KÄÄNNÖS: HATONN: [”KEITÄ OVAT KASAARIT?”] – (osa 1)

LUOJA ATON/HATONN

Helmikuu 22, 2013

 

LUKU 14

EMME SANONEET ”JUUTALAISIA”

14.10.1990   HATONN

Kun olemme saaneet lisää huomiota tämänhetkisessä ydinsodan partaalla keikkuvassa Lähi-idän/USA:n/arabien/Israelin mukanaolon tilanteessa, on jälleen aika määritellä termejä. Minä olen Hatonn, esittelen totuutta korkeamman tietämyksen Valossa; ei enempää eikä vähempää. En taivu erityisintressiryhmien vastaväitteisiin, jotka huijaisivat teitä, enkä salli epäoikeutta ryhmiä kohtaan, jotka useimmissa tapauksissa eivät tiedä heihin itseensä liittyviä tosiasioita.

 

SIIONISTIT VASTAAN ”JUUTALAISET RODUT”

Olin kokemassa sijainnissanne ”juutalaisena” ja tiedän, mitä kuvailen. Minä EN puhu tässä ”juutalaisista”; puhun tässä siitä, mikä tunnetaan kasaarien kolmantenatoista heimona, joka asuttaa Palestiinan ja Libanonin alueita, jotka ovat tunnettu myöhempinä päivinä Israelina. On aika toistaa ”VIISAIDEN SIIONISTIMIESTEN TAPAAMISTEN PROTOKOLLAT”. En nimennyt näitä – HE nimesivät itsensä tällä nimikkeellä. Annan teille yksinkertaisesti kuvauksen noista ”protokollista”, jotta voitte arvioida totuuden siitä itse.

(Pyydän, että osa tekstistä ”KETKÄ OVAT KASAAREJA?” liitetään kirjoituksen johdantoon tunnistamista varten.)

Käytämme tätä informaatiota Express-muodossa termin ”siionistit” käytön takia. Kun viittaamme siionisteihin, kiviä alkaa lentämään väkeämme kohti, ja se on osa disinformaatiosuunnitelmaa; joka tapauksessa kivet iskeytyvät ja tekevät kipua kaikille ihmismuodoille.

 

ISRAEL/PALESTIINA – TÄMÄ

KUUNNELKAA, mitä tänä päivänä annetaan, kun Israel vähättelee eri valtioiden tuomitsemista liittyen 8.10.1990 julmuuteen. Arabimaailma tuntee, etteivät lausunnot ole läheskään tarpeeksi vahvoja – kirjoitan tämänhetkisessä Journalissa tapahtuman vuodelta 1982, josta voitte nähdä, että kaikki, mikä oli muuttunut, oli nimi siellä sun täällä. Arvokkaat, olette asettaneet ”sodan” sykleihinne; miksi luulette sen yksinkertaisesti lähtevän pois ilman huomiota siihen?

Siionistien temppelin rakentaminen Temppelivuorelle Jerusalemissa on myös osa ennustuksia, ja kulmakivet aseteltiin juuri tällä viikolla. Sitä käsiteltiin valtaapitävien mediassa, mutta totuus ”tihkuu ulos” – jopa israelilaisilta.

Juuri tänään lähettiläs Israelista lausui, että ”Se oli ISRAELILAISTEN ’reunaelementti’ nimeltään ’SIIONISTIT’, jotka menivät pyhään paikkaan pyrkimyksessään ’asettaa kulmakivet uudelle temppelille’, mutta suurin osa ’JUUTALAISISTA’ oli yksinkertaisesti ’muurilla’ kunnioittamassa juutalaista pyhää päivää.” En tiedä, kuinka voisitte määritellä tuota paremmin! Arabimaailman kansalaiset estetään nyt heidän kaikkein pyhimmästä paikastaan, joten mitä näin ollen luulette olevan meneillään noiden barrikaadien takana? Pyhä moskeija on sen päällä, jota juutalaiset kutsuvat ”Temppelivuoreksi” ja joka kuuluu palestiinalaisille. OLKAA TE TUOMAREITA! –

Tänä päivän ”JUUTALAISET” ovat enemmälti ja enemmälti kontrolloituja – siionistien toimesta tietämättöminä tosiasiasta. JUUTALAISET TULEVAT KÄRSIMÄÄN SUURIMMAN KIVUN NÄIDEN JUMALATTOMIEN IHMISTEN KÄSISSÄ – TÄMÄ ON JO NÄIN, JA SE ON OLLUT NIIN VUOSISATOJEN AJAN. SE ON VAIN NYT NIIN RÄIKEÄN ILMEISTÄ, KUN SIIRRYTTE ENNUSTUSTEN VIIMEISIIN ESITYKSIIN. OLKOON SE NIIN. PAINAMME TÄHÄN ”PROTOKOLLAT” UUDELLEEN; PYYDÄN, ETTÄ LUETTE HUOLELLISESTI JA SYYTTÄMÄTTÄ PAINAJIA, SILLÄ HE EIVÄT KIRJOITTANEET NIITÄ! NE KIRJOITETTIIN KASAAREISTA SYNTYNEEN KANSAN SIIONISTIVALTION JOHTAJIEN TOIMESTA, JOTKA OMAKSUIVAT (OTTIVAT) ”JUUTALAISTEN” NIMEN – HE EIVÄT OLE ”JUUTALAISEN ISRAELIN” HEIMOISTA. HE ”ENSIN” VARASTIVAT JUUTALAISEN SYNTYMÄOIKEUDEN, SEN JÄLKEEN HEIDÄN MAANSA JA OMAISUUTENSA – HEIDÄN AIKEENSA ON OMISTAA JA HALLITA KOKO MAAILMAA. Sallittakoon teidän lukevan seuraava osuus avoimen ja punnitsevan mielen kanssa. Katsokaa ”Israelin ’JOHTAJIEN'” silmiin, jotka puhuvat vidioottilaatikossanne tänä päivänä, ja teidän annetaan NÄHDÄ näiden sanojen totuus!

 

5.5.1990   HATONN

Sananlaskut 29:18 kuuluu:

MISSÄ NÄKEMYS PUUTTUU, SIELLÄ KANSA TUHOUTUU. Hatonn läsnä Loisteen Valossa. Jakakaamme hieman lisää näkemystä, jotta tiestä tulee Valaistumpi. Kiitoksia.

 

KOSKA SE EI OLE NIIN KUIN AJATTELETTE SEN OLEVAN!

Miksi vetoan teihin katsomaan kohti rumaa sen sijaan, mitä New Age -liike haluaisi teidän katsovan? Koska he julistavat valheellisuutta teille, ja jos näkemys on väärä tai ei ole totuudellista näkemystä, ihminen tuhoutuu. Ei enempää eikä vähempää. Teidän täytyy herätä totuuteen olemassaolostanne ja tietää pelaajat kontrollin pelissä, ja teidän täytyy tehdä niin, ennen kuin asian on liian myöhäistä olla merkityksellinen.

 

KASAARIT

Ennen kuin Israeliin ja siionisteihin liittyvää tarinaa paljastetaan lisää, teidän täytyy ymmärtää, että en puhu maailmanne rakkaasta juutalaisesta ”kansasta” yhtään enempää kuin mitä uskottelisin teille, että kaikki katoliset papit ja nunnat harjoittavat aktiviteetteja (tai tietävät niistä) eristäytyneessä nunnaluostarissa. Meillä on esimerkiksi eräs henkilö kanssamme, joka palveli katolisena pappina yli kolmekymmentä vuotta 10–15 000 seurakuntalaisen kera. Hän oli eristäytyneessä nunnaluostarissa vain yhden kerran, ja se tapahtui valkoisen hunnun seremoniaa varten. Totta kai te ette tiedä näistä asioista – juuri sen takia kerron teille nämä epämiellyttävien ja näennäisen vainoharhaisten olosuhteiden tarinat.

Jos ette tiedä sitä, mitä teidän tarvitsee korjata, niin kuinka voitte korjata sen?

Ette voi ymmärtää maailman tilannetta missään maantieteellisen sijainnin osassa ilman tietoa viimeisistä seitsemästä taistelun vuosikymmenestä Kremlinin kontrolloimisesta. Mutta se taistelu vuorostaan on osanen vielä isompaa historiallista kuvaa. Todistatte vieläkin täydessä kukinnassaan yli vuosituhannen kestäneen sodan meneillään oloa ja huipentumaa kahden vihamielisimmän vihollisen välillä maassa. Se on sota Venäjän ja kasaarien välillä. Ja hyvät, monellako teistä on edes hämärä käsitys siitä, keitä tai mitä ovat kasaarit?

Kasaarien valtakunta hävisi maailman kartalta monia vuosisatoja sitten, mutta sen vaikutus on suurempi tänä päivänä kuin minään aikaisempana aikana. Tänään suurin osa ihmisistä ei ole koskaan kuullutkaan heistä tai heidän maistaan, joten teidän ei tarvitse häpeillä sitä. Jos ette jatka ja sen jälkeen tutki tarkemmin asiaa todistaaksenne sanani itsellenne – silloin hävetkää Jumalan edessä, joka ilahtuisi näkemästä Hänen Luomustensa tulevan Totuuteen.

Kasaarivaltakunta oli aikanaan todellakin hyvin suuri voima, joka piti yllä vaikutusvaltaa suuresta alistettujen kansojen valtakunnasta. Sitä vierustivat kaksi sen päivän supervaltaa. Kasaarian etelä- ja länsipuolilla oli Bysantin valtakunta täydessä kukoistuksessaan itäisen ortodoksikristittyjen sivilisaation kera. Kaakossa kasaarivaltakunta reunusti laajenevaa arabikalifien muslimivaltakuntaa. Kasaarit vaikuttivat näiden molempien valtakuntien historioihin, mutta paljon merkityksellisemmin kasaarivaltakunta asutti aluetta, josta tulisi myöhemmin Venäjän eteläinen osa Mustanmeren ja Kaspianmeren välissä. Tuloksena tästä venäläisten ja kasaarien historiallisista kohtaloista tuli kietoutuneita tavoin, jotka ovat säilyneet tämänhetkiseen päivään asti.

Ehdotan, että jos teillä on ongelmia tämän informaation kanssa ja myös informaation paikallistamisessa liittyen näihin kansoihin, teidän tulisi hankkia brittiläisen kirjoittajan/historioitsijan kirja kasaareista. Arthur Koestler, THE 13TH TRIBE – THE KHAZAR EMPIRE AND ITS HERITAGE.  Ei, Dharma, älä hanki sitä, sillä annan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä. Mutta muita varten, katsotaanpa – kyllä, Random House New Yorkissa pitäisi olla lähde.

Kasaarit polveutuivat sekoituksesta, jossa oli suomalaisia, turkkilaisia ja mongoleita (tämä jälkimmäinen on tärkeä, kun katsotaan Nostradamuksen anti-Kristukseen liittyviä ennustuksia). Niin varhain kuin kolmantena vuosisatana jKr. heidät tunnisti jatkuvasta sotimisesta Persian ja Armenian alueilla. Myöhemmin viidennen vuosisadan aikana kasaarit olivat Hunni Attilan tuhoisien joukkojen mukana. Noin 550 jKr. paimentolaiset kasaarit alkoivat asettua pohjoisen Kaukasuksen alueelle Mustanmeren ja Kaspianmeren välille. Kasaarian pääkaupunki Itil perustettiin Volga-joen suulle, joka virtasi Kaspianmereen, jotta jokiliikennettä voitaisiin kontrolloida. Sen jälkeen kasaarit ottivat 10 %:n tullin mistä tahansa ja kaikesta rahdista, joka kulki Itilin ohi joella. Voi kyllä, veroreittejä aina viidenteen vuosisataan asti. Veron (tullin) maksamisesta kieltäytyvien kimppuun hyökättiin välittömästi, ja heidät teurastettiin – ei kovin erilaista kuin tänä päivänä.

Kasaarit alkoivat luoda asteittain alistettujen kansojen valtakuntaa heidän valtakuntansa ollessa vankasti perustettuna Kaukasukselle. Muita verrannollisen rauhanomaisia heimoja vastaan hyökättiin viipymättä, ja ne valloitettiin. Sen jälkeen niistä tuli osia, jotka kiinnitettiin kasaarivaltakuntaan ja joilta vaadittiin suojelusrahan maksamista jatkuvasti kasaarivaltakunnalle ja kasaarien kirstuihin.

Tämä ei ole erilaista käsitteenä, sillä kaikkien valloitettujen kansojen täytyi antaa suojelusrahaa valloittavalle valtakunnalle, mutta vakuutan teille, ettei kasaarien tapaan. Niin sanotut maailman suuret valtakunnat antoivat aina jotain takaisin ottamastaan suojelusrahasta. Esimerkiksi Rooma teki kansalaisia valloittamistaan, ja veronpalautuksena he toivat sivilisaation, järjestyksen ja suojelun hyökkääjiä vastaan.

Näin ei ollut kasaarivaltakunnassa. Kasaarien alaisuudessa olleet kansat vastaanottivat vain yhden asian vastineeksi suojelusrahan maksamisestaan, ja se oli vain yksi heppoinen ja hatara lupaus, että kasaarit pidättäytyisivät hyökkäämästä ja ryöstämästä lisää – niin kauan kuin suojelusrahaa maksettiin. Kasaarivaltakunnan alamaiset olivat näin ollen vain jättimäisen mafian kaltaisen suojeluvedätyksen uhreja. Kasaariherroja näin ollen paheksuttiin yleismaailmallisesti ja katkerasti kautta valtakuntansa, mutta heitä myös pelättiin armottoman tapansa tähden, jolla he käsittelivät kenet tahansa, joka heitä vastaan nousi. Ja niin kasaarivaltakunta laajeni, kunnes se miehitti suuria alueita, jotka ovat nyt Venäjä ja kaakkoinen Eurooppa. Kahdeksanteen vuosisataan mennessä kasaarivaltakunta laajeni pohjoiseen suuntaan Kieviin asti ja länteen lukemaan mukaansa madjaarit, modernin Unkarin esi-isät.

Sitten ällistyttävä tapahtuma sattui 700-luvun keskivaiheilla. Kasaareita painostivat alati bysantti- ja musliminaapurinsa omaksumaan joko kristillisyys tai islam; mutta kasaarihallitsija nimeltään Khakan oli kuullut kolmannesta uskonnosta, jota kutsuttiin judaismiksi. Ilmeisesti itsenäisyyden poliittisista syistä Khakan julisti, että kasaarit olivat omaksumassa judaismin virallisena uskontonaan.

Yhdessä yössä kokonaan uusi ihmisten ryhmä, sotaisat kasaarit, julistivat yhtäkkiä olevansa juutalaisia – adoptiojuutalaisia – ja muodostivat heimonsa pikimmiten. Sen aikaiset historioitsijat alkoivat kuvailla kasaarien valtakuntaa ”juutalaisten valtakunnaksi”. Polveutuvat kasaarihallitsijat ottivat juutalaiset nimet, ja myöhäisellä yhdeksännellä vuosisadalla kasaarivaltakunnasta tuli turvapaikka muiden maiden juutalaisille.

Sillä välin brutaali kasaarien hallinta muista kansoista jatkui varsin muuttumattomana. Mutta silloin uusi tekijä ilmestyi näyttämölle. Kahdeksannen vuosisadan aikana he kulkivat suuria jokia, Dnieperiä, Donia ja Volgaa, pitkin alas. He olivat viikinkien itäinen haarauma – auts! Heidät tunnettiin varangianeina tai ruseina. Kuten muut viikingit, rusit olivat rohkeita seikkailijoita ja raivokkaita taistelijoita, mutta kun he sotkeutuivat kasaarien kanssa, usein rusit päätyivät maksamaan suojelurahaa, kuten kaikki muutkin. Kun kaksi titaania tapaavat, se on aina mielenkiintoista, sillä mahdollisuudet vaihtelevat hetkestä hetkeen. Nyt, eikös kaikki tämä historia olekin kiehtovaa? Aloititte vihan, kohtaamisen ja orjuuttamisen matkanne niin kaukaa asti, että se myös on unohdettu.

Noin vuonna 862 rusien johtaja nimeltään Rurik perusti Novgorodin kaupungin, ja Venäjän valtakunta oli syntynyt. Rus-viikingit asettuivat slaavilaisten heimojen joukkoon kasaarien hallinnon alaisuuteen, ja taistelu viikinkien ja kasaarien kesken muutti luonnettaan. Siitä tuli silloin nousevan Venäjän valtion taistelu itsenäisyydestä, kasaarien alistamiselta.

Yli vuosisadan jälkeen Venäjän ensimmäisen kaupungin perustamisesta sattui toinen merkityksellinen tapahtuma. Venäjän johtaja, Kievin prinssi Vladimir, hyväksyi baptismin kristittynä vuonna 989, ja siitä syntyi tottakai iso häly. Sen jälkeen hän aktiivisesti tuki kristillisyyttä Venäjällä, ja hänen muistoaan vaalitaan venäläisten toimesta tänä päivänä ”Pyhänä Vladimirina”, ja niin yli tuhat vuotta sitten Venäjän perinne kristillisenä valtiona alkoi. Kuinka moni teistä tietää tämän? Kuinka moni teistä lapsista käsittää, että Venäjä on kristillinen valtio? Te kaikki opetatte ja esitätte, että venäläiset ovat ateisteja – ne ovat niitä neuvostoliittolaisia, ystäväni, jotka saarnaavat Jumalattomuusteorioita.

Vladimirin kääntäminen toi Venäjän myös liittoumaan Bysantin valtakunnan kanssa. Bysantin hallitsijat olivat aina pelänneet kasaareja, ja venäläiset taistelivat vieläkin vapauttaakseen itsensä. Ja niin vuonna 1016 yhdistetyt Venäjän ja Bysantin joukot hyökkäsivät kasaarien valtakuntaan. Kasaarien valtakunta hajosi ja rappeutui. Lopulta suurin osa kasaarijuutalaisista muutti muille alueille. Moni heistä keräytyi itäiseen Eurooppaan, jossa he sekoittuivat ja menivät naimisiin muiden juutalaisten kanssa. Kasaarijuutalaisista tuli hajanaisia, kuten semiittisistä juutalaisista tuli noin 1000 vuotta aikaisemmin. Kasaarien valtakuntaa ei enää ollut.

Kun he siirtyivät ja elivät juutalaisten joukossa, kasaarijuutalaiset jatkoivat selkeätä perintöä militanttisessa muodossa – tunnettuna SIIONISMINA! Luulitte, etten menisi siihen, ettekös vain? Tätä jatkettiin sukupolvesta toiseen, ja siitä tuli enemmän ja enemmän militanttinen, ja se kurottui joka suuntaan pyrkimyksessään tuhota ja kontrolloida. Tämä tietty ryhmä tuhosi Saksan tämän vuosisadan [1900-luku] varhaisella kolmanneksella, teidän laskennassanne. Kasaarijuutalaisten näkemyksessä muinaisen Israelin miehittämä maa tulee ottaa jälleen haltuun – ei ihmeen vaan aseistetun voiman kautta. Tämä on se, mitä tarkoitetaan ”siionismilla” tänä päivänä, ja tämä on se voima, joka loi valtion, joka tänä päivänä kutsuu itseään Israeliksi.

Kasaarijuutalaisten perinnön toinen suuri ainesosa on täysinäinen viha kristillisyyttä sekä myös venäläistä kansaa kohtaan kristinuskon kannattajina. Kristillisyyttä katsotaan voimana, joka aiheutti muinaisen niin sanotun juutalaisten valtakunnan, kasaarivaltakunnan, hajoamisen. Kerran dominoineena suurta osaa siitä, joka on tänäpäivän Venäjä, kasaarijuutalaiset haluavat vieläkin perustaa uudelleen tuon dominaation – ja vuosituhannen ajan he ovat yrittäneet jatkuvasti tehdä juurikin sitä.

Vuonna 1917 kasaarijuutalaiset ohittivat suuren virstanpylvään kohti oman valtionsa luomista Palestiinaan. Sinä samana vuonna he loivat myös bolsevikkien kapinan Venäjällä – eräiden hyvin tuttujen amerikkalaisten säätiöiden rahoittamana. Olkaa kärsivällisiä, niin alatte nähdä salaseurojen ja rahanvaihtajien yhteyden. Tottakai siellä seurasi kristittyjen holokausti, jonka kaltaisia maailma ei ole koskaan nähnyt. Kasaarijuutalaiset kontrolloivat jälleen Venäjää yli 900 vuoden jälkeen, ja he asettuivat tuhoamaan kristillisyyden tuhoamalla kristityt – yli 100 000 000 heistä (saa esitelmät Saksasta näyttämään melkein laimeilta, eikös vain?). Mikä pahempaa ja lisäksi, Jumalalliset juutalaiset kaikkialla huomioikaa; samaan aikaan myös yli 20 000 000 uskonnollista juutalaista kuoli heidän omien julistautuneidensa ihmisten, kasaarijuutalaisten, käsissä.

Ystäväni, tämä on se, mitä kohtaan venäläiset kristityt olivat vastakkain yli puolen vuosisadan taistelussaan kukistaa ateistiset bolsevikit, mutta he lopulta onnistuivat kukistusohjelmassaan, ja nyt 1 000 vuotta vanha sota kristittyjen venäläisten ja kasaarisiionistijuutalaisten välillä saavutti huipentuman. Suurin osa noista syrjäytetyistä bolsevikeista muutti välittömästi Amerikkaan. Vaakalaudalla ei ole vain Venäjän ja kristillisyyden tulevaisuus, vaikkakin se totaalisesti korruptoitui missä tahansa tapahtumassa, mutta myös juutalainen kansa kokonaisuutena – ja juutalaisella kansalla kokonaisuutena ei ole hämärintä aavistustakaan, että tämä tapahtuu heille. He kulkevat ajatellen, että jonain päivänä he saavat pian valtionsa takaisin – voi ei, teidät Abrahamin heimojen jumalalliset juutalaiset tullaan uhraamaan tavalla, jollaista ei olla koskaan nähty aikaisemmin paikassanne. Ne tulevat olemaan juutalaisia, jotka maksavat lopullisen hinnan siionistien käsissä, ja he tappavat teidät, kun te seisotte suojelemassa heitä.

Oli juutalaisen kansan johtaja, jolle annamme nyt kunnianosoituksen; rabbi Joel Teitelbaum, joka kuoli New Yorkissa vuonna 1979. Varsin kiintoisasti – hän kuoli aamulla ja hänet haudattiin samana iltapäivänä. Silti yli 100 000 juutalaista saapui ajoissa hautajaista varten. On vaikeaa kuvitella, kuinka paljon enemmän olisi saapunut, jos aika olisi ollut pidempi. Palveluja sysättiin tuonnemmaksi estämään väkijoukot ja kuolinsyyn tutkinta.

New York Timesissa annettiin myöhemmin kunnianosoitus, ja se selvästi puhui lukemattomille juutalaisille. Kunnianosoituksen sanojen joukossa oli lausahdus, jonka haluaisin jakaa: ”Hän oli kiistaton johtaja kaikille kaikkialla oleville juutalaisille, joihin siionismi ei ollut tarttunut.” Ja myös lainaus: ”rohkeudella, joka on liian harvinaista ajassamme, hän kutsui siionistivaltiota Saatanan työksi, pyhäinhäväistykseksi ja jumalanpilkaksi”. Veren vuodatus siionistivaltion vuoksi oli hänelle vastenmielistä. Hänet poistettiin myös siksi, koska hän oli rettelöijä, sillä rettelöijät ja totuuden tuojat ”poistetaan pelistä”. Tästä syystä hermostuneen kirjurini ruoansulatushäiriö. No, Jumala ei halua enempää marttyyreitä – aika marttyyrien vaikutukselle on loppunut – Jumala haluaa valppaita, ajattelevia ja ”eläviä” ihmisiä.

Joka tapauksessa tuo kunnianosoitus annettiin, ja edesmennyttä johtajaansa surevat ortodoksijuutalaiset olivat sanoneet sanansa. Ja uudet Venäjän kristilliset johtajat olivat samaa mieltä, sillä myös he pitivät Israelin siionistivaltiota vääränä, julmana ja vaarallisena huijauksena sekä kristityille että juutalaisille. Kasaarivaltio, jota kutsuttiin ”juutalaisten valtakunnaksi” yli tuhat vuotta sitten, oli täysin kuolettava loinen, joka eli valloitettujen kansojen suojelurahoilla. Israel on vastaavasti tänä päivänä riippuvainen selviytymiselleen loputtomasta ulkopuolelta tulevasta tuesta. Arvatkaa, mistä melkein kaikki siitä tulee! Venäläiset uskovat tarkistamatta jättäen, että kasaarijuutalaiset tuhoavat kristillisyyden siionismin keinoin ja Venäjän bolsevismin kautta; joten Venäjän kristilliset johtajat ovat yli tuhatvuotisia vihollisiaan vastakkain – siionistikasaareita.

Te amerikkalaiset, jotka kutsutte itseänne kristityiksi, te ette ole välittäneet tarpeeksi avataksenne silmänne ja yrittääksenne pelastaa maatanne tai puolustaaksenne uskoanne – te vain kävelette pois siitä sen sijaan, että korjaisitte ja tulisitte takaisin kristillisyyteen. Joten nyt maastanne on tullut taistelukenttä kristityille venäläisille ja heidän kuolettaville vihollisilleen – bolsevikit ja siionistit. Pidätte siitä tai ette, hyvät, olette keskellä täysinäistä avointa sotaa. Oberli, tämän takia sota tulee tällä kertaa olemaan pallonpuoliskollanne. Amerikka on uusi kruununjalokivi maailmanlaajuisessa Siionissa.

 

KASAAREJA KOLUMBIASSA?

Eikö siinä olekin järkeä, miksi kosmospallot ovat Panaman yllä ja miksi Israelin aseet ovat päätyneet Kolumbiaan? Voi hyvä valheiden kansa – kuulkaa kutsumme, ennen kuin on liian myöhäistä vaikuttaa. Jos ette tee niin, silloin tämä on tärkeää teidän tietää, MIKSI se on tullut tapahtumaan teille!

Ei, hyvät, en vitsaile Dharmalle, vaan pyydän, että kopioitte artikkelin eilispäivän lehdestä.

 

ISRAELIN ASEKULJETUS PÄÄTYY KOLUMBIAAN:

New York Times (toukokuun 5. päivä, v. 1990).

”Uzi-konepistooleiden ja muiden aseiden toimitus, mikä oli Israelin hallituksen viime vuonna hyväksymä laivattavaksi itäiselle Karibian saarelle Antigualle, päätyi sen sijaan yhden Kolumbian kuuluisimman huumekuljettajan käsiin. (Hatonn: muistakaa, että Israelin Mossad kouluttaa noita kartellitaistelijoita.)

”Kolumbian viranomaiset löysivät Israelissa tehdyt aseet ja satoja tuhansia ammuksia, kun he tutkivat Jose Rodriguez Gachan ranchin kolme kuukautta sitten sen jälkeen, kun Kolumbian poliisi väijytti ja tappoi hänet.

”Mysteeri niiden kulkeutumisesta sinne on herättänyt joukon tutkimuksia ja kuohutti Antiguan hallitsevaa sukua sekä järjesti herkän diplomaattisen ongelman Washingtonille ja Jerusalemille, sanovat Yhdysvaltain viranomaiset. ”Israel on sanonut vain, että se hyväksyi aseet myytäväksi Antiguan hallitukselle.

”Antiguan viranomaiset sanovat, etteivät he tilanneet tai vastaanottaneet aseita.
”Siellä olevan hallituksen tutkimuksen vastikään paljastama todistusaineisto jäljitti kuljetuksen kahteen entiseen Israelin armeijan virkamieheen, sanovat Yhdysvaltojen ja Antiguan viranomaiset.

”Viranomaiset sanovat, että toinen näistä kahdesta on etsintäkuulutettu Kolumbiassa syytteistä, että hän toi maahan aseita laittomasti ja koulutti huumeiden välittäjiä aseistetuissa taktiikoissa; Yhdysvallat etsii toista, koska hänen tuotantoyhtiönsä Antiguassa laiminlöi lainamaksuja 1,3 miljoonan dollarin edestä Yhdysvalloille.”

Ja niin aikapommi tikittää!

Dharma, salli meidän pitää tauko, koska haluan, että ”VIISAIDEN SIIONISTIMIESTEN TAPAAMISTEN PROTOKOLLAT” ja verrannollinen Amerikan Yhdysvaltojen ”SALAINEN UUDEN PERUSTUSLAIN YHTEENVETO” ovat erillisessä osiossa.

Oppilas, kuulen turhautumisesi siinä, miten saamme tämän kaiken ajankohtaisen tiedon integroitua ja ihmisille. Kyllä, vaikuttaisi siltä, että kaiken tarvitsee olla päivittäisessä Expressissä. Ehkäpä meidän täytyy siirtyä Kirja Kuukaudessa -kerhoon. Teemme sen, minkä voimme, ja jotta säilyttäisimme mielenterveytesi. Kysyt, että miten jotain muuta informaatiota oli annettu ”joillekin mysteerisille” ennen tätä hetkeä – minulta! Jeesus Sanandalta! Ja Jumalalta! Nimenomaisesti ja täsmälleen siten kuin vastaanotat sen – suoraan, kuten kirjoitat – et ole yksin! Se kaikki kirjautuu maalliseksi materiaaliksi, joten olkaa rauhassa ja levollisesti, hyvät. Olisi joka tapauksessa hyvä panna merkille tässä se, että näillä aikaisemmilla oli egon tarve käyttää heidän omia indentiteettejään, ja se kävi todellakin kalliiksi. Kontaktiemme ja työmme alussa se vaikuttaa todellakin harmittomalta, ja valintoja ei aina kuulla selkeästi liittyen lopputulokseen. Olkoon se niin. Kaikki informaatio kirjautuu hyvin fyysisessä ilmentymisessä, ja näin ollen nämä tietävät totuuden kirjoituksissa, ja sen jälkeen se liikkuu vaarallisen ylitse mittakaavassaan. Työnne on todellakin tärkeää.

Pidän teitä hyvin lähellä suojassani, jottette kävelisi jatkuvassa pelossa – mutta älkää hukatko valppauttanne huolimattomuudelle, sillä myös teille annetaan vapaan tahdon valinnat. ”Muistakaa” aina, ja tulemme toimeen. Varoitan jälleen kaikkia teitä, jotka kävelevät tässä tilassa – pitämään huolta itsestänne, ja älkääkä olko huolimattomia tässä paikassa, sillä toveruus jättää varjoonsa usein välttämättömän asteisen varovaisuuden. Ja pysykää poissa siitä puhelimesta! Tämä on vain muistutus kiinnittää huomiota, sillä Dharma elää kahdessa ulottuvuudessa ja on täysinäisessä uhassa. Hänen työnsä on aina tärkeämpää kuin toisen, mutta sen täytyy tulla ensin järjestyksessä, joten hän on ensimmäisessä ja varhaisemmassa uhassa. Olkoon se niin; viisaan sanan pitäisi aina riittää. Meidän täytyy yrittää poistaa osa hänen elämänsä paineista, sillä hän on romahtamassa tunteellisesti – emme halua robotteja. Antakaa meidän työskennellä tunnokkaasti projekteissa, sillä tämä asuinpaikka on jälleen välittömässä tulevassa laillisessa uhassa, ja häiriö maksaa liikaa työllemme. On mahdotonta sijoittaa tämä kirjuri muualle edes väliaikaisesti. Salu.

Siirryn sivuun sillä välin, kun suljet tämän osion. Hatonn kuittaa.

 

VIISAUDEN SIIONISTIMIESTEN TAPAAMISTEN PROTOKOLLAT

Seuraava on otettu teoksesta ”Protocols of the Meetings of the Zionist Men of Wisdom”, joka on tekijöiden Small, Maynard & Co. vuonna 1920 julkaistusta kirjasta, joka käyttää Nilukselta saatuja protokollia ja joka ilmestyi ensin noin vuonna 1884.

 

PROTOKOLLA NRO. I

Asetetaan sivuun fraseologia ja keskustellaan jokaisen ajatuksen sisäisestä tarkoituksesta; valaistaan tilannetta vertauksien ja vähennyksien kautta. Tällä tavoin kuvaan järjestelmäämme sekä meidän että goyjen (gentiilit) näkökulmasta.

Täytyy muistaa, että perusvaistoilla varustetut ihmiset ovat lukuisampia kuin ylevämmillä varustetut; näin ollen PARHAAT TULOKSET HALLITSEMISESSA SAAVUTETAAN VÄKIVALLAN JA PELOTTELUN KAUTTA EIKÄ AKATEEMISELLA KESKUSTELULLA.

He alistuivat sosiaalisen elämän varhaisissa vaiheissa raakalaismaiselle ja sokealle voimalle; jälkeenpäin – laille, joka on sama voima naamioituna. Teen tästä päätelmän, että luonnon lakien mukaan VOIMASSA ON OIKEUS.

POLIITTINEN VAPAUS EI OLE TOSIASIA, VAAN IDEA. TÄYTYY TIETÄÄ, KUINKA KÄYTTÄÄ TÄTÄ IDEAA.

Ajassamme kullan voima on korvannut liberaalit hallitsijat. Oli aika, jona usko hallitsi. VAPAUDEN IDEAA EI VOIDA KÄSITTÄÄ, KOSKA KUKAAN EI TIEDÄ, MITEN SITÄ KÄYTETÄÄN JÄRKEVÄSTI.

Täysin käsissämme olevasta VARALLISUUDEN DESPOTISMISTA kurkottaa ulos oljenkorsi, joka VALTION TÄYTYY OTTAA, vaikkakin tahtoaan vastaan, tai muutoin pudota kuiluun.

POLITIIKALLA EI OLE MITÄÄN YHTEISTÄ MORAALIN KANSSA…

Hallitsevan täytyy turvautua viekkauteen ja tekopyhyyteen. Suurista suosituista ominaisuuksista – rehellisyydestä ja aitoudesta – tulee politiikassa paheita…näiden ominaisuuksien täytyy olla goy-maiden määritteitä; mutta meidän ei tule millään lailla olla niiden opastamana.

Voimassa lepää oikeutemme. Sana ”OIKEUS” ON ABSTRAKTI IDEA, epäherkkä totuudelle. Tämä sana ei tarkoita mitään muuta kuin: antakaa minulle haluamani, jotta minulla on todisteet, että olen teitä vahvempi.

Tämänhetkisen kaiken käskyvallan epävakauden kera voimamme tulee olemaan immuunimpi hyökkäykselle kuin mikään muu, KOSKA SE TULEE OLEMAAN NÄKYMÄTÖN, KUNNES SE ON NIIN HYVIN POHJUSTETTU, ETTEI MIKÄÄN VIEKKAUS VOI HEIKENTÄÄ SITÄ.

PÄÄMÄÄRÄ PYHITTÄÄ KEINOT. Suunnitelmiemme asettamisessa meidän täytyy kääntää huomiomme vähemmän hyvään ja moraaliseen kuin välttämättömään ja hyödylliseen. Edessämme on suunnitelma, jossa strateginen linjaus on nähtävissä ja josta meidän ei tule poiketa sillä uhalla, että monien vuosisatojen työ riskeerautuu romahtamaan.

VAIN LAPSUUDESTA VALMISTELTU HENKILÖ yksinvaltiuteen voi ymmärtää sanat, jotka poliittiset kirjeet ovat muodostaneet.

Vain yksinvaltias voi hahmotella suuria ja selkeitä suunnitelmia, joilla varata käyttöön järjestäytyneellä tavalla kaikki osat hallituskoneiston mekanismista.

