KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA’ – LIITE V

ESU JEESUS SANANDA

Tammikuu 4, 2010

‘SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED’ – APPENDIX V

REC #1 ESU JESUS SANANDA

THU., JULY 27, 1989 6:30 A.M. YEAR 2, DAY 345

TULETTEKO TUNTEMAAN MINUT?

Tervehdys Loisteessa. Annettakoon tiedoksi, että varsinaisen kontaktin aika on hyvin lähellä. Miten ihmiseltä menee ohitse kaikki merkit? Pyydättekö te laittamaan sormenne kaksi tuhatta vuotta sitten vanhoihin haavoihin—? Entä mitä tämän päivän haavoista? No, asetan käteni näiden kahden tuhannen vuoden haavoillenne, ja teidät parannetaan, sillä ympyrämme on riittävä kaikille asioille.

Tuletteko tuntemaan Minut? Kyllä, kun aika on sovelias. Olen ollut joukossanne, ja te ette tunteneet Minua! Älkää kavahtako ja potkiko itseänne, sillä aika ei ollut sopiva. Isoisän käsi tulee liikuttamaan teitä, ja te tiedätte. Se tapahtuu vain sisäisen yhteyden kautta Suureen ja Mahtavaan Neuvostoon, että olette valmistautuneita tähän Mahtavampaan ”Neuvoon”. Ihmiset juoksevat kysymässä ”ihmisiltä”; he juoksevat kirkkoihin ja kysyvät niiltä, jotka ovat jo valmennettu oppiin, josta eivät voi poiketa, ettei heitä eroteta kirkosta ja estetä toimimasta pappina.

Ihminen ei vastaanota ”mahtavammalta” muiden ihmisten kautta, sillä ihmisillä ei ole voimaa avata tiedon tulvaportteja hänelle. Mahtavampi ei tule sanan tai kirjoitettujen sivujen kautta. Mahtavampi voi tulla vain Hengestä, joka on yhteydessä Kaiken Tietävään Ihmisen Henkeen, joka asuu sisimmässä ja jota Totuuden Korkeammat Maailmat neuvovat. Kaikki ihmisen kirjoittamista tai yhteen keräämistä kirjoista eivät voi sisältää tietoa, viisautta ja oppimista, jonka voi välittää yhdessä hetkessä tavalla, jolla ME paljastamme salaisuudet, ja jotka ovat niin mysteerisiä. Kaikki mitä täytyy tehdä, on etsiä totuudessa ja ei henkilökohtaista saavuttamista varten tai ylimielisyydessä, että olisi ”ylempänä” kuin veljensä.

 

IHMINEN EI TIEDÄ LÄHDETTÄÄN

Siltikin ihminen etsii ja kysyy—keneltä he kysyvät? He katsovat, mutta—mistä he katsovat? He sanovat sitä ja tätä, mutta mitä hyötyä siitä heille on? He eivät ole saaneet kaikilla mantroillaan viisautta ollakseen viisaita. Eivätkä heidän säädöksensä ole puhdistaneet heitä. Sillä suurimmaksi osaksi he rukoilevat väärälle tai tuntemattomalle jumalalle. HE EIVÄT TIEDÄ LÄHDETTÄÄN! Sääntöjä asetetaan ja noudatetaan, että nämä voisivat pysyä sosiaalisen ryhmän sisällä vailla epämukavuutta ja putoavat sen jälkeen uneen, ettei veden pintakaan värähtäisi, jotta hän voisi kuluttaa päivänsä kolkoissa, tylsissä ja onnettomissa aktiviteeteissa kuluttaakseen aikaansa, kunnes kuolisi. Hän työskentelee ja leikkii ”höynäyttämisen” kanssa sen sijaan, että tulisi ”höynäytetyksi” toveri-ihmisten toimesta. Hän puhuu äänekkäästi mielipiteistään (muiden, joita on opiskellut) ja väittelee (riitelee) pyrkimyksenään horjuttaa toista omaan itsekkääseen totuuteensa—hyvin usein vain tuodakseen rauhan sanaharkkaiseen ja epämukavaan olosuhteeseen. Suurin aktiviteettinne on mennä ja katsoa toisen ihmisen osallistuvan johonkin asiaan tai mennä jonkun muun keittiöön ja täyttää mahanne yltäkylläisellä ruoalla, jota ette tarvitse. ETTE OLE IKINÄ KOKENEET ELÄMÄÄ! KOMPUROITTE ”KUOLEMASSA”—OLETTE KUOLETTANEET KAIKEN YMPÄRILLÄNNE.

Oikeudenmukaiset ja harkitsevaiset tulevat vastaanottamaan suurempia mysteerejä, sillä se tapahtuu nyt, kun niitä paljastetaan teille. Minä sanon: ”Katsokaa Jumalan Käden liikkuvan. Nähkää se liikkumassa ja tietäkää, että se liikkuu, sillä Jumalan Käden kautta nämä asiat tulevat teille paljastetuiksi. Tämä on ilmestyksen päivä—Ilmestyksien Ilmestys, jossa teillä tulee ymmärrys kaikista aikaisemmista ILMESTYKSISTÄ. Olette siunattuja.

KUULKAA, OLEN TULLUT

Tätä varten, Dharma, olen laittanut käteesi nämä menneiden aikojen asiat. Aikakausi aikakauden jälkeen on annettu ilmestys ilmestyksen perään, mutta silti niitä ei ole ymmärretty. Sillä välin kun puhun teille tänä päivänä, ”entisiä” ilmestyksiä ymmärretään nyt. Joten vallitkoon ymmärrys, kärsivällisyys ja viisaus. Se, joka elää valheessa, tappaa veljensä tai oman äitinsä, jotta pitäisi valheensa piilossa. Totuudentuoja on se, jonka hän tappaa ensin. Suojelevatko veljenne lahjaa? Olkoon se niin, saamme nähdä! Olette taas valmiita heittämään hänet julkisuuden pesään, jotta teidän ei tarvitsisi suorittaa maallista varastoanne. Olkoon se niin, te pyydätte sitä, jota voin antaa enemmän teille, ja te ette anna Minulle sitä, jota ette edes tarvitse.

Kuinka se on niin, ystävät, että joukossanne on niitä, jotka eivät tiedä, että OLEN TULLUT? Kuinka se on niin, etteivät he havaitse pilveä? Kuinka se voi olla niin, että he ajattelevat, ettei ole pilveä? Olenko asian ytimessä? Voitte laittaa todisteen keskuuteenne, ja sitä ei huomata—he odottavat, kunnes säätieteilijänne loihtivat uuden nimen pilven ”tyypille”, jota ei ole ikinä ollut olemassa aikaisemmin! Todellakin!

No, minä sanon: OLEN TULLUT! JOPA ”PILVESSÄ”! JA HE EIVÄT NÄE! JOPA ARMEIJALELUNNE TIEDUSTELEVAT SYRJÄSEUTUJA JA REUNOJA, JA HÄDINTUSKIN OLENTOKAAN HUOMIOI SITÄ, JA SEN JÄLKEEN RAPORTIT OVAT ”HUKATTU”. He eivät näe, sillä pilvi on tiheä ja heidän ovat silmänsä sokaistu. Kyllä, sokeita ja kuuroja he ovat, sillä he eivät yksinkertaisesti vaikuta näkevän eivätkä he kuule. Sana on laitettu heidän eteensä, ja silti sitä ei ymmärretä.

Puhun nyt, jotta he voisivat ymmärtää. Tulen puhumaan heille tavoilla, jotka ovat uusia ja outoja. Kirjoitan nyt heidän sydämeensä sen, mitä he eivät unohda. Teen huikeita asioita ja tulen olemaan Työni Tekijä ja Loppuunsaattaja. Annan minun kullekin merkityksellisen kokemuksen, jotta voisitte tietää—tämä on jo tehty useimmissa tapauksissa, ja silti ihminen kutsuu sitä ”tuuriksi”—”Niin voi käydä” jne. KUUNNELKAA HUOLELLISESTI—YKSIKÄÄN IHMINEN EI KESKEYTÄ SUUNNITELMAA, JOSTA PUHUN! YKSIKÄÄN IHMINEN EI KESKEYTÄ SUUNNITELMAA, JOSTA PUHUN!

OLEN JOUKKOJEN JOUKKO JA TUON MUKANANI MAHTAVAT SOTURIT, JOITA ON HARJOITETTU PITKÄÄN OIKEUDENMUKAISUUDEN JA HARKITSEVAISUUDEN TIELLÄ. TIEDÄN HEIDÄN OLEVAN LUOTTAMUKSEN ARVOISIA JA MAHTAVIA SEKÄ VARUSTETTUJA VOIMALLA JA TOTAALISELLA VIISAUDELLA.

 

KAIKKI ON TIEDOSSA, SEURATKAA MINUA

He eivät ole ottaneet asuinpaikkaa Maan päällä ja ovat vapaita kaikista teillä olevista Maan sitoumuksista ja siteistä, he, ketkä ovat tulleet työskentelemään kanssanne, Maahan sidotut. Minun joukkoani ei ole sidottu mihinkään lakiin, paitsi Luomisen ja ”Rakkauden” lakiin, joka motivoi heidän jokaista toimeaan. He tietävät Maan—kaikki Maan järjestelmät, ihmiset ja eläimet, kasvit ja kyllä—jopa joka ikisen ajatuksen. Yli kaikkien niiden asioiden, joita ette voi ymmärtää, he ovat täynnä tietoa. Jokainen elävä asia tunnetaan hyvin. Kaikkien asioiden koostumus tunnetaan. Minä sanon, ettei ole salaisuuksia, sillä he ovat opetelleet osansa; he ovat oppineet kouluissa, joista ihminen ei kykene tietämään. YKSIKÄÄN IHMINEN EI ASETA HEITÄ HÄPEÄÄN EIKÄ YKSIKÄÄN IHMINEN OLE YLIVOIMAINEN HEITÄ VASTAAN, SILLÄ HE TULEVAT LUOMISEN/LUOJAN YKSEYDESTÄ.

Arvokkaat pikkuiset, kerron teille Totuuden. Nämä ovat helposti teitä etevämpiä. Älä ajattele olevasi viisas, Maan ihminen. Olette alempana kuin ”Enkelit”. Ette ole vielä nähneet, mitä teistä on tulossa, sillä olette ”alaluokalla”, ja sanon teille: ”Tulkaa eteenpäin”, ja te ette liiku—pysytte välinpitämättömyydessä.

Seison valmiina auttamaan teitä, kun nostatte jalkanne ja ulotatte kätenne, jotta voisin koskettaa niitä—älkää harhautuko tässä—”TESTATKAA MINUA!” NOSTAKAA JALKANNE; ETSIKÄÄ MINUT; KATSOKAA MINUUN; KYSYKÄÄ MINULTA—OLKAA EPÄITSEKKÄITÄ, NIIN KÄVELEN KANSSANNE KOKO MATKAN JA KANNAN TEITÄ, JOS ON TARVETTA.

En kuitenkaan anna Itseäni epäoikeudenmukaisille ja harkitsemattomille. Kumarran oikeudenmukaisille ja harkitsevaisille, jotka toimivat ja etsivät epäitsekkäästi. Parannan ne, jotka etsivät ja kysyvät totuuden ja epäitsekkyyden kera. En mene lohikäärmeiden pesään; menen silti alas pohjattomaan onkaloon löytääkseni oikeudenmukaiset ja nöyrät. Kumarran niille, jotka antavat itsensä, jotta muut voitaisiin nostaa ylös. En anna leuhkijoille enkä kiihkoilijoille, sillä he löytävät palkintonsa ihmisten suosionosoituksista. He löytävät palkintonsa ihmisen imartelusta. Katson paikkaanne ja en näe, että se olisi hyödyttänyt heitä. Sanon heille: ”Te hölmöt, mitä hyötyä siitä on ollut teille?”. TULEN, JOTTA IHMISET EIVÄT HARHAUTA TEITÄ, SILLÄ HEIDÄN IMARTELUNSA ON KUIN NASTA KENGÄSSÄNNE, JOKA SYÖ POIS LIHAANNE, KUNNES SIITÄ TULEE TULEHTUNUT JA RAMPAUTTAA TEIDÄT. JA SILTI TE KAIKKI KUMARRATTE IMARTELUN EDESSÄ JA KAIKKEIN YKSINKERTAISEMMALLE KUNNIANOSOITUKSELLE. TE ETTE VAIKUTA OLEVAN TYYTYVÄISIÄ JUMALAN KUNNIANOSOITUKSESTA TAI MINUN TAIPUNEISTA POLVISTANI TEILLE. OLKOON SE NIIN.

Siunattuja ovat he, jotka karttavat ihmisen imartelua ja löytävät palkintonsa epäitsekkäästä palvelusta ollen pyytämättä mitään ihmiseltä. Seuratkaa Minua, niin näytän teille monet asiat, joita ette ole nähneet ja joista ette ole edes unelmoineet.

En lupaa teille omaisuutta enkä mainetta, sillä sellaiselle teillä ei ole tarvetta; lupaan teille vapautta, kuten minä olen vapaa. Ajatteletteko minun olevan huijari, joka pyytää teiltä palvelusta? Minä sanon teille: kumarrun, jotta teidät nostettaisiin ylös! Olkoon se niin, että te annatte Minulle tunnustusta siitä, joka MINÄ OLEN, ja minä näytän teille sen, mitä ette ole nähneet tai mistä ette ole tienneet. En lupaa teille ihmeitä; lupaan teille Ikuisen Vapauden, ja se on se, mistä teille on hyötyä, sillä kaikki muu seuraa.

 

OTTAKAA KÄTENI

SANON TEILLE, JA TEIDÄN OLISI PAREMPI KUULLA HUOLELLISESTI SANOJANI: EI OLE OLLUT ERÄSTÄ, VAIKKAKIN HÄN ON OLLUT LEMPEÄ JA HELLÄ TOTUUDESSA JA KAUNEUDESSA; EPÄITSEKÄS JA ANTAVA, NIIN HÄN EI OLE OLLUT TEILLE ”TUOJA”; HÄN EI OLLUT TEILLE ”PELASTAJA”. MINÄ SANON: PELASTAA ITSENNE ON SUUREMPI VIISAUS! KUKAAN EI VOI TEHDÄ SITÄ TEILLE—EI JUMALA ENKÄ MINÄ. JUMALA ANTAA ARMOA, JOTTA TE VOISITTE TIETÄÄ TOTUUDEN ASIASTA—TE TEETTE SEN ITSE TAI TEITÄ EI PELASTETA. SEISON YKSINKERTAISESTI OVELLA MITATAKSENI AIKOMUKSENNE, YSTÄVÄT, EN VOI TEHDÄ SITÄ PUOLESTANNE.

IHMINEN MENEE PELASTAMAAN HUKKUVAN IHMISEN, JA JOS HÄN EI TIEDÄ, KUINKA UIDAAN, MOLEMMAT MENEHTYVÄT. ENSIKSI, VELJET, NOSTAKAA OMAT JALKANNE, JA ”NIILLE” NÄYTETÄÄN KÄVELTÄVÄ TIE, SILLÄ OLEN AVANNUT TIEN, JA TÄTÄ VARTEN OLEN TIENNÄYTTÄJÄ.

Asettakaa kätenne käteeni, niin johdatan teitä hellävaraisesti ja teitä kohdellaan oikeudenmukaisesti. Tiedän, mitä tarvitsette ja tiedän heikkoutenne; mutta myös teidän täytyy tunnistaa ne, jotta voitte vapauttaa ne hoidettavaksi. Olen valmistautunut antaakseni teille, kuten pyydätte, ja te olette valmistautuneet vastaanottamaan; ei enempää eikä vähempää!

Pitäkää mielessä, että MINÄ OLEN HÄN, joka on lähetetty todistamaan Isälleni. Vastaavasti lähetän Sanani Palvelijoideni kautta, jotta he todistaisivat totuudenmukaisesti MINUA. Katsokaa MINUA, ja kosketan teitä, ja nopeudutte ja tiedätte saman kuin minkä minäkin. Olen sidottu Sanaani, ja Sanani on pätevä—kukaan ihminen ei tule kumoamaan Sanaani. Olen tullut, jotta se voitaisiin tuoda eteenpäin tänä päivänä, suunnitelma, joka on Minulle annettu—TEEN OMAN OSANI. TULKOON MYÖS SANOTUKSI, ETTÄ TE OLETTE TEHNEET OMANNE. OLKOON SE NIIN JA SELAH. NÄILLE SANOILLE ASETAN SINETTINI.

Kaikkien olisi parempi tulkita huolellisesti käsikirjoituksen edistymisvaihetta, kuten on kirjoitettu, ja valmistautua. Odottamanne on se, joka on ”viimeinen” trumpetin töräytys holokaustin huipulla. Veljet, on liian myöhäistä kuolevaisille muodoillenne. Kuunteletteko Minua? Teillä on paljon saatavana kuunnellessanne minua, ja menetyksenne tulee olemaan suuri, mikäli tukitte korvianne vielä pidempään.

Käteni on kirjoittanut, ja ollessani kirjoittanut, siirryn eteenpäin. Sallittakoon teidän olevan kykeneväisiä ymmärtämään, mitä Jumala on teille kirjoittanut!

Siunaan teitä, pikkuiseni, pidän teitä lähellä ja siipieni suojassa. Kirjuriini olen hyvin tyytyväinen. Suuri tulee olemaan kunnia Totuuden kirjureille, sillä koko maailma tulee olemaan heitä vastaan; mutta maailma tullaan todistamaan virheelliseksi havainnonnissaan, ja lahjanne toveri-ihmiselle on ääretön.

Odotan pyyntöjänne ymmärtääksenne, jotta voimme virittäytyä ja että ymmärryksemme olisi selkeä.

OLEN SE JOKA OLEN, OLKOON SE NIIN
http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf