KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA – PHOENIX JOURNAL #3 -LIITE VI (Värähtelytaajuuden Viritys)

ESU JEESUS SANANDA

Tammikuu 6, 2010

‘SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED – PHOENIX JOURANL #3 -APPENDIX  VI

REC #1 ESU JESUS SANANDA

TUE., AUG. 1, 1989 7:00 A.M. YEAR 2, DAY 350

HUOMIOIKAA

Puhutaan tänään käytännön asioista. Kulutatte aikaanne miettien ja ennustaen niitä asioita, jotka jäävät vain ”spekulaatioina” mieliinne. Ihmettelette, mitä Kristus tarkoitti siinä ja mitä Kristus tarkoitti tuolla jne. Aika on saapunut, oppilaat, että jos kysytte Minulta, Kristukselta, ”Mikä tarkoitus tällä on?”, vastaan erittäin mielelläni.

Selvennetään kuitenkin aluksi muutamia asioita. Suurin osa tiheässä paikassanne olevista, jotka väittävät olevansa Jumalan ja Kristuksen ”ruumis” (kirkko), EIVÄT ole. Lisäksi tulee olemaan suuria rangaistuksia, jotka jaetaan ”kirkkojen” paimenille, jotka ovat eksyttäneet ja vieneet harhaan. Te, ketkä olette asettaneet itsenne ”opettajiksi” ja opetatte väärin, kannatte suurta hintaa päällänne. Kun siirtyy puhtaiden LUOMAKUNNAN LAKIEN opettamisesta YHDEN TAI TOISEN JUMALAN ÄÄNESTETTYJEN LAKIEN MIELLETTYIHIN JA VÄÄRINLAUSUTTUIHIN LAKEIHIN, KUTEN ON ’IHMISEN’ OPPI VAKIINNUTTANUT, HÄN ON HYVIN ÄÄRIMMÄISESSÄ TILANTEESSA, SILLÄ HÄN ON SYÖSSYT SEKÄ ITSENSÄ ETTÄ VELJENSÄ ALAS. LUOMAKUNNAN LAIT OVAT HYVIN YKSINKERTAISET, JA YKSIKIN POIKKEAMA NIISTÄ ON LAIN ”RIKKOMISTA”. LUOMAKUNNAN LAEISTA EI ÄÄNESTETÄ KOMITEASSA EIKÄ PERUSTUSLAIN LISÄYKSISSÄ. JA VELJET, SE TAPAHTUU LUOMAKUNNAN LAKIEN NOUDATTAMISEN KAUTTA, EI KIRKON OPIN, JOLLA PÄÄSETTE POISNOUSUUN.

 

EVAKUAATIO

Mutta olettamuksenne on jälleen väärä. Teidät nostetaan pois tältä pallolta elävänä tai kuolleena, sillä tämä pallo tullaan evakuoimaan. Tapa ja paikka ovat ne asiat, jotka teitä todella kiinnostavat. Saatanan pimein poika tullaan nostamaan pois–’pelastetuksi’, jos sallinette, mutta varmastikaan hän ei pidä eikä nauti siitä. Isä Jumala Wakan (Pyhä) on Luomakunnan kanssa valmistellut paikan kaikkein langenneille veljille, ja siirtymiset (kuljetukset) ovat nyt jo kulkeneet hyvän matkaa sekä Minun väelleni että Saatanan kirkolle. Lisäksi planeettanne astraaliset tasot ovat kaikki tyhjiä, paitsi muutaman sielun osalta, jotka ovat jääneet vangiksi ”elävien” kyvyttömyyden takia päästää heistä irti syystä tai toisesta. Ketään ei oteta ilman vapaan tahdon valintaa liikkumisesta. Tämän takia vetoan teihin hyvin totisesti päästämään irti sydämissänne heidät, jotka ovat liikkuneet maan ’näkyvästä’ muodosta näkymättömiin ulottuvuuksiin, jotta heidät voitaisiin asettaa sopivaan ’turvalliseen’ sijaintiin turvallisuutensa tähden. On kaikki todennäköisyydet, että ihminen laskee valloilleen ydinyhteenoton; radioaktiivinen materiaali tulee myös vuotamaan typeristä voimalaitoksistanne maan halkeilemisen mullistuksessa. KEHON KUOLEMA YDINOSUMASTA VAHINGOITTAA SIELURAKENTEEN OLEMUSTA. SEN VUOKSI SIELUT, JOTKA OVAT JÄÄNEET KIINNI ILMAKEHÄÄNNE, VAHINGOITTUVAT PAHASTI SELLAISENA AIKANA, JA MUISTAKAA, TE ARVOKKAAT, NÄILLÄ RUUMIILLISTUNEILLA ENERGIOILLA EI OLE KONTROLLIA ITSESTÄÄN MATKALLA IHMISMUODOSTA ETEERISEEN TAAJUUTEEN, JOS HE VAIHTAVAT ULOTTUVUUTTA SEKAVINA. TEILLÄ KALLISARVOISILLA LAPSILLA ON NIIN PALJON OPITTAVAA.

Ai, ette halua lähteä? No, olkoon se niin. Toivotte, että teidät ”jätetään pois laskuista”, sillä olette suunnitelleet ”tulevaisuuttanne”? Minä puhun tulevaisuudestanne. Tämän pallon päällä tulee olemaan sangen häijy ”tulevaisuus”, mikäli ollenkaan. Istun tarpeeksi korkealla teistä nähdäkseni tien molemmat päät. Minä myös kaikkein varmimmin vakuutan teidät, että jos ette valitse ”poisnousua”, teidät jätetään kokemaan se, mitä ikinä sillä tiellä tuleekaan vastaan! OLKOON SE NIIN!

Se on teidän tulevaisuutenne, josta me puhumme tässä ja mistä puhuin silmänräpäys sitten–kaksi tuhatta vuotta, uskoisin teidän laskevan.

Sanoin: ”Älkää antako sydämienne olla huolestuneita; uskokaa Jumalaan, uskokaa Luomakuntaan ja myös Minuun. Isäni talossa on monia majapaikkoja; jos asia ei olisi niin, olisin kertonut teille; sillä menen valmistelemaan teille paikan. Ja jos minä menen ja valmistan teille paikan, minä tulen taas ja vastaanotan teidät Itselleni; missä minä olen, siellä myös te voitte olla”. Olkoon se niin ja Selah. Tein oman osuuteni, teittekö te omanne?

Hämmennystä välttääkseni viittaamme tapahtumaan, jossa Minuun uskovat ”tapaavat minut” mysteerisesti jossain ilmassa. Kutsutaan sitä isoksi ”noudoksi”; no, toivoisin sen olevan ”iso”, mutta suurin osa tulee siltikin ihmettelemään sen tarkoitusta ja myöhästyvät alukselta–avaruusalukselta!

 

VÄRÄHTELYN VIRITYS

Kerroin teille kauan aikaa sitten hyvin tärkeitä tosiasioita ”noudosta”. TIHEISSÄ LIHAA JA VERTA OLEVISSA KEHOISSANNE TÄYTYY TAPAHTUA MUUTOKSIA KESTÄÄKSEEN VÄRÄHTELYMUUTOKSET MATKUSTAESSAAN VALONSÄTEESSÄ. YKSINKERTAISTA FYSIIKKAA, YSTÄVÄT. YKSINKERTAISTA FYSIIKKAA. SIISPÄ TYÖSKENTELEMME KANSSANNE JATKUVASTI; PÄIVISIN JA ÖISIN MUUTTAAKSEMME JA PÄIVITTÄÄKSEMME NUO TAAJUUDET. NE, KETKÄ PÄÄTTÄVÄT VIIME HETKELLÄ POISNOSTON YHTEYDESSÄ LÄHTEÄKSEEN KANSSAMME, OVAT SUURESSA RISKISSÄ SAADA FYYSISTÄ VAHINKOA, LUULTAVASTI EROTUKSEN MAAN IHMISEN MUODOSTA PERUSOLEMUKSIINSA. PYRKIMYKSENI ON SAADA TEIDÄT POIS EHJINÄ. MUTTA SITÄ VARTEN TEIDÄN TÄYTYY VALMISTAUTUA.

Puolentoista vuoden ajan olen siirtänyt Dharmaa edestakaisin ihmismuodossa, ja se on vieläkin erittäin vaikeaa hänelle. Saatte ilmakuplia äänijärjestelmäänne, paineen pakkautumista ruoansulatusjärjestelmäänne, ja kaikenlaisia asioita tapahtuu polttoainelinjoissanne (verenkiertojärjestelmässänne). Jumala on ”rajoittamaton”, mutta te olette hyvin ”rajoitettuja”. Olkoon se niin ja Selah. Kuinka pääsette harjoitusohjelmaan? Menette sisimpäänne, jossa Jumala asustaa, ja kysytte lupaa. Jos olette vilpittömiä, Hän laittaa teidät piiriini, ja pääsette välittömästi ”poisnousu” -rahtikirjaani, ja aloitamme yhdessä harjoituksen. Jumalamielenne voi nimittäin tehdä mitä tahansa ja kaikkia asioita–mutta sen täytyy tietää, mitä se on, mitä sen pitäisi olla tekemässä. No, tässä tapauksessa sen tarkoitus olisi saada teidät muutetuksi värähtelyltänne, jotta pääsisitte mukavasti valonsäteen lävitse. Siirtoanne varten valmistellun paikan yksi suurimmista osioista on ”sairaala” -yksikkö, ja paljon auttajia on valmiudessa sekä Maassa että aluksella auttaakseen myöhäisiä tulijoita vammojensa hoitamisessa. Haluatte tehdä kaikesta mystistä hokkus pokkusta–ei, ei–sielun olemus on valoa, joten se kulkee kaikkein luonnollisimmin; fyysinen liha- ja luukeho täytyy harjoittaa itsensä sielun mielen toimesta vastaamaan käskyyn.

Se on tällä lailla, rakkaat sydämet, te, ketkä käännytte pois näistä kirjoituksista ”ei näin voi olla” nimeen, heitätte pois siirtymäohjeen paperiarkin. Ettekö uskoneet, että teille annettaisiin siirtymäohje? Kenet luulitte tuovan tai levittävän niitä? PAREMPI KATSOA UUDELLEEN–SE VANHA ”MINÄ EN TIEDÄ” EI KELPAA ”HAUSSA”, VAKUUTAN TEIDÄT YKSISELITTEISESTI. LISÄKSI, JOS SE EI TULISI ”PIAN”, TE ETTE SAISI SITÄ NYT. TÄMÄ TARKOITTAA MYÖS SITÄ, RAKKAAT SYDÄMET, ETTÄ OSA JOUKOISTANI TULEE MUKANA, JOTTA VOISITTE VAKUUTTAA ITSENNE UUDELLEEN, ETTÄ OLEMME ”TODELLISIA” JA ETTÄ VOITTE OLLA MUKANA OHJELMASSA. OLKOON SE NIIN. ÄLKÄÄ JÄÄKÖ KIINNI KUOLLEENA (NUKKUMASSA), KUN ME NÄYTTÄDYMME, RAKKAAT, OLKAA ELOSSA (HEREILLÄ) JA VALMIINA VARPAILLANNE. KÄVELEN KAUNEUDESSA JA LOISTEESSA; TULKAA JA KÄVELKÄÄ KANSSANI, SILLÄ OLEN VARANNUT PAIKAN TEILLE, JOS VAIN HYVÄKSYTTE PÄÄSYLIPUN–ASIAKIRJA ON SULKEUTUMASSA!

 

PYSYKÄÄ HEREILLÄ, AIKA ON LÄHELLÄ

Kaiken tämän suuri ”mysteeri” on täsmälleen se, mitä sen määritelmä sanoo: ”mysteeri” tarkoittaa: jotain, mitä ei ole paljastettu aikaisemmin. No, nyt sitä paljastetaan, joten se ei tule olemaan mysteeri, jos lakkaatte saarnaamasta sellaista hölynpölyä kuin mitä pirun enkelit haluaisivat teidän opettavan. Ei enempää mysteereitä–tietoinen, fyysinen todellisuus tulee putoamaan ympärillenne, jos kurotatte ja otatte sen–sitä ei tungeta kurkustanne alas kuin annosta lääkettä.

Trumpetin töräytys? Voi kyllä, se tulee tapahtumaan, ja olette valmiita ”viimeistä” varten. Gabriel on kytköksissä Minuun ja teihin. Enemmän kytköksissä kuin yksikään teistä on valmis uskomaan. Pääarkkienkeli odottamassa kellon kanssa Jumalan lähtölaskua, kun ihminen on kulkenut viimeisen typerän mailinsa, ja Luomakunta on valmis heilahtamaan täyteen toimintaan. Teidän olisi parasta pysytellä hereillä, sillä ”aika” -segmentti tulee olemaan hyvin pieni–siinä vaiheessa ei odotella päättämättöminä ja pohdiskellen–kellojenne mukaan viisitoista minuuttia! Puoli tuntia maksimissaan. Tulee olemaan enemmän kuin yksi mahdollisuus, mutta ensimmäisessä muuttoliikkeessä olevat ovat viisaimpia, sillä he ovat niitä, jotka eivät polta varpaitaan. Viimeisessä muuttoliikkeessä olevat ovat kärsineet tai kaatuneet koettelemuksissa ja kaaoksessa. Olkoon se niin, rakkaani–tarkistakaa kellonne ja asettakaa ajastimenne. Ehdotan, että laitatte harjoitusohjelmanne käyntiin. Teille annetaan tilaisuus, mutta teidän täytyy hyväksyä se ja olla kiistämättä. Teille annetaan todisteita, mutta samalla tavalla niitä väheksytään, joten teidän, jotka odotatte MINUA, olisi parempi tarkistaa kaikki asiat hyvin huolellisesti. HYVIN HUOLELLISESTI TODELLAKIN. TÄLLÄ PIENELLÄ KIRJURILLA EI OLE MITÄÄN, MITÄ SAADA TUOMALLA TÄMÄ ESILLE JA SUURIN PIIRTEIN KAIKKI MAALLINEN HÄVITTÄVÄNÄ. HÄN ON OLLUT SIJAINNISSANNE MELKEIN KUUSIKYMMENTÄ VUOTTA, JOTEN HÄN EI OLE PIENI LAPSI LEIKKIMÄSSÄ HÄMÄYKSILLÄ. OLKOON SE NIIN JA SELAH; ANNETAAN HÄNEN, JOLLA ON KORVAT KUULLA–KUULLA. JA HÄNEN, JOLLA ON SILMÄT NÄHDÄ–NÄHDÄ! NÄILLE SANOILLE ASETAN SINETTINI.

Suljetaan tämä osio, Dharma, sillä minua kutsutaan. Sijaintinne on hyvin kriittisessä fyysisessä tilanteessa. Lähi-itänne Pyhät Maat ovat räjähtämässä. Kävelköön Jumala kanssanne, sillä sellainen aika on edessä, jos ette kuuntele MINUA. Itse OLEMUKSENI itkee Ihmiselle ja vetoan teihin kuuntelemaan Minua, sillä minulla on turvapaikkanne, jos vain valitsette sen.

KUNNIOITTAEN JA IHAILLEN SOLEM AUM SOLENIA; MINÄ OLEN. OLEN VANHEMPI VELJENNE, JOKA ON TULLUT VIEMÄÄN TEIDÄT TURVAAN JA TUODAKSENI TEIDÄT KOTIIN. OLKOON SE NIIN, SILLÄ NIIN SE ON KIRJOITETTU. AAMEN, ADONAI, SALU–AHO.

http://www.fourwinds10.com/journals/J1-25.html#J003