Katsokaa noita eläimiä, hautuneina alkoholiin, viinin turruttamia, rajoittamatonta käyttöä, minkä vapaus sallii.

Toki ette voi sallia oman kansamme tulla tähän. GOYJEN kansa ON TURTUNUT VIINOISTA: HEIDÄN NUORISONSA ON AJETTU HULLUKSI liiallisella antiikin tutkimuksella ja paheella, jolle heidät on yllytetty agenttiemme toimesta – opinto-ohjaajat, kamaripalvelijat, kotiopettajattaret – rikkaissa suvuissa, virkailijat jne. ja naisemme goyjen mielihyvän paikoissa.

Mottomme on VALTA JA TEKOPYHYYS. Vain valta voi valloittaa politiikassa. VÄKIVALLAN PITÄÄ OLLA PERIAATE; TEKOPYHYYS JA VIEKKAUS SÄÄNTÖ niille hallituksille, jotka eivät halua laskea kruunujaan jonkin uuden vallan agenttien jalkoihin. TÄMÄ PAHUUS ON YKSINOMAINEN KEINO SAAVUTTAA HYVÄN TAVOITE. Tämän tähden MEIDÄN EI TULE EPÄRÖIDÄ LAHJONNASSA, PETOKSESSA JA MAANPETOKSESSA, kun nämä voivat auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme. Politiikassa on välttämätöntä SIEPATA TOISTEN OMAISUUS EPÄRÖIMÄTTÄ, jos niin tekemällä saavutamme nöyrtymisen ja vallan.

Meidän täytyy seurata väkivallan ja tekopyhyyden ohjelmaa, ei pelkästään hyödyn takia, vaan myös velvollisuutena ja voiton tähden.

Jopa vanhoina aikoina huusimme ihmisten joukossa sanat ”vapaus, tasa-arvo ja veljeys”. Tiedostamattomat papukaijat, jotka kokoontuvat kaikilta puolilta syöttiin, ovat toistaneet näitä sanoja niin monta kertaa ja ovat pilanneet maailman menestyksen ja todellisen yksilöllisen vapauden…

Luonnollisen ja periytyvän aristokratian raunioille rakensimme oman intellektuellin luokkamme aristokratian – RAHAN ARISTOKRATIAN. Olemme perustaneet tämän uuden aristokratian varallisuuden edellytyksellä, joka on riippuvainen meistä ja myös tieteestä, jota viisaat miehemme edistävät. . . olemme aina pelanneet ihmismielen herkimmillä soinnuilla, nimittäin AHNEUDELLA JA IHMISEN TYYDYTTÄMÄTTÖMILLÄ ITSEKKÄILLÄ HALUILLA.

Se tosiasia, että valtion edustajat voidaan suistaa vallasta, tuo heidät valtamme alle ja käytännössä asettaa heidän nimityksensä meidän käsiimme.

 

PROTOKOLLA NRO. II

Meille on välttämätöntä, että aina, kun se on mahdollista, sotien ei tulisi tuoda alueellisia etuja; tämä SIIRTÄÄ SODAN TALOUDELLISELLE POHJALLE ja pakottaa valtiot käsittämään ylivaltamme vahvuuden; sellainen tilanne asettaa molemmat osapuolet miljoonasilmäisen ja kansainvälisen virastomme armoille, jota ei tule haittaamaan mitkään valtion rajat. SEN JÄLKEEN KANSAINVÄLISET OIKEUTEMME PEITTOAVAT VALTIOLLISET OIKEUDET.

Ihmisten joukosta nöyryytensä kyvyn mukaan valitsemamme hallintovirkamiehet eivät tule olemaan kokeneita hallinnossa, ja täten HEISTÄ TULEE HELPOSTI PELINAPPULOITA PELISSÄMME tiedemiestemme ja viisauden neuvonantajiemme käsissä, varhaisesta lapsuudesta asti koulutettuja asiantuntijoita hallinnoimaan maailmaa. . . . goyja ei ohjaa puolueettoman historiallisen havainnoitsemisen harjoittaminen. . . näin ollen meidän ei tule ajatella heitä. Kunnes aika koittaa, ANTAA HEIDÄN VIIHDYTTÄÄ ITSEÄÄN TAI ELÄÄ UUSIEN VIIHDYKKEIDEN TOIVOSSA TAI EDESMENNEIDEN MUISTOISSA. . . . älykkäät goyt kerskailevat tiedoillaan, ja vahvistamalla sen loogisesti he asettavat käytäntöön kaiken tieteellisen informaation, jonka agenttimme ovat koonneet heidän mieliensä opettamista varten ja suuntaan, jonka me vaadimme. Älkää luulko, että väitteemme ovat vailla pohjaa: darwinismin, marxismin ja nietzcheismin menestykset olivat meidän toteuttamia. Näiden oppien demoralisoivat vaikutukset goyjen mieliin tulisivat olla meille jo ilmeiset.

On yksi suuri voima modernien valtioiden käsissä, joka herättää ajatusliikkeitä ihmisten keskuudessa. Se on LEHDISTÖ. . . mutta hallitukset eivät kykeneet hyötymään tästä voimasta, ja SE ON PUDONNUT KÄSIIMME. Sen kautta olemme saavuttaneet vaikutusvaltaa pysyen samalla taustalla. Kiitos lehdistölle, OLEMME HAALINEET KULTAA KÄSIIMME, VAIKKAKIN MEIDÄN TÄYTYI OTTAA SE VEREN JA KYYNELTEN VIRRASTA.

Mutta se maksaa meille monen omamme uhrauksen. JOKAINEN UHRAUS OSALTAMME ON TUHANNEN GOYN ARVOINEN JUMALAN EDESSÄ.

 

PROTOKOLLA NRO. III

Tänään voin kertoa teille, että tavoitteemme on lähes käsillä. Jäljellä on vain pieni etäisyys, NIIN SYMBOLISEN KÄÄRMEEN SYKLI – KANSAMME SYMBOLI – ON VALMIS. Kun tämä ympyrä on suoritettu, kaikki Euroopan valtiot suljetaan sen sisälle kuin vahvoihin kynsiin.

Jotta houkuttelisimme kaikki auktoriteetin rakastajat väärinkäyttämään valtaansa, olemme ASETTANEET KAIKKI VOIMAT TOISIAAN VASTAAN. . . . . OLEMME ASEISTANEET KAIKKI OSAPUOLET; . . . OLEMME AVANNEET AREENAT ERI OSAVALTIOISSA, JOISSA NYT KAPINOIDAAN, JA LEVOTTOMUUDET JA VARARIKOT ILMESTYVÄT PIAN JOKA PAIKKAAN.

Köyhyys on kahlinnut ihmiset raskaaseen työhön varmemmin kuin mitä he olivat orjuudessa ja maaorjuudessa. He voisivat vapauttaa itsensä noilta tavalla tai toisella, kun taas he eivät voi vapauttaa itseään kurjuudesta. Olemme liittäneet mukaan perustuslailliset oikeudet, jotka ihmisille ovat fiktiivisiä eivätkä todellisia oikeuksia. Kaikki niin sanotut ”kansalaisen oikeudet” voivat olla olemassa vain käsitteenä, eivätkä ne voi koskaan toteutua käytännössä. Mitä väliä sillä on ahertavalle työläiselle, joka on taipuneena kaksin kerroin raskaista askareista ja on kohtalonsa alistamana, että lörpöttelijät saavat oikeuden puhua ja journalistit oikeuden sekoittaa hölynpölyä järjen sekaan kirjoituksissaan, jos työläisellä ei ole muuta saatavaa perustuslaista kuin säälittävät muruset, joita me heitämme pöydästämme vastineena hänen äänestään valita agenttejamme. TASAVALTAISET OIKEUDET OVAT KITKERÄÄ IRONIAA KÖYHÄLLE IHMISELLE, SILLÄ MELKEIN PÄIVITTÄISEN TYÖN VÄLTTÄMÄTTÖMYYS ESTÄÄ HÄNTÄ KÄYTTÄMÄSTÄ NIITÄ…

Esitämme itsemme tältä alistukselta PELASTAVIEN TYÖLÄISTEN valeasussa. . . ihmisten työstä hyötynyt aristokratia on oikeutetusti kiinnostunut siitä, että työntekijöiden tulisi olla hyvin syötettyjä, terveitä ja vahvoja.

Me päinvastaisesti olemme kiinnostuneita toisin päin – goyjen rappeutumisesta. Voimamme on KROONISESSA ALIRAVITSEMUKSESSA JA TYÖNTEKIJÄN HEIKKOUDESSA, KOSKA TÄMÄN KAUTTA HÄN PUTOAA VALTAAMME EIKÄ KYKENE LÖYTÄMÄÄN VOIMAA TAI ENERGIAA TAISTELEMAAN SITÄ VASTAAN.

Kun aika koittaa maailmanlaajuisen hallitsijamme kruunaamiselle, samat kädet pyyhkäisevät pois kaiken, mikä saattaisi olla este tiellämme.

Goyt EIVÄT OLE ENÄÄ TOTTUNEET AJATTELEMAAN ilman tieteellistä neuvoamme. Siitä seuraten he eivät näe sen välttämätöntä tukemista, jota me tuemme kaikin keinoin valtakuntaamme perustaessa, nimittäin opetusta ainoan todellisen tieteen kouluissa, ensimmäisen kaikista tieteistä – ihmiselämän ja sosiaalisen olemassaolon rakentamisen tiede, joka vaatii työn jakamista ja näin ollen ihmisten erittelyn luokkiin ja kasteihin. On välttämätöntä, että kaikki tietäisivät, ettei tasa-arvoa voi olla olemassa liittyen erilaisten töiden erilaiselle luonteelle; että ei voi olla (tasa-arvoista vastuuta lain edessä). . . työpaikka ja työ täytyy erottaa, jottei aiheutettaisi ihmiselle kärsimystä epäjohdonmukaisuudesta opetuksen ja työn välillä. . ihmiset tietämättömyydessään ja sokeasti uskoen painettua sanaa ja olemalla ruokkimamme väärinkäsityksien uhreina tuntevat vihaa kaikkia luokkia kohtaan, joita he pitävät ylempinä itseensä nähden, koska he eivät ymmärrä jokaisen kastin tärkeyttä.

Tämä viha tulee olemaan vielä enemmän KOROSTUNUTTA TALOUSKRIISIN MYÖTÄ, joka pysäyttää kaikki rahansiirrot ja kaiken teollisuuselämän. Yleisen talouskriisin järjestämisen myötä kaikkia salamyhkäisiä keinoja ja kaikkea käsissämme olevaa kultaa käyttäen sysäämme suuria joukkoja työmiehiä kaduille yhtäaikaa kaikissa Euroopan maissa. Nämä joukot vuodattavat mielellään niiden verta, joita kohtaan he ovat tietämättömyytensä yksinkertaisuudessa olleet kateellisia lapsuudesta saakka ja joiden omaisuuden he silloin kykenevät ryöstämään.

HE EIVÄT SATUTA MEIDÄN KANSAAMME, KOSKA ME TIEDÄMME HYÖKKÄYKSEN AJANKOHDAN JA SUORITAMME TOIMENPITEITÄ SUOJELLAKSEMME HEITÄ.

Muistakaa Ranskan vallankumous … sen valmistelun salaisuudet ovat hyvin tiedossamme, sillä se oli kättemme töitä.

Siitä lähtien olemme kantaneet massoja pettymyksestä toiseen, jotta he kieltävät jopa meidät SIIONISTIVERISEN HIRMUVALTIAAN hyväksi, JOTA ME VALMISTELEMME MAAILMAA VARTEN.

Tällä hetkellä ja kansainvälisenä voimana OLEMME HAAVOITTUMATTOMIA… tottakai heille ei kerrota, että tämä yhdistyminen saavutetaan vain hallitsemisemme alaisuudessa. Täten ihmiset tuomitsevat oikeamieliset ja vapauttavat väärämieliset, ENEMMÄN JA ENEMMÄN VARMOINA, ETTÄ HE VOIVAT TEHDÄ, MITÄ HALUAVAT. Tästä hyvästä ihmiset tuhoavat kaiken vakauden ja luovat epäjärjestystä joka hetki. Sana ”vapaus” tuo kaikki yhteisöt selkkaukseen kaikkien auktoriteettien kanssa, oli se sitten Jumala tai Luonto. Tämän takia kruunaamisemme hetkellä TULEMME ISKEMÄÄN TÄMÄN SANAN SANAKIRJASTA…

 

PROTOKOLLA NRO. IV

KUKA JA MIKÄ VOI SYÖSTÄÄ NÄKYMÄTTÖMÄN VOIMAN VALLASTA? Sillä sellainen on voimamme luonne. Ulkoinen vapaamuurarius toimii verhona sille ja sen tavoitteille, mutta tämän voiman toimintasuunnitelma ja päämaja pysyvät aina tuntemattomina ihmisille.

Tästä syystä meidän täytyy HEIKENTÄÄ USKOA repimällä goyjen mielistä Jumalan ja sielun periaatteet ja VAIHTAMALLA TILALLE MATEMAATTISIA KAAVOJA JA MATERIAALISIA TARPEITA.

Jotta goyjen mielillä EI OLISI AIKAA AJATELLA JA HUOMATA ASIOISTA, on välttämätöntä harhauttaa heitä teollisuuden ja kaupallisuuden suuntaan. Täten kaikki valtiot etsivät omaa liikevoittoaan, ja samalla kun ne ovat keskellä kamppailua, HE EIVÄT HUOMAA YHTEISTÄ VIHOLLISTAAN.

Intensiivinen taistelu ylivallasta ja shokit taloudelliseen elämään luovat ja kaiken lisäksi ovat luoneet pettynyttä inhoa korkeaan polittiikkaan ja uskontoon. Heidän ainoa oppaansa on laskenta, esim. kulta, jolle heillä on todellinen kultti materiaalisten ilojen tähden, jotka se voi toimittaa. Siinä vaiheessa goyjen alemmat luokat, eivät hyvän tekemisen tähden ja eivätkä edes vaurauden tähden, vaan pelkästään ETUOIKEUTETTUJA KOHTAAN OLEVAN VIHANSA TAKIA TULEVAT SEURAAMAAN MEITÄ VALTAKILPAILIJOITAMME VASTAAN, ÄLYKKÄITÄ GOYITA.

 

PROTOKOLLA NRO. V

Mikä hallituksen muoto voidaan antaa yhteisöille, joissa lahjonta on tunkeutunut kaikkialle ja joissa rikkaudet saavutetaan vain nokkelilla tempuilla ja puoliksi petollisilla keinoilla, joissa korruptio hallitsee, joissa moraali ylläpidetään rangaistuskeinoilla ja joissa yleismaailmalliset tuomiot ovat eliminoineet isänmaalliset tunteet ja uskonnon? MINKÄ MUUN MUOTOINEN HALLITUS VOIDAAN ANTAA SELLAISILLE YHTEISÖILLE KUIN KUVAILEMANI DESPOTISMI?

Tulemme säännöstelemään mekaanisesti alamaistemme kaikkia poliittisen elämän toimintoja UUSILLA LAEILLA. Nämä lait tulevat asteittain ELIMINOIMAAN KAIKKI GOYJEN SALLIMAT MYÖNNYTYKSET JA VAPAUDET. Valtakuntamme tulee kruunatuksi niin majesteettisella despotismilla, että se kykenee kaikkina aikoina ja paikoissa murskaamaan sekä vihamieliset että tyytymättömät goyt.

Aikana, jossa ihmiset pitivät hallitsijoita Jumalan tahdon ruumiillistumina, he alistuivat mukisematta hallitsijoiden yksinvaltiuteen … kun me poistimme heiltä uskonsa Jumalaan, silloin auktoriteetti heitettiin ulos kadulle, kaikki, eikö olekin aivan sama maailmalle, kuka on sen herra – oli se sitten katolilaisuuden johtaja tai siionistiverinen despootti? Joka tapauksessa meille, valitulle kansalle, se ei ole yhdentekevä asia. GOYJEN MAAILMANLIITTOUMA PYSTYISI VÄLIAIKAISESTI TALTUTTAMAAN MEIDÄT, MUTTA OLEMME VAKUUTETTU TÄTÄ VASTAAN NIIN SYVÄLLE HEIHIN ULOTTUVILLA ERIMIELISYYDEN JUURILLA, ETTEI NIITÄ VOIDA NYT VETÄÄ POIS. Olemme asettaneet erimielisyyteen goyjen henkilökohtaiset ja kansalliset intressit; olemme yllyttäneet uskonnollista ja rodullista vihaa hoitamanamme heidän sydämissään kahdenkymmenen vuosikymmenen ajan. Liittyen tähän kaikkeen; yksikään valtio ei saa pyytämäänsä apua miltään puolelta, koska jokainen niistä ajattelee, että liittouma meitä vastaan tulee olemaan sille epäedullista. Olemme liian voimakkaita – meitä täytyy harkita. Yksikään maa ei voi saavuttaa edes mitätöntä yksityistä ymmärrystä ilman olemistamme salainen osapuoli siinä.

PROFEETAT OVAT KERTONEET MEILLE, ETTÄ OLIMME JUMALAN ITSENSÄ VALITSEMA HALLITSEMAAN MAAILMAA. Jumala soi meille nerokkuuden salliakseen meidän selviytyä ongelmasta. Jos vastapuolen leirissä olisi nero, hän taistelisi meitä vastaan, mutta uusi tulokas ei ole verrannollinen vanhaan asukkaaseen nähden. Taistelu välillämme olisi niin armottoman luonteinen, ettei maailma ole koskaan nähnyt sellaista ennen; lisäksi heidän neronsa tulisi liian myöhään.

Hallituksen mekanismin kaikki pyörät liikkuvat käsissämme olevan moottorin toimesta, ja SE MOOTTORI ON KULTA.

Hallituksemme tärkein ongelma on heikentää kansanomaista mieltä kritiikillä; harhauttaa se vastustusta luovasta ajatuksesta; TORJUA AJATUKSEN VOIMA pelkkään tyhjään kaunopuheisuuteen.

Kaikkina aikoina sekä kansat että yksilöt ovat sekoittaneet sanat tekoihin. . . sovellamme itsellemme. . . kaikkia mielipiteen sävyjä ja annamme puhujillemme saman näkökannan, ja he puhuvat niin paljon, että he UUVUTTAVAT IHMISET puheillaan ja saavat heidät kääntymään pois puhujista inhossa.

Jotta julkista mielipidettä kontrolloitaisiin, sitä on välttämätöntä hämmentää lukemattomien ristiriitaisten mielipiteiden ilmaisulla, KUNNES GOYT EKSYVÄT LABYRINTTIIN JA YMMÄRTÄVÄT, ETTÄ ON PARASTA OLLA OLEMATTA MITÄÄN MIELTÄ POLIITTISISTA KYSYMYKSISTÄ.

Ihmisten ei ole tarkoitus ymmärtää sellaisia kysymyksiä, koska vain hallitsija tietää ne. Tämä on ensimmäinen salaisuus.

Toinen välttämätön salaisuus hallitsemisen onnistumiselle koostuu moninkertaistamalla suosittuja epäonnistumisia, tapoja, intohimoja ja tavanomaisia lakeja, jotta kukaan ei pysty selvittämään itseään kaaoksessa, ja täten IHMISET LAKKAAVAT YMMÄRTÄMÄSTÄ TOISIAAN. Tämä keino auttaisi meitä kylvämään erimielisyyttä kaikissa puolueissa, JOTTA HAJOTETTAISIIN KAIKKI NE KOLLEKTIIVISET VOIMAT, JOTKA EIVÄT EDELLEENKÄÄN TAHDO ALISTUA MEILLE; NUJERTAA KAIKKI YKSILÖLLISET ALOITTEET, JOTKA KYKENISIVÄT MILLÄÄN LAILLA VAIKEUTTAA TYÖTÄMME.

EI OLE MITÄÄN VAARALLISEMPAA KUIN YKSILÖLLINEN ALOITE. JOS SILLÄ ON NERON KOSKETUS, SE VOI SAAVUTTAA ENEMMÄN KUIN MILJOONA IHMISTÄ, JOIDEN JOUKKOON OLEMME KYLVÄNEET ERIMIELISYYKSIÄ. Meidän täytyy ohjata goy-yhteisöjen koulutusta niin, että heidän kätensä nousevat pystyyn toivottomasti, kun he kohtaavat jokaisen tehtävän, jossa vaaditaan aloite.

Me niin väsytämme goyt tällä kaikella, että pakotamme heidät tarjoamaan meille kansainvälisen voiman, joka asemallaan sallii meidän kätevästi vallata tuhoamatta kaikki maailman hallitukselliset voimat ja täten muodostaa HIRVIÖ, JOTA TULLAAN KUTSUMAAN SUPERVALTIOLLISEKSI HALLINNOKSI. Sen kädet tulevat olemaan venyneitä kuin ravun sakset jokaiseen suuntaan, jotta tämä kolossaalinen organisaatio ei voisi epäonnistua valloittamaan kaikkia kansoja.

Jatkuu…

Lähde:  Phoenix Journal 68: ECSTASY TO AGONY – THROUGH THE PLAN 2000, Chapter 14, Pages 177-215.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J068.pdf

http://www.phoenixarchives.com/express/1990/1090/04101112.pdf

Kääntänyt HTML muotoon: R. Montana.

Suomennos: pohjoistuuli.com

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1361548012