KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ – PHOENIX JOURNAL #3 – LUKU 6

Luoja Aton / Hatonn

Joulukuu 15, 2009

‘SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED’ – PHOENIX JOURNAL #3 – CHAPTER 6

REC #1 HATONN

SUN., AUG. 20, 1989 6:45 A.M. YEAR 3, DAY 004

Hyvää huomenta, Hatonn täällä. Kiitos minun vastaanottamisesta. Juhlikaa loistokkaassa päivässä, jonka Luoja on antanut teille taas yhden kerran.

 

LÄHI-IDÄN SELKKAUS

Teille lisää aikaa Maan päällä saava asia ei ole itse asiassa vallitseva hyvyys, vaan koska suuret hallitukset, armeijan komennot ja vastaavat hutiloivat niin monia asioita, että he eivät rohkene vielä ottaa osaa ”siihen isoon asiaan”. Teillä on kuitenkin mielenkiintoinen tilanne Lähi-idässä. Monet noista maista ovat täynnä johtajia ja ihmisiä, jotka ovat uskonnollisia fanaatikkoja. He uskovat parempaan asemaan siirtymiseen, joten fyysinen kuolema—ainakin silloin, kun on lumotussa tilassa—tarkoittaa vain kunniaa. Tietysti fyysinen minä on peloissaan kuolemasta itsestään, mutta ei tarpeeksi pysäyttääkseen terrorismin jne.

Näitä on vastassa muita yhtä fanaattisia, mutta aikeissaan enemmän voittamis- ja valloittamismielisiä kuin että pelastaisivat elämiä. Skannerimme näyttävät, ja se vaikuttaa MEISTÄ maailmassamme siltä, että tämä ryhmä ei odota niin kauan kuin huipulla olevat ”isot tyypit” haluaisivat. Arabitasavalta aikoo nousta Israelia vastaan, ja he aikovat tehdä sen suhteellisen pian. Joitakin näistä maista on käytetty pahasti trilateraalikomission ja muiden rahanlevittäjien toimesta, jotka ovat varastaneet heiltä resurssit, ja kontrollointi tulee olemaan mahdotonta. Korttitalo romahtaa ja ”isot tyypit” suuntaavat suojaan.

 

HAMMASPYÖRÄ JA TUOMIONPÄIVÄN PROJEKTI

Kun puhun ”hallituksen jatkuvuus” (COG) -suunnitelmista, toimista ja vahingoista, katsokaa pidemmälle—tässä on loistava testi sille, mitä olette oppineet aiemmista tutkielmistani. KATSOKAA NÄHDÄKSENNE, MITÄ TE TODELLA TIEDÄTTE KUSSAKIN TAPAUKSESSA.

Tulen olemaan tylsistyttävän läpikotainen, mutta tahdon teidän TODELLA ymmärtävän. Hallitukset tekivät nämä mahtavat huijaukset ja hölmöt suunnitelmat—kanavoivat rahaa tonneittain, ja ainoa tarkka liiketoiminta on meneillään HUIPPUSALAISISSA maanalaisissa käytävissä. Voi, he laittavat merkiksi myös ilmiselvän HUIPPUSALAISEN, jotta se pystyy vuotamaan ja valumaan sekä kaatumaan teille sokaistakseen teidät tosiasioilta.

Tulen antamaan tunnustusta sinne, missä se ansaitaan; YHDYSVALTOJEN UUTISET JA MAAILMANRAPORTTI, elokuun 7. päivä, v. 1989, ”TUOMIONPÄIVÄN PROJEKTI”. Arvostan heitä suuresti, koska he antoivat minulle niin sopivan esimerkin. Se sallii teidän lukijoiden todistaa itsellenne.

