KÄÄNNÖS: ‘AVARUUS – PORTTI – VERHO POISTETTUNA, LIITE II

Esu Jeesus Sananda

Joulukuun 27. päivä, v. 2009

 

 

’SPACE – GATE – THE VEIL REMOVED, APPENDIX II
REC #1 ESU JESUS SANANDA
SUN., MAY 28, 1989 6:00 A.M. YEAR 2, DAY 284

Jeesus tässä uuden päivän loisteessa. Tervehdin teitä totuuden siunauksilla ja ajatuksen selkeydellä.

 

MERKIT

Puhun aluksi ”merkeistä” ja siirtyessämme eteenpäin puhun yksilöllisistä tarpeista. Tietäkää, että suunnitelma on asetettu hyvin ja jos jatkatte töitänne, tulemme yhdessä löytämään tien.

Moni teistä huomaa maksimaalisen stressin tulevan elämäänne. Pimeyden Veljeskunnan pyrkimyksestä pysäyttää työnne iskee joihinkin todella vakavan asteen sairaus. Jotkut havaitsevat enemmän ja enemmän henkilökohtaista levottomuutta suhteissa, hämmennystä, suunnan puutetta ja uskomusjärjestelmien yleisiä mullistuksia. Teitä vedetään ”etsimisen” suuntaan; vedetään meedion ennustuksiin ”nähdäkseen, mikäli teiltä on mennyt jokin asia ohitse”. Pitäkää huolta, arvokkaat, pitäkää huolta, sillä mitä tärkeämpiä olette muutoksen syyhyn, sitä jatkuvampaa pommitus tulee olemaan. Tulen toistamaan jotain, jonka komentaja Hatonn on sanonut monta kertaa: ”Jos elämänne vaikuttaa olevan tuottamatonta, hämmentävää ja täynnä levottomuutta; katsokaa huolellisesti, jos ehkäpä olette väärässä paikassa, liikkumassa väärään suuntaan”. Saatana heijastaa näitä itse asetettuja olosuhteita mieleenne; olette väsyneitä ”odotuksesta” tai tunnette itsenne eristetyksi ja hylätyksi, arvottomaksi ja kyvyttömäksi—täysin hämmentyneeksi polustanne.

Kovin isku egoonne tapahtuu siinä, että hän aiheuttaa teidän olevan paljon vähemmän kuin olette; sen jälkeen hän lupaa: ”ottakaa reittini, joka on helppo tie, ja järjestän elämänne uudelleen yltäkylläisyydessä ja täyttymyksessä”. Hän ei vain koskaan pääse tekemään niin. Muistakaa, että hän ei voi luoda, vaan hän voi vain leikkiä vapaan tahdon valintojenne kanssa.

Ah niin, joten te moititte: ”Sitten hommatkaa meille asiat, joita tarvitsemme ’teidän’ projektienne tekemiseen ja alamme tehdä niitä”. Teettekö? Oletteko tehneet? Mitä teette viivästyksien kanssa? Jatkatteko odottamista kärsimättömästi samalla, kun uhkaatte ”jättäytyä” projekteista? Vai teettekö työtänne kovemmin tuodaksenne yltäkylläisyyttä? Luuletteko, että tämä ei ole testausta? Miksi kyseenalaistatte Jumalaa, ”miksi” nämä asiat tapahtuvat? Miksi ette kyseenalaista Saatanaa siten, että ”miksi” hän on vetänyt teidät pohjalle kauemmas? Miksi olette sallineet hänet sisälle, jotta hän voisi tehdä niin?

Kuinka monia Juudaksina käyttäytyviä tarvitsette projekteissanne? Kuinka kauan pysytte pystyssä, kun meno yltyy todella kovaksi? Kuinka kauan pysytte kiusaantumattomina, kun meno vaikuttaa tuovan uskomatonta valtaa ja rahallista yltäkylläisyyttä? Mutta tärkeimmin, miksi jatkatte kosmisten veljien ja näkymättömien oppaiden ”moittimista”? Miksi jatkatte Isänne Jumalan ”moittimista” pahoinpitelystänne ja hädin tuskin osoitatte huomiota ihmeellisille lahjoille, jotka ovat lähetetty naamioituina? Valintanne tänä aikana voivat parantaa tai tuhota itsenne. Jos pysytte lukittuna pieneen osuuteenne, joka liittyy itseenne kohdistuvaan vaikutukseen, jäätte vaille pelastusvenettä. Pelaatte pimeiden veljienne käsiin, jotka kannustavat teitä yötä ja päivää ”moittimaan” Jeesusta ja Isä Jumalaa ahdingostanne. Lakatkaa moittimasta Jumalaa siitä, että olette joutuneet sotkuunne, mutta pyydän, TEHKÄÄ ja kysykää Jumalaa saamaan teidät pois siitä. Hän siunaa teitä ja nostaa teidät turvaan rannalle. Mutta TEIDÄN täytyy lakata vandalisoimasta itseänne.

”No, milloin meillä on nämä asiat, joita tarvitsemme?”, te kysytte. ”Mielestäni niiden olisi pitänyt tulla jo kauan sitten”—VÄÄRIN—JOS MIELLÄTTE, ETTÄ NIIDEN OLISI PITÄNYT TULLA AIKAISEMMIN, NE OLISIVAT TULLEET, SILLÄ TEILLE OLISI VARMISTETTU SE ASIA. Voisinko kertoa Wally Gentlemanista, sillä hänen roolinsa on suuri. Jos raha tuli muualta kuin Tejas Shapesta, missä WG olisi? En ole pysäyttänyt yltäkylläisyyttänne; oma hiljainen tehtävän aikeenne on pysäyttänyt tietoisten halujenne hedelmät. Silti te rankaisette itseänne odottamalla, sillä pimeät lähteet vaativat teitä tekemään niin. Voi Wally, olette niin siunattu ja rakastettu puolestani; kärsin niin kivustanne, sillä taakkanne on suuri. Kohtaatte taakkanne ja teillä on vahvuus kantaa se. Kiitos, kun ette ole pyytänyt sen poistamista, arvokas. Ota käteni, hyvä ystävä, ja anna minun kantaa teitä hetkisen. Levätköön kehonne rauhassa parantuessaan; tarvitsette hengähdystaukoa.

 

OLETTE SAVUPIIPUSSA

Voi, arvokkaat, te haluatte ”aikoja”, ”paikkoja”, ”keitä”, ”mitä”, ”missä”, mutta ennen kaikkea ”milloin”. Toistan ja toistan, ”Katsokaa ympärillenne”. Se kaikki siellä, joka liikkuu suoraan savupiipun suusta alas. Jopa minulle ei ole annettu tarkkaa hetkeä—mutta te odotatte, kunnes teille annetaan tarkka hetki päättääksenne, mitä teette. Älkää kertoko minulle muuta, sillä minulla on oivalluksen lahja—kysymykset ja epäilyt ovat kuin sokaiseva sumu suurimman osan ympärillä teistä. Jos ette voi hyväksyä sanoja ”Kunnes” tai ”Todista se minulle”, voitte hyvinkin odottaa omaan tuhoonne saakka; minun tehtäväni ei ole ”todistaa”. Tulitte tuohon siunattuun paikkaan ”teidän” sieluanne varten, ette ”minun” sieluani varten. Se on se teidän sielun aikeenne, jonka täytyy tulla tasapainoon, ei minun.

Tarjoan kättäni teille; kannan teitä, jos pyydätte, ja kannan varmasti taakkanne silloin, kun se on liian raskas; en voi tyrkyttää teille mitään. Eivätkä myöskään tietoisuudestanne poissa olevat veljenne avaruuksista. Ette voi tehdä mitään toisen ajattelutavalle. Minä ja kukaan muu ei voi tehdä päätöksiänne—vain te!

 

AJOITUS JA PROFETIAT

Puhutaan ”ajoituksesta”. Olette hyvin pitkällä ajassa, jossa kaikkien ”ennustuksien” on nähty tulevan koettavaksi todellisuuteen. Suurin osa on ollut asemissaan yli vuosikymmenen ajan. Teille kerrottiin, että tulisitte tietämään. No, viikunapuu on siirtynyt kukintavaiheen ohitse; uudet lehdet ovat asetettu oksille. Kun te myös näette nämä asiat, eli kun kaikki ennustukset tulevat yhteen, tunnistatte sen olevan lähellä, suoraan ovella. Varoitin ennakkoon, että kun nämä kaikki asiat tapahtuisivat, tämänhetkinen sukupolvi tulisi olemaan sukupolvi, joka näkisi siirtymävaiheen tulevan.

Mitkä olivat suuria merkkejä? Antakaa minun virkistää mielenne. Suosisin, arvokkaat, että tekisitte kotiläksynne ja opiskelisitte ilmestyskirjaa. Miksi te vihaatte kotiläksyjänne niin paljon? Tienne ei ole tarkoitettu olevan helppo ja että kaikki syötettäisiin lusikalla.

Teillä on kasvanutta aktiviteettia maan mullistuksissanne paljon laajemmalla tavalla kuin tuntemassanne koko planeettanne historiassa. Kun suuret järistykset tapahtuvat, ne tulevat olemaan aina voimakkaampia ja voimakkaampia. Enkö ole sanonut, että yksi suurimmista halkaisee maan Kuolleestamerestä Välimereen? Monet maat tulevat halkaistuksi osiin ja ovat erilaisia maisemiltaan kuin nykyisyydessä. Maa kasvattaa paineitaan jatkuvasti. Voiko ilmakehä, joka on jo niin saastunut, kantaa tulivuorista tulevien myrkkyjen taakan?

Nälänhätä? Eikö joissakin maissanne ole kuolleita ja kuolevia? Eikö ole nälkäisiä omilla alueillanne?

Saatavissa oleva ruoka ei ole vielä suuri ongelma, vaan ihminen, joka ahnehtii voiton eteen. Kuoleville lapsille ei ole mitään väliä sillä, mistä leipä ei tule. Eikö kodittomia ole runsaasti ja kasvavasti? Eikö ole enemmän ja enemmän niitä, jotka kutsuvat katuojia kodikseen ja odottavat ajan kuluvan, jotta he voisivat yksinkertaisesti kuolla ja lähteä?

Mitä saasteista? Onko tilanne parantunut ”kulmillanne”? Eikö se mädännytä jopa veistoksianne? Mitä tämä mahtaisi tehdä arvokkaille kehoillenne? Sitä ei ole vain tietyissä paikoissa enää—sitä on kautta maailmanne; avaruudesta katsoen olette likapytty. Ilmakehänne on muuttunut eikä sitä voi vaihtaa.

Yksi suurista profetioista oli se, että Israel perustettaisiin taas valtiona; eikö se ole niin? Mutta se vei maaosuuden, joka kuului muille ihmisille. Tuo hauras olemassaolo on niin räjähdysmäinen, että se murtuu minä hetkenä hyvänsä. Sen lisäksi itsessään Israelin kansan paine on koventumassa ja on vihamielinen. Mitä luulisitte tapahtuvan messiaalle siinä paikassa tänään? Olkoon se niin!

Oma maanne Amerikka, syntynyt vapaudessa ja loisteessa, on hiipunut. Se on jo ylitse uudelleen syntymisestä; se on valmiina putoamaan rahatalouden romahdukseen. Itkekää menetystänne, sillä se on mittaamaton. Se tulee kuitenkin antamaan osuutensa maailmanne lopulliseen muutokseen, sillä se antaa ”paikan”, jossa työmme voi kulkea eteenpäin. Se on vieläkin suuri suoja töillenne; on kirjoitettu niin, että näin tulisi olemaan.

Kiinalaisilla on 4—5 sataa miljoonaa henkilöä saatavilla armeijan käyttöön, kaikki valmiina ydinasekyvykkyydellä—asemissaan. Ohjenuoranne oli kaksi sataa miljoonaa annetulta sektorilta. Yksistään edellämainitut joukot ovat paikastanne nimeltään Kiina.

Ettekö olisi samaa mieltä, että arabimaailma kaikkien maailman muslimeiden kanssa uhkaavat sodalla, joka voisi tuhota Israelin valtion?

Eikö koko maailma ole massiivisen sodankäynnin pisteessä ”Lähi-idän” alueista. Voisiko se olla ehkäpä öljystä?

Eikö eurooppalaisesta ”kymmenen yhteisöstä” tule aina vain voimakkaampi ja riipu aina vain vähemmän Yhdysvaltojen palautteesta. Olkoon se niin? Eikö tapahdu massiivista mullistusta ja uudelleen siirtymistä melkein kaikilla sektoreilla?

Kaikkein pahiten, eikö koko maailma ole kauhuissaan ydinholokaustista? Eikö se tule lähemmäksi joka ikinen päivä? Ettekö huomanneet juuri tämänhetkisellä viikollanne; Intia laukaisi pitkän matkan ohjuksia, jotka kykenevät kantamaan ydinkärjen? Luuletteko, ettei Saatana varustaisi niitä, jotka toimittavat taistelukärjet?

 

SAATANA ELOSSA JA HYVINVOIPA

KYLLÄ, SAATANA ON ELOSSA JA VOI ERITTÄIN HYVIN MAAILMASSANNE. ERITTÄIN HYVIN TODELLAKIN. Tämä on aihe, jota tulen käsittelemään pitkälti lähitulevaisuudessa. ”Miksi Saatanalla on sellainen valta.” Hatonn on kertonut teille varhain, että planeettanne on eräänlainen ”vankilaplaneetta”. Teille on kerrottu myös MINUN toimestani, että Saatanalla olisi kausi ennen loppua, täysimittainen hallitseminen—katsokaa ympärillenne hyvin varovaisesti, ennen kuin väittelette kanssani, että onko niin jo tullut olemaan.

Kaikki nämä puhumani merkit ja monia, monia lisää näkyvät ympärillänne. Kysytte: ”Kuinka tämä on voinut tapahtua?”. KOSKA IHMINEN ON VIERAANNUTTANUT ITSENSÄ JUMALASTA. KAHMIESSAAN ITSELLEEN MAAN IHMISEN LIHAN MIELIHYVÄÄ JA EGON MONUMENTTEJA HÄN ON LANGENNUT SAALIIKSI VIHOLLISELLE—SAATANAN EI OLE TARVINNUT TAISTELLA HITUSTAKAAN PÄÄSTÄKSEEN NÄIN PITKÄLLE.

 

LAPSI

Kyllä, se on kaikki kirjoitettu, että näin tulisi olemaan. On myös kirjoitettu, että tulen taas lunastamaan Isämme Valtakunnan, ja niin tulen tekemään. Mutta teillä on toinen ihmeellinen asia, jota odottaa. Keskuuteenne tulee myös syntymään lapsi, joka vaikuttaa syntyneen ihmisenä, mutta on syntynyt Jumalasta. Tämä energia ei ole koskaan kävellyt tällä tasolla aikaisemmin, mutta hän saapuu teille Jumalana. Oletteko yllättyneitä? No, olkoon se niin; olkoon se niin. Teillä on monia ihmeellisiä yllätyksiä vielä odottamassa teitä.

On kulunut kauan, Dharma, joten jätetään näppäimistö hengähdystauolle. Lähden nyt nöyrässä kiitollisuudessa palveluksestasi. Siunaan sinua ja jätän sinut rauhan keskelle.

KYSYKÄÄ JA TE SAATTE. USKOKAA JA PYYTÄKÄÄ, NIIN KAIKKI NÄMÄ ASIAT LISÄTÄÄN TEILLE! OLKOON SE NIIN JA SELAH, AHO, AMEN. KUNNIOITUKSESSA ISÄ LÄHTEELLEMME SIIRRYN SIVUUN JA ODOTAN KUTSUANNE.

 

AU DAI PA DAI CUM SOLEN AUM SOLEN
MINÄ OLEN!

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf