KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ – PHOENIX JOURNAL #3 – LUKU 3

Luoja Aton – Hatonn

Joulukuun 9. päivä, v. 2009

‘SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED’ – PHOENIX JOURNAL #3 – CHAPTER 3

REC #1 HATONN

SAT., AUG. 19, 1989 7:30 A.M. YEAR 3, DAY 003

Hatonn läsnä, jatkakaamme kiitos. Luotan, että olet valmis kirjoitusmaratoniin. Perheesi on täällä vierailemassa tänä erikoisena aikana, joten kehoitan, että osallistut ainakin ruokailuihin heidän kanssaan. Olen pahoillani, että minun täytyy pitää sinut poissa juhlallisuuksista, mutta tunnen, että nämä asiat täytyy tehdä julkisiksi sopivalla aikavälillä. Olen huolissani myös julkisesta näkyvyydestäsi. On satoja ja satoja hyvin vaikutusvaltaisia ihmisiä, jotka eivät halua tämän tiedon tulevan julkiseksi. Joka tapauksessa jatkakaamme.

 

MAAILMAN VALTOJA ON INFORMOITU

New Mexicon Roswellin haltuunottojen jälkeen presidenttinne Truman piti liittoutuneet ja Neuvostoliiton (tällä hetkellä, eli vuonna 1989, te ja Venäjä olette lähimmät liittolaiset—taas yksi huijaus saada massat ymmälleen) informoituna kehittyvästä muukalaisongelmasta. Tämä oli tehty tapahtumassa, jossa muukalaiset vaikuttivat olevan uhka ihmisrodulle. Yksityiskohtaisen luontoisia suunnitelmia oli muodostettu puolustamaan Maata invaasion tapauksessa.

Mistä te hyvät ajattelette Star Wars -projektissa olevan kyse? Ajatteletteko tosiaan, että tarvitsette kosmisia aseita ”puolustaaksenne” itseänne Venäjältä? Kuinka moni teistä kuuli presidentti Reaganinne ehdottavan televisioverkossa yhteistyösopimusta Venäjän kanssa ”Puolustamaan Maata muukalaisilta?” Kiinnittääkö kukaan teistä huomiota, vai onko se niin, että olette yksinkertaisesti pahastuneita, kun uutislähetykset häiritsevät saippuaoopperoitanne ja urheilutapahtumianne? Olkoon se niin.

No, herra Truman ja armeijan sekä hallituksen huippuhenkilöt alkoivat muodostaa yksityiskohtaisia suunnitelmia puolustaa Maata invaasion varalta. Oli hyvin vaikeata ylläpitää kansainvälistä salausta niin laajalle levinneen pyrkimyksen vallitessa. Joten oli päätetty, että ulkoinen ryhmä oli välttämätön kansainvälisten pyrkimysten koordinoimiseen ja kontrolloimiseen, jotta salaisuus pysyisi piilossa, etenkin muilta hallituksilta ja kaikista pahimmalta vastustajalta, lehdistöltä ja muulta medialta.

 

BILDERBERGERIT

Tulos tästä ongelmasta oli taas yhden ”salaisen” seuran muodostaminen, joka tuli tunnetuksi nimellä ”Bilderbergerit”. Mainitsin tämän aiemmin ja mainitsen taas. Tämän Bilderberg-ryhmän päämaja sijaitsee Sveitsin Genevassa. Bilderbergerit evolvoituivat salaiseksi maailmanhallitukseksi, joka kontrolloi nyt KAIKKEA—JA VELJET, TARKOITAN KAIKKEA. ON MYÖS ERITTÄIN HYVÄ SYY, MIKSI SE ASETTUI SVEITSIIN, MUU KUIN NEUTRAALIT PANKKIJÄRJESTELMÄT. TÄMÄ OLI PAIKKA, JOSSA AVARUUSKOMENTO—MINUN AVARUUSKOMENTONI—TEKI JULKISEN KONTAKTIN JA TOI PÄTEVÄÄ JA DOKUMENTOITUA INFORMAATIOTA. Tämä Billy Eduard Meierin kautta, joka oli asetettu sinne vastaanottaakseen tiedon tähtikansaltamme henkilökohtaisen kontaktin kautta. Tulen puhumaan pitkät tarinat Billy Meieristä, mutta tahdon saattaa päätäntöön alustuksen ja tämänhetkisen hahmojen listan.

Vuoteen 1953 mennessä ainakin kymmenen pudonnutta alusta oli lisäksi otettu haltuun 25–30 kuolleen ja neljän elävän muukalaisen kanssa. (Pitäkää mielessä, että nämä ovat hallituksen tilastoja ja ovat virheellisiä, mutta omienne käyttäminen vapauttaa minut väittelyltä. Lisäksi suurin osa ”maahan putoamisista” oli alas ampumisia—aluksemme ovat hyvin haavoittuvaisia energiakenttien häirinnälle—ja kun ne ovat näkyvässä muodossa, ne ovat haavoittuvaisia. Lisäksi suurin osa selviytyvistä muukalaisista ei selviydy hyvin pitkään käsissänne—enimmät surmataan välittömästi, jos ne poikkeavat teidän ”pienistä harmaista liittolaisistanne”.)

No, ”löydetyt” tilastot kuuluvat näin: yksi Etelä-Afrikassa, joka aiheutti hälyn herra Kissingerille, yksi Louisianassa—häly myös FBI:lle, kaksi Teksasissa ja neljä Arizonassa. Montanassa oli yksi myös lisäksi. (Puhumme jälleen kerran pohjimmiltaan Yhdysvalloista, sillä te olitte ainoita, jotka ampuivat aktiivisesti muukalaisia alas.)

Tähän aikaan v. 1953 saitte uuden presidentin, armeijan kenraali Dwight D. Eisenhowerin, joka oli myös ylimmäinen liittolaisten komentaja toisen maailmansotanne aikaan. Tämä mies oli järjestetty toimimaan esikuntakomitean mukaan. Hän teki merkittäviä päätöksiä, mutta vain silloin, kun hänen neuvonantajansa eivät päätyneet yksimielisyyteen. Hän tutki useita vaihtoehtoisia lähestymistapoja mihin tahansa asiaan ja valitsisi niistä yhden. Hänen mielikommenttinsa, jota hän käytti jatkuvasti hänen esikunnalleen, oli: ”Tehkää, vaati se mitä tahansa”. Hän oli innokas golffaaja ja vietti paljon aikaa golfkentällä, kun taas hänen esikuntansa oli tottunut päätöksien tekoon ja tiedon keräämiseen.

 

NELSON ROCKEFELLERIN ROOLI

Herra Eisenhower havaitsi varhain, että hän ei pystynyt käsittelemään muukalaisongelmaa tähän tavanomaiseen tapaan, sillä se täytyi pitää salaisena jopa kongressilta. Herra Eisenhowerin onneksi hänellä oli hyvin läheinen, vaikutusvaltainen ja varakas henkilökohtainen ystävä, herra Nelson Rockefeller, joka oli myös jäsentoveri ulkomaan suhteiden valtuustossa, ja pyysi apua muukalaisongelmaan.

Nämä kaksi alkoivat muodostaa välittömästi muukalaisvalvonnan salaista rakennetta, josta oli tulossa todellisuutta yhden vuoden ajan sisällä siitä hetkestä. Siispä MJ-12 oli syntynyt. Tämän yhteyden kohtalo oli tulla suurimmaksi virheeksi, jonka Eisenhower teki Yhdysvaltojen tulevaisuudelle ja luultavasti myös kaikelle ihmiskunnalle.

Se oli kuitenkin kaikkein loogisinta, sillä itse asiassa Nelson Rockefellerin setä, Winthrop Aldrich, vakuutti Eisenhowerin menemään mukaan presidenttikilpaan. Rockefellerin perheen kokonaisuus ja heidän myötä Rockefellerin imperiumi tuki vankasti Eisenhoweria.

Yhden viikon sisällä Eisenhowerin äänestyksestä hän oli nimittänyt Nelson Rockefellerin puheenjohtajaksi hallitusorganisaation presidentiaaliseen neuvonantokomiteaan. Rockefeller oli vastuussa hallituksen uudelleenorganisoinnin suunnittelusta. Presidentti Rooseveltin New Deal -ohjelmat menivät yhteen kabinettisijaan nimeltään ”Terveyden, Opetuksen ja Sosiaalituen Osasto”. Kun kongressi hyväksyi uuden kabinetin viran nimeltään ”Terveyden, Opetuksen ja Sosiaalituen Sihteeri”, Oveta Culp Hobby oli nimitetty virkaan. Nelson oli nimetty toiseksi sihteeriksi—kuinka kätevää.

Yhteensattumassa vuonna 1953 astronomit havaitsivat suuria esineitä avaruudessa, jotka liikkuivat Maata kohti. Uskottiin aluksi, että ne olivat asteroideja. Myöhempi materiaali todisti, että esineet voisivat olla vain avaruusaluksia. Projekti Sigma sieppasi muukalaisten radiokommunikaatiot (miksi oletatte, että kukaan ei voi löytää yhtään radiosignaalia isoilla vastaanottimillanne, jotka ovat asetettu sitä tarkoitusta varten?). Lähetämme signaaleja jatkuvasti ja emme edes tarvitse asetelmia. Pääsemme teidän kaikkiin sotilas- ja hallitustaajuuksiin myöskin. Mutta teille vain kerrotaan, että ”ei siellä ketään ole”.

Ah niin, kun nämä esineet saavuttivat Maan ilmakehän, ne ottivat hyvin korkealla olevan kiertoradan päiväntasaajan ympärillä. Nämä olivat useita suuria aluksia, ja niiden aikomukset olivat tuntemattomat. (Teen sen tässä tiedetyksi; sen tarkoitus oli pitää teidät kullanmurut kallistamasta planeettaanne noin kolmekymmentä astetta pois kiertoradalta. Myöskin nämä alukset olivat asetettu teidän pohjoiselle ja eteläiselle navallenne, koska planeettanne oli jo aloittanut siirtymisensä. Ristikkäinen energiatuki ja tasapainotussäteet olivat asetettu, ja aluksia keskialueelta ei poistettu vasta kuin v. 1988, kun intergalaktinen neuvosto vaati, että tuki poistetaan.)

Projekti ”Sigma” ja sitten uusi projekti nimeltään ”Plato” alkoivat vuorovaikuttaa muukalaisradiokommunikaatioiden kanssa. Projekti Plato ohjeistettiin luodakseen diplomaattisia suhteita tämän avaruusmuukalaisten rodun kanssa.

Se oli tässä ajanjaksossa, jossa me galaktisesta laivueesta otimme yhteyttä Yhdysvaltain hallitukseen ja tarjosimme apua. Me tiedotimme heille, että ydinaseisiin liittyvät asetukset on kiellettävä jne. No, ydinaseista riisumista ei pidetty Yhdysvaltojen parhaana etuna—ei tietenkään, kuinka muuten voisitte räjäyttää kokonaisen planeetan? Joka tapauksessa, aloitteemme tulivat torjutuiksi.

 

EISENHOWERIN TAPAAMINEN

Malli sopii siihen, mitä annoin teille keskiviikkona. Presidentti Eisenhower piti tapaamisen vuonna 1954 Holloman Air Force -tukikohdassa maan ulkopuolisen rodun kanssa, joita kuvailtiin ”Isonenäisiksi harmaiksi muukalaisiksi”. Vaikutti siltä, että nämä muukalaiset olivat kiertäneet Maata jo jonkin aikaa. Halveksuen korkeita titteleitä, kuten oli tapauksessa ”Hänen Kaikkivoipa Korkeutensa Krill”, te kutsuitte häntä nimellä ”Alkuperäinen ’Vanki’ Krill”. Tässä astuu kuvaan ensimmäinen muukalaisarvomerkki, joka oli otettu perustaksi kolmikantakomissionne nimeämisessä. Tämä arvomerkki näkyy aluksissa ja univormuissa. Melkein kaikki avaruuskomennot näyttävät jonkinlaisen muodon tuosta perusluontoisesta kolmiopyramidista.

Presidenttinne kanssa oli järjestetty kaksi tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen, kuten aiemmin oli mainittu, oli Holloman Air Force -tukikohdassa. Tässä tapaamisessa oli saavutettu perustava sopimus. Muukalaiset tunnistautuivat olevansa peräisin planeetalta, joka sijaitsee Orionin tähtijärjestelmän punaisen tähden ympärillä, jota kutsutte Betelgeuseksi. He mainitsivat, että heidän planeettansa oli kuolemassa ja että jonain tietämättömänä aikana tulevaisuudessa he eivät pystyisi enää selviytymään siellä. (No, mitä voisitte odottaa kummallisilta muukalaisilta? Jälleen, kaikista miljoonista asutuista planeetoista, miksi Hänen Kaikkivoipa Korkeutensa Krill valitsisi yhden toimivan, joka työskentelee ahkerasti räjäyttääkseen itsensä? Voisiko olla, että vanhat muinaiset profetianne alkoivat ottaa viimeistä muotoaan?)

 

YHDYSVALLAT/MUUKALAIS SOPIMUS

Seuraavaksi oli jatkotapaaminen, jossa kirjoitettaisiin sopimukset muukalaisvaltion ja Yhdysvaltojen välillä. Tämä oli viimeistelty tapaamisessa, joka oli suunniteltu Edwards Air Force -tukikohdalle. Kaksi muuta äärimmäisen hyvin tunnettua henkilöhahmoa osallistuivat myös; yksi oli Bernard Baruch ja toinen oli korkeasti kunnioitettu uskonnollinen johtaja, joka oli nimetty; en paljasta sitä tässä tähän aikaan. Edwards oli julkisivun peite; en paljasta myöskään varsinaista tapaamisen sijaintia. Ystävät, on myös sitoumuksia, jotka olen henkilökohtaisesti tehnyt johtajillenne ja kunnioitan niitä.

Molemmat näistä laskeutumisista dokumentoitiin, ja filmejä oli kuvattu sekä muukalaisista että muukalaisaluksesta.

Sopimus oli allekirjoitettu. Kerron teille, mitä oli tuotu esiin, kuten oli mainittu—manipuloitu vain seitsemässä tai kahdeksassa kohdassa. Ja tarkoitan vaatimusten kirjoittamisessa—kaikki tapahtumat olivat väärennetty.

Tässä on se, mitä hallitus haluaa teidän uskovan nyt, kun MJ-12 ja salaiset dokumentit ovat pakotettu julkisuuteen teidän ”Right to Information Act”:in kautta. Salaus jatkuu, mutta tässä on se, mitä paikassanne on mainostettu. ”Muukalaiset eivät puuttuisi asioihinne (intergalaktinen neuvosto ja kosmisen neuvoston hierarkianeuvosto ei sallisi tätä—tällä ei ollut mitään tekemistä teidän kanssanne) ja te ette puuttuisi muukalaisten asioihin. He varustaisivat teidät kehittyneellä teknologialla ja auttaisivat teitä teknologisessa kehityksessänne. He eivät tekisi mitään sopimusta minkään toisen Maan valtion kanssa. (Mutta ette voi luottaa kaikkiin kummiin muukalaisiin, jotka tulevat luoksenne—saattaisitte poimia joukon Saatanan kaikkivoipia enkeleitä.)

Ah, he voisivat siepata ihmisiä rajoitetusti ja kausittaisella pohjalla lääketieteellisen tutkimuksen ja kehityksenne valvomisen nimissä sillä ehdolla, että ihmisiä ei vahingoitettaisi ja heidät palautettaisiin paikkaan, jossa heidät siepattiin, jotta ihmisillä ei olisi muistoa tapahtumasta, ja että muukalaisvaltio antaisi MJ-12:lle listan kaikista ihmiskontakteista ja siepatuista säännöllisesti ajoitetulla pohjalla. Oli myös sovittu, että jokainen valtio vastaanottaisi lähettilään niin kauan kuin sopimus olisi voimassa. (Joka tottakai oli niin kauan kuin muukalaiset halusivat, kun te ette voineet tehdä asialle mitään muutenkaan. Muistakaa, että tarjosimme apua teille; olisimme voineet pitää heidät korkealla taivaissa, jos vain olisitte kuunnelleet. Mutta sitten te olisitte lykänneet profetoitua harmageddonia ja pilanneet näytelmän. Ihmisellä on vapaa tahto, ja siltikin universumin veljeskunta tietää tarkalleen, mitä te teette—joka kerta. Te aina valitsette pirun lampaiden vaatteissa—ahneus ja valta säilyvät aina ihmisympäristössä ja ne hallitsevat totaalisella pelolla massoja.)

 

MUUKALAISTUKIKOHTIA YHDYSVALLOISSA

Lisäksi oli sovittu, että muukalaisvaltio ja Yhdysvallat vaihtaisivat henkilöstöistään kuusitoista toisilleen, tarkoituksena oppia kumpi kummaltakin. Teidän henkilöstöänne menisi Orioniin jne. ja heidän henkilöstöään tulisi Maahan. Tämä vaihto tapahtuisi henkilöstön vaihdoksen yhteydessä säännöllisesti aikataulutetulla pohjalla. Oli myös sovittu, että tukikohtia rakennettaisiin maan alle muukalaisvaltion käyttöä varten ja että kaksi tukikohtaa rakennettaisiin yhteiseen käyttöön muukalaisvaltiolle ja Yhdysvalloille.

Nämä muukalaistukikohdat rakennettaisiin alkajaisiksi intiaanien reservaattien alle (älkää vaivautuko kysymään intiaaniveljiltänne) Utahin, Coloradon, New Mexicon ja Arizonan alueiden neljään nurkkaan tai suunnilleen sinnepäin. Yksi rakennettaisiin Nevadaan alueelle nimeltään S-4, joka sijaitsee seitsemän mailia Area 51:n läntisestä rajasta etelään, (katsokaa te) ja tämä tulisi tunnetuksi nimeltä ”Dreamland”. (Kuinka herttaista.) New Mexicossa on myös valtava tukikohta. Puhumme ISOISTA tukikohdista, joista kaikki ovat maan alla.

Nyt kuvaan astuu mielenkiintoinen tilanne, jossa KAIKKI MUUKALAISALUEET OVAT LAIVASTON JAOSTON KONTROLLIN TÄYDELLISESSÄ ALAISUUDESSA! Kaikki henkilöstö, joka työskentee näissä rakennuskomplekseissa, saa palkkansa laivastolta. Kuinka erikoista, eikös vain? No, rakentaminen oli hidasta alussa, sillä kuinka hallitus voisi luotsia niin paljon rahaa sivuun täydellisesti salattuna? KUNNES—suuria määriä rahaa oli tehty saatavaksi vuonna 1957 jonkin salaisen rahoittamistavan kautta, josta kerron teille pian.

No, pitäytyen perinteissä, projekti ”REDLIGHT” oli perustettu, ja kokeilut muukalaisaluksen koelennossa alkoivat tosi teolla. Teitä oli jälleen petkutettu, sillä teille annettu teknologia oli primitiivinen avaruuslentoa varten. Joka tapauksessa tämä synnytti Delta-ohjelman (lentävä siipi) ja Snowbirdin.

Hassu asia täällä Dreamlandissa, kaikki henkilöstö tarvitsee enemmän kuin huippusalaisen liikkumaluvan, ”Q” -arvon–kuten myös johtotason (presidentin) hyväksynnän. Vielä enemmän ironiaa pulpahtaa esiin—presidentillä ei ole riittävää liikkumalupaa vierailla alueella. Muukalaistukikohta ja teknologian vaihto tapahtuivat alueella nimeltään S-4. Tämä alue oli koodinimetty nimellä ”The Dark Side of the Moon”. Varsin sopivasti kuin miten asiat kulkivat myöhemmissä tapahtumissa, asiat olivat jo valmiiksi tehty, kun ajattelitte että pääsitte kuuhun, ystävät.

 

RAHAN PIILOTTAMINEN

Kaikkien muiden söpöjen projektien ja salaisten tehtävien mukana oli organisoitu monien miljoonien dollareiden SALAINEN rahoitus, jota ylläpiti valkoisen talon virasto. Tätä rahoitusta käytettiin rakentamaan yli seitsemänkymmentäviisi syvällä maan alla olevaa tukikohtaa. (Joitain näistä suunnitelmista kuvailen yksityiskohtaisesti myöhemmin, kuten ”DOOMSDAY COG” (Tuomionpäivän jälkeinen hallituksen jatkuvuus (harmageddon jne). Pysyttelemme muukalaisjuonessa tässä luvussa.

Nyt, jos presidentti kysyisi rahoituksen tarkoitusta, hänelle kerrottaisiin, että ne olivat syvällä maan alla olevan suojan rakentamiseksi presidentille jne. ja sotaa varten. Presidentille oli rakennettu vain muutama, ja silti kirjanpito näyttää rykelmiä—oikeastaan sama kappale oli esitelty jokaiselle uudelle presidentille.

Miljoonia dollareita oli kanavoitu tämän toimiston läpi MJ-12:lle ja sitten urakoitsijoille, ja niitä oli käytetty rakentamaan HUIPPUSALAISIA muukalaistukikohtia ja HUIPPUSALAINEN DUMB (aika hyvä—Deep Underground Military Bases) sekä ”Alternative 2”:n hyväksymät tukikohdat kautta valtion. Ah, mutta olen laiminlyönyt kertoakseni teille vaihtoehdoista—no, Dharma voi käsitellä vain yhtä aihetta kerrallaan. Herra Johnson piti todella tästä rahoituksesta; hän ajatteli sen olevan presidentille ja turvallisuuspalvelulle jne., joten hän rakensi teitä, elokuvateatterin ja muita parannuksia sekä mukavuuksia ranchilleen Teksasissa. Hänelle ei ikinä kerrottu sen todellista tarkoitusta, ja näin sen käyttö oli sallittu vailla kysymyksiä, jotta hän ei kyselisi mitään.

Salainen valkoisen talon maanalainen rakennusrahoitus oli perustettu vuonna 1957 presidentti Eisenhowerin toimesta. Rahoitus oli saatu kongressilta ”salaisten sijaintien rakentaminen ja huolto, johon presidentti voitaisiin viedä sotahyökkäyksen varalta: presidentin hätäsijainnit” varjolla. Sijainnit ovat kirjaimellisesti reikiä maassa, ollen tarpeeksi syvällä kestääkseen ydinräjähdyksen, ja ne ovat varustettu viimeisintä huutoa olevilla kommunikaatiolaitteistoilla. Tällä hetkellä on yli seitsemänkymmentäviisi ja luultavasti yli sata kappaletta näitä alueita levittäytyneenä kaikkialle ympäri maatanne. Nämä olivat rakennettu käyttämällä tätä rahoitusta. Teidän atomienergiakomissionne on rakentanut ainakin kaksi tusinaa ylimääräistä aluetta.

Sijainnit ja kaikki näihin alueisiin liittyvä pysyy HUIPPUSALAISENA. RAHA OLI JA ON VALKOISEN TALON ARMEIJAN VIRASTON HALLINNASSA JA OLI JA ON PESTY KIERTELEVÄN VERKOSTON LÄPI, JOTTA JOPA KAIKKEIN TIETÄVIN VAKOOJA TAI TILINTARKASTAJA EI VOISI SEURATA. Ah, mutta minä voin. Myös mielenkiintoista on se tällä hetkellä, että vain muutama tämän verkon alussa ja lopussa tietävät, mitä varten raha on.

Ensimmäisenä lautakunnassa oli valtuutettu George Mahon, Teksasista, talon määrärahojen komitean ja sen puolustuksen alitoimikunnan puheenjohtaja; ja valtuutettu Robert Sikes, Floridasta, talon määrärahojen armeijan rakennusalitoimikunta.

Lähempänä nykyhetkeä, kuten muutama teidän kuukauttanne sitten, talon puhemies Jim Wright kontrolloi rahaa kongressissa. Suunnaton valtataistelu tuli, ja hänet poistettiin—ja itse asiassa korvattiin. Toisessa päässä ovat presidentti, joka on nyt mukana kierteessä, MJ-12 ja tietenkin armeijan viraston johtaja sekä komentaja Washingtonin laivaston kentällä. Määrärahakomitea (öhöm) oli valtuuttanut rahan, joka vuorostaan varasi sen puolustusviraston käyttöön HUIPPUSALAISENA asiana ARMEIJAN rakennusohjelmassa. Armeija kuitenkaan ei voi käyttää sitä ja ei itse asiassa edes tiennyt, mitä varten se oli. (Ihmettelettekö todella, kuinka Iran-gate, Water-gate ja muut salaukset pystytään pitämään salaisina? Se on ihme, että kukaan saisi koskaan selville-mukaanlukien asian kanssa tekemisissä olevat.) Tässä on vielä parempi juttu—raha oli sen jälkeen kanavoitu laivaston insinöörien Chesapeaken divisioonalle, jolla ei myöskään ollut aavistustakaan rahan tarkoituksesta. Kuitenkin valtuutus käyttää rahaa oli todellisuudessa annettu laivastolle—joku mielivaltaisesti päätti—(luultavasti Oliver North. Älä lainaa Hatonnia tässä, se on huumoriton vitsi.)

Ei edes amiraalina ollut komentaja tiennyt, mitä varten raha oli. Vain yksi mies tiesi oikeasta tarkoituksesta, määrästä ja rahojen lopullisesta päämäärästä, laivaston komentaja, joka oli osoitettu Chesapeaken divisioonaan, mutta oli todellisuudessa vastuussa vain valkoisen talon armeijan virastolle.

Melkein jokainen merkki rahoituksesta olisi voitu saada katoamaan hyvin muutaman ihmisen toimesta, jotka kontrolloivat sitä. Kuinka sellaiselle rahalle voisi olla tarkastus—kukaan ei koskaan löytäisi sitä!

Olkoon se niin. Pidetään hengähdystauko, Dharma. SALU, Hatonn valmiudessa.

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf