Käännös: ATON: TULEMME JÄLLEEN OLEMAAN YHTÄ

ATON

23.7.2020

TULEMME JÄLLEEN OLEMAAN YHTÄ

Niin tulee ihminen oppimaan nämä asiat Minusta, sillä he tulevat istumaan neuvostossa Minun kanssani, ja tulemme jälleen olemaan YHTÄ.

Maan päälle tulee uusi järjestys, sillä olen luonut viisaasti, ja kun osa minusta rikkoo minua vastaan, heitän sen pois ja aloitan uudelleen. Sidon haavani ja parannan itseni sekä tulen olemaan jälleen kokonainen. Se ei ole säälistä itseäni vaan luomaani kohtaan, että he eivät tiedä sitä, mistä he itsensä leikkaavat irti, ja eivät tiedä omaa identiteettiään. Tästä minä suren; sillä he ovat rienanneet ja olleet epäkunnioittavia Minua ja muita luomuksiani kohtaan.

Olen surrut sitä, että olen luonut ihmisen, sillä hänestä on tullut häpeällinen ja niin usein Maan löyhkä; hän on myrkyttänyt oman ruokansa; ja hän on antanut veljelleen kyyn myrkkyä; ja hän on ollut itselleen luopio, sillä hän ei ole pitänyt sopimustaan Minun kanssani. Hyvin usein hän ei ole ollut kunniallinen minua kohtaan Maan päällä. Kun lähetin hänet, hän oli täydellinen, mutta hän on lakannut olemasta täydellinen Maapalloni päällä. Hän on tehnyt kaikki kielletyt rikokset Maata ja veljeä vastaan, ja hänestä on tullut yhtä sokea kuin olennoista, jotka kaivautuvat maahan tai elävät pimeissä luolissa. Minua hyvin usein hävettää se, jonka olen luonut ja asettanut ihmisenä Maan päälle – silti, rakkaani, rakastan vailla rajoja erehtyväistä, sillä myös se on luomukseni ja häntä varten olen luonut ja lähettänyt hänet.

Aikanaan hän tulee puhdistetuksi tulella, ja hän tulee palaamaan luokseni JUMALAN POIKINA. Silloin tulee tapahtumaan paljon riemuitsemista, sillä siinä on sellaista, jota ihminen ei ole koskaan kokenut, sillä siinä on paljon hurmioitunutta uudelleentapaamista ja valitettavasti paljon suremista; sillä ihmiselle on annettu tulla puhdistetuksi omien kyynelten ja surujensa kautta. Olkoon se niin, että hänellä tulee olemaan ne, jotta hän voi tietää ilon. Ah, oppilaat, tässä on todellakin viisautta.

Sanon, että olen hänen ilonsa ja olen hänen kyyneleensä, ja hänen kyyneltensä kautta hän tulee tuntemaan minut. Sitten omalla kädelläni pyyhin kyyneleet hänen kasvoiltaan, jotka hän on vuodattanut minun nimeeni ja vuokseni. Sitten hän on kokonainen.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J004.pdf

s. 86–87