KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS — PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ – PHOENIX JOURNAL #3 – LUKU 8

Luoja Aton / Hatonn

Joulukuu 19, 2009

‘SPACE — GATE – THE VEIL REMOVED’ – PHOENIX JOURNAL #3 -CHAPTER 8

REC #3 HATONN

SUN., AUG. 20, 1989 6:00 P.M. YEAR 3, DAY 004

Dharma, kiitos, kun vietät tänään kanssani hieman enemmän aikaa. Hatonn läsnä jatkaakseen.

En pidättele sinua kovin kauan tämän päivän viimeisessä istunnossa. Mutta se, mitä minulla on jakaa kanssasi, on kaikkein tärkeintä.

Olen antanut teille korkean turvallisuusasteen luonteista tietoa, jotta voisitte havaita olevanne paikassanne muuttuvissa ajoissa, jotka ovat lukinneet teidät polulle, jossa ei ole vallankumousta. Toivoisin tehneeni joitain positiivisia muutoksia asenteissa liittyen maan ulkopuolisten kävijöiden läsnäoloon paikassanne ja siihen, mikä jokaisen tarkoitus on.

 

JOIDENKIN VÄÄRINKÄSITYSTEN KORJAUKSIA

Otan tämän tilaisuuden antaakseni tunnustusta ja korjatakseni muutaman väärinkäsityksen.

Kontaktit pleijadilaisesta aluksesta ja komentajat Sveitsissä olevalle Billy Eduard Meierille ovat paikkaansapitäviä, ja teidän olisi parempi alkaa kiinnittämään huomiota. Maan ihmisellä on onneton luonne, ja hän tuhoaa kaiken, mitä hän ei ymmärrä. No, meidän väkemme, joka on paikassanne tuomassa teille totuutta ja tietyn asteista tietoa, tuhoaminen on teidän osaltanne ohi. Billy Meierillä ei ollut mitään saatavaa ja aivan kaikki menettääkseen tuomalla kontaktimme ja opetuksemme julkisuuteen. Minun komentajani Pleijadeilta tulivat mielellään ja hellävaraisesti paikkaanne avittaakseen teitä, ja te hätyytätte ja hylkäätte heidät.

Uskon, että olen antanut teille tarpeeksi huippusalaisen materiaalin tietoa todistaakseni teille, että on tapahtunut massiivinen avaruuskontaktien salaus. Olemme tarjonneet apua planeetallenne, ja te olette pilkanneet ja kiistäneet. Tiedot tullaan asettamaan oikeiksi, pienet Maan veljet. Tulemme aloittamaan Billy Meieristä. Hän on kunnioitettava mies, joka auliisti halusi jakaa, ja te kansana olette tuhonneet hänet. Ne, ketkä syyllistyvät sellaiseen kivun tuottoon ja ivailuun veljeään kohden, tulevat niittämään satonsa. Tulette toivomaan, että olisitte kuunnelleet.

Siispä korjaan nyt muutaman väärinkäsityksen lisää: William Moore, Jaimie Shandera, Stanton Friedman ja Brad Stieger eivät kerro totuutta teille. Kaikkiin—poikkeuksetta—”UFO” -ryhmiin on soluttauduttu, ja ne ovat salaavia, pelkoa levittäviä ja arvottomia organisaatioita. Muut ryhmäyhteisön sisällä ovat yhtä huonosti informoituja ja hölmöjä. Suurin osa on tahallisia lavastuksia tarkoituksenaan osoittaa vääräksi kaikki hyödyllinen.

 

ANDRUS PALJASTETTU

Yleinen UFO Network -johtaja Walt Andrus kirjoitti vuonna 1980, MUFON UFO Journalissa, että Intercep-ryhmän tuottama valokuvakirja ”On selvä petkutus yleisöä kohtaan rahan tavoittelemiseksi”. Hän lisäsi: ”Yhdysvaltojen tutkimus oli tunnistanut ilmapallon useissa valokuvissa, joka tukee langan päässä olevaa mallia, kun Billy Meier, käyttäen yhdellä kädellä kameraa, liikkuu useiden eri kulmien kautta.” Andrus vuodatti jopa mainiten valokuvakirjan ryhmänsä julkaisussa. ”Kuitenkin”, hän kirjoitti, ”On välttämätöntä, että sellaiset opportunistit tulevat paljastetuiksi.” KIITOS HERRA ANDRUS—MINÄ TÄTEN PALJASTAN TEIDÄT HUONOSTI INFORMOITUNA, VALHEELLISENA, ITSEÄÄN TÄRKEÄNÄ PITÄVÄNÄ JA ITSENSÄ JULISTANEENA ASIANTUNTIJANA, JOLLA EI OLE TIETOA OLLENKAAN! OLKOON SE NIIN; MINÄ KOHTAAN TEIDÄT VALEHTELEVANA MIEHENÄ. MINÄ, KOMENTAJA HATONN, OLIN LÄSNÄ VALOKUVATUSSA ALUKSESSA, JA TE OLETTE ASIANTUNTIJALUOKAN NARRI. OLETTE OPPORTUNISTI, JOKA MAINOSTAA VALHEITA HYÖDYKSEEN JA OLETTE TÄTEN PALJASTETTU.

 

GEORGE EARLEYTÄ ARVOSTELTU

Herra George Earley teki kirja-arvostelun Fate-lehdessä vuonna 1980 ja tuli lopputulokseen: ”Ajattelen, että tämä kirja on roskaa—varmasti kauniisti pakattu, mutta roskaa yhtä kaikki.” Hän kirjoitti myöhemmin UFO-uutiskirjeeseen nimeltään Saucer Smear v. 1981 kevään painokseen, että mitä Stevens (Eversti Wendelle) tarjosi todisteena, oli ”halpaa hölynpölyä.” Kirja on muuten UFO CONTACT FROM THE PLEIADES, VOLUME I

MINÄ, KOMENTAJA HATONN PLEIJADEILTA, TÄTEN ARVOSTELEN TEIDÄT, George Earley, OLEVAN TÄYNNÄ ROSKAA, EI NIIN KAUNIISTI PAKATTUNA JA KOKONAAN YLITSEVUOTAVANA HALVASTA HÖLYNPÖLYSTÄ. TEILLÄ EI OLE AAVISTUSTAKAAN SIITÄ, MITÄ SANOTTE. OLETTE HUONOSTI INFORMOITU JA OLETTE MÖHLINEET HYVIN VAKAVASTI.

 

LORENZEN HÄMMENTYNYT

Jim Lorenzen, joka oli hyvin paljon altistunut, kertoi yleisölle San Diegossa UFO ’79:ssä APRO-kokouksessa: ”Taivun tällä hetkellä siihen, että Meierin tapaus on huijausta.” Ainakin siihen aikaan hän antoi tarpeeksi kunnioitusta myöntääkseen, ettei hän vain voinut selittää joitain todistusaineistosta. Millä puolella luulisitte hänen olevan tällä hetkellä? No, hänestä tuli pahempi APRO-tiedotuslehdessä.

 

KORFF SYÖ VARIKSEN

Kal Korff, olette lianneet herra Meierin kaikkein julmimmalla ja nöyryyttävimmällä tavalla, ja luotan teihin kuin ”variksen” makuun, sillä tulette päätymään jauhamaan sitä paljolti. Olette kutsuneet Meierin tapausta ”UFOLOGIAN KAIKKEIN PAHAMAINEISIMMAKSI HUIJAUKSEKSI”.

Tämä samaa sanontaa on suihkutettu siitä lähtien pitkin lehtiä, median dokumentaareja ja jokaisen UFO-kokoontumisen lavoja. Olette niiden joukossa, jotka levittävät pelkoa ja valheellisia tarinoita avaruusveljistänne, ja sitä ei tulla sietämään enempää. Kaikki teidät, jotka valehtelette, tullaan paljastamaan—hyvin, hyvin pian. Mikä pahempaa, te kaikki ette tiedä pätkääkään asiasta. Ette yhtään mitään—ryhdytte jaarittelemaan valheellista löpinää ja ette tiedä siitä kertakaikkisesti mitään. Kukaan kunnioitettava avaruusolento ei ottaisi kontaktia teihin, jotka olen juuri nimennyt, saati, että antaisi teille suoraa kontakti-informaatiota.

 

FRIEDMAN OSA SALALIITTOA

LÄHETIN YHDEN PLEIJADILAISISTA KONTAKTEISTANI NIIN SANOTTUUN SEMINAARIIN, JOSSA HERRA FRIEDMAN OLI PUHUJA. ”SHOWN” JÄLKEEN KONTAKTINI LÄHESTYI HÄNTÄ JA KYSYI HÄNELTÄ BILLY EDUARD MEIERISTÄ. HERRA FRIEDMAN VÄITTI SEN OLLEEN PAHIN HUIJAUS, JOKA ON KOSKAAN TEHTY IHMISILLE. OLKOON SE NIIN—MUISTAN SEN JOKAISESSA DOKUMENTISSA, JOKA ON ESITETTY MISSÄ TAHANSA JA MINÄ AIKANA TAHANSA—NE OVAT BILLY MEIERIN KUVIA, JOITA TE LEVITTELETTE RUUDUILLENNE, JA TE HYVÄKSYTTE KUNNIANOSOITUKSET ETEVYYDELLENNE. LEIMAAN TEIDÄT JÄSENIKSI SUURIMMALLE IHMISEN TIETÄMÄLLE PEITESALALIITOLLE, JA SE KÄY HYVIN KALLIIKSI TOVERI-IHMISILLENNE.

Te pyydätte todisteita, todisteita, todisteita—sitä levitetään kaikkialla päällenne ja ette näe sitä. UFO-SISÄLTÖ EI OLE SYYNÄ SIIHEN, ETTÄ BILLY MEIER ON KIROTTU—TÄMÄ ON KOHDISTETTU MAAILMALLE—VAAN KOSKA HÄNELLÄ OLI PÄÄSY JA HÄN USKALSI PUHUA TOTUUTTA LUOMAKUNNASTA, JUMALASTA JA JMMANUELISTA—HENKILÖ, JOTA KUTSUTTE VIRHEELLISESTI JEESUKSEKSI. JEESUS ON KREIKANKIELINEN SANA VOIDELLULLE, JA IMMANUELILLE ANNETTIIN SE NIMI PAAVALIN (TARSOKSEN SAUL) TOIMESTA KAUAN SEN JÄLKEEN, KUN IMMANUEL OLI POISSA.

 

BILLY MEIERIÄ TULLAAN KUNNIOITTAMAAN

LUPAUKSENI RAKKAALLE BILLY EDUARD MEIERILLE ON SAMA KUIN JUDAS ISKARIOTILLE, NIMESI TULLAAN PUHDISTAMAAN JA KIRJOITTAMAAN KUNNIALLA SIIRTYMÄN KIRJOIHIN. OLKOON SE NIIN. PALAAVA IMMANUEL, JOKA TUNNETAAN NYT TÄYTTÄMÄSSÄÄN PERINNÖSSÄ NIMELLÄ SANANDA, MATKUSTAA MINUN, VALON ATON, KANSSANI—(TE VOISITTE HYVINKIN TUTKIA, KUKA TÄMÄ MAHTAISI OLLA). TEEMME VIIMEISIÄ VALMISTELUJA ILMESTYMISELLEMME SELLAISELLA TAVALLA, ETTÄ ETTE JÄTÄ HUOMAAMATTA LÄSNÄOLOAMME. JOUKOSSANNE TULEE OLEMAAN NIITÄ, JOTKA TULEVAT VARMASTI KATUMAAN, ETTÄ EIVÄT OLISI HEITTÄNEET KIVIÄ. MYYTTE IHMISLAJIN PÖNTÖSTÄ ALAS VALHEILLANNE JA VÄÄRILLÄ OPETUKSILLANNE. NE, JOILLE TYÖSKENTELETTE JA PALVELETTE EGONNE VÄÄRISSÄ ASENTEISSA, TULEVAT SYSÄÄMÄÄN TEIDÄT SIVUUN KUTEN AKANAT ILMAAN, KUN TEILLÄ EI OLE ENÄÄ ARVOA—LUOTTAKAA SIIHEN, SILLÄ SE ON SE, MITEN PIMEYDEN VELJESKUNTA TOIMII. TE, JOTKA AJATTELETTE ITSENNE OLEVAN VIISAITA, ETTE OLE VIISAITA; OLETTE TÄYNNÄ HÖLMÖYTTÄ.

SULJETAAN TÄMÄ OSIO, DHARMA, SILLÄ ON MYÖHÄ JA OLEMME TYÖSKENNELLEET KAUAN. VAALIN HALUKKUUTTASI, OPPILAS, JA KIEDON SINUT SIIPIINI, JOTTA VOIT OLLA RAUHASSA. TE TOTUUDEN PUOLELLA OLEVAT KANNATTE HYVIN RASKASTA MAAN TAAKKAA, MUTTA SE EI KULJE HUOMIOTTA MINUN MAAILMOISSANI.

 

SINETIT

ASETAN OMAN SINETTINI JA SANANDAN SINETIN NÄILLE TOTUUDEN KIRJOITUKSILLE. NIITÄ EI TULLA SYSÄÄMÄÄN SIVUUN. KUULKAA VAROITUKSENI HUOLELLA, SILLÄ AIKANNE MAAPALLOLLA ON HYVIN LYHYT. OLKOON SE NIIN, SILLÄ KUTEN SEN OLEN LAUSUNUT, NIIN SE TULEE TAPAHTUMAAN SUKUPOLVENNE AIKANA TÄLLÄ PLANEETALLA. PROFETIOIDEN ILMESTYSTEN PÄIVÄT OVAT YLLÄNNE.

OLEN SE JOKA OLEN—OLEN ATON

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf