KÄÄNNÖS: ESU SANANDA: SALLI PERHOSEN NOUSTA LOISTEESSA

ESU ”JEESUS” SANANDA

13.4.2017

 

11.3.1997   ESU ”JEESUS” SANANDA

Rauhaa, Rick.  Esu läsnä Valossa, palveluksessa valaista tie ihmiskunnalle pimeyden tunteina, jotka ovat edessä.

Ääneni on pehmeä, mutta silti kuulet minut selvästi. Minun ei tarvitse huutaa, vaikka huudan kyllä siinä tapauksessa, jossa huutaminen synnyttää tuloksia.

On erittäin tärkeää, Rick, että vietät aikaa kanssani. Kuten kerroin sinulle, et pysty tekemään sitä yksin, vaan sinulla täytyy olla Hengen apu Hengelle. Se on vaarallinen mutta jännittävä matka, joka edessäsi on. Älä putoa matkan varrelle typeristä virheistä; olet arvokkaampi kuin se, ja Jumala ei erehtynyt ottaessaan palveluksesi vastaan tänä aikana.

On MONIA, jotka odottavat viestejäni, koska he horjuvat, ovat väsyneitä, ovat turhautuneita ja haluavat vain luovuttaa. Ja siltikin ”luovuttamalla” he päätyvät samaan pataan, jossa he olivat aikaisemmin. Sitä kutsutaan ”elämän pyöräksi”. Etkö ole kokenut pyörässä tarpeeksi, Thomas?

Valon maailmoissa on sellainen loisto, ja siltikin en sano tätä sen takia, että jokainen tätä lukeva haluaa ”leimata itsensä ulos” työskennelläkseen Hengen maailmoissa, sillä niin tekemällä he palautuvat automaattisesti elämän pyörään ja kokemaan jälleen fyysisessä ilmentymässä. Tarkoitus ei ole välttää henkilökohtaisia opetuksia vaan kohdata ne, sillä siinä on polku tulla Yhdeksi Hengen kanssa, Yhdeksi Valon Jumalan kanssa, jossa on todella vapaus pimeyden orjuutuksesta.

Vastustajan vaikutusvalta on kuin paksu ja pimeä pilvi planeettanne yllä, ja teidän täytyy pysyä kirjaimellisesti jatkuvasti vartiossa voittaaksenne tuon vaikutuksen. Jokaisen teistä täytyy PYYTÄÄ, PYYTÄÄ, PYYTÄÄ! Me näistä maailmoista kerroimme teille varhain, että jos teidän täytyy puhdistaa tilanne tuhat kertaa päivässä, niin tehkää niin. Tehkää siitä niin automaattista kuin hengittäminen!

Minun täytyy puhua Rickistä. Hän oli jotakuinkin huolestunut ideasta puhdistaa tila niin useasti ja ajatteli kovaan ääneen itsekseen ja meille Valosta oleville: ”No, ettekö te tyypit pysty pitämään tilaa puhtaana tuota pidempään?!”

Ha!  Totta kai jokainen teistä kasvaa noin ajatusten kautta ymmärtämään, että puhdistaminen Hengen kanssa alkaa sielu-itsestä, Jumala-Hengen suorassa yhteydessä. Eikö sitä ollut sanottu usein, että vastustajan sallitaan ”koetella teitä Valosta olevia” – osaltaan testatakseen lujahermoisuuttanne ja katsoakseen, mitä te teette? Tämä on koulu, muistatteko?

Totta, jokaisella teistä on yhden tai toisenlainen tarkoitus, mutta opetukset täytyy oppia tiellä kohti tajuamista, ymmärrystä ja tuon tarkoituksen toteutumista. Asian todellisesta tilasta on niin monia väärinkäsityksiä, jotka ovat aiheutuneet suurimmaksi osaksi haitallisista uskonopeistanne.

Suurin osa ei yksinkertaisesti ole halukas oppimaan ja olla AVOIN uusille ajatuksille. Suljettu mieli on vankila, jossa olento pysyy vankina, kunnes helvetti jäätyy tai kunnes tapahtuu jonkinlainen vapautus, joka sallii muutoksen.

Muutos on ainoa muuttuja tässä Jumalan Luomakunnassa. Muutos on kaunis ja todellakin loistokas. Se on kuin perhosentoukka perhoselle: perhosentoukka ei AJATTELE perhoseksi tulemista, se vain tekee niin luonnollisena kokemisen kulkuna. Ja lopulta perhonen tulee näkyviin kotelosta lentääkseen valossa.

Te ette ole toisenlaisia kuin perhosentoukka, mutta liian moni teistä alkaa olla vankina kotelossa, ja vapautuaksenne teidän täytyy alkaa ymmärtää, että maailmassa ja universumissa on niin paljon enemmän kuin itsenne.

Annan teille toisen henkilökohtaisen esimerkin Rickiltä. Rickin äiti, Zita, on pyörätuolissa näinä päivinä hoitokodissa. Siltikin, kun hän on pahoillaan itsestään ja häntä kärrätään käytävää pitkin ulkopihalle, hän ohittaa monia muita, jotka eivät voi edes puhua!

Tässä maailmassa kaikki on suhteellista, ja kun ajattelette teillä menevän huonosti, katsokaa tarkasti ympärillenne, ja tämä koskee ETENKIN kaupungeissa olevia, vaikkakin se pätee kaikkialla. Katsokaa ja nähkää kodittomat kaduilla tai pahvilaatikoissa elävät.

Ah!  Mutta kun katsotte niitä sen jälkeen, mitä te teette? Yleensä te sanotte: ”Ai, pummeja” tai ”Jep, mutta he valitsivat tuon”. Valitsivatko he? Siinä, mutta Jumalan Armon tähden, menkää ja ”Minkä te teette Minun vähäisimmilleni, niin te olette tehneet Minulle.” Muistatteko?

Kun pystytte lähtemään ulos tarpeeksi kauan pienestä näkemyssolustanne, jotta tarjoaisitte noille vähemmän onnekkaille kulhon keittoa tai peiton, niin ehkäpä kotelossa on pieni reikä, joka sallii lopullisesti perhosen tulla esiin. Muutoin pysytte vangittuna pieniin soluihinne nimeltään itse ja pysytte elämän pyörässä, ajasta aikaan ja aikaan.

Keskustellaan nyt jostain muusta. Kuinka rukoilette ja mitä varten rukoilette? Suurin osa rukoilee rahaa ja itselleen. Kun rukoilette kaikille ja kaikelle, PAITSI itsellenne, olette saapuneet perille! Kun rukoilette ”kaikille sukulaisillenne”, kuten Amerikan alkuperäiskansan veljenne opettavat, olette siellä. Tämä ei ole sanoakseni, että Jumala ei halua kuulla sisimpiä tahtojanne ja ”halujanne”. Hän haluaa! Hän vain odottaa teidän ymmärtävän, että jos te todella haluatte jotain apuluojina, te löydätte keinon nostaa takamuksenne ja saada aikaisiksi.

Teistä on tullut lihava ja omahyväinen kulttuuri, laiska kulttuuri. Puun pilkkominen ja veden kantaminen vaikuttavat olevan vieraita käsitteitä, etenkin teille Amerikan puolella oleville.

Onko mikään ihme, että Mestariopettajat aloittavat yleensä uusien oppilaidensa kanssa joko puhdistamisella ja vessojen kuuraamisella tai puun pilkkomisella ja veden kantamisella? No, voin vakuuttaa teille tämän: ennen kuin kaikki on tehty ja sanottu, suurin osa teistä eloon jääneistä tulee olemaan hyvin iloisia kyetäkseen pilkkomaan puuta ja kantamaan vettä – ja tulee tekemään niin!

Lakatkaa ”voi minua” -avuttomuus. Te olette Jumalallisia olentoja! Alkakaa käyttäytyä kuin Jumalalliset olennot! Miksi revitte veljenne hajalle raaja raajalta tekopyhässä tuomitsemisessa! Jokaisen teistä täytyy oppia kävelemään Totuudessa.

Jos vastustajanne lämäyttää teitä kasvoillenne, niin Jumalan tähden, ÄLKÄÄ kääntäkö toista poskeanne, vaan menkää ja raportoikaa tapahtunut, jonka jälkeen haastakaa hänet oikeuteen! Kyllä, kuulitte oikein. (Nyt, Rick, menit ja teit sen. Kadotimme juuri puolet yleisöstämme. Ei se mitään, haluamamme puolikas lukee vieläkin.)

Kunnes kohtaatte vastustajan suoraan ja hievahtamatta, voitte yhtä hyvin käydä makaamaan ja kierähtää, koska olette käytännössä kuolleita. Ja en sanonut käyttää asetta. Sanon, että ottakaa kynä ja kirjoittakaa haaste. Jos ette saa takaisin kontrollia lakijärjestelmästänne, te yhteiskuntana olette menetettyjä – kuolleita ja haudattuja ja menossa kohti tuhansien vuosien pimeyttä, alkaen luolasta ILMAN työkaluja.

Ihmiskunta nostaa itsensä ylös tai ihmiskunta putoaa alas, se on niin kivuliaan yksinkertaista. Ettekö näe?!

En tule suihkuttamaan yllenne makeita ja merkityksettömiä siunauksia; tulen Herrananne ja tulen Jumalan Joukkojen kanssa, ketkä ovat kaikkein ihmeellisimpiä, huikeita ja VAHVOJA Valon Olentoja, jotka ovat olemassa tässä tunnetussa universumissa ja ylitse tämän.

Älkää lakaisko sivuun käytettävissänne olevaa apua, sillä sellainen on typerää. Pieni minä EI tiedä paremmin kuin Jumala, joten eikö ole parempi niellä ylpeys ja taltuttaa ego, avata mielenne, OPPIA ja sen jälkeen toimia Viisaudessa siihen tietoon pohjautuen?! Siinä on Vapauden polku kotelosta. Siinä ovat sellin avaimet teille annettuna. Siinä on polku pois elämän pyörästä!

Minä Olen Sananda,

Olen Aluksen Kapteeni.

Tulen Valossa,

Miekan Kanssa,

Ja Vihollisteni Olisi Parasta Huomioida:

Aikanne On Käsillä.

Olkoon se niin ja Selah!

Käteni lepää uskollisen miehistöni yllä.

Pysykää suojassani, sillä siinä on turvasatama.

Olette suuresti rakastettuja.

Salu.

 

 


Lähde:  CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, March 18, 1997, Volume 16, Number 5, Pages 38-39.

http://phoenixarchives.com/contact/1997/0397/031897.pdf

Kirjoittanut HTML-muotoon: R. Montana.