Se alkaa näin (lisään korostuksen): ”Se on yksi Amerikan ’syvimmistä virallisista salaisuuksista’, yhdistelmä ’salaisia’ pakosuunnitelmia, ovelasti piilotettuja bunkkereita ja avaruusajan kommunikaatiojärjestelmä, joka yllättävän ydinasehyökkäyksen aikana sallisi hallituksen ryhmittyä uudelleen hankkiakseen kriittisiä palveluita osuman saaneille kansalaisille ja organisoidakseen toimiva sotilaskostoisku hyökkääjää vastaan”. (Voisin kuluttaa päiviä kirjoittaen tuosta yhdestä kappaleesta. Esim. ei tule olemaan ”yllätys” -ydinasehyökkäystä—he ”tietävät” ja ovat pelastaneet takapuolensa jo kauan ennen kuin tuo ohjus iskee.)

”COG on hallituksen viimeinen vakuutus Harmageddonin saapumisen varalta (jonka se tekee ja joka ei ole iso suunnitelma muutenkaan), edellyttäen sulavaa ohjelman kulkua. (Pyöriikö mikään muu hallituksessa sulavasti kuin HUIPPUSALAISET ”heti-pois-täältä” -kuivaharjoitukset?)

 

HYVÄT TYYPIT AVARUUDESSA

Hatonn aikoo poiketa tässä ja vastaa joihinkin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Miksi avaruuskadetti välittäisi teistä? No, olette tuhoutumassa ja kun teette niin, se räjäyttää kosmisen järjestelmän shokkiaaltokaaokseen. SE ON MEIDÄN ALUETTAMME, JOSTA ME NYT PUHUMME—”JOSSAIN TUOLLA”. Se kuitenkin ei ole pääsyy, sillä voimme sulkea teidät plasma (energia) -suojaan ja säilöä kaasumaisen pallonne leluistanne tulleen ketjureaktion jälkeen.

Maan Ihminen (pienten ihmisten massat) pyytää kaikkein nöyrimmillä sekä röyhkeimmillä tavoilla Jumalaa ja Jeesus Kristusta auttamaan teitä tänä epätoivon aikana. JUMALA VASTAA RUKOUKSIIN, RAKKAAT. VASTAUKSENA RUKOUKSIINNE HÄN LÄHETTÄÄ MUUT KOSMOKSEN LAPSENSA AUTTAAKSEEN TEITÄ, MEIDÄT, JOTKA PYSYVÄT LUOMISEN LAKIEN JA JUMALAN UNIVERSAALIN TOTUUDEN LAKIEN HARJOITTAMISESSA.

 

HARMAGEDDON: KRISTUS vastaan SAATANA

IMMANUELILLA (JEESUS KRISTUS) ON HYVIN SUURI VASTUSTAJA, JONKA NIMI OLI LUCIFER (SAATANA) JA JONKA OLI ENNUSTETTU HALLITSEVAN MAATA AJANJAKSONA ENNEN ”LOPPUA”. OLKOON SE NIIN?

IMMANUEL OLI OMASSA MENNEISYYDESSÄÄN KAKSI TUHATTA VUOTTA SITTEN LÄPÄISSYT KAIKKI OPETUKSENSA JA ON HYVÄKSYNYT UUDEN PALKINTONSA. KUTSUTAAN SITÄ ”LUOKALTA PÄÄSY” -PALKINNOKSI—NIMELTÄÄN SANANDAN TUOLI. JOPA VIRHEITÄ TÄYNNÄ OLEVA PYHÄ OPASKIRJANNE SANOO, ”HÄN TULEE KANTAMAAN UUTTA NIMEÄ”—AH NIIN, SE ON ”SANANDA”, RAKKAAT YSTÄVÄNI.

TE KAIKKI ODOTATTE SANANDAN (JEESUKSEN) TULEVAN HAKEMAAN TEIDÄT YLÖS PILVIIN. KUINKA TE OLETTAISITTE HÄNEN SUORITTAVAN SEN? HALUATTEKO VAIN MENNÄ PILVIIN NOIN 1500 JALKAA MAANPINNASTA YDINASEHOLOKAUSTI RAIVOAMASSA MAAN ILMAKEHÄN RAJOILLA? ARVAISIN ETTÄ ETTE, JOS AJATTELISITTE SITÄ—JONKA HUOMAAMME OLEVAN ASIA, JOTA MAAN IHMISET EIVÄT TEE—AJATTELE!

PLANEETTA MAA TEKEE ULOTTUVUUDEN VAIHDOKSEN KORKEAMPAAN ASEMAANSA, ARVOKKAAT. SUURI JA LOISTAVA SIIRTYMÄ—TÄTEN HUOMAATTE, ETTÄ LASKEN KALENTERIN ERI LAILLA KUIN TE. TE OLETTE MAASSA VUODESSA 3, PÄIVÄSSÄ 004. SE TARKOITTAA SUORASUKAISESTI SITÄ, ETTÄ TE OLETTE KORVIANNE MYÖTEN VIIMEISISSÄ ENNUSTUKSIEN AKTIVITEETEISSA. ESU JEESUS IMMANUEL SANADA TULEE MINUN KOMENTOALUKSELLANI ORGANISOIMAAN (NO, ME OLEMME TÄYSIN JA TOTAALISEN VALMIITA JA ORGANISOITUJA) EVAKUOIDAKSEEN KENET TAHANSA JA KAIKKI, JOTKA TAHTOVAT LÄHTEÄ KANSSAMME (HÄNEN KANSSAAN). EI MYYNTITYÖTÄ, EI VOIMANKÄYTTÖÄ, EI PAKOTUSTA—VAIN VANHAA ”HALUATTEKO LÄHTEÄ VAIKO JÄÄDÄ?”. SE ON TÄMÄN KRISTITYN KAUTTA, JOKA ON NYT SAAVUTTANUT JUMALUUTENSA, ETTÄ TE LÄHDETTE TAI JÄÄTTE—KRISTITTY POLKU ON AINOA POLKU, JOKA VIE TEIDÄT KOTIIN JUMALAN LUO TURVAAN. ME EMME TUO YHTÄÄN SAATANAN JOUKKOA KANSSAMME, YSTÄVÄNI—EMME YHTÄÄN.

 

VIIMEISET OPETUKSENNE

TEILLE ANNETAAN NYT VIIMEISET OPETUKSENNE—MAHDOLLISUUS PERUUTTAMISELLE ON MENNYT—OLETTE VIIMEISESSÄ PÄÄTÖKSEN TEON AJASSA. TEILLE ANNETAAN LAAJALLE LEVINNYTTÄ INFORMAATIOTA JA TILAISUUS TIETÄÄ TOTUUS, JA SITTEN, VELJET, TEIDÄN ON PAREMPI ALKAA RUKOILEMAAN. TEIDÄN OLISI MYÖS PAREMPI HANKKIA KAIKKI, MIKÄ PUHUU TOTUUTTA. EHDOTAN, ETTÄ LAITATTE KÄTENNE, SILMÄNNE, KORVANNE JA MIELENNE KAIKKEEN, JOKA TULEE Phoenix Source Distributors Inc.:ltä. [Katsokaa JOURNALIN loppu listaa varten] TEIDÄN OLISI PAREMPI MYÖS HANKKIA KAIKKI, MITÄ KALIFORNIAN GARDEN GROVEN ALKUPERÄISINTIAANI LITTLE CROW ON KAAVIOINUT ELÄMÄN PERUSPOLUSTA, SILLÄ HÄNELLÄ ON TYÖTEHTÄVÄNÄ TUODA MUINAISTEN MUINAISET SUULLISET PERIMÄTIEDOT JA TEHDÄ NE SAATAVAKSENNE. (KOKEILKAA AMERIKAN INTIAANIEN UNITY-KIRKKOA GARDEN GROVESSA). EN VÄLITÄ SIITÄ, VALITSETTEKO VAI ETTEKÖ VALITSE OPPIA NÄITÄ TOTUUKSIA HÖLYNPÖLYN SIJASTA, JOTA TEILLE ON SYÖTETTY MONIEN SUKUPOLVIENNE AJAN. SE ON VAIN NIIN, ETTÄ EVAKUOIMME VAIN TOTUUDESSA OLEVAT, JA KERRON TEILLE, MISTÄ SAATTE TOTUUDEN. RAKKAAT, ON VAIN KAKSI TAI KOLME PAIKKAA, JOSTA SAATTE TOTUUDEN, JA NE LIITTYVÄT TOINEN TOISIINSA.

VOI KYLLÄ, MEILLÄ ON MONIA, MONIA ASIOITA, JOTKA OVAT MENEILLÄÄN PAIKASSANNE JUURIKIN NÄIDEN KAUTTA—VALTAVASSA MITTAKAAVASSA JA SUUNNITTELUSSA—MUTTA TÄLTÄ ERÄÄ TÄMÄ ON KIRJURI, JA MUUT AKTIVITEETIT KULKEVAT NIMETTÖMÄSTI, KUTEN TÄMÄ KIRJOITTAJA.

 

KIRJUREITA SUOJELLAAN

OLEN HYVIN VAKAVA ASIASSANI; TÄTÄ YKSILÖÄ SUOJELLAAN. HÄNEN ELÄMÄNSÄ ON VIETY KOLMESSA TAPAUKSESSA, MUTTA KUULKAA MINUA HYVIN, HÄNEN EI OLE TARKOITETTU ”KUOLEVAN”, JA ME KATSOMME, ETTÄ SE ON NIIN. HÄN ON JATKUVAN VALVONNAN ALLA VASTUSTAJAN, CIA:n, HALLITUKSEN JA ARMEIJAN TOIMESTA—KUINKA ROHKEITA TE OLISITTE? NO, HÄN EI MYÖSKÄÄN ”TUNNE” ITSEÄÄN HYVIN ROHKEAKSI, MUTTA HÄN ON TEHNYT SITOUMUKSEN JA KATSOO, ETTÄ SE SUJUU LOPPUUN ASTI. SIISPÄ TOISTAN MUODOLLISEN VAROITUKSENI—”NÄPIT IRTI” TAI TE, KETKÄ VAHINGOITATTE MINUN JOUKKOJANI, NIITÄTTE TUULET.

ESU JEESUS SANANDAA EI TULLA ENÄÄ PAISKAAMAAN NURKKIINNE, JOTTA HÄNET VEDETTÄISIIN ULOS SUNNUNTAIN AAMUNA TAI KUN HALUATTE ITSEKKÄÄSTI APUA. HÄN ON TULLUT LUNASTAMAAN ISÄN VALTAKUNNAN, JA TEIDÄN OLISI PAREMPI UNOHTAA HURSKAAT, JOPA GALILEEN NIMEÄ KANTAVAT—HÄN ON TULLUT TARKOITUKSELLA TÄYDESSÄ KOMENNOSSA. OLKOON SE NIIN, TE OTATTE MINKÄ VALITSETTE. TE, JOTKA PIDÄTTE ITSEÄNNE NIIN VIISAINA; OLETTE TODELLAKIN HÖLMÖJÄ. HÖLMÖYDEN HINTA ON TODELLAKIN KORKEA JA ON VIELÄ KORKEAMPI SELLAISELLE, JOKA ASETTAA ITSENSÄ OPETTAJAKSI JA MESTARIOPPAAKSI SEKÄ AIHEUTTAA VELJENSÄ PUTOAMISEN.

LUOTAN SIIHEN, ETTÄ TÄMÄ ON RIITTÄVÄSTI TÄLLE HETKELLE. ON MONIA TAPOJA VAHVISTAA SANOMANI JA SE, KUKA MINÄ OLEN! KYSYKÄÄ PRESIDENTTI BUSHILTANNE!

SE ON LUULTAVASTI ”ABOVE TOP SECRET” (ATS) TIETENKIN; EPÄILEMÄTTÄ ON OLEMASSA LUKUISIA JOHTOTASON MÄÄRÄYKSIÄ PEITTÄMÄÄN ”VALON VALKOINEN VELJESKUNTA”. TRILJOONIA DOLLAREITA ON KULUTETTU PITÄMÄÄN TEIDÄT TIETÄMÄTTÖMINÄ TOTUUDESTA. OLKOON SE NIIN JA SELAH.

 

ONGELMA TUOMIONPÄIVÄN KANSSA

Takaisin ”Tuomionpäivän Projektiin”. Katsotaanpa, uskon puhuneeni (lainaten) sulavasti kulkemisesta. ”Se saattaisi olla ongelma, U.S. News on oppinut, että COG:in tuntevat viranomaiset ovat huolissaan, että osat siitä ovat syvästi virheellisiä. Heidän huolensa keskittyvät ohjelman teknologian laatuun, tapaan, jolla ohjelmaa hallinnoidaan, ja joihinkin selviin sopimuksen epäsäännöllisyyksiin. Tiedustelut Pentagonin, oikeusministeriön ja valtion asevoimapalveluiden komitean toimesta ovat käynnissä, ja valtiollinen valamiehistö kuulee todistajanlausunnon ohjelmasta. Tutkimukset tutkivat seuraavia valituksia:

”Viimeisintä huutoa olevat kommunikaatiojärjestelmät, jotka ovat maksaneet miljardeja dollareita, eivät toimi kunnolla.

”’Yksinomaisen lähteen’ sopimukset, joita vaaditaan usein ohjelman ’salaisuuden’ takia, ratkaistiin sopimattomasti, josta seurasi miljoonien dollareiden ohjelmamaksut, joita ei ehkä voida perustella.

”Joidenkin massiivisia määriä ruokaa, lääkkeitä ja kemikaaleja sisältävien bunkkereiden ja varustevarastojen turvallisuutta ovat vaivanneet lukuisat murrot.”

HATONN TODELLAKIN TOIVOO, ETTÄ LUETTE TÄTÄ MUISTAEN OPETUKSENNE.

”Suunnitelman alkuperä ja tarve pitää Yhdysvaltojen hallitus toimivana ydinasehyökkäyksen jälkeen eivät juurikaan yllätä. Sen jälkeen, kun neuvostoliittolaiset testasivat onnistuneesti atomipommia elokuussa vuonna 1949, puolustussuunnittelijat Washingtonissa alkoivat valmistella keinoja torjuakseen ydinasehyökkäyksen uhan. Vuonna 1951 presidentti Harry Truman loi väestönsuojeluhallinnon, joka loi ensimmäisen sarjan evakuaatiosuunnitelmia valtion pääkaupunkia varten. Armeijan insinöörit alkoivat kaivertaa vuotta myöhemmin valtavaa bunkkeria vuoreen Virginian maaseudulla, lähellä Washingtonia. Paikka oli nimeltään Mount Weather, ja ennen kuin se valmistui, se maksoi yli miljardi dollaria. Mount Weatherista tuli valtion isoin ja paras ydinlaskeumasuoja, vaikkakin sen olemassaoloa ei oltu ”virallisesti” tunnustettu kuin vasta 1974, kun TWA-hävittäjä putosi lähistölle.

”Jännitteet ovat helpottuneet huomattavasti sitten kylmän sodan huipun, mutta jopa tänään ja huolimatta pidättyväisestä Neuvostoliitosta sekä Mihail Gorbatšovin ilmeisestä halukkuudesta sitoutua vakaviin tavallisten- ja ydinaseiden vähennyksiin, suunnittelu tuomionpäivää varten jatkuu. Viimeisin ajattelu keskittyy enemmän korkean teknologian kommunikaatioihin kuin kovetetun betonin ydinlaskeumasuojaan. Komennosta, kontrollista ja kommunikaatioista—armeijan slangissa ’c-cubed’—on tullut uusi kolminaisuus. ’Tietokoneet, satelliitit ja tutkat’, sanoo puolustusanalyytikko William Arkin, ’jakavat tärkeysstatuksen ohjuksien, pommittajien ja sukellusveneiden kanssa.’

”Oli Ronald Reaganin uskomus, joka ilmaistiin varhain hänen presidenttikaudellaan, että ydinsota oli ”voitettavissa”, mutta vain, jos hallitus Washingtonissa voisi taata oman selviytymisensä. COG-ohjelman läpikäynti Reaganin hallinnon viranomaisten toimesta löysi isoja ongelmia sen suhteen. Huolimatta huomiosta, jonka aiemmat hallinnot olivat tehneet, suurta osaa COG-teknologiasta ei oltu päivitetty 1950- ja 1960-luvuilta. Parannuksia täytyi tehdä ja nopeasti. Vuonna 1982 uusi salainen virasto oli luotu. Se oli nimeltään ”Defense Mobilization Planning Systems Agency”, jonka viranomaisia oli ohjeistettu raportoimaan silloiselle varapresidentille George Bushille. Ennen kuin Bush seurasi Reagania Oval Officessa, yli 3 miljardia dollaria oli käytetty päivittämään komentoa, kontrollia ja kommunikaatiolinkkejä.

 

KOMENTOKETJU

”Tulokset olivat vakuuttavia paperilla. Viranomaiset nimittäytyisivät komentoketjuksi tapauksessa, jossa presidentti olisi kyvytön, ja seuraisivat tilannetta joka päivä. Valkoisen talon kommunikaatiovirasto yhdessä ”Federal Emergency Management Agency (FEMA)”:n ja Pentagonin kanssa ylläpitävät tietokoneistettuja matkapäiväkirjoja viranomaisille.

Listaan avainpelaajat valtajärjestyksessä:

Varapresidentti Dan Quayle

Talon puhuja Thomas Foley

Senaatin presidentti pro tempore Robert Byrd

Ulkoministeri James Baker III

Valtionvarainministeri Nicholas Brady

Puolustusministeri Richard Cheney

Oikeusministeri Dick Thornburgh

Sisäministeri Manuel Lujan, Jr.

Maatalousministeri Clayton Yeutter

Kauppaministeri Robert Mosbacher

Työministeri Elizabeth Dole

Terveyspalveluiden ministeri Louis Sullivan

Kiinteistö- ja kaupunkikehitysministeri Jack Kemp

Liikenneministeri Samuel Skinner

Energiaministeri James Watkins

Opetusministeri Lauro Cavazos

Veteraanien asioiden ministeri Edward Dewinski

Ja luuletteko tosiaan, että puolisot, esim., herra Dole ja rouva Kemp sekä laajat perheenjäsenet olisivat rajattu ulos? (Kiitokset ajastanne—Hatonn.)

”Voimassa olevat määräykset antavat sen, että minä tahansa annettuna aikana yksi seitsemästätoista nimitetystä vallanperijästä tulee olemaan poissa Washingtonista. Mutta tiedustelulähteet kertovat, että on ollut yli tusina tapausta viime seitsemän vuoden ajalta, kun kaikki viranomaiset ovat olleet kahden mailin sisällä toisistaan pääkaupungissa.

”Nimellä ”Treetop” tunnetun avain-COG-suunnitelman mukaan ydinasehyökkäyksen tapauksessa sotasuunnitelmilla varustetut erikoisjoukot, armeijakoodit ja muut olennaiset tiedot seuraisivat jokaista nimitettyä presidenttivallanperijää salaisille komentoasemille ympäri maata. Presidentti itsessään vietäisiin Oval Officesta valkoisen talon korkean teknologian komentoaseman Crown Helionin toimesta ”National Emergency Airborne Command Post (NEACP, kutsumanimi: ”kneecap”)”:iin erityisesti uudelleenvarustetussa Boeing 747:ssa (kuinka voitte tuntea turvallisemmaksi kuin Boeing 747:n kanssa näinä päivinä?), joka on varustettu telekommunikaatiovarusteilla. Itse asiassa on neljä ”kneecapsia.” Yksi pysyy aina ilmassa; toinen on parkkeerattu Andrews Air Force -tukikohtaan, jonne lentää helikopterilla alle kymmenessä minuutissa valkoiselta talolta.

Dharma, pyydän, että pidetään tauko. Hatonn siirtyy valmiuteen. SALU

KOMENTAJA GYEORGOS CERES HATONN

INTERGALAKTINEN LIITTO

PLEIJADIKOMENTO, SEKTORI 7251-3

VALMIUSTAAJUUDELLE, LOPPU.

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf