KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS — PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ – PHOENIX JOURNAL #3 LIITE I ”HARMAAT MIEHET” -NAUHA (kommentti lisätty 12/23/09)

Luoja Aton / Hatonn

Joulukuu 21, 2009

’SPACE — GATE – THE VEIL REMOVED’ – PHOENIX JOURNAL #3 APPENDIX I

THE ”GREY MEN” TAPE

Tämä on muokattu transkriptio huhtikuun 23. päivänä v. 1988 nauhoitetusta luennosta. Informaatio on pätevää ja jos mitään, niin se on helpommin tunnistettavissa tänään—Hatonn.

Tulen käyttämään tätä informaatiota puhuessani taas taloustieteestä, mutta nyt muokkaan ääninauhalta, jotta säästäisin aikaa ja toistamista.

Kutsutaan internationalisteiksi ryhmää, jolla on huolitellut ja menestyneet suunnitelmat maanne ja maailman hallitsemiseksi. Kun viittaan internationalisteihin, viittaan erittäin eliittiin ryhmään, joka koostuu noin 12–13:sta ”perheestä”. Nämä ”perheet” pitelevät ”kukkaroittenne nyörejä”—vetoketjua ja lukkoa, kaikista rahapusseista maailmassanne. Kuulostaa mahdottomalta? Ei, se ei vain ole mahdollista, vaan se on äärimmäisen helppoa visualisoida sen jälkeen, kun olen selittänyt sen teille.

Kun menen eteenpäin, annan teille joitain nimiä ja paikkoja, joiden avulla voitte tehdä tarkistuksia tapauskohtaisesti. En joka tapauksessa koskaan toivo saattavani yhtään ihmistä vaaraan, joten kaikissa tapauksissa viittaan vain niihin, jotka ovat jo antaneet ”julkisia” lausuntoja tai informaatiota.

Minun täytyy myös selittää muutama käytetty termi jatkuvuuden tunteen pysymiseksi. Siispä kun siirrymme eteenpäin, antakaa minulle anteeksi hyppäykseni aiheesta, kun yritän antaa määrittelyn esim. ”pankkien vähimmäisvarantojärjestelmälle”.

Ensin teidän täytyy tulla täyteen ymmärrykseen asiasta, että todellakin ON olemassa muutama elitisti, joilla on hyvin pohjustetut ja toimivat suunnitelmat ja jotka kontrolloivat sekä maailman taloudellisia markkinoita että lopullisesti kaikkia maailman ihmisiä. Älkää tehkö virhettä ajattelemalla, että puhun ”jostain toisesta maailmassa”, sillä puhun enemmän Amerikan Yhdysvalloille kuin lopulle maailmaanne.

Kun asetan osasia palapelistä yhteen tätä dokumenttia varten, viittaan taas sellaisiin ryhmiin, kuten Trilateraalikomissio, ulkomaansuhteiden neuvosto ja Bilderbergerit. Antakaa anteeksi, jos toistan itseäni. Minun ehkä tarvitsee olla toistava sovittaakseni palaset oikeanlaisessa perspektiivissä.

Teidän täytyy tietää, että on tiettyjä perheitä (kirjaimellisesti), jotka hallitsevat kovaa valuuttaa. Maat, jossa nämä perheet sijaitsevat, tunnetaan kovan valuutan maina. Nämä kolmetoista perhettä kontrolloivat politiikantekoa ja näiden maiden keskuspankkien päätöksentekoa. Nämä perheet omistavat suurimman osan Federal Reserve -järjestelmän alueellisten pankkien osakkeista. ”Federal Reserve” viittaisi tietämättömämmille, että tämä olisi liittovaltion hallituksen haaraosasto. Tämä ei ole totta, sillä Federal Reserve -järjestelmä EI ole liittovaltionne hallituksen haaraosasto. Samalla lailla kuin miten nämä perheet kontrolloivat Federal Reserve -järjestelmän alueellisia pankkeja, niin ne myös kontrolloivat valuuttoja, joiden ei sallita heilahtelevan. Huomatkaa, että tässä Amerikan dollari on standardi, jota vastaan kaikkia muita valuuttoja mitataan. Kaikkiin muihin valtioihin vaikuttavat dollarin vaihtuvat arvot. Nämä perheet eivät vain kontrolloi valuuttojanne, vaan ne myös kontrolloivat pankkeja. Tämä, ystävät, tapahtuu kaikissa maailmanne johtavissa valtioissa.

Ymmärtämisen helpottamiseksi käsitellään tässä vaiheessa vain teollistuneita valtioita. Minun täytyy myös selittää pankkien vähimmäisvarantojärjestelmää teille, koska ilman lainausjärjestelmän ymmärtämistä ette voi saada oikeata kuvaa. Kaikki näiden perheiden kontrollin alaisena olevat pankit harjoittavat vähimmäisvarantojärjestelmää—ja ylitse—(joskus ei ole kovaa valuuttaa läsnä ollenkaan). Mutta antakaa meidän selittää esimerkillä, joka tapahtuu henkilökohtaisella tasolla.

Tätä kutsutaan itse asiassa vähimmäis- ”varainto” -järjestelmäksi. Lainaajien sallitaan lainata maksimissaan 20 suhteessa yhteen. Tämä on täysin laillista, jota harjoittaa jokainen lainaussäätiö Amerikassa ja muualla.

Esimerkki: herra A menee ystävällisen pankkiirin, herra B:n, luo ja tallettaa tuhat dollaria (1.000 $) herra B:n pankkiin. Herra B:n pankki on säästöpankki, joten herra A laittaa 1.000 dollaria omalle säästötililleen. Säästöpankin vaaditaan laissanne säilyttämään vain 5 % varannoista. Heidän sallitaan lainata 95 % sijoitetusta rahasta tai 95 % siitä, mikä on asetettu säästötileille. Tämä tarkoittaa, että 1.000:sta dollarista on saatavana 950 dollaria lainattavaksi. Säästöpankki vuorostaan ottaa 950 dollaria ja lainaa sen herra C:lle, sanotaan vaikka kodin korjaukseen. Tämä herrasmies ottaa lainaamansa 950 dollaria ja käy paikallisessa rauta/puutavarayhtiössä ostamassa tarvikkeita, puuta, nauloja jne.

Puuyhtiö suorittaa tavallista pankkitoimintaa, ja siispä menee pankkiinsa 950 dollarin talletuksen kanssa, eli pankkiin D. Pankki D:n vaaditaan nyt pitämään 5 %, mutta voi lainata 95 %, joka voisi olla 902,50 dollaria. Nyt pankki D lainaa sen herra X:lle, joka vuorostaan suodattaa sen takaisin talouteen, otaksukaamme, ruokakaupan ja muiden liikkeiden kautta. Hän kuluttaa sen, ja nyt raha päätyy pankkiin Z. Pankki Z:n vaaditaan pitämään 5%. Se tarkoittaa, että pankki Z voi lainata 857,37 dollaria. Se on jälleen lainattu ja suodatettu takaisin talouteen. Tätä jatkuu suoraan nollaan asti. 1.000 dollarin tallennuksenne kanssa noiden pankkiirien sallitaan nyt lainaavan 20.229,60 dollaria. Tätä harjoittaa JOKAINEN rahalaitos Amerikassa ja muualla. Edellä mainitut summat eivät sisällä ”korkoa” lainatulle rahalle, vain peruspääoman.

Teidän täytyy pitää nyt mielessä, että tästä seuraa kasvu rahavarannossa Federal Reserve -järjestelmän kautta. Teidän ”isot poikanne” kasvattavat yksinkertaisesti rahapainojenne nopeutta, ja pyörittävät niitä hieman nopeammin ja nopeammin, pumpatakseen enemmän kansantalouteen. Antakaa minun muistuttaa teitä pitämään mielessä, että kolmetoista perhettä kontrolloivat kaikkia maailman kovia valuuttoja, ja heidän sallitaan harjoittaa tätä vähimmäisvarantojärjestelmää—tämä tulee olemaan tärkeää liikkuessamme eteenpäin.

Puhumme nyt jostain, johon viitataan planeetallanne nimellä ”System 2000”, joka on Global Creditors Unilateralin suunnitelma. Tämä suunnitelma käynnistyi jossain 1970-luvun alkuvaiheilla. Siihen aikaan Pentagonin viranomainen ja useat muut viranomaiset vierailivat Nigeriassa. He kävivät pääministerin luona ja maksoivat hänelle viisikymmentä miljoonaa dollaria (50 miljoonaa) nostaakseen öljyn hinnan yli tuplaten. Nigerialainen öljy on laadultaan ”kevyt raakaöljy”, jollaisena se on lähes tarpeeksi puhdasta palamaan autoissa välittömästi ilman tislausta. Tämän tyyppinen öljy asettaa öljyn hinnan koko maailmalle. 50 miljoonaa dollaria oli suorana käteisenä ilman takaisinmaksuvaatimuksia, mikäli Nigeria tuplaisi kevyen raakaöljyn hinnan.

Viittaamme tähän kevyenä öljynä. On vain kaksi sijaintia maailmassa, jossa on tätä kevyttä öljyä, ja tottakai se on kaikkein arvokkainta öljyä maailmassanne, siispä se on standardi, jota vastaan kaikkia muita öljyjä maailmassa mitataan. Joten kuka ikinä kontrolloikaan kevyen öljyn hintaa, hän kontrolloi hintaa kaikelle öljylle maailmassa.

Tässä vaiheessa tuodaan arabit tähän näyttämöön. Tämä tuo myös trilateraalikomission—se lukee mukaansa myös herra Bushin. Nyt oli aika tuoda painetta ja suostuttelemista OPEC:lle. Mitä suurin osa teistä amerikkalaisista ei muista on se, että Amerikan Yhdysvallat on OPECIN JÄSEN. Siitä pidetään hyvin matalaa profiilia.

Siihen aikaan ”sopimus oli lyöty lukkoon” Lähi-idän öljyntuottajien kanssa, ja näin se meni: kaikki ostajat olivat valmistautuneet maksamaan huomattavasti korkeampia hintoja öljystä—EDELLYTTÄEN—että kaikki Lähi-idän valtiot tukivat Amerikan Yhdysvaltoja SIJOITTAMALLA TULOT AMERIKAN ISOIHIN PANKKEIHIN.

Tehdäksemme tämän kuvan selkeäksi teidän täytyy muistaa, että arabit, jotka ovat varakkaita sheikkejä tänään, ovat vaeltaneet ympäriinsä kamelin selässä hyvin suurella aavikolla. He olivat paimentolaisia ja olivat todellakin erittäin epäsivistyneitä liiketoimissaan. Vuosia aikaisemmin, kun kansainväliset pankkiirit havaitsivat maissaan olevan öljyä, he menivät ja suostuttelivat arabit sallimaan heidän tuottaa öljynsä, rahoittamalla öljykentät, poraukset, kuljetukset—kaikki tarvikkeet, mukaanlukien asiantuntemus.

Sen jälkeen, kun pankkiirit rahoittivat öljykentät, he veloittivat arabeilta kiskurimaksuja öljyvarastojärjestelmien rakentamisesta—jalostamoiden ohella. Kiskonta oli nopeasti maksettu takaisin, koska arabeista tuli hyvin rikkaita hyvin nopeasti. (Kauan aikaa sitten maksoitte vain noin 30 senttiä per gallona bensa-asemillanne.) Viedään asia nyt pidemmälle, eli menette Nigeriaan ja maksatte heille kevyen öljyn hinnan tuplauksesta. Arabien tietämättä, eli näiden, jotka olivat tulleet rikkaiksi päivässä ja eivät tienneet pätkääkään liiketoiminnasta ja vielä vähemmän kansainvälisestä taloudesta; kamelipaimentolaiset; kutsutte heidät yhteen ja sanotte, ”Nostamme öljyn hinnan juuri niin korkealle kuin haluatte sen menevän—JOS—talletatte vakiintuneen osan rahoista, jotka saatte tästä UUDESTA VOITON KASVUSTA 30-VUODEN AJAN SERTIFIKAATTEINA, TIETTYIHIN SUURIIN YHDYSVALTOJEN PANKKEIHIN.

Ehkäpä te voitte nyt ymmärtää varhaisin 1970-luvulla kokemanne ongelmat. Muistatteko kaasulinjojen ja öljyn hintojen nousun taivaisiin? Se tapahtui, koska maailman kukkaroita pitelevät pankkiirit tiesivät, että arabeille menevän öljyn hinnan kasvu tulisi takaisin suoraan heidän pankkeihinsa talletussertifikaatteina 30 vuoden ajan.

Siirrytään nyt 30 vuoden ajan talletuksiin ja tutkitaan pankkiirin suunnitelmia. Myöhään 70-luvulla ja varhaisin 80-luvulle sheikki Ymanilla ja hänen sakillaan ei ollut aavistustakaan, että noiden pankkien välillä oli yhteys tai että samoilla henkilöillä oli suurten öljy-yhtiöiden hallitseva osakkuus. Näettekö, mitä tähän on kudottu? Kuinka loppujen lopuksi kamelipaimentolaiset voisivat ymmärtää, että kansainväliset pankkiirit ”vetivät heitä nenästä” kuin pässiä narussa? Kuinka he voisivat mahdollisesti tietää, mitä tapahtui näiden öljy-yhtiöiden kautta, että rahat kierrätettiin poikkeuksetta suoraan takaisin valittuun pankkijärjestelmään? He eivät voineet eivätkä pystyneet!

Kulkien ajassa pitkän matkaa takaisin 1870-luvulle Rockefellerit perustivat jotain nimeltään Joint Stock -rahasto. Lisään tähän, että tämä oli vain lyhyt kausi ajassa, ennen kuin amerikkalainen hallitus julisti nämä rahastot laittomiksi. MUTTA NIMITTÄIN NÄMÄ KYKENISIVÄT TOIMIMAAN IKUISESTI SEN ALLA, MITÄ KUTSUTTE ”ISOISÄ” -PYKÄLÄKSI. SE, VELJET, ON LOPULLINEN AMERIKAN SUURIA PANKKIA JA FEDERAL RESERVE -LAUTAKUNTAA KONTROLLOIVA TEKIJÄ. Tuo ”rahasto” kontrolloi Rockefeller-säätiötä, joka vuorostaan kontrolloi Federal Reserve -pankkia ja on keino, jolla internationalistit pystyvät saamaan kontrollin Yhdysvaltojen valuutasta.

Alkaako siitä tulla järkeenkäypää, että nuo New Yorkin pankit näyttävät kaikkien aikojen ennätyssaatavia? Silti kaikkialla muualla Yhdysvaltoja pankit ja asuntosäästörahastot menevät vararikkoon ja romahtavat. SE, YSTÄVÄT, TARKOITTAA SITÄ, ETTÄ TEITÄ MANIPULOIDAAN ARABIEN OHELLA JA TASAVERTAISEN SOKEASTI—VAILLA APUJA.

Mennään nyt takaisin ja puhutaan ”lukkoon lyödystä” kaupasta (vallassa olevanne rakastavat tuota termiä) saudi-arabialaisten ja Lähi-idässä olevien välillä. Näiden vaadittiin laittavan rahansa isoihin pankkeihin; pitäkää mielessä, että he eivät tienneet, että isot pankit pystyivät lainaamaan kahdestakymmenestä yhteen. (20-1 oli jo jonkin aikaa sitten, nykyään se on korkeampi). Kaikki, jonka he saivat, oli talletetun rahan korko. Huonompi juttu heille, joissain näissä maissa oli hyväksymätöntä vastaanottaa korkoa uskonnollisista syistä, joten he odottaisivat kolmekymmentä vuotta saadakseen rahaa talletussertifikaateistaan. Toisin sanoen he eivät tienneet, että tämän tyyppistä vähimmäisvarantojärjestelmää voisi tehdä, mutta tämän kautta maailman pankkiirit pystyivät saamaan kontrollin arabimaailman rahasta, ja vuorostaan arabimaailma saisi takaisin vain koron rahasta, jonka he olivat laittaneet kansainväliseen pankkijärjestelmään—NÄIDEN 30 VUODEN AJAN TALLETUSSERTIFIKAATTEINA.

Öljyn hinnan manipuloinnin kautta arabeilta saadulla rahalla ja nostaen öljyn hinnan, sanotaan, että 30 sentistä per gallona 1,25 dollaria per gallonaan—siinä tehdään paljon rahaa. Tuon rahan palautuessa kansainvälisiin pankkeihin luvuilla 20–1 luulen, että voitte nähdä ällistyttäviä voittoja. Kohdataan tosiasiat, ystävät, se raha tuli alunperin TEILTÄ. Koska pankkiirit olivat lukinneet talletukset, he kykenivät vuorostaan tekemään lainoja kolmannen maailman valtioille.

Ajatelkaa aikaa viisitoista tai kaksikymmentä vuotta sitten, kun kansainväliset pankkiirit alkoivat sijoittaa kolmannen maailman lainoihin. Katsokaa hyvin tarkasti maita, jotka ovat menossa vararikkoon (täysin varattomiksi) tänään. Tapahtui täysin tarkoituksella, että nuo maat menevät varattomiksi, ja selitän sitä hieman.

Saatatte ihmetellä, kuinka tiedän niin paljon. No, minulla on universumin paras tietokonejärjestelmä ja kaikki mitä minun täytyy tehdä, on näppäillä asia, ja se levittäytyy eteeni. Tietokoneeni heijastavat harvoin virheitä; vain muutoksia ”todennäköisyyksissä” ja häiriöitä ihmisen toimissa ja reaktioissa.

Olen pahoillani, ystävät, ystävälliset pankkiirinne perustivat sen tarkoituksella, jotta kolmannen maailman maat menisivät varattomiksi. Teidän täytyy kiinnittää huomiota historiaan ja katsoa takaisin aikaan, kun nuo kolmannen maailman maat alkoivat saamaan itsenäisyyden ja perustivat itsenäisiä hallituksia. Se tapahtui sellaiseen aikaan, kun nämä pankkiirit lainasivat nousukkaille suuria määriä rahaa, joka oikeastaan oli tullut heille pohjimmiltaan arabien kautta.

Kansainväliset pankkiirit eivät vain halunneet, vaan varmistivat, että nämä lainaavat maat käyttäisivät rahoitusta väärin. Se oli täysin tarkoituksella, että nuo maat menisivät varattomiksi. Se oli esijärjestetty, että rahoja voitaisiin hoitaa huonosti ahneuden kautta, ja ne yksinkertaisesti tuhlattaisiin. Teidän täytyy muistaa, että näiden maiden johtajat eivät olleet koskaan hallinneet mitään tai ketään. He eivät tietäneet mitään hallituksesta. Ne olivat siirtokuntia muiden suurempien maiden hallinnon alaisena.

Kansainväliset pankkiirit tiesivät, että johtajat sitoutuivat tuhlaamaan rahat. Oli tiedossa, että heillä ei olisi keinoa tietää, mitä tehdä niiden kanssa (ja ne olivat massiivisia), ja niin pyörä pyörii. He olivat itse asiassa tuhlaamassa arabien kautta teiltä otettua rahaa, korkeiden öljyhintojen kautta jne. Seurataan sitä nyt kauttaaltaan.

Täten poikkean tarinaan Dharman Maapallolla olevasta kotivaltiosta—Teksasista—suurin osa teistä on kuullut siitä. Mennään takaisin joitain vuosia (ei liian monta) virkistääksemme joitain muistoja. Muistatteko erään nimeltään John Connally, joka oli Teksasin kuvernööri? Muistatteko, että hän oli myös ajoneuvossa ja oli vahingoittunut John Kennedyn murhan aikana? No, herra Connally oli myös valtionvarainministeriön alivaltiosihteeri—hän oli paljon asioita ja titteleitä. Eräät herra Connallyn kanssa tekivät erittäin kiehtovan asian—he suunnittelivat toteuttavansa uuden valuutan Teksasin osavaltiolle. Nimittäin Teksas on osa liittovaltiota vain uudistettavan ”sopimuksen” kautta. Sopimus uudistetaan automaattisesti joka vuoksi, mutta sen uudistaminen ei ole välttämätön. Se tarkoittaa sitä, ystävät, että Yhdysvalloilla on vain sopimus Teksasin kanssa pitääkseen sen osavaltioiden liitossa. Sitä ei äänestetty, kuten muita osavaltioitanne.

Teksas oli yhteen aikaan—uskon, että terminne voisi olla ”sikarikas”. Osavaltio oli varakas, ja siellä oli monia hyvin, hyvin varakkaita yksilöitä. Rikkaita yksilöitä, kuten Huntin veljekset, joilla ei oikeastaan ollut mitään alkujaan, mutta heistä tuli äärimmäisen varakkaita yhdessä yössä ÖLJYLLÄ. Se oli kauan aikaa sitten, kun öljy löydettiin ensimmäisen kerran ja josta tuli hyvin suosittua.

Aion todellakin niputtaa tämän kaiken yhteen, mutta teidän täytyy kestää mukanani, sillä tässä on niin monia puolia. Minun täytyy tehdä selväksi, mitä aion sanoa. Selitän teille, miksi, mikäli ette jo tiedä, se oli niin tärkeää ”oppositiolle” ja miksi yritettiin salamurhaa herra Connallya ja Kennedya kohtaan.

Miksi nuo miehet ovat ”rikki” tänään ja vakavissa taloudellisissa ongelmissa? Se on niin, koska internationalistit oppivat, mitä Huntin veljekset ja herra Connally aikoivat tehdä. Teksas, osavaltio sopimuksen kautta, voi laillisesti irrottautua liittovaltiostanne. Huntin veljekset ja herra Connally tiesivät, että Teksas kykenisi perustamaan oman maansa ja valuuttansa. Tämän takia he voisivat olla maksukykyisiä ja eivät olisi Federal Reserve -järjestelmän määräyksien alaisuudessa. Tai yksinkertaisesti ilmaistuna kansainvälisten pankkiirien kontrollin alaisuudessa.

Suunnilleen samaan aikaan he olivat saavuttamassa nurkkapaikan maailman hopeasta. Tämä tapahtui prosessin rahoittamiseksi, jossa he voisivat voittaa kansainväliset pankkiirit, ja se oli siinä pisteessä, kun Huntin veljet murskattiin. John Connally melkein kuoli, ja Teksasia, joka olisi voinut olla ainoa ansasta pakenemisen täytäntöön saanut osavaltio liittovaltiossa, rangaistiin äärimmäisen suurilla ongelmilla. Tänä päivänä osat Dallasista ja Fort Worthista, Houstonista ja muista varakkaista, varakkaista kaupungeista ovat muuttuneet muistuttamaan haamukaupunkeja vanhassa lännessänne. Eräitä rikkaaksi öljyteollisuuden myötä kasvaneista rangaistiin, ja Huntit ja Connally ovat vararikossa.

Internationalisteista tuli niin raivostuneita ja niin vihaisia sille, mitä nämä teksasilaiset olivat tehneet, että he rikkoivat öljyteollisuuden ja Teksasin suurten öljyntuottajien selän. Se oli hyvin rakennettu suunnitelma ja täydellisesti toteutettu.

Kun he yrittivät sekaantua kansainvälisten pankkiirien suunnitelmiin, voitte nähdä siitä tulokset. Huntin veljekset työskentelivät edellä olevassa suunnitelmassa suoraan Iranin Saahin kanssa. Välittömästi sen jälkeen yksi Teksasin pankkiireista oli tapettu, Iranin Saahi suistettu vallasta ja Huntin veljekset pakotettu konkurssiin.

On monia keinoja, joilla kansainväliset pankkiirit voivat kostaa niille, jotka yrittävät sekaantua heidän kokonaisvaltaiseen suunnitelmaansa; murhan kautta tai teidät voitaisiin hyvinkin laittaa mielisairaalaan lukkojen taakse lopullisesti tai teillä voisi olla voittamattomia syytteitä teitä kohtaan, joissa teidät lukitaan vankilaan loputtomaksi ajaksi. Tämä jälkimmäinen on tapahtunut myös lukuisille henkilöille ”UFO” -tutkimuspiireissä, jotka löytävät ja tuovat esiin totuutta. Se on täsmälleen se, mitä tapahtui eversti Wendelle Stevensille. Eversti Stevens oli luultavasti tutkinut enemmän UFO-tapauksia kuin kukaan muu henkilö. Lisäksi salamurhajuoni oli järjestetty, jota yritettiinkin, kun eversti Stevens oli vangittu. Kummallisesti tekijä, joka pukeutui uskonnolliseksi johtajaksi, jäi kiinni teossa ja kääntyi FBI:n puoleen, eikä hänestä ole kuultu enää koskaan. Olkoon se niin.

Jos muistatte, Iranin Saahi oli täydellisessä terveydentilassa, kun hänet suistettiin vallasta ja hän poistui Iranista. Hänet vain julistettiin sairaaksi sen jälkeen, kun hän pääsi Yhdysvaltoihin. Teille kerrottiin, että häntä pidettiin ”suojelevassa” huostassa sotilastukikohdassa. Siellä teille myös kerrottiin, että häntä hoidettiin sairautensa takia—jota ei ollut hänen saapumisensa aikana. Hän kuoli kuitenkin, eikö vain? Kohdatkaa se—hänen kuolemansa oli suunniteltu, ja murha toteutettiin.

Tämänhetkisten kuukausienne aikaina tapahtuu kansainvälistä mekkalaa Iranin ja Irakin kemikaali- ja bakteerisodankäynnistä. Joitain viruksista ei voi jäljittää—eikä edellämainituissa tapauksissa kukaan kehtaisi ajaa takaa asiaa.

Kuka kyseenalaistaisi sairaaksi tulevan miehen, jota hoidetaan ja joka sen jälkeen kuolee odottamattomasti? Ehdottomasti kukaan Yhdysvalloissa ei kyseenalaistaisi sitä. Miehen läsnäolo maassanne oli tarpeeksi epämukavaa. Kuoleman voi tehdä hyvin tehokkaasti monilla jäljittämättömillä tavoilla; yksi tapahtuu mikropisteiden ja värähtelytaajuuksien vaihteluiden kautta sekä myös virusten kautta. (Tämä on täsmälleen se, mitä Dharmalle tapahtui hänen omassa asunnossaan—sydänpysähdyksen aiheutus. Hän vain sattuu olemaan meillä jatkuvassa valvonnassa, sillä hän on vastaanottaja useille meistä tässä korkeammassa ulottuvuudessa; siispä voimme saada kiinni nämä yrittämät ja toimia niitä vastaan. Se ei kuitenkaan tee paljoa uhrin henkiselle rentoutumiselle.)

Voitte saada vahvistuksen näistä pienistä tarinoista John Hansenilta, oman hallituksenne senaattorilta. Tulen puhumaan Iranista ja väestänne, jotka olivat otettu pankkivangeiksi. Epäilen, ettei monikaan teistä ollut kuullut totuutta asiasta.

Senaattori Hansen oli Washington D.C.:ssä, edustajainhuoneessa. Hän tiesi Iranissa tapahtuneen ja pyysi lupaa mennä Iraniin tutkiakseen. Kongressi kieltäytyi. Silloin herra Hansen osti oman yksityisen lentolippunsa ja meni Iraniin joka tapauksessa.

Kun senaattori Hansen saapui, Khomeini tarjosi audienssia. Arvatkaapa, mitä Khomeini sanoi? Hän sanoi, ”Me emme halua näitä panttivankeja, ehdottomasti ei yhtään enempää kuin mitä haluatte meidän saavan niitä. Itse asiassa” Khomeini jatkoi, ”Haluaisin antaa teille nämä panttivangit, joka tapauksessa ainakin puolet niistä, ja voitte viedä ne kotiin kanssanne huomisaamulla. Mikäli, herra Hansen, lupaatte aloittaa tutkimuksen suhteeseen Iranin Saahin, Chase Manhattan -pankin, herra Henry Kissingerin ja presidentti Carterin välillä.”

Tässä vaiheessa senaattori Hansen oli erittäin ilahtunut. Hän kiirehti soittaakseen takaisin Yhdysvaltoihin jollekin, joka voisi antaa valtuutuksen, ja sanoi, ”Hei, voin tuoda puolet panttivangeista takaisin huomenna. Kuinka järjestän sen?”. Henkilö linjan toisessa päässä sanoi, ”No, soitan teille takaisin huomenna ja kerron sitten”. Pyydän, että nyt arvaisitte, mitä tapahtui seuraavana aamuna? Kun puhelu oli soitettu takaisin herra Hansenille, hänelle kerrottiin seuraava, ”Menkää seuraavaan Amerikkaan tulevaan lentokoneeseen. Tulkaa kotiin välittömästi. Älkää tuoko panttivankeja. Älkää neuvotelko mistään. Teillä ei ole oikeutta puhua Amerikan Yhdysvaltojen kongressin puolesta, vaikka olisitte kongressissa. Tulkaa kotiin välittömästi, ilman pidempää keskustelua”.

Tässä on se, mitä hän havaitsi palattuaan Washingtoniin—että tapaus päätyi kongressin tallenteisiin. Lisäksi hän havaitsi, että presidentti Carter tiesi, että panttivankeja tultaisiin ottamaan ja tiesi pidemmälti—että he olivat siellä syystä ja että hänen ei tulisi sekaantua asiaan. Olkaa valmiina pommiin, jos ette ole aiemmin nähneet tätä paljastusta. Panttivankien vapauttamisesta Iranissa oli neuvoteltu Chase Manhattan pankin neuvottelijan toimesta New Yorkissa, U.S.A.:ssa. Kaikki ulkopuoliset peittämättömät ja peitetyt pyrkimykset saada vapautus oli julkisivua. Kysykää keneltä tahansa merijalkaväestä, joka oli mukana siinä armeijan toimissa.

Onko se teille mikään ihme, että Iran on suutuksissaan teille tänä päivänä? Noita panttivankeja ja Amerikkaa oli pidetty kauhussa sillä välin, kun pankkiirit saivat Saahin rahan turvallisesti pankkeihinsa, ennen kuin Saahi oli tapettu, ja he vuorostaan saivat suuren osan Iranille kuuluvasta rahasta. Melko häijy tapa saada Iranin rahat Chase Manhattan pankkiin, jotta se voisi pysyä vakavaraisena ja olla yksi koko maailman varakkaimmista instituutioista.

Kansainväliset pankit muodostivat pankki- ”omistusyhtiöitä”, jotta heitä ei voisi pitää vastuussa. Chase Manhattan, Chemical Bank ja J.P. Morganin pankit olivat hallitsevia pankkeja arabien tallettamalle rahalle. Omistusyhtiöt muodostettiin lainaamaan rahaa kolmannen maailman maille tietäen samalla täysin, että kolmannen maailman maat menisivät vararikkoon.

Sen jälkeen, kun Saahi oli tuhottu ja raha oli turvallisesti pankeissa, massiivisia määriä rahaa lainattiin kolmannen maailman maille. Nämä setelit nostettiin pankeista omistusyhtiöihin ennakoidakseen lainaavien maiden lopullista vararikkoa.

Yksi omistusyhtiö oli tarkoitettu lainaamaan rahaa kolmannen maailman maille. Toisen omistusyhtiön tarkoitus oli lainata rahaa kansainvälisestä pankista ostaakseen maatalousmaita. Se tarkoittaa farmejanne ja myös tiettyjä yhtiöitä Yhdysvalloissa. Farmit ja firmat tulevat luultavasti jatkamaan rahantekoa, mutta kolmannen maailman maat ovat tarkoitettu romahtamaan. Tämä tapahtuu tällä hetkellä, arvokkaat, se ei ole ohimenevä oikku.

Tässä asiat alkavat tapahtua nopeasti ja sorminäppäryyden kera. Seurasi lukemattomia konkursseja, ulosmittauksia ja vararikkoja, joihin oli vaikuttanut FDIC ja FSLIC, jotka ovat Federal Reserve -lautakunnan täydellisessä kontrollissa. Kaikkialla Amerikassa ostettiin ja ostetaan kirjaimellisesti tusinoittain pankkeja. Mutta suuri kysymys on, että kenen toimesta? Kenellä on riittäviä määriä rahaa tehdä sellaisia ostoja? Lisäksi, mistä voisivat sellaiset rahamäärät olla peräisin? Suuret summat tulevat korkeamman hinnan öljyrahasta, joka menee ensin arabeille ja sitten talletettuna kansainvälisten pankkiirien pankkeihin. Ostetut pankit suljetaan tarkoituksella. Jotkut noista pankeista ovat vieläkin vakavaraisia. He ostavat myös maaseutua ympäri Amerikkaa farmareiden kautta, jotka ovat menneet vararikkoon Amerikan korkean dollarin (suhteessa ulkomaiseen valuuttaan) takia. Ainakin sillä tavalla asiat menivät korkeintaan noin vuosi sitten—se heilahtelee jonkun verran tällä hetkellä, sillä on tekeillään muita katalia asioita, jotka ovat seuraava askel suunnitelmassa. En mene noihin asioihin tässä dokumentissa, sillä aion tehdä talouteenne liittyvän dokumentin. Ensiksi mietitään sitä, mitä tapahtuu nyt ja mitä on ollut muutaman viime vuotenne aikana—tällä hetkellä suoritetaan paljon asioita itämaisten yhteisöjen kautta. Jaa niin?

Tulemme nyt pohtimaan valuuttaa koko maailman pohjalta. Osoitamme myös, miksi osa rahasuunnitelmista ja rahantekomuodoista on pätevää ja mahdollista.

Puhutaan hieman herra Marcosista, joka oli vastikään suistettu vallasta Filippiineillä. Tämä on hyvin tyypillistä, ystävät, joten katsokaa käsiä tarkasti. Kansainvälisten pankkiirien edustaja meni heidän luokseen ja sanoi, ”Herra Marcos, huomioimme kaikki lainanne ja tarjoamme teille vaihtoehtoja. Annamme anteeksi kaikki lainanne. Ette voi maksaa niitä takaisin; ette voi maksaa korkoa, ette pääsummaa, mutta haluaisimme tehdä kanssanne sopimuksen. Annamme vain anteeksi lainat.”

Aika poiketa: muistakaa, kenelle tuo raha kuului, jonka he lainasivat näihin kolmannen maailman paikkoihin? Se ei ollut pankkiirien. No, tottakai se oli sitä arabien rahaa, koska ihmiset kaikkialla ympäri maailmaa olivat maksaneet korkeampia hintoja. Joten takaisin siihen, mitä pankkiirit sanovat, ”Annamme vain anteeksi lainanne, pääsumman ja koron, eikä teidän tarvitse koskaan maksaa sitä takaisin—JOS (AINA JOS!)”. ”Jos” kuuluu seuraavasti: ”Teidän täytyy tehdä loppu kansallisesta valuutastanne, mikä se ikinä onkaan. Dollari tulee olemaan valuuttanne arvon perusta. Teille asetetaan käteiskorttijärjestelmän tyyppi yleisen valuuttajärjestelmän sijasta. Sen jälkeen teidän täytyy myös antaa meille päättymättömät oikeudet kaikkiin maanne luonnonvaroihin.

Mielenkiintoisesti se tapahtui heti tuon pienen lahjaeleen, tuon ystävällisen pienen ehdotuksen jälkeen, että herra Marcos suistettiin vallasta. Miksi luulisitte sen tapahtuneen? No, herra Marcos oli hyvin hyökkäävä ja kertoi kansainvälisille pankkiireille, minne he voisivat painua heti sen jälkeen, kun he poistuisivat välittömästi hänen maastaan. Hänellä ei ollut aikomusta antaa heille hallintaa maastaan, ja katsokaa mitä tapahtui.

Kaikki siinä maassa havaitsivat, että yhtäkkiä heidän sosiaaliturvanumeronsa oli synonyymi luottokorttinumeronsa kanssa; lisäksi tukkukauppana luotolle tuli toimia heidän keskuspankkinsa, joka vuorostaan oli laajennettu siihen uuden superpankin toimesta, jonka oli julistanut Paul Volcker vuoden 1985 syksyllä. Sen ratifioi välittömästi presidentti Reagan. Vain huviksi teille, jotka rakastavat numeroiden kanssa pelaamista ja yhteensattumien spekuloimista—nimet ja numerot, luvut, lisättynä kuuteen asti. Moni asia herra Reaganin ympärillä kasvaa kuuteen asti—jopa hänen eläkekodin osoitteensa. Pidän näitä asioita hyvin vähän varastossa, mutta moni teistä vaikuttaa pitävän pelistä. Lisäksi, vaikka presidenttiä ei ole äänestetty uudelleen, se ei tarkoita sitä, että hänet olisi kukistettu taistelusta.

Lisäksi riippuvainen ehto International Monetary Fundin niin sanotusta hyväntahtoisesta lahjasta oli sellainen, että auttaakseen noiden maiden taloutta IMF aikoi nimittää ulkoisia ja ulkomaisia yhtiöitä suunnittelemaan oikeanlaisesti, riistämään ja kaivamaan mineraaleja noista mainituista maista, jotka olivat juuri asettaneet nuo samat mineraalit vakuudeksi. Tämä voisi siten kaikkiaan tuoda oletettavasti vaurautta noille ponnisteleville valtioille.

Herra Marcos oli kuitenkin hieman terävämpi ja paikansi sopimuksessa sanan ”PÄÄTTYMÄTÖN”. Hän ymmärsi, että ilmiselvästikin hän allekirjoittaisi valtionsa itsenäisyyden pois.

En tee kommenttia tai tuomitse herra Marcosia henkilönä tai tee kommenttia kenestäkään yksilöstä—nuo ovat ihmismuodossa eivätkä minun. Kerron vain teille, miten asiat ovat ja kuinka jotkin asiat tapahtuivat.

Marcosien tapauksessa oli kyse vain viikoista, ennen kuin pankkiirit toivat giljotiinin terän alas. Mellakoita rahoitti ja olivat peräisin kansainvälisten pankkiirien ryhmistä. Ei ole koskaan inhimillisesti viisasta olla poikkiteloin näiden kanssa; nimittäin herra ja rouva Marcos käyttivät hyväkseen kansaa tarpeeksi paljon itse eivätkä halunneet jakamista.

Ah, ei unohdeta noita omistusyhtiöitä, joista puhuin. Muistatteko omistusyhtiöt yksi ja kaksi? Toinen ryhmä vastaanotti luottoa ensimmäisen ryhmän omistusyhtiöiltä ostaakseen omaisuutta ja velkoja ”suurista” pankeista. Ainoa velat, joita he ostaisivat, olivat velkoja, joita edustivat arabimaiden talletussertifikaatit. Heidän ostamansa omaisuus oli lainoja, jotka olivat tehty luotonottajavaltioille. Muistakaa se, kolmannen maailman maiden oli suunniteltu joutuvan maksuhäiriöihin lainoista, jotka vetäisivät omistusyhtiöt vararikkoon, ja jotka olivat ostaneet arabien tallennussertifikaatit pankeista.

Sellaisessa pisteessä kansainväliset pankkiirit sanovat arabeille, ”OK, kaverit, anteeksi, mutta kaikki nuo miljardit dollarit kolmenkymmenen vuoden kestoajan tallennuksissa, joita olette tallentaneet kaikki nämä vuodet, ovat poissa. Ne myytiin meistä irrallaan olevalle omistusyhtiölle, joka lainasi rahat kolmannen maailman maille, jotka olivat vararikossa—konkurssissa—menneet kaput. Anteeksi, herra Arabi, mutta tästä päivästä lähtien olette vararikossa. Tuosta vain—kaikki kadonnut!”

Saattaisitte kysyä, ”Onko arabimaailman mahdollista mennä vararikkoon? Oikeasti nyt, maailman rikkaimmat ihmiset kaiken sen öljyn kera?”. Se on hieman järkyttävää, eikös vain? Sieluparat, he eivät edes tienneet, että nuo tallennussertifikaatit olivat ”myyty” noille omistusyhtiöille. He olivat tallettaneet rahan suoran New Yorkin pankkiin, vaatimusten mukaisesti. Kuinka he voisivat mahdollisestikaan tietää, että ne olivat siirretty ulos ja vararikkoon meneville yhtiöille? Kuinka he voisivat ymmärtää kansainvälisten rahoittajien sisäisiä manipulointeja? He olivat paimentolaisia, jotka eivät tienneet mitään liiketoiminnasta. Heitä ei voisi edes pitää hölmöinä. Kuinka paljon tästä juonittelusta te tiedätte tai ymmärrätte?

Arabit eivät voineet tietää, mitä vastassa he olivat. Mutta katsotaan nyt sitä, mitä on tapahtunut. Ennen vuoden 1986 loppua arabimaailmasta tuli hieman tietoisempi siitä, mitä heille oli tapahtumassa. Sana kulki liikkeelle, että ennen toukokuun 1:stä päivää vuonna 1987, miljoonia ja miljoonia täytyi siirtää arabimaailmasta Amerikkaan aloittaakseen valmistautumisen tuomionpäivään. Rahan oli tarkoitus tulla siirrettäväksi mihin tahansa arvopapereihin, jotka olivat edes puoliksi kelvollisia. Miksi luulisitte tämän olleen näin? Se oli sen takia, että kun arabisheikit tulisivat vararikon pisteeseen, he voisivat olla varmoja, että nuo miljoonat arabimaiden kansalaiset, joita on kirjaimellisesti ”pidätelty” poisanto-ohjelmilla, eivät pääsisi heihin käsiksi. Heillä olisi pakopaikka, johon juosta ja toivottavasti piiloutua. No, kun kaikki tämä tapahtuu, että nämä arabimaat ovat kirjaimellisesti myyty, viattomasti tai tietoisesti, niin syntyy kansannousuja, sekasortoa ja kirjaimellisesti verilöylyjä. Se tulee tapahtumaan, ystävät, juurikin arabimaissa.

Tämä on syy, miksi he ovat ostaneet ja asentaneet silkworm-tyyppisiä kiinalaisia ohjuksia. Pitkälle matkalle, ydinkärjellä varustettavia, ja heillä on ydinaselaitteita virittämään ne. Voisiko olla, että niitä tarvitaan heidän omia kansalaisiaan vastaan? Kansalaisista tulee melko ärsyyntyneitä, kun he eivät saa enää mitään öljytuloista ja että heidän oma maansa on vararikossa, jonka lisäksi heidät oli myyty omien johtajiensa toimesta. Siinä pisteessä tulee tapahtumaan sheikkien massamuutto Amerikkaa kohti, johon he ovat jo siirtäneet suurimman osan omaisuudestaan.

Arabit yrittivät tehdä isoja ostoja vuoden 1988 toukokuuhun mennessä; se on puolitoista vuotta myöhemmin. Ettekö luulisi asioiden romahtavan melko pian? Olisiko se suhteellisen korreloivaa ajoittautuakseen säästöpankkiongelmiin ja yksityiseläkesuunnitelmien ongelmiin ja hajoavaan talouselämään ja—ja——?

Näen ongelmien jatkuvan, kun katson skannereitani. Todennäköisyys, että pääsisitte vuoteen 1990 ennen suurta lamaa, ei heijastu niissä. En näe mitään keinoa teille päästä syyskautenne ohitse.

Tarvitsette vain muutaman maan lisää maksuhäiriöisiksi ja rahajärjestelmänne romahtaa. Olette kohteena usealle tavalle syöstä teidät romahdukseen. No, takaisin alkuperäiseen tarinaan.

Puhumme pulassa olevista omistusyhtiöistä. Kansainväliset pankkiirit ovat poistaneet vastuun itseltään. He siirsivät setelit jne. omistusyhtiöille, jotka vuorostaan tekivät huonot lainat. Kaikki se raha, joka kuului arabeille, oli siirretty omistusyhtiöille. Kaikki, mitä kansainvälisten pankkiirien täytyy sanoa arabeille, on, ”Olette vararikossa. Tästä päivästä lähtien—kaikki poissa!” Kun arabit vaativat maksua 30:n vuoden maksuehdon kuiteista, omistusyhtiöt ovat maksukyvyttömiä—niin yksinkertaista, ei rahoja—varattomia.

Näettekö nyt, että tämä ryhmä ”vedätti” ihmisiä joitain vuosia takaperin, ja nyt he voivat ”murskata” heidät vastaavalla vauhdilla ja tehokkuudella ilman, että olisivat vastuussa?

Pelkään, ystävät, että se ei ole hyvin erilaista siitä, mitä on tekeillään teille, arvokkaat—mutta se on toinen tarina.

Mitä tapahtuu seuraavaksi tämän pisteen jälkeen maksukyvyttömyydessä ja neuvotteluissa, on se, että omaisuus täytyisi hävittää. Arabien täytyy nyt likvidoida. He ostivat esimerkiksi viljelymaata kaikkialta ympäri Amerikkaa. Vastaavasti he ostivat osakkeita lukuisista yhtiöistä sekä paljon arvopapereita ja muuta maaomaisuutta. He ovat itse asiassa kontrolloineet suurta osaa New Yorkin pörssistä. Pitäkää mielessä, että japanilaiset kontrolloivat myös isoa osaa.

Katsotaan konkurssi-ilmoitusta seuraavaan aamuun. Arabit kippaavat osakkeensa New Yorkin pörssiin, ja mitä tapahtuu, kun heidän osakkeitaan, arvoltaan miljardeja dollareita, tulee markkinoille? Puhun miljardeista ja miljardeista dollareista, ja yhtäkkiä kaikki se on myytävänä!

Mitä tapahtuu jo taantuneelle viljelymaalle? Vuonna 1987 suuri viljelymaa, joka oli ollut arvoltaan 3.000 dollaria eekkeriltä, oli vähemmän kuin 700 dollaria per eekkeri deflaation takia ja kyvyttömyyden tähden maksaa takaisin farmilainoja. Olette nyt lisänneet kuivuuden ja muita samankaltaisia painajaisia. Muuten, teidän Federal Reserve -järjestelmänne toi tämän deflaation. No, arabit eivät halua tuota viljelymaata, sillä heillä on kaikki ongelmat, joita he pystyvät käsittelemään. Mitä tapahtuu viljelymaan hinnalle? Se putoaa suoraan lattiaan, eikö vain? Veljet, kun tämä tapahtuu arvolle, mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, ettei sillä ole enää takausarvoa. Kun ei ole takausarvoa, kuinka viljelijä voisi lainata rahaa seuraavalle satovuodelle? Mitä vuorostaan tapahtuu sadolle? Kuka syöttää ihmiset? Mitä tapahtuu ruokamarketeille? Tottakai tulokset rinnastuvat nälkään ja niukkaan tarjontaan. Surullista, veljet, mutta se on hyvin järjestetty suunnitelma, joka toimii täydellisesti.

Kaikki kiteytyy KONTROLLIIN ja siihen, miten kykenette kuunaan toipumaan. Lisäksi katsotaan pörssitilannettanne. Mitä tulee tapahtumaan, kun nämä lukuisat osakkeet kipataan osakemarkkinoille? Kaaos. Mikä tulee olemaan katastrofaalisen kaaoksen tulos? SE OLI SUUNNITELTU SYÖSTÄMÄÄN AMERIKAN PÖRSSIT, YKSITYISET YRITYKSET, YKSITYISET FIRMAT, AMERIKAN KIINTEISTÖT JA VARSIN SUORAPUHEISESTI, KANSALAISET YLIPÄÄTÄÄN, TOTAALISEN HÄMMENNYKSEN TILAAN.

Kerron teille loputkin suunnitelmasta. Totaalisen hämmennyksen ja toimintakyvyttömyyden aikana nuo hyväntahtoiset pankkiirit aikovat tulla läpi ”pelastakaa maailma -ehdotuksella”. He tulevat valmistautumaan eliminoidakseen käteisen, koska se romahtaa. Toiseksi heidän täytyy pysäyttää laiton huumekauppa. Sen jälkeen heidän täytyy myös ponnistella verohuijaamisen pysäyttämiseksi. Mitä itseään kunnioittavalla Amerikan kansalaisella voi mahdollisestikaan olla moisia jaloja pyrkimyksiä vastaan? He (pankkiirit) ovat järjestäneet ja masinoineet kaikki nämä ohjelmat, ja nyt he teeskentelevät olevansa niitä pysäyttämässä.

Mitä keskiverto amerikkalainen tekee televisionne kertoessa ”Katsokaa, mitä nuo halpamaiset arabit ovat tehneet teille?”. Mitä te tekisitte? Tulette uskomaan sen, mitä he sanovat, ettekös vain? Tulette olemaan suoraan siellä eturivissä sanomassa ”Tietysti he tekivät sen meille. Nuo arabit haluavat kontrolloida maailmaa”. Melko pian siitä tulee ”Nuo japanilaiset haluavat kontrolloida koko maailmaa” ja sen jälkeen ”Kiinalaiset haluavat kontrolloida koko maailmaa.” Liitytte messuamiseen, joka sanoo: ”Katsokaa, he ostivat kaiken tästä isosta osasta Amerikkaa. Katsokaa sitä kaikkea rahaa, jota olemme heille antaneet ja katsokaa, mitä he ovat tehneet. He ovat romahduttaneet pörssimme ja niin edelleen ja poispäin”. Ah ha, mutta tässä kohtaa tulevat kuvaan ystävälliset pankkiirinne, jotka aikovat sanoa teille ”Teidän täytyy saada uusi valuutta, ja sitten seuraava tekemämme asia on käyttää sitä uutta valuuttaa pysäyttääksemme tämän laittoman huumekaupan. Tiedättehän, sen, mikä tulee Väli-Amerikasta ja noista muista maista. Sen jälkeen meidän täytyy tietysti myös saada pankkikortti pysäyttääksemme ihmisten verohuijaukset, koska loppujen lopuksi, herra Yleisö, jos me emme tee tätä, emme koskaan pääse takaisin jaloillemme.—Joten, veljet, jos vain annatte kaiken meille ystävällisten pankkiirien käsiin, niin me huolehdimme kaikesta ja oikaisemme koko sotkun”. Tiedättekö mitä, veljet? Hyppäätte tuon villityksen matkaan ja hyväksytte vangitsemisenne kuin lapset karkin. Te ette vain hyväksy sitä, te vaaditte sitä. Sillä unohdatte kuulla ison JOSSIN. ”TULETTE SAAMAAN TÄMÄN KAIKKI AIKAAN ITSELLENNE, JOS TE VAIN OTATTE PANKKIKORTIN ITSELLENNE YKSILÖLLISESTI, JOSSA ON MEIDÄN PIENI VANHA NUMEROMME PAINETTUNA!” TULETTE JUURI LANKEAMAAN VANHAAN IDENTIFIKAATIOKORTTIJUONEEN.

MITEN TÄMÄ VOISI TAPAHTUA TEILLE? KOSKA TEILLE EI OLE KOSKAAN KERROTTU TOTUUTTA, YSTÄVÄT, JA TE USKOTTE SEN NYT, KUTEN ANNAN SEN TEILLE? EI, SUURIN OSA TEISTÄ HYLKÄÄ MINUT JONKIN PÖLJÄN JA VILLIN MIELIKUVITUKSEN KEKSINTÖNÄ. OLKOON SE NIIN, SILLÄ OLEN SUURESTI SURULLINEN TEIHIN LAJINA.

Tämä on ollut skenaario Lähi-idässä. Missä ajattelette olevanne tänään ja minne ajattelette menevänne, kun teillä on tämä uusi valuutta? Se vain devalvoi vanhan ”dollarin” nollaan. Se on jo suunniteltu ja nimetty valmiiksi: Phoenix. Hieman tätä edeltävästi on olemassa suunnitelma tuoda kansainvälinen luottokortti-ID. Viitataan siihen hallituksen ID-korttina, jossa on sosiaaliturvatunnuksenne, joka tulisi olemaan, ja tajutkaa tämä, sillä seuraava on tärkeää, satelliitilla linkitetty Star Wars -järjestelmän kautta. Kuulostaako mikään tästä teille tutulta? Tämä Star Wars -ohjelma on ainakin 60 prosenttisesti suunnattu tätä tarkoitusta varten ja vain 40 prosenttisesti väitetyille puolustusjärjestelmille jne.

Tämä suuri avaruusyhteys tekee helpoksi pankkitiedon lähetyksen välittömästi ympäri maailman. Tämä tulisi olemaan debit-kortti numerolla, joka vaadittaisiin teiltä kaupankäyntiin, ja ystävät, jos tiedätte yhtään mitään Raamatun ennustuksista, Jumala on jo kertonut teille, kuinka asiat tulevat olemaan, se tulee tapahtumaan. Lisäksi se tehdään niin ovelalla tavalla, että te ”Kristityt”, jotka sanotte, ettette KOSKAAN liity tai osallistu, ette tule koskaan tajuamaan sitä, mikä teihin osui, ja olette liittyneet ohjelmaan sitä edes ymmärtämättä. Kuinka muuten selviäisitte? Älkäämme olko hölmöjä väitteissämme, sillä olette tekemisissä erittäin terävien suunnittelijoiden kanssa, jotka ovat päihittäneet teidät ajattelussa kokonaan tähän päivään asti.

Toivon, että uskotte minua, kun kerron teille, että ”Star Wars” -ohjelman satelliittijärjestelmät ovat paikoillaan. Satelliitit ovat ylhäällä, ystävät. Meidän, jotka olemme toisilta planeetoilta, on sallittu pysäyttää ydinkärjet—meitä ei ole sallittu koskemaan satelliitteihin, joita ei ole asetettu jonkin tyyppiseen ydinräjähdykseen.

No, kaikki nuo ihmeitä täynnä olevat teknologian osat nimeltään silmät taivaassa ja vakoilusatelliitit ”turvaksenne” ovat todella pankki- ja tulotietojen siirtämistä varten, joita olin juuri kuvannut. Se voi siirtää rahoja kaikkialta ympäri maailmaa, pankkikortilta, jonka internationalistit katsovat olevan jokaisella elävällä henkilöllä. Tulette olemaan järjestelmässä, tiedätte sitä tai ette. Itse asiassa te, jotka olette tarpeeksi vanhoja lukemaan nämä sanat—ja jokainen lapsi—olette jo sisällä.

Kaikki tieto tulee päätymään keskustietokoneeseen, ja siitä paikasta maailma tulee olemaan välittömän taloushallinnan alla. Joten, arvokkaat amerikkalaiset, olette juuri maksaneet kovalla työllä ansaitulla rahallanne tuon ohjelman rahoituksen laittaakseen alulle pankkiirien kansainvälisen pankkikorttijärjestelmän ja numerojärjestelmän, joka tulee toteutumaan, valitsette sen tai ette. SE ON TEHTY, VELJET, SE ON PAIKOILLAAN—TEHTY! ÄLKÄÄ KERTOKO MINULLE, ETTÄ ETTE OSALLISTU—OLETTE JO VALMIIKSI OSALLISTUJIA, ARVOKKAAT PIKKUISET.

Kyllä vain, entäpä puolustusjärjestelmänne? Ei näytä liian hyvältä, vai mitä? No, emme salli noita ydinkärkiä tänne avaruuteen sadanviidenkymmenen mailin ohitse. Tämä on meidän etuoikeutemme ja pysäytämme tai hajotamme ne.

Ettekö näe, veljet, että tämä on tapa, jolla ennustukset tulevat huomioonne? Se tapahtuu kaikkialla ympärillänne, mutta ette vaikuta tietävän, mitä etsitte.

Pyydän, kaikki, mitä haluan teidän tekevän tällä hetkellä, on KUUNNELLA MINUA. Ei ole paljoa, mitä voitte tehdä sille, miten asia on.

Te, jotka kuuntelette minua ja omia ryhmiäni, kuunnelkaa minua. Teidän täytyy käyttää kaikki jäljelläoleva aika maksimaalisen tehokkaasti, sillä meidän täytyy työskennellä uusien järjestelmien alla. Projektimme eivät tule koskaan olemaan vähempää kuin erinomaisia sijoituksia, ja niiden täytyy tulla ja ne tulevat rahoitetuksi. Ne täytyy tehdä kuitenkin pikaisesti, ennen kuin olemme keskellä totaalista rahajärjestelmän romahdusta. Voimme työskennellä laman läpi, jos meillä on rahoitus—rahatalouden romahdus käytännössä sulkee meidät, kunnes järjestelmä voidaan laittaa takaisin polulle ja toimintaan.

Se voi toimia ja tulee toimimaan, sillä näinä hämmentävinä, kiireisinä ja hätyytettyinä päivinä on suuri hulluus siirtää rahaa ja tehdä rahaa rahasta jne. Maat, kuten Kiina, Japani—kaikki maat, joilla on pehmeä valuutta, vaihtavat epätoivoisesti dollareihin.

Kerron teille lisäksi, että hallituksenne tietävät meidän olevan täällä. He tietävät myös, että emme ole täällä puuttuaksemme asioihin. Olemme täällä kävelyttääksemme ihmisemme muutoksen läpi ja emme suunnittele mitään vallankumouksellista. Suunnittelemme hyviä liiketoimintapyrkimyksiä ja toivotamme tervetulleeksi kaikki, jotka haluavat osallistua. Meillä ei ole kommuuneja, kaikki työskentelevät kohtuullisen palkkion eteen. Suunnittelemme täydessä rehellisyydessä hyvää liiketoimintaa ja uusimmalla teknologialla. Olemme täällä auttaaksemme; emme ole syöstämässä vallasta. Olemme täällä vain kävelyttääksemme veljemme läpi, sillä kaikki tulee niin kuin profetiat ovat annettu. Hyvin pahoja aikoja tulee olemaan edessä kaikkein varmimmin, mikäli suunnitelmia ei ole tehty noiden koettelemuspäivien varalle.

Puhua hieman lisää liittyen ”ajoitukseen”. Tiedän, että mitä olen sanonut, on totta.

Huippulähteet Sveitsissä vahvistivat, että viime vuonna lokakuuhun mennessä oli kaksitoista velallista valtiota, jotka olivat hyväksyneet ehdotuksen velan anteeksiannosta vaihdossa päättymättömään luonnonvarojen luovutukseen. Tarvitsee olla vain yksi tai kaksi lisää, jotka antavat tarpeeksi vaikutusvaltaa julistamaan arabit konkurssiin. Tästä hetkestä lähtien kaikki arabimaailman huippujohtajat tietävät tarinan, ja he ovat pelästyneinä kuolleeksi siitä. He eivät tiedä, mitä aikovat tehdä sille; ei ole oikeastaan mitään, mitä he sille voisivat tehdä. He eivät ehdottomasti tiedä, kuinka ilmoittaa se tavalliselle kansalle. Ei vaikuta olevan mitään keinoa saada tietoa ihmisille.

Lisäksi kukaan ei tiedä, miten julkistaa tämä kaikki Amerikan kansalle. Sitä olivat jotkut yrittäneet, mutta se kulki kuuroille korville. Toivon, että aikanaan, kun moni teistä on lukenut tämän dokumentin, tapahtuu läsnäolomme tunnustus avaruudessanne. Mitä kerron teille, on totta.

Haluaisin nyt summata tämän skenaarion.

Koska 20–1 velka omaisuuteen nähden pankkisuhdeluku toimii myös vastakkaiseen suuntaan (näin se on vaikutusvallan kanssa), se vie vain noin viisi prosenttia kolmannen maailman maista julistaa konkurssi, ja kun he tekevät niin ja hyväksyvät kansainvälisten pankkiirien suunnitelman, silloin pankkiirit voivat julistaa pankin omistusyhtiöt vararikkoon. Lainojen päinvastaisen vaikutusvallan takia vain 5 % kolmannen maailman maista voivat periaatteessa julistaa maailman vararikkoon, ja kaiken omistus putoaa kansainvälisille pankkiireille.

Kun tämä ohjelma on saatettu alkuun ja on paikoillaan, se päätyy kansainvälisille pankkiireille, jotka omistavat kaikki kiinnitykset ja kaiken omaisuuden. Mitä se tekee maallenne? Entäpä maailmalle? Mikä kontrolli heillä tulee olemaan, kun he perustavat debit-kortin? Siitä tulee automaattinen numero, joka annetaan ja tultaisiin vaatimaan, koska maa on tuhottu.

Siitä seuraisi tämän jälkeen se, että kansainväliset pankkiirit, jotka koostuvat näistä kaikista salaisista ja monimutkaisista komiteoista, joista olen aiemmin keskustellut, omistaisivat nyt suurimman osan Yhdysvalloista ja suurimmasta osaa muista maista (sillä kaikki tapahtuu nopeasti), kontrolloisivat arabimaailmaa ja näin ollen noin kolmenkymmenen vuoden manipulaatiosuunnitelmalla he ovat saaneet maailman ihmiset kontrollin alle.

Kaksi vuotta sitten senaattorinne George Hansen sanoi, että teillä on noin vuosi aikaa saada tämä hallintaan, saada tietoa ulos ja tehdä jotain sille. No, vuotenne on kulunut jo kahteen ja puoleen vuoteen. Kuinka paljon olette kuulleet siitä? Epäilen, ettette kovin paljoakaan. Veljet, tällä tavalla ihmiset tekevät orjia ihmistovereistaan.

On kuitenkin profetoitu maailmanne alusta alkaen, että nämä asiat tulisivat tapahtumaan. Tämä lausunto ei ole sitä varten, että se antaisi teille negatiivisia tunteita. Tämä on sitä varten, että koska olette planeettanne evoluution ajassa SISÄLLÄ, missä nämä asiat tulevat tapahtumaan.

Käyn tämän kaiken läpi, jotta voisitte tunnistaa kaikkialla ympärillänne olevat merkit. Aika, ajan havainnonnissanne, on ohimenevää. ”Aika”, jota kutsumme asioiden tapahtumajärjestykseksi—on ohimenevää. Meillä on paljon tehtävää ja olemme täällä ja saatavilla avustamaan teitä Jumalan olentoja ja Maa Terra -planeettanne lapsia. Olette sisarplaneetta meille pleijadilaisille. Monet väestämme kävelevät joukossanne. On monia tehtäviä ja töitä, jotka täytyy saattaa nyt loppuun.

Tarina ja työ kulkevat eteenpäin, sillä se on Jumalan lupaus ihmiselle. Hänen lupauksensa on sallia ihmisen kuulla ja nähdä todisteiden kera. Hän lähettää nämä asiat meidän, avaruusveljistön, kautta.

Nämä asiat tulevat dokumentoiduiksi ja lähetetyksi ihmiselle, jotta ihminen voisi nähdä sen, mitä hän haluaa tehdä—mitä valintoja hän haluaa tehdä jumaluutensa suhteen.

Tulen jättämään tämän osion nyt, jotta voitte pohdiskella näitä asioita.

Tulemme rakkaudessa ja pystymme näkemään pidemmälle kuin te. Meillä on pääsy kaikkiin tallenteisiin, joten voimme nähdä ja tietää. Voimme antaa apua, jos meitä niin pyydetään tekemään. Ja saatatte kysyä: ”Miksi te tekisitte niin?”. Koska Isä Jumala Kokonaisuus, Valo, joka on Lähteenne ja Minun Lähteeni, rakasti teitä tarpeeksi lähettääkseen Hänen Taivaallisen Poikansa eteemme. Palvelemme nyt tuota samaa ”Poikaa”, joka on komentajamme ja toimimme Hänen palveluksessaan.

Lisäksi te, jotka olette veljiämme, me emme jätä teitä hylätyksi siihen paikkaan. Te, jotka ette vielä tunne minua, tulette ymmärrykseen läsnäolostamme. Jätän sinettini ja siunaukseni tälle osiolle, jonka pelkään olevan varsin pitkä. Pyydän, miettikää sitä useita kertoja, kunnes teillä on ymmärrys, sillä se on hyvin tärkeää.

Mene, Dharma, tämä on ollut niin kauhean pitkä istunto sinulle. Anna paperit muille, jotta voit saada lepoa.

Salu, Salu, Salu Hatonn siirtyen valmiustilaan.
http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf