Käännös: GERMAIN: ONKO SE TEILLE TRANSMUTAATIO VAIKO KOETTELEMUS?

VIOLINIO GERMAIN

25.6.2019

Onko se teille transmutaatio vaiko koettelemus?

6.9.1997   VIOLINIO ST. GERMAIN

Hyvää iltaa. Violinio St. Germain läsnä violettina säteenä – seitsemäntenä säteenä, välittymisen säde. Kaikki tapahtuu niin kuin pitääkin, ja vaikkakin monet päivät vaikuttavat siltä, että ne valuvat alamäkeen, niin vakuutan teille, että kaikki tapahtuu oikeassa tapahtumien järjestyksessä. Nämä ovat aikoja, joista on pitkään puhuttu ja jotka koettelevat kaikkien Maassa olevien sielujen sinnikkyyttä.

Tämä on Suuren Transmutaation aika; muut kutsuvat sitä Suuren Koettelemuksen ajaksi.

Joka tapauksessa se riippuu näkökulmasta, eikös vain? Jumalan Valoon keskittyvien tapauksessa aikoja voidaan pitää transmutaationa. Suureen pimeyteen keskittyvien kohdalla heidän päivänsä ovat luettu koettelemuksena.

Ei ole epäilystäkään siitä, että nämä ajat ovat vaikeita, jopa Valossa oleville. Silti, kuinka paljon suurempi olisi kipu, jos kävelisitte totaalisessa pimeydessä? Ilmeisen pimeyden tunteina teidän täytyy keskittyä Valoon ja seisoa vakaumustenne Vahvuudessa.

Suuria ovat houkutukset, joihin heittäytyä ja tulla pimeyden viettelemäksi. Ja nämä houkutukset kasvavat vain vahvemmiksi tulevina päivinä, sillä te olette nähneet planeetallanne olevasta transmutaatioprosessista pelkän alun.

Kun kaikki asiat jatkavat muutoksen merkkien antamista – lukeutuen säästänne politiikkaan asti – tietäkää, että muutos on se, mistä transmutaatiossa on kyse. Te ette voi saavuttaa korkeamman taajuuden olemassaoloa ilman tätä muutoksen tilaa. Ja koska KAIKKI ovat mukana planeetallanne, mukaan lukien planeetta itsessään, näin ollen kaikki asiat muuttuvat – planeetta ja sen asukkaat. Jopa nelijalkaiset olennot, siivekkäät ja ne, jotka uivat vesissä, vaikuttavat teistä olevan hämmentyneitä. Te kaksijalkaiset olette ehdottomasti kaikkein hämmentyneimmässä tilassa, ja tämä kaikki johtuu massiivisista ja ennennäkemättömistä muutoksista, jotka tapahtuvat tämänhetkisenä aikana.

Teitä on varoitettu ennakkoon, uudelleen ja uudelleen, että tämä aika on saapumassa. No, ystäväni, aika ON SAAPUNUT!

Valmistautukaa NYT hyvin huomattavaa talvea varten, kun El Nino kiihdyttää itsensä räjähtävään näytökseen. Merivedet, etenkin Tyynimeressä, ovat jopa 30 astetta lämpimämpiä kuin on ikinä nähty viime aikoina! Teille ilmestyy trooppisia kaloja Pohjois-Kalifornian ja Brittiläisen Kolumbian vesillä. San Franciscossa vedet ovat ainakin 25 astetta ”normaalin” tason yläpuolella, ja tämä on vain näyte siitä, mitä tapahtuu pitkin Amerikkojen merirannikkoa ylös ja alas. Jopa meteorologinne varoittavat teitä niin sanotusti ”pitämään hatuista kiinni”, kun vesisateiden (ja mahdollisesti lumisateiden) määrän odotetaan olevan kolme kertaa sen, mitä tyypillisesti odotettaisiin tulevina talvikuukausina.

Jos voisitte nähdä planeettanne ytimeen asti, te näkisitte, että siellä tapahtuu monia heilahteluja, jotka saavat planeettanne magneettisen kentän myös heilahtelemaan. Koska kaikkien planeetallanne olevien elävien olentojen järjestelmät ovat virittäytyneet planeetan itsensä luonnollisiin magneettipulsseihin ja taajuuksiin, kaikki elävät olennot kokevat myös saman ”vuoristoradan”.

Nämä biologisten taajuuksien heilahtelut aiheuttavat kaikenlaista kummallista käyttäytymistä, epämukavia kipuja ja särkyjä (etenkin selän alueella, kallonpohjassa ja hartioilla, joissa on hermolihastoiminnan tiheämpiä komplekseja), psyykkistä hämmentyneisyyttä ja yksinkertaista kykenemättömyyttä keskittyä henkisesti sekä lukuisia muita omituisia vaivoja. Joten älkää olko epätoivoisia ajatellessanne, että olette ”hajoamassa”. Sen sijaan nämä ovat ”vain” fyysisen kehonne reaktioita Äiti-Maan eräänlaisiin mittaviin ”kasvukipuihin”.

Nämä magneettiset heilahtelut aiheuttavat lopulta planeetta Maan magneettisten napojen vaihtumisen. TÄMÄ EI OLE SAMA ASIA KUIN FYYSINEN NAPOJEN SIIRTYMINEN (Maan pyörivän akselin, joka on omassa epävakauden tilassaan tällä hetkellä). Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että planeetan magneettiset voimat vaihtavat virtauksen suuntaa. Kyllä, tällä on vaikutus kompasseihin ja muihin magneettisiin välineisiin. Mutta se, uskokaa tai älkää, on pienin huolistanne tällä hetkellä!

Mihin teidän TARVITSEE keskittyä tällä hetkellä ovat vaikutukset kolmannen ulottuvuuden olemassaoloonne, seurauksena heilahduksista näissä hienovaraisissa ja peruslaatuisissa elämänvoimaenergioissa. Teihin kohdistuu vaikutus, jotkut ovat vain herkempiä muutoksille kuin toiset. Luonnollisesti herkät kokevat vieläkin enemmän vaikeuksia kuin menneisyydessään, ja näille on tärkeää ymmärtää, mitä heille tapahtuu.

On tärkeää, ettette ”tappele” näitä muutoksia vastaan, vaan opitte vaihtamaan oman taajuutenne vastaamaan planeettanne taajuutta. Te olette usein varsin vastahakoisia muutokselle, ja tämä, hyvät ystäväni, on HYVIN SUURI muutos, joka teidän täytyy kohdata. Teillä on vaihtoehto kieltäytyä hyväksymästä ja olla menemättä muutosten mukana, mutta te vain satutatte itseänne, sillä planeetta ei aio istua ja odottaa, kunnes te olette valmiita. Moni taistelee muutoksia vastaan, ja sillä tavoin he itse asiassa valitsevat lähteä planeetalta. Tämä malli jatkuu ja tulee vain kasvamaan tulevina päivinä.

Joka tapauksessa on myös monia, jotka aikovat tehdä valinnan lähteä vapaaehtoisesti – ei siksi, että olisivat vaikuttaneet muutoksiin, joita he tulivat tänne suorittamaan ja että heidän työnsä olisi valmis. Nämä ovat niin ”virittäytyneet” planetaarisen transmutaation edistymiseen, että he TIETÄVÄT täsmälleen, mitä tapahtuu, ja valitsevat siirtyä toiselle puolelle olemaan suurempi apu epäfyysisen maailman kautta. He yksinkertaisesti ottavat ”uudet kehot” toisella puolella jatkaakseen palvelustaan.

Mistä tiedätte, keitä nämä ovat? Todennäköisesti ette mistään. Ja jos totuus tulisi tietoon, se ei oikeasti ole teidän asianne! TEIDÄN asianne on käsitellä OMIA elämisen haasteitanne – ja se pitää teidät kaikki hyvin työteliäinä. Uskokaa minua!

Teille kaikille on näinä päivinä monia häiriötekijöitä, ja sen lisäksi, että teillä on käsiteltävänä planetaariset muutokset, teitä pommitetaan uutisilla Maata järisyttävistä tapahtumista toinen toisensa jälkeen. On hyvä, että yritätte tulla informoiduiksi, mutta olkaa varovaisia siitä, kuinka suureen määrään draamaa ja tunnetta heittäydytte. Sillä tavoin vastustaja pitää teidät keskittämästä energioitanne oikeaan suuntaan. Ja voi kyllä, vastustaja työskentelee tehokkaasti ja juuri nyt ”ylivaihteella”, sillä pimeyden aika on hyvin lyhennetty ja pimeyden joukoilla on suuri pyrkimys liikkeellä, kun he työskentelevät pitämään sekä Valon että Valotyöntekijät poissa. He tietävät tuhonsa olevan välitön ja toivovat pitkittävänsä kauhun valta-aikaansa niin pitkään kuin mahdollista.

Olkaa hyvin varovaisia näinä päivinä siinä, kenen kanssa olette tekemisissä, sillä pimeät voimat ovat asettaneet tähtäimensä Valon työntekijöihin. He tulevat luoksenne esittäytymällä ”valon enkeleinä”. Mutta teidän vastuunne on testata jokaista, sillä he voivat olla hyvin vietteleviä ja hyvin haluttavia matalammille energioillenne. Varokaa suuresti ja älkää olko tulevina päivinä kenen tahansa vastaan tulevan vietävissä, joka vaikuttaa olevan ”ystävä”.

Moni teistä löytää itsensä yrittämässä muuttaa henkilökohtaisia olosuhteita, ja pimeät voimat testaavat teitä ankarasti. Suojatkaa itsenne hyvin ja älkää salliko itsenne tulla häkeltyneiksi epävarmuudesta ja pelosta, kun siirrytte eteenpäin elämänne uusilla poluilla.

Te loitte muutokset, koska te seurasitte Valaistuneiden opastusta. Täten moni teistä poisti itsenne vaarallisista tilanteista ja paikoista. Useampi teistä tekee tällä hetkellä näitä muutoksia. Seisokaa tulevina päivinä vankkana vakaumuksienne vahvuudessa. Olkaa varmoja, että te teette OMAT päätöksenne, jotka pohjautuvat sisäisen tiedon huolelliseen arviointiin eikä pelkoon tai epäröintiin. Olkaa varmoja siitä, että te ETTE pohjusta päätöksiänne jonkun toisen odotuksien tai jotakin toista kohtaan oletettujen velvollisuuksien mukaan. Te ja VAIN te voitte tietää sen totuuden, joka on sisimmässä.

Saatatte havaita, että aikaisempia ystäviä, perhettä ja tuttuja ei enää ole. Älkää olko huolissanne, sillä jokainen muuttuu ja entiset asiat eivät ole välttämättä enää tarpeellisia. Jokaisen teistä täytyy katsoa sisimpäänsä ja tehdä päätökset pohjautuen omaan valitsemaansa polkuun, ja tuo polku voi sisältää eriytymisen niistä, joihin teillä oli yhteyksiä menneisyydessänne. Tämä kaikki on osa tapahtuvia muutoksia.

Antakaa sille arvostusta, kun mikä tahansa eriytyminen tapahtuu kaikkien osanottajien hyödyksi ja on vain osa suurempaa siirtymäkautta, jota te olette kokemassa. Polut saattavat jossain vaiheessa tulevaisuudessa risteytyä jälleen, mutta te ette voi tietää sitä tällä hetkellä.

Kävelkää eteenpäin OMALLA Valaistulla polullanne, asettamalla yhden jalan varmasti ja tanakasti yksi toisensa eteen ja yksi askel kerrallaan. Saatatte joskus löytää itsenne juoksemasta, mutta te siltikin asetatte yhden jalan toisen eteen. Ainostaan tahti on nopeutunut!

Olkaa tunnollisia tulevina tunteina ja päivinä, mutta älkää salliko itsenne tulla häkeltyneiksi kaikista tapahtuvista muutoksista. Kuten mainitsin aiemmin, kaikki tapahtuu oikeassa tapahtumien järjestyksessä ja kaikki asiat ovat oikeasti niiden oikeassa ajankohdassaan, vaikkakin teidän näkökulmastanne kaikki vaikuttaa olevan kontrolloimatonta ja tasapainotonta. No, oppilaat, tasapaino on puuttunut niin pitkän aikaa, että te sekoitatte uudelleentasapainotuksen prosessin kaaokseen.

Ottakaa se sellaisena kuin se tulee, sillä tässä muutoksen ajassa on järjestys. Nostakaa taajuutenne planeettaa vastaavaksi, niin havaitsette olevanne vähemmän muutosten armoilla. Olemme aikaisemmissa opetuksissamme antaneet teille monia käytännön esimerkkejä saavuttamaan tämä taajuuden nosto. Juuri nyt ehdotamme yksinkertaisesti, että tarkkailkaa sitä, mikä antaa teille positiivisen kohoamisen tunteen – sellaista, kuten joka tulee huumorin ja ilon ja tarkoituksen viljelystä – ja tehkää sellaisesta osa päivittäistä henkistä ”ruokavaliotanne”, ja yhdistämällä se kutsuun meitä Jumalan Joukkoja opastusta ja suojelusta varten.

Olemme kanssanne – tietäkää se aina. Te ette ole yksin ja teitä tarkkaillaan ja opastetaan jatkuvasti – suurin osa teistä ei vain ole tietoisia Oppaista, jotka seisovat valmiina ottamaan kädestänne kiinni ja avustamaan teitä.

Minä olen Violinio St. Germain, seitsemännestä Transmutaation Violetista Säteestä. Seison kaikkien muiden siirtymän Mestareiden ja Valon Jumalan Joukkojen kanssa valmiusasemassa palvelemaan näinä Suuren Siirtymän päivinä. Sanon teille: tuleeko se olemaan transmutaation ja Loistoon kasvamisen aika teille, vai tuleeko siitä koettelemuksien, kivun ja kaaoksen aika? Äiti-Maa tietää kohtalonsa, ja niin tulette tekin olemaan oman kohtalonne herroja – tavalla tai toisella!

Salu.


Lähde:   CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, 16. syyskuuta v. 1997, Volume 18, Number 4, sivut 18–19.

http://phoenixarchives.com/contact/1997/0997/091697.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/germain/news.php?q=1503073857