KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS—PORTTI VERHO POISTETTUNA’ – PHOENIX JOURNAL #3 – ESIPUHE

Luoja Aton – Hatonn

Joulukuu 2, 2009

‘SPACE—GATE THE VEIL REMOVED’ – PHOENIX JOURNAL #3

ESIPUHE

Olen Gyeorgos Ceres Hatonn, ylipäällikkö, Maan siirtymäprojekti, pleijadien sektorin lennonjohto, intergalaktinen liittoumalaivasto, Ashtar johto; Maan edustaja kosmiselle neuvostolle ja Intergalaktisen liittouman neuvostolle Maan siirtymässä. Voitte kutsua minua nimellä ”Hatonn”.

Ei anneta väärinymmärrystä siitä, KUKA MINÄ OLEN! Tulen tässä vaiheessa neljännessä ulottuvuudessa olevana projektipäällikkönä johtamassa Maan siirtymää. Koska tämä on läpikotaisin selitetty muissa tallenteissa itseni ja muiden osalta, en käsittele sitä tässä dokumentissa.

Tämä dokumentti sisältää totuutta, jonka voi vahvistaa. Se tulee sanellussa muodossa itseltäni yhdelle vastaanottajistani (tallentajalle). Ei ole mitään ”kanavoitua”—se tapahtuu todellisen radiotyyppisen lyhytaallon kautta suoraan minulta vastaanottoterminaaliin. Ei hokkus pokkusta tai mystistä höpötystä. Tämä tallentaja tekee nimensä mukaisesti—tallentaa. Hänelle eivät ole tuttuja informaatiolähteet eikä hänelle anneta ”tulkintaa” muutoin kuin mitä kuka tahansa muu lukija voisi henkilökohtaisesti tulkita.

Me kosmisten ja galaktisten osanottajien valon veljeskunta olemme valmiit olemaan läsnä paikassanne. Me matkustamme ja toimimme Esu Jeesus Immanuel Sanandan suorassa palveluksessa ja johtamana. Sananda on komentoaluksessani, josta Hän ohjaa kaikkea evakuaatio- ja siirtymäaktiviteetteja liittyen ajanjaksoon, jota te kutsutte tuomionpäivän lopun ennustuksiksi.

Hän on organisoinut paikan Hänen kansalleen ja tulee valvomaan kaikkia operaatioita, jotka liittyvät Hänen kansaansa. Kaikki intergalaktiset laivueet ovat Hänen käskynalaisuudessaan, ja evakuaatiotarkoituksissa nuo yksityiskohdat ovat hyvin kykenevissä käsissä sellaisella henkilöllä, jota kutsutaan yksinkertaisesti nimellä komentaja Ashtar.

On tulossa enemmän ja tiheämmin kontakteja ihmismuodossa olevien kanssa meidän komennoistamme olevien toimesta. Pyytäkää minkä tahansa teihin yhteyttä ottavan energiamuodon tunnistaa itsensä. Vaatikaa, että jos energia ei ole Taivaallisen Lähteen ”valosta”, niin poistaa itsensä. ÄLKÄÄ VIIHDYTTÄKÖ MITÄÄN/JOKAISTA ENERGIAOSASTA, JOKA TEILLE ILMESTYY, SILLÄ ENEMMÄN JA ENEMMÄN PIMEITÄ ENERGIAMUOTOJA OTTAVAT KONTAKTIA.

ÄÄRIMMÄINEN VAROITUS: ÄLKÄÄ JUOSKO HYPÄTEN MINKÄ TAHANSA ALUKSEN SISÄLLE, JOKA VOI LASKEUTUA—LAITTAKAA OLENNOT TUNNISTAMAAN ITSENSÄ. OHJEET TUNNISTAA INTERGALAKTISET KOMENNOT OVAT ESITETTYINÄ TÄLLÄ HETKELLÄ JA TULEVAT MASSIIVISELLA TAVALLA HYVIN PIAN.

Tämän dokumentin on tarkoitus herättää teidät kammottavaan valheeseen, joka teitä kohtaan on tehty. Annan sen vakuuttaakseni suojeluksen niille ihmisille, jotka uskalsivat tuoda sen esille ja vielä riskeerasivat elämänsä tekemällä niin. Omistan sen niille, jotka uskalsivat ja joita on pilkattu, tehty naurunalaiseksi ja karkotettu uskalluksessaan antaa teille apua ”pelastaaksenne” itsenne valheilta. Teen vastustajilleni tallenteen tässä ja asetan heille virallisen tiedonannon: ETTE VAHINGOITA YHTÄÄN HIUSTA TYÖNTEKIJÖILTÄNI. NIITÄTTE KATKERUUTTA, JOS TEETTE FYYSISTÄ VAHINKOA HEILLE.

Kerron teille nyt, kuka olen korkeammassa komennuksessani. OLEN ATON. Ehkä haluatte tarkastella tuota nimeä, sillä se voi olla hyvin tärkeää teille. Katson, että nämä ohjeet viedään eteenpäin, joten ehdotan, ettei tämän kanssa ole leikkimistä jonkinlaisena pelinä, jota väheksytään seuraavassa pienessä lentävien lautasten ja kristallipalvojien seminaarikokouksessanne. Aikanne tähtien luennassa, Ouija laudoilla ja taroteilla pelaamisen kanssa kohtaloidenne etsimisessä on ohi.

Maapallo tulee marssimaan suoraan evoluution, siirtymän, koettelemuksen, uuden ”synnytyksen” ja uuden ”asemoinnin” läpi juuri niin kuin on kirjoitettu. Ette tarvitse meediota kertomaan, kuinka asiat tulevat olemaan. Voitte piilottaa päänne hiekkaämpäriin; se ei tule muuttamaan mitään.

Käynnissä ovat yksityiskohtaiset ja suurenmoiset suunnitelmat saada siirtymästä varsin selvittävä ja käsiteltävä niille teistä, jotka valitsevat työskennellä meidän kanssamme vihollisleirin sijasta. Pahan voimat tavataan ja pysäytetään, mutta se tulee olemaan hyvin epämiellyttävä kohtaaminen.

Mestari Esu Jeesus Immanuel Sananda on palannut ja odottaa sovittua aikaa. Jos tahdotte tietoa, ehdotan sydämellisesti, että otatte yhteyttä Phoenix Source Distributorsiin kaiken ja minkä tahansa informaation tähden. Painamme sen lukuisiin teoksiin niin nopeasti kuin kirjurimme pystyvät vastaanottamaan.

Omistan tämän teoksen kaikille, jotka ovat puolustaneet totuutta.

Ja tottakai loputon rakkauteni ja arvostus Dharmalle, joka työskentelee tunteja joka ikinen päivä palveluksessamme. Tämä on vain pieni osa hänen töistään. Minä niin kunnioitan pientä piiriäni, joka rakentaa fyysiset perustukset ja silti katsovat, että nämä sanat viedään eteenpäin totuudessa ja levittäen. Myös niille, jotka antavat epäitsekästä tukea monilla muilla tavoilla, ilman heitä emme voisi edetä. Siunaukset olkoon teidän, pienokaiset, olette vaalittuja ylitse kykynne ymmärtää.

Pyydän, että tämä kirja tuotaisiin julkisuuteen kaikella kiireellä, sillä joidenkin veljienne fyysinen suojelu riippuu vahvasti sen ripeydestä.

ASETAN SINETTINI NÄILLE TOTUUDEN KIRJOITUKSILLE. TEIDÄN TÄYTYY HERÄTÄ NYT, SILLÄ OLETTE NUKKUNEET LIIAN KAUAN JA MAAILMANNE MURENEE JALKOJENNE YMPÄRILLÄ. OLETTE VIIMEISESSÄ LÄHTÖLASKENNASSA.

OLEN ATON

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf