Käännös: HATONN: HERÄÄMINEN TAVOITTEESEEN ELÄÄ JOKAINEN PÄIVÄ TODELLA

HATONN

2.4.2019

Herääminen tavoitteeseen elää jokainen päivä todella

30.11.1996 #1   HATONN

TÄMÄ PÄIVÄ EI TULE KOSKAAN UUDELLEEN – MITÄ TE TEETTE SEN KANSSA?

Vuosi, päivä, tunti ja linnun laulu eivät tule koskaan uudelleen, vaikka ne toistettaisiin. Tämä tunnistetaan lineaarisena liikkeenä. Linnun laulu voi tulla hyvinkin uudelleen ja uudelleen lirkutetuksi – mutta se ei koskaan tule olemaan SAMA. Se, mikä TUNNETAAN, ei voi koskaan tulla tuntemattomaksi – vain unohdetuksi. ”Ajan” osio, mitataan sitä sitten hetkinä tai iäisyyksinä, ei koskaan ”tule uudelleen”. Ihmiset, kuten ajan havaitsemisen jakso, virtaavat sitä tai tätä tietä heidän henkisessä näkemyksessään, virtaavat sitä tai tätä tietä henkisissä suunnissaan – mutta ette voi ikinä uudelleen pitää hetkenne täsmällisyyttä tuossa kulussa.

Kun ymmärrämme nämä tosiasiat, kuinka voimme aloittaa rakentamaan uudelleen sitä, jota ei voida koskaan KOKEA UUDELLEEN ja TÄSMÄLLEEN niin kuin alkuperäinen esitys oli joko tunteellisessa tai fyysisessä tarkkuudessa? Ja jos todellakin te tekisitte niin, se todistaisi vain pysähtyneisyytenne. En puhu tässä lakkaamattomasta ja loputtomasta juoksemisesta syklien pyörässä, vaan sen sijaan kauniista oletuksesta siitä, mitä mitataan hyvyydellä, joka tulee, jos vain muutatte suuntaanne ja tekojanne – ITSENNE ulkopuolella ja kohti täydellisyyden kukoistusta KAIKISSA asioissa, suurissa ja pienissä.

Tämä aamu tuo aamunkoiton, kuten yleensä, kun vain ”näyttämö” on muuttunut hieman. On marraskuun viimeinen päivä, vuonna 1996, virheellisten kalentereidenne tiedon mukaan. TÄMÄ päivä ei koskaan tule ”uudelleen”.

Mitä te teette sen kanssa – tai, kuten tapaus on tätä kysymystä myöhemmin luettaessa, ”teitte” sen kanssa? Jotkut elävät, suru tulee joillekin, kipu virtaa, ilo virtaa, kun suoritatte toimianne, mitä ne sitten ovatkaan. Jotkut teistä yksinkertaisesti istuvat ja oleskelevat golf-näytöksen tai jalkapallojutun edessä; jotkut rukoilevat; useampi kiroaa. Jotkut liittyvät muihin vimmaisiin shoppailijoihin, jotka juoksevat vauhkoina kaupoissa ja lisäävät huoliaan luottokorteilla ja ”toiveikkailla” ajatuksilla rakkauden, perheen ja ilon erityisestä ajasta – korttien kera, jotka esittävät ”aikaa”, jonka miellätte ihmeellisempänä ja rauhallisempana kuin omanne. Yritätte vangita toisen unelman ja julistaa sen itsellenne – kaikissa väärissä paikoissa ja kaikkien väärien kasvojen kanssa. ILO ja Rauha voidaan kokea vain HENKISEN tunteellisen minän sisimmässä. Kaikki muu on vain NÄKEMYSTÄ, ja nuo myös ovat vain näkemyksiä hetkestä, jaksosta, tunteesta, tietämisestä ja tietämättömyydestä – tarttuminen tasapainossa olevaan todellisuuteen.

ELÄMÄ KUOLEMAN JÄLKEEN

Minulta kysytään elämästä ja kuolemasta. Kysyn teiltä: ”Miksi te vaaditte kuolemaa?” Jopa kehon fyysisyydessä minun täytyy kysyä teiltä, MIKSI te miellätte, että teidän täytyy kuolla? Nämä asiat ovat itsenne valitsemia, eivät minun, sillä MINUN NÄKEMYKSESSÄNI sellaista asiaa ei ole – VAIN MUUTOS. Mitä te todella PELKÄÄTTE, on kuolla jotenkin ULKONA verhoavista kytköksistä JUMALAN kanssa. Tuletteko kulkemaan VALOON, vai kiertyykö polku vain alaspäin ilman Jumalaa! Ja lisäksi, jos te ette tunne Jumalaa, kuinka voitte käsittää sitä, minkä vuoksi SIELU elää tai häviää? Täytyykö teidän kantaa sellaista häpeää, että sen tulisi johtaa teidät ikuiseen eristyspaikkaan itsellenne – pois Jumalasta? Miksi te vaaditte, että teidän tulisi sallia elää Ihmisen esittämällä tavalla, kun teidän väitetyt tavoitteenne siirtymässä ovat olla Jumalan KANSSA? Te vapisette ”jälki”-elämän mahdollisuuksista – ja siltikin te ette hae niiden neuvoa, jotka TIETÄVÄT – te vaaditte, kyllä, vaaditte mennä sen kanssa, minkä vain fyysinen IHMINEN kertoo teidän olevan. Itse asiassa kukaan ei edes kerro teille, mitä ON: he vain spekuloivat ja spekuloivat ja tehostavat henkisiä mahdollisuuksiaan elääkseen hyvin teidän, vähemmän ”fiksujen” ja ”ovelien”, joukossa. Miksi suurin osa surusta ja surullisuudesta, kun ihminen tekee siirtymän? No, se riippuu monista asioista tarkkailijoille, mutta osallistuvalle siinä on peilaamisen jakso ja melkein aina tunne siitä, ettei ansaitse hyvyyttä, sillä ihminen tuntee, ettei hän tehnyt sitä, mikä olisi ollut hänen parhaansa kohti rauhaa, hyvyyttä, tasapainoa tai harmoniaa. Useampi ihminen tekee siirtymän vihaa hautoen rakkauden sijaan. Väittelemällä tästä asiasta, lukijat, se ei muutu – vain viivästyttää omaa henkilökohtaista täyttymystänne, kun peilaatte itseänne kuoleviin.

Saarnaajat nousevat ja kiillottavat sitä, mitä hyvää ikinä voidaankaan loihtia toisen kokemuksesta ja missä tahansa perheessä, joka vaihtelee persoonasta persoonaan, kuin mikä ketäkin koskettaa. Joten on suuri puhe siitä, kuinka ”Tauno” tai ”Marja” lepää nyt Jumalan käsissä Taivaallisessa paikassa, jota ympäröi vain ihmeelliset ja hyvät asiat. Ei, se EI ole niin. Jos ihminen tekee siirtymän SIELUN HÄVITYKSEN tilassa – hän jatkaa siinä hävityksessä, kunnes hän voi kokea jälleen OPPIMISEN kyvyn kera. Ja TEILLÄ ei ole keinoa tai oikeutta tuomita HÄNEN OLEMISENSA TILAA. Jos te ette tiedä, mitä etsiä ENNEN tuota siirtymistä, niin minkä te luulette olevan niin ihmeellisen suurenmoista itsessänne – kulkemassa tuota siirtymää – että jotenkin te tiedätte ja tajuatte ELÄMÄN? Voin luvata teille juuri nyt, että jos sielu on lukittu mystisen taian ajatusmuotoihin – sillä on vain HÄMMENNYSTÄ, sillä hänen näkemyksiinsä ei ole rakennettu pätevää määränpäätä.

Teillä voi olla lukemattomia ”asioita” väärässä käsityksessä, mutta siirtymän aikana aikeenne olisi parasta olla keskitettynä oikeaan suuntaan! Jumalalla ei ole valehtelijoita, huijareita, varkaita ja pahuutta HÄNEN täydellisyyden paikassaan. Joten, jos haluatte tietää tosiasioita – se tapahtuu FYYSISISSÄ VALINTOJEN JA VAPAAN TAHDON PAIKOISSANNE olevien tekojenne ja aikeittenne kautta – ETTÄ MATKAN KOHDE OSOITETAAN TODEKSI JA YMMÄRRETÄÄN. Jos haluatte mennä kotiin Jumalan luo ja rauhan, ymmärryksen, rakkauden ja kunnian paikkaan – teidän olisi parasta ryhtyä toimiin korjataksenne aikeenne tuon määränpään kanssa ja elää fyysiset aikeenne tavalla, joka varmistaa TUON siirtymän. Esimerkiksi: uskomuksenne tai asenteenne liittyen ”minuun” ei ole minun asiani – jos ette pidä minua minään, niin sitten teidän täytyy olla ei mitään minulle. Se on teidän asianne, koska sillä ei ole väliä, MITÄ te ajattelette minusta – MINÄ OLEN. Kaikella manaamallanne väittelyllä ja inttämisellä ei ole hitusenkaan väliä tosiasialle tai minulle.

Lisäksi, en yritä vakuuttaa teitä läsnäolostani, sillä miksi neuvottelisin lisävaivan tähden vahvistukseksi tietämättömille ja informoimattomille energiamuodoille? Miksi haluaisin vastustajani minun tiloihini, yrittämään pyörittää tehtävääni? Jos olen VALON JUMALAN läsnäolossa, jota te ette kykene edes ”näkevän”, miksi haluaisin teidän tulevan ja ottavan kontrollin valtakunnastani viiltämään, leikkaamaan ja polttamaan, kuten olette tehneet ”Äiti”-lähteenne kanssa?

Epäuskovat yksittäisten henkilöiden perheenjäsenet pyytävät minulta jatkuvasti jollain lailla todistaa tai demonstroida – mitä tahansa – jotta heidät saisi ymmärtämään totuutta. MIKSI? Miksi haluatte noita epäuskovia TEIDÄN TILOIHINNE? Ai, he ovat poikanne, tyttärenne, lapsenne, vanhempanne – ystävänne? Todellako? Ei, he ovat vain geneettisten rakenteiden fyysinen yhdistymä, ja heidän SIELUNSA kuuluvat heille itselleen – EIVÄT TEILLE. Ja muistakaa, hyvät, että Jumalan ihmeet OVAT KIINNI JUMALASTA! Lisäksi te haluatte fyysisen demonstraation. Hekottelen omalle ystävälleni Fingersille, kuten miksi häntä kutsumme – joka haluaisi sukkula-aluksen takapihalle, kiitos. Miksi? Hän ei TARVITSE ”sukkulaa” minään aikana, missään ja millään tavalla. Hän yksinkertaisesti haluaa olla yksi pojista ja leikkiä hiekkalaatikolla. Taika ei vakuuta SIELUANNE, veljet; se vain innostaa teitä. Sen jälkeen tulee näkönne, todisteidenne ja omien johtopäätöstenne vähättely. Teistä on tullut sellainen osa elämisen ja etenemisen VALHETTA, että saatte TOTUUTTA USKOMATTOMALTA.

EN väittele asianytimistä – esitän TOTUUTTA, ja te valitsette tehdä sen kanssa sitä, mitä te teette. Henkilö voi tulla omaan tietämiseensä vain sen KAUTTA, mikä on tullut hänen ETEENSÄ. Eikö olisikin ihmeellistä, jos te kohtelisitte sitä, minkä täytyy tulla eteenne, samanlaisella huolella ja huomiolla? Miksi vaivautua surmaamaan lohikäärme tai enkeli, jos vain tulette kohtaamaan pahempaa? No, se on juuri sitä, mitä te teette pohjustaessanne itsenne OLEVAN sitä, mitä joku jossain joskus ja jotenkin väitti elämän olevan! Mitä koulutetumpia teistä tulee, sitä hölmömpiä teistä tulee siinä, kuinka ASIAT EIVÄT OLE. Jos teidän vaaditaan kokea vain valheita – te ette kanna TOTUUTTA. Te perustatte jokaisen alueen elämästänne väärinkäsityksille ja disinformaatiolle, joita aivoihinne on tyrkytetty – kun sielunne kuihtuu, laistaa ja lopulta häviää. Elämä ja todellisuus voidaan kokea yksilön toimesta vain singulaarisen lineaarisen reitin ja altistumisen kautta. Ainakin teillä, jotka luette kirjoituksiamme, CONTACTIA tai Journaleita – on ALTISTUMISTA mahdollisuuksille, todennäköisyyksille ja käsittämiselle.


Lähteet:  CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, December 3, 1996, Volume 15, Number 4, sivu 53.

http://phoenixarchives.com/contact/1996/1296/120396.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1553792904