KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ PHOENIX JOURNAL #3 – LUKU 2

Luoja Aton – Hatonn

Joulukuu 7, 2009

‘SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED’ PHOENIX JOURNAL #3

CHAPTER 2 REC #3 HATONN

FRI., AUG. 18, 1989 7:30 P.M. YEAR 3, DAY 002

Hatonn läsnä totuudessa, jatketaan. Suurin osa asioista, jotka kerron teille, eivät ole miellyttäviä. Tuon nämä asiat esille vain totuudessa, jotta te, ystäväni, olisitte valmistautuneita. Meillä ei ole vallankumouksellisia aikeita mitään valtiota kohtaan emmekä tahdo minkäänlaista kansannousua, vaan itse asiassa kerron teille tässä ja nyt, että en halua osallistumista keneltäkään teistä mihinkään sen kaltaiseen asiaan. Me olemme täällä auttamassa rakentamaan kommunikaatio- ja liiketoimintakeskusta, minkä mukaan ne teistä, jotka tahdotte ottaa osaa, voivat elää mukavasti hyvin vaikean ajanjakson ajan. Tietämättömyys ei ole siunaus tässä tapauksessa; teidän täytyy tietää totuus, jotta ymmärtäisitte epätotuuden ja toimisitte viisaasti kaikissa olosuhteissa. Se tarkoittaa, että teidän täytyy tietää, mitä on tapahtunut tähän pisteeseen asti, joten voitte ennakoida, kuinka se vaikuttaa teihin liikkuessanne lävitse tämän tapahtumien kriittisen ajan.

 

TÖRMÄYKSEN YKSITYISKOHDAT

Palatkaamme New Mexicon Aztecin olentoihin. Vaikuttaa siltä, että tarinat menevät hullummiksi joka kertomiskerta—miten olisi hieman tapahtumia valaisevaa totuutta. Vuosienne 1947 alusta ja 1952 lopusta (ja tässä käytän julkaistuja lukuja—kaikki virheellisiä) ainakin kuusitoista törmännyttä tai pudotettua muukalaisalusta, kuusikymmentäviisi muukalaisruumista ja yksi elävä muukalainen oli saatu talteen. Ylimääräinen muukalaisalus oli räjähtänyt, ja mitään ei saatu talteen siitä tapahtumasta. Noista tapahtumista kolmentoista oli raportoitu tapahtuneen Yhdysvaltojen rajojen sisäpuolella, pois lukien ilmassa hävinnyt alus. Näistä kolmestatoista yksi oli Arizonassa, yksitoista New Mexicossa ja yksi Nevadassa. Kolme tapahtui ulkomailla. Noista yksi oli Norjassa ja viimeiset kaksi olivat Meksikossa. UFO -havainnot olivat niin lukuisia, että olemassa olevia tiedusteluvaroja käyttämällä jokaisen raportin vakavasta tutkimisesta ja kumoamisesta tuli mahdotonta.

Katsotaan näitä julkaistuja lukuja hieman tarkemmin. Eikö se vaikuta omituiselta, että vain kolme sanotuista kuudestatoista törmäyksestä tapahtui ulkomailla, joista kaksi Meksikossa? Voisiko se olla niin, että muut maat eivät ole aivan niin vihamielisiä vierailijoita kohtaan? Kuinka ajattelisitte, että New Mexicossa olisi yksitoista? Voisiko se olla, että vierailijat houkuteltiin salaisiin tukikohtiin, joissa niitä ammuttiin ja pudotettiin alas? LOKAKUUSSA 29. päivä, v. 1987 HALLITUKSENNE AMPUI LÄMPÖHAKUISEN OHJUKSEN OMAA ALUSTANI KOHTI VANDENBERGIN ILMATUKIKOHDAN YLLÄ KALIFORNIASSA—SEN JÄLKEEN KUN YRITTIVÄT AMPUA YDINKÄRJEN ”MEIDÄN” AVARUUTEEMME.

17. elokuuta 1987 viisi Pleijadien alusta törmäsivät maahan; yksi raportoitu Yucca Flatsilla, jonka myöhemmin väitettiin olevan ”stealthin” -törmäys—silti oli väitetty myös, että ”stealth” oli vielä prototyyppi. Yksi törmäsi Virginiassa ja yksi Texasissa. Molemmat jälkimmäisistä olivat raportoitu ja salattu. Yksi Texasissa kuitenkin pääsi sekä KPRC:hen että KTRH:hon ja molempiin Houstonin suurimmista lehdistä. Jäljellä olevia kahta ei ole julkisesti raportoitu, ja vältän keskustelua niistä.

