KÄÄNNÖS: HATONN: MIKÄ ON SEMIITTI? Osa 1

LUOJA ATON/HATONN

13. elokuuta v. 2013

 

Huhtikuun 13. päivä, v. 1992    HATONN

Hyvää iltapäivää. Tämä on 13. päivä huhtikuuta teidän vuotenanne 1992. Olen Gyeorgos Ceres Hatonn. Tulen palveluksessa ja loisteessa Pyhälle Jumalalle.

Aion laittaa tämän tiedon nauhalle, jotta se voidaan myöhemmin kääntää niin, ettei sitä tarvitse jäljentää tietokoneen kautta. Se on aihe, joka jatkaa ajatusprosessien dominointia samalla, kun meihin otetaan kontaktia. Tiedän, että te lukijat ja kuuntelijat olette äärimmäisen väsyneitä aiheeseen, mutta jatkuvasti tulee kysymys: ”Mikä tarkalleen ottaen on semiitti”? Emme varsin ymmärrä sitä, mitä tarkoitatte kasaarilla. Me emme ymmärrä, mitä poliitikkojen massat kertovat meille semiitteihin liittyen, koska ilmeisesti jos teitä syytetään antisemitismistä, se on äärimmäisen halventava termi, ilmeisesti. Se on aihe, josta ei voi olla tarpeeksi keskustelua siihen liittyen, oletan. Se on äärimmäisen tärkeä sellainen, koska se osoittaa harhaanjohtavan tiedon, jota teille on annettu aikajaksolla ja etenkin tänä tiettynä päivänä ja aikana, kun eliittikartellit ja eliittisalaliittolaiset käyttävät kaikkia aseita teitä vastaan tarkoituksenaan suorittaa ja saada toimimaan suunnitelmansa – sitä kutsutaan nimellä Globaali Suunnitelma 2000 – vuoteen 2000 mennessä. Ja osa hyökkäystä tapahtuu sen kautta, mitä kutsutaan tänä päivänä juutalaisuudeksi ja siionismiksi. Molemmat termit olivat tuntemattomia Raamatun kirjoitusten varhaisina päivinä. Mutta tulette havaitsemaan, että monet varhaisista raamatun kirjoituksista olivat tehty huijaamaan teitä, jopa siihen aikaan, koska tälle vuosituhannen vaihdokselle tulisi aina tulisi olemaan suunnitelma, pahuuden valtakunnan vallankaappaukselle, jos sallinette. Sillä ei ole väliä, kutsutaanko minua semiitiksi vaiko antisemiitiksi, tai miksi haluattekaan kutsua minua. Tiedän, kuka olen. Toivoisin, että te alatte tuntemaan, keitä te olette.

Nämä tietyn tyyppiset syytökset ovat kivuliaita, koska ne satuttavat niitä, jotka uskovat itsensä olevan syyttäjien ryhmässä, mutteivät ole. Te, jotka julistatte näitä nimiä ja nimikkeitä perinnöstänne, teidän täytyy tulla ymmärrykseen, että teitä on johdettu harhaan, ja eräät ovat tulleet viemään pois perintönne.

Haluan antaa arvostusta eräälle, josta on tullut minun teoreettinen ystäväni. Hän on lukenut äärimmäisen huolellisesti sen, mitä olemme kirjoittaneet, yksityiskohdasta yksityiskohtaan ja tutkinut työtä. Kauan ennen kuin hän oli koskaan kuullut Hatonnista, hän oli tutkinut ja yrittänyt puhua ja tuoda totuutta, ja tottakai kukaan ei kuunnellut. Ja jos hän meni radioasemalle, jossa oli haastattelu, niin kaikki mitä hän sai, oli totaalinen epäkunnioitus. Koska niin peliä pelataan; kun saavuttaa kontrollin mediastanne ja lehdistöstänne, niin vain se, mitä he haluavat teidän kuulevan, voi kantautua korviinne. Tämä henkilö liittää nimensä ja tekee paljon kirjoituksia erilaisiin ja moninaisiin aikakausilehtiin, joten tunnen olevani vapaa tunnustamaan hänet. En tee sen enempää. Tunnustan hänet yksinkertaisesti sukunimeltään, koska haluan antaa kunnioitusta perinnölle. Hänen nimensä on Bokos, ja hän viettää suuria määriä aikaa kynän kautta. Ja hän kirjoittaa minulle seuraavan maaliskuun 30. päivältä:

Jos haluatte todellakin ryhtyä vakavaksi pelaamatta pelejä, teillä on lupani tulostaa tämä. Kun luen toteamuksenne lehdessä The LIBERATOR, maaliskuun 17. päivä, vuonna 1992, jossa sanoitte: ”Rva. Goodman, kaikkein töykein ja loukkaavin henkilö, joka kirjoitti, että hän kanteli siionistijärjestestöille liittyen lokaamme ja valheisiimme.” Tämä sai minut helvetin ärsyyntyneeksi ja päätin, että oli tullut aika tehdä jotain, nimittäin kirjoittaa siitä, mikä on semiitti, ja kysyä teiltä: ”kuka on semiitti”? Hän sanoo myös, että ”samassa artikkelissa teidän on lainattu sanovanne: ’Minä olin juudealainen ja minä olin semiitti Semin heimosta.’ Komentaja Hatonn, jotkut eivät tiedä, mutta kaikki Israelin 12 heimosta olivat Seemistä. Jopa kaikki kuningas Herodeksen kaikki kansalaiset, edomiitit, polveutuivat Seemistä, nimittäin Esu Edamista. Tänä päivänä sefardijuutalaisilla ja kaikilla Seemin jälkeläisillä oli yksi yhteinen asia: heistä koostui valtaosa valkoisesta rodusta. Hamin jälkeläiset olivat mustia, ja Nooan pojan, Japathin, kansa oli pronssisia. Heidän ihonvärinsä oli kuin myöhäisemmillä kreikkalaisilla, persialaisilla ja kasaareilla.”

Meidän täytyy ottaa hieman takaisinpäin, koska niin monet kreikkalaisesti olivat ennen, alkuperäisesti, ennen kuin he sekoittuivat viereisten kansakuntien kanssa Turkin tapaan, hyvin vaaleita ihmisiä; blondeja, sinisilmäisiä, patsasmaisia ihmisiä. Ja näin ollen, kun luemme historiallisesti, meidän täytyy sallia teidän tunnistaa historiassa tapahtuneet muutokset, koska minkä näette tänä päivän havainnoista, ei saata olla sitä, mikä oli olemassa historian kirjoituksen aikana.

Aiomme puhua mustan ja valkoisen sekä kultaisen ja pronssisen termein, mutta sillä ei ole väliä, sillä kaikki ihmiset ovat luotu tasavertaisiksi; teillä on vain vaihtelevuutta ihonväreissä. Jumalan heijastuma kuvassa on se sieluenergian Valon heijastuma. Joten älkää hämmentykö väreistä. Mutta tulette havaitsemaan noista varhaisista raamatullisista kirjoituksista, että he olivat hyvin paljon huolissaan mustasta ja valkoisesta. Ja ehkä kun voitte nähdä sinä aikana olemassa olleet fanaattisuudet, niin tulette havaitsemaan, että siinä lepää fanaattisuus itsessään. Joten kuuntelettehan minua avoimin mielin, kun siirrymme tähän, jotta voin selittää tätä hieman.

”Uskonpuhdistus”, kuten sitä kutsuttiin, teki monia muutoksia vanhaan Raamattuun; kuningas Jaakon versioon. Miksi he haluaisivat tehdä muutoksia ja ketä varten? Miksi luulette kuningas Jaakon halunneen tehdä muutoksia Raamattuun? Jopa kuningas Jaakko leimasi tämän Raamatun kumoukselliseksi, joka tarkoittaa laillisen auktoriteetin vastustusta, eikä hän lukenut sitä. Ystävät, tämän pitäisi kertoa teille kaikki siitä!

Ennen kuningas Jaakon versiota Seemiä [Shem] kutsuttiin aina nimellä Sem, Nooan esikoinen ja valkoisen rodun isä. Hänen kansansa olivat semiittejä, ja tästä seuraten he olivat valkoisia. Varsin mielenkiintoisesti Hamin kansa oli mustia. He olivat hamiitteja ja puhuivat kaikki hepreaa. Tämä oli maailmassa puhuttu kieli ennen Nooan tulvaa; kieli, jota Eenokki itse asiassa puhui. Nimittäin silloin, kun liikutte eteenpäin ja katsotte kasaariheimojen sekoittumisen tapahtumista, silloin juudealaisten (heprealaiset) kanssa luotiin kieli, joka tunnustettiin myöhemmin jiddisinä. Älkää sekoittako jiddisiä hepreaan. Kieltä kutsuttiin hepreaksi Eenokin aikana tulvan jälkeen.

Kun Nimrod tuli valtaan ja alkoi rakentaa Baabelin tornia, puhekielet vaihtuivat moniksi eri puhekieliksi, itse asiassa pysäyttämään tai viivästyttämään Baabelin rakentamista. Mutta Seemillä oli serkku, joka ei suostunut Baabelin rakentamiseen. Hänen nimensä oli Heber, ja Heberin heimo puhui kieltä, jota he puhuivat Arkissa, ja heidän kielensä tuli tunnetuksi hepreana, joka nimettiin Heberin mukaan. Ja hänen heimonsa kansalaiset tunnettiin heprealaisina.

On mielenkiintoista huomata, ja tämä osoitettiin minulle ja jonka minä jaan, että Euroopassa on tänä päivänä useita erilaisia semiittejä tai valkoisia, jotka vieläkin puhuvat hepreaa, eivätkä he edes tiedä sitä; ja täällä se tapahtuu melkein vuonna 2000, kun kaiken tämän asian on tarkoitus tulla olemaan. Se osoittaa sen, että miten hienoa työtä kirkkonne ovat tehneet pitämään teidät nukkumassa, vai mitä?

Itse asiassa muutama vuosi ennen kuin Richard Burton kuoli, ja tämä osoitetaan minulle jälleen ja lainaten, ja minä lainaan: ”Kuulin hänet Dick Cavetin ohjelmassa, ja hän sanoi Dick Cavetille: ’Tiedäthän, että walesin kieli on melkein puhdasta hepreaa.'” No, jos tutkitte hieman, niin tulette havaitsemaan, että tämä on täysin totta. Mitä hra Burton ei tiennyt, tai ainakaan hän ei sanonut, oli se, että walesin kieltä kutsutaan tänä päivänä galliaksi. Ja galliaa puhuvat kansat tai maat ovat Irlanti, Skotlanti, Wales, Bretagne, Mansaari ja Cornwall. Jesajassa, kun kuljetaan takaisin Raamattuunne, sanotaan: ”Kansaani tullaan kutsumaan uudella nimellä.”, kuten millä tavalla asiat ovat, mutta he siltikin puhuvat hepreaa Euroopassa. Arvelen, että tänä päivän tai niin sanotut ”juutalaiset” tulevat olemaan vihaisia tästä paljastuksesta, koska he haluavat pitää tämän itsellään. Jollain tavalla noista heimoista vain yhden tai kahden jälkeläisen voi heijastaa. No, milloin aiotte lunastaa perintönne? Koska jos historia on itse asiassa millään mitalla oikein, te kaikki olette tulleet yhdestä tai toisesta noista heimoista, ettekös vain?

Meidän täytyy aina mennä takaisin tähän Eedenin, Aatamin ja Eevan sekä Kainin ja Aabelin ideaan: ”Ja he menivät ja saivat lapsia.” Kuinka he voisivat tehdä niin, jos oli olemassa vain Aatami ja Eeva? Se vaatisi sen, että näillä pojilla olisi ollut seksuaaliset suhteet äitinsä kanssa. Tuskinpa vain! Uskon, että teidän täytyy olla samaa mieltä kanssani jossain määrin, että virheitä on olemassa, olivat ne sitten tarkoituksella vuosien käännösten kautta, mutta virheitä on olemassa.

Skotlannin rannikkoa tai kättä pitkin sijaitsee ”Juudan Leijona”. Miksi heillä olisi vaakuna, jossa on leijona nimeltään ”Juudan Leijona”? Ja vaakunassa tämä olisi varsin trooppinen eläin, ja siltikin ylämailla heillä on jäätä ja lunta talvella. Tämä ei ole mahdollista; se ei ole edes järkeenkäypää. Irlannin vaakuna on kuningas Daavidin harppi, Serah ja Peres, ja voitte katsoa ensimmäisestä Mooseksen kirjasta ja Matteuksesta löytääksenne todisteet. Tämän tulisi tehdä loppu sille, kuka on semiitti ja kuka on antisemiitti.

Maailmassa on tänään 2 200 000:tta sefardijuutalaista. Nämä ovat Esau Edomin jälkeläisiä. He ovat semiittejä ja ovat peräisin Iisakista Jaakobin kautta. Noin 300–400 tuhatta elää Amerikan Yhdysvalloissa. Mutta hätkähdyttävä paljastus on tulossa nyt.  Edomiitteihin punoutuneina tänä päivän sefardistit ovat Turkista tullut kansa, ja arvatkaapa mitä? – Näitä kutsutaan kasaareiksi. Nämä ihmiset muuttivat pohjoiseen ja ottivat haltuunsa maan nimeltään Magog. Oletteko koskaan kuulleet siitä? – Gogin ja Magogin maasta? Toivon, että muistatte sen. He alistivat sen. Vuonna 740 jKr. nämä turkkilaiset kasaarit, Nooan pojan, Japathin, joka ei ollut semiitti, jälkeläiset kääntyivät judaismiin. Olemme nyt kirjoittaneet tästä paljon, ystävät. Menettehän takaisinpäin ja lukisitte historiallisen tiedon, jonka olen antanut teille liittyen kasaariuden aiheeseen. Näin nämä turkkilaiset kasaarit kääntyivät. ”Jumalan valitut”, he kutsuvat itseään. He loivat ”siionismin”, joka on yksinkertaisesti poliittinen puolue, kuten demokraatit ja republikaanit. Nämä turkkilaiset kasaarit ovat suurimmat antisemitismin huutajat, eivätkä he edes ole semiittejä, kuten olen kertonut teille aiemmin. Joten tavallaan he ovat antisemiittejä luodessaan teille painetta, koska jos ette ole yksi heistä, olette kaiken historiallisen tiedon mukaan itse semiittejä. En välitä siitä, minkä värinen olette; jos ette ole heitä, olette semiittijä terminologian mukaan. Israelissa tänä päivänä kasaarit uhkaavat sefardijuutalaisia, joiden viimeisin kuningas oli Herod, toisen luokan kansalaisina. Olen kirjoittanut paljon myös tästä. Nämä arvoisat ovat vankeja omassa talossaan, omassa valtiossaan. He ovat periaatteessa hylkiöitä. Ja on aika, että te alatte hyväksyä, että on olemassa erilaisia historiallisia tosiasioita kuin teille esitetyt. Ja kuten on ollut tarpeen, Raamattuanne on peukaloitu ja sovitettu täyttämään eliittipettäjien tänä päivän tarpeet. Ymmärrämme, ettei se ole yleisesti tiedossa, mutta olette kasvokkain ymmärryksen tarpeen kanssa, että 80–90 prosenttia tänä päivän juutalaisista ovat näitä turkkilaisia kääntyineitä kasaareiksi, joita jotkut huipulla olevista kristityistä mediajohtajistanne kutsuvat Jumalan valituiksi ja liittyvät mukaan ja sanovat: ”Minä olen siionisti ja olen ylpeä siitä”. Jopa presidenttinne [George H. W. Bush] menneenä viikkona meni ryhmän taakse ja puhutteli heitä: ”Toveri-siionistit”. Muistutan teitä, että tämä on ryhmä, joka aikoo OTTAA MAAILMANNE teiltä!

Vaikuttaa siltä, että teidän täytyy uskoa kaikki kirkossa kuulemanne, koska jotenkin tätä kirjaa väläyttämällä he antavat itselleen uskottavuutta. Teidän täytyy avata silmänne ja korvanne. Hyväksytte Jumalan sanana ihmisten julistuksia, jotka ovat tehty pettämään teidät!

Kerroin teille pitkälti niistä Euroopassa olevista, jotka puhuvat hepreaa. En halua tylsistyttää teitä noilla yksityiskohdilla jälleen, mutta Raamatuissa ennen kuningas Jaakon versiota, esimerkiksi kohdassa Sakarja 14:14, sanotaan: ”Ja Juuda taistelee jopa Jerusalemia vastaan.” Tämä vahvistaa sen, että jopa Juuda taistelee petkuttajia vastaan, jotka tänä päivänä asuttavat näitä maita, jotka ovat nyt varastettu Palestiinalta ja joita kutsutaan Israeliksi. Kuningas Jaakon versiossa, kohdassa Sakarja 14:14, lukee: ”Ja Juuda taistelee jopa Jerusalemissa.Huomatkaa, ettei se sano Jerusalemia vastaan, arvoisat. ”Uskonpuhdistus” tekee salaamistyötään ja tekee sen oikein hyvin, ja te lankeatte siihen.

Teille yleislukijoille ja kuuntelijoille, ymmärtäkää, että aito ”juutalaiseksi” nimetty on täysin samaa mieltä tämän informaation kanssa. Tämä ystävä oli radiossa, ja rabbi soitti hänelle, pyysi asemalle, ja hän sanoi: ”Olen samaa mieltä kaiken sanomasi kanssa. Kuinka voimme saada sanan eteenpäin ihmisille, jotta he ymmärtäisivät menettävänsä perintönsä?” Nimittäin Tooraa tai muinaisten heimojen uskontoa ei enää harjoiteta. Juutalaiset ovat pudonneet uuteen uskontoon. No, se on vanha teille, mutta se on tarpeeksi uusi. Ja he kulkevat ihmisen kirjoittaman kirjan mukaan, jota ei ole edes tarkoitettu pääteltäväksi Jumalan kautta tulleeksi, nimeltään Talmud. Ja tästä vanhimpien ryhmästä, nimeltään ”Siionin vanhimmat”, tulivat ”Protokollat”, suoraan sanoen maailman valloitusta varten. Ja kommunistien manifesti ja kaikki suunnitelma 2000:n ohjelmoijat työskentelevät sen suunnitelman pohjalta, ja se toimii uskomattoman mainiosti.

Haluaisin uskoa, että seuraava asia ei olisi fakta, mutta pahoin pelkään sen olevan. Ystäväni ensimmäinen nimi on John, ja hän on kirjoittanut seuraavan:

”George ja Desiree Green puhuivat reporttereiden kanssa Kanadassa. Ja he tunnistivat selkeästi, että kukaan ei tiennyt, mistä he puhuivat, kun he puhuivat semitismistä. Näin ollen oletan, että he kertoivat yleisölle, keitä tänä päivän semiitit todella ovat ja keitä ovat ’ne, jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi, mutta eivät ole niitä’, Ilmestyskirjasta 2:9 ja 3:9. Ja sinun, Hatonn, lainataan sanoneen: ’Kaikki, mitä voin tehdä, on muistuttaa teitä, että me olemme semiittejä ja juutalaisia ja että nuo siionistikasaarit eivät ole.’ Mainitsette myös: ’Minua hävettää ihmisten puolesta ja typeryydestä, joka on esitetty tietämättömyydessä.” Olette oikeassa, ja voin ymmärtää asemanne, mutta lukijakuntanne ja katraanne ei tiedä, mistä puhutte, koska he ovat niin pahasti aivopesty papistomme toimesta, joita jotkut kutsuvat ’Jumalan valituiksi’ ja joille Jeesus sanoi: ’isänne on paholainen’, Johannes 8:44. Se on kuin kertoisi ihmisille maailman olevan pyöreä, sen jälkeen, kun heille on kerrottu vuosia sen olevan litteä. Seuraava poistaisi suomut lukijoidenne silmiltä ja laittaisi ne samaan sävyyn sen kanssa, mitä sanotte. Tänä päivän maailman juutalaisissa on itse asiassa kaksi suuntausta, kasaarit, jotka koostavat 85–90 prosenttia maailman juutalaisista, jotka ovat oikeasti turkkilaisia alkuperältään. Jotkut etulinjan kristityt ministerit kutsuvat näitä kääntyneitä turkkilaisia ”Jumalan valituiksi”. Eikö se olekin jotain? Tämä myös osoittaa sen, kuka teitä opettaa. Nämä turkkilaiset kasaarit hallitsivat aluetta, joka kuvataan Hesekielin kohdissa 38 ja 39. Joten heidän vanha nimensä vuosia sitten oli Gog. Ja Hesekielin kohdassa 38–39 sanotaan, että he olisivat viimeisinä päivinä Palestiinassa, tänä päivän Israelissa; ja se on juuri siellä, missä he ovat nyt. Ihmeellistä. Ja uusi haukkalaji, joka munii 3 tai 4 munaa, on lisääntynyt yli viimeisten kymmenen vuoden ajan siellä ja valmistautuu tulevaan juhlaan.

Tämä iskee hyvin lujaa ja kulkee ennustuksien mukaan, joihin teidän tulisi kiinnittää huomiota. Tulette itse asiassa havaitsemaan, että petolinnut ja haaskalinnut ovat lisääntyneet hyvin, hyvin nopeasti. Ja on varsin hermostuttavaa löytää kokonaisia parvia juurikin tältä tietyltä alueelta – puhun 200–300 linnusta per parvi – kaartaen ja kaartaen ja kaartaen ja kulkien ylitse kohti rantaviivaa. Ne aistivat ja ne tietävät, että puhdistuksen aika on maailman yllä. Ja jos katselette näiden haaskalintujen etenemistä, tulette havaitsemaan, että ne tunnistavat syklien muuttumisen ja reagoivat vastaavasti.

En aio käsitellä nyt syvälti Jumalan ja Magogin aihetta. Käsittelimme sen hienosti, ja annan suurta tunnustusta ja kunnioitusta tälle miehelle jakamisesta kanssamme. Jos saatte haltuunne kopion teoksesta ”THE PHOENIX LIBERATOR” ajalta 24.12.1991, tulette löytämään täsmälleen sen, keitä nämä ihmiset ovat. Ja missä siinä oli yksi tai pari virhettä informaation ymmärtämisessä, olen selvittänyt sen, joten voitte pitää sitä varsin paikkaansa pitävänä.

Se on nyt toinen ryhmittymä tänä päivänä, seuraavana Israelin vallassa olevista kasaareista, jota kutsutaan sefardijuutalaisiksi. Ja 13. päivänä vuonna 1986 vierailivat Rooman Paavi ja katolinen pappi ensimmäistä kertaa synagoogassa, ja tämä oli ensimmäinen kerta sitten varhaisten raamatun aikojen, kun tämä tapahtui. Mitä sen jälkeen tapahtui? Paavi Johannes sanoi: ”Kiitän Taivaallista Kaitselmusta, koska minulle oli annettu tehtäväksi vierailla vanhemman veljemme luona Rooman synagoogassa, Aabrahamin uskossa.” Joten kenen luulette huijaavan ketä? Minkälaisia pelejä ajattelette olevan meneillään? Näiden iäisyyksien aikojen jälkeen aiomme pitää käsistä kiinni ja pelata kirppupeliä yhdessä? Ajattelen, että heillä on paljon enemmän mielessään teitä varten kuin se, ja tämä lausunto vaikuttaisi puhuvan suurista määristä.

Syy tänä päivän juutalaisille tai sefardijuutalaisille, jotka eivät niitä ole, voitte katsoa Mooseksen kirjan kohdasta 25, säkeistöt 24 ja 25, sekä myös luvun 26. Esau oli ensimmäinen, ja hänen jälkeensä tuli hänen veljensä, joka piti kädessään Esaun kantapäätä. Joten sen jälkeen he kutsuivat häntä Jaakobiksi, ja siinä se on; Jaakob pitämässä Esaun kantapäätä, vanhempaa veljeä, kun he syntyivät. Kun aika kului, Esaun nimi muuttui ja josta tuli Edom, Amalek, Hellenisti, Idumea, jotka ovat tänä päivän sefardijuutalaisia. Ja sitten tulevat Moor, Gagiitit; jotka tunnetiin aiemmin edomiitteinä. Ja tänä aikana kasaarit huolehtivat vieläkin jutustaan Magogissa; ottamalla suojelurahaa alistetuilta alamaisiltaan; siinä he olivat parhaita, muistattehan? Ja varsin suorapuheisesti, ystävät, he eivät ole koskaan muuttuneet; tämä on vieläkin se, missä he ovat parhaita; kaupallisessa yhteisössä; täysin fyysisessä, omaisuuteen suuntautuneessa yhteiskunnassa.

Noin vuonna 164 eKr., kun makkabilaiset ottivat Jerusalemin haltuunsa, se oli raunioina, ja voitte nähdä sen varsin helposti. Sitten noin vuonna 125 eKr., Johannes Hyrkanos, makkabealainen, useiden edomiitti Antipatroksen hyökkäysten jälkeen, joka oli kuningas Herodeksen isoisä ja joka vuorostaan hyökkäsi Juudeaan, pysähtyi, kun Hyrkanos tappoi edomiitit taistelukentällä. Joten sen jälkeen, kun makkabilaiset löivät edomiitit, tuli kysymys, mitä he voisivat tehdä pysyäkseen esi-isiensä maassa, ja päätettiin, että heidät tulee ympärileikata ja heidän omaksua judaismi. Joten tässä se on teille jälleen, heidän täytyi omaksua judaismi, mikä tarkoittaa Vanhan testamentin uskontoja, ja tässä pisteessä he kutsuivat uskontoaan judaismiksi, vaikkakin se on Talmud, vanhimpienne perinteet. Näillä ihmisillä ei ollut halua olla osana sitä, ja silti tätä heiltä vaadittiin.

Joten seuraavaksi näemme sen tapahtumassa. Mistä ihmeestä maailmassa tämä termi ”juutalainen” tuli? No, kun edomiitit kääntyivät makkabilaisten uskontoon, heistä tuli tunnettuja automaattisesti juutalaisina. Kuka tahansa persialainen, amerikkalainen, kreikkalainen tai arabi, joka hyväksyi Vanhan testamentin, tuli tunnetuksi juutalaisena; kuin tänä päivänä, kun mustat, valkoiset, keltaiset tai ruskeat kääntyvät katolismiin ja heistä tulee katolilaisia, riippumatta heidän kansallisuudestaan. Joten, kun edomiitit kääntyivät makkabilaisen Hyrkanoksen toimesta, heistä tuli tunnettuja juutalaisina. Toivon, että tämä menee teille perille, että kuinka yhdelläkään Herodeksen juudealaisella ei ollut juutalaista verta.

Kun aika kului ja makkabilaisten valta alkoi hävitä, edomiitti nimeltään Herodes suunnitteli valtaavansa Juudean, ja hän lahjoi roomalaisen Marcus Antoniuksen, joka vakuutti keisari Augustuksen, ja Herodeksesta tehtiin Juudean kuningas Roomassa vuonna 40 eKr. Mutta makkabilaiset vastustivat Herodesta ja hänen Juudean valloitustaan, ja vuosien ajan tämä vastustus jatkui. Silloin Rooman kenraali Sosiuksen ja Herodeksen joukkojen avulla hän murskasi makkabilaiset täydellisellä miesten, naisten ja lasten teurastuksella ja joukkomurhalla. Ja nyt tulee salaisuus arvoitukseen: ”nuo, jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi, mutteivät ole niitä”; Ilmestyskirja 2:9 ja 3:9. Kun edomiitti Herodes valloitti Juudean, hän perusti oman papistonsa, ”fariseukset”. Ja nyt pääsemme sinne, missä jopa uskonnolliset johtajanne puhuvat fariseuksista, joten en ymmärrä, mitä he eivät ymmärrä semitismistä. Nämä kirjat tai raamatut olivat vanhimpien perinne, ja niitä kutsutaan tänä päivänä Talmudiksi. Puhumme fariseuksista. Muistatteko saddukeukset ja fariseukset Raamatun ajoilta? No, nämä ovat ne fariseukset.

Joten, kun he kääntyivät Johannes Hyrkanoksen toimesta vuonna 125 eKr. tullakseen ympärileikatuksi ja hyväksyivät Vanhan testamentin, heitä kutsuttiin juutalaisiksi; kuten tänä päivänä, jos henkilö on musta, valkoinen, keltainen tai musta ja kääntyy katolilaisuuteen ja tulee katoliseksi. Muistakaa, että minä juuri sanoin tuon. Mutta hän on siltikin ranskalainen, englantilainen, saksalainen, norjalainen, mitä tahansa, mutta hän on siltikin katolinen. Kun edomiitit menivät takaisin oman uskontonsa pariin, he edelleenkin pitivät nimen ”juutalainen”, aivan kuin heidän raamattunsa olisi ollut vieläkin Vanha testamentti, josta heidän olisi pitänyt luopua. Joten nyt meillä on hämmennyskerroin menossa tässä sumukertoimella 25 tai 50; 230 tai 2001.

Joten kerrataan se vielä, koska se on arvoituksen salaisuus Ilmestyskirjan kohtiin 2:9 ja 3:9: ”nuo, jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi, mutteivät ole niitä”. Jälleen, jotta se iskostuu mieleen; heidän vanhimpansa (talmudistit) pitivät nimen juutalainen, aivan kuin heidän Raamattunsa olisi siltikin ollut Vanha testamentti. Joten sen sijaan, että he kutsuisivat itseään ”talmudisteiksi”, joka olisi ollut sopivaa ja mitä he ovat, he kutsuivat itseään ”juutalaisiksi”, jotta he voivat piiloutua Israelin ja kuningas Daavidin perintöön vakuuttaakseen teidät, että he ovat ”Kirjan” kansa. Se on ollut aikojen salaisuus, ja voisin lisätä, että sitä on pidetty erittäin, erittäin hyvin sekaannuksessaan.

Joten, ystävät, keitä he mahtaisivat olla tänään, jotka palvovat ”Itkumuurilla”? – Juutalaisia vaiko edomiittejä? Miettikää sitä. Voisiko se olla, että herodeslaiset (edomiitit) pitivät nimen ”juutalainen” paetakseen vitsauksia, joita Raamattu piti varastossaan heitä varten? Roomalaiset 9:13 puhuvat siitä: ”Edom, kansa, jota kohtaan Herralla on ikuinen suuttumus” ja Jesaja 34:5: ”Sillä minun miekkani on kylpenyt taivaassa; katsokaa, se iskee alas Idumeaan (kreikkalainen nimi Edomille) ja kiroukseni ihmisille tuomioksi”… ja alati ja alati, aina sama kansa. Makkabilaisten toisessa kirjassa, joka otettiin pois pyhistä kirjoituksista protestanttiuudistajien toimesta – ja miksi luulisitte heidän tekevän niin? – Ja kuinka Raamattunne voisi olla täydellinen, ja te uskotte jokaista sanaa, jos uudistajat poistivat siitä osan? Olisiko tämä voinut tapahtua useammin kuin kerran? Veikkaisin niin; veikkaisin todellakin niin.

Uskoisin, että olemme nauhan tämän puolen lopussa, joten jos voisit vain pikakelata sen loppuun ja kääntää sen ympäri. Kiitos.

* * *

[Jatkuu…]

Lähde: Kasettinauha ”4-13-93   HATONN  –  WHAT IS A SEMITE?”   (Side A)

Kirjoittanut HTML tekstimuotoon: R. Montana.

Käännös pohjoistuuli.com

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1376406740