Käännös: EUROOPPALAINEN V. 2019 5G-KONFERENSSI MYÖNTÄÄ 5G:N OLEVAN MASSIIVINEN BIOLOGINEN KOE

13.4.2019

Eilisen Comunicare Digitalen kanssa vaihdettujen Twitter-viestien jälkeen 5G konferenssissa, Brysselissä, vastaanotin suuren tukea tarjoavan viestin tänä aamuna.

Eilisen postaus: ”OFFICIAL! Don’t Raise Health Concerns About 5G” korosti 5G-teknologiaan liittyvien terveyshuolien selittämistä konferenssissa olleiden puhujajäsenten toimesta – jota tukivat Euroopan unioni ja YK.

Konferenssin osallistujilta kysyttiin, mikäli 5G:stä johtuen olisi vakavia terveysongelmia tai seuraamuksia, ja nämä osallistujat informoivat heitä, että oli ”mahdotonta sanoa”, koska ”5G-verkko ei ollut päällä”.

Tänäaamuinen viesti tuli ”Stop 5G Appealilta (heihin liittyvä nettisivu on 5gspaceappeal.org).

Jäljennän tekstin alapuolelle kokonaisuudessaan ja kahden asiaan liittyvän videon kera, jotka he halusivat sisällytetyksi tähän blogipostaukseen:

En tiedä, miksi Comunicare Digitalen ja Euroopan unionin 5G-konferenssin tulisi poimia sinut tänään. Tähän päivään mennessä on ollut 44 vetoomusta EMF-tieteilijöiltä ja lääkäreiden organisaatioilta, jotka kehottavat YK:ta, WHO:ta ja hallituksia ottamaan ennaltaehkäisevän periaatteen huomioon ja saattamaan voimaan tehokkaita ja sopivia säännöksiä hallitsemaan altistumisrajoja, jotka ottavat huomioon elektromagneettisen säteilyn tunnetut biologiset vaikutukset, ja näin ollen suojelemaan yleisöä eletromagneettisten kenttien tieteellisesti vakiinnutetuilta ja tuhoisilta vaikutuksilta.

He kysyivät konferenssiin osallistujilta, mikäli 5G:stä johtui vakavia terveysongelmia tai seuraamuksia, ja nuo osallistujat informoivat heitä, että oli ”mahdotonta sanoa”, koska ”5G-verkko ei ollut käynnissä”. Heidän oman hyväksyntänsä kautta konferenssiin osallistujat ymmärtävät, että 5G:n tuonti markkinoille on suurin biologinen koe ihmishistoriassa, koska he suunnittelevat mittaavansa julkisia altistumistasoja ja terveysseuraamuksia markkinoille tuonnin JÄLKEEN. Tämä on laitonta Nürnbergin säännöstön mukaan, joka kieltää kokeet ihmisillä ilman tiedotettua hyväksyntää.

Tämä on se, mitä Euroopan parlamentti esitti eurooppalaisen ympäristö- ja terveyssuunnitelman v. 2004–2010 puoliväliarviossaan (v. 2008):

”Euroopan parlamentti… esittää, että suurelle yleisölle asetetut sähkömagneettisten kenttien ALTISTUMISRAJAT ovat VANHENTUNEET, … ilmeisestikään eivät ota huomioon kehitystä informaatio- ja kommunikaatioteknologioissa, eurooppalaisen ympäristöviraston julkaisemia suosituksia tai tiukempia päästöstandardeja, joita ovat ottaneet käyttöön esimerkiksi Belgia, Italia ja Itävalta, EIVÄTKÄ KÄSITTELE HAAVOITTUVAISTEN RYHMIEN ONGELMAA, KUTEN RASKAANA OLEVAT NAISET, VAUVAT JA LAPSET.”

Lisäksi YK:n sopimuksessa lasten oikeuksista lukee, että sopimusvaltiot ”sitoutuvat takaamaan lapselle hänen hyvinvoinnilleen välttämättömän suojelun ja huolenpidon” (artikla 3), ”takaavat lapselle henkiinjäämisen ja kehittymisen edellytykset mahdollisimman täysimääräisesti” (artikla 6) ja ”taistellakseen tauteja ja aliravitsemusta vastaan… ottaen huomioon ympäristön pilaantumisen vaarat ja riskit” (artikla 24 (c)). Sähkömagneettinen säteily on yksi sellainen äärimmäisen myrkyllinen ympäristösaaste ja ehkäpä niistä suurin.

On olemassa kymmeniä tuhansia tutkimuksia, jotka osoittavat sähkömagneettisten kenttien vaaralliset biologiset vaikutukset, ja te olette täysin oikeassa kyseenalaistamalla viisautta – todellakin holtitonta ihmiselämän ja ympäristön vaarantamista – jota 5G:n tuonti markkinoille demonstroi, täysin testaamaton uusi kommunikaatioteknologia.

Maassa oleva 5G ei ole vain uhka kaikelle elämälle Maan päällä, vaan kymmenien tuhansien satelliittien laukaiseminen ”peittämään” – sana, jota käytetään universaalisti 5G-dokumentaatiossa – Maan millimetriaalloilla on tekeillään oleva humanitäärinen rikos.

Hyvin tehty, kun tämä on tuotu yleisön huomioon. Ketkä haluavat ymmärtää tätä ongelmaa ja tehdä jotain saattavat haluta lukea kansainvälisen vetoomuksen pysäyttää 5G Maassa ja avaruudessa, joka on osoitteessa www.5gspaceappeal.org, ja toimia välittömästi estämään 5G:n hyökkäyksen kaikkea Maassa olevaa elämää vastaan.

Lähteet:

https://digitalsurvivor.uk/2019/01/24/european-5g-conference-2019-effectively-admits-5g-is-a-massive-biological-experiment/

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/government/weapons/emp/news.php?q=1555167839