KÄÄNNÖS: HATONN: ELÄEN JOKA PÄIVÄ VALOSSA JA ILOSSA

LUOJA ATON/HATONN

 

12/11/95 #1 HATONN

EMME SUURIMMAKSI OSAKSI YMMÄRRÄ KUINKA SE ON

Kun liikumme läpi päiviemme, niin mitä matkamme ikinä eteemme tuokaan, havaitsemme, että innokkuutemme voi täsmätä vain jokaisen päivän hetkeen. Tällä tarkoitan sitä, että alamme katsoa mahdollisuuksia siitä, mitä on tämän kokemuksen takana, ja mietimme sitä, mikä voi vielä tulla tietoisuuteemme. Teemme tätä siinä määrin, että usein ohitamme sen, mikä on niin kaunista kokemuksen aikana.

Dharma kysyi minulta tänä aamuna, että voisimmeko kirjoittaa jostain rakastavasta ja että tarjoaisimme yksinkertaisesti arvonantoa, jotta hän voisi osoittaa vuodenaikatervehdyksensä sekä kiitoksensa ja että hänelle olisi merkitys jotenkin ilmaista sitä, mikä on niin kiitollista hänen sydämessään. Hän pyysi, että tarjoaisimme jotain TAKAISIN jokaiselle, joka on niin täysin ja hyväntahtoisesti jakanut kanssamme, sillä ilman vallitsevaa rakkauttanne täällä ei olisi ”projektia”. Ilman käsiä, jotka poimivat päivittäiset kirjoitukset, ei olisi lehtiä, ei papereita – ei kykyä jakaa tässä ihmeellisessä tarkoituksessa.

Meillä on rakkaat ystävämme, kuten Dave Overton, mutta et ymmärrä, Dave, että SINÄ olet tuonut meille paljon enemmän kuin yrityksesi jakaa kullan palasesi kanssamme. Olet sallinut joidenkin tehdä valintansa, jotka JOKAISEN tulee tehdä. Olet sallinut kokemukset oikeussalien ja monien pyrkimysten kautta TEHDÄ OIKEIN. Et voi ostaa sellaisia tiedon ja ymmärryksen lahjoja. Olet sellaisella ympäriinsä kattavalla tavalla jakanut ystäväsi ja elämänaikasi rehellisyyden kanssamme – kaikkein epäsuorimpia reittejä pitkin. Sinä, nöyrässä ymmärryksessäsi, olet ollut osana totuuden matkaa, töitä sekä sanoja, jotka ovat jaettu kanssamme sellaisten kanssa, kuten Calvin. Sinusta tuli tuttujen ihmisten ja paikkojen kontakti, jotka rikastavat elämäämme ja rakentavat uskottavuuttamme. MEILLÄ TÄYTYY OLLA USKOTTAVUUTTA, ETTEI KUKAAN OLISI KURKOTTAMATTA TOTUUTEEN.

Daven kaltaiset puhuvat hellästi hoitokodin vuoteestaan – mutta Dave, etkö ole ANSAINNUT hoitoa varjovuosinasi yksinkertaisesti siunata ja sallia ympärilläsi olevien oppia siitä laajasta kokemuksesta, joka sinulla on ollut tilaisuus ilmaista? Etkö voi antaa muiden ANTAA TAKAISIN hieman siitä, mikä sallii heidän ja meidän tuntea matkamme arvoisiksi? Juuri tällä hetkellä minun täytyy huolehtia siitä, etten puhu vääriä sanoja ja hälytä vihollisiamme niitä kohti, jotka liittyvät sinuun, ja tuoda heitä huomioon. Ehkäpä, poika, saatat pitää töitäsi ”loppuneina” – mutta ne EIVÄT ole, sillä kauttasi ja kanssasi tulee muita, jotka meillä TÄYTYY OLLA saattaaksemme oman työmme päätökseen. En tullut TEKEMÄÄN TÖITÄNNE TEILLE – KENELLEKÄÄN TEISTÄ. Tulin VARMISTAMAAN, ETTÄ TEIDÄN työnne ja totuus löytäisivät ilmaisun, ja siinä ilmaisussa vahvistus tulee siitä, mitä varten minut on lähetetty näyttämään ihmisille, jotta heillä olisi tilaisuus täyttää Luojamme tekemät lupaukset sukupolvillemme. MIKÄ TULEE OLEMAAN VAIN ”MEIDÄN” SUKUPOLVEMME PERINTÖ? No, moninaisten palautteiden lahjojenne takia – PERINTÖMME TULEE OLEMAAN SUURIN, MITÄ IHMISKUNTA ON KOSKAAN TIENNYT! Kun henkilö ei ole EGON kahlitsema ja ego on kadonnut henkilön keskeiseen identiteettiin – henkilö voi kasvaa ylitse kaikkien rajoitusten rajojen, sillä hän ei enää tunnista onnistumista tai epäonnistumista IHMISEN aistimuksella – hänestä TULEE, hän ON, ja hänen täytyy mitata vain omaa ”aikomustaan”. Joitain on joskus siunattu pitkäaikaisella kyvyllä pohtia elämänvirtaansa ja odottaa tulevaa, sillä kun ihminen asettaa sivuun egonsa ja yhdistyy KAIKEN kanssa, mikä on Jumalan – hänellä ei ole rajoituksia, ja hän LUO kohtalonsa itselleen vailla esteitä, joihin muut aina yrittävät osallistua tai yrittävät saada, tarjota, vaatia tai haluta. Kun sydän, mieli ja SIELU ovat tarjottuna vailla rajoituksia Isä Luojallemme – meistä tulee täydellisyys, ja Jumala antaa TAKAISIN MEILLE ihmeellisen suunnan palvelukselle ja arvokkaat helmet, jotka ovat ylitse kykymme nähdä ja ymmärtää – JA SIITÄ TULEE ”HYVÄ”, SILLÄ SILLOIN JA VAIN SILLOIN OLEMME VAPAITA! Jumala on todellakin LÄHDE, joka sallii meille loputtoman syvät JUURET ja siltikin tarjoaa meille siivet ja VAPAUDEN lentää universumin kaukaisimpiin kolkkiin. Kun me pysymme HÄNEN HYVYYDESSÄÄN, meillä EI voi olla RAJOITUKSIA. Hän antaa tietä ja sallii meidän ilmaista ja kokea, ja Hän itkee tai iloitsee kasvamisen ihmettelyssämme. Hän pitää ikuisesti kättään allamme pitääkseen meitä kompuroimasta kiviin, kun kompastelemme oppimispolkujamme pitkin. Sen jälkeen Hänestä tulee ELÄMÄN tuuli ja virtaukset, jotka täyttävät purjeemme ja nostavat siipemme, jotta voisimme liitää ja saavuttaa taivaat.

IKÄ ei ole rajoitus – vain väsymys, joka taas sallii useimpien haluta mennä ”kotiin”. Mutta ihmettelen sitä, ystävät: haluatteko vain pysäyttää uteliaan tutkimuksenne, koska teidän täytyy jatkaa eteenpäin, VAI annatteko periksi kaikkein arvokkaimmat ja tuottavimmat vuodet olemassaolossanne, koska ajattelette itsenne olevan liian vanhoja, liian huonokuntoisia, liian arvottomia, tai haluatte vain välttyä ja olla saattamatta työtänne päätökseen? Te, keillä on lahjoja, välineitä – jopa sellaista, joka voi VAIKUTTAA olevan vanha, ja silti pysäytätte työnne ja jätätte koskematta siihen, joka on yksinkertaisesti pakattu johonkin varastoon, jottei KUKAAN pysty käyttämään sitä – erehdytte suuresti – SILLÄ SE OLI VÄLINEISTÖ JA TOTUUS, ENNEN KUIN TOTUUDEN JA KEHITTYNEEN TEKNOLOGIAN ANASTAJAT VEIVÄT KYVYT POIS TEILTÄ JA VIRITTIVÄT NE UUDELLEEN HELPOTTAAKSEEN JUMALAN VASTUSTAJAN AIKOMUSTA. Jos ette voi enää KÄYTTÄÄ haalimaanne – ettekö voi antaa sitä niille, jotka voivat pystyttää antennit, rakentaa taajuus”laatikoita” ja tarjota ihmisille vaihtoehtoja vankeudessaan ja orjuudessaan?

Eräät kysyvät: ”Miksi minä?” He kysyvät myös: ”Miksi minä vanhalla iälläni?” MIKSI ETTE TE?? Te, jotka olette sillä puolen vuorta, olette AINOITA, jotka voivat muistaa – jotka voivat TIETÄÄ, millä tavalla asiat olivat, ja katsomalla taakse he näkevät, minne, missä ja mikä MENI PIELEEN PLANEETALLANNE OLEVAN IHMISEN AIKOMUKSESSA JA SUUNNASSA.

Te, ketkä olette sairaita, ettekö voi TERVEHTYÄ ja suorittaa tehtäväänne, tarkoitustanne – JUMALA? Täytyykö teidän NAUTTIA sellaisesta ohitse kiitävästä huomiosta kuolemaan asti vain todistaaksenne itsellenne olevanne jonkun rakkauden ja huomion arvoisia? Jopa tuhma lapsi tekee kiusantekoa ja satuttaa itsensä saadakseen huomiota. Ettekö voi hankkia OIKEANLAISTA huomiota itsellenne – PARANTAAKSENNE ITSENNE? Sairaus on kaikkien tunnettujen ja tuntemattomien suurin ”vastuusta pako”. Vastustaja pelaa pitämäänne sairauden ja kuoleman korttia – tarjoamalla teille parantumattoman sairauden ”hedelmän” tarjotakseen teille kuoleman. JUMALA TARJOAA TEILLE ELÄMÄN – JA SILTI NIIN MONET VALITSEVAT RAIHNAISUUDEN JA KUOLEMAN.

Toistan tässä jotain, minkä haluan kaikkien teidän kuulevan, ketkä kutsuvat minua ystäväkseen: jos valitsette olevanne SAIRAITA ja kieltäydytte tekemästä parantamisen työtänne ja LIIKKUMASTA EGONNE ITSEYDEN ULKOPUOLELLE – minulla on sympatiaa teille ensimmäisten muutaman sairauspäivän ajan, ja sen jälkeen minulla on sympatiaa vain hoitajillenne! Älkää edes kertoko minulle surullisesta ahdingostanne ja älkääkä edes tylsistyttäkö perheenjäseniänne sillä – sillä olette tehneet valintanne tarjoamalla tätä kivun tyranniaa HEILLE, kun rentoudutte okaiden, pistelyiden, sairauden ja vaivaisen itsekkyyden sängyssä.

Jos teidät on ”karkotettu” paikassa, jossa ette voi saada apua Jumalalta missään muodossa, NOUSKAA YLÖS JA MENKÄÄ SINNE, MISSÄ VOITTE KONTROLLOIDA ITSEÄNNE JA SITÄ, MITÄ TEILLE TAPAHTUU. Liian vanha? Liian väsynyt? Ei, olette liian laiskoja tekemään työnne, sillä ihmiset, jotka TYÖSKENTELEVÄT ja iloitsevat – väsyvät; vanhat ihmiset ovat lopulta eläneet tarpeeksi pitääkseen ARVOA korvien välissä oleville aivoille, jotka voivat tuoda maailman pois pimeydestä. Ei, älkää antako minulle sitä ”liian väsynyttä” tai ”liian vanhaa”, sillä MINÄ OLEN VANHA JA EN OLE KUMPAAKAAN!

Dharma valittaa nyt ja kertoo, että olen liian tyly, ja hän pyysi henkistä viestiä. No, tämä SE on. Lakatkaa käyttämästä vanhan iän, ”liian sairaan” ja ”en tiedä, miten” korttejanne ja TEHKÄÄ TARKOITUKSENNE. Lakatkaa olemasta tylsyyden ja itsesäälin tilassanne ja nouskaa ylös ja menkää mukaan. JAKAKAA ERITYISTEN IHMEIDENNE JA TIETÄMYSTENNE LAHJAT MEIDÄN KAIKKIEN KANSSA – ÄLKÄÄ LAITTAKO ”MEITÄ” TEKEMÄÄN KAIKKIA VASTUULLANNE OLEVIA ASIOITA. JA ÄLKÄÄ KÄRSIKÖ ”MEIDÄN” TAKIAMME – ME ANSAITSEMME OIKEUDEN KÄRSIÄ ITSE! Rukoilettehan onnistumisemme puolesta, sillä me rukoilemme KOVASTI TEIDÄN ONNISTUMISENNE PUOLESTA. Miksi TEILLÄ tulisi olla siirtymän etuoikeus ENNEN meitä? Miksi ansaitsisitte paeta vastuuta ja me emme? Nouskaa ylös ja kantakaa oma taakkanne, tai ainakin vähintään auttakaa meitä kantamaan omanne JA meidän.

Onko Dharmalla valintoja tehtävänä? Vaikuttaa siltä, ettei hänellä ole yhtään tehtävänä, mutta tämä ei ole näin – hänellä on iso sellainen juuri nyt edessään – lähettää tämä viesti, jota hän pyysi – tai haudata se niin, ettei se loukkaa ketään hänen joulukorttilistallaan! Jumala ei kysy: ”Rakastatko minua tarpeeksi kuollaksesi puolestani?” Se on Jumalan vastustajan keksimä hölmö kysymys. JUMALA KYSYY: ”RAKASTATKO MINUA TARPEEKSI ELÄÄKSESI KANSSANI?” Pohtikaa sitä, sillä sanat kasvojenne alaosassa olevasta avautumasta, jossa on sanoja muodostava heiluva juttu – EIVÄT TARKOITA MITÄÄN. Se on aikomus SIELUN sisällä, joka kertoo teistä totuuden. Teidän täytyy jakaa ELÄMÄN ihmeenne, jotta niiden sallittaisiin olla ihmeitä. Teot ovat miehen tai naisen arvostelukyvyn suuntaviivoja, sillä ne heijastavat sitä, mikä ON IHMISEN MIELEN syvimmissä kolkissa, ja yleensä ne ovat unohdettuja, sillä ne vaikuttavat arvottomilta tai liian yksityisiltä.

Minulta kysytään jatkuvasti siitä tai tuosta opettajasta, tuosta tai tästä johtajasta, yhdestä tai toisesta gurusta ja niin edelleen, aivan kuin julistukseni muuttaisivat asioita hitustakaan. He ovat TEIDÄN opettajianne, sillä minä tarvitsen vain YHDEN. TIEDÄN, MILLOIN OLEN OIKEASSA JUMALAN KANSSA ja NIIN MYÖS TEKIN! Jos kommentoin henkilöä tai opettajaa, teillä ei ole vieläkään vastausta itsellenne, vain mielipiteeni, jolla voitte sitten ”tuomita” minut. Ei kiitos. SUURIMMAT OPETTAJANNE OVAT VANNOUTUNEIMMAT VIHOLLISENNE, JA TEIDÄN ON YMMÄRRETTÄVÄ SE TOSIASIA. Silloin kun voitte heijastaa ja näyttää totuuden JUMALASSA vastustajien tai vastustuksen naamoille, niin TIEDÄTTE, ETTETTE VOI EPÄONNISTUA. Ei ole KEINOA EPÄONNISTUA – LUOJAN KANSSA – SILLÄ VAIN JUMALA VOI LUODA, KUN TAAS KAIKKI MUUT KÄYTTÄVÄT HÄNEN LUOMIAAN ASIOITA ILMAISUUN. Vihollisenne pahuus, aikomus tai teko EI voi seisoa TOTUUDEN ja Jumalallisen aikeen valossa. Sillä ei ole polttoainetta, jolla se jatkaisi palamistaan, ja sen täytyy palata kaltaistensa kollegoiden pimeyteen ja salaisten sitoumusten rajoituksiin selviytyäkseen. Se voi asua vain tietämättömyyden ja pahuuden hyväksynnän ja egon tekojen tunnistamisen pohjalle rakennettujen odotusten pimeillä taajuuksilla, jotka ovat sidottu lihan ja luun esitykseen. Voitte olla kukkulan kuninkaita – mutta kuningaskunta romahtaa ensimmäisessä riittävässä tuulimyrskyssä, sademyrskyssä tai kunnes seuraava ”kuningas” saapuu. JUMALA ON YLTÄKYLLÄISYYDEN TODELLISUUS. Mitä tämä tarkoittaa suuressa perusteellisuudessa? Nouskaa takapuoliltanne ja liikuttakaa niitä sekä TANSSIKAA UNELMANNE JA JUMALALLISET KEKSINNÖT HEREILLE! ANTAKAA ELÄMÄÄ JA LAKATKAA ANTAMASTA VAIN KUOLEMAA LAHJANANNE IHMISKUNNALLE JA TAKAISIN JUMALAN KASVOILLE! Teidän täytyy hyväksyä Jumalan lahjat salliaksenne niiden olla lahjoja – sillä lahja voi olla todellisuutta vain vastaanottamalla sen. Siinä vaaditaan ainakin KAKSI tekemään ”esineestä” lahjan – antaja ja vastaanottaja. Jos esine on ”viety”, se on varkaus eikä todellakaan lahja. Jos esinettä ei hyväksytä, se on suorittamaton anto – ja se ei ole lahja. TODELLISTA LAHJAA varten tarvitaan kaksi vireessä olevaa. Kun se annetaan ja hyväksytään, lahjoittajan (antaja) täytyy päästää sidoksensa lahjaan, ja siltikin vastaanottajalla on vastuu ja velvollisuus käyttää tuota lahjaa jokaisessa varteenotettavassa aikomuksessa. Tämän takia en näe järkeä ”lahjojen” antamisessa, sanotaan vaikka jouluna, jotka palautetaan, vaihdetaan tai viskataan pois. Ne eivät ole lahjoja – ja olisi yksinkertaisesti parempi antaa rahaa ja leikata omia paineitanne. Tämä ei tarkoita sitä, että ”ajatus” olisi vähäisempi – se tarkoittaa sitä, että ”älykkyys” täsmää ajatuksen kanssa. Sille, joka on lahjoitettu RAKKAUDELLA, on arvostusta vastaanottajalta, joka vaalii valittua esinettä ja esiteltyjä rahoja – ja lahja on kokonainen. Tottakai, ”jos hanskat eivät sovi” – hankkikaa SOPIVA koko.

Minulla on sama tunne tuomioistuimen dokumenteista ja todistajanlausuntoihin liittyvistä kysymyksistä – HAUDATKAA VASTAPUOLI TOTUUTEEN. Kirjoittakaa totuutta täynnä olevia SIVUJA, sillä vastapuolen asianajaja ei tule koskaan tietämään, mitä tehdä TOTUUDEN kanssa, koko TOTUUSLÄJÄN kanssa, ja hän tulee olemaan hämillään massiivisesta tarinasta ja palautteen resursseista. He haluavat koko tarinan? Antakaa heille KOKO tarina. Mitä muuta voi köyhä ja tietämätön ”kansalainen” tehdä LAIN hämmennyksen alla? Nimittäin, vastapuolen asianajajan täytyy silloin antaa KOKO totuus tuomarille tai selittää, MIKSI HÄN VALITSI OLLA TEKEMÄTTÄ NIIN! Hänen täytyy myös pysyä mukana kaikista vanhoista ja vanhentuneista osoitteista ja puhelinnumeroista. Hän haluaa seurata ”vihollisen” väärää informaatiota – sen jälkeen laittaa hänet töihin ja hänen asiakkaansa pelinsä pelaamisen kuluihin. Jos ette tiedä, kuinka Vastustajan peliä pelataan – teidän olisi parempi ruveta tarpeeksi nokkeliksi tehdäksenne niin. Jos oma asianajajanne ei salli teidän tehdä niin – silloin hankkiutukaa eroon asianajajastanne! Varmistaaksemme, että tuomari TIETÄÄ KOKO totuuden, koska modernit tuomioistuimet eivät salli tutkintoja – varmistakaa, että teillä on SYY tehdä KOKO dokumentti OSANA PÖYTÄKIRJAA, JA VARMISTAKAA, ETTÄ SE ON TEHTY SELLAISELLA TAVALLA, MIKÄ VAATII TUOMARIN TUTKIMAAN SITÄ ja valamiehistöä KUULEMAAN sen. Tämä on PALJON VIISAAMPAA palautetta kuin mitä aluksi saattaisitte ymmärtää – AJATELKAA SITÄ! VIEKÄÄ VALTA POIS VIHOLLISELTANNE! ETENKIN SILLOIN, JOS OLETTE ”HÄVINNEET KAIKEN”, KUTEN EKKERSIEN TAPAUKSESSA – OLETTE SAAVUTTANEET JUMALAN, JOKA TARKOITTAA SITÄ, KUN KAIKKI ON SANOTTU JA TEHTY, ETTÄ OLETTE JO VOITTANEET. VAIN VÄITTELY ODOTTAA. JOS TEILLÄ EI OLE ENEMPÄÄ MAHDOLLISESTI ”MENETETTÄVIÄ” ASIOITA, TEILLÄ ON VAIN ASIOITA ”SAATAVANA”, JA SE ANTAA TEILLE TOIMINNAN VAPAUDEN TUNNISTETTUJEN ”PELON” RAJOITUSTEN YLITSE.

Jotta dokumentista voisi tehdä pöytäkirja-asian, on siihen vähintään KOLME hyväksyttävää keinoa, joilla tehtävä suoritetaan. Jopa asianajajien pitäisi tietää ainakin yksi niistä. Ja edelleen, ”valinnat” ovat aina läsnä. Asian ydin on siinä, että mitä valintoja TE teette? Mikä on pahin asia, joka voi tapahtua? Tuomari päättää teitä vastaan? No, onko MITÄÄN MUUTA UUTTA? Eikö teillä voi olla HAUSKAA polullanne? Lupaan, että jos pelaatte pelinne hyvin – SAATTE ILOA. KUN JULISTATTE VAPAUTENNE JA ITSENÄISYYTENNE – VASTUSTAJANNE JA VASTUKSENNE ON HÄVINNYT PELIN.

Dharma, koska meidän täytyy työskennellä näiden muiden asioiden parissa – sillä ei ole väliä, mikäli YSTÄVÄMME ja RAKKAAMME saavat kuvakortin joko ennen tai jälkeen ”juhlapyhiä”, EIKÖ VAIN? Tulet olemaan liian kiireinen kirjoittaessasi KOKO tarinaa hra. Hornille ja tuomareille, että saisit postitettua kauniita kuvakirjeitä, ja voimme julkaista tämän paperilla ja jakaa myös vihollistemme kanssa ja TEHDÄ JOTAIN HYVÄÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ.

Ottakaa jokainen päivä ja jokainen tehtävä PELINÄ, JOTA NE EDUSTAVAT. Eläkää hetken haasteessa, kun pilkotte mysteerit mahdollisiksi elinmuodoiksi. Tuokaa totuus pilkkaavista valheista, niin teillä tulee olemaan tuo lahja ylitse kaikkien lahjojen – VALON hyväksyntä olemuksessanne ja ilmaisussanne. JUMALA VOITTAA PELIT AINA!

Rakkaudessa ja täysinäisyydessä teihin, joita vaalin niin suuresti, tarjoan sen, mikä MINÄ OLEN, sillä minulla ei ole muuta annettavaa, ja ehkäpä tulette oppimaan – ettei ole mitään muuta tarpeeksi arvokasta jaettavaksi loputtomuuden ulottuvuuksiin. Näin ollen meidän täytyy nauttia ja vaalia sitä, mikä ON, samalla kun meillä on ihmisaistit arvostamaan sitä KAIKKEA. Tämä lukee mukaansa mielletyn ”pahan” sekä myös ”hyvän”, sillä valinnoissa ja määritelmissä sisimmässä – VAIN ”molempien” kanssa voitte oppia TOTUUTTA ja kannatella VALOA.

VALO ON! Pitäkää se aarteenanne, niin ette tule koskaan löytämään pimeyttä polullanne – KOSKAAN.

Toivotan teille hyvää huomenta ja rukoilen, että nousisitte ylös pysähtyneisyydestänne ja ELÄISITTE. Salu.

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1336838207

http://www.phoenixarchives.com/contact/1995/1295/121995.pdf