KÄÄNNÖS: HATONN: KUKA ON LUCIFER? ONKO TÄMÄ TODELLINEN OLENTO?

VALON LUOJA ATON/HATONN

13.10.2018

 

22.6.1993  #1   HATONN

Seuraava aihe on monimutkainen ja liian pitkä käsitellä riittävästi saamaan aikaan ymmärrystä, mutta voimme kommentoida sitä lyhyesti. Kuka on Lucifer? Onko tämä ”todellinen” olento?

Lucifer oli Jumalan ”täydellinen” luomus – hänet tunnettiin Täydellisyyden Aamutähtenä. Joka tapauksessa hän oli varsin itsenäinen olento, ja hänestä tuli ”testaaja” tai sellainen, joka toisi ihmisyyden piirteen täydellä höyryllä opetusluokkiin.

Tapahtui kohtaaminen Luojan ja Luciferin välillä, sillä Lucifer halusi hallita KAIKKIA ulottuvuuksia ja kaikkea Luomakuntaa. MUTTA hän EI VOINUT, koska alempiin ilmaisun ulottuvuuksiin siirtyessä ei ole kykyä ”luoda”, kuten Luomakunnan Luoja on määritellyt. Lucifer oli matkalla fyysisen ilmaisun valtakuntien ”pääjehuksi”, joissa olennoille annetaan täysi vapaa tahto valita ja ”kyky ’järkeillä'”.

Tästä veljestä tuli fyysisen ilmaisun ja humanismin ruumiillistuma. Hän on se, jota palvovat kaikki, joilla ei ole käsitystä tai ilmaisua hyvyydestä kohti loputtomia VALON ulottuvuuksia. Hänestä tuli ihmisen ”pimeän” puolen ja ilmaisun edustaja. KAIKKI ASIAT FYYSISYYDELLE KAIKKIEN MUIDEN LUOMUKSIEN KUSTANNUKSELLA. Uskon, että kykenette näkemään, että hän on saavuttanut suurin piirtein kaiken, jonka hän meni tekemään ja olemaan. Joka tapauksessa lopullinen taistelu on – ja on aina ollut – Ihmisten SIELUJEN haalimisesta. Peli täytyy pelata valinnanvapauden säännöillä. Hän houkuttelee kaikilla lihallisilla asioilla, ja Jumala odottaa ja katsoo, mikäli Ihmisellä on tarpeeksi VIISAUTTA valita loputon ELÄMÄ sen sijaan, että hän valitsisi rajoitetun ilmaisun, jossa kokea ”asioita” keskimäärin alle vuosisadan aikana.

Sivilisaatioiden syklien kautta Ihminen joko herää Jumalan Totuuteen tai kulkee syvemmälle itsensä ja tietämättömyytensä kuoppaan – ihmisen fyysiseen vankilaan. Kun teknologia edistyy pisteeseen, jossa kaikki ilmaisuanne varten Luotu tuhoutuu täysin – Jumalaa astuu kuvaan, lähettää meidät viestintuojat (herätyskellot) saamaan teidät näkemään sen, MITÄ TE OLETTE TEKEMÄSSÄ ja sitten muistamaan, mitä te itse asiassa OLETTE. Tämä [Lucifer] on hyvin ”todellinen” olento, ja ilman tuota ilmaisun negatiivista puolta ei olisi mitään, jota varten verrata kokemuksianne varten. Kokemuksista tulee huikeita luomuksia ilman tarvetta vastustajan opetuksille sen jälkeen, kun on siirrytty toimintaan VALAISTUSSA TIETÄMISESSÄ olevassa jatkuvassa VIISAUDESSA. Esitän, että ”Lucifer” on edelleen totaalinen täydellisyys – SIINÄ, MITKÄ OVAT HÄNEN TEKONSA. Muistakaa, että paha ei kykene ”luomaan” – se voi vain ”käyttää” sitä, joka on jo Luomakunnassa. Ihminen voi muuttaa olosuhteitaan, aiheuttaa tuhoa ja hävitystä ja jopa peukaloida ja rakentaa uudelleen mekaanisessa fyysisyydessä – jopa ihmismuodon uudelleenrakennelmia – MUTTA HÄN EI VOI HENKITTÄÄ NOIHIN OLENTOIHIN ”ELÄMÄN HENKEÄ”. Vain Luojan Luomakunnan voiman kautta voidaan SIELU hengittää rakennelmaan ja Ihmiselle antaa Tietoisuus.

Aivan kuten tietokone pystyy tekemään ihmeellisiä ”asioita” ja ottaa tietoa ja tuottaa ällistyttäviä vastauksia – SE VAATII, ETTÄ JOKU ”ÄLYLLINEN” TEKEE OHJELMAT – T.S. ”ROSKAA SISÄÄN – ROSKAA ULOS”. Luomakunnassa olevalle Ihmiselle on annettu kyky ottaa sisään roskaa, parantaa ohjelmaa ja tuottaa kauneutta ja hyvyyttä paljon suuremmassa määrin kuin YKSIKÄÄN tietokone. Mieli toimii kuin tietokone – jopa kommunikoinnin binäärisiin koodeihin asti – mutta vain JUMALA voi tuottaa sen, joka on TODELLA elossa (LOPUTON ELÄMÄ). Maailman Luciferit repivät aina alas, kun Jumalalliset aina rakentavat. Se on äärimmäisyyksien tutkimisen edustus, mikä tapahtuu matkalla valmistumiseenne. Lucifer lumoaa teidät, pettää teidät ja huijaa teitä; valehtelee teille ja tarjoaa ”asioita”, joita harvoin tuotetaan. Hän vetää teidät pyörteeseen, kunnes olette fyysisen ilmaisun vangitsemia – sen jälkeen yleensä hylkää teidät, kun teillä ei ole enää arvoa hänelle hänen fyysisessä pyrkimyksessään sielunvoimasta. LUCIFER ON SE ENERGIAMUOTO VAILLA SIELUA MATKUSTAMAAN KORKEATAAJUUKSISEN SÄHKÖAALTOUNIVERSUMIN KORKEAMMASSA KEHITTYNEISYYDESSÄ. HÄN TOIMII HYVIN, HYVIN MATALILLA TAAJUUKSILLA PULSSIMAISESSA (MÄNNÄN KALTAISESSA – EI PÄÄSE MINNEKÄÄN) TOIMINNASSA JA TUHOAA KÄYTTÄMÄLLÄ MATALAN TAAJUUDEN TYÖKALUJA. Lucifer on yksinkertaisesti eteerisen Kristusenergian vastakohta – Onko hän ”tietävä”? EI – hän on nokkela ja ovela, täynnä tietämystä siitä, kuinka manipuloida fyysistä ilmaisua. Hän ei tule koskaan enää nousemaan Taivaallisen VALON ulottuvuuteen, sillä hänen kohtalonsa on olla fyysisyyden Valtakunnan ilmaisu. Muuten, Ihminen kykenee peittoamaan Luciferin pahan teossa. Jotkut asioita, joita IHMINEN suorittaa, ovat hyväksymättömiä jopa Luciferille, ja heidän kohtalonsa on Helvetin mustin tyhjyys – totaalinen VALON poissaolo.

En pidä tämänlaisten aiheiden käsittelystä, koska ei ole keinoa selittää niitä kunnolla, sillä on olemassa liian paljon ihmisen ilmaisuja kelpuuttamaan riittävästi nimien ja sanojen ”tarkoituksia”. Nimittäin, tämä olento on sama kuin ”paholainen”, mutta ”paholainen” on niin tökerö sana, että on parempi huijata tietämättömiä kutsumalla samalla nimellä Luciferia, Valon Prinssiä ja Aamutähteä. Sitten itämailla, t.s. ”Japanissa” – yksi nimistä ”paholaiselle” on ”Mormon”. Myöhempien aikojen pyhien kirkko (Mormonit muualla maailmassa) EI KÄYTÄ TERMIÄ ”MORMON” NOILLA ALUEILLA MAAPALLOA.

Ihmisen lisäksi loihtii ”paholaisensa” salliakseen itsensä paeta vastuuta omista teoistaan. Hän lisäksi pyrkii vetämään kaikki muut ihmiset hänen tilanteeseensa, jotta hänen ei TARVITSE saada vastuuta.

Katsokaa sitä nyt: ihminen murhaa ja päästetään vapaaksi, koska hän väittää, että häntä kohdeltiin huonosti lapsena. Maailmastanne on tullut hyvyyden ”vastakohta”, ja näin ollen tehdäksenne hyvän matkanne, teidän täytyy tuoda KAIKKI SISIMMÄSTÄ – ULOS!

Teistä täytyy tulla ”syy” ja lakata olemasta ”seuraus”. Kun te aiheutatte pahaa – te tulette heijastamaan ja vastaanottamaan pahuutta. Kun aiheutatte hyvyyttä – tulette niittämään hyvyyttä ja heijastamaan tuota hyvyyttä. Se on Totuuden ja itse asiassa myös fysiikan Universaali LAKI. ”Tekojen” myötä kulkevat värähtely ja taajuus siitä, joka tehdään ”sähköaaltotoiminnan” sähköisessä virtauksessa rajoitetun pallomaisen kompressionne sisällä. TE voitte kulkea tuon aina kaartuvan aseman ylitse ja liikkua kaarteettomuuden absoluuttiseen ehdottomuuteen Luojan kanssa. Lucifer ja hänen tietämättömien olentojen heimonsa ovat rajoitettu ainoastaan fyysisen ilmaisun kaartuneisiin illuusiomaailmoihin – rajoitettuja tuohon atmosfääriseen kompressioon, joka kytkeytyy fyysisen ilmaisun keskimmäiseen ytimeen.

Universumissa on olemassa ihmeitä ylitse villeimpien kuvitelmienne. Mutta myös se on ”muistamista” varten, sillä kunnes te ”muistatte”, te ette voi vapautua loputtomien syklien ”pyörän” kahleista, joita fyysinen manifestaatio edustaa. Uskon, että voitte todistaa sitä, että tuo sykli on vieläkin alaspäin vievässä spiraalissa kohti alati kasvavan pahuuden, alistamisen, sotien ja valheiden ”mustaa aukkoa”.

Ponnahtaminen voi tapahtua vain silloin, kun lakipiste on saavutettu ja ylöspäin suuntaava spiraali syntyy. Tämä on syy, MIKSI meidän täytyy antaa teille opetuksia siitä, kuinka asiat TODELLA ovat, jotta voitte vapautua tuon syklin muuttuessa. Sen jälkeen teidän täytyy olla valmiita tuomaan Valaistunut ”oikeanlaisuus” siihen toiminnassa olevaan yhteiskunnalliseen tilanteeseen, josta te itsenne löydätte. Kohtalonne on siirtyä ihmisilmaisussa korkeamman ulottuvuuden taajuuteen, joka on LOISTEEN jaksossa. Sallittakoon teidän läpäistä valmistuminen onnistuneesti!!

Salu.


Lähteet: CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, June 29, 1993, Volume 2, Number 1, sivut 24–25.

http://phoenixarchives.com/contact/1993/0693/062993.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1539364285