KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ – PHOENIX JOURNAL #3 – LUKU 5

Luoja Aton / Hatonn

Joulukuu 13, 2009

‘SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED’ – PHOENIX JOURNAL #3 – CHAPTER 5

REC #3 HATONN

SAT., AUG. 19, 1989 6:45 P.M. YEAR 3, DAY 003

Hatonn palasi, jatkakaamme.

 

 YHTEENOTTO—EI VASTUSTA

Vuonna 1969 varhainen romanssi oli kuihtunut muukalaisten ja tiedemiesten maanalaisessa maailmassa. ”Dulce”:n maanalaisissa laboratorioissa tapahtui yhteenotto ihmistiedemiesten ja muukalaisten välillä. Muukalaiset ottivat monia tiedemiehiänne panttivangeiksi (älkää koskaan luottako piruun). Delta-joukot lähetettiin vapauttamaan heidät, mutta niistä ei ollut vastusta muukalaisten aseille. Kuusikymmentäkuusi teidän ihmisistänne oli tapettu toiminnan aikana. Tuloksena tästä vetäydyitte pois kaikista ”yhteisistä” projekteista pariksi vuodeksi (älkää luulko, että se hidasti ”pieniä harmaita miehiä”, kun he olivat iloisia päästessään teistä eroon). Kuitenkin ajallaan ja monien teeskenneltyjen lupausten kera molempien puolien osalta syntyi sovinto, ja aloitte taas vuorovaikuttaa toistenne kanssa. TUO LIITTOUMA JATKUU VIELÄKIN TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI.

 

ENSIMMÄINEN YHDYSVALTOJEN SOTILASVALLANKAAPPAUS

Sitten herra Nixon tapasi Waterloonsa Watergatessa. Kun skandaali tuli, presidentti Nixon aikoi vain ratsastaa myrskystä ulos varmana, ettei häntä voisi syyttää. MJ-12:lla OLI ERILAINEN OHJELMA. Tiedusteluyhteisö päätyi oikeudenmukaisesti siihen, että oikeudenkäyntisyyte avaisi tiedostot ja paljastaisi kauheat salaisuudet yleisölle. Nixon määrättiin täten eroamaan. Hän kieltäytyi, joten ensimmäinen sotilasvallankaappaus tapahtui Yhdysvalloissa. Yhdistyneet kansliapäälliköt lähettivät HUIPPUSALAISEN viestin kaikille Yhdysvaltojen armeijan komentajille kautta maailman. Siinä luki, ”Tämän viestin vastaanotettuasi et enää suorita mitään määräyksiä valkoisesta talosta. Kuittaa vastaanotto.” Tämä viesti oli lähetetty täydet viisi päivää ennen Nixonin suostumusta, ja hän julkisesti ilmoitti eroavansa.

 

SALAAMINEN

Kaikkien vuosien aikana, joina tämä tapahtui, kongressi ja Amerikan kansa vaikuttivat vaistoavan vaistonvaraisesti, että jokin oli vialla. Kun Watergate-skandaali tapahtui, he hyppäsivät virran mukaan, ja kaikki ajattelivat, että virastot puhdistettaisiin. Presidentti Ford organisoi Rockefeller-komission (puhuapa ketuista kanalassa) tehdäkseen puhdistustyön. Tottakai hänen todellinen tehtävänsä oli katsoa, että salauksen verho pysyisi läpäisemättömänä. Nelson Rockefeller, joka johti komissiota tutkimassa tiedusteluyhteisöä, oli ulkomaansuhteiden neuvoston jäsen ja oli se, joka auttoi Eisenhoweria rakentamaan MJ-12 -voimarakenteen, joten varmasti hänellä ei ollut aikomustakaan hirttää itseään. Hän salli tihkuvan vain juuri sen verran tietoa, jotta koirat pysyisivät valppaina. Hän heitti muutaman luun, ja salaus piti varmasti pintansa paikoillaan.

Senaattori Church-parka suorittaisi myöhemmin kuuluisat kirkon kuulustelut. Hän oli myös ulkomaansuhteiden neuvoston merkittävä jäsen ja vain toisti Rockefellerin teon, varmistaen Rockefellerin yritysten hyväksynnän tyyliin ”katsokaa, kuinka kovasti me yritimme”. Salaus säilyi taas virheettömästi.

Kun Iran-Contra tuli, oli ajateltu, että ”tällä kertaa” sen täytyi tulla purskahtaen kaikkien teidän sokeiden lapsimassojenne päälle. Taas—väärin! Huolimatta dokumenttien pinoista ja pinoista, jotka viittasivat suoraan huumekauppoihin, salakuljetukseen ja muihin liian isoihin hirviöihin piilotettavaksi, salaus purjehti läpi ja teidän Oliver Northianne jopa kutsuttiin sankariksi. Voisiko kongressinne olla niiden joukossa, jotka ovat valittu suuntaamaan Marsin siirtokuntaan, kun Maan iso räjähdys tulee? Voisiko se olla, että he tietävät koko asian ja eivät halua koskea siihen teidän sananlaskumaisella ”pitkällä tikullakaan”?

 

TALOUDELLINEN IMPERIUMI

Olen jo esittänyt yhteenvedon taloudellisesta imperiumista, jota kontrolloi CIA, NSA, ulkomaansuhteiden neuvosto, trilateraali komissio, IMF, Bilderbergerit jne., jne., jne. Siispä pyydän, että äänikasetti kopioidaan ja lisätään tähän osioon—kokonaisuudessaan. Kiitos.

(PYYDÄN, KATSOKAA LIITE I—HARMAAT MIEHET)
Tämä ryhmä, etenkin CIA, NSA ja ulkomaansuhteiden neuvosto, kontrolloi ja pesee rahaa huumeista ja muista tiedusteluyhteisön omista liiketoimista, mutta lisään yhden tai kaksi asiaa tähän lisänä viime vuoden dokumentissani olevalle tiedolle.

Rahan määrä on ylitse villeimpien kuvitelmienne (mielikuvituksenne koolla ei ole väliä) ja on piilossa laajassa pankkien ja omistusyhtiöiden verkostossa. Saattaisitte viihtyä katsomalla näitä: J. Henry Shroder Banking Corporation, Shroder Trust Company, Shroders Limited (Lontoossa), Helbert Wagg Holdings Limited, J. Henry Shroder/Wagg & Co. Ltd., Schroder Gerbruder ja Co. (Saksassa), Schroder Munchmeyer Hengst ja Co., Castle Band ja sen omistusyhtiöt, Aasian kehityspankki ja Nugan Han -pankit ja omistusyhtiöt. Nämä ovat vain muutama—miten olisi lisäksi Chase Manhattan, Federal Reserve, Chemical jne.?

 

MAJESTEETTINEN SALAUS

Tässä tulee arvo sen tietämisestä, että kuinka johtotason määräykset ovat kirjoitettu ja numeroitu, mikä antaa teille muutaman yksinoikeuden lisää.

”Majority-12” oli muodostanut varasuunnitelman viskata kenet tahansa pois kannoiltaan, mikäli totuus alkaisi nostaa rumaa päätään. Se tunnettiin nimellä Majestic Twelve. Se oli pantu toimeen julkaisun kanssa, joka oli täysin valheellinen dokumentti nimeltään ”Eisenhower Briefing Document”. Tämän oli julkaissut Moore, Shandera ja Friedman. Tämä dokumentti listaa johtotason määräyksen numerona 092447. Tämä on numero, joka ei voisi edes olla olemassa pitkän matkaa tulevaisuuteenne. Johtotason määräykset ovat annettu peräkkäisillä numeroilla, välittämättä siitä, kuka sattuu olemaan valkoisessa talossa. Tämä on jatkuvuuden, tallenteiden pidon ja hämmennyksen estämisen takia (Taivas auttakoon ketä tahansa, joka luo hämmennystä). Herra Truman kirjoitti 9000-sarjat, Eisenhower kirjoitti 10000-alueella, Ford 11000-alueella ja herra Reagan pääsi vain 12000-luokkaan. Joten kuinka teillä voisi olla numeroituna 092447??

Johtavan määräyksen numero on vain yksi monista dokumentissa olevista kohtalokkaista virheistä. Suunnitelma on toistaiseksi viskannut kokonaisen tutkimusyhteisön pois jäljiltään useammaksi vuodeksi, ja se on johtanut miljoonien dollareiden haaskattuihin kuluihin etsien dokumentteja, jotka eivät ole olemassa.

Nyt kuvaan astuu tohtori Stanton Freidman—itse julistautunut UFO-tutkimus-asiantuntija! Tohtori Friedman sai 16000 dollarin apurahan informaation tutkimiseen—hän tuhlasi sen kaiken, tai niin hän väittää.

 

VALMISTAUTUMINEN MUUKALAISKONTAKTIIN

Toinen varasuunnitelma on voimassa ja toimii yllänne tänä päivänä. Se on suunnitelma VALMISTAA YLEISÖ AIKANAAN TAPAHTUVALLE KOHTAAMISELLE MUUKALAISRODUN KANSSA—HE TIETÄVÄT, ETTÄ SE ON TULOSSA MILLÄ HETKELLÄ HYVÄNSÄ. Yleisöä pommitetaan elokuvilla, radiolla ja mainoksilla, ja TV havainnollistaa melkein jokaista mahdollista maan ulkopuolisen läsnäolon näkökohtaa. Tottakai tämä lukee mukaansa myös kamalat, mielipuolisen kammottavat ja yksinkertaisen mädät kuvailut, vaikkakin myös joskus mukavatkin. KATSOKAA YMPÄRILLENNE JA KIINNITTÄKÄÄ HUOMIOTA—ME JA VASTUSTAJAMME SUUNNITTELEMME TEKEVÄMME LÄSNÄOLOMME TIEDETYKSI MINÄ AIKANA TAHANSA NYT TÄSTÄ LÄHTIEN—TÄMÄ ON YKSI KEINO VALMISTAA TEITÄ RYHMÄÄMME VARTEN.

Hallitus valmistaa teitä laskeutumiselle ja kontaktille, mutta he ruokkivat pelkoa ja kauhua sekä samalla pitäen etulyöntiaseman, jotta te, yleisö, ette panikoi totaalisesti.

POIKKEUSTILAA SUUNNITELLAAN

Nyt, kallisarvoiset, kovimpaan faktaan ja varasuunnitelmaan, ja se kulkee täysin purjein tänä päivänä. Pitäkää kiinni turvavöistänne. Monien vuosien ajan ”he” ovat maahantuoneet huumeita ja myyneet niitä ihmisille, pääasiassa köyhille ja vähemmistöille sekä myös nuorille ihmisille, jotka haluavat tutkia maailmaa ja mitä niin sanotut aikuiset tekevät.

Sosiaalihuolto-ohjelmat asetettiin luodakseen yhteiskunnastanne riippuvainen ja työtä tekemätön elementti. Sitten he alkoivat poistaa sosiaalihuolto-ohjelmia (esim. tällä viikolla: jos kukaan sosiaalituella oleva jää kiinni crack-kokaiinista, heiltä poistetaan välittömästi sosiaalituet—ainakin se on mitä on tarjottu; katsokaa sen tapahtuvan). Mitä tapahtuisi ilman toimeentuloa?—R-I-K-O-L-L-I-S-U-U-T-T-A! Joten nyt teillä on ”tutkittu” suunnitelma kasvattamaan kriminaalielementtiä, jota ei ollut edes olemassa 50- ja 60-luvuilla, kun aloititte suuret huumekokeet.

”He” edistivät kuolettavien sotilas-aseiden valmistusta ja tuontia kriminaalielementin käyttöön. Tämä oli tarkoitettu ruokkimaan tunnetta turvattomuudesta, joka johtaisi amerikan kansan riisumaan itsensä aseistaan vapaaehtoisesti hyväksymällä lakeja tuliaseita vastaan. (Onko se toiminut tähän asti? Oletteko pysyneet kärryillä tähän asti?) Välikohtauksia jopa lavastettaisiin prosessin vauhdittamiseksi, aivan kuin ette joutuisi riittävästi ongelmiin itse.

Huumeita ja hypnoosia käyttämällä (kuinka surullista ja sairasta käyttöä lääke-tunnemaailma-työkalulle) mielisairauspotilaisiin (kutsuttuna kaikista sattumanvaraisista asioista—ORION) –CIA istutti halun näiden ihmisten mieliin avata tuli koulujen pihoilla ja näin sytyttää lobbaus aseiden kieltämiseksi. (Nuo ovat teidän lapsianne, kaunokaiset.) Nyt Hatonn kysyy teiltä—toimiiko se loistavasti vaiko ei? TULETTEKO SALLIMAAN SUUNNITELMAN ONNISTUMISEN? TIETYSTI SALLITTE! TE KANSANA ETTE OLE VARUSTELTU AJATTELEMAAN SELLAISTA ABSOLUUTTISEN KAUHEATA. TE TEETTE SEN HALUKKAASTI JA PYYDÄTTE LISÄÄ LAKEJA JA SÄÄNNÖKSIÄ, JOTKA JÄTTÄVÄT TEIDÄT AIVAN SUOJATTOMIKSI.

Valtion läpi kulkevan rikosaallon takia he vakuuttavat teidät kansana, että anarkian tila on olemassa suurimmissa kaupungeissa. He rakentavat juttuaan melkein joka ilta TV:ssä ja päivittäin mediassa ja lehdissä. Kun yleisön mielipide on voitettu tälle idealle, he aikovat sanoa, että ydinaseilla varustettu terroristiryhmä on tullut Yhdysvaltoihin ja että he suunnittelevat räjäyttävänsä nämä laitteet yhdessä kaupungeistanne. Hallitus jäädyttää silloin perustuslain ja julistaa poikkeustilan.

Implantoitujen ihmisten ja kaikkien toisinajattelijoiden salainen muukalaisarmeija, joka käännettynä tarkoittaa: ”Kuka tahansa, kenet he valitsevatkaan”, kootaan yhteen ja asetetaan keskitysleireille, jotka ovat jo olemassa, ystäväni, kautta maan. Kuka tietää, ehkäpä nämä harjoittelijat päätyvät olemaan orjatyövoimaa avaruussiirtokunnissa.

Media, lehdet ja tietokoneverkot kansallistetaan ja takavarikoidaan. Kukaan, joka vastustaa, otetaan kiinni tai tapetaan. Hallitus ja armeija harjoittelivat tämän operaation vuonna 1984, ja se sujui vailla ensimmäistäkään kömmähdystä.

Kun nämä tapahtumat ovat tapahtuneet, SALAINEN HALLITUS ja/tai MUUKALAIS vallankaappaus on suoritettu. VAPAUTTANNE EI TULLA EHKÄÄ KOSKAAN PALAUTTAMAAN JA TULETTE ELÄMÄÄN ORJUUDESSA ELÄMÄNNE LOPPUUN SAAKKA—JOKA ON LYHYT JA HYVIN EPÄMIELLYTTÄVÄ. KUTEN OLEN SANONUT TUHAT KERTAA AIEMMIN: HERÄTKÄÄ JA TEIDÄN OLISI PAREMPI TEHDÄ SE JUURI NYT!

 

UFO-ORGANISAATIOIHIN SOLUTTAUDUTTU

UFO-asiantuntijoidenne lomassa jne. ovat Jaimie Shandera, Bill Moore ja Stanton Friedman. Lisäksi on kunnioitettu henkilö nimeltään Bruce Macabee, joka on tietämättään mukana. Muut ovat uskomattoman vaarallisia teille pahaa-aavistamattomille. TARKOITAN—VAARALLISIA!

Stanton Friedman väittää olevansa ”auttanut kehittämään ydinreaktorin, antamaan virtaa koripallon kokoiselle lentokoneelle, joka oli puhdas, tuotti vetyä ja toimi kuin unelma”. Suora lainaus. Ainoa sellaiseen koneeseen menevä polttoaine ja mikä tuottaisi vetyä sivutuotteenaan on vesi, ja se on täsmälleen se, millä ainakin yksi muukalaisalus toimii, ydinenergialla ja vedellä.

AINOA PAIKKA UNIVERSUMISSA SIIHEN AIKAAN JA MISTÄ SAI SELLAISTA TEKNOLOGIAA OLI AVARUUSPERÄISILTÄ MUUKALAISILTA. Friedman oli Mooren, Shanderan ja Friedman tutkimusryhmän jäsen, ja he olivat niitä, jotka toteuttivat Majestic Twelven varasuunnitelman. VAROKAA KOIRIA, JOTKA KANTAVAT VÄÄRIÄ LUITA!

Kaikki UFO-tutkimusorganisaatiot ja jopa ne, jotka vain leikkivät, ovat kohteena soluttautumiselle ja kontrollille salaisen hallituksen toimesta, aivan kuten NICAP:iin oli soluttauduttu ja jota kontrolloitiin. Jopa tämä herttainen pieni omieni ryhmä on ollut pommituksen alaisena tunkeilijoiden ja vakoojien toimesta; me emme vain tee mitään sen pyrkimyksen arvoista. En ikinä riskeeraa väkeäni ja ystäviä tuottamalla mitään, jota ei ole julkaistu jossain jonakin aikana. Me olemme yksinkertaisesti täällä avustamassa rakentamisessa ja evakuoinnissa, jos niin pyydetään. Tiedämme näiden henkilöiden valvonnasta tässä paikassa, ja minä taas asetan vastustajilleni muodollisen ilmoituksen—näihin ette puutu; jättäkää heidät rauhaan, sillä tulette suoraan vastaan Kristusta ja Jumalaa. Armoa ei anneta, ja huomioikaa! Tahdon teidän viattomien ajattelevan, jotka luulette saavanne tietoa UFO-Journaleista—unohtakaa se, sillä se on asetettu, jonka julkaisut ovat täysin kontrolloituja sisältönsä suhteen. Organisaatioitanne johdetaan YLHÄÄLLE ASTI soluttautujien ja pelonlietsojien toimesta, jotka tahallisesti huiputtavat teitä muukalaisten tahtoon liittyen ja vempeleisiin liittyen, löytääksenne tasapainon ja totuuden. Pelaatte vakavan asian kanssa, kuten olemassaolonne, ja kuljette kuin pienet lampaat heiluttaen pieniä ja söpöjä häntiä perässänne. Te istutte naurettavissa asuissanne ja meditoitte jollekin ja messuatte kristalleille ja Luoja tietää, mille muulle—HYVIN VAHINGOLLISTA TERVEYDELLENNE JA IKUISELLE OLEMASSAOLOLLENNE. KUULKAA VAROITUS! KATSOKAA NÄITÄ ASIOITA—TUTKIKAA NIITÄ JA KUUNNELKAA TOTUUTTA, JOKA YRITTÄÄ PÄÄSTÄ SISÄISESTÄ TIEDOSTAMISESTANNE AIVOIHINNE.

 

SALAINEN HALLITUS

MJ-12 on täysin toimiva tänä päivänä. Se on rakennettu samasta rakenteesta, eli kuusi samoista asemista hallituksessa ja kuusi ulkomaansuhteiden neuvoston johtavista jäsenistä ja/tai trilateraalikomissiosta. Suurin virasto yhdistyneelle tiedustelulle on tunnettu julkisesti nimellä Senior Interagency Group (SIG). Pyydän, olkaa tarpeeksi älykkäitä tunnistamaan nämä asiat tai ainakin tutkikaa niitä—pyydän teitä tutkimaan ja todistamaan nämä asiat itsellenne.

On kaikkein tärkeintä ymmärtää, että ulkomaansuhteiden neuvosto ja sen vesa, trilateraalikomissio, ei vain kontrolloisi, vaan O-M-I-S-T-A-I-S-I Amerikan Yhdysvaltojen maanne—itse asiassa maailman, mutta teidän oletetaan käsittelevän massiivista informaatiota pieni ripaus kerrallaan.

He olivat apuna päättämässä Yhdysvaltojen hallituksen linjausta toisesta maailmansodastanne asti. He ovat olleet siitä sodasta asti AINOA lähde Yhdysvaltojen hallituksen politiikalle. Ulkomaansuhteiden neuvosto, trilateraalikomissio ja niiden ulkomaiset kollegat raportoivat Bilderbergereille. Melkein jokainen korkean tason hallituksen ja armeijan virkamies toisesta maailmansodastanne asti, sisältäen presidentit, ovat olleet ulkomaansuhteiden neuvoston jäseniä ja/tai trilateraalikomission—kuten myös on herra Bush—suuri osallinen ja on ollut pitkään, pitkään aikaan. Jokainen trilateraalikomission amerikkalainen jäsen on joko ollut tai on nykyinen jäsen ulkomaansuhteiden neuvostossa.

Jokaisella ulkomaalla, oli se miten tärkeä tahansa, on sen oma versio ulkomaansuhteiden neuvostosta, ja jokaisen maan jäsenet vuorovaikuttavat toisissa maissa olevien kanssa Bilderbergereiden kautta, edistääkseen yhteisiä tavoitteitaan. Trilateraalineuvoston ulkomaalaiset jäsenet kuuluvat heidän keskinäisiin organisaatioihinsa. Jopa pikainen tutkimus kaikkein kokemattomalta tutkijalta paljastaa, että ulkomaansuhteiden neuvoston jäsenet ja trilateraalikomissio kontrolloivat suurimpia säätiöitä, kaikkia suurimpia medioita ja julkaisuja, suurimpia pankkeja, kaikkia suurimpia yrityksiä, hallituksen ylempiä portaita ja monia muita ELINTÄRKEITÄ intressejä. Heidän jäsenensä ovat äänestetty ja nimitetty, koska heillä kaikilla on rahaa ja erityisiä kiinnostuksia taustallaan. Nimittäin kaikkea, paitsi maiden ihmiset—kansalaiset. He eivät ole demokraattisia ja eivät millään lailla edusta ihmisten valtaosaa. KUITENKIN HE OVAT NIITÄ, JOTKA PÄÄTTÄVÄT, KETKÄ SELVIÄVÄT TULEVAN HOLOKAUSTIN JA KETKÄ EIVÄT!*!*!

BILDERBERGERIT, ULKOMAANSUHTEIDEN NEUVOSTO JA TRILATERAALIKOMISSIO OVAT SALAINEN HALLITUS JA HALLITSEVAT TÄTÄ MAATA MJ-12:n, JASON SOCIETY -NIMISEN TUTKIMUSRYHMÄN JA HALLITUKSEN HUIPPUTASON KAUTTA, JOKA KOOSTUU SUURIMMAKSI OSAKSI HEIDÄN JÄSENISTÄÄN.

Ulkomaansuhteiden neuvosto ja trilateraalikomissio kontrolloivat täysin pohjimmiltaan ”pieniltä harmailta miehiltä” olevaa teknologiaa ja kontrolloivat myös täydellisesti valtion taloutta, joka on asetettu itsetuhoutumaan ja romahtamaan minä hetkenä hyvänsä. Nimittäin toistan, minä hetkenä hyvänsä. Olette menossa kohti tuhoisaa lamaa ja äärimmäistä rahajärjestelmän totaalista romahdusta—sen jälkeen teitä tosiaan ”viedään”, sillä on olemassa varasuunnitelmia kontrolloimaan teitä sen tosiasian kautta. Mutta se jää toista opetusta varten.

 

ONKO YHTÄÄN TOIVOA?

Te kallisarvoiset olette isossa ongelmavyyhdissä. Ette pysty taistelemaan tätä hirviötä vastaan yksin. Ainoa keino, jolla voisitte toivoa olevanne tasoissa, on saada riittävät kyvyt—jotka veljenne kosmoksesta voivat tarjota teille. Tulette marssimaan suoraan harmageddoniin, sillä niin se asia on. Mestari Esu Jeesus Sananda on tulossa, ja erimielisyyksiä tulee olemaan iso määrä, enkä pysty ajattelemaan mitään mukavaa sanottavaa siitä—SE, YSTÄVÄNI, ON SE, MIHIN YHTEENOTTO KRISTUKSEN JA SAATANAN VÄLILLÄ SUMMAANTUU, EI VÄLIÄ SILLÄ MITÄ SAATTAISITTE HALUTA USKOA.

Olkoon se niin, Dharma, olet kulunut sananlaskumaiseksi ”tiskirätiksi”. Kannustan sinua, rakas sydän, sillä meidän täytyy saada tämä informaatio ulos ajallaan suojellaksemme muita mukana olevia kirjoittajia julkiselta vaaralta, jotka ovat kohteita pimeille voimille.

Uskon, että sen täytyy olla ilmeistä tähän mennessä, MIKSI te tulette onnistumaan projekteissanne—he ovat vastustajien ulottumattomissa, ja rahoituksen virtaus tullaan sallimaan—se on etukäteen järjestetty sopimus.

Jätä tämä tähän tältä päivältä kuitenkin, sillä haluan puhua yksityiskohtaisesti surkeasta näytelmästä vähätellä rakastettua Billy Meieriä ja tahdon myös kattaa hallituksenne typerät tuomionpäivän suunnitelmat.

Lähden suuressa rakkaudessa ja arvostuksessa ja siirryn valmiuteen. Huolehdimme aina huolenpidostasi, oppilas, joten älä pelkää; olkaa vain äärimmäisen varovaisia kaikissa olosuhteissa ja välttäkää julkisia kokoontumisia niin paljon kuin mahdollista hieman kauemman aikaa.

SALU, SALU, SALU,

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf