Käännös: HATONN: OPETELLA KATSOMAAN, TYÖSKENTELEMÄÄN JA ODOTTAMAAN JUMALAA

HATONN

16.1.2020

Opetella katsomaan, työskentelemään ja odottamaan Jumalaa

11.10.1996 #1   HATONN

KATSOEN, TYÖSKENNELLEN JA ODOTTAEN

Osa matkaamme täällä on tietää, kuinka ja milloin katsoa, työskennellä ja ehdottomasti vaikein asia punnita: milloin ja kuinka ODOTTAA – Jumalaa.

Me yleensä teemme niin, että asennoidumme sillä tavoin, että me jotenkin kantaisimme suuren taakan sekä vastuuta että VIISAUTTA. Jos teillä on viisautta, niin teillä on oivalluskykyä ja kykyä kohdata kaikki vastuut ajallaan ja ilman, että sitä pidetään jonkinlaisena kamalana taakkana. Siitä ei tarvitse jaaritella kielellä ja huulilla – se kantaa ajattelevaista ja usein hiljaista ymmärrystä, SISIMMÄSSÄ JA VIISAUDESSA. Poliitikot jaarittelevat loputtomiin, kunnes te haluatte rajoittaa heitä – VIISAILLA ihmisillä on jotain TOTUUTTA sanottavana, kun he tekevät niin. Tämä tapahtuu, totta kai, silloin kun on olemassa jotain keskustelun arvoista, sillä keskustelun ja kommunikaation täytyy aina lukea mukaansa puhumisen niin, että jokainen ymmärtää toisen ihanteet, ideat ja motiivit. Poliitikot jaarittelevat, juoruja horistaan ja toivottavasti, kun olette saaneet ymmärryksen Totuudessa ja Viisaudessa – TE tulette KOMMUNIKOIMAAN. Lisäksi lakkaatte tuntemasta olevanne hyväksikäytettyjä, syytettyjä tai jotenkin vähäteltyjä, jos toinen ei huomaa teitä tai kurottaa ylitse ehkäpä rajoittuneen syötteenne ylitse. Jos te ette osallistu täysin, niin silloin teillä EI VOI olla riittävää tietämystä ymmärtää tai nähdä oikein missä tahansa tilanteessa – vain niissä asioissa, joihin itsenne harjoitatte. Niin moni ihminen yrittää lisätä hallintaa väliin tilanteisiin, joista HEILLÄ EI ole TIETÄMYSTÄ YHTÄÄN. Varokaa tätä ANSAA.

Jos te otatte vastuuta, sanotaan vaikka työstä, niin silloin te otatte vastuun olla JOKAISEN vaikuttavan tilanteen huipulla. Te ette voi hallita mitään sellaista, joihin teiltä puuttuu OSIA. Palapeliä ei voida tehdä valmiiksi, jos teiltä puuttuu osia. Tämä tarkoittaa, että TEILLÄ täytyy olla enemmän tietoa kuin kellään muulla yhtälössänne – ei vähemmän. Mikään ei voi toimia rutiiniomaisessa poissaolossa meneillään olevasta näytelmästä. Kuinka voitte ohjata näytelmää, jos te ette koskaan mene lähelle harjoituksia tai näyttämöä? Tämä on se, mitä tyranneiksi haluavat teeskentelevät olevansa ja tekevänsä – ohjaaja vallan istuimella eikä näyttämön reunalla, samalla kun kaiken kattavat näyttelijät ovat näyttämöllä.

Sitten pohtikaa tätä: Kun te ymmärrätte keskittyneen huomion Jumalaan ja Jumalassa – olette saavuttaneet sen, mikä sallii noiden miellettyjen taakkojen tulevan tyhjäksi, paitsi pieniä mielenkiintoisia kokemuksia, jotka eletään siinä, minkä miellätte olevan ”todellinen maailma”. Joka tapauksessa TODELLINEN MAAILMA on se, mikä on vieläkin pidemmällä ylitse näytelmän tai kokemuksen.

Miksi otan tämän aiheeksi? Koska jos te kuljette eteenpäin täysin tapojen ja kokemuksien valtaamina näytelmässä, te unohdatte näytelmän ASIAN YTIMEN ja esittämänne viestin. Jos te vain kuljette, esimerkiksi, rahaköntin perässä ja huomionne on rahassa – te unohdatte, MIKSI halusitte rahat alkujaan. Jos se on henkilökohtaista egon fyysisten nautintojen palkintoa varten – se syö teidät hengiltä. Jos tavoitteenne on parannus ”kokonaisuuden” yltäkylläisyyden kautta – silloin te olette haalineet VIISAUTTA, ja palkinto tulee olemaan aikomuksen arvoinen. Tuossa ymmärtämisessä te havaitsette olevan mahdotonta olla saavuttamatta sitä, mitä etsitään, jotta tehtävä hyvyydessä voisi tulla täytäntöön. Vaikuttaa siltä, että joidenkin täytyy luovuttaa elämisen kokemus ja toisten yksinkertaisesti osallistua fyysiseen muutokseen työskentelemällä ja näyttämällä parempi tie. On paljon helpompaa luopua fyysisestä kokemuksesta kuin pysyä keskittyneenä JUMALAAN JA HYVYYDEN TAVOITTEESEEN ja saavuttaa yltäkylläisyys putoamatta Jumalan vaunuista.

Jos on absoluuttisesti tarve olla hereillä, palveluksessa Jumalalle ja Veljille, sanotaan, että työskentelemässä vieläkin projektin parissa klo 4:00 aamuyöstä ja sen jälkeen, kun olen pyytänyt teitä olemaan nukkumassa ja työskentelemässä kanssani keskiyöhön mennessä, tämä on ilmeisesti hyväksyttävää muille, joita kontrolloi korkeampi ja kiireellisempi tarve kuin omat toiveeni. Joka tapauksessa, jos te vaaditte, että muut työskentelevät kanssanne tai että heidän täytyy aina ja jatkuvasti olla hereillä 4:00 aikaan TEIDÄN tarpeidenne vuoksi – se ei ole hyväksyttävää. On olemassa ”kompromisseja”, jotka sallivat muiden täyttävän heidän velvollisuutensa korkeammalle tarkoitukselle eikä vain lepyttämään ”pomoa” tai miellettyä ja oikuttelevaa omalaatuista luonnetta. Kun TEIDÄN hallintanne sallii muiden tarpeiden täyttämisen – olette saavuttaneet sen, mikä esittää ERINOMAISTA hallintaa. Joka tapauksessa kyseessä olevan hallinnoijan täytyy täyttää tarpeet osapuolille, jotka ovat muutoin kiinnitetty tehtävään tai työhön OLEMALLA LÄSNÄ KAIKKINA AIKOINA SIELLÄ, MISSÄ ”ASIOITA” TAPAHTUU, MENEILLÄÄN OLEVIEN JA ALATI MUUTTUVIEN KOKEMUSTEN NÄYTTÄMÖLLÄ. JOS PÄÄNÄYTTELIJÄ PUUTTUU MINKÄ TAHANSA NÄYTELMÄN NÄYTÖKSESTÄ – NÄYTELMÄÄ EI OLE TARJOLLA – VAIN MAHDOLLISUUKSIEN ILLUUSIO VAILLA TODENNÄKÖISYYTTÄ PÄÄTTYÄ OIKEIN. Voitte mahdollisesti olla fiksuin, potentiaalisesti, ja parhaiten koulutettu henkilö planeetalla, mutta jos ette käytä sitä, niin kuka välittää? Se ei tarkoita MITÄÄN! Se tarkoittaa vain, että te vaaditte itsekkäästi kutsuen muiden mukautumista, ketkä väsyvät kutsuunne tai vaatimuksiinne vastaamisesta, ja toiset kapinoivat.

SIELUN PALKINTO

Tämän takia niin pieni määrä Jumalalle työskenteleviä saavuttaa asioita! On aina olemassa tuo houkutus missä tahansa johtavassa asemassa olevalle henkilölle sanoa: ”Minä teen Jumalan työtä, mutta kautta Jumalan, minä teen sen omalla tavallani ja omalla aikataulullani.” EI, ME KETKÄ TEEMME JUMALAN TYÖTÄ, EMME KUTSU SITÄ ”TYÖKSI” TARKOITTAMALLA TOSIASIALLISTA TAAKKAA, JA ME OLEMME AINA AVOIMIA TEKEMÄÄN SITÄ ABSOLUUTTISESTI JUMALAN TAHDON MUKAAN! Me täytämme rakastavasti ja haluavasti mitkä tahansa ohjenuorat, jotka ovat hyväksyttäviä sallimaan muiden täyttävän täysin heidän oman potentiaalinsa. Kun me vaadimme, että muut yksinkertaisesti täyttäisivät omat itsekkäät tarpeemme, kun me voisimme tehdä niin ja toimisimme ”muutoin” omassa asemassamme, me epäonnistuisimme surkeasti tiennäyttäjinä. Tämä asettaa sivuun kaikki viitteet erinomaisesta kyvystä tai kyvykkyydestä. Lisäksi, jos te ette voi kantaa tätä taakkaa, jos te miellätte sen olevan taakka, niin silloin te ette kykene täyttämään TÄRKEÄMPIEN TAI ERILAISTEN TEHTÄVIEN vaatimuksia. Näennäisesti vähäisin tehtävä on usein Opettajalta henkilön mitta eikä menneen ilmaisun akateemiset hankinnat.

Mitä saan jatkuvasti, on vuodatus: ”Antakaa minun tehdä jotain” ja sitten ”No, ei sitä…” ja/tai ”…voitte luottaa minuun” ja vain havaitakseen, ”No, te aiheutitte minulle trauman, enkä tee tuota enää…” Jos te ette voi tai tahdo täyttää tuota LUPAUSTA, niin MITEN kukaan voi luottaa TEIHIN, kun matkasta tulee vaikea? Jos aiotte auttaa Dharmaa, mutta te kieltäydytte kirjoittamaan tai avustamaan sillä sekunnilla, kun kapuloita menee rattaisiin – KUINKA SE ON ”APUA”? Nuo ovat kaikkein eniten pettymyksiä aiheuttavia tilanteita – olla riippuvainen avusta ja jäädä myrskyn keskelle, koska te ette kirjoittaneet, että toisella olisi ollut kolumni lehdessä, näin esimerkkinä. Vähät siitä on usein vastaus meiltä kynäilijöiltä – olisimme voineet tehdä sen itse omalla aikataulullamme paljon helpommin kuin ”kiriä kiinni” suoran paineen alla. Te ETTE ole täällä haparoimassa elämänkokemuksenne läpi, ja kun te ymmärrätte tuon tehtävän, te näette asiat eri lailla. Jos teihin ei voi luottaa tekemään hyviä töitä ja tehtäviä – te ette tee tehtäviänne muualla!

Kuinka moni on tullut ja väittänyt sitoutumista ja ei ole vain mennyt pois, vaan vasta sen jälkeen, kun on varastanut, valehdellut ja huijannut meitä!? Jos te teette lupauksia ja sitten te muututte, te menette, te käännytte ja vahingoitatte – kuinka luottamus voitaisiin koskaan tuoda Viisauden Jumalalle TEIDÄN asemastanne? ”Mutta eikö Jumala tiedä?”, mahdatte kysyä. Kyllä, mutta veljenne eivät, ja jopa TE ette saata tietää itseänne, kunnes tilaisuus keskittyä ITSEEN iskee teihin täysin matkan varrella. Tai teillä on tarve peittää harkitsemattomia tekojanne kompastellessanne tietä pitkin ilman, että tekisitte avoimesti OIKEIN, OIKEIDEN valintojen kautta. Valheet oman määritelmänsä kautta voivat vain jatkaa ja yhdistyä VALHEISIIN. Totuus AINA yksinkertaisesti ON ja lopulta, jos te pysytte siellä tarpeeksi kauan totuudessa – tulee ULOS! Saatteko maailman tunnistamaan tuon totuuden? Kyllä! Siellä TOTUUS on JUMALA, ja JUMALA voittaa – muistatteko? Pahin ahdinko, josta voi itsensä löytää, on joka tapauksessa USKOA omia VALHEITANNE. Tämä sallii toisen ja toisen valheen kehittymiset, jotka ovat rakennettu valheellisen perustan pohjalle, kuten on esitetty liittyen mihin tahansa aiheeseen tai tekoon – ja muilla, kuten teillä, ei voi koskaan olla vakaata rakennelmaa. Jos te perustatte tekonne ja sananne TOTUUTEEN – te aloitatte vakaalla perustalla, jonka päälle voitte rakentaa ja rakentaa ja rakentaa, ja jossain vaiheessa TEIDÄN rakennelmanne on kaikki, mitä on pystyssä sen jälkeen, kun OIKEUDEN tuomio on mennyt ohitse.

Me emme keskustele tässä EPÄOIKEUDESTA JÄRJESTELMÄSSÄ, joka palkitsee valehtelijan Totuudenkantajan sijaan. Tuo on osa varsinaista pohjaa VALHEIDEN rakentamiselle, joka kaataa valtioita ja maailmoja – ja tuhoaa ihmisiä mielin määrin. Mutta te ette voi odottaa? No, jos on olemassa tarpeeksi halua tulla onnistumaan, te ette vain TULE odottamaan, vaan TE LÖYDÄTTE KEINON, JOLLA TOIMIA JA LUODA SE, JOKA ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ MATKALLANNE TUOHON ONNISTUMISEN PÄIVÄÄN. Tavoitteen täytyy joka tapauksessa olla matkan arvoinen. Sen TÄYTYY olla tahto, joka on perustettu OIKEISTA SYISTÄ. Kun tuosta OIKEASTA SYYSTÄ tulee ainoa huomio ja tavoite, te ette kykene olemaan saavuttamatta sitä. Lisäksi se ei vaikuta ”TAAKALTA”, vaan sen sijaan kokemukselta, jossa on muutama mielenkiintoinen inhottavuus matkan varrella.

Ihminen pitää vitsailusta ja leikkii mukana, ja tämä on hyväksyttävää, kunnes, totta kai, hänen vitsinsä ja leikkiminen tuottavat vastuuntunnottomilta näyttäviä tekoja. Sitten, oli osapuoli tosiasiassa suorittamassa asiaa tai oikeasti suorittamassa väärällä ja vastuuttomalla tavalla, OLETUS on aina läsnä ja tulee olemaan HYVÄKSYTTY asenne JÄRKEILLYSSÄ näkemyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien ja jokaisen teistä täytyy aina katsoa sitä, mitä näkemyksiä voidaan vastaanottaa niiden toimesta, jotka tarkkailevat tai osallistuvat jollain tapaa kanssanne. Jos esimerkiksi teillä on vieras kodissanne, joka on hyvin allerginen pinaatille – te ette syöttäisi hänelle pinaattia. Vastaavasti, jos te makaatte sängyllä huoneessa, jonka viereisessä huoneessa on sellainen vieras, joka on kaikennäköistä haureutta vastaan, ja teillä on vastakkaista tai samaa sukupuolta oleva seksuaalikumppani samassa sängyssänne – oletus on, että ”muhinointia” tapahtuu ja sen on loukkaus vierastanne kohtaan – kummin päin tahansa. Sitten, jos menette pidemmälle ja kiistätte tehneenne mitään, kun VAIKUTELMA on ilmeisen erilainen, ”meteli” on ilmeisen toisenlaista, ja sitten te kutsutte vierastanne valehtelijaksi olettaessaan sellaista käytöstä – olette hyvinkin voineet tehdä erheen. Joka tapauksessa kaikista suurin virhe on itsensä typerä puolustus, vaikkakin käytös oli vain ”jonkin asian vaikutelma”, sillä AIKOMUS OLI LÄSNÄ, JA SE ON ENERGIA ITSESSÄÄN, JOKA TOSIASIASSA NÄHDÄÄN – EI JONKINLAINEN NÄKEMÄTÖN TEKO.

Seuraavaksi teidän täytyy siirtyä ratkaisuun selkkauksessa, jossa te erehdyitte tarjoamaan vaikutelmaa vieraanne edessä, ja teidän täytyy selkeyttää hämmennys. Te ETTE ala haukkumaan sitä, joka tietää ”vieraan” pelastaaksenne oman syyllisen omatuntonne, joka nalkuttaa, koska te TIEDÄTTE, että te vähintäänkin annoitte vaikutelman sopimattomasta käytöksestä. Tämän takia teille on opetettu, että himoaminen mielessä on sama asia kuin tosiasiallinen teko. Uskon sen oleman vieläkin vahingollisempaa, koska jos te ette kykene kontrolloimaan AJATUKSIANNE, niin silloin ei ole asianne opettaa muita kontrolloimaan heidän omiaan! Ydin on: ELÄKÄÄ ESIMERKKINNE MUKAAN. Ja muistakaa: ”IHMISEN” ROMAHDUS tapahtuu hänen VALLAN tarpeen ja tuon voiman väärinkäytön ja väärinkäsityksen kautta – saavutettuna seksuaalisen vastuuttomuuden kautta. Ihminen mittaa arvonsa hyvin usein vain hänen lompakkonsa ja yhden tai toisenlaisen seksuaalisen valloituksen kautta – ja mitä voimakkaammaksi hän itsensä tuntee, sitä riettaampia ovat hänen seksuaaliset väärinkäyttönsä. TODELLAKIN, JUMALA TODELLAKIN TIETÄÄ TÄSMÄLLEEN, MISSÄ JA KUINKA TESTATA IHMISTÄ!

No, aikeeni ei ollut antaa opetuksia seksuaalisuuteen liittyen tänä aamuna; se on TEIDÄN asianne, mutta se tarvitsee paljon lähitarkastelua itseltä, aikomuksista, toiveista, haluista JA VASTUUSTA KAIKKIIN VIITTEISIIN LIITTYEN.

OPETUS KORKEAMMILTA OPETTAJA-MESTAREILTA

Tarjoamme teille opetukset, kuten on esitetty sellaisten kuin ”Rainbow Mastersin” esittelyssä, mutta elävä sana usein jää huomaamatta, joko tarkoituksella tai tahattomasti, päivittäisten havaintojen elämisessä. Te ette onnistu tunnistamaan sitä, että ELÄÄKSENNE OPETUKSIANNE ON TULLA TUNTEMAAN JUMALA. Tullessanne TIETÄMÄÄN JUMALAN te VAPAUTATTE itsenne, ja voimme katsoa tuota aihetta juuri tässä ja nyt.

Antaisin kunniaa ystävällemme ”Terrylle” seuraavasta otsikosta, sillä hänen tutkimuksissaan Kuolemattomien kanssa yli seitsemän vuoden aikana hänen Maan elämäänsä hän sai joitain oivalluksia ylitse sen, mitä tavalliselle ihmiselle tarjotaan. Jokainen ihminen syntyy tämän TIETÄMISEN kanssa, mutta tietämys korvaantuu HARJOITTAMISEN myötä, ja mieli-omatunto unohtaa. Teillä täytyy olla tietokoneen tavoin ”laukaisevia” ideoita tai koodeja tuomaan muistin näyttöön tai tietoisen mielen ajatuksen tajuntaan. Jos te ette muista, mistä vapautenne ja tietämisenne tulee, te olette lukittuja rajoituksen rajoihin.

TUNTEMALLA JUMALAN TE VAPAUTATTE ITSENNE

[H: Koska Kristityn olennon hyväksytty tunnistusmuoto on Jeesus, me käytämme tuota nimeä. Joka tapauksessa muinaiset ja korkeammat energiat tunnistavat tämän olennon Sanandana ja jonon jatkona Jumala, Aton jne. Tämä on yksinkertaisesti selvennystä varten teille ”kysyville mielille”, joille täytyy olla jokainen yksityiskohta toistettuna, koska te ajattelette ”jonkun muun” tarvitsevan tietää, mitä me ajattelemme.]

”Kun Jeesus puhui ihmisille seuraavat sanat, ’Te kaikki tulkaa luokseni; te olette väsyneitä ja teillä on raskas taakka, ja minä annan teille lepoa…'” Nämä sanat Raamatusta eivät ole todellisia sanoja, joita hän tosiasiassa puhui. Näiden sanojen todellinen lausunto kuului: ”Tulkaa mielenne keskitettynä ja keskittyneenä minuun.” Toisin sanoen Jumala/ihminen, MINÄ OLEN antaa teille levon. Kun te lepäätte MINÄ OLEN sisällä, te muututte taakan Ihmispojasta todelliseksi Jumalaksi, joka lepää rauhassa. Tätä varten te ette enää kanna ’taakkaa’. Isä Jumala on Ihmisen voima ajatella oikein ja suoraan missä tahansa olosuhteissa. Ihminen, joka ajattelee olevansa jokin kehno matonen tomussa, ei ole Jumalan tietoisuudessa. Tämä on vain ihmisen ilmaisua ”madon tietoisuudessa” vailla todellisuutta siitä, mitä hän tekee tai ajattelee. Tämä on ihminen hänen matalammassa mielen voimassa, jossa ihminen on rajoittunut ja hyvin ankeassa tilanteessa itsensä tietoisuudessa. Näin ollen IHMISESTÄ tulee mielletty ”tila” ja on ihminen, jonka te näette vanhana, sairaana ja jopa kuolleena. Uskontonne itse nimitettyjen johtajiensa kera saavat teidät uskomaan, että päämääränne on alkuperänne, t.s. ”maasta maahan”. Tämä on hyvin valitettava virhe koko ihmiskunnalta. Tämä on myös se, missä taakka ja väsymys valtaavat ja tuhoavat kehon ja yksilön mielen, ja tämä aiheuttaa kuolemattoman ja rajoittamattoman ihmisen tulevan heikoksi ja rajoittuneeksi kuolleeksi ihmiseksi. Ja uskokaa minua, on olemassa enemmän käveleviä ja hengittäviä KUOLLEITA IHMISIÄ kuin voitte ajatella villeimmissä kuvitelmissanne.

