KÄÄNNÖS: FRUKTOOSISIIRAPPIAKIN MYRKYLLISEMPÄÄ IHMISILLE – TÄMÄ SALAINEN JA LIKAINEN PIENI AINESOSA ON YLEINEN RUOISSA (JA JUOMISSA)

S.D. Wells

21.9.2018

 

Oletko koskaan ihmetellyt, miksi yksi kolmasosa kaikista amerikkalaisista saa syövän jossain vaiheessa elämäänsä, vaikkakin lähes kenelläkään ei ollut sitä vuosisata sitten? Entäpä leukemia, luuletko sen olevan perinnöllistä? Olisit aivan väärässä. Yleinen ainesosa virvoitusjuomissa ja suurimmassa osaa purkitettuja paprikoita ja suolakurkkuja aiheuttaa leukemiaa, mutta yksikään lääkäri Amerikassa ei ole valtuutettu puhumaan siitä, ja suurimmalla osalla heistä ei ole muutenkaan aavistusta.

Mikä se myrkky on? Sitä kutsutaan nimellä natriumbentsoaatti, ja sitä löytää suosituista maalinpoistotuotteista, aknenhoitoaineista, kumiliimoista ja monista FDA:n hyväksymistä ihmiskäyttöön tarkoitetuista ruokatuotteista.

Natriumbentsoaatti asetettiin pannaan kumiteollisuudessa kun monet työntekijät altistuivat sille ja kehittivät leukemian ja kuolivat

Natriumbentsoaattia valmistetaan sekoittamalla natriumhydroksidia bentsohapon kanssa, joka antaa sille hyvin tuhoisia ja liuotinmaisia ominaisuuksia. Euroopassa media kiljuu tämän myrkyllisen ”säilöntäaineen” pannaan asettamisen puolesta, koska se saattaa häiritä lasten normaalia kehitystä. Yhdysvaltojen massamedia totta kai ei sana siitä sanaakaan. Tieteilijät pelkäävät suorittaa tutkimusta natriumbentsoaatista, koska iso ruokateollisuus ja iso lääketeollisuus saattaisi saada heille aikaan ”itsemurhan”, kuten niin monet syöpätutkijat, holistiset lääkärit ja rokotetutkijat ovat kohdanneet.

Natriumbentsoaatti on tunnettu karsinogeeni, joka riistää ihmisen soluilta hapen, rikkoo immuunijärjestelmän ja saa verisyövän kehittymään. Näet tuotesisältölistalta ilmauksia, kuten ”tuoreuden säilyttämiseksi” tai ”säilöntäaineena”. Tämä on näin, jotta tuntisit olosi turvalliseksi ja rauhalliseksi samalla, kun aivosi nielee nuo iloiset hokemat, mutta kehosi yrittää sulattaa laboratoriossa kemikaaleilla syntetisoitua vaarallista keitosta.

Mutta siitä tulee vielä pahempaa. Kun natriumbentsoaatti yhdistetään C- tai E-vitamiinin kanssa, muodostuu bentseeniä. Tässä kohtaa leukemia kulkee täyteen laukkaan. Natriumbentsoaatti riistää solutasolla mitokondriolta hapen ja joskus sammuttaa täysin solujesi ”virtalaitoksen”. Se on ohjelmoitua solun kuolemaa, ja kun soluilta riistetään happi, ne eivät onnistu taistelemaan tulehdusta ja tauteja vastaan, mukaan lukien syöpää – solujen mutaatiota ja kontrolloimatonta jakaantumista.

Natriumbentsoaatti pidentää ruokien ja juomien hyllyikää ja samalla lyhentää sitä säännöllisesti nielevien ihmisten elinikää

Tarkista salaattikastikkeesi, hillosi, soijakastikkeesi, etikkasi, hedelmämehusi, salsasi, dippisi, juustoraasteesi, virvoitusjuomasi, suuvetesi, hammastahnasi, yskänlääkkeesi ja sadat kosmetiikkatuotteet tunnetun myrkyllisen aineen ja karsinogeenin natriumbentsoaatin varalta. Se on halvin homeenestoaine markkinoilla, mutta se rosvoaa ihmiskehosta tärkeät ravinteet, ja täten se avustaa ja yllyttää sellaisia kroonisia hermostoa rappeuttavia tauteja, kuten Parkinsonin ja Alzheimerin taudit.

Yhdysvaltain kemikaaleilla kyllästetty ruokateollisuus on hyvin suojattu. FDA ei ole tehnyt mitään tutkimusta suojellakseen kuluttajia ruoissa olevilta syöpää aiheuttavilta lisäaineilta ja säilöntäaineilta, ei edes nitraattien ja nitriittien kohdalla (jälkimmäinen on ensimmäisellä sijalla syöpää aiheuttavien lisäaineiden ryhmässä). Natriumbentsoaatti on erityisen vaarallista, koska se tuhoaa osia DNA:stasi. Se hyökkää erityisesti mitokondrian kimppuun – soluihin, jotka käyttävät happea tuottamaan energiaa. Mitokondria kontrolloi solun elinsykliä ja solun kasvua.

Yhdysvaltain valtiolliset turvasäännöt rajoittavat bentseenitasot 5 ppb:n (parts per billion, osaa miljardissa) lukemaan juomavedessä, mutta jostain tuntemattomasta syystä (raha) virvoitusjuomien valmistajat ovat immuuneja tälle turvasäännökselle. Joissakin limonadeissa on yli 100 ppb:n verran bentseeniä, joka on kaksikymmentä kertaa enemmän kuin maksimi ”turvallinen taso” ihmisille, vaikkakin mikään määrä ei ole turvallinen nautittavaksi. Natriumbentsoaatin käyttämisen vaarat ovat tiedetty hyvin 1990-luvun alusta asti. Mutta hei, jos tunnet, että ”light-limonadin juominen on juttuni”, niin tee vain niin, koska vakuutuksesi varmasti kattaa kemoterapian myöhemmin, vai mitä?

Ihmiset, lukekaa etiketit kaikesta. Tietäkää myrkyt. Älkää syökö syöpää! Vältä natriumbentsoaattia, aspartaamia, sukraloosia ja rypsiöljyä kuin ruttoa. Tämä on julkinen viesti Natural Newsistä.

Tämän artikkelin lähteet:

YouWealthRevolution.com

RealFarmacy.com

NaturalNews.com

NaturalPedia.com

FDA.news

 

Lähde:

http://fourwinds10.com/siterun_data/health/harmful_products/news.php?q=1537629094