KÄÄNNÖS: HATONN: HARKITTU VALINTA VAIKO TOIVEIKASTA ODOTTELUA?

LUOJA ATON/HATONN

23.4.2018

 

30.1.1997 #2    HATONN

 

TOIVO VASTAAN ODOTUS

EI OLE PAHA ASIA TOIVOA PAREMPAA TULEVAISUUTTA, MUTTA ON HUONO ASIA ODOTTAA SITÄ.

ÄLKÄÄ ODOTTAKO PAREMPIA AIKOJA. TEHKÄÄ SE, MITÄ VOITTE NYT TEHDÄ, JA SEN KANSSA MIKÄ TEILLÄ ON!

Teen hieman valittelua näiden pienten ajatusten kera, joka on verrattavissa siihen, mitä vastaanotan teiltä joka vaikea päivä.

Saan PINOITTAIN kirjeenvaihtoa syötteenne kera – joka valuu suurimmaksi osaksi Dharman kautta, joka on jo kauan aikaa sitten menettänyt toivonsa löytää talonsa papereiden, kirjojen, lehtien ja yleensäkin kaiken alta, jonka kanssa kukaan ei tiedä, mitä tehdä. Meillä on luultavasti 25 käsikirjoitusta täällä muotoiltavaksi, tai mitä ikinä ihmiset mieltävät Dharman taianomaisten aivojen kykenevän pitämään ja tekemään. Ja jos MIKÄÄN katoaa, standardi ”vaste” on, että ”luulin lähettäneeni sen Dorikselle.” Tai että ”Olen varma siitä, että annoin sen sinulle…”

Kaikkein tärkein havaitsemani asia on joka tapauksessa kaikki ne ehdotukset tehdä työni – jos vain antaisin meille varat ja pääsisimme tekemään sitä, minkä jo tiedämme miten tehdä! Mitä TE odotatte? Kärsimättömyys saattaa olla hyvinkin vahvistuksenne uskon puutteestanne, mutta joka tapauksessa kärsivällisyys ikuisuuteen asti, kun TOIVOTTE ja ODOTATTE minua jotenkin suihkuttavan siunauksia, on vakuutus siitä, että MITÄÄN ei saada aikaisiksi. Luuletteko, että Jumala ja Joukot EIVÄT KOSKAAN OLE KÄRSIMÄTTÖMIÄ TAI KYLLÄSTYNEITÄ KATSOMAAN, KUN TE KAIKKI ODOTATTE – JOPA ”TOIVOMISEN” KAUTTA? Voi että…! Yleinen asia on nyt katsoa, kun kaikki lyövät Ekkereitä lyttyyn päätöksien teosta, kun samalla kaikki odottavat Ekkereitä tekemään päätöksiä – rahoittaa projekteja, kirjoittaa kirjoituksia, maksaa laskuja, lajitella lannoitteita ja pitää tapaaminen. Nyt heistä täytyy tulla lakimiehiä ja mennä puolustamaan itseään oikeudessa ja käydä läpi huomiota odottavia lukemattomia paperipinoja ja samalla etsiä kadonneita dokumentteja, jotka ovat pelottavan piilossa.

Ekkerit ovat niin kuin kaikki te muut, jotka ajattelitte liittyvänne ystävien joukkoon saavuttamaan arvokkaita asioita. He ovat kiinni jälkipyykissä ja korruptoituneen järjestelmän meneillään olevassa Helvetissä, joka suojelee korruptoituneita asianajajia, kavaltajia ja valehtelijoita.

Tämä ei todellakaan ole nalkutuksen ja jäkätyksen sessio, lukijat, se yksinkertaisesti tarjoaa syyn sille, miksi ette kuule meiltä mitään, jos odotatte vastauksia. Kenelläkään täällä ei ole aikaa lajitella tai arkistoida tai kiinnittää huomiota mihinkään muuhun kuin arkistokekoihin, joiden on määrä olla oikeudessa tänään tai huomenna tai maanantaina. Nimittäin maailmalla Abbotit ja Hortonit eivät edes maksa arkistointikulujaan – he vain pitävät meneillään olevan roskan pyörimässä järjestelmän halki, silloinkin kun oikeusjutussa tai oikeudessa ei ole puhevaltaa, jotta täsmälleen tämä saavutettaisiin: vastausmahdollisuuksien paikka ja määräykset yksipuolisen tuomion kautta. No, jos meidän täytyy pysäyttää KAIKKI muu meneillään oleva, me täytämme NUO määräajat.

Voitammeko me? Tuleeko Simpson olemaan koskaan enää entisensä? Teillä on mediaryöpytys kaikessa kirjoista lähtien, miksi Simpson on AINOA, joka olisi voinut tappaa kaksi uhria, sekä täysi median meneillään oleva tuomitseminen häntä vastaan juuri niiden toimesta, jotka asettivat ujutetun todistusaineiston. Kuinka kukaan voi voittaa oikeutta tässä korruptiossa?

Kuinka moni teistä menee oikeasti viemään Greenin oikeuteen ja saa hänet maksamaan velkanne takaisin? Tämä oli HÄNEN LAPSENSA – Ekkerit tukivat Tehachapiin mennäkseen osittain eläkkeelle. Dharma ei edes alkanut kirjoittamaan minulle, kunnes sen vuoden jälkeen, kun he olivat muuttaneet. Sen jälkeen oli pari kirjaa, ja G. Green astui häikäisevään kuvaan. Kuinka moni TEISTÄ pitää häntä vastuussa hänen teoistaan, petoksesta ja kavalluksesta? Hän on kerännyt pettäjänsä ja syyttää muita harkitsemattomuudestaan, kun samalla joukkiot antavat valheellisia todistajanlausuntoja tukemaan hänen varastelevia keinojaan.

Se on TÄSMÄLLEEN niin, kuin Protokollat EHDOTTAVAT: tehkää niin monia todistajia kuin tarvitsette suojelemaan syyllistä, kunnes saatte täyden kontrollin oikeussaleista! Ei? Sitten menkää LUKEMAAN NE PROTOKOLLAT.  Kun juuri ne vannomanne valat ovat VALHETTA varten, miten mikään voisi olla eri lailla?

 

TÄSSÄ MAAILMASSA ELÄMISEN TARKOITUS

Te ETTE ole vain jokin ”luonnollinen” olento – te olette hyvin ehdottomasti YLI-luonnollinen olento, mikäli kannatte sielua, ja täten teillä on rajoittamaton tulevaisuus. Sillä ei ole väliä, jos ette pysty muistamaan menneisyyttä tämän maailman ylitse tai jos ette tiedä, mitä olette tekemässä täällä nyt. Te koette oppimisen paikan maailmassa, JOKA SALLII VALINTOJA JA VAATII NIITÄ – VALINTOJA ITSELLEEN. Elämänne ei alkanut tässä väliaikaisessa maailmassa, ja se ei pääty tämän maailman ohikulkevassa illuusiossa. Joka tapauksessa teidän täytyy ymmärtää, että tässä maailmassa olemisessa on hyvin todellinen tarkoitus ja myös ISO tarkoitus lyhyessä elämässänne sitä kokemassa.

Valinnat, joita teette väliaikaisen olemisenne aikana tällä pallolla, ovat äärimmäisen tärkeitä, ja te tulette havaitsemaan, että täällä olemisenne koko tarkoitus on: TEHDÄ VALINTOJA. Ja mitäs nyt sitten? No, tämän ihmislajin kokemuksessanne kaikkein tärkeimmät vuodet ovat nämä viimeiset ennen vuosituhannen vaihtumista sekä muutamat ensimmäiset sitä seuraavat.

Valinnoista tulee monumentaalisia päätöksiä ITSELLENNE, kun siirrytte eteenpäin ja pohditte mahdollisuuksia tulevaisuuden elämällenne. Nämä valinnat tulevat olemaan uskomattoman kokoisia ja asettavat henkilökohtaisen elämänne täysin uusille raiteille ja suunnille. Kaikkein suurin valinta tulee esittelemään itsensä suoraan keskelle polkuanne. Teidän täytyy valita antaa lopullinen uskonne ja luottamuksenne ja teot Jumalan Tahdolle tai liikkua pois Totuudesta ja Jumalan Valosta. Jopa mielletty ”välimaasto” lakkaa olemasta ”valintoihin” liittyen. Kuten Mestari sanoi: ”Te olette joko kanssani tai minua vastaan.

Tarkoittaako tämä sitten sitä, että te lakkaatte toimimasta tässä maailmassa, kuten se ON? Ei tietenkään, sillä jos aiotte elää siinä ollenkaan, teidän täytyy silloin löytää keinoja suunnitella ja selviytyä ja valita sen sisällä, mikä ON, parhaan mukaan. Sitoutuksenne Jumalalle on TAHTO SISIMMÄSSÄ.

Muuten, jos etsitte täydellisyyttä, absoluuttista täydellisyyttä, TÄSSÄ MAAILMASSA, niin te itse asiassa etsitte ja siirrytte kohti kadotusta. Tämä on väliaikainen maailma, ja jos te johdatte itsenne harhaan uskomalla, että olette löytäneet tai luoneet todellista täydellisyyttä, te tulette aina olemaan pettyneitä ja estettyjä, sillä muut vaikuttavat teihin ja eivät kykene tai halua nähdä, ja jos te ette ole hyvin, hyvin varovaisia, te luovutatte taistelun, joka vastaa sitä, että uhraa itsensä täydellisyyden toisen vaatimusten alttarilla.

Jopa ”Kristus” ei ollut täydellinen, kun hän koki väliaikaisessa maailmassanne. Muistakaa, että HÄN sanoi: ”…miksi te kutsutte minua jumalaksi? Kukaan ei ole sopiva, paitsi yksi, joka on Jumala.” Kun tunnistatte, että mikään ei ole täydellistä ja että asiat eivät ole niin, kuten niiden PITÄISI olla – jatkakaa ja sallikaa, että ”mikään ei ole täydellistä” tai edes suurimmaksi osaksi oikein suurimman osan ajasta, niin sitten voitte tehdä paljon enemmän, kun samalla elämänne voi olla aina paljon huikeampaa joka tavalla. Teistä ei tarvitse tulla epätäydellisempiä myöskään vain ollaksenne olemassa epätäydellisessä maailmassa.

On olemassa joitain vaarallisia ideoita, jotka vaikuttavat henkilökohtaisiin näkemyksiinne, ja ehkäpä jos tunnistatte ne, niin te voitte kasvaa ylitse niiden teihin aiheuttamien rajoitusten, yksinkertaisesti niiden ilmaisusta: ”minä tarvitsen”, ”minä toivon” ja ”minä haluan”. Nämä ovat kelpoja vain yhteydessä, jossa tulee TIETÄMÄÄN tarkoituksen ja suunnan, ja sen jälkeen te luotte tarvitsemanne, haluamanne, ja te saatatte toivomanne täytäntöön. ÄLKÄÄ istuko ja yksinkertaisesti ”TOIVOKO”, että elämässänne tulee olemaan ”enemmän”, kuin mitä koette hetkessä. Jos te toivotte enemmän – LUOKAA ENEMMÄN.

 

SIIRTYMÄVALINTOJA

Kohtaamienne suurimpien valintojen joukossa ovat ne, joita saatamme kutsua nimellä ”siirtymävalinnat”. Mutta suurin osa teistä teeskentelee hämmennystä ja tunnistamattomuutta, kun piiloudutte näiltä päätöksiltä, jotka nopeuttavat VALINTOJA.

Teidän on tehtävä valinta jonkin verran ”huolettoman typeryyden” ja kosmisen laajuuden asian puoleen kääntymisen väliltä. Tämä jälkimmäinen tarkoittaa, että teidän täytyy huolehtia ja olla mukana TODELLISEN kohtalonne kanssa. Siinä asiassa te olette mukana sen kanssa, joka voimaannuttaa teidät avaamaan uusia ulottuvuuksia universumin mysteereihin (ei mystisismiin) ja jopa ylitse sen, mikä on Luomakunta.

Typeryys huolettomassa ympäristössä tarkoittaa sitä, että olette täysin PIITTAAMATTOMIA ja IRROTETTUNA TODELLISESTA kohtalostanne. Näin ollen teillä ei voi olla todellista valtaa siitä, mitä teillä voi tapahtua.

Seuraavaksi teidän täytyy pohtia ”tekopyhyyttä” vastaan ”omistautuminen”.

Tekopyhyys tarkoittaa sitä, että olette valheellisia itsellenne ja todelliselle kohtalollenne. Te hylkäätte totuuden väärille ilmestymisille, jotka johtavat valheelliseen elämään.

Omistautuminen tarkoittaa, että olette omistautuneet totuuden ja TODELLISEN kohtalon periaatteille. Tämä varustaa elämänne voimalla ja henkisellä tärkeydellä.

Sen jälkeen pohtikaa suoraselkäisyyttä vastaan periaatteettomuus.

Suoraselkäisyys tarkoittaa sitä, että teillä on elämää vartioivia periaatteita, jotka pohjautuvat tunnetulle hyvyydelle ja että te NOUDATATTE NIITÄ – ”uskonnollisesti”. Nämä periaatteet antavat elämälle kestävän laadun, joka pysyy SIIRTYMÄMAAILMAN YLITSE.

Periaatteettomuus tarkoittaa, että elämässänne ei ole ollenkaan opastavia uskomuksia. Elämänne ovat yhtä läpinäkyviä ja väliaikaisia kuin tämä katoavainen maailma, ilman muotoa tai todellista ainesta, paitsi tunteiden välkkeitä, joilla ei ole todellista arvoa. Te myös vain ajelehditte muiden henkilöiden vaikutusten seuraamuksissa.

Ja muistutan teitä siitä, että ne, ketkä jatkavat olla valitsematta – OLETTE JO VALINNEET.

Suuri kompastuskivi, lukijat, on kieltäytyä näkemästä muuta kuin sitä, minkä te HALUATTE nähdä, ja siitä seuraa sen näkeminen sillä tavoin, kuin millä TAVALLA te haluatte nähdä sen, ja te rajoitatte näkökyvyn siihen, mitä te TAHDOTTE, ja te ette halua liikkua sen ylitse. Mutta valinta on siltikin tehty, eikö vain? Typerä henkilö pitäytyy itse aiheutetussa typeryydessä jopa tuhoon asti ja liikkuu vakaasti lopulliseen katastrofiin. Typerä olento katsoo ylös ja tarraa niihin, jotka eivät näe ja kuule, ja vetää myös heidät alas, mikäli vain mahdollista, jotta hän saavuttaisi kapean näkemyksensä jotenkin pelastaa tietämätön ja tarkoituksella turtunut minänsä.

Te vaaditte minulta ”kirjaimellista” informaatiota, suoria ohjeita ja ohjenuoria, jotka eivät vaadi teidän tehdä niin paljoa kuin AJATELLA. Ja jos minä määrittelen tehtävänne olevan ”ajattelemista” sen kanssa, jonka olemme tarjonneet, teistä tulee vihaisia ja olette puolustuskannalla, aivan kuin pyytäisitte äitiä pyyhkimään nenänne – tai mikä vaatiikaan pyyhkimistä. Työni ei ole pyyhkiä omien joukkuepelaajieni ja komentajien neniä. TEIDÄN täytyy kasvaa, opiskella esityksiämme ja VALITA suunta ja toimet.

Missä näette ITSENNE olevan tässä ohjelmassa? Oletteko te TÄRKEITÄ? Miksi sitten otatte riskejä, jotka voivat viedä teiltä tärkeän asemanne? Miksi viivästytätte muiden ympärillä olevien huomioon ottamista helpottaaksenne tekoja tai aivoriihen siirtymistä eteenpäin?

Ystävä on sanonut: ”Suurempi todellisuus ei ole kirjaimellinen. Sitä ei voida nähdä, ymmärtää tai kokea kirjaimellisin termein. He, ketkä vaativat kirjaimellista selitystä kaikelle, tuomitsevat itsensä kirjaimelliseen helvettiin!”

Tulee aina olemaan niitä, jotka vaativat ja anastavat voimaanne, joka tilaisuuden tullen. He myös pyytävät teitä antamaan omaa ”yliluonnollista” voimaanne, kuin milloin he ajattelevat teidän olevan haavoittuvia. Voitte luovuttaa osan voimastanne ajasta aikaan – mutta te erehdytte, jos harkitsette ikinä ”yliluonnollisesta” voimastanne luopumista, sillä jos annatte sellaisen voiman, te annatte sukulaisuutenne Jumalalle pois. Tämä selkkaus tulee, kun kaikki näkemänne ympärillä olevat eivät näe vaihtoehtoja tai toivoa omassa tilanteessaan. Luovuttakaa nuo kaksi tosiasiaa, niin olette luovuttaneet oman yliluonnollisen yhteytenne Jumalaan. On olemassa AINA valintoja ja vaihtoehtoja, vaikkakin ne olisivat jokseenkin piilossa.

Joten miten varmistatte, ettette ole häviäjä, vaan sen sijaan voittaja? Takaisin alkuperäiseen ajatukseen: älkää odottako parempia aikoja. Tehkää nyt, mitä voitte tehdä ja sen kanssa, mitä teillä nyt on. Koko ajan tehdessänne tätä te voitte istuttaa siemenet ja kasvattaa viljan sadonkorjuuta varten. Joka tapauksessa päättäkää, kun istutatte siemenenne, minkälaista satoa te toivotte. Istuttakaa sitten siemenet sinne, missä ne voivat kasvaa. Jos istutatte siemenen, jonka kasvi tarvitsee varjoa, ja te istutatte sen kuivalle maalle jatkuvaan lämpöön ja aurinkoon, niin älkää odottako satoa. Teidän täytyy istuttaa siemenet sinne, missä ne voivat juureutua ja kasvaa, mikäli itse asiassa te odotatte hyvää satoa. Elämä ei ole erilaista. Ei myöskään ole Jumalan tarjoama VOIMA; teidän täytyy käyttää sitä pitääksenne sen. Ja jos luovutatte tietämyksenne siitä, että myös teillä on yliluonnollinen voima tuon mahtavan olennon sisimmässä, te menetätte tuon ominaisuuden ikuisiksi ajoiksi. Ja lisäksi teidän täytyy pysyä pinnalla kaikista mahdollisista tapahtumista odottaessanne Jumalaa, ettette ala uskomaan, että HÄNEN viiveensä olisivat todellakin HÄNEN torjuntansa. Jumala ei kiistä teiltä mitään eikä etenkään VALOA. Se on näin ollen niin, että jos te vain näette varjoja – sitten te mahdollisesti olette tiellä.

On myös pakollista, että olette ”oikea-aikaisia” kaikissa asioissa, jottei tuote menisi harhaan tai harhauttajien ja varkaiden käsiin ja ettei viivästyksenne seurannassa jättäisi varaintoja tyhjäksi. Muistakaa, että te olette ”valmisteltuja” olentoja, ja muiden täytyy olla vastaavan kärsivällisiä sen tunnistuksessa, että asiat MENEVÄT VÄÄRIN. Tai ehkäpä ette ole huomanneet? Joka tapauksessa on yhtä tärkeää ymmärtää, että kokemuksen kanssa asiat myös MENEVÄT OIKEIN, ja kun koette enemmän ja kriittisemmin, niin enemmän ja enemmän tulee menemään OIKEIN. Me opimme parhaiten virheistä, joten sallikaa meidän oppia ja vaatia, että asiat menevät OIKEIN, kun luomme noita asioita, jotka palvelevat meitä palvelemassa Jumalaa.

Jätän teidät yhden viimeisen ajatuksen kanssa, kun katson ihmisten kerääntyvän ja ihmettelevän, spekuloivan, arvaavan ja jälleen olettavan; antakaa sen olla, kun voitte helposti ottaa puhelimen tai tehdä tutkimusta ja TIETÄÄ. Eikö ole parempi yksinkertaisesti tarkistaa vauvan turvallisuus kylvyssä kuin seisoa toisessa huoneessa ja arvailla mahdollisuuksia? LÖYTÄKÄÄ tosiasiat, missä ja milloin te voitte – se on aina niin paljon helpompaa hermoille ja kärsivällisyydelle.

Ja Dharma, sinun tarvitsee kantaa toisen vastuuta ja taakkaa vain niin pitkään kuin hyväksyt ne. Aivan kuin lähetetty lahja – se ei ole lahja, kunnes se hyväksytään. Me teemme sen, minkä me VOIMME tehdä, ja sen jälkeen julkaisemme loput ja annamme sen olla, sillä yksikään ihminen ei voi olla saareke, josta riippuen toinen on olemassa. Jokaisen täytyy ottaa vastuu ja hyväksyä toisen rajoitukset, ja kun tämä ei toteudu, niin älykäs ja viisas henkilö piirtää omat rajansa ja saa toisen tekemään mitä hän tekeekään. Toisen näkemykset eivät voi asettaa teidän rajoituksianne – teidän täytyy ymmärtää oma kokemuksen tasonne ja sen arvo, minkä hyväksytte kantaa. Jos kannatte vauvaa ja sitten lasta ja sitten aikuista, kuinka tuo henkilö kykenee koskaan kävelemään? Ja lisäksi, jos te SYÖTTE tuota toista varten, tuo toinen yksinkertaisesti kuolee nälästä, kun teistä tulee lihava. Ja jokaisen teistä täytyy vartioida omaa mielenterveyttänne, ettei mielenvikaisuus olisi kohtalonne. Ja muistakaa myös se, että vaikka toinen kutsuisi teitä mielenvikaiseksi, se EI TEE TEISTÄ MIELENVIKAISTA.

Jos muut haluavat teidän olevan lahjakkaita, erityisiä ja jotenkin enemmän kuin he ovat, se on sen takia, että he odottavat MINUN olevan suurempi, mutta silti TE olette kaikki heidän näkemänsä, jos he eivät kykene ymmärtämään itse ja sitoutumaan. Se on myös heidän ongelmansa ja joskus minun – EI TEIDÄN. He, ketkä mieltävät teidän kirjoittavan OMAT toiveenne HUONOINA PÄIVINÄNNE, jane putoavat ärsyyntyneille korville – olkoon se niin, sillä myös se on ehdottomasti HEIDÄN ONGELMANSA eikä teidän. Kun te vaaditte, että kaikki ihmiset toimisivat vain TEIDÄN OIKKUJENNE mukaan, silloin se on TEIDÄN ONGELMANNE, ja heillä on kaikki vastuullinen syy olla kiinnittämättä huomiota. Emme ole ikinä antaneet syytä uskoa, että viesteihimme ei voi luottaa, sillä emme vaadi mitään, pyydä mitään ja pakota mihinkään. TE ETTE VOI OLLA TOISEN MIELET TAI AIVOT. ETTE VOI MYÖSKÄÄN OLLA KENENKÄÄN MUUN ”AIKOMUS”. Nämä ovat voimia, jotka ovat täysin yksilöllisiä ja joita ei voida tuoda itselleen tai ottaa toiselta.

Viimeinen osa tätä ajatusta on ymmärtää, että SUPERVOIMAN JA SUPERIHMISEN välillä on suunnattoman suuri ero. Ehdotan, että JOKAINEN ja KAIKKI etsivät määritelmän ja elävät siinä, koska se, mitä te usein haluatte, on että joku olisi superihminen kokeaksenne jonkin supervoiman, ja se yksinkertaisesti EI TOIMI SILLÄ TAVOIN.

Asiat ovat todellakin luultavasti paremmin, kuin miten te saatatte nähdä ne kapeassa näkökentässänne ja omakohtaisen kokemuksenne kentällä, tänä päivänä. Tähän vaikuttaa vain näkemyksenne kaikista asioista illuusiossanne vastaan todellisuus. Ja samalla kun puhun ja toimin tavalla, jolla herätän huomionne, en anna teidän pudota jyrkänteeltä, kun näen teidän olevan kompastumassa. Jos näette tämän kurinpitona tai valituksena, niin katsokaa ympärillenne ja nähkää, mikä on ongelmanne, sillä minun sitoumukseni on vastata TEIDÄN KUTSUIHINNE, ja te kutsutte aina silloin, kun te näette mahdollisen ongelman tai epäonnistumisen joissain osissa näkemystänne ja kokemustanne. Tämä tulee päättelystä, kun usein teidän täytyisi vain ”selvittää”, eikä mysteeriä ole enää tai tarvetta päättelylle. Ja teille, jotka sekoittavat Doriksen ja Dharman; MINÄ EN AIO TYÖNTÄÄ HÄNTÄ KALLIOLTA MYÖSKÄÄN, KUN HÄN PARKUU SYÖTETTÄ, VAIN PITÄÄKSEEN TEITÄ IHMETTELEMÄSTÄ, ONKO HÄNELLÄ HUONO PÄIVÄ, JOKA SAATTAISI VAIKUTTAA TEIHIN JOLLAIN TAVALLA, KUTEN VÄLTTÄÄ PITÄMÄSTÄ KENKIÄ TAI HYVÄKSYÄ TEILLE LÄHETETTYJÄ VIESTEJÄ. Hän on ehdottomasti SUPERVOIMAN kanssa; hänellä ei ole toivetta olla SUPERIHMINEN, eikä hän ole, vaikkakin aika ajoin saattaisikin vaikuttaa siltä.

Hän summasi sen yhtenä päivänä sanomalla: ”Jumala ei anna teille enempää kuin mitä voitte kantaa, koska jos se on enemmän kuin kykynne kantaa, teistä tulee hulluja tai kuolette.” Hän leikki käsillä olevien vaihtoehtojen idean kanssa – hulluja tai kuolleita! Asia on ehdottomasti niin, että ei ole enempää kuin mitä voi kantaa; se on täysi haluttomuus kohdata sitä yhtään enempää. Näin ollen myös tästä tulee VALINTA. Kyllä, tiedän, ”Mitkä kaupat…” Ja siltikin joskus niin, että niistä tulee helpotusjoukot. Jumala pyytää vain, että kasvattaa aina suuremmaksi VIISAUDESSA – ei ihmisen rajoituksessa.

Hyvää päivää ja olkoon viisaus alati liikkuva tavoitteenne matkallanne elämisen läpi. Rukoilkaa jatkuvasti, ettette koskaan havaitsisi löytäneenne tavoitteen saavuttamista, ettette pääasia kulkisi teiltä ohitse. Vain JUMALA on TÄYDELLINEN VIISAUS.

 

 


Lähteet:

CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, February 4, 1997, Volume 15, Number 13, Pages 6-7.

http://phoenixarchives.com/contact/1997/0297/020497.pdf

Kirjoittanut HTML-muotoon: R. Montana.  

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1524158525