”Pohditaan, että tähtäätte kohteen keskikohtaan jousella ja nuolella. Te keskitätte kaiken ajatuksenne kohteen suuntaan. Tulette havaitsemaan, ettette edes hengitä sinä aikana. Te seisotte tasapainoisena ja keskitytte edelleen koko mielellä teknisiin ”nippeleihin”, nousuun ja laskuun jne., kohti tuota keskikohtaa. Sitten kaiken tahtonne ja voimanne kera ja kun olette edelleen täydellisessä keskittymisessä, te ette itse asiassa näe muuta kuin keskimerkin kohteessa. Sen jälkeen tasapainottamalla jousen täydellä taakse vedolla te vapautatte nuolen, edelleen muuttamatta fokusta tai liikettä. Kun nuoli iskee kohdetta, ja se tulee tekemään niin harjoituksen ja keskittymisen jälkeen, te olette saavuttaneet tavoitteen. Kaava on sama, jos etsitte Jumalaa. Kun ihanteenne on Jumala suhteessa itseen, silloin te tulette havaitsemaan, että aivan kuten ihanne on Jumala – niin siitä myös tulee todellisuutta – jos te ylläpidätte keskittymisenne ja aikomuksenne.

”On myös niin, että kun rukoilette ja kommunikoitte Jumalan, Minä Olen -läsnäolon, kanssa, teidän täytyy tunnistaa taivaallinen ihanteenne, ja tuo saa juuri sen Minä Olen -läsnäolon omassa olemuksessanne tulemaan esiin kiintymyksen ihmeessä. Tällä tavoin te tuotte esiin taivaallisen HENKISEN ihmisen, JUMALAN Kristityneisyyden. Jumala on SANA, sillä sanat ovat kommunikaatiossa olevan ajatuksen ilmaisuja. JUMALA ON SANA. SANA TULEE ILMENNETYKSI fyysisen ilmaisun kautta. Kun sana on tehty ilmennetyksi lihana, teillä on myös ilmennetty Jumala, sillä muuta todeksi tulemista ei ole. TE olette ilmennetyn JUMALAN osanen – olette ”luotu”. Tässä on mysteeri, jonka suurin osa ilmentää: jos te ette salli Jumalan jatkaa ilmennettynä keskittymisenä, te siirrytte pois Jumalan luovasta voimasta. Tulette olemaan vain kykeneväisiä peukaloimaan ja näpertelemään sen kanssa, joka on jo tehty ilmennetyksi JUMALAN TOIMESTA. Totuuden ymmärrys Taivaallisessa Loputtomassa Luomakunnan Voimassa on saatavilla vain silloin, kun MIELI ymmärtää ykseytensä Luoja-Lähteen kanssa.

”Silloin siitä tulee pakollista, että maailma tai IHMINEN pysyy Jumalan Totaalisuuden VALAISTUSSA LÄSNÄOLOSSA. Ihmisen täytyy jatkuvasti ylläpitää polkua suoraan kohti kokemisen tavoitetta ja sen luomista viisaudessa, mikä on taivaallinen henkinen elämä ja joka on Jumala sisimmässä.”

(Toimittajan huomautus: Koska Dharmalla oli vaikeuksia kääntää Terryn muistiinpanoja helposti luettavaksi tekstiksi, ilmeisesti Hatonn otti sen tehtäväkseen tässä vaiheessa, seuraten edelleen Terryn materiaaleja ja ideoita, ja alkoi sanelemaan Dharmalle, kuten hän yleensä tekee muotoilun niin osoittaessa [LAINATEN:])

Ihmisen täytyy aina etsiä itsensä heijastumaa tunnustuksen peilistään, eikä hänen tule koskaan siirtyä pois täydellisyyden halusta ja tarkoituksesta sielun aikomuksena. Kukaan ei ole koskaan saavuttanut mitään, ellei se ollut haluttu tahto, tunnistettu tai sivuutettu. Tämä voi olla joko ”hyvä” tai ”paha” näkemyksessä. Jopa jos ajelehditte kokemisen ajatuksettomassa kaavassa, te päädytte ajelehtimaan tietoisuuden varsinaisiin virtoihin, joissa tietämyksenne, pelkonne ja intohimojenne taso vievät teidät pyörimään virtauksen mukana. Jäätte kiinni tuohon henkiseen keskittymiseen; tämän takia PELKO tuo teidät suoraan siihen, mitä te pelkäätte eniten. Te tulette olemaan siellä, missä ajatuksenne majailevat.

Jos käskette itseänne toimimaan Jumalana ja vaatimalla itseltänne sitä, että huomionne keskittyy täysin siihen, mikä on Jumalaista, siitä tulee osa varsinaista olemassaoloanne ja valinnat eivät ole enää vaikeita, sillä ette näe vaihtoehtoja, paitsi sen, mikä tuo teidät aina lähemmäksi Jumalan läsnäolon totaalisuutta. Te tulette yksinkertaisesti tekemään päätöksiä, jotka eivät saa teitä piiloutumaan, salaamaan tai pelkäämään havaitsemista. Tulette havaitsemaan, että lakkautatte jopa vaikutelman siitä, mikä on usein piilossa siinä toivossa, ettei Jumala tai Ihminen huomaisi.

On olemassa toinen tosiasia, jota tulisi pohtia tässä pisteessä: pohdinta siitä, mitä te yritätte PIILOTTAA muilta, mutta vielä tärkeämmin, ITSELTÄNNE. Voitte vakuuttaa itsenne siitä, että musta on valkoista, jos tahtonne on huijata itseänne – ja siinä löydetään kaikista suurin HÖLMÖ. Voitte höynäyttää kaikkia ihmisiä jonkin aikaa; te voitte höynäyttää jotain ihmisiä kaiken aikaa; te voitte höynäyttää itseänne – MUTTA TE ETTE VOI KOSKAAN HÖYNÄYTTÄÄ JUMALAA! Seuraamus tuosta tosiasiasta on se, että te ette voi höynäyttää pitkään Jumalallisia ihmisiä, sillä tiedon viisaudessa te näytätte hölmön merkin, jos te olette hölmö, ja viisaat TIETÄVÄT teidät siksi, mikä te olette – huijari, typerys tosiaankin.

Tässä samassa asiayhteydessä, siitä tulee välttämätöntä teille ilmaista Jumalaa ja antaa Jumalan astua esiin kauttanne, ulkoiseen ilmaisuun. Tässä ilmaisussa teillä on KAIKKI TARVITSEMANNE luoda se, mikä onkaan loputon tavoitteenne. Te ette tarvitse apua ulkopuolisista lähteistä, kun te tiedätte, että kaiken tietämyksen ja totuuden ymmärtämisen lähde ja henki on sisimmässänne. Vanha sanonta: ”Kun oppilas on valmis, Opettaja ilmestyy” on loistava käsitteenä, sillä Jumal-Mieli luovassa voimassaan tuottaa seuraavan Opettajan/Johtajan/Asian, joka seuraavaksi tarvitaan tavoitteen haalinnan onnistumiseen olettamassanne ”todellisuudessa”.

Mieli luo keinon ratkaista jokaisen ongelman. Joka tapauksessa on todellakin VIISASTA TIETÄÄ pyytämänne asia, ettette jäisi vaille ideaa siitä, kuinka luoda ratkaisu. Teidän täytyy myös tunnistaa tilaisuudet, sillä varsinaiset ratkaisut tulevat usein esiin täysin odottamattomilla tavoilla ja täydessä valeasussa. Jos esimerkiksi yhtiön pitäminen voisi olla se TIETTY ratkaisu tiettyyn ongelmaan, mutta teillä ei ole mielikuvaa yhtiöiden toiminnasta – TE HUKKAATTE TILAISUUDEN ERITYISELLE RATKAISULLE NIMENOMAISEEN ONGELMAANNE. Mikä liittyy omaan tehtäväämme, me olemme näennäisesti viivytettyjä, kun ryhmästä tulee INFORMOITU ja tietäväinen käytännön sovelluksessa. Tämä vaatii keskittynyttä huomiota, ei lepäilyä laakereilla ja ei odottelua viisaudelle tai rikkauksille satamaan päällenne kuin lumisade tuo jääkiteitä päidenne ylle. TEIDÄN TÄYTYY TIETÄÄ, MITÄ TE OLETTE TEKEMÄSSÄ JA KUINKA TEHDÄ SE. Tämän takia jotkut ohitetaan matkalla onnistumiseen – koska he halaisivat mieluummin puuta, että mitä onkaan lallallaa-maassa, kuin että huomioisivat tarpeet LUODA.

Olemme tulleet suoraan takaisin tämän kirjoituksen alussa olevaan aiheeseen: TEIDÄN TÄYTYY OSALLISTUA LUOKILLE, JOS ODOTATTE OPPIVANNE OPETUKSET. Te ette voi ajelehtia välttämättömien toimintojen ja tunnistamisien erityisten settien lävitse, jos te epäonnistutte vastaamaan oppimisvaatimuksiin ja sopimaan ohjelmaan, kuten on esitetty toimivassa muodossa.

Mutta edelleen, yksilöllisen sielun pahin tuhoaja on PETTÄÄ, ja silloin tarkoituksellisesti toista kohtaan tehdystä petoksesta mielletyn harmin tai erimielisyyden takia tulee kosto, ja se on VARSINAINEN tuhoaja ylitse kaikkien muiden. Petos ja petturiksi tuleminen aatteelle, valtiolle, henkilölle TAI JUMALALLE on tuomita sielu yhteen tai toisenlaiseen syöveriin. Virheet täytyy huuhdella pois ja kohdata, kun on vielä tilaisuus oikaisuun – mutta petos, jopa tiettyjen tekojen viattomuudessa, on sielun edistyksen myrkky. Ja, ihmiset, jos te ette TIEDÄ KAIKKIA TOSIASIOITA MISTÄ TAHANSA TILANTEESTA, se on petos joka tapauksessa, jos te vahingoitatte asiaan liittyviä osapuolia millään tavoin – sillä aikeenne on tosiasian välttämättömyydessä petos, jos te levitätte juorua ja/tai tietämättömiä näkemyksiänne. HUOMATKAA, että MIKSI teillä on tyypillinen taipumus uskoa VALEHTELIJAA! Kun te kerran uskotte valehtelijaa, niin olette silloin ansassa, ettekös vain? Silloin teistä tulee vieläkin pahemmin ansassa olevia, jos ette tiedä kaikkia olosuhteita ja otatte puolia ja sysäätte nuolia hyviä ja totuudenmukaisia kohtaan, kun samalla näyttelette ja teeskentelette, että te ”ette usko, että Jumala tekisi…”

Kaikkein eniten vallalla oleva ongelma pitkäaikaisten ”etsijöiden” keskuudessa on niiden tyypillinen putoaminen pois totuudesta, jotka te asetatte esimerkiksenne. Kun ”henkilö”-ihminen vastaa ihmisenä näkemyksessänne siitä, mitä ”kuuluisi olla” oman ”illuusionne” mukaan, te hyppäätte lyttyyn lyöjien kelkkaan ettekä löydä tietä kääntyä takaisin, kun havaitsette valehtelijoiden ja petkuttajien olevan tosiasiassa uudessa ohjastamassanne kelkassa. Sitten oikeutatte VÄÄRIEN osapuolten toiminnat rauhoittaaksenne omat tekonne. Seuraavaksi, virheellinen osapuoli yleensä julistaa ”vain sallivansa” ja ”on tuomitsematta”, kun te olette JO TEHNEET TÄYDEN TUOMITSEMISEN JA SALLITTE VÄÄRYYDEN VALLITA. TÄMÄ PITÄÄ TEIDÄT AIVAN YHTÄ VÄÄRÄSSÄ KUIN ALKUPERÄISET VÄÄRINTEKIJÄT. Tämän takia Mestari sanoi Jumalan nimeen: TE OLETTE JOKO KANSSANI TAI TE OLETTE MINUA VASTAAN. Ja, ystävät, on aika tehdä päätöksenne, sillä TE OLETTE JOKO KANSSANI TAI MINUA VASTAAN, sillä työssämme lakkaa olemasta keskivaihe, jossa seisoa päättämättömänä sen mukaan kuin mihin suuntaan tuuli puhaltaakaan.

Jos se väitätte, että minä, Hatonn, en ole Jumalasta, koska te ajattelette toisin – ajatelkaa uudestaan, sillä jos voitte uskoa, etten ole Jumalasta tai Kristuksen kaltainen, niin te ETTE OLE TUTKINEET ESITELMIÄNI – PISTE. KUN TE OLETTE TÄYDELLINEN, NIIN SILLOIN JA VAIN SILLOIN TE VOITTE TUOMITA EPÄTÄYDELLISYYKSIÄNI. Te tuomitsette omien epätäydellisyyksienne kautta, ja se on huono heijastus toisen sieluun nähden, erillään omastanne. Te voitte vain HEIJASTAA sitä, mikä te OLETTE! Ajatelkaa tätä, kun saarnaatte suurta ja voimakasta mielipidettä – sillä te tulette löytämään tekemänne virheet, jotka tekevät teistä todella sen HÖLMÖN, joka te olette. Olette tervetulleita yrittämään todistamaan MINUT hölmöksi – mutta lupaan teille, että pelistä tulee suutari, sillä voimme pelata hölmöydessä niin kauan, kunnes ”lehmät lentävät”. Onko se kuitenkaan arvoinen peli teille ja minulle? Emmekö voi yksinkertaisesti kunnioittaa toinen toistamme siitä, mitä me tulimme saamaan aikaan? Tulin saamaan aikaan paluun Jumaluuteen ja Totuuteen liittyen Luojaan/Luomakuntaan. Mikä on TEIDÄN tehtävänne? Mikä on tarkoituksenne? Jos te ette tiedä – kuinka odotatte saavanne sen? Etsijät, jotka etsivät ja sen jälkeen kääntyvät pois, ovat kaikkein säälittävimpiä – sillä heille ei koskaan anneta kykyä löytää – vain tunnistaa jokin päivä jälkeenpäin, että se meni heiltä ohitse. ETSIJÄT eivät halua LÖYTÄÄ TOTUUTTA – sillä heidän täytyisi luopua väärinkäsityksistään, joista he pitävät niin kovasti kiinni. Te voitte pitää kiinni siitä, mitä valitsette – mutta älkää odottako minun pelaavan hölmöä peliänne! En palkitse teitä hölmöistä väärinkäsityksistänne ja dogmistanne, joista on tullut niin voimakkaita ja tärkeitä kieroutuneelle egon asenteelle.

Kuinka voisin tässä olla väärässä? EN – KOSKA TUNNEN JUMALAN, ja jos te pelaatte sellaisia typeriä pelejä piilossa ja teeskentelette – TE ETTE TUNNE JUMALAA! Se, missä ihminen yleensä erehtyy, on olla käsittämättä hänen YKSEYTTÄÄN JUMALAN KANSSA – vaan alati viipyilevän ajatuksensa kera, jossa hän itse tietää enemmän ja olevan ENEMMÄN KUIN LUOJA. Kun olette eri mieltä Luomakunnan ja Luojan laeista, te asetatte itsenne silloin hölmön hattuun, ja teistä tulee täysi NARRI. EN sanonut, että IHMISEN TEKEMÄT lait, kuten on esitetty olevan JUMALAN LAKEJA. Sanoin, että Luomakunnan ja Luojan LAIT. Nämä kaksi EIVÄT ole sama asia, ja silti te edelleen TUOMITSETTE JUMALAN JA JUMALAN KANSAN IHMISEN TYPERIEN JA IDIOOTTIMAISTEN SÄÄNTÖJEN JA SOKEASTI OPETELTUJEN USKONOPPIEN KAUTTA. Te ette voi palvella Jumalaa maksamalla kirkollisveroja kirkolle, mille tahansa kirkolle, fyysisellä tavalla. TE VOITTE PALVELLA JUMALAA VAIN ANTAMALLA SEN, MIKÄ ON SIELU/ITSENNE JUMALALLE – EIKÄ TYPERIÄ NÄKEMYKSIÄNNE SIITÄ, MIKÄ ON LIHAA JA FYYSISTÄ JA MIKÄ JOTENKIN LEPYTTÄISI NÄKYMÄTÖNTÄ JUMALAA. Voitte todella palvella Jumalaa vain RAKKAUDEN ja TOTUUDEN heijastuksessa. Jos te valehtelette, te palvelette vain sitä, mikä on fyysinen IHMINEN ja hänen hölmöt mielikuvansa hetken hyödylle ja sen tähden.

Kun totuus on avattu eteenne ja siltikin valitsette valheen, niin silloin te olette saavuttaneet kaikista kokemuksista yhden suurimmista mielettömyyksistä – sillä olette siirtyneet tietämättömyydestä täysinäiseen typeryyteen – ja näissä kahdessa näkemyksessä on suuri eroavaisuus. Pahuus syntyy tuosta typeryydestä – tietämättömyys on vain väliaikaisen tilan huijaus, joka sallii.

Kun TE kuljette tietämättömyydestä ja väärinkäsityksestä totaaliseen aikeeseen kieltäytyä näkemästä Totuutta ja seisotte tuomitsemisenne typeryydessä – voitte odottaa SAMALLA MITALLA tulevia täysiä seuraamuksia syklisessä palautumisessa väärien näkemysten pysyvistä asenteista. Kaikki kiistäminen, väittäminen, julistaminen ja/tai valehteleminen porkkanasta ei saa sitä muuttumaan vehnänjyväksi. Vastaavasti kaikenlainen äänestäminen, toivominen, valheiden lisääminen valheisiin – ei muuta HITUSTAKAAN TOTUUDESTA. Valheet tuottavat lisää valheita, ja Totuus tuottaa vain Totuutta – ja halkaistu ei koskaan ole yhtenäinen missään tilanteessa. Voitte väittää totuutta valheesta – mutta teillä on vain toinen valhe. Kuten on O.J. Simpsonin kanssa, joka joko tappoi tai ei tappanut – ja kaikki tietämättömien osapuolten mielipiteet eivät koskaan muuta Totuuden hiventäkään siitä. ”Mielipide” EI ole ”totuus” – vaikkakin jos mielipide voi hyvinkin ilmaista totuutta. Muistakaa tämä, kun ilmaisette ”mielipiteitä”, sillä ne ovat useammin VÄÄRIÄ kuin OIKEIN. Paikkansa pitävät mielipiteet tulevat TOTUUDEN OPPIMISESTA ja tietämyksen haalimisesta – ei muuta kautta. Jos te haluatte, että ”mielipiteitänne” kunnioitetaan – niin varmistakaa, että ne pohjautuvat oikeanlaiseen tietoon ja TIETÄMISEEN – ei arvaamiseen. Kun te TUNNETTE JUMALAN, te lakkaatte ”arvaamasta” mikä on ja mikä ei ole Totuutta. Voin kunnioittaa teitä ja mielipiteitänne – se ei saa KUMPAAKAAN niistä oikeaksi.

Joka tapauksessa kun te kerran VALITSETTE elää valheissa ja väärissä käsityksissä ja ilmaisette niitä omina ”mielipiteinänne” – minulla ei ole kunnioitusta mielipiteille TAI TEITÄ KOHTAAN. Huomatkaa, että käytin nimitystä ”kunnioittaa”. Vaalin ja kunnioitan JUMALAA ylitse kaikkien muiden, ja jos te ette elä kuin Jumala tai elä Jumalan myötä, niin silloin minulla ei ole kunnioitusta tai vaalintaa teitä tai ideoitanne kohtaan. Voin kunnioittaa teitä yksittäisenä olentona ja rakastan teitä luodusta olemassaolostanne – se EI tarkoita sitä, että minun täytyy joko pitää teistä tai kunnioittaa teitä siinä, mitkä ovat valintanne tai tekonne. Minun ei tarvitse myöskään sietää niitä, jotka teeskentelevät MUUTTUVANSA jotenkin miellyttämään minua tai heidän omaa tarkoitustaan varten – ja eivät tee niin. Älkää kääntykö pois minulta tai ihmisiltäni ja älkää sen jälkeen teeskennelkö löytävänne ”totuutta” tullaksenne takaisin hyödyllisinä ja ilman, että tarvitsisi muuttaa asenteita – sillä en halua teitä tuttavieni joukkoon ja vielä vähemmän niiden joukkoon, jotka tunnen ”ystävinä”, kun olette yrittäneet aikomuksenne tai tekojenne kautta tuoda kipua ja vahinkoa niille, jotka teihin luottivat, jakoivat kanssanne ja antoivat teille käden auliisti ystävyydessä, vain tullakseen lyödyksi fyysisillä asioilla, jotka valitsette egon ilmaisun ahneudessa.

Sitten, kun käännekohta tapahtuu ja mahdollisuudet itselle vaikuttavat olevan hieman palkitsevampia palautumalla alkuperäiseen ystävyyskantaan, te tulette takaisin? Ei, enpä luule niin, rakkaat, sillä kukaan ei tule enää luottamaan teihin. Me emme tarvitse sopimuksia – meillä on SANA ja TOTUUS, ja jos se ei ole tarpeeksi, silloin kaikki lupaaminen ja valat eivät ole MINKÄÄN arvoisia. Tämän lisäksi, kun sanaa on kerran käytetty väärin, luottamus ei ole enää MAHDOLLISTA, sillä mieli ei ikinä unohda vääryyttä, vaikkakin on olemassa täysi anteeksianto. JUMALA ANTAA ANTEEKSI – HÄN EI UNOHDA! Olkoon se niin.

Hyvää huomenta ja tervehdin teitä, ketkä hyväksyvät ja oppivat sen, joka teille on tarjottu.


Lähteet:  CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, 15. lokakuuta, v. 1996, Volume 14, Number 10, sivut 19–21.

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1579184753

http://phoenixarchives.com/contact/1996/1096/101596.pdf

HTML-muoto: R. Montana.