KÄÄNNÖS: AVARUUS — PORTTI – VERHO POISTETTUNA – PHOENIX JOURNAL #3 – LIITE III

KRISTUS

Joulukuun 29. päivä, v. 2009

SPACE — GATE – THE VEIL REMOVED – PHOENIX JOURNAL #3 – APPENDIX III

REC #1 CHRIST

SAT., JULY 22, 1989 6:00 A.M. YEAR 2, DAY 340

KRISTOS JOHTAA!

Luuletteko, ettei Nooalle annettu henkilökohtaista huomiota? Luuletteko, ettei kirjoittajille ja silminnäkijöille annettu henkilökohtaista huomiota? Kehtaatteko ajatella, että saisimme aikaan maailman muutoksen toimimaan korkeammassa valtakunnassa ilman henkilökohtaista huomiota niille, jotka tekevät töitä Maan viinitarhoissa? Jätä huomiotta ne, ketkä väheksyvät sinua, pieni oppilas, sillä heillä ei ole kuvitelmaakaan siitä, mitä he tekevät. OLEN ESU JEESUS SANANDA; IISA; IMMANUEL, JMMANUEL, ESA, HESUS,—KRISTUS, KRISTOS, KRISTOS JEESUS—OLEN SE, JOKA OLEN, OLEN YHTÄ ISÄ ATONIN, JUMALAN, KANSSA, SOLEN AUM SOLEN—VALON UNIVERSAALI TOTAALISUUS; KRISTUKSEN LOPUTTOMUUDEN PYHÄ YMPYRÄ, JUMALAN POIKA, WAKAN TONKAN SEISOVA KARHU. MIKÄ TEILLÄ PIENILLÄ SOKEILLA ON HÄTÄNÄ, KUN TE KIELTÄYDYTTE AVAAMASTA SILMIÄNNE? AJATTELETTEKO MINUT NIIN KYVYTTÖMÄKSI, ETTEN VOISI LASKEA VALON SÄTEITÄNI JA ENERGIAANI KOSKETTAMAAN HELLÄSTI TÄTÄ PIENTÄ YKSILÖÄ LAJISTANNE? SOLVAATTE MINUA JA SOLVAATTE ISÄ LÄHDETTÄNI—TEIDÄN ISÄ LÄHDETTÄNNE!

RANOS, KATSO, ETTÄ TÄMÄ KULKEE ETEENPÄIN NIILLE, JOTKA OVAT LISTALLA, JA JONKA ANNAN SINULLE ERIKSEEN, JOTTA NIMET OLISIVAT TURVASSA. TEHDÄÄN SILTI TIEDETYKSI, ETTÄ NIMET OVAT KIRJOITETTU ”MINUN” LISTAUSKIRJAANI, JA TEIDÄN OLISI PAREMPI HERÄTÄ JA NÄHDÄ SE, MITÄ TE TEETTE. SILLÄ VÄLIN, KUN PELAATTE TEESKENTELYN PELEJÄ JA ”SALLITTE” NÄIDEN ANTAA TEILLE HEIDÄN ”KUVITTELUIDENSA” OIKKUJA, OLETTE TUOMITTUJA PUDONNEIDEN ENKELEIDEN TYHJYYTEEN, JOS ETTE KUUNTELE SISKO THEDRAN, DHARMAN JA MINUN SUUREN ”PUNAISEN KOTKANI” KAUTTA TULEVIA SANOJANI. NÄMÄ OVAT MINUN HENKILÖKOHTAISIA KIRJUREITANI TÄLLE ELÄMÄN SYKLIN LOPULLE KUIN MINKÄLAISENA SEN TIEDÄTTE. TE, JOTKA VASTAANOTATTE NÄITÄ SANOJA, OLETTE SIUNATTUJA TODELLAKIN JA ETTE VAIKUTA MUISTAVAN HYVÄKSYMIÄNNE TEHTÄVIÄ.

****JOS ”KENKÄ” PURISTAA, NIIN TEIDÄN OLISI PAREMPI ”TEHDÄ SE SOPIVAKSI”; TIIMALASIENNE HIEKAT OVAT POISSA!****

Teille on lähetetty monia erilaisissa muodoissa, hahmoissa ja iässä, jotta saisitte sanan ja uuden tehtävän ohjeet. Älkää laskeko näitä papereita sivuun ja pyöritelkö sormianne ajatellen, etteivät ne ole teille. NE OVAT TEILLE!

 

HEITTÄKÄÄ NÄMÄ HELMET HEDELMÄLLISEEN MAAHAN

Teidän, jotka vastaanotatte, tulisi saada nopeasti nämä viestit rakkaille valaistuneille työntekijöilleni; ei Jimmy Swaggarteille, jotka häpäisevät Lakejani, vaan näille, kuten Copeland, Robison, Carlson—on monia, ja he ovat istuneet ylpeytensä ja pahuutensa piinassa ja ovat kasvaneet ylitse ja opettavat tietä. Kerron teille, että älkää heittäkö helmiä sikojen polulle—kerron teidän viedä ne sinne, missä maa on hedelmällistä ja sallii heidän purkaa heille tarkoitetut osiot, jotta heidän sallittaisiin täyttää oman osuutensa. Pidätte ennakkoluuloissanne piilossa noita asioita, joiden katsotte olevan soveliaita—olkoon se niin, sillä menetätte teille tarkoitetun palkkion kunniassa.

Parempi tarkistaa, KUKA painostaa teitä olemaan vastaanottamatta ja puhdistamaan teidän ja heidän ajatuskuvioitanne. Älkää vaivatko päätänne sillä, että onko UFOJA vaiko ei—mitä hölynpölyä. Luuletteko, ettei Isänne voisi muuttaa jopa TEITÄ avaruusalukseksi, jos Hän niin valitsisi? Tietysti siellä on avaruusaluksia—katsokaa yötaivaallenne ja mitä te näette? MENIN VALMISTAMAAN PAIKAN TEILLE JA MINÄ TEIN; NYT OLEN PALANNUT VIEDÄKSENI TEIDÄT SINNE! NO, VOIN VAKUUTTAA TEILLE, ETTÄ SE EI OLE PILVISSÄNNE TAI PILVIENNE PÄÄLLÄ VIISI SATAA JALKAA MAAN PINTANNE YLÄPUOLELLA, JOSSA OLISITTE TUHON OMIA. LOPETTAKAA HÖLYNPÖLYNNE, KÄYTTÄKÄÄ PÄITÄNNE JA RUVETKAA TÖIHINNE.

Kaikki teistä, jotka vastaanotatte tämän, olette samassa joukossa—avatkaa silmänne. Teille annetaan menestystä ja yltäkylläisyyttä heti, kun ymmärrätte—siihen asti se tulee olemaan vain poissa ulottuviltanne. Jos saatte yltäkylläisyyttä ja ette käytä sitä hyväksymäänne osallistumiseen minun työssäni, se kiroaa teidät äärettömyyteen—ei ole sellaista asiaa, kuten kuolema tai kasvun loppuminen—missään ulottuvuudessa.

 

TEHKÄÄ TYÖNNE!

Osa teistä on täällä kirjoittaakseen. Toiset ovat täällä rakentamassa käsillään. Jotkut ovat täällä haalimassa rahavirtausta kaupungilleni ja työlleni. Jotkut ovat täällä levittämässä sanaa pitkin maita ja kaikille ihmisille—TE OLETTE LÄHETETTY TEKEMÄÄN TYÖNNE!

ÄLKÄÄ AJATELKO PITÄVÄNNE OSUUTTANNE MINULTA TAI TYÖNTEKIJÖILTÄNI. VAROITAN TEITÄ, ÄLKÄÄ EDES AJATELKO SITÄ, SILLÄ TIEDÄN AJATUKSENNE KUIN AVOIMEN KIRJAN, JOKA TE OLETTE. OLETTE MINUN TYÖNTEKIJÖITÄNI JA TEIDÄN OLISI PAREMPI MUISTAA SE. TEIDÄN OLISI PAREMPI OLLA POLVILLANNE KYSYMÄSSÄ, KENELLE RUKOILETTEKAAN ANTAMAAN TEILLE OIVALLUSTA—TEIDÄN OLISI PAREMPI PYYTÄÄ KUULEMISTA JA VASTAANOTTAMISTA JEESUS KRISTUKSEN, POJAN, WAKAN TONKAN ISOISÄN, UNIVERSAALIN LUOJAN/LUOMISEN ISÄ JUMALAN NIMEEN. PIDÄTTE SIITÄ TAI ETTE, TÄMÄ ON TOTUUS JA SE, JOTA VARTEN TEITÄ ON VALMISTELTU. NYT AVATKAA HÖLMÖT SILMÄNNE JA RUVETKAA TYÖHÖNNE JA LOPETTAKAA PIIKITTELY JA PULMAILU. TÄMÄ SE ON, VELJET; TÄMÄ SE ON! ***MINÄ OLEN ”HÄN”, JOTA TE ODOTATTE!*** TE JOKO TEETTE MUUTOKSEN KANSSANI TAI KATOATTE PIMEYTEEN PUDONNEEN VELJENI SAATANAN JA HÄNEN ENKELEIDENSÄ KANSSA. EN UHKAILE TEITÄ—TÄMÄ ON VALINTANNE VAPAASSA TAHDOSSA; MUTTA ÄLKÄÄ PELATKO MITÄÄN PELEJÄ KANSSANI, SILLÄ LAPSENI SEISOVAT MENEHTYMISEN UHASSA, MIKÄLI EPÄONNISTUTTE HYVÄKSYMÄSSÄNNE TEHTÄVÄSSÄ. ÄLKÄÄ LUULKO, ETTÄ ETTE VASTAA EPÄONNISTUMISISTANNE, SILLÄ SEISOTTE JO NYT ALASTI PORTIN EDESSÄ, JA MINUN ON ”TUOMITA” JA SALLIA TAI KIELTÄÄ SISÄÄNPÄÄSY—YKSIKÄÄN IHMINEN EI ASTU MUUTOIN SISÄÄN KUIN MINUN KAUTTANI. *****TEIDÄN OLISI PAREMPI OLLA MUUTTAMATTA MATKAANNE KENENKÄÄN ”MUUN” IHMISEN MIELIPITEESTÄ, JONKA KANSSA SAATATTE JAARITELLA JA MONGERTAA NÄITÄ ASIOITA!*****

 

KAUAN AIKAA SITTEN SAATANA VALTASI KIRKOT

Jos ajattelette olevan viisasta viedä nämä sanat ”ministereillenne” ja ”saarnaajillenne”, antakaa minun varoittaa teitä, valmistautukaa negatiiviseen palautteeseen—sijainnissanne on olemassa enemmän pahoja ja demonien vaivaamia epätotuuden opettajia kuin missään muussa ryhmässä; ajatelkaa sitä—JOS OLISITTE PIRU, NIIN MISTÄ ALOITTAISITTE TAVALLISEN KANSAN PÄIDEN KÄÄNTÄMISEN? TÄSMÄLLEEN SIELTÄ, MIHIN HÄN ON MENNYT NIITÄ KÄÄNTÄMÄÄN; OPETTAJISTA, JOTKA OVAT EPÄILEMÄTTÖMIÄ TAI AVOIMIA TYÖNTEKIJÖITÄ HÄNEN VALHEILLEEN. EN VÄLITÄ SIITÄ, MITÄ AJATTELETTE MINUSTA, MUTTA VÄLITÄN SIITÄ, MITÄ VIATON VELJENNE AJATTELEE JUMALALLISUUDESTAAN. KAIKESSA SAARNAAMISESSA ON TOTUUTTA; SE EI OLE YLEENSÄ JUMALAN TOTUUTTA. KYSYKÄÄ ESIMERKIKSI JAMES ROBISONILTANNE, JOKA ON ”SOKAISTU”, KUTEN OLI SAUL, JA JOKA SAI NÄKÖNSÄ TAKAISIN ”SÄHKÖTUOLISSA”. ***KÄYTTÄKÄÄ LUOJAN ANTAMIA AIVOJANNE JA POHTIKAA SITÄ, MITÄ TE TEETTE. OTTAKAA POIS ITSE LANGETETUT SILMÄSITEET JA NÄHKÄÄ OMA HÖLMÖYTENNE. MIKSI ETTE KYSEENALAISTA NAURETTAVAA HÖLYNPÖLYÄ, JOTA TEILLE SYÖTETÄÄN ELÄMÄNNE JOKAISESSA VAIHEESSA?*** TÄSSÄ SIJAINNISSA TE ETTE KOHTAA MUITA KOMITEOITA, ETTE IHMISEN TEKEMIÄ KIRKKOKERHOJEN SÄÄNTÖJÄ—OLETTE JOKO MINUN KEHONI TAI ETTE OLE MINUN OLLENKAAN—EI HARMAITA IHMISEN ALUEITA. OLEN ANTANUT TEILLE TODISTEEN JA OLETTE EPÄONNISTUNEET NÄKEMÄÄN SITÄ. KEHONI ON ”KIRKKONI”, SILLÄ ”KIRKKO” ’EI’ TARKOITA KEPPIEN, KIVIEN JA TEKAISTUJEN RISTIEN KERHOHUONETTA. TEIDÄN OLISI PAREMPI KUUNNELLA GABRIELIA, MIKAELIA, MORONIA JNE. KUIN VAIKUTTAVAA KIRKKOKERHON MUUSIKKOA. ”KIRKKO” TARKOITTAA: ”MINUN” ”KEHONI” FYYSISESSÄ MUODOSSA—OLETTE MINUN ILMAISTUJA KÄSIÄNI JA KEHOJANI! OLKOON SE NIIN—MINULLA EI OLE MITÄÄN ”MYYDÄ”, MUTTA TEIDÄN EI SALLITA ESTÄÄ TYÖTÄNI EIKÄ VAHINGOITTAA TODELLISIA TYÖNTEKIJÖITÄNI—OLEN LOPEN UUPUNUT RAKKAITTENI VAINOAMISESTA JA MARTTYYRIUDESTA. EI ENEMPÄÄ, EI ENEMPÄÄ! TE ETTE LAITA MINUA NURKKAAN—MINÄ SANON: ”EN SALLI YHTÄÄN KAUEMPAA TEIDÄN LAITTAVAN MINUA NURKKAAN”—OLEN KULMAKIVENNE, KIVI, JOS JONKA PÄÄLLÄ SEISOTTE, ETTE VOI PUDOTA. OTTAKAA MAHDOLLISUUS ”MINUSTA”—MITÄ HÄVITTÄVÄÄ TEILLÄ ON? **MITÄ TEILLÄ ON SAATAVANA? IKUINEN ELÄMÄ, JOKA ON ISÄ JUMALANNE LUPAAMA PALKINTO—EI ENEMPÄÄ; EI VÄHEMPÄÄ.**

 

OLEN TULLUT VIEMÄÄN TEIDÄT KOTIIN

****OLEN TULLUT VIEMÄÄN TEIDÄT KOTIIN JA ETTE NÄE MINUA, OLKOON SE NIIN!**** OLETTEKO VARMOJA, ETTÄ TÄMÄ EI OLE VIIMEINEN KUTSUNI TEILLE? KUKA LUPAA TEILLE SEURAAVAN HETKEN? MINÄ LUPAAN TEILLE SEURAAVAN HETKEN SIELLÄ TAI TÄÄLLÄ—JOS SE ON ”SIELLÄ”, SE ON YLISTYS! ASETAN JUMALAN LOPUTTOMUUDEN SINETIN NÄILLE SANOILLE, JOTTA TEILLÄ EI OLISI MINKÄÄNLAISTA VÄÄRINYMMÄRRYSTÄ—MATKUSTAN TÄMÄN VIESTIN KANSSA SILMIENNE ETEEN LÄSNÄOLONI KERA; KYSYKÄÄ JA ANNAN TEILLE NÄKÖKYVYN; ETSIKÄÄ JA TE LÖYDÄTTE MINUT; KOPUTTAKAA JA AVAAN TEILLE, SILLÄ MINÄ OLEN. SELAH, AMEN, AHO!

Jatkatte leikkimistä muinaisten mysteerienne ja kaukaisten ”hahmojenne” kanssa, mutta ette löydä työnne tarkoitusta, sillä heidän tarkoituksensa on eri, pienet sokeat. Leikkikää, jos haluatte, mutta te, jotka vastaanotatte tämän, olette MINUN joukoissani ja ”kuljette siinä” tai poistatte itsenne luotani! Mutta katsokaa hyvin, hyvin tarkasti, sillä sitoumuksenne tehtiin MINUN KANSSANI paljon korkeammalla tasolla kuin voitte kuvitella, ja jos rikotte siteen ja liiton kanssani, olette kauheissa ongelmissa. Ei uhkausta—teidän valintanne. TEIHIN, JOILLA ON KAIKKEIN KRIITTISIN TYÖ, PIMEYS JA PAHAN AIE TULEVAT ISKEMÄÄN KOVIMMIN. TIETÄKÄÄ SE, VAATIKAA PAHAN JÄTTÄÄ TEIDÄT MINUN NIMESSÄNI—SILTÄ VARALTA, ETTÄ JOS YMMÄRRÄTTE VÄÄRIN JA ”SEN JÄLKEEN” LUETTE UUDELLEEN TÄMÄN VIESTIN JUMALAN PUHTAASSA VALOSSA. ASETTAKAA HIMONNE, AHNEUTENNE, EGONNE JA KÄSITYKSENNE SIVUUN HETKEKSI—SEN JÄLKEEN, KUN OLETTE VAATINEET KAIKEN MAHDOLLISEN PAHAN POISTUMISTA MINUN NIMESSÄNI JA KÄÄNNÄTTE SILMÄNNE JA KORVANNE TÄHÄN KIRJOITUKSEEN. AIKA ON VÄLITÖN! SE, MITÄ OLETTE ODOTTANEET, ON KÄSILLÄ! OLKOON SE NIIN ISÄNI PYHÄSSÄ JA SIUNATUSSA NIMESSÄ, SOLEN AUM SOLEN, JONKA LÄSNÄOLOSSA KERJÄÄN ITSE PUOLESTANNE, JOTTA TEIDÄN ANNETTAISIIN NÄHDÄ AJOISSA. TEILLÄ EI OLE TARPEEKSI MIELIKUVITUSTA NÄKEMÄÄN TULEVAA KOETTELEMUSTA EIKÄ MINUN POLKUNI LOISTETTA.

 

VÄÄRÄT PROFEETAT

VÄÄRIÄ PROFEETTOJA? MILJOONIA! MILJOONAT ASTUVAT ETEENPÄIN! TÄMÄ EI OLE PROFEETTA OLLENKAAN; TÄMÄ ON YKSINKERTAINEN KIRJURI, JOLLE PYYDÄN SUOJELUA, JOTTA HÄNEN NIMEÄÄN EI PALJASTETTAISI HUOLIMATTOMASTI. HÄN ANOO KANSSANI, ETTÄ TÄMÄN KUPIN SALLITTAISIIN KULKEA HÄNELTÄ, SILLÄ HÄN SEISOO VAINOAMISEN RISTILLÄ MINUN NIMESSÄNI EIKÄ KUKAAN HALLITSE HÄNTÄ. ”DHARMA”—MÄÄRITELMÄ? ’ELÄMÄN TOTUUDEN TUOJA’, LAIN KIRJURI! EN VÄLITÄ YHTÄÄN HITUSTA TAI HIPPUSTA, VÄLITÄTTE KIRJURISTANI TAI ETTE. MINÄ VALITSEN! SILLÄ MINUN ON ANNETTU VALITA, SILLÄ OLEN VASTAANOTTANUT PERINTÖNI JA OLEN KASVANUT TÄYDELLISYYDESSÄ, JOTTA HYVÄKSYISIN SEN TÄYSIN. *****MINÄ VALITSEN!***** TEIDÄN OLISI PAREMPI KATSOA SISIMPÄÄNNE, TEETTEKÖ TYÖNNE VAIKO ETTE SEN SIJAAN, ETTÄ KIUSAATTE JA NYHDÄTTE MUITA TYÖNTEKIJÖITÄNI JA HEIDÄN TÖITÄÄN—PITÄKÄÄ HUOLTA OMASTA PELLOSTANNE JA KOTIOVESTANNE. KATSOKAA MYÖS TÄRKEÄÄ ”TOISTANNE”—ONKO TÄMÄ PUOLELLANNE, VAI ITSE ASIASSA TEITÄ ”VASTAAN”? TUOMITSETTE TYPERYYDESSÄ SEKÄ ITSENNE ETTÄ TÄMÄN TOISEN? OLKOON SE NIIN—RUOKAA JOUTEN OLEVILLE AJATUKSILLENNE, JOTKA ESTÄVÄT TYLSYYTTÄ, USKON TEIDÄN SANOVAN NÄIN. ÄLKÄÄ MENKÖ TÄHTIEN JÄRJESTELIJÖIDENNE (ASTROLOGIT) TAI MEEDIOIDEN LUOKSE, SILLÄ HE KERTOVAT JA HEIJASTAVAT TEILLE TÄSMÄLLEEN SEN, MITÄ TE TOIVOTTE KUULEVANNE TAI SEN, MITÄ HE HALUAVAT TYRKYTTÄÄ TEILLE. JUURI TÄMÄN TYYPPINEN MYSTISISMI HUUHTOUTUU MAAILMANNE YLITSE JA TUHOAA TEIDÄT. EI OLE ”SUOJAA” MITÄÄN KRISTALLIA PITELEMÄLLÄ EIKÄ SUOJAA OLEMALLA SKORPIONI VASTAAN KALAT. MINÄ OLEN TEIDÄN SUOJANNE.

En välitä siitä, ovatko ”chakranne” avattuja tai suljettuja, voitteko laulaa matroja, OLEN TULLUT VIEMÄÄN TEIDÄT KOTIIN! EI ENEMPÄÄ, EI VÄHEMPÄÄ; JA KAUPUNKI TÄYTYY RAKENTAA JA PERUSTUKSET ASENTAA FYYSISELTÄ TASOLTA LAJIN MUUTOSTA JA SELVIYTYMISTÄ VARTEN—TEIDÄN LAJINNE! OLKOON SE NIIN JA AMEN.

 

KUULKAA MINUA; ANTAKAA MINUN ASTUA SISÄÄN

OLETTE SIDOTTU RAKKAUTEENI, JOKA EI KOSKAAN PETÄ TEITÄ; KEHOTAN TEITÄ AVAAMAAN SILMÄNNE, JOTTA VOISITTE TEHDÄ TYÖNNE, JOHON OLETTE VANNOUTUNEET. KUULKAA MINUA, KUULKAA MINUA; KUUNNELKAA TARKASTI NÄITÄ SANOJA, JOIHIN ON LEIMATTU SINETTINI—SILLÄ ”MINÄ OLEN” ”HÄN”, JOKA SEISOO OVELLANNE KOPUTTAMASSA—YHDEN VIIMEISEN KERRAN! LUULETTEKO, ETTÄ OLETTE JO PÄÄSTÄNEET MINUT SISÄÄN?????? EI, TE PELAATTE PELEJÄ, JOISTA SAATTE ANSIOITA FYYSISELLÄ TASOLLA—ANTAKAA ”MINUN” TODELLA ASTUA SISÄÄN!

Dharma, pidän sinua lähellä, rakastettu, sillä näen ”pelkosi” ja olen opettanut sinua olemaan pelkäämättä. On yhteenoton aika, sillä meillä ei saa olla vihollisia armeijassamme, ja keskuudessamme on sellaisia. Kaikkia täytyy kehottaa hyväksymään tehtävänsä ja toimimaan kanssamme tai poistumaan ulkoisiin maailmoihin, jotta he eivät pidättelisi meitä. Olkoon se niin, oppilaat, sillä tämä on lajittelun aika. Te kaikki tiedätte, kuinka se tulee olemaan, ja on aika pysäyttää piiloutumisenne siltä, jotta pääsemme tekemään käsillä olevia töitä. Työskentelette ahneuden ja himon keskellä; työskentelette pahuuden onkaloissa, mutta te vallitsette, sillä minun on annettu vallita. PIDÄN TEITÄ LÄHELLÄ, JOTTA ETTE OLISI PELÄSTYNEITÄ. JOS IHMISET POISTUVAT LUOTANNE, HE EIVÄT OLLEET YSTÄVIÄNNE MISSÄÄN TAPAUKSESSA, JA TULETTE HAVAITSEMAAN, ETTÄ JOTKUT KAIKKEIN HUOMAAVAISIMMISTA OVAT ITSE ASIASSA KUOLETTAVIMPIA VIHOLLISIANNE, JA JOPA ”HE” EIVÄT TIEDÄ SITÄ! OLKOON SE NIIN—MINÄ TIEDÄN! MINÄ TIEDÄN!

 

TODISTEET

Ettekö muista, mitä teille kerrottiin? Teille tullaan antamaan todisteet ja suositukset pilvistä—muistan, että ”hopeisista” pilvistä. Tätä ei voisi epäillä mitenkään? TODISTEET JA SUOSITUKSET—LUOTTAKAA MINUUN, OPPILAS, SILLÄ KUN PUHUN, SANASTANI TULEE LAKI! EN RIKO LUPAUKSIANI! EN RIKO LUPAUKSIANI! Pitäisin siitä, jos voisitte viettää aikaa eristyksissä tasapainon säilyttämiseksi. Olette vastaanottaneet tuhansia tunteja nauhoja ja tuhansia sivuja kirjoitusta, ja on useita tuhansia sivuja kirjoittamatta; ihmisten täytyy tulla ymmärrykseen, että ette voi olla kaikkea kaikille keskuudessanne—etenkin TEIDÄN täytyy ymmärtää se. Asioita tuodaan järjestykseen, kun pieni piiri ymmärtää läsnäoloni totuuden; joukkoani paikannetaan asianmukaisesti, mutta joidenkin täytyy hyväksyä tehtävänsä, ja kunnes tulee aika, jona se on suoritettu, raha kohdennetaan, sillä se on velvoituksien velvoitus, tämä suurenmoisen kristallin kiinteistö jää vaaraan ja lapsiani ei hyväksytä—te vähäuskoiset ja heikommat. SANOIN: ”MINUN” LAPSENI! SANOIN MYÖS, ETTÄ GINNIN NIMI TULLAAN POISTAMAAN ELÄMÄN KIRJASTA—PÄÄTÖKSEN TEKO VERITESTIN ”JÄLKEEN” ON LIIAN MYÖHÄISTÄ! *** KUINKA MONI TEISTÄ TULEE OLEMAAN ”LIIAN MYÖHÄSSÄ”?*** KUINKA MONTA KERTAA SE TULEE OLEMAAN ”MINÄ”, JONKA LUOTA KÄÄNNYTTE POIS? NIIN KUIN TEETTE PIENIMMILLENI, NIIN MYÖS TEETTE MINULLE!!! SALLITTE MÄÄRÄTYN KIINTEISTÖN POISHEITON LAPSENI SYNTYMÄSSÄ! KUINKA PALJON ENEMMÄN SALLITTE? OLKOON SE NIIN JA SELAH.

ETTE PIDÄ NÄIDEN ASIOIDEN KUULEMISESTA? EN VÄLITÄ, PIDÄTTEKÖ NÄISTÄ SANOISTA VAIKO ETTE—KUN HYVÄKSYTTE VELVOLLISUUTENNE, ETTE KUULE ENEMPÄÄ NÄITÄ SANOJA. TEILLÄ ON MAAILMA TULOSSA LOPPUUN, KUTEN MINKÄLAISENA OLETTE SEN TUNTENEET, TEILLÄ ON PROFETIOIDEN AIKA TULOSSA TÄYDELLÄ VOIMALLA PÄÄLLENNE—JA TE SALLITTE LAPSENI HEITETTÄVÄN ULOS. SIISPÄ TIEDÄN, ETTÄ ETTE VIELÄ YMMÄRRÄ! PYRKIMYKSISSÄNNE JA PELOSSANNE ”LOUKATA” IHMISTOVERIANNE TE SALLITTE ITSENNE PAHUUDEN LÄSNÄOLOON JA PAHAN OPETUKSIIN—OLETTEKO HULLUJA? TEEN ISÄNI PYYNTÖÄ ENKÄ VÄLITÄ, JOS SÄVYNI JA SANANI LOUKKAAVAT TEITÄ—SILLÄ TE USEIN LOUKKAATTE MINUA NIIN, ETTETTE VOI KUVITELLAKAAN.

Siirryn sivuun, pieni oppilas, sillä olet kivuissa ja annan sinulle rauhan. Annan rauhan Isämme ARMOSSA, joka antaa kaikki suuret ja ihmeelliset lahjat. Olkoon se niin ja Amen.

OLEN ”HÄN”, JOTA TE ODOTATTE

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf