KÄÄNNÖS: ESU ’JEESUS’ SANANDA: TESTAAMINEN JA LAJITTELU NÄINÄ VIIMEISINÄ TUNTEINA

Esu ’Jeesus’ Sananda

Toukokuu 28, 2009

4/11/02 – 5/11/02 – Esu “Jeesus” Sananda

Rauha olkoon kanssanne. Esu läsnä loisteessa ja palveluksessa Isälle ja Luomakunnalle sekä suuremmaksi avuksi ihmiselle.

Annoin sinulle signaalin ja vastasit. Kiitos. Pyydän, että kuuntelet, kirjuri, sillä se signaali on, että sellaisella ajalla tarvitsen sinua kirjoittamaan sen, mitä annan sinulle. Aika on lyhyt, ja monet ihmiset pyytävät minulta opastusta. Minulla on pyhä vastuu vastata heidän pyyntöihinsä.

Tulen tänä päivänä puhumaan viimeisestä tunnista. Kuinka voin puhua sellaisilla sanoilla kuin ”viimeinen”?

Tällä sanalla tarkoitan, että maailmanne on jakautunut, sekasortoinen ja väkivaltainen; ihminen on saartanut ihmisen. Mutta siltikin on muita paikassanne, jotka tuntevat valon taajuuden kasvavan, mikä tuo rauhaa, kiitollisuutta, myötätuntoa ja kyllä, rakkautta.

Elävätkö nämä kaksi toisistaan erkaantuvaa vastakkaista voimaa rinta rinnan ikuisesti? Se on ollut niin, kunnes nyt–ja silti kerron teille, että niiden eroaminen on välitön.

Minä EN sano, että huomenna tapahtuu jotain siihen ja siihen aikaan.

MINÄ sanon, että MEIDÄN laskujemme mukaan tulee pian olemaan tilinteko. Tämä ei ole jotain, mistä tulisi olla peloissaan, mutta pikemminkin se on jotain, josta olla innostunut ja jota katsoa ja josta iloita.

Jumala ON Hänen taivaassaan—siitä voitte olla varmoja! Ja paikassanne tapahtuvaa selkkausta todistaa MONI, mukaanlukien Jumalan joukot.

Miksi en pysäytä tätä hulluutta? Koska paluuni tunti ei ole vielä saapunut.

Eikö ole kirjoitettu raamatuissanne, että rauhaa ei tule olemaan? Sellaista selkkausta ei ole vain Lähi-idässä, mutta myös muilla alueilla ympäri maailmaanne–niin paljon, että planeettanne on räjähtämässä maailmanlaajuiseen selkkaukseen, joka sytyttää mantereet.

Jumala suojelee Hänen ihmisiään, missä he ikinä ovatkin–siitä voitte olla varmoja.

Olen todellakin lähellä planeettaanne. Mikael on kanssani. Gabriel on kanssani. Muut uskolliset ja luotettavat joukkojen ystävät ovat kanssani.

ESU “JEESUS” SANANDA

Tämä jäljennös on todellisesta valokuvasta, joka oli otettu kesäkuun 1. päivä v. 1961, Chichen Itzassa, Jukatanissa, yhden arkeologin toimesta kolmestakymmenestä arkeologista, jotka työskentelivät alueella siihen aikaan.. Esu Sananda ilmestyi näkyvässä ja todellisessa kehossa sekä antoi luvan ottaa hänestä valokuva.

Etsikää rauhaa. Etsikää rakkautta. Etsikää myötätuntoa. Sillä sitä mitä etsitte ja sitä mitä pidätte sydämissänne, tulette löytämään!

Ne, ketkä VALITSEVAT konfliktin, tietävät vain konflikteja.

Etsikää palveluksen tietä, joka johtaa iloon. Erottelu TULEE tapahtumaan, ja ne, jotka ovat palveluksessa rakkaudesta, tuntevat taivaan maan päällä ikuisesti.

Tuleeko tämä taivas Maan päällä olemaan sama Maa, vaiko rinnakkainen planeetta Maa? Ah—tarinankertoja ei koskaan paljasta tarinan loppua ennen aikojaan!

Riittää sanottavaksi, että Jumalan ihmiset palkitaan epäitsekkäistä palvelun vuosista 100-kertaisesti, ylitse heidän kykynsä edes ymmärtää tänä aikana. Se on Isän lupaus palveluksesta.

Väliaikainen ja ohimenevä materiaalinen maailma, josta löydätte itsenne nyt, on ohikiitävä silmänräpäys. Minkälainen rakastava Isä antaisi palkinnoksi rakastavalle lapselleen leikatun kukan, joka näivettyy päivässä? Ei, rakastava Isä loisi kukkien puutarhan, joka kukkii kausi kauden jälkeen antaen iloa lapselle vuosi vuoden jälkeen. Sellainen on palkinnon luonne taivaassa.

Älkää ajatelko rajoittuneissa ja pienissä pikkuruisissa laatikoissanne. Jopa ne, jotka ajattelevat NESARA:n käsitteissä, kultavarastojen käsitteissä, rajoittavat niin paljon Isää loistossaan. Jos voisitte luoda metsän kaikessa sen loistossaan ja silmänräpäyksessä, mitä tarvetta teille olisi arvottomille painetuille velkalapuille?

Tulkaa nyt, kansani—avartakaa näkökenttäänne, avatkaa silmänne, AJATELKAA!

Jumala ei ole ikinä pyytänyt teitä palvelemaan ilman palkintoa. Mutta kerron teille, että PALVELU ITSESSÄÄN ON VARMASTI OMA PALKINTONSA. Sillä epäitsekäs palvelu on korkein kutsumus, joka voi olennolla olla; ja sitä kutsumukseen vastaamista palvellakseen on kunnioitettu joukkojen puolesta sellaisella kiitollisuudella, että ette voi kuvitella.

PALVELEN VALON VELJIEN JA SISARTEN KANSSA, JOTKA OVAT MONISTA MAAILMOISTA JA MONILTA PLANEETOILTA. HE KAIKKI TULEVAT PALVELUKSESSA TEILLE, HEIDÄN NUOREMMAT VELJENSÄ JA SISARENSA. HE PALVELEVAT—PÄIVÄSTÄ PÄIVÄÄN JA PÄIVÄSTÄ TOISEEN—EPÄITSEKKÄÄSTI JA TIETÄEN, ETTÄ PALVELU ON YKSI TODELLINEN KUTSUMUS, JOSTA ON HYÖTYÄ KOKO LUOMAKUNNALLE.

Te nuoremmat veljet ja sisaret olette kytkeytyneenä Jumalaan ja Luomakuntaan. Kun kasvatte, niin kasvaa kokonaisuus. KAIKKI on kytkeytyneenä KAIKKEEN. Se on yksinkertaisesti totuus, jonka vanhemmat veljenne ymmärtävät täysin.

Kun kasvatte ulottuvuustietoisuudessa, niin myös haette palvellaksenne nuorempien ja vähemmän kypsien veljienne ja sisartenne hyödyksi.

Mutta kutsu tulossa olevaan palvelukseen tulee olemaan kutsu palvelukseen valon veljille ja sisarille, jotka eivät asusta pimeydessä, eivätkä tahdo tappavan toinen toistaan–mutta sen sijaan tahtovat olla hyödyksi myös koko Luomakunnalle Maan päällä, ja se tulee olemaan paratiisi ja valo koko Luomakunnalle.

MERKITSEKÄÄ SANANI, SILLÄ NÄMÄ TULEVAT TEIDÄN ELINAIKANANNE!

Olkaa rauhassa ja TIETÄKÄÄ, että olemme lähellä. Me näemme. Me tiedämme hyvin sen, mitä tapahtuu valkoisen talon takahuoneissa, Pekingissä sekä Lontoossa. KAIKKI on tiedossamme ja KAIKKI tulee paljastetuksi. Ne, ketkä ovat olleet pettureita ihmisille, tulevat tuntemaan pistoksen petoksestaan.

TE JUMALAN IHMISET—JA ANTAKAA MINUN OLLA HYVIN SELKEÄ TÄSSÄ ASIASSA: EN PUHU JUMALAN IHMISISTÄ KRISTITTYINÄ TAI KRISTINUSKOSTA, VAAN PUHUN KAIKISTA JUMALAN IHMISISTÄ, MINKÄ TAHANSA VÄRISESTÄ JA MITÄ TAHANSA USKONTOA EDUSTATTEKAAN—MUTTA JOS OLETTE PALVELLEET IHMISTOVERIANNE KUNNIASSA, MYÖTÄTUNNON KANSSA JA RAKKAUS SYDÄMISSÄNNE, TEIDÄT HUOMATAAN JA PALKITAAN YHTENÄ JUMALAN IHMISISTÄ.

LOPETTAKAA TIETÄMÄTÖN TYPERYYS RAJOITTAEN SITÄ, MITÄ JUMALA VOISI TEHDÄ TAI KUINKA JUMALA VOISI KATSOA HÄNEN IHMISIÄÄN. TÄMÄ ON JUMALAN LUOMUS. ÄLKÄÄ RAJOITTAKO HÄNTÄ, KOSKA TE OLETTE RAJOITETTUJA!

Rakastakaa Jumalaa kaikella mielellänne, sydämellänne ja olemuksellanne, sillä niin Jumala teitä rakastaa.

Jokainen teistä tulee tietämään valon päivät. Sillä valon päivät tuovat mukanaan sellaisen auvon, sellaisen mahtavuuden, sellaisen loiston ja sellaisen ilon, että ette pysty kuvittelemaan. Iloitkaa, että Jumala on Hänen Taivaassaan, ja Jumalan ihmiset tulevat yhteen ja huomataan sekä palkitaan palveluistaan.

Olkaa rauhassa ja tietäkää, että tiettyjen toimien ja tapahtumien TÄYTYY tapahtua yleismaailmallisella pelikentällä.

Löytäköön valon päivä teidät valossa, eikä pimeydessä. Pohdiskelkaa näitä sanoja ja toimikaa niiden mukaan. Nyt ei ole aika laiskuudelle tai innottomille toimenpiteille. Tahtoisin teidät kuumana tai kylmänä, ei haaleana!

Olette mittaamattomasti rakastettuja.

Kulkekaa rauhassa tänä päivänä, sillä olen lähellä. Olen Esu, palannut nimellä Sananda, joka tarkoittaa ”yhtä Jumalan kanssa”. Ei anneta nimien aiheuttaa hämmennystä, vaan antakoon kokonaisuuden käsitteen vuodattaa valoa, sillä KAIKKI on valoa!

* * *

4/17/02 – Esu “Jeesus” Sananda

Esu läsnä loisteessa ja palveluksessa.

Armeijassa ja salamyhkäisten toimintojen salaisten piirien mielissä on avautumassa suuri tietoisuus. Tuo tietoisuus laajenee näkemään muita mahdollisuuksia kuin ne, joita laittavat eteenpäin ne, joilla ajatteleminen on rajoitettua maanne valtarakenteessa. Tämä aiheuttaa yhteenottoa armeijassa sekä salassa olevien sydämissä ja mielissä, sillä tämä kasvava tietoisuus on olemassa, jotta paljon asioita voisi käsitellä eri tavalla, paljon tehokkaammin ja paljon rauhanomaisemmin. Ja siten teillä on jakautumista tapahtumassa jopa hallituksen korkeimmilla tasoilla.

Ne ketkä etsivät tuhotakseen ja jotka käyttävät muiden resursseja ja muiden elämiä palvellakseen itseään—yli RESURSSIENSA—TULEVAT PETETYIKSI läheisimpiensä toimesta. Tämä petos johtaa ylimääräiseen selkkaukseen.

Se, mikä on poliittisessa horisontissa, ei enteile hyvää KENELLEKÄÄN, JOKA VAHINGOITTAA TOISIA TAI JOKA HALUAA TUODA KONTROLLIN IHMISTEN YLLE.

Ratkaisut löytyvät vain läpi syvällisen, rauhallisen tahdon kautta kohti päätöstä ja ELÄEN YHDESSÄ HARMONIASSA.

Rauhaa tullaan ”etsimään” niiden toimesta, jotka tarkoittavat sotaa, ja rauhaa ei löydy. Mutta sota kiertää takaisin heille, sillä niin on palautumisien laki.

Saatte vähemmän, vähemmän ja vähemmän uutisia. Kontrolli tulee lisääntymään tiedon kulun estämiseksi ihmisille. Jopa korkeissa poliittisissa piireissä olevat eivät tiedä, mitä todella tapahtuu, ja tämä johtaa lisääntyneeseen hämmennykseen, koska eteenpäin suolletut valkopestyt valheet totuuden peittämiseksi tulevat paljastetuiksi, sillä ne ovat valkopestyjä valheita, ja luottamuksesta tulee rappeutuneempaa.

Edistystä tehdään todella vain silloin, kun poliittisissa piireissä olevat tekevät kokonaisuuden paremmuuden ja rauhallisen evoluution tähden oikein.

Rauhan viholliset ovat hyvin aseistettuja. He iskevät paikkoihin tavoilla, joita ei voi ennalta nähdä, paitsi teidän kaikkein poikkeuksellisimpien katsojienne toimesta. Nämä iskut leikkaavat syvältä ja halvaannuttavat monet pelosta.

Pelosta TÄYTYY päästä yli, sillä rauhan ja menestyksen viholliset EIVÄT tule lopussa tietämään VOITTOA. Heille tulee kivulias tuhoutuminen. Niistä, keiden he ajattelivat olevan ystäviä, tulee vihollisia.

Jumalan ihmisten täytyy pysyä vahvana uskossaan, sillä tunti näyttää hyvin synkältä ennen aamunkoittoa, ja silti aamunkoitto varmasti tulee. Rukoilkaa opastusta ja että maanne johtajille näytetään tie.

Mutta voin nyt kertoa teille: he eivät kuuntele. He ovat itsepäisiä. He tietävät parhaiten.

He EIVÄT tiedä parhaiten, koska he ovat tietynlaisia. He ovat ahneita. Ja he siirtyvät muihin maihin vääristä syistä—ja eivät kerrotuista syistä—ja se on ilmiselvää tietoisemmille ihmisille.

Tappaminen öljyn takia on väärin—piste! Kun te riisutte planeettanne luonnonvaroistaan, hän kääntyy pian puremaan häntä vastaan nostettua kättä.

Öljy ei palvele hyvin paljoa kauempaa, koska öljyn vanhentuneeksi tekevät teknologiat ovat olemassa. Valtapiireissä olevat tietävät tämän ja pelkäävät tätä tosiasiaa, ja he tutisevat tietoisuudessa, että joku päivä heidän valtakuntansa murenevat. Ja ne tulevat murenemaan!

Ensimmäisinä olleet tulevat olemaan viimeisinä ja viimeisinä olleet tulevat olemaan ensimmäisinä.

Amerikan kansan täytyy viisastua, ja heidän täytyy viisastua niin, etteivät he etsi ohjettaan maailman televisioruuduilta, vaan kuuntelemalla omaa sydäntään ja mieltään.

Pyydän kaikkia Jumalan ihmisiä rukoilemaan opastusta ja rukoilemaan rauhan puolesta, sillä maailmanne on suuren tuhon kynnyksellä.

Olen Esu Immanuel Sananda. Huomioikaa nämä varoituksen sanat. Salu.

* * *

4/21/02 – Esu “Jeesus” Sananda

Rauhaa, rauhaa, rauhaa. Esu läsnä valossa ja palveluksessa. Olkoon niin, ettei ole epäilystäkään siitä, KETÄ mitä palvelen, sillä minä palvelen Jumalaa ja Luomakuntaa loisteessa.

On olemassa niitä, jotka tulevat lampaan vaatteissa ja ovat susia, hotkimassa Jumalaan luottavien ihmisten resursseja, ja nuo sudet lampaan vaatteissa tunnetaan saarnaajina ja doktriinikirkkojen valheellisina pappeina, joita pidetään vastuussa sanojeni väärentämisestä ja väärin kuvailemisesta.

On aika, jolloin kaikki naamiot revitään pois ja poliittisten johtajienne naamarit näkyvät jopa tänä päivänä sellaisina kuin mitä ne ovat—väärä julkikuva. Maailman ihmiset alkavat olemaan hyvin väsyneitä valheisiin. Amerikassa viha kasvaa ihmisten keskuudessa, sillä se on ILMEISTÄ, että poliitikot valehtelevat heille, media valehtelee ja heidän kirkkojensa johtajat valehtelevat.

Ei ole viisasta valehdella Amerikan ihmisille, sillä he ovat ainutlaatuinen kansa. Onko mikään ihme, että varapresidenttinne piiloutuu? Kansakuntanne päättävän toiminnan puute Lähi-idässä ruokkii vihan liekkejä muissa maailman kansakunnissa. Amerikka tuntee sen vihan piston näyttämällä maailmalle pelkuruutta ja johtajuuden puutetta.

Muutamat röyhkeät yksilöt tekevät valintoja, ja nämä niittävät kymmenkertaiset seuraamukset kehnoista ja kunniattomista valinnoistaan.

Arabimaailmassa tulee olemaan yhteentulo, jonkalaista maailma ei ole koskaan nähnyt. Islamilainen yhteisö tulee olemaan yhtä mieltä, yhtä ääntä ja yhtä tavoitetta—lyödä pedon sydämeen, jota Amerikka on ruvennut esittämään. Ja Israel ei tule olemaan immuuni noille asioille.

Huudot rauhan puolesta kulkevat kuulematta ja huomiotta niiden toimesta, jotka takertuvat valtaan, kun he jatkuvasti epäonnistuvat päätös päätöksen jälkeen, kun ihmisistä tulee syvemmin tyytymättömiä petokseen, josta tulee ilmeisempää joka kuluva päivä, joka kuluva viikko ja joka kuluva kuukausi.

Kongressinne johtajat ovat pettureita, jotka ovat myyneet sielunsa, ja Amerikan kansa tuntee itsensä voimattomaksi. Amerikan kansan ääni ei tule olemaan vaimennettu. Suurempia ja suurempia rajoituksia tulee ”satelemaan” yrityksessä ”saada yleisö kontrollin alle”, mikä johtaa suurempaan ja suurempaan tyytymättömyyteen ja suurempaan demokraattisen prosessin epäluottamukseen.

Tämä epäluottamus ja viha jatkaa kasvuaan ja johtaa joihinkin hyvin tuhoisiin ja typeriin toimiin niiden osalta, jotka eivät näe muuta tietä. Tästä seuraa vielä suurempaa kontrollia ja rajoituksia, jotka johtavat suurempaan närkästykseen ja vihaan ihmisten keskuudessa.

Ja sillä välin muutama röyhkeä täyttää taskunsa täydemmiksi ja työskentelee tauotta riisuakseen lisää maailmalta öljyvarantoja, jotta he voisivat ylläpitää kaatuvia dynastioitaan. Ja he tulevat kaatumaan.

Kun on sanottu, että tunti on pimein ennen aamunkoittoa, se on TOTUUS. Mutta aamunkoitto tulee ja tuo mukanaan UUDEN TOIVON, UUDEN USKON JA UUDEN LUOTTAMUKSEN.

Jumalan ihmisillä ei ole mitään pelättävää. Pysykää vahvana ja pitäkää uskonne. Ne, ketkä käyttäisivät väärin ja kontrolloisivat Jumalan ihmisiä, tulevat näkemään päivän, jona ne valinnat tulevat olemaan julkisesti tiedossa, mitä tyhmänrohkeita valintoja ne ovatkaan. Ja niitä maailman johtajia tekemässä näitä röyhkeitä, tuhoisia ja kontrolloivia valintoja tullaan katsomaan historiassa halveksuvasti, ja heidän hölmöydelleen nauretaan.

Mutta tämän tietoisuuden tuo JÄLKIVIISAUS, sillä tämänhetkisessä ajassa ihmiset ovat peloissaan, eivätkä tiedä, mitä tehdä hulluuden pysäyttämiseksi. Hulluus lähtee hallituksellisista paikoista, ja se kulkee syvällä.

Olemme kaaoksen ajassa. Mutta loppujen lopuksi tulee kaaoksesta syntyy järjestys. Sillä Jumalan maailmankaikkeudessa on järjestys. Se on vain sellaisilla planeetoilla, kuten tämä, ollen välivaiheessa ulottuvuuksien välissä, missä pahuus on kiinni elämässä ja ottaa niin monia elämiä mukanaan kuin se vain voi, matkallaan alaspäin.

Jumalan ihmiset erotellaan akanoista, ja tulee olemaan rauhaa, loistoa ja rakkautta sekä tasapainoa. Siitä voitte olla varmoja.

Minä olen Esu Immanuel Sananda. Salu.

* * *

5/11/02 – Esu “Jeesus” Sananda

Olkoon rauha kanssasi. Esu läsnä loisteessa ja palveluksessa, kuten aina.

Olkaa hellävaraisia itsenne kanssa todistaessanne, että maailma ympärillänne on kääntynyt ylösalaisin vallan asemissa olevien tyhmänrohkeiden ihmisten toimesta. Heidän maailmansa murenee ympäriltään, eivätkä he näe sitä. He tulevat näkemään sen hyvin pian.

Tulemme joka kuluva päivä lähemmäksi teitä, uskolliset planeetan pinnalla. Alatte tuntea läsnäolomme, opastuksemme ja rakkautemme, kun kerromme teille: ”olkaa kärsivällisiä”, vielä hetki pidempään.

Ne, jotka ovat palvelleet uskollisesti, perivät ikuisen elämän, elämän täynnä palvelusta ja loistoa, jolle ei löydy vertaa.

Haasteet, jotka kohtaavat tähän aikaan palvelevia, ovat suuremmat kuin haasteet, joita ihminen on kohdannut läpi historian—sillä maailmanne on yksilöllinen itsessään, kuten tekin, rakkaat ihmiset. Olette suuresti rakastettuja. Teitä ei tulla harhauttamaan meidän toimesta.

Kysykää, jotta teille vastattaisiin, ja vastaukset annetaan selvästi—suoraan teille, jos vain kuuntelette vastausta. Luottakaa omaan opastukseenne. Älkää antako voimaanne muiden käsiin. On aika, jona teidän kaikkien tulisi alkaa kuulemaan selvästi meiltä, joukoilta—jos vain kuuntelette. KYSYKÄÄ JA SIIHEN VASTATAAN. KOPUTTAKAA JA SE TULLAAN AVAMAAN TEILLE.

Nämä viestit annetaan tähän tapaan hieman pidemmäksi aikaa. Sen jälkeen se on jokaisesta teistä kiinni yksilöllisesti.

Tietäkää, että teitä ei ole hylätty johonkin hulluun maailmaan. Ette ole yksin—ettekä ole koskaan olleet. Teillä on enemmän apua saatavana nyt kuin mitä voitte mahdollisesti kuvitella, jos vain kysytte. Se on niin, että ihminen tuntee itsensä merkityksettömäksi, arvottomaksi.

Te olette arvokkaita. Te olette merkityksellisiä.

On aina mahtavinta kysyä toisen puolesta—mutta voitte myös kysyä itseänne varten. Jos tarvitsette opastusta, pyytäkää opastusta, ja asiat selvennetään teille. Mutta teidän täytyy oppia kuuntelemaan. Sillä mitä merkitystä on kysyä, jos ette kuuntele vastausta? Yleismaailmallisiin kysymyksiin voidaan vastata yleismaailmallisesti ja vastaanottajien kautta, kuten tässä tapauksessa, julkisissa viesteissä, jotka ovat sopivia monien kohdalla. Mutta jokainen teistä on yksilöllinen itsessään. Tietyt kommunikaatiot ja opetukset voidaan antaa vain yksityisesti, suoraan, hiljaisesti, selkeästi ja teille—sisimmässänne. Joten pyydän, teroittakaa niitä kuuntelutaitojanne, jotta voitte kuulla meitä SUORAAN!

Luottakaa, että teille annetaan vastaus kysymyksiinne.

Mutta olkaa aina varuillanne pimeiden varalta, sillä teidän täytyy kysyä kaikella sydämellänne ja sielullanne, jotta Jumala vastaisi—ja saatte valoisan vastauksenne. Ei pidä olla ikinä peloissaan kysyä, KUKA SE ON, joka vastaa teille. Kuunnelkaa huolellisesti vastausta: onko epäröintiä? Eikö vastaus ole selkeä? Silloin olkaa varovaisia.

NE, KETKÄ TOIMIVAT VALOSSA, EIVÄT KOSKAAN EPÄRÖI VASTATA PYYNTÖÖN TUNNISTUKSESTA. JA NE, JOTKA TOIMIVAT VALOSTA, EIVÄT MUUTA VASTAUSTAAN TUNNISTUKSEN JÄLKEEN. KUN ON KERRAN TUNNISTETTU SELKEÄSTI, VOITTE LUOTTAA, ETTÄ KUULETTE VALON LÄHTEESTÄ. JA SITTEN ON VIISAAMPAA KUUNNELLA SITÄ OPASTUSTA!

TULEMME AIKANA, JOLLOIN JOKAISEN TEISTÄ TÄYTYY KUUNNELLA ITSEÄNNE VARTEN, SILLÄ SE EI OLE TODELLAKAAN KENESTÄKÄÄN TOISESTA KIINNI VASTAANOTTAA VIESTEJÄ TEITÄ VARTEN. OLETTE JOKAINEN VASTUUSSA. JA SE VASTUU PUTOAA ITSELLENNE LÄHITULEVAISUUDESSA, JA SITTEN SE ON TEISTÄ KIINNI!

Teille on kauan kerrottu, että tämä tulee olemaan väärien profeetoiden ja väärien viestintuojien aika, ja niin se on. Mutta sellaista ei koskaan kerrottu teille, että teille ei näytettäisi tietä ja että rukouksiinne ei vastattaisi. Joidenkin teistä täytyy vieläkin kuulla vastaus rukouksiinne tällä tavoin, ja niin se on annettu teille—vapaasti, avoimesti.

Isä tietää, mitä tarvitsette. Luottakaa Jumalaan.

Olen Esu Sananda ja jätän teidät Isämme valoon.

http://www.wisdomoftherays.com/02-4-11.html