KÄÄNNÖS: HATONN: [”KEITÄ OVAT KASAARIT?”] – (osa 2)

LUOJA ATON/HATONN

Helmikuu 22, 2013

 

PROTOKOLLA NRO. VI

Aloitamme pian SUURTEN MONOPOLIEN PERUSTAMISEN – valtavan omaisuuden varannot, joista jopa goyjen suuret omaisuudet tulevat riippumaan ja niin pitkälti, että he hukkuvat yhdessä hallituksen luottojen kanssa päivänä, joka seuraa poliittista katastrofia.

Goyjen aristokratia poliittisena voimana on kuollut. Meidän ei tarvitse ottaa sitä huomioon; MUTTA MAANOMISTAJINA HE OVAT HAITALLISIA MEILLE, KOSKA HE VOIVAT OLLA ITSENÄISIÄ ELÄMISEN RESURSSEISSAAN. TÄSTÄ SYYSTÄ MEIDÄN TÄYTYY RIISTÄÄ HEILTÄ HEIDÄN MAANSA, HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ.

On välttämätöntä, että teollisuuden tulisi imeä maasta sekä työ että varallisuus ja tuoda keinottelun kautta käsiimme kaikki maailman raha, täten heittämällä kaikki goyt työläisten riveihin. SEN JÄLKEEN GOYT KUMARTAVAT EDESSÄMME SAADAKSEEN PELKÄN OIKEUDEN OLEMASSAOLOONSA.

Jotta tuhoaisimme goyjen teollisuuden, luomme goyjen keskuudessa keinottelun avuksi VAHVAN KYSYNNÄN RAJOITTAMATTOMAAN LUKSUKSEEN, jonka olemme jo valmiiksi kehittäneet.

Nostetaan veroja, jotka joka tapauksessa eivät ole hyödyksi työntekijöille, sillä aiheutamme samanaikaisesti nousun välttämättömien asioiden hinnoissa verukkeella, että tämä tapahtuu maatalouden ja karjateollisuuden rappion tähden.

Me myös heikennämme taitavasti ja syvälti tuottamisen lähteitä OPETTAMALLA TYÖMIEHILLE ANARKIAA JA ALKOHOLIN KÄYTTÖÄ, TEKEMÄLLÄ SAMAAN AIKAAN TOIMENPITEITÄ KARKOTTAMAAN KAIKKI ÄLYKKÄÄT GOYT MAASTA.

Jotta todellinen tilanne EI TULISI GOYJEN HUOMIOON, KUNNES SOPIVANA AIKANA, naamioimme sen teennäiseen haluun auttaa työluokkia ja suuriin taloudellisiin periaatteisiin, aktiiviseen propagandaan, jonka periaatteita kannetaan läpi taloudellisten teorioidemme levittämisen kautta.

 

PROTOKOLLA NRO. VII

ASEISTUKSEN VAHVISTAMINEN JA POLIISIVOIMIEN KASVATTAMINEN OVAT VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ YLLÄMAINITTUJEN SUUNNITELMIEN TOTEUTTAMISEKSI. On välttämätöntä, että meidän lisäksemme kaikissa maissa olisi VAIN TYÖLÄISTEN MASSA, MUUTAMA MEILLE OMISTAUTUNUT MILJONÄÄRI, POLIISIT JA SOTILAAT.

MEIDÄN TÄYTYY LUODA LEVOTTOMUUTTA, ERIMIELISYYKSIÄ JA VIHAA kauttaaltaan Euroopassa ja eurooppalaisten kytkösten kautta ja myös muilla mantereilla. . . he tulevat huomaamaan, että meillä on valta luoda levottomuuksia tai palauttaa järjestys kuin milloin niin haluamme. . . punomme juonilla kaikki ulottamamme säikeet kaikkiin hallituksellisiin elimiin politiikan, taloussopimusten tai rahataloudellisten velkakirjojen keinojen kautta. . . . tällä tavoin goyjen kansat ja hallitukset, jotka ovat meidän opettamat TARKASTELEMAAN VAIN PINTAA SIITÄ, MITÄ ME HEILLE NÄYTÄMME, katsovat meitä ihmiskunnan hyväntekijöinä ja pelastajina.

Meidän täytyy kyetä VOITTAMAAN KAIKKI VASTUSTUS LIETSOMALLA SOTAA sen maan naapureilta, joka kehtaa vastustaa meitä. Joka tapauksessa, jos nämä naapurit vuorostaan päättäisivät yhdistyä meitä vastaan, meidän täytyy VASTATA MAAILMANSODALLA.

Lyhyesti summatakseni Euroopan goyhallitusten kahlitsemisen järjestelmämme: NÄYTÄMME VOIMAMME YHDELLE NIISTÄ SALAMURHALLA JA TERRORISMILLA, JA JOS SYNTYISI MAHDOLLISUUS NIIDEN KAIKKIEN NOUSULLE MEITÄ VASTAAN, VASTAAMME NIILLE AMERIKKALAISILLA, KIINALAISILLA TAI JAPANILAISILLA ASEILLA.

 

PROTOKOLLA NRO. VIII

Hallituksemme täytyy olla ympäröity . . . tiedottajilla, kokeneilla asianajajilla, hallintovirkamiehillä, diplomaateilla ja lopuksi ihmisillä, jotka ovat koulutettu erikoislinjoilla erityisissä kehittyneissä kouluissamme.

Näille ihmisille tulee tutuksi ihmisluonnon vastakkainen puoli kaikkine hienovaraisine sointuineen, joita heidän täytyy osata soittaa. Nämä soinnut ovat GOYJEN ÄLYKKYYKSIEN, TAIPUMUSTEN, EPÄONNISTUMISIEN, PAHEIDEN JA HYVEIDEN RAKENNE, luokkien ja kastien erikoisuudet.

Tästä syystä TALOUSTIEDE ON PÄÄASIALLINEN TIEDE, JOTA JUUTALAISET OPETTAVAT. Meidät tulee ympäröimään ryhmä, joka koostuu pankkiireista, kauppaajista, porvareista ja mikä tärkeintä, mijonääreistä, koska oleellisesti KAIKKI TULLAAN PÄÄTTÄMÄÄN NUMEROILLA.

 

PROTOKOLLA NRO. IX

. . .koska heidän antisemitisminsä on välttämätöntä SALLIMAAN MEIDÄN KONTROLLOIDA PIENEMPIÄ VELJIÄMME. En selitä tätä pidemmälti, sillä se on jo ollut lukuisten keskustelujen aihe.

Todellisuudessa EDESSÄMME EI OLE ESTEITÄ. Superhallituksemme on olemassa sellaisten extralaillisten olosuhteiden alaisuudessa, että on yleistä nimittää sitä energisellä ja vahvalla sanalla – diktatuuri.

Voin rehellisesti sanoa, että tämänhetkisessä ajassa OLEMME LAIN TEKIJÖITÄ; OLEMME TUOMAREITA JA AIHEUTAMME RANGAISTUSTA; TELOITAMME JA ARMAHDAMME; ME RATSASTAMME JOHTAJAN HEVOSELLA KAIKKIEN ARMEIJOIDEMME PÄÄLLIKKÖNÄ. . . . MEILLÄ ON RAJOITTAMATON KUNNIANHIMO, POLTTAVA AHNEUS ARMOTTOMALLE KOSTOLLE JA KATKERA VIHA.

Meistä huokuu kaikkea syleilevä kauhu. Kaikkien mielipiteiden ja uskonoppien ihmiset ovat palveluksessamme; ihmiset, jotka haluavat palauttaa monarkiat, kansanjohtajat, sosialistit, kommunistit ja muut utopistit. . . . TÄMÄN MENETELMÄN KAUTTA ON KIDUTETTU KAIKKIA HALLITUKSIA; NE KERJÄÄVÄT RAUHAA, JA RAUHAN TÄHDEN NE OVAT VALMIITA TEKEMÄÄN MINKÄ TAHANSA UHRAUKSEN, MUTTA ME EMME ANNA HEILLE RAUHAA, ENNEN KUIN HE TUNNUSTAVAT KANSAINVÄLISEN SUPERHALLITUKSEMME AVOIMESTI JA ALISTUNEESTI.

Jakaantuminen puolueisiin on tuonut heidät kaikki meille, koska puolueen tekoa varten tarvitaan ponnistusrahaa, ja se kaikki meillä on.

Olemme vaikuttaneet lain toimintatapaan, äänestyslakiin, lehdistöön, henkilökohtaiseen vapauteen ja KAIKKEIN TÄRKEIMMIN VAPAAN OLEMASSAOLON KULMAKIVEEN.

OLEMME JOHTANEET HARHAAN, KORRUPTOINEET, HUIJANNEET JA LANNISTANEET goyjen NUORISON opettamalla periaatteiden ja teorioiden mukaisesti, joiden tiedämme olevan valheellisia, mutta joihin olemme itse vaikuttaneet.

Voitte sanoa, että meitä vastaan tulee tapahtumaan aseistettu nousu, jos suunnitelmamme löydetään ennenaikaisesti; mutta tätä odottaen meillä on niin terrorisoiva manööveri lännessä, että jopa rohkein sielu tulee vapisemaan.

Maanalaisia käytäviä luodaan siihen aikaan mennessä kaikkiin pääkaupunkeihin, joista NE VOIDAAN RÄJÄYTTÄÄ yhdessä laitostensa ja kansallisten dokumenttiensa kanssa.

 

PROTOKOLLA NRO. X

Pyydän teitä muistamaan, että hallitus ja massat ovat tyytyväisiä NÄKYVIIN TULOKSIIN POLITIIKASSA. On tärkeää tietää yksi yksityiskohta menettelytavassamme. Se auttaa meitä keskusteluissa hallinnon jakaantumisesta, sanan vapaudesta, lehdistön vapaudesta, uskonnon (uskon) vapaudesta, kokoontumisen oikeudesta, tasavertaisuuksista lain, omaisuuden ja kodin koskettomuuden, epäsuorien verojen ja lain takautuvan voiman edessä. KAIKISTA SELLAISISTA KYSYMYKSISTÄ EI TULISI KOSKAAN SUORAAN JA AVOIMESTI KESKUSTELLA massojen edessä. Kun siitä tulee välttämätöntä meidän keskustella niistä, niitä ei tulisi käsitellä yksityiskohtaisesti, vaan pelkästään mainita vailla kulkua yksityiskohtiin ja osoittamalla, että hyväksymme modernit lakiperiaatteet. Tämän pidättäytyvyyden merkittävyys on tosiasiassa, että avoimesti julkistamaton periaate antaa meille toiminnanvapauden sulkea pois huomaamatta yhden tai useamman asian, missä yksityiskohtaisesti käsitellystä periaatteesta tulee yhtä hyvä kuin perustettuna.

KUN SUORITAMME VALLANKAAPPAUKSEMME, SANOMME IHMISILLE: ”KAIKKI SUJUI HUONOSTI; TE KAIKKI OLETTE KÄRSINEET. POISTAMME KÄRSIMYSTENNE SYYN, NIMITTÄIN KANSALLISUUDET, RAJAT JA KANSALLISET VALUUTAT. TOTTA KAI OLETTE VAPAITA TUOMITSEMAAN MEIDÄT, MUTTA OLISIKO TUOMIONNE REILU, JOS JULISTAISITTE SEN, ENNEN KUIN KOKEILISITTE, MITÄ ANTAISIMME TEILLE?” SEN JÄLKEEN HE YLISTÄVÄT MEITÄ YKSIMIELISEN ILAHTUNEISUUDEN JA TOIVON AJATUKSELLA. ÄÄNESTYSJÄRJESTELMÄ, JOTA OLEMME KÄYTTÄNEET TYÖKALUNA KRUUNAAMISELLEMME JA JOHON OLEMME TOTUTTANEET JOPA ETUKÄTEEN JÄRJESTETYT VÄLIPUHEET, ON SUORITTANUT VIIMEISEN PALVELUKSENSA JA TEKEE VIIMEISEN ILMESTYMISENSÄ YKSIMIELISEN TAHDON ILMAISUSSA TULLA TUTUMMAKSI KANSSAMME, ENNEN KUIN ON JULISTANUT RATKAISUN.

Jotta saavuttaisimme tämän, meidän täytyy PAKOTTAA KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN ilman luokkajakoa, jotta perustaisimme enemmistön yksinvaltiuden, jota ei voi saada yksistään aatteellisista luokista. . . .EMME SALLI YKSILÖLLISTEN MIELIEN MUODOSTUMISTA… me täten luomme sellaisen sokean voiman, ettei se kykene liikkumaan ilman agenttiemme ohjausta, jotka ovat meidän lähettämiämme korvaamaan niiden johtajansa.

MASSAT ALISTUVAT TÄLLE HALLINNOLLE, KOSKA HE TIETÄVÄT, ETTÄ HEIDÄN TULONSA, ETUUTENSA JA MUUT HYÖDYT RIIPPUVAT NÄISTÄ JOHTAJISTA.

Hallituksen suunnitelman täytyy HUOKUA VALMIIKSI MUODOSTUNEENA yhdestä päästä… tästä johtuen johtajiemme nerokasta työtä ei tule heittää väkijoukon armoille tai edes rajoitetulle ryhmälle.

Nämä suunnitelmat eivät välittömästi hermostuta nykyisiä laitoksia. Ne vain muuttavat organisaatiotaan….laitokset itsessään eivät ole tärkeitä, vaan niiden toiminnot.

Kun ruiskutimme liberalismin myrkyn valtion organismiin, sen koko poliittinen luonne muuttui; valtioihin tarttui kuolettava tauti, nimittäin veren hajoaminen. ON VAIN VÄLTTÄMÄTÖNTÄ ODOTTAA HEIDÄN KUOLINKAMPPAILUNSA LOPPUA.

. . .perustuslaki, kuten hyvin tiedätte, ei ole mitään muuta kuin koulu väittelylle, keskustelulle, erimielisyydelle, hedelmättömälle puolueen kiihotukselle, puolueen taipumuksille – toisin sanoen koulu kaikelle, mikä heikentää hallituksen tehokkuutta…. väkijoukosta valittu presidentti, olentojemme, orjiemme, joukosta.

Jotta suorittaisimme suunnitelmamme, junailemme presidenttien äänestyksen, joiden menneisyys sisältää jonkin piilotetun skandaalin, jonkin ”Panaman” – sen jälkeen he tulevat olemaan MÄÄRÄYKSIEMME USKOLLISIA TOTEUTTAJIA PALJASTUMISEN PELOSTA ja jokaisen käskyvallan saavuttaneen ihmisen luonnollisesta halusta säilyttää edut, hyödyt ja arvokkuuden, jotka ovat kytköksissä presidentin asemaan. Edustajainhuone äänestää, suojelee ja verhoaa presidentin, mutta me poistamme tältä lakialoitteiden tekemisen oikeuden tai lakien muuttamisen oikeuden, sillä ME MYÖNNÄMME TÄMÄN OIKEUDEN VASTUUNTUNTOISELLE PRESIDENTILLE, SÄTKYNUKELLE KÄSISSÄMME. . . . oikeutamme tämän etuoikeuden sillä verukkeella, että presidentin, kansallisen armeijan päällikkönä, täytyy kontrolloida sitä suojellakseen uutta republikaanista perustuslakia, jota hän vastuuntuntoisena edustajana tälle perustuslaille on sitoutunut suojelemaan.

. . .AVAIMET PYHÄTTÖÖN TULEVAT OLEMAAN KÄSISSÄMME

Uuden republikaanisen perustuslain esittelyn ohella otamme myös pois edustajainhuoneelta oikeuden välikysymyksen tekoon liittyen hallituksen keinoihin sillä verukkeella, että poliittisia salaisuuksia täytyy varjella. TÄMÄN UUDEN PERUSTUSLAIN AVULLA VÄHENNÄMME EDUSTAJIEN MÄÄRÄN MINIMIIN, täten myös vähentäen saman verran poliittisia intoja ja intoa politiikkaan.

Kaiken lisäksi presidentillä ylipäällikkönä on oikeus KOOTA TAI HAJOTTAA PARLAMENTTI ja hajottamisen tapauksessa LYKÄTÄ UUDEN PARLAMENTIN NIMITTÄMISTÄ.

. . . Opastuksemme kera presidentti tulkitsee kunnianhimoisilla tavoilla sellaisia lakeja kuin on mahdollista niin tulkita. Sen lisäksi hän kumoaa ne, kun osoitamme hänelle sen olevan tarpeen; HÄNELLÄ ON MYÖS OIKEUS ESITTÄÄ VÄLIAIKAISIA LAKEJA JA JOPA MUUTOKSIA HALLITUKSEN PERUSTUSLAILLISESSA TYÖSSÄ, väittämällä motiivina teolle maan hyvinvoinnin vaatimukset.

SELLAISTEN KEINOJEN KAUTTA PYSTYMME VÄHITELLEN TUHOAMAAN ASKEL ASKELEELTA KAIKEN, MINKÄ OIKEUKSIIMME ASTUMISEN JÄLKEEN OLIMME VELVOITETTU ESITTELEMÄÄN HALLITUKSEN PERUSTUSLAKEIHIN SIIRTYMÄNÄ KAIKKIEN PERUSTUSLAKIEN HUOMAAMATTOMAAN LAKKAUTTAMISEEN, KUN AIKA KOITTAA MUUTTAA KAIKKI HALLITUKSET YKSINVALTIUTEEMME.

Mutta tiedätte hyvin, että jotta sellainen universaali halun ilmaisu tehtäisiin mahdolliseksi, ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ HÄIRITÄ JATKUVASTI SUHDETTA KANSAN JA HALLITUKSEN VÄLILLÄ KAIKISSA MAISSA JA NÄIN OLLEN VÄSYTTÄÄ KAIKKI ERIMIELISYYDELLÄ, TAUTIEN ROKOTUKSILLA JA KÄRSIMYKSELLÄ SEKÄ SAADA GOYT OLEMAAN NÄKEMÄTTÄ MUUTA RATKAISUA KUIN PYYTÄÄ RAHAAMME JA TÄYDELLISTÄ HALLITSEMISTA.

Jos antaisimme ihmisille tauon, haluttu hetki ei tulisi luultavasti koskaan saapumaan.

 

PROTOKOLLA NRO. XI

NÄILLÄ KEINOILLA TARKOITAN LEHDISTÖN VAPAUTTA, KOKOONTUMISOIKEUTTA, USKONVAPAUTTA, ÄÄNESTYSOIKEUKSIA JA MONIA MUITA ASIOITA, JOIDEN TÄYTYY KADOTA IHMISEN REPERTUAARISTA TAI TULLA OLENNAISESTI MUUTETUKSI PÄIVÄNÄ, JOKA KOITTAA UUDEN PERUSTUSLAIN JULISTUKSEN PÄIVÄN JÄLKEEN.

MEILLE ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ, ETTÄ SEN JULISTUKSEN ENSIMMÄISESTÄ HETKESTÄ, KUN IHMISET OVAT VIELÄKIN MYKISTYNEITÄ SAAVUTETUSTA VALLANKUMOUKSESTA JA OVAT KAUHUN JA YLLÄTYKSEN TILASSA, HEIDÄN TULISI YMMÄRTÄÄ MEIDÄN OLEVAN NIIN VAHVOJA, NIIN VAHINGOITTUMATTOMIA JA NIIN VOIMAKKAITA, ETTÄ EMME MISSÄÄN TAPAUKSESSA KIINNITÄ HEIHIN HUOMIOTA, JA ME EMME VAIN OLE PIITTAAMATTA HEIDÄN MIELIPITEISTÄÄN JA HALUISTAAN, VAAN OLEMME VALMIITA JA KYKENEVÄISIÄ TUKAHDUTTAMAAN MILLOIN TAHANSA TAI MISSÄ PAIKASSA TAHANSA KAIKKI VASTUSTUKSEN MERKIT KIISTATTOMALLA KÄSKYVALLALLA. HALUAMME IHMISTEN YMMÄRTÄVÄN, ETTÄ OLEMME VÄLITTÖMÄSTI OTTANEET KAIKEN HALUAMAMME JA ETTÄ EMME MISSÄÄN TAPAUKSESSA JAA VALTAAMME HEIDÄN KANSSAAN. SEN JÄLKEEN HE SULKEVAT SILMÄNSÄ KAIKELLE PELOSTA JA ODOTTAVAT TULEVIA ASIOITA.

Goyt ovat kuin lammaslauma – me olemme susia.

Tiedättekö, mitä tapahtuu, kun sudet pääsevät lammaskatraaseen?

He tulevat myös sulkemaan silmänsä kaikelle, koska LUPAAMME PALAUTTAA HEILLE KAIKILLE VAPAUTENSA sen jälkeen, kun rauhan viholliset ovat alistettu ja kaikki puolueet tyynnytetty.

Onko välttämätöntä sanoa, kuinka kauan heidän täytyisi odottaa vapauksiensa paluuta?

Miksi olemme suunnitelleet ja aiheuttaneet tämän menettelytavan goyille, antamatta heille tilaisuutta tutkia sen sisäistä tarkoitusta, ellei tarkoituksella SAAVUTTAA EPÄSUORALLA KEINOLLA SE, MIKÄ ON SAAVUTTAMATTOMISSA HAJAANTUNEELLE RODULLEMME SUORAA TIETÄ?

Tämä muodosti perustan salaisen vapaamuurariuden organisaatiollemme, jota ei tunneta ja jonka tavoitteita eivät edes epäile tämä karja, goyt. Olemme harhauttaneet heitä lukuisiin näennäisiin organisaatioihimme, jotka vaikuttavat olevan vapaamuurareiden looseja, jotta heidän samaa uskontoa olevien HUOMIO HARHAUTETTAISIIN.

JUMALA ON ANTANUT MEILLE, HÄNEN VALITULLE KANSALLEEN, VOIMAN HAJAANTUA, JA MIKÄ KAIKILLE VAIKUTTAA OLEVAN HEIKKOUTEMME, ON OSOITTAUTUNUT OLEVAN VAHVUUTEMME JA ON TUONUT MEIDÄT NYT UNIVERSAALIN HALLITSEMISEN KYNNYSPISTEESEEN.

ON ENÄÄ VÄHÄN RAKENNETTAVAA JÄLJELLÄ NÄIDEN PERUSTUSTEN PÄÄLLE.

 

PROTOKOLLA NRO. XII

Yhtään tiedonantoa ei tehdä julkiseksi ilman kontrolliamme. Me teemme jo näin, koska UUTISET KAIKILTA PUOLILTA MAAILMAA VASTAANOTETAAN USEIDEN TOIMISTOJEN KAUTTA, JOISSA SE ON KESKITETTYÄ.

…olemme jo onnistuneet alistamaan goyjen mielet niin pitkälti, että melkein KAIKKI HEISTÄ NÄKEVÄT MAAILMAN TAPAHTUMAT VÄRITETTYJEN LASIEN KAUTTA, JOTKA ASETAMME HEIDÄN SILMILLEEN; …

Kaikki sanomalehtemme edustavat eri taipumuksia, nimittäin aristokraattisia, republikaanisia, vallankumouksellisia ja jopa anarkistisia, totta kai niin kauan kuin mitä perustuslaki kestää. Intialaisen jumalan Vishnun tapaan näillä aikakauslehdillä on sata kättä, joista jokainen kurkottaa jokaisen julkisen mielipideryhmän pulssiin. Kun pulssi lyö nopeammin, nämä kädet ohjaavat mielipiteen kohti tavoitteitamme, KOSKA INNOSTUNUT HENKILÖ KADOTTAA JÄRJEN VOIMAN JA ON HELPOSTI JOHDATELTAVISSA. Nuo hölmöt, jotka uskovat toistavansa sanomalehtien ilmaisemaa puolueensa mielipidettä, tulevat toistamaan meidän mielipiteitämme tai niiden, joiden mielipiteitä haluamme heillä olevan. Kuvitellen seuraavansa puolueensa lehdistöä he seuraavat lippua, jota me heilutamme heille.

Nämä hyökkäykset meitä vastaan vaikuttavat myös VAKUUTTAVAN IHMISET, ETTÄ TÄYDELLINEN LEHDISTÖN VAPAUS ON VIELÄKIN OLEMASSA, ja se antaa agenteillemme tilaisuuden julistaa, että meitä vastustavat lehdet ovat vain hölöttelijöitä, koska ne eivät pysty löytämään mitään todellista pohjaa kumoamaan määräyksiämme. Sellaisilla keinoilla ajatuksesta tulee opetusväline hallituksemme käsissä, joka EI SALLI IHMISTEN TULLA JOHDETUKSI HARHAAN intoilun ja kuvitelmien maailmoihin hyvää tekevästä edistyksestä.

Tulemme varmasti valloittamaan vihollisemme, koska HEILLÄ EI OLE LEHDISTÖÄ KÄYTETTÄVÄNÄÄN, jossa ilmaista itseään kokonaisuudessaan. Sen lisäksi ylläolevien suunnitelmien kera lehdistöä vastaan meillä ei ole edes tarvetta kumota heitä vakavasti.

 

PROTOKOLLA NRO. XIII

Päivittäisen leivän tarve pakottaa goyt hiljentymään ja ajaa heidät jäämään totteleviksi palvelijoiksemme.

Jotta estäisimme heitä saavuttamasta mitään itsenäisiä päätöksiä, ME HARHAUTAMME MEIDÄN MIELENSÄ HUVEILLA, PELEILLÄ, AJANVIETTEILLÄ, HIMOILLA JA JULKISILLA KULTTUURIKESKUKSILLA. ALOITAMME PIAN TARJOAMAAN PALKINTOKILPAILUJA. . . sellaiset houkutukset tulevat ehdottomasti kääntämään mielen pois ongelmista, joista joutuisimme muutoin taistelemaan ihmisten kanssa. He alkavat puhua yhteen ääneen kanssamme menettämällä enemmän ja enemmän itsenäisen ajatuksen tavasta, koska me yksin annamme uusia ajatuslinjoja henkilöiden kautta, joiden kanssa meillä ei totta kai ole oletettavasti mitään kytköstä.

Liberaalien utopistien rooli tulee ehdottomasti kokemaan loppunsa, kun hallituksemme tunnustetaan. . . . sillä se tapahtui sanan ”edistys” kautta, että olemme onnistuneesti kääntäneet typerien goyjen aivot. Goyjen joukossa ei ole aivoja ymmärtämään, että tämä sana on peite poikkeamalle totuudesta, ennen kuin sitä sovelletaan materiaalisiin keksintöihin, koska on vain yksi totuus ja edistykselle ei ole tilaa.

Kun valtakuntamme on perustettu, puhujamme keskustelevat suurista ihmiskuntaa kuohuttaneista ongelmista, tarkoituksella tuoda se lopulta siunatun hallinnomme alle.

KUKA TULEE SILLOIN EPÄILEMÄÄN, ETTÄ KAIKKI NÄMÄ ONGELMAT OLIVAT MEIDÄN AIHEUTTAMIAMME POLIITTISEN SUUNNITELMAN MUKAAN, JOTA EI OLE PALJASTETTU KENENKÄÄN TOIMESTA NIIN MONIEN VUOSISATOJEN AJAN?

 

PROTOKOLLA NRO. XIV

KUN MEISTÄ TULEE HALLITSIJOITA, EMME SIEDÄ MINKÄÄN MUUN USKONNON OLEMASSAOLOA KUIN OMAMME, JOKA JULISTAA YHDEN JUMALAN, JONKA KANSSA KOHTALOMME ON SIDOTTU, KOSKA OLEMME VALITTU KANSA JA KOHTALOMME ON MÄÄRITELLYT MAAILMAN KOHTALON. TÄSTÄ SYYSTÄ MEIDÄN TÄYTYY TUHOTA KAIKKI MUUT USKONNOT.

Rauhan hyödyt, vaikkakin saavutettuina vuosisatojen levottomuuksien kautta, palvelevat esittelemään hallintomme suotuisan luonteen. . . . hallituksen hyödyttömistä muutoksista, joita neuvoimme goyt tekemään ollessamme sabotoimassa heidän hallituksellista koneistoaan, tulee sellainen kiusa ihmisille siihen aikaan mennessä, että HE MIELUUMMIN KESTÄVÄT MITÄ TAHANSA MEILTÄ SEN SIJAAN, ETTÄ RISKEERAISIVAT AIEMPIEN LEVOTTOMUUKSIEN JA VAIKEUKSIEN TOISTON.

Filosofimme keskustelevat goyjen uskonnon kaikista vajavaisuuksista, mutta kukaan ei ikinä keskustele meidän uskonnostamme SEN TODELLISEN PIIRTEEN VALOSSA, JA KUKAAN EI KOSKAAN YMMÄRRÄ SITÄ, paitsi oma kansamme, joka ei koskaan uskalla paljastaa sen salaisuuksia.

 

PROTOKOLLA NRO. XV

Kun meistä tulee lopulta hallitsijoita vallankumousten myötä, jotka järjestetään niin, että ne tapahtuvat samanaikaisesti kaikissa maissa ja välittömästi sen jälkeen, kun kaikki olemassa olevat hallitukset julistetaan virallisesti kyvyttömiksi (mikä ei saata tapahtua pian, ehkäpä ei ennen kuin kokonainen vuosisata on kulunut), TULEMME VARMISTAMAAN, ETTEI MITÄÄN JUONIA PUNOTA MEITÄ VASTAAN. JOTTA SAISIMME TÄMÄN AIKAAN, TAPAMME SYDÄMETTÖMÄSTI KAIKKI, JOTKA OTTAVAT ASEET KÄSIINSÄ HALLINTOMME PERUSTAMISTA VASTAAN.

YHDENKÄÄN UUDEN SALASEURAN PERUSTAMISESTA SEURAA KUOLEMANRANGAISTUS, ja nuo tällä hetkellä olemassa olevat yhteisöt, jotka tunnemme ja jotka joko työskentelevät meille tai ovat työskennelleet kanssamme, hajotetaan, ja niiden jäsenet karkotetaan Euroopasta kaukana oleville mantereille.

Käsittelemme samalla tavalla näitä vapaamuurareita goyjen joukossa, jotka tietävät liikaa.

Tämä saavutetaan vain sen majesteettisella ja järkähtämättömällä voimalla, joka ilmaisee vaikutelman, että se on koskematon MYSTISEN LUONTEENSA TAKIA, NIMITTÄIN, KOSKA SE ON JUMALAN VALITSEMA. Sellainen, kunnes vastikään, on ollut venäläinen yksinvalta – MEIDÄN AINOA VAARALLINEN VIHOLLISEMME kautta maailman, POIKKEUKSENA OLLEN PAAVI.

Sillä välin, kunnes hallintomme on perustettu, me päinvastaisesti organisoimme ja monistamme vapaat vapaamuurarien loosit kaikissa maailman maissa. HOUKUTTELEMME NIIHIN KAIKKI NE, JOTKA OVAT JA JOISTA SAATTAA TULLA JULKISHENKISIÄ, koska näissä looseissa tulee olemaan tiedon pääasiallinen lähde ja niistä vaikutusvaltamme huokuu. . . . viisaat miehemme hallinnoivat näitä looseja.

Teillä ei ole aavistustakaan, kuinka helppoa on tuoda jopa kaikkein älykkäimmät goyt tiedostamattoman herkkäuskoisuuden tilaan… yhtä pitkälti kuin oma kansamme on piittaamatta menestyksestään, niin ovat goyt valmiina uhraamaan kaikki suunnitelmansa onnistumisen tähden. Heidän psykologiansa tekee suuntaongelman helpommaksi meille. Noilla tiikereiltä näyttävillä on lampaiden sielut ja hölynpölyn suodattimet päässään. Harrastuksena olemme antaneet unelman ihmisen yksilöllisyyden uppoamisesta kollektivismin symbolisen idean kautta.

He eivät ole vielä havainneet eivätkä tule havaitsemaan, että tämä harrastus ON LUONNON TÄRKEIMMÄN LAIN SELVÄ RIKKOMINEN, JOKA MAAILMAN ALUSSA LOI OLENNON, JOKA OLI TOISENLAINEN KUIN MUUT, TÄSMÄLLEEN YKSILÖLLISYYTENSÄ ILMAISUN TÄHDEN.

Jos pystyisimme johdattamaan heidät sellaisiin mielipuolisiin ja sokeisiin uskomuksiin, eikö se ilmeisestikin todista goyn mielen alhaisen kehityksen tason verrattuna meidän mieleemme? SE ON TÄSMÄLLEEN SE ASIA, MIKÄ TAKAA ONNISTUMISEMME.

Kuinka kauaskatseisia vanhan ajan viisaat miehemme olivatkaan, kun he sanoivat, että jotta vakava päämäärä saavutettaisiin, EI TULE PYSÄHTYÄ KEINOIHIN EIKÄ TULISI LASKEA ASIALLE UHRATTUJA UHREJA. Emme ole laskeneet uhreja goyjen joukosta, noista karjan siemenistä. Vaikkakin olemme uhranneet monia omistamme, olemme jo antaneet heille vastineena aiemmin uneksimattoman sijan maassa. VERRANNOLLISESTI HARVALUKUISET UHRIT OMAN KANSAMME JOUKOSTA OVAT PELASTANEET ROTUMME TUHOLTA.

Kuolema on kaiken välttämätön loppu. OLISI PAREMPI NOPEUTTAA TÄTÄ LOPPUA NIILLE, JOTKA HÄIRITSEVÄT AATETTAMME, KUIN ANTAA OMAN KANSAMME TAI MEIDÄN ITSEMME KUOLLA. Tapamme vapaamuurareita sellaisella tavalla, ettei kukaan, paitsi veljet epäile, ei edes uhrit; he kaikki kuolevat näennäisen luonnollisesta kuolemasta, kun on tarpeellista.

…goyjen puhtaasti eläimellinen mieli ei kykene analyysiin ja tarkkailuun…

Tämän meidän ja goyjen järjen prosessissa olevan eroavaisuuden kautta tulee mahdolliseksi havainnollistaa selkeästi Jumalan valittujen leima, verrattuna goyjen vaistomaiseen ja eläimelliseen ajattelutapaan. He näkevät, mutta eivät kykene näkemään ennalta ja eivät pysty keksimään mitään, paitsi materiaalisia asioita. ON NÄIN OLLEN SELKEÄÄ, ETTÄ LUONTO ITSESSÄÄN TARKOITTI MEIDÄN HALLITSEVAN JA OHJAAVAN MAAILMAA.

LAKIMME TULEVAT OLEMAAN LYHYITÄ, SELKEITÄ JA PERUUTTAMATTOMIA, JA NE EIVÄT VAADI TULKINTAA, jotta kaikki kykenevät tietämään ne läpikotaisin. Niissä korostettu pääasia tulee olemaan KORKEALLE KEHITTYNYT TOTTELEVAISUUS KÄSKYVALTAA KOHTAAN, mikä eliminoi kaikki väärinkäytökset, sillä kaikki ilman poikkeusta tulevat olemaan vastuussa ylivertaisen vallan edessä, joka on suotu korkeimmalle käskyvallalle.

Esimerkiksi: tuomarimme tietävät, että yrittämällä osoittaa typerää armoa he astuvat oikeuden lain päälle, joka oli luotu pelkästään esimerkillistä rikoksista rankaisua varten eikä moraalisten ominaisuuksien ilmentymistä varten tuomarin osalta. Sellaiset ominaisuudet ovat kiitettäviä yksityisyydessä, mutta eivät julkisessa elämässä, joka muodostaa ihmiselämän opetusfoorumin.

…KAIKKI MAAILMAN RAHA KESKITETÄÄN KÄSIIMME; siitä seuraten hallituksemme ei tarvitse pelätä kuluja.

Itsevaltamme tulee olemaan johdonmukainen joka asiassa, ja tästä seuraten suuren valtamme jokaista ilmentymää tullaan kunnioittamaan ja tottelemaan olosuhteettomasti.

Täten heistä tulee kyllästettyjä idealla, että heidän on mahdotonta pärjätä ilman tätä vartijaa ja opasta, jos he haluavat elää rauhan ja hiljaisuuden maailmassa. He tunnustavat suvereenimme itsevaltiuden, jota he kunnioittavat ja melkein palvovat… liittyen poliittisten suunnitelmiemme salaisuuksiin: SEKÄ MASSAT ETTÄ NIIDEN HALLINNOT OVAT KUIN PIENIÄ LAPSIA.

ON VAHVAN OIKEUS KÄYTTÄÄ VOIMAANSA JOHTAMAAN IHMISKUNTAA SOSIAALISEEN JÄRJESTYKSEEN, JONKA LUONNON LAKI ON PERUSTANUT, NIMITTÄIN TOTTELEVAISUUTEEN. . . . tästä seuraten olkaamme vahvimpia yleisen hyvän nimissä.

MEIDÄN TÄYTYY UHRATA EPÄRÖIMÄTTÄ NUO YKSILÖT, JOTKA RIKKOVAT OLEMASSA OLEVAA JÄRJESTYSTÄ, sillä esimerkillisessä pahan rankaisussa on suuri opettavainen prosessi.

KUN ISRAELIN KUNINGAS ASETTAA EUROOPAN TARJOAMAN KRUUNUN PYHÄÄN PÄÄHÄNSÄ, HÄNESTÄ TULEE MAAILMAN PATRIARKKA. Hänen tekemänsä välttämättömät uhraukset eivät ole koskaan verrannollisia suuruuden maniassa uhrattuihin uhreihin vuosisatojen kilpailun aikana goy-hallitusten välillä.

Suveneerimme tulee olemaan jatkuvassa kommunikaatiossa kansan kanssa toimittamalla tribuuneista osoitteet, jotka levitetään kaikkiin maailman osiin.

 

PROTOKOLLA NRO. XVI

Meidän oli välttämätöntä tunkea heidän opetusjärjestelmäänsä sellaisia periaatteita, jotka ovat onnistuneesti rikkoneet heidän sosiaalisen järjestyksensä.

Hävitämme ihmisten muistista kaikki nuo menneisiin vuosisatoihin liittyvät faktat, jotka eivät ole eduksemme, jättäen vain ne, jotka korostavat goy-hallitusten virheitä. KÄYTÄNNÖN ELÄMÄN, PAKOLLISEN SOSIAALISEN JÄRJESTYKSEN, IHMISOLENTOJEN KESKINÄISTEN SUHTEIDEN, PAHUUDEN VÄLTTÄMISEN, PAHUUDEN SIEMENEN ISTUTTAVIEN OMAHYVÄISTEN ESIMERKKIEN TUTKIMUKSET JA MUUT PEDAGOGISEN LUONTEISET KYSYMYKSET JOHTAVAT OPETUSOHJELMAA. Tämä ohjelma eroaa jokaisen kastin kohdalla ja ei salli ikinä yhdenmukaisen luonteista koulutusta. Sellainen järjestelmä on erityisen tärkeä.

JOKAINEN KASTI TÄYTYY KOULUTTAA TIUKKOJEN RAJOITUSTEN KERA tietyn ammatin ja työn luonteen mukaisesti. Satunnainen nero on aina kyennyt ja tulee kykenemään nousta korkeampaan kastiin, mutta tämän harvinaisen poikkeuksen tähden avata ovi tehottomille ja myöntää heidät korkeampiin kasteihin tai asemaan sallien heidän viedä asemia, joita varten muut ovat kasvaneet ja koulutettu – on täydellistä hulluutta. Te itse tiedätte, mitä tapahtui goyille, kun he myöntyivät tälle hölynpölylle.

…opettajat tulevat lukemaan oletetusti puolueettomia luentoja ihmissuhteiden ongelmista, kopioimisen laista, rajoittamattoman kilpailun julmuudesta ja lopulta uusista filosofisista teorioista, joita ei ole vielä paljastettu maailmalle.

Lyhyesti, tietämällä monien vuosisatojen kokemuksesta, että IHMISET ELÄVÄT JA OHJAUTUVAT IDEOISTA, että nämä ideat ovat innoitettu vain opetuksen kautta, jota annetaan kaiken ikäisille henkilöille . . . ME VALTAAMME JA SOVELLAMME OMAAN ETUUMME YKSILÖLLISEN AJATUKSEN VIIMEISET JÄLJET, JOTKA PITKÄN AIKAA OVAT SUUNNATTU MEILLE VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ IDEOITA JA TAVOITETTA KOHTAAN. AJATUKSEN ORJUUTTAVA JÄRJESTELMÄ ON JO TOIMINNASSA NIIN SANOTUN VISUAALISEN OPETUKSEN KAUTTA.

TÄLLÄ JÄRJESTELMÄLLÄ ON TAPANA MUUTTAA GOYT AJATTELEMATTOMIKSI, TOTTELEVIKSI ELÄIMIKSI, JOTKA ODOTTAVAT NÄKEVÄNSÄ YMMÄRTÄÄKSEEN. Ranskassa yksi parhaista agenteistamme, Bourgeois, on jo julkistanut uuden visuaalisen opetuksen ohjelman.

 

PROTOKOLLA NRO. XVII

Lakimiehet … tulevat vastaanottamaan palkkion, riippumatta siitä, mikäli puolustus on onnistunut tai ei.

…on kyse vain muutamasta vuodesta, ennen kuin kristikunta romahtaa kokonaan. Muiden uskontojen käsittelystä tulee vieläkin helpompaa, mutta on liian aikaista keskustella tästä ongelmasta.

Kun hetki koittaa TUHOTA VATIKAANI KOKONAAN, tätä hiippakuntaa päin osoittava näkymätön käsi ohjaa massoja hyökkäyksessään.

Israelin kuninkaasta tulee oikea universumin paavi, kansainvälisen kirkon patriarkka.

Ohjelmamme mukaan YKSI KOLMANNES ALAMAISISTAMME VAHTII MUITA pelkästä velvollisuuden tunteesta, hallituksen vapaaehtoisina. Silloin ei pidetä häpeällisenä olla vakooja ja tiedottaja; päinvastoin sitä pidetään ylistettävänä. Perusteettomista raporteista tullaan joka tapauksessa rankaisemaan vakavasti, jotta tämän etuoikeuden väärinkäyttö estettäisiin.

 

PROTOKOLLA NRO. XVIII

Olemme pakottaneet hallitsijat myöntämään oman heikkoutensa avoimen poliisisuojeluksen keinon omaksumisen kautta, ja näin ollen olemme pilanneet heidän käskyvaltansa arvovallan.

ITSEVALTIAAN AVOIMESTI VARTIOIMINEN VASTAA HÄNEN HALLITUKSELLISEN ORGANISAATIONSA HEIKKOUDEN MYÖNTÄMISTÄ

Pidätämme rikolliset ensimmäisestä enemmän tai vähemmän perustetusta epäilyksestä.

 

PROTOKOLLA NRO. XIX

Kapinan lietsominen ei ole mitään muuta kuin sylikoira haukkumassa elefanttia. Hyvin organisoidusta hallituksen näkökulmasta eikä poliisin kannalta, vaan liittyen sen sosiaaliseen perustaan, sylikoira haukkuu elefanttia, koska se ei ymmärrä vahvuuttaan. Elefantin on tarpeellista näyttää voimansa kerran, ja koira ei enää hauku; se alkaa heiluttamaan häntäänsä sillä hetkellä, kun se näkee elefantin.

 

PROTOKOLLA NRO. XX

…TEKOJEMME TULOS MITATAAN LUVUISSA.

Hallituksessamme itsevaltiaalla tulee olemaan laillinen kuvitelma KAIKEN OMISTAMISESTA VALTAKUNNASSAAN (mikä on helposti toteutettu käytännössä) ja turvautumisesta KAIKEN RAHAN LAILLISEEN TAKAVARIKOINTIIN säännöstelemään sen kiertämistä maan halki. Tästä seuraten paras verottamisen keino on määrätä PROGRESSIIVINEN VERO OMAISUUDELLE.

Progressiivinen verotus pääoman määrän mukaan määrättynä tulee tuottamaan paljon suuremman verokertymän kuin tämänhetkinen verotusjärjestelmä, jossa kaikkia verotetaan tasavertaisella määrällä, mikä on hyödyllistä meille nyt VAIN KEINONA KAPINAN JA TYYTYMÄTTÖMYYDEN KIIHOTTAMISEEN GOYJEN JOUKOSSA. Itsevaltiaamme valta lepää pääasiassa tasapainossa ja rauhan vakuutteluissa. . . . niiden tulee kohdata yleisön tarpeet, jotka voivat parhaiten tehdä niin ja joilta voidaan jotain ottaa.

Sellainen keino eliminoi köyhien vihan rikkaita kohtaan…

Jopa pieniä ylisummia, tietyssä rajatussa ja laajalti laskelmoidussa rahastossa, ei tulisi sallia pitää valtion rahastossa, koska RAHA ON TARKOITETTU KIERRÄTETTÄVÄKSI, ja jokainen este kiertokululle on vahingollinen hallituksen mekanismille, jota raha voitelee; voitelevien aineiden esto voi pysäyttää mekanismin oikeanlaisen toiminnan.

TALOUSKRIISIT OLIVAT MEIDÄN LUOMIAMME GOYITA VARTEN VAIN VETÄMÄLLÄ RAHA POIS KIERTOKULUSTA. Valtavia määriä varallisuutta pidettiin toimettomana ja otettiin pois valtioilta, jotka täten taivutettiin hakemaan meiltä lainoja. Koron maksaminen näistä lainoista kuormitti valtion talouden ja teki valtioista alamaisia pääomalle. Teollisuuden keskitys, OTTAMALLA TUOTANNON POIS KÄSITYÖLÄISILTÄ JA ASETTAMALLA SEN KAPITALISTIEN KÄSIIN, IMI KAIKEN VALLAN KANSASTA JA MYÖS VALTIOSTA.

…KOSKA ME VEIMME KIERTOKULUSTA POIS NIIN PALJON KULTAA KUIN MAHDOLLISTA.

Tulojen ja menojen budjetti ASETETAAN RINNAKKAIN, jotta niitä voidaan aina verrata toisiinsa.

LAINOJA SEURAAVA AJANJAKSO . . . TOI KAIKKI GOY-VALTIOT VARARIKKOON. Voitte hyvin ymmärtää, että sellainen taloudellisten asioiden hallinta, kuten mihin goyt houkuttelimme, ei voi olla meidän itsemme omaksuma.

Todellakin, mikä on laina, etenkin ulkomainen laina, ellei verenimijä?

NIIN KAUAN KUIN LAINAT OLIVAT KOTIMAISIA, GOYT VAIN SIIRSIVÄT RAHAT KÖYHIEN TASKUISTA RIKKAIDEN TASKUIHIN; MUTTA KUN LAHJOIMME TIETYT HENKILÖT TEKEMÄÄN LAINOISTA ULKOMAISIA, SILLOIN KANSALLISET RIKKAUDET VIRTASIVAT KÄSIIMME, JA KAIKKI GOYT ALKOIVAT MAKSAA MEILLE SUOJELURAHAA ALAMAISISTA.

…on pakottanut heidän maansa velkaan pankeillemme niin pitkälle, ETTEIVÄT HE KYKENE KOSKAAN MAKSAMAAN VELKOJAAN. Tulisi ymmärtää joka tapauksessa, että olemme kärsineet paljon saadaksemme aikaan sellaisen asioiden tilan.

TÄMÄ TODISTAA ETEVÄN MIELEMME NEROKKUUDEN, sillä kykenemme esittämään lainojen kysymyksen heille sellaisessa valossa, että he näkivät lainoissa edun itselleen.

ON MAHDOTONTA HALLITA ILMAN TÄSMÄLLISTÄ SUUNNITELMAA.

 

PROTOKOLLA NRO. XXI

…tulemme myös TUHOAMAAN KAIKKI PÖRSSIT, sillä emme salli käskyvaltamme arvovallan horjua arvopapereidemme hintojen vaihdoksissa. Korjaamme niiden arvon täyden hinnan laillisesti ilman mitään mahdollisuutta sen heilahtelulle. (Nousu johtaa putoamiseen, ja tämä oli täsmälleen se, minkä teimme goyjen osakkeille ja velkakirjoille alussa.)

Korvaamme pörssit suurilla hallituksen luottolaitoksilla. . . nämä laitokset tulevat olemaan asemassa, jossa ne heittävät päivittäin markkinoille 500 000 000 teollista osaketta tai ostavat vastaavan määrän. Täten kaikista teollisista yrityksistä tulee riippuvaisia meistä. VOITTE HYVIN KUVITELLA, MINKÄLAISEN VALLAN SE MEILLE ANTAA.

 

PROTOKOLLA NRO. XXII

Kaikessa, mitä olen tähän mennessä raportoinut teille, olen huolellisesti yrittänyt näyttää teille todellisen kuvan tämänhetkisten tapahtumien mysteeristä, kuten myös menneistä, jotka kaikki virtaavat suurien tapahtumien virtaan, tulokset, jotka tullaan näkemään lähitulevaisuudessa. Olen paljastanut salaiset suunnitelmamme, jotka hallinnoivat suhteitamme goyjen kanssa, kuten myös talouspolitiikkaamme. Ei jää paljoa lisättävää.

Pidämme käsissämme suurinta modernia voimaa – kultaa. Kahden päivän aikana voimme saada sitä rahastoistamme millä määrällä tahansa. Onko meille yhtään enempää tarvetta todistaa, että hallitsemisemme on Jumalan määräämä? EMME TODISTA SELLAISELLA VAURAUDELLA SITÄ, ETTÄ KAIKKI PAHUUS, JONKA OLIMME PAKOTETTU TEKEMÄÄN NIIN MONIEN VUOSISATOJEN AJAN, OLISI PALVELLUT LOPUSSA TODELLISELLE ONNELLISUUDELLE – JÄRJESTYKSEN PALAUTUKSELLE? … Kykenemme todistamaan, että olemme hyväntekijöitä, jotka ovat tuoneet todellisen hyvinvoinnin ja yksilöllisen vapauden kidutettuun maailmaan, vakuuttaen samaan aikaan rauhan, hiljaisuuden ja ihmissuhteiden arvokkuuden mahdollisuudesta nauttimisen YKSINOMAISELLA EHDOLLA, TOTTA KAI, ETTÄ PERUSTAMIEMME LAKIEN NOUDATTAMISTA HARJOITETAAN.

Valtamme tulee olemaan loistelias, koska se tulee olemaan voimakas; se hallitsee ja ohjaa eikä avuttomasti ryömi johtajien ja puhujien perässä, huutaen mielipuolisia sanoja, joita he kutsuvat suuriksi periaatteiksi, jotka todellisuudessa ovat yksinkertaisesti utopistisia. MEIDÄN VALTAMME JOHTAA JÄRJESTYKSEEN, JOKA VUOROSTAAN TUO ONNELLISUUTTA KANSALLE. Tämän vallan arvovalta kiihottaa mystistä ihailua, ja kansat kumartavat sen edessä. TODELLINEN VALTA EI TAIVU MINKÄÄN OIKEUDEN EDESSÄ, VAIKKA SE OLISI JUMALAN. Kukaan ei rohkene lähestyä sitä riistääkseen edes atomia sen voimasta.

 

PROTOKOLLA NRO. XXIII

Jotta kansalle voisi opettaa tottelevaisuutta, heille täytyy opettaa vaatimattomuutta, ja tämän saavuttamiseksi YLELLISYYKSIEN TUOTANTOA TÄYTYY RAJOITTAA.

PALAUTAMME KÄSITEOLLISUUDEN, mikä heikentää valmistajien yksityistä pääomaa. . . suuret valmistajat usein vaikuttavat . . . hallitusta vastaan olevien kansalaisten ajatuksiin.

Käsiteollisuutta harjoittava kansalainen ei tiedä, mitä työttömyys tarkoittaa, ja tämä saa heidät tarrautumaan olemassa oleviin olosuhteisiin ja tästä seuraten käskyvallan voimaan. Työttömyys on hyvin vaarallista hallitukselle. KUN KÄSKYVALTA TIPPUU KÄSIIMME, SE ON SAATTANUT TYÖNSÄ PÄÄTÄNTÖÖN MEILLE.

JUOPOMUS TULLAAN MYÖS KIELTÄMÄÄN LAISSA, ja siitä rankaistaan rikoksena ihmisen säädyllisyyttä vastaan, sillä ihmisestä tulee eläimellinen alkoholin vaikutuksen alaisena.

Tämänhetkisten olemassa olevien hallitusten korvaavan itsevaltiaan. . . täytyy tuhota sellainen yhteiskunta, MIKÄLI VÄLTTÄMÄTÖNTÄ, HUKUTTAA SE OMAAN VEREENSÄ herättääkseen sen hyvin organisoituna armeijana, joka tietoisesti taistelee minkä tahansa anarkian infektiota vastaan, joka vaikuttaa valtion organismiin. HÄN, JUMALAN VALITSEMA, ON VALITTU YLÄPUOLELTA SILLÄ TARKOITUKSELLA, ETTÄ MIELIPUOLISET VOIMAT MURSKATAAN, JOTKA OVAT VAISTON EIKÄ ÄLYN LIIKUTTAMIA, ELÄIMELLISYYDEN EIKÄ HUMANITAARISUUDEN.

Sen jälkeen sanomme kansalaisille: ”Rukoilkaa Jumalaa ja kumartakaa hänen edessään, joka kantaa ennaltamääräyksen merkkiä, jolle Jumala itse näytti Hänen Tähtensä, jottei kukaan, paitsi Hän Itse, vapauttaisi teidät kaikki synnin voimista ja pahuudesta.

 

PROTOKOLLA NRO. XXIV

Muutama Daavidin siemenen jäsen kouluttaa yksinvaltiaat ja niiden seuraajat, joita ei valita perinnön oikeudella, vaan heidän henkilökohtaisen kykynsä mukaan.

VAIN NE, JOILLA ON EPÄILEMÄTTÖMÄN KYVYKÄS JA JÄMÄKKÄ JA JOPA JULMA PERSOONA, VASTAANOTTAVAT HALLITUKSEN OHJAKSET VIISAILTA MIEHILTÄMME.

Vain yksinvaltias ja hänen kolme sponsoriaan tietävät tulevaisuuden.

Kukaan ei tiedä yksinvaltiaan tavoitteita, kun hän asettaa määräyksiään, ja täten kukaan ei uskalla vastustaa häntä. Luonnollisesti yksinvaltiaan henkinen kyvykkyys täytyy täsmätä tässä sisällytettyyn hallitsemissuunnitelmaan. Tästä syystä hän ei astu valtaistuimelle, ennen kuin TESTI HÄNEN MIELELLEEN on tehty yllämainittujen viisaiden miesten toimesta.

Israelin kuninkaaseen ei saa vaikuttaa hänen intohimonsa, etenkin aistillisuus. Millään tietyllä elementillä hänen luonteessaan ei saa olla niskalenkkiä ja hallintaa hänen mielestään. AISTILLISUUS, ENEMMÄN KUIN MIKÄÄN MUU, JÄRKYTTÄÄ HENKISTÄ KYVYKKYYTTÄ JA NÄKEMYKSEN SELKEYTTÄ KIMMOTTAMALLA AJATUKSEN IHMISLUONNON PAHIMPAAN JA ELÄIMELLISIMPÄÄN PUOLEEN.

Universumin pilarin maailmanhallitsijan persoonassa, joka on noussut Daavidin pyhästä siemenestä, TÄYTYY UHRATA KAIKKI HENKILÖKOHTAISET HALUNSA KANSANSA HYVÄKSI.

YKSINVALTIAAMME TÄYTYY OLLA NUHTEETON.

* * * * * * * *

Nyt te kaikki, jotka ovat järkyttyneitä epäuskossa, pysykää mukanani hieman pidempään. Koko teksti on 63 sivua pituudeltaan, ja se on vain yhteenveto pääasiallisesta, yksityiskohtaisesta dokumentista, jota ei ole nähty ”etuoikeutettujen” ympyröiden ulkopuolella.

Dharma kysyy: ”Mutta entä juutalaiset, jotka elävät ja työskentelevät ja asuvat kaikin tavoin joukossamme?” Olkoon se niin, oppilas. Tiesitkö tämän kaiken informaation? Eivät myöskään he!! ”Tavallinen” juutalainen henkilö uhrataan kaikkein järkyttävimmällä tavalla. Siionistijuutalaisilla on enemmän vihaa ”juutalaista” kohtaan kuin kaikkia muita olentoja paikassanne asetettuna yhteen röykkiöön missä tahansa tai minä aikana tahansa. He ovat opetuksien työkaluja.

Keitä ovat goyt? Toistan jälleen muistutukseksi – heitä ovat KAIKKI, paitsi siionistit.

Pelottavaa? Toivoisin ehdottomasti niin, rakkaat oppilaat. On hyvä aika käyttää maallista fraasianne: ”Jos ette ole paniikissa; ette ymmärrä tilannetta!”

Dharma, suljethan tämän osion ja tulostat sen. Sen jälkeen tarkistetaan ryhmän aikataulu ja mitä se tahtoo, ja me saatamme saada tai emme saa päätäntöön kirjoituksen ”THE SECRET NEW CONSTITUTION” yhteenvetoa tänään. On ollut aivan liian pitkä työjakso, joten katsomme huolellisesti ajoitusta.

* * * * * * * *

Lähde:  Phoenix Journal 68: ECSTASY TO AGONY – THROUGH THE PLAN 2000, Chapter 14, Pages 177–215.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J068.pdf

http://www.phoenixarchives.com/express/1990/1090/04101112.pdf

Kääntänyt HTML muotoon: R. Montana.

R. Montana on lisännyt tähän seuraavat lainaukset:

 

TERMI ”JUUTALAINEN” LUOTU & ESITELTY ENSIN VUONNA 1775 jKr.

Lainaus Benjamin H. Freedmanin Dr. Goldestein LL.D.:lle osoitetusta kirjeestä, päivätty 10. lokakuuta, v. 1954:

On kiistaton tosiasia, että sana ”juutalainen” ei ollut olemassa ennen vuotta 1775. Ennen vuotta 1775 sana ”juutalainen” ei ollut olemassa millään kielellä. Sana ”juutalainen” esiteltiin englannin kieleen ensimmäistä kertaa 18. vuosisadalla, kun Sheridan käytti sitä näytelmässään ”The Rivals”, II, i, ”Hänellä tulee olemaan iho kuin muumiolla ja parta kuin juutalaisella.” Sanaa ”juutalainen” ei ollut englannin kielessä, ennen tätä sanan ”juutalainen” käyttöä englannin kielessä Sheridanin toimesta vuonna 1775. Shakespeare ei ikinä nähnyt sanaa ”juutalainen”, kuten te näette. Shakespeare ei koskaan käyttänyt sanaa ”juutalainen” missään hänen teoksissaan, yleisen uskomuksen olevan kaikesta huolimatta vastakkainen. Teoksessaan ”Merchant of Venice”, V.III.i.61, Shakespeare kirjoitti seuraavasti: ”Mikä on syy? Olen Iewe; eikö Iewellä ole silmiä?”. …

* * * * * *

TERMI ”SIIONISMI” LUOTU & ESITELTY ENSIN VUONNA 1891 jKr.

Termi ”siionismi” esiteltiin ensin vuonna 1891 Nathan Birmbaumin, australialaisen tiedottajan, toimesta. Termi määritteli käsitteen, että juutalaisilla tulisi olla heidän oma kansallinen kotimaansa. Theodor Herzl, australialainen juutalainen, joka syntyi varakkaaseen ja vapautuneeseen budapestiläiseen perheeseen, on tunnustettu siionistisen ideologian perustajaksi, kun hän julkaisi kirjansa ”The Jewish State” vuonna 1896, jossa hän julisti, että parannuskeino antisemitismiin olisi juutalaisen valtion perustaminen. Kuten hän sen näki, paras paikka perustaa tämä valtio oli Palestiina.

Samalla, kun Herzl väitti, että ”juutalaisen” valtion perustaminen parantaisi antisemitismin, hän myös tuki antisemitismiä edistääkseen asiaansa.

Herzl mainitsi päiväkirjassaan:

”On oleellista, että juutalaisten kärsimyksistä…tulee pahempia…tämä avustaa suunnitelmiemme toteutumisessa…minulla on erinomainen idea…houkuttelen antisemiittejä likvidoimaan juutalaista vaurautta…antisemiitit avustavat meitä näin ollen siinä, että he vahvistavat juutalaisten karkottamista ja sortamista. Antisemiitit tulevat olemaan parhaita ystäviämme.” (Hänen päiväkirjansa, osa I, s. 16)

Benny Morris (israelilainen historioitsija) kuvasi, kuinka Herzl ennakoi, miten antisemitismiä voitaisiin ”VALJASTAA” siionismin toteuttamiselle. Hän totesi:

”Herzl piti siionismin voittoa väistämättömänä, ei vain sen tähden, että elämä Euroopassa oli vielä kestämättömämpää juutalaisille, vaan myös siksi, koska se oli Euroopan etu päästä eroon juutalaisista ja päästä antisemitismistä: eurooppalainen poliittinen auktoriteetti tultaisiin lopulta taivuttamaan edistämään siionismia. Herzl huomasi, että antisemitismiä VALJASTETTAISIIN hänen omiin – siionistisiin tarkoituksiinsa.” (Righteous Victims, s. 21)

http://www.jewsagainstzionism.com/zionism/herzl/index.cfm

* * * * * * *

Teoksesta ”THE HISTORY OF THE HOUSE OF ROTHSCHILD” tekijänä Andrew Hitchcock

Herzl on perättäisesti äänestetty siionistiorganisaation puheenjohtajaksi, joka omaksui ”Rothschildin punaisen heksagrammin tai merkin” siionistisena lippuna, joka 51 vuotta myöhemmin päätyy Israelin lipuksi.

Vuosi 1947:  britit, jotka ennen toista maailmansotaa julistivat, ettei Palestiinaan tulisi enempää juutalaista maahanmuuttoa, siirsivät Palestiinan kontrolloinnin Yhdistyneille Kansakunnille suojellakseen palestiinalaisia juutalaisten terroriteoilta sekä heitä että brittisotilaita vastaan. Yhdistyneet Kansakunnat päättivät pitää Palestiinan jaettuna kahteen valtioon, yksi siionistinen ja toinen arabi, Jerusalemin pysyessä kansainvälisenä alueena, josta voivat kaikki uskonnot nauttia.

Tämä siirtäminen oli järjestetty tapahtumaan toukokuun 15. päivä, v. 1948. Yhdistyneillä Kansakunnilla ei ollut oikeutta antaa arabien tilaa kenellekään, sillä vaikka juutalaiset omistivat 6 % Palestiinasta sinä aikana, päätöslauselma 181 antoi juutalaisille 57 % maasta, ja jätti sinä aikana 94 % maasta omistaville arabeille vain 43 %.

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1361548012