KÄÄNNÖS: HATONN: MIKÄ ON SEMIITTI? – Osa 2

LUOJA ATON/HATONN

17. elokuuta v. 2013

 

Huhtikuun 13. päivä v. 1992  HATONN

[ ? ] temppeliin, joka oli jo rakennettu. Israelissa sitä kutsutaan suureksi synagoogaksi. Petran tähden tulee tapahtumaan edomiittiryntäys, joka on tänä päivänä Jordaniassa. Mutta ymmärtäkää tämä: sen vanha nimi oli Edom. Joten nyt voitte järkeillä sen ja ymmärtää, että siitä tulee kotikäynti tai kotiintulo. Mutta historiassa täytyi tapahtua vain muutama pieni muutos, jottei kukaan huomaisi, että väärät ihmiset olivat tulossa kotiin väärään paikkaan. Syy, miksi edomit tänään kutsuvat itseään sefardijuutalaisiksi, on päästä pois Herran suunnitelmasta, joka on annettu Edomille tai jonka on mielletty olevan Edomille annettu. Mooseksen kirjan kohdassa 26:34 sanotaan, että Herra tulee sotimaan Amalekin kanssa, jota kutsutaan Edomiksi, sukupolvesta sukupolveen. Ja Johannes osoittaa sen Toisessa Mooseksen kirjassa, se toistetaan kohdassa Johannes 8:33; se sanoo, että Edomia ei koskaan oltu sidottu. On olemassa vain 12 Israelin heimoa, eivätkä ne koskaan olleet vankeina Egyptissä. Neljännessä Mooseksen kirjassa, kohdassa 20:20, Amalek tai Edom tulivat vangittua Israelia vastaan Egyptinä; Israelin ensimmäinen sota. Viidennessä Mooseksen kirjassa kohdassa 2:29: ”Esaun lapset asuvat Edomissa.” Ensimmäisessä Samuelissa 30:17: ”Daavid, aamusta yöhön, surmasi amalekilaiset” tai edomiitit, ja niin edelleen ja edelleen se kulkee. Ja kuten olen maininnut kohdassa ”kuka on Gog”, kaikki Seemin jälkeläiset, yksi Nooan pojista, jotka ovat valkoisia tai seemiläisiä (semiittejä). Uudistus teki muutoksen kutsumalla Semiä Shemiksi [huom. englanninkielisessä Raamatussa], mikä oli sopivaa, mutta se viskoo teitä yhteen sananlaskumaiseen silmukkaan.

Jos nämä niin sanotut sefardijuutalaiset, oikeasti Esaun edomilaiset, ovat valkoisia ja semiittejä, niin silloin, kuten Paavi sanoi synagoogassa vierailtuaan ”vanhempien veljiemme” luona, Jaakobin, Esaun veljen, tulisi olla valkoinen ja myöskin semiitti – olisiko siinä järkeä? Joten keitä ovat kaukaasialaiset? Mielenkiintoinen kysymys, vai mitä? Ehkäpä vain jätämme tuon tuohon ja muistutamme teitä, että me, minä, olemme semiittejä ja juutalaisia: he ja kasaarit, jotka kutsuvat itseään siionisteiksi, EIVÄT OLE NIITÄ.

En usko, että olette koskaan kuulleet tämän tulevan kirkon suusta. Ja se on todella surullista, koska uskonopit vaativat, että te tulette kirkon yhteisöön ja nostatte kätenne kirjalle ja sanotte: ”Uskon jokaista sanaa kirjassa”, ja te kiihkossanne vannotte tekevänne niin, jotta voitte sosiaalisesti osallistua tämän tietyn ryhmän kanssa, ettekä tiedä, mitä vannotte.

Meillä on nyt pieni P.S. tähän, joka on mielenkiintoinen ja ajatusta herättävä. Jos edomiitti Herodes rakensi temppelin kansalleen, joka tänä päivänä palvoo ”Itkumuurilla”? – Juutalaisille vai edomiiteille? Kaikki juutalaiset (juudealaiset) vihasivat Herodesta, koska epäjuutalainen (Herod) hallitsi heitä. Ja he ovat odottaneet siitä lähtien pääsemään tasoihin; silmä silmästä ja hammas hampaasta ja maailma samalla mukaan. Ja näin ollen päädytte vakaviin ongelmiin, koska ette tiedä historiaanne. Ja olen samaa mieltä näiden kanssa, jotka kirjoittavat ja sanovat: ”Mitä virkaa sillä minulle on?” No, minulle on. Tulen yhtenä Joukoista, jotta toisin Mestariopettajan, joka on ansainnut natsansa ja on yhtä Jumalan kanssa. Ja tätä hölynpölyä on jatkunut tarpeeksi kauan paikassanne. Olette tuoneet suurta vahinkoa tälle kauniille, kauniille luomukselle, joka teille on lahjoitettu. Teidän tuli olla isännöitsijöitä, ja teitä on petetty ja teistä on tullut valheen kansa, ja se on erittäin, erittäin surullista todellakin, että tämän on täytynyt tulla tähän. Mutta kunnes voitte tulla tasapainoon sen kanssa, mikä on, ette voi muuttaa sitä, mikä voisi olla.

Uskon, että tällä nauhalla meillä on aikaa minun lukea dokumentti teille, joka lähetettiin minulle, tai ainakin osa siitä. Menemme niin pitkälle sen kera kuin voimme. Se on nimeltään ”Juutalainen suunnitelma maailmanherruudelle” ja sitä esitetään ”Avaimena mysteeriin”.

Lehdessä Paris Review, heinäkuun 1. päivän Le Contiperant vuonna 1880, julkaistiin artikkeli seuraavanlaisen otsikon alla: ”An Account by John Reedcliff – A Political Historical Events Registered in the Last 10 Years”.  Artikkeli sisälsi dokumentin, joka väitti olevansa suuren Rabbi Reinhhornin luento, toisessa juutalaisten johtajien sisäpiirin tapaamisessa, Prahassa vuonna 1869 suuren Rabbi Simeon-ben-Ihudan haudan yllä. Sama dokumentti on julkaistu monissa paikoissa, mukaan lukien minun tekemänäni, uudelleen ja uudelleen, mutta teemme sen jälleen.

Totta kai, kuten voisi odottaa, juutalaiset ovat kiistäneet tuon dokumentin aitouden. Kanadalainen juutalainen kongressi julkaisi pamfletissa, että Reinhhorn, joka puhui vuonna 1869, ei koskaan ollut olemassa, koska hänen nimensä ei ole Prahan vanhalla juutalaisella hautausmaalla, joka suljettiin v. 1787. Ja mielipiteenä dokumentin tyylikkyydestä he viittaavat juutalaiseen tietosanakirjaan, joka myös väittää, että Paavalin kirjoitukset ovat väärennettyjä. Mutta kuten Lordi Sendenham, Monsenor Iham, Makair, Beneke, Henry Ford ja muut juutalaisen kysymyksen oppilaat ovat sanoneet Siionin Vanhimpien Protokollista: ”Voimme sanoa, että tässä uudelleenjulkaistu rabbi Reinhhornin kuolettava puhe sopii tapahtumiin, joiden näemme tapahtuvan tänään. Ja minä, Hatonn, voisin lisätä, että se myös sopii kaikkiin muihin palasiin Suunnitelma 2000:ssa.

Takaisin kirjoitukseen. La Via Francen numerossa numero 214 julkaistiin, että Reedcliff kuoli pian puheen julkaisun jälkeen. Ja huomatkaa myös, että tämä on yleensä se tapa, jolla asiat tapahtuvat; todistajia alkaa katoamaan nopeasti. Ja että juutalainen Lisal, joka teki siitä julkista, kuoli kaksintaistelussa. Seuraavana on teksti, Iso-Britannian toimittamana, osoite 40 Great Ormond Street, Lontoo, Englanti:

Lainaus:

Isämme ovat delegoineet Juudan valituille johtajille tehtävän tavata ainakin kerran joka vuosisata haudan tienoilla, joka kuuluu suurelle mestari Calebille, pyhälle rabbille, Simeon-ben-Ihudalle, jonka opetukset siirtyvät jokaisen sukupolven valituille, valta ylitse koko maailman ja auktoriteetti kaikista Juudan jälkeläisistä.

Sota on kestänyt nyt jo yli 18 vuosisataa Juudan kansan ja tämän vallan kanssa, joka oli luvattu Abrahamille, mutta joka oli viety häneltä ”Ristillä”, tallottu jalkojen alla, nöyryytetty vihollistemme toimesta, peläten jatkuvasti kuolemaa tai karkotusta ryöstöstä ja kaikenlaisesta väkivallasta. Joka tapauksessa Juudan kansa ei ole antanut periksi. Ja jos olemme levittäytyneinä ympäri koko maailman, se on sen tähden, että koko maailman tulee kuulua meille. Oppineet miehemme ovat monia vuosisatoja sitten taistelleet urheasti ja hellittämättömästi, jota mikään ei voi peitota ”Ristiä” vastaan. Me, kansamme, tulemme vaiheittain huipulle, ja joka päivä valtamme kasvaa. Meille kuuluu tänä päivän jumala, jonka Aaron on kasvattanut meitä varten aavikolla; tämä kullan vasikka, joka on tänä päivän universaali jumala. Siitä hetkestä, kun olemme tehneet itsestämme kaiken maailmassa olevan kullan ainoita omistajia, todellinen valta siirtyy käsiimme, ja silloin Abrahamille tehdyt lupaukset tulevat täytetyiksi. Kulta on suurin mahti maailmassa. Kulta, joka on voima, palkinto ja väline kaikkeen nautintoon, kaikkeen, jota ihminen pelkää ja himoitsee; siinä on teillä mysteeri; hengen syvä tietämys, joka hallitsee maailmaa; siinä teillä on tulevaisuus. 18 vuosisataa ovat kuuluneet vihollisillemme, mutta tämänhetkisen vuosisadan ja tulevien vuosisatojen täytyy kuulua meille, Juudan kansalle, ja ne tulevat varmasti kuulumaan meille.

Tämä on kymmenes kerta 1 000 vuoden herkeämättömän ja ankaran taistelun aikana vihollistemme kanssa, että olemme tavanneet hautausmaalla suurmestari Calebimme, pyhän rabbin, Simeon-ben-Ihudan, haudalla. Juudan valitut johtajat ovat aina omistautuneita, jotta he voisivat laatia keinot kääntää hyödyksemme Kristittyjen vihollistemme vakavat virheet ja synnit. Jokaisessa tapauksessa uusi Sanhedrin on julistanut ja saarnannut armotonta taistelua näitä vihollisia vastaan. Mutta yhtenäkään edeltävänä vuosisatana esi-isämme eivät onnistuneet keskittämään käsiimme niin paljoa kultaa ja täten niin paljoa valtaa kuin 19. vuosisadan aikana, joka oli 1800-luku, joka juuri ohitettiin. Voimme näin ollen imarrella itseämme vailla pelkoa itsepetoksesta, että olemme saavuttaneet tavoitteemme, ja voimme katsoa luottavaisesti tulevaisuuteen. Karkottamisen ja nöyryyttämisen ajat, nuo pimeät ja kivuliaat ajat, joissa Juudan kansa on syntynyt sellaisella sankarillisella kärsivällisyydellä, ovat meille onneksi ohitse, josta on kiittäminen sivilisaation kehittymisestä Kristittyjen joukossa. Ja tämä kehittyminen on paras suoja, jonka taakse voimme piiloutua ja jossa työskennellä, jotta puhdistaisimme vankalla ja pikaisella askeleella tilan, joka vieläkin erottaa meitä lopullisesta tavoitteestamme.

Suunnataan katseemme Euroopan materiaaliseen tilanteeseen ja tutkitaan resurssit, joita juutalaiset ovat onnistuneet keräämään tämänhetkisen vuosisadan alusta lähtien, pelkästään keskittämällä käsiimme suuren pääoman, jota me kontrolloimme nyt tällä hetkellä. Täten Pariisissa, Lontoossa, Viennassa, Berliinissä, Amsterdamissa, Hampurissa, Roomassa, Napolissa jne. ja Rothschildien joukossa kaikkialla juutalaiset ovat taloudellisen tilanteen mestareita, omistamalla useita tuhansia miljoonia. Tämä laskematta sitä, että jokaisessa toisen tai kolmannen tärkeysasteen sijainnissa on niitä, jotka pitävät rahat kiertämässä, ja kaikkialla ilman Juudan poikia, vailla heidän suoraa vaikutustaan, ei tapahdu mitään taloudellista liiketoimea eikä kyetä suorittamaan tärkeää työtä. Tänä päivänä kaikki keisarit, kuninkaat ja hallitsevat prinssit ovat velkojen murskaamia, jotka ovat sovittu valtavien pysyvien armeijoiden ylläpitoa varten vahvistamaan heidän repaleisia valtaistuimiaan. Rahamarkkinat pitävät lukua ja säännöstelevät noita velkoja, ja me olemme suurelti rahamarkkinoiden herroja kaikkialla. Meidän täytyy näin ollen oppia rohkaisemaan näitä lainanottoja enemmän ja enemmän, jotta voimme tehdä itsestämme kaikkien markkinoiden yksinomaisia hallitsijoita, ja niin pitkälti kuin mahdollista, pidättää itsellemme turvana rahasta, jonka olemme antaneet maille, heidän rautatiensä, kaivoksensa, metsänsä, valimonsa ja tehtaansa; täten myös muut kiinteistöt ja jopa veron hallinto.

Maatalous tulee pysymään aina suurena vaurauden lähteenä kaikissa maissa. Suurten kiinteistöjen omistaminen kantaa mukanaan kunniaa ja vaikutusvaltaa omistajilleen. Tästä seuraa se, että pyrkimystemme tulisi ohjata tekemään juutalaisista suuria aluemagneetteja. Meidän täytyy näin ollen nopeuttaa näiden suurten kiinteistöjen hajottamista, jotta tekisimme niiden hankinnasta nopeampaa ja helpompaa. Meidän täytyy asettaa kaikki verot suurten kiinteistöjen omistajille sillä tekosyyllä, että työväenluokkaa autettaisiin. Ja kun nämä kiinteistöt ovat pudonneet käsiimme, kaikista työntekijöistä ja Kristillisestä työväenluokasta tulee meille suunnattoman ansaitsemisen lähde.

Köyhyys on orjuutta, on sanonut runoilija. Työväenluokka on hyvin nöyrä keinottelun palvelija. Mutta sorto ja vaikutusvalta ovat mielen hyvin nöyriä palvelijoita, jotka inspiroivat ja johdattavat juonikasta. Kuka silloin kieltäytyy Juudan poikien älykkyydestä, harkitsevaisuudesta ja söpöydestä? Kansamme on kunnianhimoista, ylpeätä ja ahnetta nautinnolle. Missä on valoa, siellä on myös varjo. Eikä jumalamme ole syyttä antanut valitulle kansalleen käärmeen elinvoimaa, ketun viekkautta, haukan katsetta, koiran muistia ja majavan solidaarisuutta ja koolle kutsuvaa vaistoa. Olemme kasvaneet Babylonin orjuudessa ja meistä on tullut voimakkaita. Temppelimme on tuhottu, ja olemme rakentaneet tuhansia temppeleitä niiden tilalle. Kahdeksantoista vuosisadan ajan olimme orjia, ja tämähetkisellä vuosisadalla olemme nousseet kaikkien muiden kansojen yläpuolelle.

On sanottu, että lukuisia Juudan veljiämme on kääntynyt ja kastettu kristityiksi. Mitä väliä sillä on? Kastetuista voi tulla hyvin hyödyllisiä meille. Heistä voi tulla avustajiamme, jotka marssivat uusiin horisontteihin, jotka ovat meille vieläkin tuntemattomia. Sillä nämä kääntyneet voivat siltikin kuulua meille, ja heidän kehojensa kasteesta huolimatta heidän henkensä ja sielunsa pysyvät aina uskollisina Juudalle. Vuosisatojen aikana Juudan lapset eivät tule olemaan niitä, jotka haluavat olla kristittyjä, vaan kristityt sen sijaan kerääntyvät laumoina meidän uskoomme. Mutta silloin Juuda torjuu heidät halveksuen. Koska kristillisen kirkko on yksi vaarallisimmista vihollisistamme, meidän täytyy työskennellä määrätietoisesti heikentääksemme sen vaikutusvaltaa. Meidän täytyy liittyä niin paljon kuin mahdollista kristinuskoa hallinnoivien älyyn, vapaan ajatuksen ideoihin, epäröintiin, skismaan ja synnyttää uskonnollisia erimielisyyksiä. Joten luonnollisesti uskovaiset jakaantuvat kristinuskon lahkoiksi; luonnollisesti meidän täytyy aloittaa tämän uskonnon ministereiden horjuttaminen. Julistetaan avoin sota heitä vastaan; esittäkää epäilyjä, jotka liittyvät heidän yksityiselämänsä omistautuneisuuteen, pilkkaamalla ja vitsailemalla. Me saamme paremman osan valtioon ja vaatteeseen kiinnitetystä pohdinnasta.

Kirkon luonnollinen vihollinen on valo, joka tulee ohjeesta ja on koulujen monistumisen väistämätön tulos. Asetetaan itsemme haalimaan vaikutusvaltaa nuorista oppilaista. Kehittymisen idea kantaa mukanaan kaikkien uskontojen tasavertaisuuden, joka vuorostaan johtaa kristinuskon tukahduttamiseen koulujen oppitunneilla. Juutalaiset, [ ? ] ja oppimisen avulla, haalivat vaikeuksitta puheenjohtajuuksia ja asemia professoreina kristillisissä kouluissa. Näillä keinoin uskonnollinen opetus jätetään perhepiiriin, ja kuten on suurimmassa osassa perheitä, tämän ohjeistuksen perään ei jää aikaa katsoa. Uskonnollinen henki heikentyy vähän kerrassaan, ja se tulee häviämään tyystin.

Jokainen sota, jokainen vallankumous, jokainen poliittinen tai uskonnollinen shokki, joka on tapahtunut kristityssä maailmassa, tuo lähemmäs hetken, kun saavutamme tavoitteen, jota kohti ajamme. Kaupankäynti ja spekulaatio, kaksi hedelmällistä suurten saatavien tekijää, eivät saa koskaan olla poissa juutalaisten käsistä. Ja kaikkein ensimmäiseksi meidän täytyy tehdä monopoli alkoholista, voista, leivästä ja viinistä. Sillä sen myötä teemme itsestämme maanviljelyn ja koko maatalousaseman kiistattomia herroja. Tulemme olemaan maissin jakelijoita kaikille. Mutta mikäli tietty määrä tyytymättömyyttä nousisi työväenluokan kärsimyksen joukosta, olisi helppoa heittää vastuu hallitukselle.

Kaikkien julkisten virastojen täytyy olla avoimia juutalaisille, ja kun sellainen perustetaan, me tiedämme, kuinka tunkeutua lävitse suoraan aidon vaikutusvallan ja voiman perustavaan päähän. Tämä tapahtuu meidän [ ? ] tekijöidemme aktiviteetilla ja neuvokkuudella. Täytyy ymmärtää, että tämä kaikki soveltuu vain kunnian, vallan ja erioikeuden asemiin, sillä liittyen noihin virastoihin, jotka vaativat tietämystä ja työtä sekä vaivannäköä, nämä täytyy jättää kristityille. Maistraatit ovat meitä varten, ensimmäisen tärkeyden laitos. Asianajajan ja lakimiehen ura kehittää sivilisaation kykyä enemmän kuin mikään muu ja tuo meidät asioihin luonnollisten vihollistemme, kristittyjen, kanssa. Ja näillä keinoin kykenemme saamaan heidät armoillemme. Miksi juutalaisten ei tulisi tulla julkisen ohjeistuksen ministereiksi, kun he ovat niin sanotusti pitäneet pystyssä talousvirastoa? Juutalaisten täytyy myös pyrkiä lainsäätäjien riveihin, jotta he voivat työskennellä tuhotakseen gentiilien, uskottomien syntisien, tekemät lait: Juudan lapsia vastaan, jotka ovat ainoita uskollisia noudattaessaan jatkuvasti Abrahamin lakeja. Lopuksi tästä aiheesta: suunnitelmamme on täydellisen onnistumisen suunnitelmassa, sillä edistyminen tunnustetaan melkein kaikkialla, ja meille on annettu samat oikeudet kansalaisuuteen kuin kristityille. Mutta mikä on tärkeää hankkia ja minkä täytyy olla jatkuvan pyrkymyksemme kohde, on vähemmän ankara laki konkurssille. Teemme siitä kultakaivoksen, paljon rikkaamman kuin mitä Kalifornian kaivokset olivat taannoin. Juudan kansan täytyy suunnata kunnianhimonsa kohti vallan korkeaa astetta, jossa ylennykset ja kunniat virtaavat. Kaikkein tehokkain keino päästä sinne on pitää tiukkaa otetta kaikista kumppanuuksista: teollisista, taloudellisista ja kaupallisista. Samaan aikaan varovasti vartioiden kaikenlaisia ansoja tai houkutuksia vastaan, jotka voisivat altistaa meidät lailliseen prosessiin. Meidän täytyy näin ollen saattaa itsemme tämänlaisista keinotteluista huolellisuudella ja tahdikkuudella, jotka leimaavat erityistä kykyämme liiketoimintaan. Meidän ei tule olla muukalaisia millekään, mikä saavuttaa erikoislaatuisuuden yhteisössä: filosofiassa, lääketieteessä, laissa, musiikissa, politiikassa ja taloudessa. Tiivistettynä, kaikki tieteen, taiteen ja kirjallisuuden lajit ovat suuri kenttä. Siellä, missä menestyksen täytyy tehdä meistä suuria ja näyttää kykyämme, nämä sijainnit ovat eriyttämättömiä ja osa aiettamme. …

[Lainauksen loppu]

Haluaisin jättää tämän tähän. Jäljellä on hieman lisää, mutta olen käsitellyt sitä tarpeeksi ja haluaisin saada päätökseen tämän nauhan lopun hieman yleisluontoisemmalla keskustelulla.

Sitä kysytään melkein yhtä usein kuin kysymyksiä semiiteistä vastaan antisemiitit, että minulta kysytään ”evankelisesta liikkeestä” ja sellaisista kuin Baker ja Swagger jne. En halua keskustella syvästi mistään tietystä osapuolesta. Se kaikki on osa hirvittävää suunnitelmaa ihmiskuntaa vastaan, ja luulen, ettei ole niin tärkeää katsoa yksilöihin kuin mitä kokonaisrakennetta, laitteistoa, jos sallinette, joka kohtaa teidät, ja kuinka se on imaistu sisälle tähän massiiviseen petoksen möykkyyn. Se marssii eteenpäin petoksen reitillään ja kasvaa isommaksi ja isommaksi ja isommaksi, kun se hiljentää teidät ja kertoo teille uskoa täysin järjettömiä asioita, mutta silti koskettaen totuutta juuri sen verran, että se pitää teidät vankeina. Tämä on hyvin vakavaa teille väitetyille kristityille. Ainakin juutalaiset, jotka kutsuvat itseään ”juutalaisiksi”, siionistit, tietävät, mitä varten he ovat. Te uskotte olevanne jotain sellaista varten, mitä ei ole olemassa, ei voi olla olemassa ja ei ole ikinä olemassa; he ovat jymäyttäneet teitä jälleen! Vielä sitäkin pahempaa, moni teistä, joka kuuntelee juuri nyt tätä nauhaa, on osallistunut suureen maratoniin, Trinity Broadcasting Systemin rahannostohuijaukseen, jossa maksatte yli 3 000 000 dollaria saadaksenne pääsyn satelliittiin. Tämä on se tähden, että voitte avata lisää evankelisia asemia kautta maailman ja saarnata sitä, mikä on väärin; ja sitä, mitä työnnetään brittiläisen tiedustelun kautta! Kuinka voin saavuttaa teidät: brittiläisen tiedustelun kautta!

Keskustellaan tästä hiukan pidemmälti. Luen teille hieman Eustace Mullinsin tekemästä väitöskirjasta. Se tulee hänen kirjastaan The Curse Of Canaan, joka on huomionne arvoinen, arvokkaat ystävät.

Lainaan sivulta 238:

Baker ja hänen toveritoimitsijansa eivät kysyneet kysymyksiä siitä, kuinka tämä kaikki palkkioraha virtaa heille. He saarnaavat ”maallista humanismia” ja kommunismia vastaan vailla aavistustakaan, että heidän evankelistinen liikkeensä kulkee takaisin juuri niitä voimia kohti, joita he arvostelevat. Vuosivälillä 1830–1870 Jeremy Bentin utilitaristinen sosialismi dominoi englantilaista lainsäädäntöä, kun samanaikaista ohjelmaa, evankelismia, tuettiin samojen voimien toimesta valtaamaan kristinusko. A. VS… Dicey lainaa tohtori Dalea teoksessa ”Law and Opinion in England”, McMillan, v. 1924: ”Evankelistien täytyy edistää sitä, mitä kutsutaan uskontokunnattomaksi kirkoksi – se piti kaiken muotoisia kirkon toimintatapoja yhdentekevinä – se vaati yleistä uskonnollista opetusta ja yhteisiä uskomuksia; se ei välittänyt kirkosta ollenkaan pyhimyksien elokuisena yhteisönä.” Lyhyesti: evankelismi, tämänhetkisen kanaanilaisten propagandistien edelläkävijä, oli ennen kaikkea ekumeeninen – toiseksi se sysäsi sivuun kirkon henkisen perinnön kestävän rahannoston ja poliittisen propagandoimisen hyväksi, harvoin avoimesti paljastettujen tavoitteiden tähden. Evankelistinen Liitto muodostettiin Lontoossa vuonna 1846. Haara oli pian muodostettu Yhdysvalloissa, joka tunnettiin aluksi nimellä ”The Federal Council of Church of Christ” ja joka tunnetaan nyt nimellä ”The National Council of Churches of Christ”, vasemmistolainen propagandaryhmä. Silti se jakaa saman alkuperän kuin television evankelistit, jotka väittävät olevansa ”antikommunisteja”! Mikä on sen alkuperä?

Evankelista liikettä sponsoroi sama brittiläinen tiedustelujohtaja, Lordi Shelburne, joka oli ohjannut Ranskan vallankumouksen. Shelburne maahantoi ranskalaisen radikaalin Englantiin, Étienne-Louis Dumontin Pariisista, joka oli Kreivi Saint Simonin oppilas, joka taas oli ”sosiaalisen tieteen” perustaja. Dumontin pääasiallinen oppilas oli Jeremy Bentham, joka tunnetaan nyt ”utilitarismin isänä”. Shelburnesta oli tullut Britannian poliittisen näyttämön taustalla oleva voima lainaamalla pääministeri William Pittille suuria määriä rahaa. Pittin kuoleman jälkeen Britannian valtionvarainministeriö oli pakotettu maksamaan nämä velat, jotka olivat neljäkymmentätuhatta puntaa. Hänen kansainvälisten juoniensa takia Shelburne oli kaikkein pelätyin ja vihatuin mies Englannissa. …

[Lainauksen loppu]

En tiedä, kuinka kauan siedätte petosta ja valheita. Mutta jos ette tule totuuteen, ei ole ehdottomasti mitään keinoa, että voisitte tietää vihollisenne ja vallita. Jos itse asiassa olette halukkaita hyväksymään mahdollisuudet ja kuuntelemaan sitä sillä välin, kun se paljastuu teille, että ennustukset ovat nyt käsillä ja että on syklin muutosten aika ja loppu tai he itse asiassa uskovat sen olevan alku heidän hallitsemiselleen teidän maailmastanne ja tietämänne maailman loppu, olette kiinni ansassa ja ette pysty vapauttamaan itseänne.

Tämä on jälleentulemisen, lunastuksen, muuton ja suuren syklin loppu omien historiallisten myyttienne mukaan. Voin vain tarjota teille sen, mitä tuon; se on Sana. Sillä Luoja lupasi teille tänä loppukaaoksen aikana, että Sana tuotaisiin planeetallenne: jotta se voisi kulkea eteenpäin planeetta Maan ihmiselle; jotta hän voisi saada Totuuden, jolla mitata taivaallisuutensa ja edistyksensä valinnat. Se on minun tehtäväni. Tehtäväni on tuoda Totuus; tehtäväni joukkona on tuoda mukanani veljet, jotka valmistelevat tien Luoja-Lähteen suurelle tulemiselle, jotta voi tapahtua suuri puhdistus ja suuri Luojan ihmisten muutto. Se ei ole mystinen; se on hyvin todellinen. Tulette ulos tästä illuusiosta, joka on saanut teidät ansaan sivilisaation fyysiseen himoon ja ahneuteen. Ja monet sivilisaatiot ovat tulleet ja menneet, aina saman järjettömän ja järkeilemättömän ihmisen käytöksen takia fyysisessä tilassaan. Ette ole yksin matkallanne. Pelko ei voi olla osa olemassaoloanne, jos majailette lupauksen sisällä.

En ole niiden joukossa, jotka voivat tehdä asioita teille. En voi suunnitella tai käyttää läsnäoloani kehittymisessänne loputtomaan matkaanne, sillä silloin kokemuksesta tulee minun kokemukseni ja teiltä riistetään omanne. Teille on annettu kaikki ihmeellinen ja välttämätön viisaus ja täydellisyys suorittaa tämä siirtyminen Jumalan Valoon. On erittelyn ja lajittelun sekä valintojen aika, joidenkin hyvin vaikeiden. Mutta viisauden sanoja annetaan ja tullaan antamaan, joiden myötä voitte toimia ja muistaa teille jälleen Luojan esittelemät Lait, jotta voitte elää tasapainossa Luomakunnan kanssa. Minä voin tarjota vain käteni. Toistan, en voi tehdä sitä teille, mutta kun astutte Valoon ja otatte kädestäni, voin ehdottomasti näyttää teille tien kotiin. Sillä valmistelemme tämän paikan jälleen Valon ja ylistyksen ja Loisteen syklille. Oli se sitten tällä maalla, jota olette hoitaneet, tai toinen Hänen kansansa teille valmistama paikka, siellä tulevat olemaan jäljelle jääneet. Meitä ei tulla pysäyttämään, ja muistakaa, että lopussa Jumala VOITTAA. Se tunnustetaan yhtä hyvin pimeyden kuin Valonkin paikoissa. Ja jos ette ole tietoisia siitä, ehdotan tulemista tietoiseksi siitä ja teidän lopettaa piiloutumisen ja kiinni jäämättömyyden leikkinne sekä kulkea takaisin matkallenne asetettuihin suuntaviivoihin. Sillä aika on käsillä ja voin jatkaa selittämistä ja määrittelemistä, ja tulen kurkottamaan ja tekemään näitä asioita, mutta teidän täytyy kasvaa vastuuseen ja kohdata perintönne, ennen kuin siitä tulee liian myöhäistä. Jumala teitä siunatkoon. Olette vaalittuja, vaalittuja todellakin.

Salu ja Adonai,

Mitakuye oyas’in – kaikille sukulaisilleni, kaikille sukulaisillenne

Sillä olemme kaikki yhtä, Jumalassa.

Lähde: Kasettinauha otsikoltaan: 4-13-93 HATONN – WHAT IS A SEMITE  (B-puoli)

Kääntänyt HTML muotoiseen tekstiin: R. Montana.

***

R. Montana – Mielipide

Tänä päivän kasaarit (niin sanotut juutalaiset) olivat Japathin heimosta, Nooan toiseksi syntyneestä, joka oli pronssin värinen iholtaan. Näin ollen he ovat alkuperältään japathiitteja eivätkä semiittejä. He eivät ole oikeassa eivätkä järkeviä väitteessään viittaamalla itseään semiiteiksi ja kutsumalla Seemin valkoista rotua olevia antisemiiteiksi. Lisäksi ne ovat kasaareita, jotka käyttävät rasismin ideaa työkaluna pyrkimyksessään asettaa yksi rotu toistaan vastaan. Nämä ovat valheiden ja petosten joukossa tarkoituksena hämmentää ja sekoittaa maailmaa, alistamaan kaikki valtiot. Nyt kun tiedämme ja olemme aseistettu totuudella, ei ole tarvetta pelätä tätä loihdittua sanaa ”antisemiitti” tai tulla kutsutuksi antisemitistiseksi. Tiedämme, keitä me olemme. Kuten komentaja Hatonn on osoittanut, että jos ette ole anti-Kristus, anti-Jumalakansaa, OLETTE SEMIITTI, riippumatta ihonne väristä.