KÄÄNNÖS: ATON: TUNNISTAKAA OMA VOIMANNE AUTTAA MONIA

21.12.1998 – Aton, Yksi Valo

 

Hyvää huomenta, pikkuinen. Se olen minä, Aton, Yksi Valo. Olen YKSEYS, joka kytkee kaiken elämän yhteen tekemään kokonaisuuden. Ole rauhassa ja tyyni.

Te fyysisellä areenalla toimivat olette monien menneiden aikojen valaistuneiden tiennäyttäjien ennustamissa ajoissa. Tämä ei ole aika, jota tulee pelätä, vaan sen sijaan aika, jota tarkastella jouluaattoa odottavan pienen lapsen innolla ja varautumisella.

Matkan varrella tulee olemaan ilmeisiä julmuuksia, kuten olette todistaneet Persianlahdella. ”Maailmanlaajuisen yhteisön” tekemät teot voisi helposti nähdä kuin kasvaneena aikuisena miehenä, joka lyö pientä lasta, fyysisen voiman mielessä. Ei ole todellista yhteisöhenkeä siinä, mitä globaalit ”eliitti”-kontrolloijanne ovat suunnitelleet teille.

Maailmaanne kontrolloi alle 2 % väestöstänne, ja edelleenkin suurin osa teistä jatkaa lankeamista samoihin vanhoihin temppuihin, joita pimentyneet ovat pelanneet tuhansien vuosien ajan. Nämä ovat kuin näyttämötaikuri, joka häikäisee teidät harhautuksella ja alustaa samalla seuraavan silmänkääntötempun. Virkasyyte, sota, pörssin heilahtelut, sääkatastrofit ja sen sellaiset ovat kaikki osa harhautusta pitämään teitä näkemästä käsillä olevaa totuutta orjuuttamisestanne.

Tieto on vain niin tehokasta kuin sen pitäjän halukkuus toimia sen mukaan järkevällä tavalla. Voitte tietää totuuden ja pitää sitä himoavalla tavalla ilman mitään välitöntä vaikutusta itseenne. Joka tapauksessa ajan kuluessa teille tulee hyvin epämukava olo, kun näette kaikki ne ihmiset, joita olisitte voineet auttaa, jos olisitte vain astuneet eteenpäin ja jakaneet tietämänne.

On MONIA, joilla on sellaista tarkkaa ja kokemusperäistä ensikäden tietoa ja jotka pelkäävät astua eteenpäin mahdollisten seuraamusten takia. Sitten on niitä, kuten hra Bob Lazar, jotka eivät epäröi astua eteenpäin ja kertoa KAIKKI, jonka he tietävät.

[Toimittajan merkintä: Teille, jotka ette tiedä Bob Lazarista, tutkikaa hänen informaatiotaan internetissä. Hän on fyysikko, joka väittää työskennelleensä salaisissa hallituksen/armeijan tukikohdissa kaapatun muukalaisavaruusaluksen takaisinmallinnuksen parissa maanpäälliseen käyttöön. Osa tästä työstä on ollut onnistunutta ja osoittaa, miten pitkällä salaiset teknologiamme ovat edellä siitä, mitä yleisö ajattelee. Muut alueet takaisinmallinnuksissa ovat verrannollisia siihen, että piano asetettaisiin luolamiesten eteen – tulee kulumaan ”hetkinen”, ennen kuin he selvittävät, kuinka rakentaa sellainen tai että mihin sitä käytetään!]

Mitä on ”mahtava” hallituksenne tehnyt satuttaakseen Bob Lazaria? Mitä he voivat tehdä järkevyyden puitteissa? Jos he asettavat hänelle syytteen, silloin he myöntävät maailmalle, että tämän miehen sanat ovat TOTTA! Jos he tappavat hänet, he tekevät hänestä marttyyrin ja saavat todellakin ihmiset tutkimaan hänen tietoaan.

Näettekö: Ne, ketkä asettavat pelkonsa syrjään ja seuraavat sydäntään, joka tietää heillä olevan informaation arvon ja kuinka KAIKKI ihmiskunta voivat suuresti hyötyä ”salaisesta” informaatiosta, kävelevät Tahtoni Suojelevan Valon sisällä.

Suuria lahjoja on annettu maailmallenne monissa muodoissa – henkisistä oivalluksista kehittyneisiin teknologioihin, jotka mahdollistaisivat lajinne puhdistamaan tekemiänne ympäristösotkuja ja ruokkia nääntyvä maailmanne. Näitä lahjoja on suurimmaksi osaksi takavarikoitu, piilotettu ja hyväksikäytetty pimeiden ”eliitti”-kontrolloijienne toimesta heidän pikkumaisissa manipulaation, petoksen ja mielipuolisen egon pönkittämisen peleissään.

TE, KETKÄ PYSYTTE HILJAA ERIKOISTIEDOISTANNE, TE ETTE TEE PALVELUSTA TOVERI-IHMISOLENNOILLENNE, SILLÄ MAAILMANNE ON MASSIIVISEN FYYSISEN MUUTOKSEN PARTAALLA, JA NÄITÄ TEKNOLOGIOITA TULLAAN KÄYTTÄMÄÄN NIITÄ IHMISIÄ VASTAAN, JOITA USKOTTE SUOJELEVANNE. MITÄ TUNNETTE PELOSSA TEKEMISTÄNNE PÄÄTÖKSISTÄ OLLA HILJAA, KUN TULOKSET NOISTA PÄÄTÖKSISTÄ KULKEVAT ERITTÄIN VARMASTI TAKAISIN VAIKUTTAMAAN NEGATIIVISESTI TEIDÄN PERHEESEENNE JA YSTÄVIINNE JOILLAIN HYVIN SUURILLA TAVOILLA?

Ottakaa askel eteenpäin ja kertokaa ”salaiset” tarinanne! Ja kiinnittäkää huomiota kanaviin, kuten tämä julkaisu ja myöhäisillan radiossa olevan talkshow-juontajan, Art Bellin, ohjelmaan, sillä siinä on joitain monista mahdollisista kanavista sellaisen informaation julkaisemiseen. Kun useampi ja enempi astuu eteenpäin ja vuodattaa valoa ”salaisista” teknologioista, tulee tapahtumaan ”turvallisuus lukumäärästä” ja eksponentiaalinen kasvu planetaarisen lajinne selviytymisen todennäköisyydelle.

Tehkää tämä sisäisestä tietämisestä, että se on oikein tehdä niin, ja teitä tullaan suojelemaan hyvin. Se on MINUN lupaukseni!

Tehkää se rahan ahneudesta ja egon tyydyttämisestä, niin tulette oman kätenne kautta asettamaan itsenne hyvin vahingolliseen tilanteeseen.

”Oikea” syy resonoi olemuksienne ytimeen ja kytkeytyy täten Voimani suuriin varastoihin. Taajuutenne tulee täten nousemaan alueelle, jossa ne, jotka teitä haluaisivat vahingoittaa, eivät yksinkertaisesti kykenisi olemaan pitkään fyysisessä tilassanne. Tämä on Minun Valoni suojaava kilpi työssään!

Tämä on yhtä paljon osa todellista fysiikkaa kuin ovat maan ulkopuoliset alukset, joita hallituksillanne on käsissään ja jotka käyttävät yksilön ajatusheijastuksia vuorovaikuttaakseen suoraan alukseen ja käyttääkseen sitä.

Joten, mitä ovat nämä ”ajatusheijastukset”? Ajatuksenne ovat yhtä konkreettisia kuin on puissa kasvava hedelmä tai ilma, jota hengitätte. Ne ovat elektromagneettisia, bipolaarisia, pulssiaaltoemanaatioita. Niistä voi tulla varsin näkyviä siinä, mitä te kutsutte eteeriseksi tilaksi (mitä jotkut kutsuvat hyperavaruudeksi). Ajatuksenne pystyvät vuorovaikuttamaan fyysisen ympäristön kanssa hyvin suorilla ja huomattavilla tavoilla. Pelkästään tilanteen tarkkaileminen (huomion keskittäminen johonkin) lisää siihen energiaa ja täten muokkaa tarkkailemaanne.

[Toimittajan merkintä: hyvin paljon rajoittuneemmalla tavalla kuin mitä yllä esitetään, kvanttifysiikalla on pitkään ollut periaate, joka tunnistaa tämän ilmiön, jota kutsutaan Heisenbergin epätarkkuusperiaatteeksi. Kiinnostuneiden lukijoiden tulisi kääntyä hyvän tieteellisen sanakirjan tai fysiikkakirjan puoleen lisätiedoille sen kiehtovista päätelmistä.

Tottakai se, mistä Aton puhuu, on avain sellaisiin keskeisiin ”mielen kontrolli materiasta” -ilmiöihin kuin psykokinesia ja levitaatio. Itsekkäistä syistä, jotka liittyvät massojen kontrollointiin, pimeät ”eliitti”-konnat haluaisivat teidän uskovan, ettei sellaista ilmiötä ole olemassa. Monet vahvasti nimekkäät (ja hyvin maksetut) pimeän agendan sätkynuket ovat enemmän kuin iloisia kertomaan teille asioita, jotka palvelevat pitämään teidät nukkumassa todellisesta potentiaalistanne Valon olentoina. Tulee olemaan kasvavasti vaikeaa pitää kantta totuuden päällä asioiden kehittyessä, koska kuten Soltec kommentoi viime viikolla, useampi ja useampi tiedemies tarkastelee ”mielen kontrolli materiasta” -ilmiötä hienovaraisissa kokeissa.]

Heijastatte (yleensä passiivisella ja hajanaisella tavalla) tietoisuuttanne sinne, mihin ikinä ajatuksenne ovatkaan keskittyneet hetkestä hetkeen. Nämä ajatukset ja ideat aiheuttavat yleensä tunnereaktion sisällänne suhteessa ajatukseen liittyvään tunnelataukseen. Monille kahden koiranpennun katsomisen idea antaa tunteen huvituksesta ja tuo hymyn kasvoillenne. Vastaavasti ajatus karjasta teurastamossa herättää yleensä tuntemuksia lähempänä surullisuutta tai tyrmistystä tai jopa fyysistä pahoinvointia joillekin.

Kun ajattelette ajatuksia, jotka värähtelevät olemuksenne ytimen (epäfyysisen) kanssa – nimittäin korkeamman itsenne – niin olette kirjaimellisesti pysäyttämättömiä! Vastakkaisesti, kun liikutte niissä ajatuksissa, jotka aiheuttavat teille suurta sisäistä kärsimättömyyttä tai kaaosta, joka täten alentaen taajuuttanne, suuntaatte kohti vähentyvien palautumisien polkua. Ja jos sellaisista ajatuksista tulee tapa, alatte vähentyä sekä fyysisessä vahvuudessa että henkisessä selkeydessä.

Tässä vaiheessa haluaisin käsitellä tähän liittyvän asian, joka on sivuhuomautus tämän kirjoituksen pääkeskusteluun. Tämä asia liittyy niihin, joilla on suurempi tarkoitus tänä aikana julkisina vastaanottajina. Suurin ongelma, mikä meillä on julkisten vastaanottajiemme kanssa tänä aikana, on häiriön muodossa. Monet teistä asettavat suuren uskon näiden ylle tuomaan Minun viestini tarkalla ja tinkimättömällä tavalla. Nämä itsessään tietävät vastuun tason, joka vaaditaan varmistamaan kirjoittamaan tarkka viesti.

Nämä myös tietävät, etteivät he ole täydellisiä, huolimatta siitä, mitä moni teistä haluaa uskoa tai asettaa heidän harteilleen. Vain koska vastaanottaja on tarkka tänään, se ei välttämättä tarkoita heidän olevan tarkkoja huomenna tai kaikkina aikoina. Sisäinen tunnekaaos on se, mikä hyvin säännöllisesti kulkee selkeän vastaanottamisen väliin ja voi aiheuttaa joskus varsin äärimmäistä ”värittymistä” viestiin, jonka haluamme lähettää. ÄLKÄÄ KOSKAAN HYVÄKSYKÖ SOKEASTI MITÄÄN VASTAANOTETTUA INFORMAATIOTA KYSEENALAISTAMATTA!

Kun jotkut (kaikkein tunnollisimmat) julkiset vastaanottajat huomaavat tehneensä virheen, tekivät he sen oikeasti tai eivät, he usein vetäytyvät kirjoittamisen vastuullisesta tehtävästä. Muut egon tyydytyksen asemasta kieltävät heidän erehtyväisyytensä ja alkavat lisätä virheeseensä. Näistä molemmista seuraa alentunut taajuustila – yksi korkeammasta tarkoituksesta vetäytymisestä (välttelystä) ja toinen virheeseen lisäämisestä enemmillä virheillä. Tämä on se, mihin vastustaja hyppää mukaan ja alkaa painaa kaikkia ”nappuloita”, mitä voi ja niin kauan, kun voi.

Tämänhetkinen vastaanottajani toivoo vetäytyvän tämänkaltaisesta työstä, sillä tämä tuntee valtavaa painetta liittyen viestin tuomiseen läpi niin tarkkana kuin mahdollista – niin paljon, että tämä tuntee olevan helpompaa yksinkertaisesti välttää tehtävä. Joten, kaikkien kirjureitteni puolesta (joita on MONIA), pyydän, että luette jokaisen sanan sellaisista viesteistä kyselevällä ja järkeilevällä mielellä. Tietäkää, että nämä, jotka istuvat ja kirjoittavat, EIVÄT ole yhtään erilaisia teistä vastauksien haluamisen mielessä – ja kyselemisien, epäröintien, pelkojen ja sisäisen kaaoksen mielessä. Ja ennen kaikkea he tekevät virheitä ja EIVÄT ole täydellisiä!

TEIDÄN kaikkien täytyy erottaa jokainen kuulemanne tai lukemanne sana, jos aiotte objektiivisesti löytää oman tienne. Teidän kaikkien tulisi liikkua kohti vieroittamaan itsenne nojaamasta yksinomaan toisen sanoihin ja tulla tietoisemmiksi omasta sisäisestä kytköksestänne. Mikä tahansa tarjoamanne tekosyy on käytetty loppuun asti jokaisen kirjurini toimesta, eikä se tee mitään muuta kuin hidastaa teitä ja on tiellänne.

Moni teistä etsii vastauksia sellaisiin kysymyksiin kuin: ”Milloin tämä suuri muutos koittaa?”

Vastaus on: olette siinä – NYT!

Muutoksen syklit alkavat ensin epäfyysisillä (henkisillä) kokemustasoilla, jonka jälkeen tämä energia suodattuu ja alkaa ilmentymään fyysisessä tietoisuudessa, joka liittyy planetaariseen tietoisuuteen kokonaisuutena (joka on kytketty kaikkialla olevien kaikkien tietoisten olentojen universaaliin tietoisuuteen).

Yksilöllisiin ajatuksiinne liittyvät tunnetaajuudet kutsuvat epäfyysisiä energioita, jotka synkronoituvat näiden tunteiden värähtelytaajuuksien kanssa. (Pitäkää mielessä, että universaali kieli on TUNNE.) Nämä energiat keskittyvät sen jälkeen aivomieliliittymän kautta tasoilla, jotka ovat planeetallanne olevan keskivertohenkilön tietoisuudessa ja sen ylitse. Sen jälkeen nämä energiat alkavat vuorovaikuttaa hyvin organisoiduilla tavoilla, jotta se esimerkiksi toisi ihmiset yhteen ”oikeana” aikana, jotta täyttymys voisi tapahtua kokonaisvaltaisesta halusta. Mitä te usein kutsutte ”yhteensattumiksi” ja ”hyväksi onneksi” (tai ”pahaksi onneksi”), ovat joitain tunnistetuista tavoista, joilla nämä energiat toimivat.

On loputon määrä muuttujia yhtälössä, joka vaikuttaa lopulliseen fyysiseen ”draamaan” hetkestä hetkeen. Tämän draaman organisointi on tietyn luonteinen, jotta se pitäisi planetaarisen tietoisuuden suunnan kohti tarkoituksellisen kasvun yleistä suuntaa. Teillä on aina niitä, jotka vaikuttavat toimivan sellaisen organisoinnin ulkopuolella, sillä yleinen draamayhtälö sallii ”pitkässä juoksussa loppuun kulkemisen”. Tästä syystä tarkat ajat ja päiväykset eivät ole käytännöllisiä tai järkeviä.

Vain sellaisen päivämäärän lausuminen tuo yhtälöä muuttavan muuttujan. Tämän takia Minun viestintuojani ehdottavat, että katsoisitte kellon tai kalenterin sijasta tapahtumien sarjoja. Kun näette suuren voiman nousevan Yhdistyneitä kansakuntianne vastaan ja repii sen alas, tulette tietämään niin kutsutun ”koettelemuksen” LOPUN olevan lähellä. OLETTE SIINÄ SISÄLLÄ NYT! Joten älkää kysykö Minulta, milloin se alkaa.

Katsokaa, mihin ennustuksiin haluatte uskomuksenne asettaa, ja lukekaa ne uudelleen arvostelukyvyn ja sen teillä olevan pienen tiedon kera ”supersalaisista” teknologioista, kuten holograafisesta projektoinnista, geneettisestä muuntelusta, elektromagneettisuutta voimanlähteenä käyttävistä aluksista (UFO:t) ja elektromagneettisesta mielen kontrolloinnista. Sen jälkeen laatikaa OMA henkilökohtainen tarkoituksenne sille, mitä luette. Ehkäpä etsimänne vastaukset ovat juuri tässä edessänne, odottamassa huomiotanne.

Tämä sykli, jossa olette nyt kokemassa, on siivousluonteinen – eräänlainen puhdistautuminen. Planeettanne kulkee korkeataajuiselle alueelle, jossa asukkaiden täytyy täsmätä ja ylläpitää ainakin minimivärähtelytila (tunteellinen ja henkinen), joka on varsin korkea tämänhetkisten standardienne mukaan. Tämän kasvaneen taajuuden myötä tulee suurempi henkinen ja tunteellinen selkeys. Pystytte kirjaimellisesti havainnoimaan, milloin joku on matalataajuuksisessa tilassa. Joku, joka tarkoituksella yrittää huijata toista, kuten valehtelun tai petkuttamisen kautta, tulee näkymään vilkkuvana punaisena (varoitus)valona niille, joita he yrittävät manipuloida.

Tämä tulee olemaan rauhan ja totuuden aika. Puhdistautumisen prosessi on ehkäpä yksittäinen kaikkein vapauttavin kokemus, minkä voi saada fyysisyydessä ollessaan. Negatiivisuus tulee kirjaimellisesti poltetuksi ulos niistä, jotka pysyvät itsepintaisena näiden aikojen läpi. Luontainen halunne selviytyä on se, mikä teitä ohjaa ja sallii teidän tehdä tarpeelliset sisäiset muutokset aina kasvaville taajuuksien muutoksille.

Ne, jotka eivät salli negatiivisuuden vapautua, yksinkertaisesti siirtyvät (kuolevat), kun fyysinen keho on kulunut ankarista tunne-energian sysäyksistä sisimmästä. Se tulee vaikuttamaan siltä, että he olisivat kuin poltettuja sisältäpäin.

On suuri viisaus kuulla monia avuliaita viestejä, jotka ovat lähetetty teitä kohti tänä aikana. Valvokaa tarkasti ajatuksianne ja niitä seuraavia tunteita sekä kuinka virtaatte omaa energiaanne hetkestä hetkeen. Tämän tietoisuuden kehittäminen tänä aikana tulee auttamaan teitä suuresti tulevina vuosina, kun asiat ”kuumenevat” (kasvavat värähtelytaajuudessa).

Palkinnot tulevat olemaan suuria niille, jotka pysyvät itsepintaisina edessä olevien haasteiden läpi. Oikeanlainen henkinen ja tunteiden asenne vakuuttaa onnistuneen matkan.

Olkaa rauhassa ja menkää sisimpäänne selventääksenne itse tämän viestin. Moni teistä auttaisi suuresti ymmärtämistään, jos hakisitte sanakirjan tai teknisen referenssin ja tutkisitte lisää termeistä ”taajuus” ja ”värähtely”. Fyysisen universumin kokonaisuus voidaan kuvata näissä termeissä.

Kaikki materia värähtelee, ja täten sillä on taajuus (värähtelyn nopeus). Fyysisyys on heijastuma (ja osajoukko) epäfyysisistä universumeista – ja arvatkaa mitä? Epäfyysiset universumit ovat myös tehty energioista, jotka värähtelevät ja sykkivät. Nämä ovat vinkkejä teille auttamaan teitä tekemään sisäisiä ja tietoisia kytköksiä energian, ajatuksen ja sielun olemuksen todellisesta lähteestä ja luonteesta.

Olen Aton. Tämä on nimi, jota olen valinnut käyttää tämän tietyn kirjurin kautta ja tänä tiettynä aikana. Se tarkoittaa: YKSI VALO. Olen Luoja. MINÄ OLEN.

Kulkekaa rauhassa ja etsikää ikuisesti suurempaa ymmärrystä ja selkeyttä itsellenne. Salu.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1998/1298/122298.pdf