KÄÄNNÖS: HATONN: ASKELEET VALON JA ELÄMÄN SEKÄ KAIKEN OLEVAISEN SISÄLLÄ OLEVAN JUMALAVOIMAN YMMÄRTÄMISEEN – OSA 2

LUOJA ATON/HATONN

16.5.2015

 

12.3.1996 #1    HATONN

ALUSTA ALOITTAMINEN

Kirjoitimme sarjan lehtiä, joissa me kunnioitimme suuresti ennen meitä tulleita visionäärejä, mutta epäoikeuden laitoksissanne ASIANYTIMET katosivat lakimiesten, narrien ja kaiken sirkusesityksen aikaansaavan typeryyden sokkeloon. Ensin nimetty vastaaja ei edes ilmestynyt paikalle, eikä häntä edes vaadittu tekemään niin. Meidän oma asianajajamme palveli meitä vastakkain olevaa osapuolta SAMALLA, KUN MEIDÄN VÄKEMME MAKSOI ASIANAJAJALLE TÄSTÄ VÄÄRÄSTÄ MENETTELYSTÄ. Tämä ei tule tapahtumaan uudelleen, jos voimme vaikuttaa asiaan.auttaa asiassa.

Nuo olivat erittäin tärkeitä töitä, ja kunnollisen fokuksen puutteen takia oikeusjutussa emme voi käyttää sitä materiaalia, kuten oli esitetty tätä hetkeä aikaisemmin. Näin ollen siirrymme muiden palautteeseen, ketkä ovat erityisesti tarjonneet omia erillisiä löydöksiään VALON maailmoissa.

Kuinka pahaksi se pääsi? No, yhdessä paperissa yritin korostaa juttuun liittyvän materiaalin tärkeyttä, joka tapahtui sillä välin, kun kirjoja oli saatavilla. Sanoin jotain liittyen siihen, miten tärkeitä nämä teokset ovat, että jos olisi mahdollisuus ”kerjätä, lainata tai varastaa” tekstiä luettavaksi, se olisi valaisevaa. En väitä, etteikö sanoja olisi hyvinkin valittu huonosti, mutta toisaalta tuo on sievä sanonta, jota olette käyttäneet kautta historianne ilmaistaksenne fokuksen tärkeyttä. Toteamus oli asetettu lainausmerkkeihin täydellä aikomuksella korostaa ja lainata, mutta Dharmaa syytettiin jälleen oikeuden halventamisesta ja juuri tämän oikeuden pannaan asettamien kirjojen ”mainostamisesta”. Tosiasiassa ”KUULEMISTA” EI OLLUT KOSKAAN – KOSKAAN! Piina on joka tapauksessa tarpeeksi suuri saadakseen meidät ottamaan ehdottomasti erilaisen lähestymistavan ja jättämään vastustajat pois kuvioista kokonaan.

Koska kirjoituksissamme tulee kohta, joka vaatii ”alkuaineiden jaksollisen järjestelmän”, annamme täyden kunnioituksen ja esitämme nyt arvostetun ja vahvistetun informaation. Meillä on tuo informaatio paljon helpommin nähtävässä esityksen SYKLISSÄ Etelä-Afrikan Tom Astleyltä, joten esitämme jaksollisen järjestelmän moninaisuutena ja toivottavasti niiden alkuaineiden jaksollisen järjestelmän kera, jonkalaista tieteen asiantuntijat käyttävät. Joka tapauksessa tietäkää, että käsiteltävistä hyväksytyistä järjestelmistä monia, monia asioita puuttuu ja numeroita ei edes määrätty noiden asioiden tunnistamiseksi, jotka ovat myöhemmin löydetty.

 

PLEIJADIEN KYTKÖKSET

Millä fokuksella oli suurin viihdearvo oikeussalissa? Sillä, että olimme antaneet lehtien sarjalle nimen ”Pleiades Connection”. Ajatus siitä, että olisi olemassa minkäänlaista korkeampaa apua, vaikutti hämmentävän kaikkien asianomaisten mieliä. Jopa kantaja kykeni sanomaan, että ”hänen” asiakkaallaan oli ”korkeampaa tietoa Jumalalta”, mutta meidän kategorisoitiin ”noina E.T.:na”. Joten kysyn teiltä hyvin tärkeän kysymyksen: jos se näyttää Jumalalta, kävelee (tai leijuu) kuin Jumala, ei ole valettu sementtiin Maan pinnalla, sillä on VALO LÄHTEENÄ JA HEIJASTUKSENA, mikä se on? JUMALA ON VALOA, JA SE TARKOITTAA VALAISTUMISTA, ja yhtäkään somaa E.T.:a ei voi verrata TUOHON E.T.:IN? No, miksi kutsuisitte Jumalaa, joka on LUOMAKUNNAN VALO ja ei ehdottomasti ole liimattuna hupsulle planeetallenne muutoin, kuin että on kiinnitettynä sielussa ihmiseen. MILLÄ TAHANSA nimellä voitte ”kerjätä, lainata tai varastaa”, tämä ON MAAN ULKOPUOLISEN tarkoitus. JUMALA on yhtä tiheä kuin puu ja yhtä näkymätön kuin tuuli – ihminen on jossain välissä ja oletettavasti älykkyyskapasiteetin kanssa, joka on niin hyvin piilotettu, että se on Universumin TODELLINEN mysteeri.

Vakuutan teille erään asian, lukijat: jos YKSI kykenee vastaanottamaan JUMALALTA, niin enemmän kuin yksi voi vastaanottaa JUMALALTA. Itse asiassa jokainen voi vastaanottaa Jumalalta, ja teidän täytyy tietää se NYT.

Niille osapuolille, jotka tulivat kontrolloimaan tämän suuren ihmisen [Walter Russell] töitä ja lahjoja, ei tulla koskaan antamaan kirjauspaikkaa Elämän Kirjoihin. Voi todellakin, hän lankesi seireenien hempeään kutsuun ja lankeamisessa hänen työnsä katosi ihmiskunnalta, sillä seuranneet eivät palvele Jumalaa vaan ITSEÄÄN. Tämä varsin käy, lukijat, sillä palkinnot tästä kiertävät takaisin heille SAMALLA MITALLA. KAIKKI ELÄMÄSSÄ ON VAIN YLÖS TAI ALAS – SPIRAALIMUODOSSA. VOITTE KIERTÄÄ SPIRAALIA YLÖSPÄIN KORKEAMPAAN JUMALAN ”VALOON” – TAI ALASPÄIN, KÄSITTEENÄ, JUMALAN VASTAKOHDAN MATALAMPAAN TIHEYTEEN. Tästä varsinaisesta kokemuksen TOSIASIASTA tulee käsite ”taivas” ja/tai ”helvetti”. ”Taivas” on totaalinen ”vapaus” oikeuden VALOSSA. ”Helvetti” on Jumalan ”VALON” poissaolo samalla, kun on täysin kytkeytyneenä kuolevaisten ”asioiden” FYYSISEEN näkemykseen. Ihmiskokemus kolmannen ulottuvuuden ”valintojen” tasolla saa aikaan päätöksen siitä, mihin suuntaan te matkustatte, kun jätätte vanhan kehon uutta varten.

 

MUUKALAISIA JOSTAIN ”TUOLTA ULKOA”

Onko se tärkeää, mistä tulee ”muukalainen” Kosmoksesta? Kyllä. Katsotaan vielä lähemmin kotianne kohti vastausta varten. Onko Yhdysvaltain hallitukselle väliä sillä, onko Washingon D.C.:hen tuleva ”kosmonautti” peräisin Libyasta, Etelä-Afrikasta, NEUVOSTOLIITOSTA, Venäjältä tai Israelista? Voi kyllä, SILLÄ ON VÄLIÄ.

Mutta entäpä yksinkertaiset asiat, kuten muukalaisten tekemät KAAPPAUKSET ja kaikki tuollainen ”juttu”? Nuo ”kaappaukset” eivät yleensä edes muistuta tarjottuja tarinoita OLLENKAAN, MUTTA esitelmissä on paha tarkoitus. Tapahtuvatko sellaiset asiat? Todellakin, mutta ei tuolla ulkona avaruudessa olevan korkeamman universaalin ihmisen veljeskunnan tekemänä!

 

MAANALAISET SIVILISAATIOT

Niin pian kuin tulevan kirjan kirjoittamisessa mukana oleva ihminen saa tiedon meille, alamme jakaa löydettyjä ja tutkittuja tosiasioita Maan sisäisen KANSAN olemassaolosta.

Valtavia pyrkimyksiä on tekeillä kartoittamaan ja vahvistamaan ”muinaisten” tunnelijärjestelmien ja Maan sisäisten asuinpaikkojen sijainnit, kun kirjoitamme tätä tässä tänään.

Edustettujen rotujen ”kansa” tuli alkuperäisesti, totta kai, Kosmoksesta. Joka tapauksessa, kun muutokset tulivat ja luonnonmullistukset tapahtuivat, oli tarve huolehtia joidenkin ihmisrotujen selviytymistarpeista Maan pinnalla. Tulette löytämään, että Hopi-intiaanit tietävät kaiken näistä maanalaisista asujista ja veljistä. He viittaavat käärmerotuihin ”muurahais”-ihmisinä. Minua inhottaa kertoa teille herkkähermoisille ihmisille, että vierailijat ovat hyvätahtoisia ja ihmeellisiä kuin mitä hyvyyteen tulee – MUTTA heidät on sekoitettu jokaisen kavalan asian kanssa, jonka omat hallitsijanne kykenivät haalimaan ja jonka ristisiittämään. Jääneet ja TODELLISET ihmiset ovat suurimmaksi osaksi HYVIÄ IHMISIÄ, mutta elämä JUMALAN VALON puutteessa on tehnyt heistä varsin robottimaisia ulkoiselta olemukseltaan.

Muistatteko ”vihreät muurahaiset”, joista puhuttiin eilen? No – mistä myytit alkavat?

Olen kertonut teille uudelleen ja uudelleen, että ONGELMALLISET VIERAILIJAT EIVÄT OLE ULKOAVARUUDESSA! Omat painajaisenne syntyvät ja ovat lukittuina omiin maahan pohjautuviin olentoihinsa. Teillä ei ole MITÄÄN pelättävää todellisesta ulkoavaruudesta. Teillä on ehdottomasti paljon huolenaihetta ilmakehässänne sallituista kiertoalueista ja lähellä olevista ulommista rungoista omassa aurinkokunnassanne. Joka tapauksessa myös tuo on vain niiltä henkilöiltä paikassanne, jotka toimivat noilla alueilla.

Tulivatko nämä ”kansat” Pleijadeilta? Osa heistä, mutta suurimmaksi osaksi EI. Joka tapauksessa nuo ryhmät, joita kutsutaan tasankojen intiaaneiksi, kuten alkuperäiset Hopit, tulivat Pleijadien tähtikuviosta. Hopit tuotiin yksinkertaisesti maan alle turvaan ja hoivaan. Juuri tästä tapahtumasta he uskoivat, että he syntyivät Maasta ja heillä on Sipapuja, jotka sallivat HENKISEN kulkemisen edestakaisin noihin maanalaisiin asuinpaikkoihin.

Mikä on silloin eroavaisuus uskomuksessa? No, kun suuret luonnonmullistukset tulivat aikaisemmin, osa tuotiin ”avaruuteen” turvaan ja osa vietiin maan alle turvaan, ja tuo tapahtuma on jäänyt suullisessa perimätiedossa annettuun totuuteen. Ihmisen LÄHDE on sama; rotujen pelastaminen on kaikki se, mikä on erilaista. VALON veljet, kuten tunnistetaan, ovat pitkälti KEHITTYNEEMPIÄ kuin nämä, jotka ovat olemassaolon tunneleiden sitomia eristyksissä AURINGOSTA.

Moni TODELLISISTA maanalaisista roduista toivoo kykenevänsä ”tulemaan pinnalle”. Heidän täytyy myös tietää, kuinka toimia teidän kanssanne, jotka viedään maan alle kuolevaisen muotonne ”pelastusta” varten. Myös he työskentelevät oppimisprosessiensa kanssa liikkuakseen ylöspäin sen sijaan, että olisivat lukittuina Maan pimeyden ”Helvettiin”. Puhunko vertauskuvainnollisesti? EN! Puhun ”kirjaimellisesti”. Arvatkaa, minne lukuisat pahat kontrolloijat SUUNNITTELEVAT MENEVÄNSÄ TURVAAN? JUMALAN KANSA TULLAAN POISTAMAAN ULOMMAN AVARUUDEN TURVAAN.

 

KASAARILAINEN KÄÄRMEKANSA

Siirrytään takaisinpäin opetuksissamme jonkin matkaa siihen, kun puhuimme kasaarilaisesta käärmekansasta. Tämä on nimi, jonka kasaarit antoivat itselleen: ”käärmekansa”. Teidän tarvitsee vain KATSOA aikaisempaa Israelin pääministeriä, Yitzhak Rabinia, ja NÄHDÄ, että hän oli SUORAAN PERÄISIN tästä muukalaisten rodusta.

Kasaariheimot olivat sotiva ”pieni” kansa, joka oli väriltään varsin harmaa ennen risteytymistä (lukekaa Protokollat), ja he olivat pieniä ihmisiä, joilla oli nokkelia kaupallisia kykyjä ja olivat aina sotimassa. He elivät vastustajan sääntöjen mukaan vastoin Luojan sääntöjä. HE TEKEVÄT NIIN VIELÄKIN!

Heidän täytyy nyt jättää Universaalin Lain LAKIEN myötä Jumalan Valon ihmiset – rauhaan, kun vakiinnutettu. Mutta heidän sallitaan VAKUUTTAA teidät MIELEN kautta liittymään heihin, jos valitsette tehdä niin. Heitän tämän tähän varoituksena. Jos liitytte epäoikeuden ja rikoksen pimeisiin tekoihin ja samalla kannatatte ”kaikkien tekojen hyväksyntää”, niin TEIDÄT joko pyyhkäistään pois sotien syttyessä tai te päädytte maanalaisen telkeämisen kraatereihin. Taivas tai Helvetti on oma valintanne.

Voin tarjota teille teoksia ja teoksia VALOSTA, ja ellette valitse käyttää VALOA, te ette pääse pois vankilaplaneetaltanne – piste! Voitte pelata typeriä pelejänne tämän vastaanottajan kanssa tai toisen vastaanottajan kanssa ja lörpötellä, kunnes lehmät tulevat kotiin maidon kanssa tai ilman, MUTTA TOSIASIAT ovat, että te ette pääse planeetaltanne elävänä kehossa tai luultavasti edes ehjän mielen kanssa – ellette valitse TOTUUTTA VALOSSA! EN VÄLITÄ SIITÄ, KUKA KERTOO TEILLE JOTAIN MUUTA.

Kapeaa? KYLLÄ TODELLAKIN! Kaikki, mitä te saatte aikaan hölmöllä marinallanne hölmöistä asioista, on erittely ja lajittelu ”meidän asioista” ”heidän asioihin”. Maanalaiset veljet ovat valmistautuneet asettamaan teidät, jos se tapahtuu sillä tavoin, mutta voin luvata teille, että te ETTE PIDÄ SIITÄ! HUOLEHTIJAT EIVÄT PIDÄ SIITÄ, MUTTA HE VARMASTI OPPIVAT KOVAT OPETUKSENSA TOIVOEN VAPAUTUMISTA JA MENEMÄÄN KOTIIN HEIDÄN YKSILÖLLISIIN ”AVARUUS”-KOTEIHIN JOKIN PÄIVÄ.

Tulette havaitsemaan näiden rotujen risteymien olevan hyvin robottimaisia ja tunteettomia. OIKEIDEN ja TODELLISTEN olentojen korkeampi olemisen tila on henkinen ja ihmeellisen HYVÄ. Eteerialaiset, jotka majailevat opettajina heidän kanssaan, ovat korkeimman muodon oppaita ja rakentuvat pohjimmiltaan valosta, ollen melkein näkymättömässä muodossa.

 

OVATKO NÄMÄ UNIVERSUMIN SALAISUUKSIA?

Luulenpa, että jos pohditte sitä asiaa, että ehkette te tiedä tätä esitettyä totuutta, niin se käsitetään ”salaisuutena” ja ”mystisenä” tuntemattomana. Joka tapauksessa se EI OLE SALAINEN eikä MYSTINEN. Jos ette tiedä tästä asiasta, niin ehkäpä te voitte sitten pitää sitä ”mysteerisenä”, kunnes TIEDÄTTE tosiasiat.

Ovatko ulkoavaruudesta kotoisin olevat veljet korkeampia olentoja kuin Maan alla olevat pienet olennot? Kyllä – valaistumisessa ja sielun kehityksessä. Kun te kuljette takaisin ”luolaan”, veljet, teistä tulee varsin rajoittuneita, kitukasvuisia ja hidasälyisiä. Voitte liikkua ”spiraalissanne” ylös- tai alaspäin. Mihin suuntaan sielunne liikkuu HAUDASTANNE? Sen valinnan jälkeen, mihin suuntaan liikutte? Voi kyllä, siitä tulee hyvin tärkeää.

Ystävät, olen nöyrä ollakseni palveluksessanne opettajana, sillä yhdessä VOIMME tulla TIETÄMYKSEEN KAIKEN sisällä, joka on Luomakunnan Valo. Joka tapauksessa en liity mukaanne, jos valitsette alaspäin kulkevat spiraalisyklit. Tarjoan jokaiselle ja KAIKILLE Totuuden. Sen lisäksi kuljen yhtä tietä, ja te kuljette toista tietä, mikäli se on valintanne. En raahaa, työnnä tai kaappaa. TE VALITSETTE! Se ei voi tehdä pahaa teille elää hyvyydessä, ja juuri se saattaa pelastaa nahkanne! Te, ketkä ajattelette saavanne ekstrapisteitä iskemällä ryhmääni kohtaan, kaivatte omaa alaspäin tyhjenevää kuoppaanne, mutta myös se on TEIDÄN valintanne.

Tästä eteenpäin teillä on ollut tilaisuus oppia totuus, ja näin ollen teidät tullaan kohtaamaan avoimesti, julkisesti ja laissa. En pelaa typeriä pelejänne alkunäytöstä pidemmälle, jossa te ”ette tiedä” oikeaa totuutta ja teille on opetettu, että kaikki on hyväksyttävää ja OK. Kaikki EI OLE OK EIKÄ HYVÄKSYTTÄVÄÄ. Te lyttäätte minut ja minä lyttään TEIDÄT. Tämä asenne ei kuulosta Jumalalliselta? Minä kysyn teiltä: ”Mitä TE todella tiedätte JUMALASTA?” Jos luulette tietävänne kaiken, jättäkää minut rauhaan – menkää pois luotani. Etsikää joku sellainen kuin mitä Lemura ehdottaa, joka puhuu kevyesti TYHJÄSTÄ. Löydätte niin monta Kryonia, Protonia, Zenonia, Mafusia, Ramthaa, Krytonia, Krotonia, Krutonkeja, Ketävain…kuin HALUATTE LÖYTÄÄ huojentamaan ja lohduttamaan teitä typeryydessänne. JUMALA ON VAATIVA EHDOISSAAN. Joka tapauksessa HÄN SALLII kaiken TYPERYYDEN, jonka voitte loihtia. SEURAAMUKSET ovat asioita, joita pohtia, lukijat – SEURAAMUKSET!

Haluatteko viettää ”ikuisuutenne” pimeissä tunneleissa pienten harmaiden asioiden kanssa, jotka tökkivät napaanne? Vai haluatteko lentää kotkien ja Enkelten kanssa? Valinta on ainoastaan teidän.

Ei, valinta ei ole TÄYSIN yksi tai toinen – JOKA TAPAUKSESSA niiltä, ketkä ovat viety tuohon ”maanalaiseen” elämään, tullaan estämään pääsy Aurinkoon, kunnes he KASVAVAT YMMÄRTÄMISEEN KOKEMUKSESSA. Tämä pitää planeetan pinnan avoimena näytelmälle jatkaa sen omassa kasvusyklissä, Universaalin oppimisen ja fyysisten valintojen ”Yliopistona”. Lukijat, mikä tahansa Luojan läsnäololta ja VALOLTA poissuljettu ei tule olemaan kovin iloinen, eikä se tule olemaan hyväkuntoinen keholtaan ja sielultaan. Ne, jotka ovat HYVIÄ ja ovat sidottuja Maahan, tullaan nostamaan ja viemään niiden korkeampiin ilmaisupaikkoihin, kun sakeat ja VALHEEN typerällä aikeella varustetut jätetään majailemaan maanalaisten heimojen kanssa.

Tarkoittaako tämä, että esimerkkitapauksena hopi-intiaanit ovat pimeiden voimien alkukantaisia maan alla asujia? Ehdottomasti EIVÄT. LOPETTAKAA TYPERYYTENNE, KASVAKAA JA HANKKIKAA ELÄMÄ. Olen täällä kertomassa teille: OLEMME VAKAVALLA ASIALLA, JA SE ON TEIDÄN ASIANNE! Missä SIELUNNE tulee olemaan, kun ISOT kulkutaudit iskevät, romahdus tulee, SIIRTYMÄ tapahtuu? Olisi etunne katsoa sitä tarkkaan, sillä aika nopeutuu aistimuksessa ja teillä ei välttämättä ole tilaisuutta lykätä valintaanne paljoa pidempään, kun jaksot virtaavat yhdessä kohti viimeistä. Kutsun sitä vähintään huipentuman ajaksi, jos emme pidä sitä Harmageddonina tai luonnonmullistuskatastrofina TAI Apokalypsina!

Luuletteko oikeasti, että ME VÄLITÄMME SIITÄ, MITÄ TE AJATTELETTE MEISTÄ, oli se sitten kiistämistä tai negatiivista? Kuulkaahan, lukijat, me tulemme Kosmoksesta, joten teidän pienet ja kuolevaiset kuvittelunne ja itsekeskeiset egotripit eivät kiinnosta meitä kovin paljoa. En ole täällä VAKUUTTAAKSENI teitä MISTÄÄN – olen täällä HAALIMASSA JUMALAN KANSAA! Te HALUATTE liittyä meihin tai te ETTE LIITY MEIHIN! Onko tämä ymmärretty? Jos ei, niin pyrkikää kykenemään YMMÄRTÄMÄÄN. Tai ottakaa mielipiteenne ja poistukaa tilastamme. Edessämme on suuri tehtävä sitä varten, mitä ikinä tuleekaan, ja mikäli TE pidätte siitä tai ette, sillä ei ole hitusenkaan väliä. Jos te tiedätte, kuinka muuttaa kaikki ”TEIDÄN SUUNTAANNE” ammutut asiat, niin MIKSI ETTE OLE TEHNEET NIIN? Minua muistutetaan vierailijoista, jotka kikattivat meidän hauskalle pienelle piirillemme täällä ja sanoivat kovaan ääneen typerässä esityksessä ”Jumalan myötä tulen tekemään Jumalan työtä, mutta aion tehdä sen OMALLA TAVALLANI.” Olkoon se niin, sillä huomaan, että ”oma tapanne” EI OLE TEHNYT muuta kuin köyhyyttä ja epäonnistumista! Miksi emme KÄYTÄ Jumalan tietä vaihteeksi?

Tulette toimeen kanssamme vain yhdellä tavalla: myöntäkää itsellenne ja meille, että ette tiedä kaikkea! Siltä pohjalta voimme saavuttaa ihmeitä. Asettakaa ego sivuun, niin voimme tehdä ihmeitä, mutta minä puolestani olen väsynyt yrittämään olla loukkaamatta kaikkia pieniä ”tunteitanne” ja että minun odotetaan hyväksyvän rattoisasti kolhimisenne ja suoranaisen typeryytenne. Tietämättömyys on yksi asia; typerät teot ovat aivan toinen. Tarkoituksellinen vahinko jonkin ”hyvän” nimeen on kertakaikkiaan hyväksymätöntä jokaisessa tapauksessa. Jos TE ajattelette, että selän takana juoruamisenne, likaiset temppunne ja kantansa valinneille tekemänne puhelinsoitot ilkeiden nimittelyiden kera auttavat asiaanne jollain tavoin – minulla on huonoja uutisia: täysi tietämättömyytenne ja petoksenne näkyy, ja se ehdottomasti KERTOO TEISTÄ. Kaikki käyttämänne pinkki ja purppura muste eivät kykene piilottamaan sielunne paperilla olevia likatahroja.

Syytösten jatkaminen ja laajentaminen samalla, kun yritätte peittää likaisia tekojanne ja nyt tosiasiallisia ”rikollisia” tekojanne, eivät nettoa teille muuta kuin suuren spiraloinnin teille takaisin ja pahemman tuskan kera kuin mitä te ”ajattelitte” teillä olleen VÄÄRIEN TEKOJEN VALINTOJEN alussa. Sallikaa lastenne kokea VÄÄRYYTENNE, ja tässä on se, missä ”ISIEN/ÄITIEN SYNNIT LEPÄÄVÄT IKUISESTI LAPSILLANSA.” Nuo lapset kasvavat HALVEKSUMAAN teitä asenteistanne ja teoistanne, sillä olette saaneet heidän kulkemaan vihan läpi vahingoittamaan sitä, mikä oli tosiasiassa ”hyvää”. Te ette voi piilottaa totuutta lapselta – sillä lapsi TIETÄÄ ja silloinkin, jos hän sopertaa jotain muuta.

Jäävätkö Luoja-Lähdettämme vastaan kääntyneet (tai pysyneet) kokemaan sen, mikä liikkuu hirvittävän ennustuksen jaksossa heidän ylleen? KYLLÄ, sillä ”pakko” ei ole Jumalasta ja Luomakunta tekee muutoksensa ja lunastuksensa ilman Ihmisen lupaa tai sen kera. Jumala ”sallii” ja ”Avaruuskomennolla” ei ole mitään sanottavaa asiasta.

Piditte te siitä tai ette, te OLETTE menossa kohti suurta muutosta. Ehdotan lisäksi, että ymmärtäisitte jotain tuosta muutoksesta: olette tulleet käsittämisen pisteeseen lajina ja planeettana, jossa te koette kaaoksen negatiivisen epätasapainon ilman massiivista pyrkimystä tulla Totuuteen. Ne, ketkä painavat eteenpäin ja virtaavat takaisin tekemään kaikkensa ymmärtääkseen ja muuttavat reittinsä, kerääntyvät aina kasvavissa määrin paikkoihin, joissa pahuus on ottanut oppilaat ja hiljentänyt Totuuden äänen. Vaikkakin Jumalaa ei voida koskaan hiljentää, Totuus voidaan haudata.

Planeetta Maa-Shan tullaan siivoamaan, puhdistamaan ja parantamaan. Se on yksinkertaisesti niin kuin se tulee olemaan, ja ennustuksella ei ole mitään tekemistä olosuhteiden kanssa. Ennustus on parhaimmillaan vain VAROITUS!

 

ELÄMÄ JA KUOLEMA

Teillä on muutama oivallettava asia pohdittavana fysiikassa. Suuri ja yksinkertainen perusfakta on se, että kaiken ”kuoleman” saa aikaan laajentuminen, ja kompressio saa pohjimmiltaan kaiken elämän aikaan. Onko tämä ”kaukaa haettu” mahdollisuus? Ei. Kaikki materiaaliset rakenteet, orgaaniset ja epäorgaaniset, elävät ja kasvavat sen myötä, mikä vaikuttaa olevan kasvavasti nopeutuva liike. Ne myös kuolevat ja lahoavat kasvavasti nopeutuvalla liikkeellä. Onko tämä tosiasiassa se, mitä tapahtuu? Ei, koska kaikki ”asiat” yksinkertaisesti OVAT ja liike on AISTIMUS. Niiden, jotka haluaisivat kontrolloida maailmaanne, aikomuksena on suunnitelma nopeuttaa kokemisen jaksoa erinäisten pommituskeinojen kautta. Suuri kontrollointitekijä tulee muodoissa, joita kutsutte ”säteilyksi”. Nämä esittäytyvät pulssiaaltoina, jotka LAAJENEVAT massiivisesti. Nämä tulevat olemaan hyvin vahingollisia kuolevaisille muodoille.

Se voi hyvinkin vaikuttaa olevan vastoin kaikkea sitä, mitä te olette ajatelleet tai mitä teille on opetettu elämisestä ja kuolemisesta, mutta hätkähdytän teitä hieman lisää tässä, sillä käsitteenne ovat melkein täsmälleen vastoin ELÄMÄN tosiasiallisuutta.

Elämä haluaa syvästi elää, mutta sen täytyy työskennellä kovasti pysyäkseen riittävän ”latautuneena” ylläpitää elämää, kun taas kuolema voi täyttää tahtonsa kuolla ilman mitään ponnistelua. Sen itsessään pitäisi kertoa teille, mitä on TEIDÄN edessänne, jos te ”vain jatkatte olla” ja hyväksytte minkä tahansa ja kaiken, kun ajelehditte valtoimenaan tuulien mukana. Kehon ”lataaminen” elämällä vie aikaa ja paljon ponnistelua, mutta purkaus voi olla ajaton ja ilman ponnistelua. Oikosulun välähdys ei ole vain hyvä esimerkki tästä tosiasiasta, vaan se on myös täysi havainnollistus sen TODISTEESTA. Te olette vain ”sähkö”-pohjaisia olentoja.

Näin ollen kuolema tarkoittaa lepoa tai liikkeen lakkaamista. Ääni on ponnistuksella luotua liikettä, mutta se lakkaa ilman ponnistusta. Nousta ja työskennellä on teille ponnistelua, mutta se ei vaadi teiltä ponnistusta lakata työskentelemästä ja ruveta lepäämään. Rautatangon lämmittäminen vaatii runsaasti energiaa, mutta tangon jäähtyminen tai kylmänä pysyminen ei vaadi mitään. Näin ollen ensimmäinen oivaltaminen on se, että kaikki [fyysiset] asiat ”kuolevat” ilman ponnistelua, ja tämä on normaalia ja luonnollista ilmaisun jaksona. Jos moninkertaistatte tämän prosessin auttamalla kuolemaa, sanotaan vaikka murhan kautta, olette moninkertaistaneet ”syyn”. Olette ”auttaneet” prosessin laajentumisessa, joka kulminoituu kuolemaan. Käsite on teille vieras vain siihen asti, kunnes pohditte uudelleen radioaktiivisen säteilyn kuolettavia SÄTEITÄ. Tässä rakennelmassa olen hypännyt eteenpäin informaatiossa, mutta te seisotte juuri tämänkaltaisen äänen, valon ja pulssimaisen kuoleman partaalla, ja teidän täytyy ymmärtää, että teillä täytyy olla järkevä käsitys prosesseista, ylitse yksinkertaisen ”elämän ja kuoleman” ymmärtämisestä.

Pohtikaa tätä tosiasiaa: ELÄMÄ on ”kompressiota”; KUOLEMA on ”laajentumista”; ja KAIKKI on sähköistä – KAIKKI ON VALOA – ja JUMALA ON YKSI VALO, JOSTA TE JA LUOMUKSET SYNNYTETÄÄN TAI ”SYNTYVÄT”.

Jumalalla täytyi ensin olla VALOA, sillä tuosta Valosta ja Jumalan AJATUKSESTA tulee kaikki. Teillä ei voi olla edes holografista kuvaa ilman valoa JOKAISESTA suunnasta ulottuvuusmuotoa varten. SITTEN JUMALA LAAJENTAA VALAISTUNEET ”AJATUKSENSA”, JA KAIKKI ”TAPAHTUU”. Te ette saata ymmärtää sitä vielä, mutta ajattelen käsitteen olevan varsin yksinkertainen jopa ilman täyttä ymmärrystä.

 

KIINAN VAKOILUSATELLIITTI PUTOAMASSA

Ihmisen käsitykset melkein mistä tahansa ovat niin vääristyneitä, että ne vaikuttavat pöyristyttäviltä. Panen merkille ”uutisenne” hyvin huolellisesti, sillä olen täysin järkyttynyt ja ällistynyt siitä, mitä teille katsojille ja kuuntelijoille heitetään nikottelematta.

Oletetusti kiinalaista alkuperää oleva VAKOILU-satelliitti on vailla ohjastajaa, menettää kiertoratansa (miten sellainen asia voisikaan tapahtua) ja on matkalla kohti kovaa laskeutumista Maahan – tai ehkäpä se jo tömähti nurmikkoon, niin sanotusti. Se ei ole se kiinnostava asia – vaan tarina, joka kulkee tapahtuman rinnalla. Ensinnäkin, kukaan ei vaikuta tietävän, mihin sen pitäisi laskeutua. No, jos teknologia on tarpeeksi hyvä paikantamaan luottokorttinumeronne kuusta, eivätkö viisaat ja oppineet ihmiset pysty laskemaan putoamista ja onpeutta ja valitsemaan todennäköistä osumasektoria? Seuraavaksi he sanovat, että se satelliitti kantaa ”taistelukärkiä”, joiden ajatellaan ensin olevan radioaktiivisia ”ydinkärkiä”, sitten se olisi ”biologisia VIRUKSIA” tuhoamaan Yhdysvallat ja sen jälkeen hauskaksi lopuksi: ”…se kantaa muiden asioiden mukana painomuotteja 100 dollarin seteleille.” Että mitä? Oletteko hulluja? Miksi ihmeessä itseään kunnioittava KIINALAINEN mitä vain laittaisi satelliittiin 100 dollarin muotin väärää valuuttaa varten? Robottireportterit eivät koskaan edes räpäyttäneet silmiään tai nykäisseet ripsiä (jotka putoaisivat kasvoilta aktivoitaessa). Mikä pahempaa, niin eivät myöskään aivot nyi tai räpsi typerille oletuksille.

Minua pidetään piireissäni hyvin käytännönläheisenä ja hankalana veikkona. En väännä ja käännä teitä ylösalaisin enkä leiki älyttömyyksiänne. Älyttömyydet johtavat teidät tuohon kuvattuun ”helvettiin”, ja TOTUUS ja TOTUUDEN TIETÄMINEN johtavat teidät tuohon kivaan paikkaan nimeltään ”taivas”. Tuo VALINTA on teidän, ja lisäksi voin varsin loogisesti ja kirjaimellisesti RAKASTAA teitä samalla, kun minulla ei ole aikomusta tai vaatimusta PITÄÄ TEISTÄ. Jos minä ”huudan” teille, niin eikö ole vain mahdollista, että välitän tarpeeksi pyrkimään tulla kuulluksi? Jos ajattelette, että JUMALA ei huuda teille – OLETTE EREHTYNEET. Kuinka moni teistä ei ole ollut valmistautuneena keskellä tornadoa tai tulvaa? JUMALA HUUTAA TEILLE, SOKEAT JA KUUROT LAPSET. HÄN lähettää MEIDÄT olemaan tiennäyttäjiä ja viestintuojia. TEHKÄÄ MITÄ TEETTE JA MITÄ HALUATTE JA VALITSETTE. MUISTAKAA VAIN, ETTÄ EI KUKAAN, EI VAIMONNE, MIEHENNE, NAAPURINNE, NIIN SANOTTU YSTÄVÄNNE, LAPSENNE – EN MINÄ, EI TUO EIKÄ TÄMÄ – EI KUKAAN – VOI TEHDÄ EIKÄ TEE SITÄ PUOLESTANNE.

Juoru voi jatkua, häirintä voi jatkua, ja te vain satutatte itseänne, sillä te ehdottomasti ETTE VOI SATUTTAA MINUA. TE ETTE VOI ENÄÄ, ITSE ASIASSA, SATUTTAA JOUKKOJANI. EHDOTAN, ETTÄ TE YKSINKERTAISESTI REHELLISEN MATKAMME JA TOTUUDEN TUHOAJAT KIINNITÄTTE HUOMIOTA TAKAMUKSIINNE, KOSKA OMANNE OVAT NAPPAAMASSA TEIDÄT! MINUN EI TARVITSE TEHDÄ MITÄÄN TEILLE, KETKÄ VÄITTÄVÄT OLEVANSA VIHOLLISIANI JA YRITTÄVÄT SAMALLA JÄTTÄÄ TEKOPYHÄT KASVONSA AVOIMEEN OVENSUUHUN. EN VÄLITÄ SIITÄ, MIKÄ ON MAALLINEN IKÄNNE TAI ASEMANNE – JOS AIKOMUKSENNE ON KOHTI TUHOAMISTA JA HAJOTTAMISTA – TE OLETTE VIHOLLISENI OMASTA PYYNNÖSTÄNNE. OLKOON SE NIIN.

Hyvää huomenta ja iskeköön VALO teihin perusteellisesti!

 

[Jatkuu…]

 


Lähteet:

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1342887513

CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, March 19, 1996, Volume 12, Number 8.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1996/0396/031996.pdf

Kiitos Rocky Montanalle html-muodosta