasi vapaasti jokaiseen kysymykseen, sillä Nina tunsi, että kaikki amerikkalaiset olivat jo tietoisia tulevista venäläisamerikkalaisista yhteisistä yrityksistä luoda poliisivaltio tänne ”Zone 10:een”.

Ninaa ärsytti isänmaallinen paloni vapaudella ja kommentoi, ”Miksi te ukrainalaiset olette niin itsepäisiä ja härkäpäisiä taistelemaan vääjäämätöntä vastaan; maailmanherruuttamme!?” (Venäläiset vaiko kasaarit??)

Hän sanoi, ”Meillä on niin monia agenttejamme työskentelemässä isänmaallisten ryhmienne sisällä, ja käytämme heitä kiilana ihmisten välissä estämään ystävyyksistä tulemaan kestäviä ja luottamukseen pohjautuvia. Olemme kyenneet tekemään tämän pelon ja pelottelun avulla, ja se on toiminut täydellisesti jakamalla ihmisiä yhdistymästä vapauden yhteiseen aatteeseen.”

Kerroin hänelle näyttämättä ärsyyntymistäni, että vastikään pidetyssä asenäyttelyssä näin, että ammuspöytiä vietiin ulos hyvin pian sen jälkeen, kun näyttely alkoi. ”Amerikkalaiset, kuten ukrainalaiset”, kerroin hänelle, ”eivät salli maansa tulevan vallatuksi, ja he heräävät UUTEEN MAAILMAJÄRJESTYKSEEN.”

Nina sivalsi, ”Me takavarikoimme rekisteröityjä aseita kauttaaltaan Neuvostoliitosta, jotta estäisimme kansannousun. Uudet tekniikkamme, joilla paikannetaan rekisteröimättömiä tuliaseita, ovat hiottu täydellisiksi, ja ne saatetaan ottaa pian käyttöön sääntelyjoukkojenne toimesta Amerikassa.

Nina sanoi, että hän ei ollut uskollinen Amerikalle tai Venäjälle, sillä hänen asemansa oli ylitse minkään käsityksen tason. Hänellä on liikkumisen vapaus maailmassa, ja sitä ei sido mitkään kansainväliset säädökset.

Luisa liittyi mukaan sen jälkeen, kun aihe vaihtui uskontoon. ”Uskonnolliset vapaudet, joista nyt nautimme, muutetaan pian valtion pakottamaksi Yhdeksi Maailmanuskonnoksi.” Luisa kutsui heitä ”uskonnollisiksi fanaatikoiksi”. ”He janoavat Jumalan sanaa enemmän kuin yksikään ihminen koko historiassa. Ihmiset nielevät uskonnon valheen, hamuavat pelastuksen toivoa, riippumatta siitä, onko se kultillista tai raamatun uskonopillisesti järkevää. Ihmiset ottavat uskonnolliset opinnot hyvin vakavasti, joka liittyy työn puutteesta johtuvaan vapaa-aikaan.”

En paljastanut heille, että olin juuri katsonut videon Ukrainan todellisista kirkkoryhmissä, jotka luovasti kehittivät omia hymnejään tai ylistyksiä ja kiitoksia käyttämisestä heidän palveluissaan.

Raamatun tutkimusryhmät yrittävät kehittää järkevää uskonoppia pyhien kirjoitusten palasista, jotka ovat haalittu Hengen täyttäneistä ja Jumalan inspiroimista opettajista. Heidän eristetty olemassaolonsa kaiken muotoisista uskonnollis-henkisistä vapauksista ei kykenisi sammuttamaan heidän sidettään Jumalan, Luojan, kanssa.

Monet pienet ”eccleasiat” (tarkoittaa ”joukosta kutsuttua”) kerääntyvät yhteen ylistämään ja palvomaan säännöllisesti, omalla tavallaan, kun Henki liikuttaa heitä. Lapset olivat ihastuneita siitä, että he kykenivät laulamaan ylistyslauluja ja tietäen, että salaisen poliisin agentti ei veisi heidän vanhempiaan pois keskellä yötä. Salainen poliisi oli poistettu toiminnasta. Kuinka kauan tämä uskonnollinen vapaus kestää?

Jäähyväiskommenttini olivat, että moni amerikkalainen on purkamassa poliittisia ja sopimuksellisia velvoitteitaan ja kieltäytyy rahoittamasta tai syöttämästä ”Petoa”, joka on tulossa heidän ylleen. Hänen jäähyväiskommenttinsa olivat, ”Turvallista matkaa. Dasvidanja!”

***

Lähde: CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, 12.10. v. 1993, Volume 3, Number 3, sivut 33–34.

http://phoenixarchives.com/contact/1993/1093/101293.pdf


HTML-muoto: R. Montana.