Yucca Flatsilla pudonneella aluksella oli viisi henkeä. Kolme oli ilmeisesti kuollut, kahdella oli elonmerkkejä, jotka ovat nyt Nellis Air Force tukikohdassa Nevadassa. Tämä tieto on vahvistettu Edwards Air Force tukikohdassa olevan ryhmän toimesta (he eivät ole enää sijoitettuja tuolle alueelle) ja yhden upseerin toimesta Nellis Fieldistä—pyytäen anonyymiyttä, vahvisti saman New Yorkissa. Se, mitä on Edwards Air Force tukikohdassa, hämmästyttäisi julkisuudessa mieliä. Nämä olivat sukkula-aluksia MINUN KOMENNOSTANI, siispä faktani ovat oikein. Oli myös ”törmäys” Bakersfieldin lähellä Kaliforniassa v. 1986, joka on myös esitetty ”stealthina”. Kuulostaako se kenestäkään oudolta, että ensiksi pudotatte ensimmäiset viisi viidestä stealth koneesta, kun ne ovat vielä piirustuspöydällä? Paljonko maksaa yksi stealth pommittajistanne? Puoli miljardia dollaria? Voi voi—nyt ymmärrän, ehkäpä ”stealth” -hävittäjiä. Miksi tarvitsette Stealth-pommikoneita ja -hävittäjiä, kun sota tullaan taistelemaan ohjuksilla ja ydinohjuksilla?

Voisiko olla mitään vuotenne 1957 kaltaista, kun armeijallenne oli annettu tehtäväksi muodostaa supersalainen organisaatio hankkia turvaa kaikille muukalaisiin liittyville projekteille? Ensimmäisestä sellaisesta organisaatiosta tuli ”National Reconnaissance Organization”, joka sijaitsi Coloradon Fort Carsonissa. Projektia turvaamaan valmennetut erinäiset joukkueet olivat nimeltään Delta.

Toinen projekti, koodinimeltään SNOWBIRD, oli julkaistu selittämään kaikkien PUNAVALOISTEN (muukalais-) alusten havaintojen olevan ilmavoimien kokeita. SNOWBIRD (kuten sanoin, hallituksenne rakastaa söpöjä koodinimiä) -alukset olivat valmistettu käyttäen tavanomaista teknologiaa, ja niitä lennätettiin lehdistöä varten useissa tapauksissa. Hyvin ”erilaisia” ulkoasultaan. Projekti SNOWBIRD:ia oli myös käytetty kumoamaan oikeita julkisuudessa tapahtuneita muukalaisalusten (UFOT) havaintoja. Projekti oli hyvin onnistunut, ja yleisön raportit vähenivät tasaiseen tahtiin—kunnes viime aikoina ja tätä nykyä. Siispä kuvaan astuu ”stealth” -lelunne. Mitä luulette ”todella” tapahtuvan Australian Pine Gapin laitoksessa? Oletteko ehkä nukkuneet hieman liian kauan?

Antakaa minun saattaa New Mexicon tarina päätäntöön ja rakkaiden veljiemme törmäys, jotka kykenevät elämään korkeissa hiilidioksidin pitoisuuksissa. He tulivat kahdesta syystä. Ensinnäkin he ajattelivat, että heistä voisi olla apua auttamassa teitä suoriutumaan tarpeistanne lajinne selviytymiseksi, kun ”kasvihuone” -efekti pahentuu. Toisekseen, jos te ette pystyisi selviytymään, he voisivat—helposti. Näin ollen planeetta ei haaskautuisi. Mutta he tulivat teille rauhassa ja suurenmoisessa rakkaudessa.

Heidät houkuteltiin sisään, pudotettiin ja hyökättiin kimppuun. Olennot liekitettiin polttohaudatuiksi, lukuunottamatta kolmea toisessa tai kolmannessa ”törmäyksessä” ollutta, joita pidettiin tiedustelupanttivankeina. Vielä epäkunnioittavampaa oli se, että tarinoita oli keksitty, että aluksiin oli varastoitu ihmisten ruumiinosia, kuten lisääntymiselimiä, anus, sukupuolielimiä ja muita söpöjä juttuja, jotka voisivat kiinnostaa vain Maan ihmistä ja iskeä kauhua kansan sydämeen. Tapahtui tosin hassu asia.

Sen jälkeen, kun aluksesta oli poistettu kaikki toimiva laitteisto, sisusta paloi tuhkaksi siihen pisteeseen, että oli väitetty, että mitään ei ollut pelastettavissa. Joten miten silloin voisitte tuottaa näitä valmiiksi tunnistettavia ruumiinosia, kuten ihmisen anus, tulipalon jälkeen, joka hiillytti muukalaisten ruumiit luihin asti? Avaatteko te ihmiset ryhmänä koskaan silmiänne ja kyseenalaistatte jotain? Oletteko huumattuja vailla toipumiskykyä?

 

EBE

Ennen kuin kerron viimeaikaisista ja tämänhetkisistä tapahtumista, annan teille katsauksen tapahtumien järjestyksestä ja niistä, jotka ovat tekemisissä suuresti teidän 1940-luvultanne asti, jotta voisitte pohtia. On joitain hyvin rohkeita ihmisiä, jotka ovat tuoneet esille vastaavanlaisen informaation. Kunnioittakaa heitä, sillä he ovat riskeeranneet elämänsä ja myös rakkaimpansa. Kaikilla on puutteellista tietoa, mutta jotkut ovat esittäneet ne niin rehellisesti kuin he pystyivät tutkimaan niitä. Minulla, Hatonnilla, on löytämisessä itse asiassa suuri etu.

Haluan antaa kunniaa kosmiselle veljellemme, joka palveli hyvin ja kuoli paikassanne ilman puhekieltä, eristettynä ja peloissaan. Kyse on hänestä, jolle annoitte nimen EBE. Se oli nimi, jonka antoi tohtori Vannevar Bush.

Välähdys: marraskuussa 1950 kanadalainen insinööri nimeltään Wilbert Smith kirjoitti ehdotuksen tutkimukselle Maan magneettikentästä mahdolliseksi energianlähteeksi. Hän oli ”Canadian Department of Transport”:ssa ja opittuaan näistä muukalaisaluksista jne., ajatteli sen olevan hyvin käytännöllistä. Hän löysi seuraavan tiedon: A) asia oli kaikkein salaisin aihe Yhdysvaltojen hallituksessa, sijoittuen korkeammalle kuin ”H” -pommi! B) lentävät lautaset ovat olemassa. C) niiden toimintatapa on tuntematon, mutta tohtori Vannevar Bush johtaa pientä ryhmää, joka yrittää saada asiasta selvää. D) Yhdysvaltojen viranomaiset pitävät tätä koko asiaa suunnattoman merkityksellisenä.

Kaikki tämä tapahtui aikana, jolloin Billy Eduard Meier vastaanotti säännöllisiä tapaamisia Semjaselta, Asketilta yms., komentajilta, sukkula-aluksissa minun komennostani—Pleijadeilta, paikkaan Sveitsissä. Sveitsi tulee ilmaantumaan uudelleen tässä tarinassa, joka liittyy teidän tiettyihin valittuihin ”isojen poikien” ryhmiin.

Tohtori Bush on ollut mukana suunnilleen kaikessa. Nyt takaisin Eben aiheeseen. Ebellä oli ollut taipumus ”ymmärtää väärin” kieltä ja kysymyksiä, ja kommunikaatio oli hyvin vaikeata—hänelle kerrottiin myös jonkin verran valheita, jos näin vinkattiin ja oli sopivaa. Yli vuoden aikana hän antoi vain ”haluttuja” vastauksia kuulustelijoilleen. Kaikki kysymykset, josta olisi seurannut epämieluisa vastaus, meni täysin vastaamatta. Se ei sopinut yltiöllisen hyvin Amerikan Gestaponne kanssa.

Tässä annan todella kunnioitusta rakkaalle Ebelle. Jossain vaiheessa toisen vangitsemisvuoden aikana hän alkoi vastailla, ja tieto, joka tältä ihmeelliseltä muukalaiselta oli saatu, oli lievästi sanoen hätkähdyttävää. Se oli niin ihmeellistä, että se koottiin projektiin nimeltään ”Yellow Book” (tätä ei pidä sekoittaa Blue Book -projektin kanssa). Oli valokuvia ja tallenteita ja kaikenlaisia ihmeellisiä asioita, joita katsoivat vuosia myöhemmin tutkijat, jotka olivat tekemisissä ”GRUDGE 13”:n kanssa (toinen söpö koodinimi). GRUDGE 13 evolvoi jo olemassa olevasta ryhmästä nimeltään ”Project Sign”. ”Siniset joukkueet” muodostettiin haaliakseen törmänneet lautaset ja kuolleet tai elävät muukalaiset. Siniset joukkueet olivat myöhemmin evolvoituneet ”Alpha joukkueiksi”, ”Project Pounce”:n alaisuudessa.

Loppupuolella vuotta 1951 EBE tuli sairaaksi. Lääkehenkilökunta ei kyennyt selvittämään syytä Eben sairaudelle ja heillä ei ollut taustatietoa, josta ammentaa. Eben järjestelmä oli klorofyllipohjainen, ja hän käsitteli ruokaa energiaksi samaan tapaan kuin kasvit. Jätemateriaali ulostui samalla tavoin kuin kasveilla. Muuten—heidän aluksissaan on aina viehättäviä kylpyhuoneita vierailleen—he rakastavat kosmosta ja ovat usein ”kuljettajia” ja tekevät mitä tahansa ja kaikkea, jotta vierailla olisi mukavaa.

Mutta kuitenkin Ebeä ei voitu asianmukaisesti hoitaa tai diagnosoida lääkärin toimesta, joten eräs nerokas lääkäri ehdotti botanistia. Siispä tohtori Guillermo Mendoza tuotiin paikalle, jotta hän yrittäisi auttaa Ebeä toipumaan. Tohtori Mendoza oli ystävällinen ja rakastava, ja hän työskenteli uutterasti Eben kanssa, mutta EBE kuoli vuoden 1952 keskipaikkeilla. Tohtori Mendozasta tuli kuitenkin nyt asiantuntija muukalaisbiologiassa. Nämä ovat ainoita muukalaisia tämänkaltaisella ruoansulatusjärjestelmällä. Sen pitäisi kertoa teille enemmän kuin mitä kirjoitan tähän. Teitte tämän saman asian monille heistä, ettekö tehnytkin?

Toivottomassa yrityksessä pelastaa EBE ja saada teknologisesti paremman muukalaisrodun suosio (miksi sillä olisi väliä?), Yhdysvallat aloittivat lähettämään aikaisin vuonna 1952 apukutsua avaruuden valtaville alueille. Kutsu jäi vastaamatta, mutta projekti jatkui hyvän uskon ponnistuksena. Kuinka paljon hyvää uskoa voitte kerätä? Miksi he ikinä tässä universumissa vastaisivat kutsuun teiltä?

 

YSTÄVÄLLISET TAIVAAT

Nyt arvaan, että ajattelette minun kiusaavan Amerikan Yhdysvaltoja—no, se sattuu olemaan paikka, jossa olen palveluksessa, ja siispä se on geologinen sijainti, josta kerron. Meillä on tai ei ole aikaa kattaa muuta osaa maailmasta—te olette olleet kaikkein huonoimmat isännät kaikilta planeetoilta.

Vuotenanne 1988 alus putosi Kiinassa, ja eläviä olentoja pelastettiin. Sopimuksessa muiden maailman voimien kanssa ilmoittaa toisilleen näistä tapahtumista—kiinalaiset kysyivät, mitä heidän pitäisi tehdä. Sekä Yhdysvaltojen että Venäjän puhemies sanoivat, ”tappakaa ne”. Nyt, kuinka ystävällisiä luulette, että kosmisten veljien tulisi olla teille? No, heillä on myötätuntoa ahdinkoonne ja tietävät, että massat eivät tee näitä asioita—he ovat hellävaraisia ja menettävät omat elämänsä auttaakseen teitä—se, ystävät, on mitä RAKKAUS on—rakkaus toista olentoa kohtaan, Luomakunnan Lakien rakastamista ja kunnioitusta sekä rakkautta Jumalaa ja Hänen Lakejaan kohtaan. MUTTA TE KULJETTE HYVIN, HYVIN KAPEAA JA TIUKKAA KÖYTTÄ PITKIN!

 

KYKENEMÄTÖN JÄTTILÄINEN

Voitteko kuvitella presidentti Trumaninne, kun oli räjäyttänyt Japanin ensimmäisillä halveksuttavilla ydinpommeilla, huomatakseen itsensä olevan käytännössä kykenemätön sitä seuranneissa tilanteissa. Yhdysvallat oli saanut takaisin talouden jättiläisen statuksen, kaikkein kehittyneimmän teknologian ja elämisen korkeimman standardin, ja sillä oli kaikkein eniten maailmanlaajuista vaikutusta, ja yhtäkkiä hallituksenne havaitsi, että täysin käsittämättömästä kulttuurista olevien hyönteisten kaltaisten olentojen ohjaama muukalaisten avaruusalus oli itse asiassa päätynyt New Mexiconne aavikkoon? No, se ei ollut sillä lailla—sen tiesivät jo armeijassa olevat ja hyvin monet korkea-arvoiset hallituksen virkamiehet.

Kuitenkin silloin kosmiset ja galaktiset kellot soivat—te hölmöt olitte itse asiassa tehneet sen—tyhmistä tyhmimmän. Te olitte asettaneet nyt itsenne lopulliseen tuhoon—ja voi, se on tulossa—SE TULEE JUURI AJALLAAN, KUTEN KAIKKIEN AIKOJEN PROFETIAT OVAT SEN SANELLEET. TE MYÖS VAARANNATTE KOKO NURKASSANNE OLEVAN JÄRJESTELMÄN UNIVERSUMISSA, ERITYISESTI JA KAIKKEIN TUHOISIMMIN AURINKOKUNTANNE. JA MIKÄ PAHEMPAA, HALUATTE TUODA SEN KUOLETTAVAN ROSKAN TÄNNE MEILLE—EI KIITOS, YSTÄVÄT—TE ETTE VARMASTI TEE NIIN.

Noiden vuosien aikana Yhdysvaltojen Ilmavoimilla ja CIA:lla oli täysi kontrolli ”muukalaissalaisuudesta”. Itse asissa CIA oli muodostettu presidentin toimeenpanomääräyksestä ensin keskustiedusteluryhmänä nimenomaiselle tarkoitukselle käsitellä muukalaisten läsnäoloa. ”National Security Act” oli myöhemmin hyväksytty, joka teki siitä keskustiedustelun ”viraston”. Sitten kansallinen turvaneuvosto oli luotu ylikatsoakseen tiedusteluyhteisöä ja erityisesti muukalaispyrkimyksiä. Sitten CIA oli poistettu yksinomaisesta tehtävästä kerätä ulkomailta tiedustelua, ja pikkuhiljaa ja varmasti laillistettiin suora toiminta peitetoiminnan muodossa kotona ja ulkomailla, ja tämä tapahtui kansallisen turvallisuuden turvaneuvoston muistioiden ja toimeenpanovaltamääräysten kokonaisten sarjojen kautta.

 

TIEDUSTELU & SALAUS

Seuraavissa kahdessa osiossa annan kunniaa Maan veljelle koostamisesta, sillä se on minulle liian ”tiedustelevaa” selvittää kaikista ”tiedustelevista” operaatioistanne.

Ulkomaiden ja armeijan tiedustelu, kirja yksi, ”Hallituksen operaatioita tutkivan valitun komitean lopullinen raportti kunnioittaen tiedusteluaktiviteetteja”. Yhdysvaltojen Senaatti, 94:s kongressi, toinen istunto, raportti nro. 94-755, huhtikuun 26. v. 1976, s. 49 sanoo: (huhhuh) ”Tämä direktiivi valtuutti valtionsihteerin koordinoimaan merten yli tapahtuvia informaatioaktiviteetteja, jotka ovat suunniteltu kumoamaan kommunismia.” Huippusalainen liite NSC-4:lle, NSC-4A, ohjeisti keskustiedustelun johtajan suorittamaan salaisia psykologisia aktiviteetteja NSC-4:ssä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Alkujaan oleva käskyvalta, joka CIA:lle oli annettu peiteoperaatioihin NSC-4A:n alaisuudessa, ei muodostanut virallisia menettelytapoja joko koordinoimiseksi tai näiden operaatioiden hyväksymiseksi. Se yksinkertaisesti ohjasi DCI:n ”suorittamaan peiteoperaatioita ja varmistamaan valtiossa ja puolustuksessa olevan yhteyshenkilön kautta, että seuraavat operaatiot olivat ristiriidattomia Amerikan menettelytapojen kanssa.”

Myöhemmin NSC-10/1 ja NSC-10/2 korvasivat NSC-4:n ja NSC-4A:n sekä laajensivat peitekykyjä vielä pidemmälle. Menettelytapojen koordinaation virasto (OPC) oli perustettu suorittamaan laajennettujen peiteaktiviteettien ohjelma. NSC-10/1 ja NSC-10/2 validoivat laittomat ja ekstralailliset toimet sekä menettelytavat, ollakseen sopivia kansalliselle turvajohdolle. Reaktio oli nopea. Tiedusteluyhteisön silmissä ”mitään varastoja ei oltu lukittu” (ja jos ymmärrätte sen, olen suhteellisen varma tuon väitteen totuudenmukaisuudesta).

NSC-10/1:n alla oli perustettu johtava koordinaatioryhmä käymään läpi, mutta ei hyväksymään, peiteprojektiehdotuksia. ECG:lle oli salaisesti annettu tehtävä koordinoimaan muukalaisprojekteja (ajattelin tosiaan, että he olivat unohtaneet meidät muukalaiset hetken ajaksi).

NSC-10/1:n ja NSC-10/2:n tulkittiin tarkoittavan, että kukaan huipulla ei halunnut tietää mitään, kunnes kaikki olisi ohitse, paketoitu ja onnistunutta (aina onnistunutta ilman kiinni jääntiä). Nämä toimet loivat puskurin presidentin ja tiedon välille—NYT, ARVOKKAAT, ÄLKÄÄ KERTOKO MINULLE, ETTÄ ETTE OLE NÄHNEET TÄTÄ PIENTÄ TAKTIIKKAA TOIMESSA—MITEN OLISI JOKAINEN PRESIDENTTI TUOSTA AJASTA LÄHTIEN?

Katsokaa tarkasti tätä sorminäppäryyttä: tämä oli tarkoitettu puskuriksi ja keinoksi presidentille kiistää tieto, jos vuodot paljastaisivat asioiden todellisen tilan. Juuri tätä taktiikkaa oli käytetty kaikkina myöhempinä vuosina, tarkoituksena eristää tehokkaasti seuraavat presidentit kaikesta tiedosta (tai millään lailla ilmaistuna) muukalaisläsnäoloon liittyen, muuten kuin mitä salainen hallitus (tulen selittämään tämän termin hyvin varmasti) ja tiedusteluyhteisö halusi heidän tietävän. Hyvin tehokasta myös muukalaisasioissa. Voisitte paistaa suunnilleen kenet tahansa vierailijan—muukalaisen tai ystävällisen tai täyteen lastatun koneen Meksikosta, jos isot pojat salaliitossa niin haluaisivat tehdä ja pitäisivät sen suurena pimeänä salaisuutena jokaiselta, joka voisi pysäyttää heidät.

NSC-10/2 loi seuraavaksi tutkimuspaneelin, joka tapasi salaisesti ja koostui sen päivän tieteen älyköistä. Tutkimuspaneelia ei kutsuttu nimellä MJ-12 sinä aikana. Vaati enemmän muistioita ja määräyksiä sekä salaisia johtoelinten määräyksiä luoda MJ-12.

 

HILJAISUUS HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ

Nyt katsomme, missä ette ole kivoja omille tyypeillenne, tyypit. Puolustusministerinne siihen aikaan, James Forrestal, alkoi vastustaa kaikkea salausta. Tämä oli hieno, idealistinen ja uskonnollinen mies, joka uskoi, että yleisö ansaitsi tulla kerrotuksi näistä muukalaisista ja ”sellaisista”.

Kun hän alkoi väitellä ja puhua oppositiopuolueen ja kongressin johtajille muukalaisongelmasta, häntä pyydettiin pikaisesti eroamaan virastaan.

Hän ilmaisi pelkojaan useille ihmisille ja oikeudenmukaisesti uskoi, että hän oli valvonnan alaisena. Tämä oli tulkittu tosiasioista tietämättömien toimesta, ja he leimasivat sen vainoharhana ja pienenä skitsofreniana. Forrestalille oli sanottu myöhemmin, että oli tapahtunut henkinen romahtaminen, ja hänet laitettiin ”Bethesda Naval Hospital” -sairaalaan.

Pelättiin, että herra Forrestal alkaisi mongertaa taas ja kertoa salaisuuksia, joten oli tehty varmaksi, että hänet oli eristetty moisista mahdollisuuksista.

Aikaisina aamun tunteina toukokuun 22. päivä, v. 1949, CIA:n agentit sitoivat rätin hänen kaulalleen, kiristivät toisen pään kalusteeseen hänen huoneessaan ja työnsivät hänet ikkunasta ulos. Rätti repeytyi, ja hän syöksyi kuolemaansa. Paljon ja paljon ”uhreja” siitä päivästä lähtien. Jos olette mukava ”uhri”, otatte kolhunne kuin Oliver North ja pääsette jatkamaan sekä opetatte lääkeparannusta—jopa johdatte julkisen palvelun komiteaa. Ah, ajat muuttuvat—mutta älkää laskeko sen varaan, ystäväni, varokaa selustaanne.

 

N.S.A. PÄÄSEE OLEMAAN POMO

Iloisempiin aiheisiin. Supersalainen salainen kansallisturvallisuus virasto oli luotu salaisen johtomääräyksen toimesta presidentti Trumanin toimesta marraskuussa v. 1952. Ahaa—näin se kulkee, se oli luotu pääasiallisena tarkoituksena purkaa muukalaiskommunikaatiot ja kieli sekä luoda vuoropuhelu muukalaisten kanssa. (entä mitä noista kaikista jättimäisistä radioteleskoopeista ja valtavista vastaanottimista, joista herra Cosmos puhuu ja herra Spielberg ja niin edelleen?) Kaikki tämä epäilemättä tulee ärsyttämään herra Sagania—vai luuletteko, että hänkin tietää myös? Voisiko se olla, että vain te hyvät, veroja maksavat kansalaiset, olette suljettu pois sisäpiirin tiedosta? Saatte vain maksaa sen omalla rahallanne ja elämillänne. No, projekti Sigma oli varsin onnistunut. Kansallinen turvallisuusvirasto (NSA) ylläpitää myös kommunikaatioita Luna-tukikohdan ja muiden ”salaisten avaruusohjelmien” kanssa.

Tässä on taas yksi oikein hyvä: NSA:lla on erivapaus johtotason määräyksellä KAIKKIIN LAKEIHIN, JOTKA EIVÄT ERITYISESTI NIMEÄ NSA:N OLEVAN LAKITEKSTISSÄ KOHDE KYSEESSÄ OLEVAAN LAKIIN. Se tarkoittaa, että jos virastoa ei ole nimetty missään laissa, jonka kongressi on läpäissyt, se ei ole alainen sille tai millekään noista laeista. No, NSA suorittaa nyt monia tehtäviä, ja itse asiassa se on johtava virasto tiedusteluyhteisössä. Tänään NSA vastaanottaa 75% rahoista, jotka ovat varattu tiedusteluyhteisölle. Suuri määrä valtaa kulkee käsi kädessä suuren rahamäärän kanssa. Keskustiedustelun osasto on nyt vain keulahahmoklubi, jota ylläpidetään yleisön harhauttamiseksi. NSA:N PÄÄASIALLINEN TEHTÄVÄ ON VIELÄKIN MUUKALAISKOMMUNIKAATIOT, MUTTA MYÖS NYT MUUTKIN MUUKALAISPROJEKTIT.

Toivon, että en tylsistytä teitä poliittisella historialla, mutta alkaa olla jo aika, että joku tekee niin. Se voisi hyvinkin olla muukalaiskomentaja, jotta faktat voivat olla hieman tarkkoja—johtajanne ja vartijanne eivät vaikuta saavan monia tosiasioita oikein, ja heidän muistinsa pettävät niin usein. Olkoon se niin.

Dharma, sulje tämä tältä illalta, sillä näen, että sinulla on ollut tarpeeksi CIA:ta ja NSA:ta ja DCI:tä jne. Toivon jatkavani huomenna trilateraaleista, unilateraaleista ja muista kanahäkeistä ja näen, että olet melkein unessa—kerropa tylsistä! Ole siunattu, pieni, katson, että lepäät hyvin. Salu ja hyvää yötä.

Hatonn poistuen taajuudelta, loppu.

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf