Käännös: HATONN: MITÄ MAAILMANLAAJUISISTA ONGELMISTA?

6.3.2019

REC #1   HATONN

SUNNUNTAINA, 22. HUHTIKUUTA, V. 1990

MITÄ MAAILMANLAAJUISISTA ONGELMISTA?

Hiilidioksidin määrä on kasvanut teillä niin monista syistä, että minulla ei ole tilaa näyttää sitä tässä osiossa. Joka tapauksessa maailmanlaajuinen lämpötila teillä ei ole kasvanut, ja omien tieteilijöidenne tallenteet yli viime vuosikymmenen ajalta todistavat sen. Teillä ON tehostunutta lämpeämistä kesäaikoina monissa, monissa sijainneissa ja jäätäviä talvia. Äärimmäisyyksiin osallistuvat ilmakehä ja ilmakehän manuaalinen manipulointi. Tulette näkemään vähemmän ja vähemmän vuodenajan muutoksia ja enemmän liukumista, sanotaan vaikka talvesta kesään ja kesästä talveen jne. ”Tyypilliset” vuodenajat, kuten te kuvailisitte, vain puuttuvat.

Äärimmäisten lämpötilavaihteluiden, metsien katoamisen ja napajäidenne sulamisen jne. kanssa tulee olemaan katastrofaalisia muutoksia olosuhteisiin, kasvavien tuulinopeuksien, epäsäännöllisten sateiden ja äärimmäisten kuivuuksien ja tulvimisien kera. Suojanne ja vararuokavarastonne tulevat olemaan hyvin hyödyllisiä suojaamaan sekä luonnon voimilta että myös sodista selviytymiseen. Te siirrytte huimien äärimmäisyyksien aikaan, joihin ihminen ei ole kehittynyt tarpeeksi kestämään. Teillä täytyy olla suojauksia, kuten myös kotieläimillänne ja ruokakasveillanne, jos aiotte selviytyä muutoksen syklistä. Ettekö näe? Huolella ja valmistautumisella voitte tuottaa erilaisella ja yltäkylläisellä tavalla, ja voitte siirtyä syklin läpi varsin mukavasti – mutta se vaatii ”YHTEISÖN” toimintaa – veljeyden yhteisöä ja resursseistanne huolehtimista ja niiden huolellista käyttöä. Voimme näyttää teille tien – teidän täytyy tehdä se! Paikassanne on jo niitä, ketkä tietävät miten; heidän ei ole yksinkertaisesti annettu kasvaa, sillä kasvun ja itsenäisyyden mukana tulee vapaus, ja salaliittolaiset eivät salli sitä. Heidän täytyy sysätä teille sääntöjä ja säännöksiä, jotka rikkovat selkänne, ennen kuin voitte onnistua, jotta he säilyttäisivät kontrollin teistä.

Esimerkiksi kaikkein sopivin ja vakain rakennusaine maailmassa on kompressoitu maa, ja siltikin suunnittelutoimikunnat ympäri Kaliforniaa eivät suostu sallimaan täysin sen käyttöä, sillä se on sekä halpaa että loputtoman kestävää – täysin biohajoavaa kuin maa itsessään ja niin edelleen. Uskon teidän saavan asiasta kuvan. Kuvuissa käytettynä se kestää sekä luonnonvoimia täydellisesti että säätelee lämpötilaa kuin luola, ja sen lämpötilaa voidaan säädellä säteilevästi lämpötilan säätöä ja kokkauslaitteita varten yksinkertaisten aurinkokeinojen avulla. SE VAHINGOITTAA LIIAN MONIA LIIKETOIMINNAN KUNINKAITA. SE ON LIIAN VAIKUTTAVAA MARKKINOIDEN RIKKAILLE, JOTKA KURISTAISIVAT TEIDÄT VELALLA JA PITÄISIVÄT TEIDÄT KODITTOMINA YLLÄPITÄÄKSEEN HEIDÄN KONTROLLIAAN JA AHNEUTTAAN.

Ettekö näe, että hätäsuojiksi sopivia maanalaisia tiloja voitaisiin myös käyttää majoittamaan kodittomia ja vastavuoroisesti siten, että nämä hoitavat tiloja ja muita julkisia tiloja? Ah, siunatut, vetoan teihin NÄKEMÄÄN!

Olkoon se niin, Dharma, sillä aikeemme ei ole ylikuormittaa. Pyydän vain, että ojennettuihin käsiimme kurotettaisiin, jotta voisimme liittyä kanssanne kulkemaan lävitse tämän planeetan ja ongelmissa olevan ihmisen koettelemuksen. Jos yritätte kävellä polkua ilman totuuden Jumalaa ja jatkatte harhaanjohtajien (jopa kirkkojenne) tiellä, te ette suoriudu siitä kokonaisuudessaan. Pyydämme teitä sallimaan sanat, jotta voitte silloin pohjustaa päätöksenne esityksen, logiikan ja puhtaan järjen ansioilla. Varokaa niitä, jotka kieltäytyvät lukemasta ja kuulemasta ja pyytävät teitä tekemään samoin – he ovat orjuuttamisenne ja tuhonne tietämättömiä työkaluja – poikkeuksetta. Vain totuus voi vapauttaa teidät, ja teidän täytyy nähdä ja kuulla sitä, sillä muuta keinoa ei ole. Lisäksi se kaikki tapahtuu vapaan tahdon hyväksynnän ja kiistämisen kautta, sillä kukaan ei pakota tai tyrkytä – se on yksinkertaisesti ”tässä se on, ota minkä otat”. Salu.

Suljetaan tämä osio rakkaudessa ja armossa, sillä lopullisesti muuta ei ole.


Lähteet:  Phoenix Journal 14 – R.R.P P.* *RAPE, RAVAGE, PILLAGE AND PLUNDER OF THE PHOENIX, VOL. I , luku 8, sivut 75–76.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J014.pdf

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1551456931