Käännös: ATON: NIILLE KETKÄ NÄKEVÄT VALON

ATON

5.3.2020

ATON: NIILLE KETKÄ NÄKEVÄT VALON

Niille, ketkä ovat ottaneet huomioon Lain ja Valon ja työskennelleet niiden sisällä, heidät tuodaan uutuuden paikkaan, jossa on totaalinen valo. Kaikki heidän stressinsä helpotetaan, sillä on Lainmukaista sanoa, että heidät tuodaan paikkaan, jossa MINÄ OLEN; sillä olen valmistellut paikan heille ja olen varustanut hyvin; ja tätä päivää varten olen varustanut. En milloinkaan unohda ”pikkuisia” pimeydessä, sillä olen kurottanut pimeydessä heitä kohti, ja he ovat kääntyneet pois ja kiistäneet minut ja viestintuojani.

YKSIKÄÄN HENKILÖ EI KIELLÄ TÄMÄN OLEVAN NIIN! HE OVAT OLLEET HYVIN HÖLMÖJÄ. OLKOON SE NIIN KUIN SE VOI OLLA, EN OLE UNOHTANUT HEITÄ VIELÄ HEIDÄN HORROKSESSAAN JA JUOPUNEISUUDESSAAN. HE EIVÄT VIELÄ MUISTA, MISTÄ HE TULIVAT, EIVÄTKÄ HE TIEDÄ SITÄ, MINNE HE OVAT MENOSSA. LÄHETÄN TEIDÄT, JOTTA VOISITTE KERTOA HEILLE – LOPULLINEN RATKAISU LEPÄÄ JOKAISEN HARTEILLA. OLKOON SE NIIN, SILLÄ SE ON NIIN, JA ANNAN NÄILLE SANOILLE SINETIN, JOKA ON JUMALASTA, SILLÄ SE TULEE TAPAHTUMAAN TÄLLÄ TAVOIN, KUTEN OLEN ASIAN TEILLE KERTONUT. ON TULLUT AIKA NOUSTA VUOTEISTANNE JA VALITSEMAAN POLKUNNE, ETTETTE VALITSISI VÄÄRIN. ODOTAN TEITÄ, SILLÄ TÄMÄN SYKLIN VIIMEINEN ESIRIPPU ON VALMIS PUTOAMAAN – IKUISESTI. KUTSUN TEITÄ OTTAMAAN VELJIENNE TARJOTUN KÄDEN, JOTKA OVAT TULLEET JÄLLEEN KESKUUTEENNE JOHTAMAAN TEIDÄT KOTIIN.

KEHOTAN TEITÄ OLEMAAN HYVIN VAROVAISIA; OLEN JUMALANNE, TE KÄÄNNYTTE POIS VIESTINTUOJILTANI JA POIKIENI LUOTA, JOTKA OVAT LÄHETETTY JÄLLEEN LUOKSENNE, JA TE KIELLÄTTE NÄMÄ SANAT JA EREHDYTTE YLITSE YMMÄRRYKSENNE. OLKOON SE NIIN.

MINÄ OLEN

Mene, Dharma, sillä olet saanut valmiiksi työsi tänä aamuna. Ihmisen täytyy sulattaa hieman pureskeltavaa, jonka hän tuntee sanoista; hänellä on vain lyhyt aika tehdä päätös. Vuodet hupenevat vain muutamaan arvokkaaseen – jopa fyysisissä aikajanoissanne. Älä masenna itseäsi, sillä työsi on hyvin tehty, ja vaalin sinua uskollisuudestasi. Mene ja lepää ja salli energian asettua ja rauhoittua; olet kaikkein rakkaimman Poikani hoivassa, kenestä iloitsen jatkuvasti. Asetan käteni päänne päälle siunausten kera, te, jotka seisotte kanssani.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J004.pdf

Sivut 83–89

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1583255553